- Köszönetek: 0
Haldír (Craig Parker)
- Supersonica
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Penngaladiel írta: Craigre sajna csak két kategóriában lehet szavazni, de azt mindkettőt megérdemli
www.theonering.net/perl/goldengandalfsurvey.pl
Csak egyszer szavazzatok, különben érvénytelenítik a szavazataitokat. Eredményhirdetés a site-on lesz, az Oscar után valamikor.
Velem nem szúrnak ki, otthonról is szavazok
Viszont nézem a Torn partyt *sigh* *sigh* *sigh*
Jájdeottlennék...
Esély, hogy Craig kimegy, gondolom nulla...
Biztos, hogy szuper lesz, telistele sztárokkal
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Egyébként tök ari ez az Arany Gandi
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Craigre sajna csak két kategóriában lehet szavazni, de azt mindkettőt megérdemli
www.theonering.net/perl/goldengandalfsurvey.pl
Csak egyszer szavazzatok, különben érvénytelenítik a szavazataitokat. Eredményhirdetés a site-on lesz, az Oscar után valamikor.
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Bár én már annak idején is védtem Haldírt, még a régi fórum idején, Legolas fan koromban hogy ugyan hagyják már békén az orrát, jó az úgy, ahogy van , és az is tény, hogy a FOTR bővítettben az éjszakai jeleneteknél már tetszett, de ha PJ nem teszi szimpivé az öleléssel, nem látom azt a tökéletesen, gyönyörűen eljátszott haláljelenetet, és nem találok rá arra a bizonyos képre - profilból, Helm szurdok falán állva - akkor nem tudom, eljutottam volna-e idáig... Bár nem tartom teljesen kizártnak
- Luine Baenre
- Nem elérhető
C válaszPenngaladiel írta: Témafelvetés:
Szerintetek mi a jobb? Az, hogy PJ átírta a sztorit, és így Haldír meghalt a filmben, vagy ha Haldír nem halt volna meg, de Craignek csak az a nyúlfarknyi szerepe lett volna a filmben, ami az első részben volt?
Szóval sztem jó dolog volt, h átírta PJ a forgatókönyvet, és így több szerepet kapott Craig, de viszont nem kellett volna meghalnia. És ő is integethetett volna egyik Nyugatra tartó hajóról Meg ha nem szerepelt volna, akkor sztem nem biztos, h első látásra megjegyzem az első részből.
Végölis sztem jó volt, h többet szerepelt a TTT-ben...
- Supersonica
- Nem elérhető
szóval ha PJ nem írja át a Helm szurdoki csatát, akkor szegényebbek lennénk egy Craig Parker megismerésével. Enélkül mikor jutott volna eszünkbe a Xena szereplőinek elemezgetése? Vagy a Rémkoppantók folyamatos nézése? Még a FotR-ban sem volt azért annyira átütő a szereplése, csak a bővítettben, és ott amúgy is uborkafeje volt
Amúgy Penn, Te pontosan tudod, hogy mennyire vagyok megbékélve, vagy kibukva az átírások miatt, és talán a Helm szurdoki tündehadsereg az egyetlen, ami miatt nem morogtam
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Szerintetek mi a jobb? Az, hogy PJ átírta a sztorit, és így Haldír meghalt a filmben, vagy ha Haldír nem halt volna meg, de Craignek csak az a nyúlfarknyi szerepe lett volna a filmben, ami az első részben volt? Vajon hányan figyeltünk volna fel Craigre, ha így történik?
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Két képecske a Rocky Horror Show-ból, amelyeken fellelhető Craig:
www.johnparker.co.nz/theatre/photos/rocky5.jpg
www.johnparker.co.nz/theatre/photos/rocky7.jpg
Másik kettő pedig a Rosencrantz és Guildenstern halott c. darabból:
www.johnparker.co.nz/theatre/photos/r&g.jpg
www.johnparker.co.nz/theatre/photos/r&g3.jpg
- Penngaladiel
- Nem elérhető
casopis.markiza.sk/archiv.php?ro ... &c_id=3245
Van esetleg valaki, aki le tudja fordítani?
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Képek a Tacoma buliról
Ezeket viszont most találtam:
RingCon 2003 - 1
RingCon 2003 - 2
Berlini ROTK premier
- Luine Baenre
- Nem elérhető
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Starman ismét frissítette a Shortland Street galériáját, íme egy kép ízelítőnek:
www.starman-imaging.com/shortlan ... 27023s.jpg
A többi itt:
www.starman-imaging.com/shortlan ... _index.htm
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Hát ez eszméletlenül jó... Főleg Craig... :itscool:Luineheciel írta: Juj, nézzétek!!!! 8O Nagyon nagy! 8O De ééééééééééédes benne Craigie!!!
www.addtell.com/NorthWesternesse/test_256k.rmvb
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Artemisz (Celebthil) írta:
Az ám!Luineheciel írta: Nagyon tetszik, úgy megnyugtat, h végre jó helyen van a kis drága
Egyből Rád gondoltam, mikor megírtam, hogy fogsz neki örülni! Megegyeztünk már múltkor, hogy mindenképp boldognak kell lennie végül!
Megérdemli!
Jáj, de drága vagy! Köszi! Haldír nevében is! Happy end rulzz
Juj, nézzétek!!!! 8O Nagyon nagy! 8O De ééééééééééédes benne Craigie!!!
www.addtell.com/NorthWesternesse/test_256k.rmvb
[size=9:3056iw5d]vagy ha onnan nem megy akkor innen keressétek ki![/size]
- Artemisz
- Nem elérhető
Az ám!Luineheciel írta: Nagyon tetszik, úgy megnyugtat, h végre jó helyen van a kis drága
Egyből Rád gondoltam, mikor megírtam, hogy fogsz neki örülni! Megegyeztünk már múltkor, hogy mindenképp boldognak kell lennie végül!
Megérdemli!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Artemisz (Celebthil) írta: Na, mit hoztam nektek?
Szofinak tetszett a Haldír siráma c. versem, de azt javasolta, kissé reménykeltőbbnek kéne lennie, így mitológiailag is stimmelne.
Azt mondta, írjak egy "utóverset" hozzá.
Egyből zsibongni kezdett a fejecském!
Az eredmény íme:
Tompa bánatból friss sejtelem éledt,
oszlásnak indult az árnyék szívemben;
Tán mégsem volt hiába! Újra élek!
S egy darabka ég kinyílt felettem.
Ó, már szállok! S látom a Fényt!
Véget ért a rabság, a fájdalom.
Nem gyötör már többé e köztes lét,
Megnyugszom végre. S álmodom.
Hogy tetszik?
Wow 8O Ez gyönyörű! Nagyon tetszik, úgy megnyugtat, h végre jó helyen van a kis drága
- Artemisz
- Nem elérhető
Szofinak tetszett a Haldír siráma c. versem, de azt javasolta, kissé reménykeltőbbnek kéne lennie, így mitológiailag is stimmelne.
Azt mondta, írjak egy "utóverset" hozzá.
Egyből zsibongni kezdett a fejecském!
Az eredmény íme:
Tompa bánatból friss sejtelem éledt,
oszlásnak indult az árnyék szívemben;
Tán mégsem volt hiába! Újra élek!
S egy darabka ég kinyílt felettem.
Ó, már szállok! S látom a Fényt!
Véget ért a rabság, a fájdalom.
Nem gyötör már többé e köztes lét,
Megnyugszom végre. S álmodom.
Hogy tetszik?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Luine Baenre
- Nem elérhető
De újabbak itt a Memorabilia rendezvényről:
www.craigparker.de/media/galerien/birmingham/galerie.htm
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
img22.photobucket.com/.../RingCo ... 03_137.jpg
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Artemisz
- Nem elérhető
[size=9:34h0te8k]Hajni: 600?!? Szupi vagy!![/size]
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Ring*Con Bonn
Ring*Con Bonn 2
Ring*Con Bonn 3
Ring*Con Bonn 4
Ring*Con Bonn 5
- Supersonica
- Nem elérhető
Penngaladiel írta: Sonica, Hajni, nem írtatok indoklást
CUTIEPIEEEEE
NYHUSZIIIII
Ez a kép annyira megnyerte tetszésemet, hogy ahova csak lehet, belinkelem... Az a mosoly... Az a tekintet...
/me olvad és ájul
- Luine Baenre
- Nem elérhető
www.geocities.com/cparker111270photos/page1.html
- Luine Baenre
- Nem elérhető
img12.photobucket.com/albums/v30/Luine/C...CEK/?sort=descending
Jaj, indok, majdnem elfelejtettem, szal azért mert olyan cukiiiiiii rajtuk -hehe
- Luine Baenre
- Nem elérhető
De csak a fejét vágtam ki, mert az volt most a lényeg. Egyébként gondoltam, h felismered, ezért nem tettem ki a copyright-ot, bocs.Penngaladiel írta: Hmmm.... Még épp időben cserélted le a képet, mielőtt a dörgedelmemet elzengtem volna Azért azt a kedvencke.jpg-t copyright-olnám...
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Luine Baenre
- Nem elérhető
www.farbgalerie.de/ringcon2003/14_11_200...050_099/IMG_1883.JPG [size=9:2gme0eve]találkoztam közben egy ezerszer aribbal, és inkább lecserélem [/size]
A másikat még keresem
Penngaladiel írta: Nos, ez nem annyira jó kép a drágáról, nagyon látszik rajta a fáradtság, de mivel személyes élményhez kötődik, nagyon szeretem:
rtlmail.hu/pozo/cpth.jpg
Nem jóóó? 8O Egyszerüen khirály, cuki ez a kép róla!!!
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
img12.photobucket.com/albums/v30 ... bild17.jpg
A mosolygós fiúk mindig megmosolyogtatják a lányokat Meg valakire nagyon emlékeztet...
Na a Haldír.... hát mert Haldír Szeretek reprodukciókat készíteni, és ez jól sikerült... ámbár semmi extra nincs benne, mégis...
Ja, és egy újabb:
img12.photobucket.com/albums/v30 ... Parker.jpg
Ez by me.... ez volt az újságban is, jól sikerült...
Több indokot nem tok..... kissé bajban voltam, de a többieknél is bajban lennék.....
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Nos, kedvenc Craig kép... nagyon-nagyon sok kedvencem van, nem tudok egyet választani. Azt ugyan már eldöntöttem, hogy a RC-look tetszik a legjobban (szőke melír, borosta), de így leredukálva sem könnyű.
Nos, ez nem annyira jó kép a drágáról, nagyon látszik rajta a fáradtság, de mivel személyes élményhez kötődik, nagyon szeretem:
rtlmail.hu/pozo/cpth.jpg
Ez azért tetszik, mert annyira aranyos arcot vág
rtlmail.hu/pozo/ooo.jpg
No és végül ez a rajtakapott rosszcsont arckifejezés (miután letörte a díszletszörny szarvát ):
rtlmail.hu/pozo/oops.jpg
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
egy Craigie: img12.photobucket.com/albums/v30 ... ction=view ¤t=bild17.jpg
Meg egy Haldír by me - reprodukció - fénykép a képről:
img12.photobucket.com/albums/v30 ... ction=view ¤t=EBMenFree_128.jpg