Haldír (Craig Parker)

Több
21 éve 6 hónapja #117043 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
A Craig Parker Fans fórumon nagy vita folyt arról, hogy Craig a No One Can Hear You c. filmben vajon megnyalja a névtábláját, rápök vagy csak rálehel, úgy törli meg. Nos, itt a megoldás: www.speedis.org/images/171487.gif :lol:
Egyre jobban érdekel ez a film. Állítólag csapnivaló, de Craig nagyon jól játszik benne 8) Az amcsik megpusztulnak rajta a röhögéstől, mert Craig tökéletesen hitelesen adja elő a tipikus vidéki suttyó zsarut új-zélandi létére... :lol: 8) :P

Ez meg egy másik kis gif, Haldír harc közben: www.speedis.org/images/168518.gif

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #117037 Írta: Penngaladiel
Olvasva a Good Morning műsorban elhangzott beszélgetést, most már nyilvánvaló, hogy hiába folyattuk ki a szemünket azt kutatva, hogy Craig vajon hol ült az Oscar díjátadón :lol: Bár elmehetett volna, mégis inkább egy buliba ment, ahonnan kivetítőn így is láthatta a ceremóniát. Viszont biztosan sokkal jobban szórakozott 8)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #117008 Írta: Penngaladiel
A beszámolóban, amit lejjebb belinkeltem, egy érdekes dolog olvasható. Craig elmesélte, hogy amikor filmezték a jelenetet, a halott tündék tényleg ott voltak, és ez segített neki, hogy igazán jól adja elő a haldoklást... Hát tényleg sikerült, gratulációk Craignek és a stábnak! :itscool:

Több
21 éve 6 hónapja #117005 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Ismét megnéztem a filmet.
Szegény Haldír :cry: :!:
Egyre szimpatikusabb, és egyre jobban sajnálom.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 6 hónapja #117003 Írta: Penngaladiel

Luinefaciel írta: Jé, ezeket a képeket még nem láttam!

:lol: Ez azért van, mert nem figyelsz ;) Egy kicsit lejjebb belinkeltem az oldalt, ahol találhatók :P

De ha lehet, ne linkeljetek képre közvetlenül ezeknél az oldalaknál ha még sokáig akarjuk élvezni őket... :roll:

Több
21 éve 6 hónapja #116994 Írta: Luine Baenre

Több
21 éve 6 hónapja #116963 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 6 hónapja #116826 Írta: Penngaladiel
Újabb néhány Oscar kép:
audiblebeauty.net/vissittecum/oscar2003-4.htm 8) :wink:

Ja, és érdemes elolvasni a beszámolót az elejéről :wink: A lány nem ismerte fel Craiget elsőre, pedig beszélt vele, sőt, Craig megtapogatta a tündefülét és megdicsérte, hogy milyen klassz :lol:

Több
21 éve 6 hónapja #116786 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

gollamka írta:

adastra írta:

Gyémánt_Hajnal írta: Pennie!

Gratulálok! Már csak én várok, hogy válaszoljon a levelemre! A színháztól azt írták, hogy nekem válaszolni fog........ adja az ég....... :oops:

Olvastam, hogy többen írtatok neki. MIt írtok ilyenkor? Csak annyit, hogy kértek egy képet, vagy mindenfélét, amit gondoltok róla....?

És milyen címre? :lol: úgy tűnik egy kicsit le vagyok maradva :oops: :oops: valaki felvilágosítana ???

Nos, én csak azért írtam neki, mert én könyvet írok, amit majd szeretnék kiadatni, és a következő könyvemet róla szeretném írni, legalábbis olyan emberről, aki olyan mint ő. Tehát az enyém nem rajongói levél, ezért is írták nekem, hogy nekem bíztos válaszolni fog. Meg tudom adni a címét, de az a hívatalos, amit elég sok helyen meglehet találni.
Szóval naon várom, hogy válaszoljon...........

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
21 éve 6 hónapja #116747 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Jajj! Bocsánat :bawling: , nem tudtam, hogy vmi baja van! Nem akartam én rosszat, de ha ilyen rossz a link töröld azt a hozzászólásomat!!! 8O

Találtam egy fanartot Haldírról. Egy kicsit kassza álla van. :oops:

És egy kis cikket Craigről:
www.martin-scholz.com/craig/presse/debat...landswomenweekly.JPG

Több
21 éve 6 hónapja #116746 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Penngaladiel írta: Ne töltsétek le, valami nagy gáz van vele :evil: :evil: :evil:

Na, akkor mégis bejött amit mondtam.

Amúgy éljen az 1.000 hozzászólás :lol:

Több
21 éve 6 hónapja #116745 Írta: Penngaladiel
Ne töltsétek le, valami nagy gáz van vele :evil: :evil: :evil:

Több
21 éve 6 hónapja #116744 Írta: Supersonica

Penngaladiel írta: A zenékre gondolsz?
Szerintem nem nálad van a hiba, a teljes mp3-at nem találni, a másik kettő zip-től meg lehalt a WinCmd :cry:

Valahol hallottam (láttam?) olyat, hogy mostanában terjednek üres mp3 file-ok, "vicces" feliratokkal, hogy nem kell kalózkodni... Ja, és a kazaa-n szoktak vírust is belebarkácsolni a zenékbe. ez van. nekem a múltkori trójai volt nagy szívás :evil:

Több
21 éve 6 hónapja #116742 Írta: Penngaladiel
A zenékre gondolsz?
Szerintem nem nálad van a hiba, a teljes mp3-at nem találni, a másik kettő zip-től meg lehalt a WinCmd, meg a WinZip is :cry:

Több
21 éve 6 hónapja #116740 Írta: Luine Baenre
Itt van egy kis letöltés Haldírról:
www.audiblebeauty.net/rings/towers/index.htm

Nekem még nem sikerült letölteni,[size=9:25h766z5]vmi kínja van a gépemnek[/size] úgyhogy aki letudja az mondja már meg mi van rajta. :roll:

LETÖLTÉS CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!!!! NEKEM FURCSA DOLGOKAT MŰVELT A GÉPEMMEL... A linket azért hagyom bent, hogy tudjátok, miről van szó... - Pennie

Több
21 éve 6 hónapja #116703 Írta: Supersonica

gollamka írta: És milyen címre? :lol: úgy tűnik egy kicsit le vagyok maradva :oops: :oops: valaki felvilágosítana ???

Craig Parker
c/o Karen Kay Management
PO Box 446
Auckland 1
NEW ZEALAND

Több
21 éve 6 hónapja #116697 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

adastra írta:

Gratulálok! Már csak én várok, hogy válaszoljon a levelemre! A színháztól azt írták, hogy nekem válaszolni fog........ adja az ég....... :oops:

Olvastam, hogy többen írtatok neki. MIt írtok ilyenkor? Csak annyit, hogy kértek egy képet, vagy mindenfélét, amit gondoltok róla....?

És milyen címre? :lol: úgy tűnik egy kicsit le vagyok maradva :oops: :oops: valaki felvilágosítana ???

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
21 éve 6 hónapja #116689 Írta: Supersonica
Ezt az OB online küldte, mint mai hír:

The Two Towers has been nominated for 5 MTV Movie Awards, including Best Movie and Best Male Perfomance (Viggo Mortensen).

Read more here: www.mtv.com/news/articles/1471227/200304...jhtml?headlines=true
Vote here: www.mtv.com/onair/movieawards/ma03/
SZAVAZNI ;) lányok, nyerjük meg,
Terjesszétek kérlek, mindenfelé, és szavazzatok! (többször is lehet, egyfolytában körbe megy a szavazás)

Helms Deepre is lehet szavazni :-) )) mint legjobb csata jelenet...

Több
21 éve 6 hónapja #116686 Írta: adastra
adastra válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor

Több
21 éve 6 hónapja #116664 Írta: Supersonica

Penngaladiel írta: Itt nézzetek körül:
jmsstyxnyes.tripod.com/craig/osc ... scars.html

Van pár új kép, és az oldal alján a múlt hétfői GOOD MORNING SHOW leirata olvasható, Craiggel :D

Itt csak két kép van Craigről, de elolvashatjátok Bruce Hopkins beszámolóját az Oscar partykról:
bruce-hopkins.com/photos/bhocscars.html

Bear oldala meg nem frissül :o (Pennie, tudunk róla valamit???)
Lányok, láttátok? Előre a népszerű topicért, már csak 9 hozzászólás...

Több
21 éve 6 hónapja #116638 Írta: Penngaladiel
Itt nézzetek körül:
jmsstyxnyes.tripod.com/craig/osc ... scars.html

Van pár új kép, és az oldal alján a múlt hétfői GOOD MORNING SHOW leirata olvasható, Craiggel :D

Itt csak két kép van Craigről, de elolvashatjátok Bruce Hopkins beszámolóját az Oscar partykról:
bruce-hopkins.com/photos/bhocscars.html

Több
21 éve 6 hónapja #116494 Írta: Luine Baenre
Azt a képet innen szedtem le. Sajna nincs nagyobb. :(
Ja és még ezt is érdemes megnézni.

Több
21 éve 6 hónapja #116491 Írta: Penngaladiel
Szerintem az rendes paróka, sosem volt ilyen hosszú haja :P Bár tényleg elég furin néz ki...
Az a Shortland Street kép... 8O Nagyobbat nem találtál? 8) Megnézném egy ici-picit nagyobb méretben :P

Több
21 éve 6 hónapja #116487 Írta: Luine Baenre
A képek nagyon jók, de észrevettétek, hogy ahhoz a turbánhoz (vagy mihez) a paróka csak hozzá van ragasztva? :roll:
Pl: itt

Ja és egy '95/96-os újság címlapja:
ebay1.ipixmedia.com/abc/M28/_EBAY_77b0bd...aeee176fba7a/i-1.JPG

Több
21 éve 6 hónapja #116379 Írta: Penngaladiel
Elkezdtem képeket mentegetni a "For Him The Bell Tolls" című Xena részből, amiben Craiget mint Sarpedon királyfit csodálhatjuk meg 8) Még nincs teljesen kész, és csak a film felénél tartok a képek lementésében, de ami fent van, azt itt találjátok:

pennie.freeweb.hu/sarpedon

Több
21 éve 6 hónapja #116290 Írta: Luine Baenre
Nagyon cuki! :mrgreen:

[size=9:y3md3os8]Egyébként nekem simán behozta.[/size]

Több
21 éve 6 hónapja #116276 Írta: Penngaladiel
Néhány újabb kép :itscool:

torn.hmstanfield.com/03232003/2/ ... 40x480.com

(Senkit ne zavarjon meg a .com kiterjesztés, a dolog így működik, de lementésnél - a jobb klikkesnél is - jpg-ként menthető le)

Több
21 éve 6 hónapja #116228 Írta: Gyémánt_Hajnal
Hmm........ Ezt Thaur írta be helyettem, :)

Csak épp itt vagyok nála, és én közben Telvient és Arnivent rajzoltam.

Nos Haldír "A Gyűrű Szövetsége" képes könyvben található meg, a Lórienes résznél. Szegény háttal van, de fel lehet ismerni. :)

Jaj. Ma sikeresen megvédtem valaki elől Craig méltóságát és tiszteletét, ugyanis valaki nagyon támadta, de én felvilágosítottam néhány dologról és tényről.

Puszi mindenkinek!

Több
21 éve 6 hónapja #116218 Írta: Gyémánt_Hajnal
Megtaláltam Haldírt a könyvben!!!!!!!!!
(azoknak akik nem fedezték volna fel :) )

Több
21 éve 6 hónapja #115990 Írta: Penngaladiel
Thinice jóvoltából van már helyünk a Craig Parker videósorozathoz :D Már csak az időpontokat kell megbeszélnünk. Várom a javaslatokat, óhajokat-sóhajokat ezzel kapcsolatban, priviben vagy a Közösség/Találkozások topikban!

Emlékeztetőül:
Ifjú Herkules részek + 1 vagy 2 Xena magyarul (attól függ, hogy mikor kapom meg a hiányzó részt)
Mercy Peak sorozat első 20 része csak angolul
PC-n nézhető két Xena rész csak angolul - ez az alkalom lehet nálam is végszükség esetén.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.953 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére