Haldír (Craig Parker)

Több
20 éve 10 hónapja #163639 Írta: zshajni
zshajni válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Valóban ott látható a wellingtoni premieren :P . Majd azért légyszí idézzétek, ha mond valami érdekesebbet a TTT bővítetten.
Egyébként a januári Lassiban van egy ígéret egy bővebb Craig interjúról. Az majd a következő számban lesz? :roll:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #163590 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

xors írta: [

Elöször is én nem tom milyen színész, de ettől függetlenül 5perc szereplésből nem lehet megállapítani valakiről, hogy milyen színész. Szentem nem volt olyan hihetetlenűl jó alakítás. bár nem láttam tőle több filmet :!:

bocsi , hogy belepofázom mint kivülálló egyén , DE ...
tudod ne itélj elsöre !
5 perc nem sok , és bártan állithatom , hogy Supersonica és Penngaladiel eléggé ismeri Haldirt , pontosabban az őt megformáló Craig Parkert , hogy bártan adjak hitelt szavuknak ebben is.
Lehet , hogy nem szerepel CP sok világrengető filmben , de ettöl még lehet jó szinész.
Nem kéne azé lehurrogni , mert csak 5 percet játcott a TTT-ben.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #163588 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

xors írta: Elöször is én nem tom milyen színész, de ettől függetlenül 5perc szereplésből nem lehet megállapítani valakiről, hogy milyen színész. Szentem nem volt olyan hihetetlenűl jó alakítás. bár nem láttam tőle több filmet :!:

Látod, az utolsó mondatban van a hiba... Mi viszont láttunk. Ezért engedd meg, hogy MI szeressük.

Haldírként csak felfigyeltünk rá (olyan meghatóan halt meg... :bawling: ), aztán gyűjtögettünk róla további információkat. Egy éve annak, hogy szétoffoltuk Haldír miatt a Legolas topicot, így kaptunk egy saját topicot neki.

Ugye lányok ;) ?

Több
20 éve 10 hónapja #163560 Írta: xors
xors válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
[
Hát, ízlésről nem lehet vitatkozni :P Szerintem nem nyálas, de tiszteletben tartom a véleményedet. Még ha felszínes is ;) Amikor első alkalommal láttam A két torony filmet, még nem ő volt a kedvencem, de azt már akkor megállapítottam, hogy ilyen tökéletes alakítást én még nem láttam filmvásznon, ahogy Haldírként meghalt, és azóta, több szerepben is látva meggyőzött arról, hogy hihetetlen jó színész. (Nem úgy, mint Orlando ;) :P 8) ) Magánemberként pedig kevés nála kedvesebb emberrel találkoztam 8)

Elöször is én nem tom milyen színész, de ettől függetlenül 5perc szereplésből nem lehet megállapítani valakiről, hogy milyen színész. Szentem nem volt olyan hihetetlenűl jó alakítás. bár nem láttam tőle több filmet :!:

Az igazság bajnoka X

Több
20 éve 10 hónapja #163241 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Több
20 éve 10 hónapja #163116 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

zshajni írta: Egy kérdéske: a 4 lemezes TTT DVD-n mi minden van Craig-ről?

Még nem volt időm mindent megnézni, de ami biztos: a 2. extra lemezen a Forgatás: "A két torony" filmjeiben fel-felbukkan, és a színészek audiókommentár sávján is lehet hallani, a második lemezen biztos, az elsőn nem tudom. Viszont ha már a DVD-knél tartunk, a FOTR-on is fel lehet azért fedezni: a 2. extra lemezen Az útnak vége nincs soha... részben, a wellingtoni premieren látható, valamint az 1. extra lemezen a Korai sztoribordok / Prológus filmben hallható a hangja, érdemes meghallgatni angolul nem tudóknak is 8) :P , jobb, mint az esti mese :lol:

Több
20 éve 10 hónapja #163113 Írta: zshajni
zshajni válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Egy kérdéske: a 4 lemezes TTT DVD-n mi minden van Craig-ről?

"Szállásra a Nagy Medve
várt az égen
Csillaghad döngicsélt
lágyan fejem felett."
Arthur Rimbaud

Több
20 éve 10 hónapja #163112 Írta: Supersonica

xors írta: Nem tom de szentem elég nyálas feje van, de nem tehet róla szegény.Nálunk annál a jelenetnél mikor meghal mindeki örjöngött az örömtől. Birom atündéket ,de ez a véleményem a pasasról: :down:

Bátor emberke vagy :roll:
Egynapos fórumos élet után egy ilyen beírással kezdeni...
:lol: ROTFL

Köcce a linkeket, alkalmasint megnézem én is mindet ;)

Több
20 éve 10 hónapja #163103 Írta: Penngaladiel

Több
20 éve 10 hónapja #163089 Írta: Penngaladiel

xors írta: Nem tom de szentem elég nyálas feje van, de nem tehet róla szegény.Nálunk annál a jelenetnél mikor meghal mindeki örjöngött az örömtől. Birom atündéket ,de ez a véleményem a pasasról: :down:

Hát, ízlésről nem lehet vitatkozni :P Szerintem nem nyálas, de tiszteletben tartom a véleményedet. Még ha felszínes is ;) Amikor első alkalommal láttam A két torony filmet, még nem ő volt a kedvencem, de azt már akkor megállapítottam, hogy ilyen tökéletes alakítást én még nem láttam filmvásznon, ahogy Haldírként meghalt, és azóta, több szerepben is látva meggyőzött arról, hogy hihetetlen jó színész. (Nem úgy, mint Orlando ;) :P 8) ) Magánemberként pedig kevés nála kedvesebb emberrel találkoztam 8)

Ez egy újabb képes beszámoló a Toronto Gatheringről, bár ezek a képek leginkább a jelmezekről szólnak:
Julia torontói képes beszámolója

De vannak másfajta képek is azért 8) :
www.geocities.com/cparker111270/gathering3.html

Több
20 éve 10 hónapja #163070 Írta: KÁJ
KÁJ válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Ha nem lennének "antirajongók", a fórum tökre ellaposodna.
(zárójeles megjegyzés: ilyen hozzászólásokra nemigazán emlékszem a korábbiakból :wink: )

*****by KÁJ*****

Több
20 éve 10 hónapja #163066 Írta: xors
xors válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Nem tom de szentem elég nyálas feje van, de nem tehet róla szegény.Nálunk annál a jelenetnél mikor meghal mindeki örjöngött az örömtől. Birom atündéket ,de ez a véleményem a pasasról: :down:

Az igazság bajnoka X

Több
20 éve 10 hónapja #163062 Írta: KÁJ
KÁJ válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Luinefaciel írta: Nya akkor megint jelentkezem, mégpedig nem mással, mint egy kis puzzle-lel

Eszméletlenül jó ez a Puzzle! Nem gondoltam volna korábban, hogy hosszú percekig fogok Craig arcával bibelődni! :wink: :lol:

*****by KÁJ*****

Több
20 éve 10 hónapja #163033 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Nya akkor megint jelentkezem, mégpedig nem mással, mint egy kis puzzle-lel :D

Penngaladiel írta: Én is hoztam párat, a legalsó négy szerintem nagyon klassz:
leaysaye.tripod.com/leasattic/id3.html

Méghogy naon klassz? 8) Egyszerüen istenkirály képek :itscool:

És hogy le ne maradjak kép mutogatásban, ezért most is mutatok párat :lol: 8)
jmsstyxnyes.tripod.com/craig/torontogath...orontogathering.html
www.craigparker.de/media/galerien/berlin/galerie.htm
www.livejournal.com/community/girls_for_craig/33282.html

[size=9:2l396poq]300 :hello: [/size]

Több
20 éve 10 hónapja #162662 Írta: Penngaladiel
Nos, ez egyrészt örvendetes, másrészről viszont ez is mutatja, hogy milyen kevesen vagyunk.... Node azért nincs okunk szomorkodni :D több jut így egy főre :evil2:

A Sonica által berakott, német magazinban levő Craig interjú EREDETI angol verziója olvasható itt:

www.craig-parker.net/index.php4?view=art_sfradio

Több
20 éve 10 hónapja #162623 Írta: Supersonica
Luine: én is örülök, hogy végre megismertelek Téged :)
Végén még kis topicunk lakói mind személyesen fogják ismerni egymást ;) ?

Több
20 éve 10 hónapja #162621 Írta: Penngaladiel
Egy újabb képgaléria a torontói buliról:

Toronto

Több
20 éve 10 hónapja #162596 Írta: Penngaladiel
Huh, remélem, Luin, azért nem fagytál át nagyon... köszi a képeket! :D

Én is hoztam párat, a legalsó négy szerintem nagyon klassz:
leaysaye.tripod.com/leasattic/id3.html

Itt meg néhány ikon, nem csak Craig témában:
leaysaye.tripod.com/leasattic/id5.html

Több
20 éve 10 hónapja #162494 Írta: Luine Baenre
Nos végre hazaértem (hosszú és nehéz út árán...főleg, h nem volt fűtés a vonaton 8) ), de azért még ígyis vigyori fejjel ültem, h talizhattam veletek :up:

Ennek örömére egy jó pár kép: :D

katt
www.craig-parker.net/index.php4?view=gallery_wrap&gallery=gotf
www.craig-parker.net/index.php4?view=gal...p&gallery=londonexpo
www.craig-parker.net/index.php4?view=gal...llery=memorabiliacon

Több
20 éve 10 hónapja #162230 Írta: Penngaladiel
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
home.arcor.de/tpara/criz/pix/p040101ijmordor.jpg

Ez meg CRIZ újévi jókívánsága, csak tegnap nagyon zizi voltam és nem vettem észre :P
home.arcor.de/tpara/criz/pix/p031231newyear.gif

Több
20 éve 10 hónapja #162166 Írta: Luine Baenre

Penngaladiel írta: Party time! :lol: :lol: :lol:
starman99.150m.com/shortlandst/p ... 17014s.jpg
starman99.150m.com/shortlandst/p ... 17017s.jpg
starman99.150m.com/shortlandst/p ... 17018s.jpg

Jujjj, ezek a képek!!! :lol: :lol:
*vigyorog, mint állat* :lol:

Több
20 éve 10 hónapja #162158 Írta: Penngaladiel
CRIZ ismét alkotott, ezt muszáj képként beraknom:

Itt meg egy újabb beszámoló a Toronto Gatheringről:
pub68.ezboard.com/fcraigparkerfa ... D=89.topic

Több
20 éve 10 hónapja #162053 Írta: Penngaladiel
Party time! :lol: :lol: :lol:
starman99.150m.com/shortlandst/p ... 17014s.jpg
starman99.150m.com/shortlandst/p ... 17017s.jpg
starman99.150m.com/shortlandst/p ... 17018s.jpg

Meg még egy-két újabb kép a Shortland Streetből:
starman99.150m.com/shortlandst/p ... 17031s.jpg
starman99.150m.com/shortlandst/p ... 17074s.jpg
starman99.150m.com/shortlandst/p ... 20011s.jpg
starman99.150m.com/shortlandst/p ... 20061s.jpg

A Toronto Gatheringről néhány új kép és Janet beszámolója:
jmsstyxnyes.tripod.com/craig/tor ... ering.html

Több
20 éve 10 hónapja #162009 Írta: Penngaladiel
UAUUUUUUU, ez a nézés!!!!!!!!!! :oops: :itscool:

www.craigparker.de/media/galerie ... ild177.jpg

Akkor én ezzel kívánok
BOLDOG ÚJ ÉVET!

Több
20 éve 10 hónapja #161956 Írta: Luine Baenre

Több
20 éve 10 hónapja #161804 Írta: Penngaladiel
A német SF magazin interjúja Craiggel, angolra fordítva:
www.livejournal.com/community/gi ... tml#cutid1

Több
20 éve 10 hónapja #161758 Írta: Supersonica
Hát, így jó reggelt pár új képpel Cpquin jóvoltából :lol:
kahuna.sdsu.edu/~quinon/Gathering1.html

Több
20 éve 10 hónapja #161748 Írta: Penngaladiel
Pár új kép a Memorabiliáról:
www.astromancy.org/JornBenson/me ... ingham.htm

Több
20 éve 10 hónapja #161740 Írta: Moiraine alias Elyanon
Moiraine alias Elyanon válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Na, elég rég jártam errefelé (netem kicsit megnehezítette a dolgom...)
Nagyon jó képek.. :wink: ha minden igaz, LEP-re én is megyek.. bár még anyám ezt nem tudja.. na mindegy, idővel elmondom neki :D na, majd még megfordulok erre ;)

1 élőnek ki a halál hallatlan palástját erőlteti erőtlen vállára nincs útja egy halottal ki akár a halál halála is lenne

Több
20 éve 10 hónapja #161649 Írta: Penngaladiel

Estel írta: Rég nem jártam erre, ezért bocs, ha ismétlem a témát.
Szép apránként rágom át magam a TTT DVD extráin. Valami számomra ismeretlen ok miatt, nem minden van feliratozva, és kit hagytak ki, hát Haldirt is többek között. Ki dönti el, hogy mi érdekli a nézőt és mi nem?

Nem tudom, engem is bosszant, bár én tudok eléggé angolul, hogy nagyjából megértsem... Én ugyan még nem tudtam átrágni magam az összes extrán, de azt észrevettem, hogy sokminden nincs feliratozva. Evvan :evil:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.761 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére