- Köszönetek: 0
Haldír (Craig Parker)
- Luine Baenre
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Videjó: Kicsit amnéziás vaok akkor már, bocsi Penni
Sonica, istenkirály az a kép *beájul*
Tetkó halál sirály ha lesz egyszer nekem, akkor ilyesmit csináltatok
Kedvenc képet még nem találtam meg, de lázasan keresem!
Pusz
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Luineheciel írta: Na és nézzétek mit találtam 8O Én ezt még nem is láttam!
www.craigparker.de/media/video/video.htm
Egy pillanatra lattam benne meg valakit
"You just have to push the button, Sebastyyyyian" :up:
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Supersonica
- Nem elérhető
- Penngaladiel
- Nem elérhető
De a kedvenc Haldír nekem is megvan. Bár tulajdonképpen nekem is kettő van, de csak az egyiket rakom be, a másik a nagyonnagyon jól ismert, profilos kép, az volt az első, amelyiken beleszerettem
Node jöjjön az igazi kedvenc , mégpedig azért, mert ezen annyira harcias és férfias, és egyébként is Szóval egyszerűen nem tudok szabadulni ettől a tekintettől, ha egyszer ránézek Ez pedig ugyanez más változatban
Pedig én határozottan emléxem, hogy belinkeltem még azon a héten, igaz, más forrásból.Luineheciel írta: Na és nézzétek mit találtam 8O Én ezt még nem is láttam!
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Jáj, Penni, de hát te vagy a Topic Úrnője, és épp az a lényeg, h tieddel legyen telePenngaladiel írta: Vagyok, vagyok Csak épp nem nagyon tudtam új információval vagy gondolattal jönni, csak úgy meg nem akartam beírni, úgyis az én hozzászólásaimmal van tele a topik
Artemisz (Celebthil) írta: Luine, én csak arra próbáltam célozni, hogy, ahogyan Eleniel is fogalmazott, a tündéknek már a fény hiánya is kimondhatatlan szenvedést okoz.
De én is abban reménykedem, hogy egyszer kiszabadul! Megérdemli!
Jaaa, oké értem! Bocsi, és köszi a felvilágosítást! Legalább már ennyivel többet tudok. De tuti gyorsan kiengedik, egy ilyen önfeláldozó tüncikét nem szabad sokáig tartogatni!
Meg most nagy képkeresési őrületben vaok, de Craiges képet még nem took mutatni, mivel annyi van róla, h átnézni egy nap! (szerencsére persze ).
De kedvenc Haldíros képem, nya az van! 2 is! Egyszerüen nem took választani, h melyik tetcik jobban
Első kedvenc Itt azért tetcik mert olyan kis tökéletesen....en húzza fel az íjat (Meg azért is imádom, mert itt olyan kis ééédes! )
Másik kedvencke Nos ez a képecke azért, mert ..öö, szal nem csak azért mert olyan aranyos rajta (na jó talán mégis )...na szal itt olyan kis felősségteljesen néz ki, olyan igazi hadvezéresen Tünde hadvezéresen! Legalábbis nekem ilyen, talán ezért is az egyik kedvenc képem, jelentem!
Na és nézzétek mit találtam 8O Én ezt még nem is láttam!
- Artemisz
- Nem elérhető
Aranyszíved van, Pennie!Penngaladiel írta: Artemisz, nagyon szép a versed! Szerintem itt is helye van :itscool:
(Ha esetleg bármit változtatnál rajta, szólj, és itt is javítom!)
Köszi szépen, ez nagyon jólesett!
Igyekeztem!
Luine, én csak arra próbáltam célozni, hogy, ahogyan Eleniel is fogalmazott, a tündéknek már a fény hiánya is kimondhatatlan szenvedést okoz.
De én is abban reménykedem, hogy egyszer kiszabadul! Megérdemli!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
A felvetés tetszik, köszi Luin!
Akkor mindenki válassza ki a kedvenc Craig képét! Szerintem lehet kedvenc Haldír is. Rövid indoklással (az "aaaaannnyira ééééédeeees!!!-nél kicsit azért bővebben azért, ha lehet ). Ha egy mód van rá, ne hotlinkeljetek olyan oldalak képeire, ahol kérik ennek mellőzését. Akinek olyan képe van, amit szeretne berakni, de a linkje már nincs meg, küldje el nekem emilben, megoldjuk!
Artemisz, nagyon szép a versed! Szerintem itt is helye van :itscool:
(Ha esetleg bármit változtatnál rajta, szólj, és itt is javítom!)Artemisz (Celebthil) írta: Haldír siráma:
Hős voltam. Mivégre?
Meghaltam. Miért?
Emberekért. Halandókért.
Nem parancsért.
Én vállaltam.
Tudtam, láttam,
előre láttam, hogy nincs irgalom,
Halálvirág termett a várfokon.
Sok szép, bölcs társam ottveszett,
ne sirassatok, emberek,
ti ezt meg nem érthetitek.
A halál nektek nyugovás.
Úgy fáj szívem, mert mennek a hajók
messzi Nyugatra távoznak örökre,
nem vágyunk már e földi rögre,
Búcsúzunk most, pihenni térünk.
Én is ezt akartam.
Mért nem lett így?
Rosszul küzdöttem? Ügyetlenül?
Talán...
Most Mandos csarnokában élek,
oly nyomorú árnyékvilág!
Ez nem hazám!
Magam vagyok,
S lelkem sír Valinor fénye után!
- Luine Baenre
- Nem elérhető
A Haldír halálával foglalkozó témát sztem is eléggé átrágtuk, meg már tényleg nem is hatódunk meg annyira, persze vannak kivételek. De sztem lehetne vmi olyan téma is, ami pl Craiget boncolja (nem szószerint ). Vagy például, h kinek mi a kedvenc képe, és miért... Vagy nem tom, csak legyen vmi mozgolódás a topicban, mint pölö most
Jáj és Artemisz, elolvastam a versed! Nekem naon tetcik!! Gratu! :itscool: Ez a szabadabb stílus sztem is naon jó lett!
Csak egy vmit nem értek, h miért rossz a tündéknek Mandos csarnokában? Mert úgy tom, h nem volt vmi rossz hely. Habár lehet én vaok kissé sötét ebben a témában Habár ha olyan rossz hely is, egyszer úgyis kiengedik, és akkor húzhat Valinorba, nem?
[size=9:23o3f8ag]Egyébként Pennivel mizus? Mert már egy hete nem írt a topicba [/size]
- Kira
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Feltételeztem, hogy azért van benne. Csak nekem nem tetszett.Artemisz (Celebthil) írta: Ez a vers tul.képp nem is igazán vers, legalábbis nem szabályos. Inkább tényleg afféle siratóének, ergo szvsz nem kötelező precízen rímelnie.
Újabban az ilyen verseket szeretem jobban.. kicsit tágítja a keretet a kevésbé szabályos rímelés.
Igazad van, de ez a sor pont a "megtörés" kedvéért került be.. a gondolatmenet is vált!
Az, hogy szabad vers (ha jól emlékszem a megfelelő irodalmi kifejezés ez), nem zavar. Sőt, én is szeretem.
Ezen a kitételeden kicsit ledöbbentem! Én abszolút nem így értettem, hanem hogy mivel az emberek úgysem láthatják meg Valinor fényét, a létező legjobb nekik az, hogy halálukban elfeledhetik a földi nyomort. Szó sincs "halálvárásról", és alig hiszem, hogy a tündék ilyesmit gondolnának!
Lehet. Pedig, ha belegondolsz a tünde fel nem fogja, mi az a halál... S így mi, halandók furcsa lények vagyunk. Főleg... eh, ezt maximum egy történetben tudnám kifejteni értelmesen.
És miért földi nyomor? Miért ne lehetne szép, teljes élet, ahol mindent megadott a Sors, bármit kívánj is?
De mondom, ezen túl nagyon tetszett!
-Kíra-
"Spread your little wings and
Fly away, Far away, Fly away" - Queen
- Artemisz
- Nem elérhető
Ez a vers tul.képp nem is igazán vers, legalábbis nem szabályos. Inkább tényleg afféle siratóének, ergo szvsz nem kötelező precízen rímelnie.Kira írta: Ami nem tetszett benne az a "A halál nektek nyugovás." sor. Nekem megtörte a vers eddigi ritmusát, és ilyenkor érzem nagyon, hogy a tündéknek az ember valami furcsa izé, ami várja a halált.
Újabban az ilyen verseket szeretem jobban.. kicsit tágítja a keretet a kevésbé szabályos rímelés.
Igazad van, de ez a sor pont a "megtörés" kedvéért került be.. a gondolatmenet is vált!
Ezen a kitételeden kicsit ledöbbentem! Én abszolút nem így értettem, hanem hogy mivel az emberek úgysem láthatják meg Valinor fényét, a létező legjobb nekik az, hogy halálukban elfeledhetik a földi nyomort. Szó sincs "halálvárásról", és alig hiszem, hogy a tündék ilyesmit gondolnának!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Kira
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Artemisz (Celebthil) írta: A Versek-topicban fenn van, megpróbáltam feltenni a Kószák Könyvébe, nem tudom, sikerrel-e...
Lányok! Pityeregjünk még egyet együtt Haldír tragédiáján!
Nekem tetszett a versed. És abban is igazad van, hogy bármelyik tünde halálára rá lehetne ezt húzni... (értsd nemszeretem Haldírt, de azért ) szóval érzelmes de nem érzelgős.
Ami nem tetszett benne az a "A halál nektek nyugovás." sor. Nekem megtörte a vers eddigi ritmusát, és ilyenkor érzem nagyon, hogy a tündéknek az ember valami furcsa izé, ami várja a halált. Nah.
És különben is!
Hülye tündék előbb-utóbb kikerülnek Mandos Csarnokából!
-Kíra-
"Spread your little wings and
Fly away, Far away, Fly away" - Queen
- Artemisz
- Nem elérhető
Jóvanna!Supersonica írta: Hát, az az igazság, hogy sajnos túl sok sztorizást hallottunk Haldír haláláról, úgyhogy én már sajnos nem tudok meghatódni a halálán
Nyiff!
Én a versemről kértem véleményt.. na mindegy..
De ezt a verset szvsz bármelyik ostoba csatában elesett tündére is "rá lehet húzni"..
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Supersonica
- Nem elérhető
Különben is, a könyvben nem is hal meg Haldír
Amúgy a másik, hogy RingConon Marc B. Lee mindig azt kérte Craig panelja előtt, hogy kezdjen el az ottlévő 2000 ember kántálni, hogy
"He's not dead, he's not dead", úgyhogy most már a RotK-ban Faramír jeleneteinél is erőteljesen somolygok. Na mind1. Ez van.
Amúgy a poszter tényleg szép
- Artemisz
- Nem elérhető
KLIKK
Úgy összeszorította szívem a kép meg a felirat, hogy megihletett egy versre.
A Versek-topicban fenn van, megpróbáltam feltenni a Kószák Könyvébe, nem tudom, sikerrel-e...
Lányok! Pityeregjünk még egyet együtt Haldír tragédiáján!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Mostmar nemsokara tenyleg vege szenvedeseiteknek es elvezhetitek majd az uj arculatrot Marcsak evek kerdese
Sonica mar latta mikor a multkor egyutt ebdeltunk
Luineheciel írta: [size=9:246urloc]Egyébként miért van itt ekkora pangás? [/size]
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- Luine Baenre
- Nem elérhető
ZDF: nekünk most pl az rtl2-őt, zdf-et, és a Pro7-et vette ki, és még a vox-ot is tervezi. Annyira elegem van már! Minden király német adót kivesz! Csak így azt nem tom még, h az Oscart hogy fogom megnézni
Pangás: hát nem tom... De azért lehetnénk intenzívebbek is
- Supersonica
- Nem elérhető
Luineheciel írta: egy pici cuki képecke
[size=9:1lhaqhik]Egyébként miért van itt ekkora pangás? [/size]
Nem jön be a kép - kiszolgáló nem található...
ZDF: nem probléma. Nálunk a UPC havonta csinál vmi hasonlót, kellőképpen variálják a csatornákat, most a dögök a SAT1-et vették el, és valami orosz csatornát hoztak be. Nem tudom, hogy miért nem illik ELŐRE értesíteni minket, hogy vmit akarnak kivenni - betenni.
Pangás: méééér, pangás van?
J: hallottuk, gondolkozunk
- Luine Baenre
- Nem elérhető
- Luine Baenre
- Nem elérhető
jmsstyxnyes.tripod.com/craig/torontogath...orontogathering.html
Nya azért itt is fellelhető pár újabb képecke:
www.jedielfqueen.com/gathering/celebrities.htm
- Jocii
- Nem elérhető
lehet gyüjteni a pénzt de gyorsan
CRAIG PARKER is ott lesz , és persze ne hagyjuk ki LAWRENCE MAKOARE
,BRAD DOURIF,JED BROPHY nevét sem.
- Luine Baenre
- Nem elérhető
bocsika Penni, de ezt muszáj volt kiírnom magamból
Szal egy cikk, szép autogrammos képeckével
www.craigparker.de/info/presse/presse37.htm
Ill. újabb Ringcon-os képek
www.craigparker.de/media/galerien/ringcon_03/galerie2.htm
Nya de van rossz hírem is! Megnéztem a upc-t, erre mondják, h van ZDF, csak épp ezen a környéken megszűntették, szal már nem lehet fogni :rmad2: Hát ilyen nincs!!! Ne hari Sonica, nem tudtam, eddig abban a hitben éltem, h még van de ezek szerint ezek a **** kivették...De azért is körbekérdezem a barátokat, hátha nekik van... *erősenreménykedik*
- Luinefaciel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Hááát amíg vissza nem kapom a régi nickem :heu: , addig csak ezzel leszek, remélem annyira azért nem zavaró
Hear no evil, don't you/ See no evil don't you... /Dimmu Borgir/
- Supersonica
- Nem elérhető
És most dupla néven leszel ?
- Luinefaciel
- Nem elérhető
Supersonica írta: Ezúton érdeklődnék, hogy lányok, VAN VKINEK ZDF-e otthon ???
Nekem nincs
Szeretném felvetetni videjóra...
Nekem van!! (legalábbis a múltkor még volt...remélem nem vették ki addig ..)
Szal felveszem
- Supersonica
- Nem elérhető
Kicsit még szokni kell az új elrendezést, de shirály
Ezúton érdeklődnék, hogy lányok, VAN VKINEK ZDF-e otthon ???
Nekem nincs
Szeretném felvetetni videjóra...
- Luinefaciel
- Nem elérhető
www.zdf.de/ZDFde/einzelsendung/0,1970,2227481,00.html
Meg át van alakítva a cp.net, sztem jó lett
www.craig-parker.net/
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Penngaladiel
- Nem elérhető
www.livejournal.com/users/evamaria/13981.html#cutid2
Ez egy beszámoló a Ring*Conról, és találtok benne három videoklipet, kettőt John Rhys-Daviesről és egyet Craig és Mark paneljéről Ez utóbbit most töltöm le, sz'al még nem tudom, hogy milyen, de nem lehet rossz
A könnyebbség kedvéért kimásolom a linkeket a videókhoz, de a jobbgombos megoldással szedjétek le, mert elég nagyok:
216.74.85.97/~chocolat/ringcon/jrd1.AVI
216.74.85.97/~chocolat/ringcon/jrd2.AVI
216.74.85.97/~chocolat/ringcon/craig&mark.AVI
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."