- Köszönetek: 0
Haldír (Craig Parker)
- zshajni
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Egyébként a januári Lassiban van egy ígéret egy bővebb Craig interjúról. Az majd a következő számban lesz?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Jocii
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
xors írta: [
Elöször is én nem tom milyen színész, de ettől függetlenül 5perc szereplésből nem lehet megállapítani valakiről, hogy milyen színész. Szentem nem volt olyan hihetetlenűl jó alakítás. bár nem láttam tőle több filmet
bocsi , hogy belepofázom mint kivülálló egyén , DE ...
tudod ne itélj elsöre !
5 perc nem sok , és bártan állithatom , hogy Supersonica és Penngaladiel eléggé ismeri Haldirt , pontosabban az őt megformáló Craig Parkert , hogy bártan adjak hitelt szavuknak ebben is.
Lehet , hogy nem szerepel CP sok világrengető filmben , de ettöl még lehet jó szinész.
Nem kéne azé lehurrogni , mert csak 5 percet játcott a TTT-ben.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Supersonica
- Nem elérhető
xors írta: Elöször is én nem tom milyen színész, de ettől függetlenül 5perc szereplésből nem lehet megállapítani valakiről, hogy milyen színész. Szentem nem volt olyan hihetetlenűl jó alakítás. bár nem láttam tőle több filmet
Látod, az utolsó mondatban van a hiba... Mi viszont láttunk. Ezért engedd meg, hogy MI szeressük.
Haldírként csak felfigyeltünk rá (olyan meghatóan halt meg... :bawling: ), aztán gyűjtögettünk róla további információkat. Egy éve annak, hogy szétoffoltuk Haldír miatt a Legolas topicot, így kaptunk egy saját topicot neki.
Ugye lányok ?
- xors
- Nem elérhető
Hát, ízlésről nem lehet vitatkozni Szerintem nem nyálas, de tiszteletben tartom a véleményedet. Még ha felszínes is Amikor első alkalommal láttam A két torony filmet, még nem ő volt a kedvencem, de azt már akkor megállapítottam, hogy ilyen tökéletes alakítást én még nem láttam filmvásznon, ahogy Haldírként meghalt, és azóta, több szerepben is látva meggyőzött arról, hogy hihetetlen jó színész. (Nem úgy, mint Orlando ) Magánemberként pedig kevés nála kedvesebb emberrel találkoztam
Elöször is én nem tom milyen színész, de ettől függetlenül 5perc szereplésből nem lehet megállapítani valakiről, hogy milyen színész. Szentem nem volt olyan hihetetlenűl jó alakítás. bár nem láttam tőle több filmet
Az igazság bajnoka X
- Jocii
- Nem elérhető
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Még nem volt időm mindent megnézni, de ami biztos: a 2. extra lemezen a Forgatás: "A két torony" filmjeiben fel-felbukkan, és a színészek audiókommentár sávján is lehet hallani, a második lemezen biztos, az elsőn nem tudom. Viszont ha már a DVD-knél tartunk, a FOTR-on is fel lehet azért fedezni: a 2. extra lemezen Az útnak vége nincs soha... részben, a wellingtoni premieren látható, valamint az 1. extra lemezen a Korai sztoribordok / Prológus filmben hallható a hangja, érdemes meghallgatni angolul nem tudóknak is , jobb, mint az esti mesezshajni írta: Egy kérdéske: a 4 lemezes TTT DVD-n mi minden van Craig-ről?
- zshajni
- Nem elérhető
"Szállásra a Nagy Medve
várt az égen
Csillaghad döngicsélt
lágyan fejem felett."
Arthur Rimbaud
- Supersonica
- Nem elérhető
xors írta: Nem tom de szentem elég nyálas feje van, de nem tehet róla szegény.Nálunk annál a jelenetnél mikor meghal mindeki örjöngött az örömtől. Birom atündéket ,de ez a véleményem a pasasról: :down:
Bátor emberke vagy
Egynapos fórumos élet után egy ilyen beírással kezdeni...
ROTFL
Köcce a linkeket, alkalmasint megnézem én is mindet
- Penngaladiel
- Nem elérhető
realmofarda.com/roa/gotf/gallery ... raigParker
realmofarda.com/roa/gotf/gallery/albums.php
www.shutterfly.com/os.jsp?i=67b0 ... 522&open=1
www.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b ... 5c5b786538
www.electricpenguin.com/blatheri ... 02249.html
f1.pg.photos.yahoo.com/ph/tarina ... ering+2003
img4.photobucket.com/albums/0803/MariaHobbit/
www.christennyson.com/gathering.html
www.pippin.net.tc/iris
www.picturetrail.com/gallery/vie ... id=1684527
img7.photobucket.com/albums/v21/RBsGB/
Itt meg egy videó, 14 MB, az oldalon a linkre jobb klikkel kattintva mentsétek le:
www.psy-strike.com/Clips.html
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Hát, ízlésről nem lehet vitatkozni Szerintem nem nyálas, de tiszteletben tartom a véleményedet. Még ha felszínes is Amikor első alkalommal láttam A két torony filmet, még nem ő volt a kedvencem, de azt már akkor megállapítottam, hogy ilyen tökéletes alakítást én még nem láttam filmvásznon, ahogy Haldírként meghalt, és azóta, több szerepben is látva meggyőzött arról, hogy hihetetlen jó színész. (Nem úgy, mint Orlando ) Magánemberként pedig kevés nála kedvesebb emberrel találkoztamxors írta: Nem tom de szentem elég nyálas feje van, de nem tehet róla szegény.Nálunk annál a jelenetnél mikor meghal mindeki örjöngött az örömtől. Birom atündéket ,de ez a véleményem a pasasról: :down:
Ez egy újabb képes beszámoló a Toronto Gatheringről, bár ezek a képek leginkább a jelmezekről szólnak:
Julia torontói képes beszámolója
De vannak másfajta képek is azért :
www.geocities.com/cparker111270/gathering3.html
- KÁJ
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
(zárójeles megjegyzés: ilyen hozzászólásokra nemigazán emlékszem a korábbiakból )
*****by KÁJ*****
- xors
- Nem elérhető
Az igazság bajnoka X
- KÁJ
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Luinefaciel írta: Nya akkor megint jelentkezem, mégpedig nem mással, mint egy kis puzzle-lel
Eszméletlenül jó ez a Puzzle! Nem gondoltam volna korábban, hogy hosszú percekig fogok Craig arcával bibelődni!
*****by KÁJ*****
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Méghogy naon klassz? Egyszerüen istenkirály képek :itscool:Penngaladiel írta: Én is hoztam párat, a legalsó négy szerintem nagyon klassz:
leaysaye.tripod.com/leasattic/id3.html
És hogy le ne maradjak kép mutogatásban, ezért most is mutatok párat
jmsstyxnyes.tripod.com/craig/torontogath...orontogathering.html
www.craigparker.de/media/galerien/berlin/galerie.htm
www.livejournal.com/community/girls_for_craig/33282.html
[size=9:2l396poq]300 :hello: [/size]
- Penngaladiel
- Nem elérhető
A Sonica által berakott, német magazinban levő Craig interjú EREDETI angol verziója olvasható itt:
www.craig-parker.net/index.php4?view=art_sfradio
- Supersonica
- Nem elérhető
Végén még kis topicunk lakói mind személyesen fogják ismerni egymást ?
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Én is hoztam párat, a legalsó négy szerintem nagyon klassz:
leaysaye.tripod.com/leasattic/id3.html
Itt meg néhány ikon, nem csak Craig témában:
leaysaye.tripod.com/leasattic/id5.html
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Ennek örömére egy jó pár kép:
katt
www.craig-parker.net/index.php4?view=gallery_wrap&gallery=gotf
www.craig-parker.net/index.php4?view=gal...p&gallery=londonexpo
www.craig-parker.net/index.php4?view=gal...llery=memorabiliacon
- Penngaladiel
- Nem elérhető
home.arcor.de/tpara/criz/pix/p040101ijmordor.jpg
Ez meg CRIZ újévi jókívánsága, csak tegnap nagyon zizi voltam és nem vettem észre
home.arcor.de/tpara/criz/pix/p031231newyear.gif
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Penngaladiel írta: Party time!
starman99.150m.com/shortlandst/p ... 17014s.jpg
starman99.150m.com/shortlandst/p ... 17017s.jpg
starman99.150m.com/shortlandst/p ... 17018s.jpg
Jujjj, ezek a képek!!!
*vigyorog, mint állat*
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Itt meg egy újabb beszámoló a Toronto Gatheringről:
pub68.ezboard.com/fcraigparkerfa ... D=89.topic
- Penngaladiel
- Nem elérhető
starman99.150m.com/shortlandst/p ... 17014s.jpg
starman99.150m.com/shortlandst/p ... 17017s.jpg
starman99.150m.com/shortlandst/p ... 17018s.jpg
Meg még egy-két újabb kép a Shortland Streetből:
starman99.150m.com/shortlandst/p ... 17031s.jpg
starman99.150m.com/shortlandst/p ... 17074s.jpg
starman99.150m.com/shortlandst/p ... 20011s.jpg
starman99.150m.com/shortlandst/p ... 20061s.jpg
A Toronto Gatheringről néhány új kép és Janet beszámolója:
jmsstyxnyes.tripod.com/craig/tor ... ering.html
- Penngaladiel
- Nem elérhető
www.craigparker.de/media/galerie ... ild177.jpg
Akkor én ezzel kívánok
BOLDOG ÚJ ÉVET!
- Luine Baenre
- Nem elérhető
www.craigparker.de/media/galerien/ringcon_03/galerie2.htm
www.admiralsarms.com/cake/toronto.html
-
Ezt a képet még nem is láttam, de teccik
[size=9:1h6f3396] Babák-csak erős idegzetűeknek [/size]
- Penngaladiel
- Nem elérhető
www.livejournal.com/community/gi ... tml#cutid1
- Supersonica
- Nem elérhető
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Moiraine alias Elyanon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Nagyon jó képek.. ha minden igaz, LEP-re én is megyek.. bár még anyám ezt nem tudja.. na mindegy, idővel elmondom neki na, majd még megfordulok erre
1 élőnek ki a halál hallatlan palástját erőlteti erőtlen vállára nincs útja egy halottal ki akár a halál halála is lenne
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Nem tudom, engem is bosszant, bár én tudok eléggé angolul, hogy nagyjából megértsem... Én ugyan még nem tudtam átrágni magam az összes extrán, de azt észrevettem, hogy sokminden nincs feliratozva. EvvanEstel írta: Rég nem jártam erre, ezért bocs, ha ismétlem a témát.
Szép apránként rágom át magam a TTT DVD extráin. Valami számomra ismeretlen ok miatt, nem minden van feliratozva, és kit hagytak ki, hát Haldirt is többek között. Ki dönti el, hogy mi érdekli a nézőt és mi nem?