Haldír (Craig Parker)

Több
20 éve 11 hónapja #157134 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Valaki talált még képeket a Memorabiliáról:

pub57.ezboard.com/fxenavillefrm1.showMessage?topicID=1794.topic

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #156913 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Na, hogy aktuálisak legyünk:

Beszámoló sok-sok képpel:
www.fozzerworld.com/1RingCon2003.htm

Ahogy egy sztár látta:
bruce-hopkins.com/photos/ringconbonn03.html

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #156888 Írta: Penngaladiel
Kedveseim, kéretik nem szétcsetelni a topikot! ;) Bár a forgalomnak örülök 8)
Sajnos kevés esélye van bármelyikünknek is "lestoppolni" a drágát, de azért a csodában még lehet reménykedni :lol: És nekem nagyon bejött a sonnyboy stílus, sajnálom, hogy ilyen hamar visszafesttette, bár eredetileg a szőke haj nem esetem, de Craignek nagyon jól állt ez a fazon. Meg szerintem a teljesen befestett sötétszőke is jól állna neki - bár mi nem áll jól neki, úgy őszintén? Engem még fehér hajjal és fekete SZTK szemüvegben is elvarázsolt :oops:

Amúgy a CPF fórumon éppen arról megy a... khm... társalgás (majdnem mást írtam, hehe :lol: ), hogy milyen reklámokban kellene Craignek szerepelnie. Szóba került a Diet Coke, Calvin Klein, GAP, DIESEL farmer és hasonlók - az agymenést az alábbi kép indította:

www.fozzerworld.com/photogallery ... gCon03.JPG 8)

Több
20 éve 11 hónapja #156832 Írta: Lindórié-tore-leona
Lindórié-tore-leona válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Én speciel nagyon lestoppolnám őt, de hát ... :oops: :crap: (akár melírozott hajjal, akár sötét barnán)
De ezt inkább ne részletezzük. Nagyon nincs jó hangulatom ... :cry:

Több
20 éve 11 hónapja #156827 Írta: Tinwel
Tinwel válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Háááááát....örülnék, ha annyi idős lennék, mint te. Ránézésre szerintem egy tizessel több vagyok :P Lehet, hogy nekem is meliroztatnom kellene, mint sonyboynak?

Több
20 éve 11 hónapja #156770 Írta: Supersonica

Tinwel írta: :lol: hehehe :lol:
Tekintettel vén koromra én az érettebb változatára szavaznék, de lévén már más lestoppolta, igy maradok másnál :P

Azért én sem vagyok már annyira csitri :roll:

Több
20 éve 11 hónapja #156765 Írta: Tinwel
:lol: hehehe :lol:
Tekintettel vén koromra én az érettebb változatára szavaznék, de lévén már más lestoppolta, igy maradok másnál :P

Több
20 éve 11 hónapja #156742 Írta: Supersonica
Hát, Haldír szerepe óta sokat fogyott a drága, és így nagggyon jól néz ki .

Amúgy a CPF-en komoly flame ment arról topic-okon át, hogy akkor most melyik haj a jó neki :) mintha beleszólásunk lehetne

Amúgy én a szőkített hajú, napbarnított sonnyboy stílusra szavazok

Több
20 éve 11 hónapja #156737 Írta: Tinwel

Lindórié írta: Szerintem is jobban nézett ki melírozott hajjal. Nagyon megdobogtatta a szívemet.... Hmmm ... :oops:

Neked melirozatlanul is megdobogtatta volna, nem igaz? :wink: Egyébként ezzel a hajjal valahogy kölykösebben nézett ki, eredeti hajszinnel érettebb volt. De igy sem rosszabb, csak más. Aranyos volt :P És mintha fogyott volna, persze nem csoda amennyit rohangált a világban az utóbbi időben.

Több
20 éve 11 hónapja #156313 Írta: Supersonica

Old Hawk írta: Ki volt HALDIR magyar hangja?

Markovics Tamás

szegénykém nagyon-nagyon-nagyon rossz választás volt Haldír magyar hangjának... az eredeti hangja sokkal jobb és karakterében teljesen más is! - egyenesen sokkot kaptam most, egy év után, hogy ismét szinkronizáltan hallottam a bővítettet... (na persze durva lett volna szólni a Danubiusnak, hogy feliratosan akarjuk nézni :) )

Több
20 éve 11 hónapja #156301 Írta: Old Hawk
Old Hawk válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Hali!

Ki volt HALDIR magyar hangja?

Oldhawk

Old Hawk
Aki szinte már Ent.

Több
20 éve 11 hónapja #156245 Írta: Supersonica
Hát, ha ilyen cuccok voltak a bőröndjében, akkor boldog vagyok, hogy elkeverték Bonnban :mrgreen:

Az az ing télleg nagyon veszélyes :lol:

Jól látom, hogy a barnasága is elkopott, lehet, hogy önbarnító krém volt :mrgreen:
?

Több
20 éve 11 hónapja #156243 Írta: Lindórié-tore-leona
Lindórié-tore-leona válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Szerintem is jobban nézett ki melírozott hajjal. Nagyon megdobogtatta a szívemet.... Hmmm ... :oops:

Több
20 éve 11 hónapja #156227 Írta: Penngaladiel

Finarfiel írta: és éppen mi volt Craig hasikóján? :oops:

Valami étel, amit Craig megevett :lol:

Közben megérkeztek az első Memorabilia képek:

www.shutterfly.com/os.jsp?i=67b0 ... 5a4c5&pg=0

Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem tetszett a szőke melír és a borosta/szakáll... Hiányzik.... A második oldalon meg az a tropical ing NAGYON veszélyes :lol:

Viszont Mark milyen büszkén feszít a Boss Elf pólójában :lol:

Több
20 éve 11 hónapja #156163 Írta: Finarfiel
Finarfiel válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
:lol:

és éppen mi volt Craig hasikóján? :oops:

Végy egy Ezt-vagy-Azt, emeld föl a szívedig
s vigyázva tedd le. (Fodor Ákos)

Több
20 éve 11 hónapja #156158 Írta: Supersonica

Finarfiel írta: Sziasztok!

A "Bonni különítménytől" kérdezném, hogy ezen a képen mi történik? :oops: :oops: :oops:

:lol: :lol: :lol:

ÖÖÖÖ, igen, mi is lettünk volna a lányzó helyében :oops: :lol: 8)
Jancsi és Juliskát játszották el, a kislány volt minden más :D , a madár, a mézeskalács házikó :D

Több
20 éve 11 hónapja #156150 Írta: Finarfiel
Finarfiel válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Sziasztok!

A "Bonni különítménytől" kérdezném, hogy ezen a képen mi történik? :oops: :oops: :oops:

:lol: :lol: :lol:

Végy egy Ezt-vagy-Azt, emeld föl a szívedig
s vigyázva tedd le. (Fodor Ákos)

Több
20 éve 11 hónapja #155905 Írta: Penngaladiel
Sil, remélem, játszani fog benne, de szerintem még semmi nem biztos. De valószinűleg nem ő lesz a szekrény :lol: , mint ahogy azt a RingCon sajtótájékoztatóján mondta :D

Más: most hétvégén (ma?) volt Birminghamben a Memorabilia, ahol Craig is ott volt - állítólag visszafestette a haját 8) Képet még nem láttam, de lehet, hogy az este folyamán még találok :P

Több
20 éve 11 hónapja #155802 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Penngaladiel írta: Újabb beszámoló, bár nem kell mindent elhinni, ami benne van (Craig egyáltalán nem biztos, hogy játszani fog "Az oroszlán, a boszorkány és a szekrény" c. filmben, a sajtótájékoztatón csak viccelt. Ha már biztos lenne, hogy szerepelni fog benne, akkor nem mondhatna semmit ;) )

Hm, pedig nem lenne rossz... Annakidején nagy Narnia-rajongó voltam... :oops: És végülis ezt is Új-Zélandon fogják forgatni... :roll:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 11 hónapja #155797 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Melawar írta: DE itt nem hasonlit , egyzserüen iszonyu , mondhatni gyerekes az a hang.

gyerekes? :lol: inkább nyálas és b... :roll: Már elnézést attól akinek tetszik, de én úgy találom isteninek, úgy eredetiben, olyan szupi mély hanggal :D

ja és a képek+feliratozások, hát azok naon jók :lol:

Több
20 éve 11 hónapja #155795 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
kicsit megkésve de én is osztozom Penni véleményén !
egyszerüen nem illik a szinkronhang hozzá.
pedig a magyar szinkronosoknál ugy tudtam alap , hogy hasonlison a hang az eredetihez.
DE itt nem hasonlit , egyzserüen iszonyu , mondhatni gyerekes az a hang.

Több
20 éve 11 hónapja #155764 Írta: Penngaladiel
Újabb beszámoló, bár nem kell mindent elhinni, ami benne van (Craig egyáltalán nem biztos, hogy játszani fog "Az oroszlán, a boszorkány és a szekrény" c. filmben, a sajtótájékoztatón csak viccelt. Ha már biztos lenne, hogy szerepelni fog benne, akkor nem mondhatna semmit ;) )

www.fozzerworld.com/1RingCon2003.htm

Nagyon jók a képriportok és a kommentárok is :lol: Ez pl. a Craig és Mark comedy show:
www.fozzerworld.com/mark_and_craig.htm

"Craigy Pooh, will you marry me?" :lol: :lol: :lol:

Több
20 éve 11 hónapja #155086 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Lettem volna a kiccsaj cipőjében!! :lol: :lol: :roll:

[size=9:2wu42il9]/Ámbár engem még egy harcedzettebb tünde se bírna el... :twisted: /[/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 11 hónapja #155004 Írta: Penngaladiel
Pár kép:
jmsstyxnyes.tripod.com/craig/rin ... onn03.html

És egy beszámoló:
www.n1parkerplace.net/gb/ringcon2003intro.htm
Bár igaza van mindabban amit leír, sajnálom, hogy nem tudta élvezni azt, ami élvezhető volt a RingConból...

Több
20 éve 11 hónapja #154956 Írta: Penngaladiel

Artemisz (Celebthil) írta: Nekem teccett! :(
Még mondtam is, hogy: "Fű, de jól eltalálták, tök passzol a pofijához ez a hang!"

Hát nem találták el :P Engem már az első filmben is sokkolt, amikor kétszeri feliratos nézés után először láttam szinkronizálva - komolyan, majdnem leestem a székről, amikor megszólalt! A Két toronyban meg még súlyosabb... Félreértés ne essék, semmi bajom a szinkronszínész hangjával, a Dawson és a haverok Dawsonjaként tökéletes, de Haldírnak nem, és Craig hangjától meg aztán teljesen különbözik... Neki mélyebb, férfiasabb, és határozottan szexi hangja van! :D

Mark magassága: akárhonnan származik az adat, valaki tévedett, vagy elírta, vagy elszámolta, de az tény, hogy Craig 177 cm, ami 5'10", és Mark nem 3 hüvelykkel (7.62 cm) magasabb nála, hanem jóval többel. Egyébként Mark születési dátuma is sokhelyütt el van írva (1961 helyett 1967), de ez már kezd nagyon off lenni... :P

Több
20 éve 11 hónapja #154741 Írta: Supersonica

Penngaladiel írta: Nem létezik, hogy 6'1", ez tuti elírás, Mark Salánál is magasabb, én meg épphogy a válláig érek a 165 centimmel... Lawrence-szel kb. egymagas, ő viszont 2 méter, szóval Mark is akörül lehet, én legalább 195-re saccolom... (ha elírás, akkor 6'7", ami 200 cm, és az nagyjából stimmel is) Amúgy Craig nem alacsony, de tényleg eltörpült a sok magas emberke mellett :D

Kérlekszépen, a hír INNEN származik...

Magyar hang: többiek tanúsíthatják, hogy hangosan felhördültem (meglepetésemben és felháborodásomban és csalódottságomban) a magyar hang hallatán, asszem eddig talán egyszer láttam magyar szöveggel a filmet januárban, az épp elég is volt... (a maradék 7-8 alkalommal csakis feliratosan ;) )

Az eredeti hangja... HMMM... OOOOOHHHH... JAJJJJJ :oops: :lol:

Több
20 éve 11 hónapja #154732 Írta: Artemisz

Penngaladiel írta: A magyar hangja egyszerűen undorító :evil:

8O *Artemisz megszeppenve behúzza a nyakát*

Nekem teccett! :(
Még mondtam is, hogy: "Fű, de jól eltalálták, tök passzol a pofijához ez a hang!"

Akkor viszont gond 1 szál se, hisz ha ennél is jobb, akkor az pláne fog tetszeni! :P (De mikor láthatom én már eredetiben... áh.. :roll: :evil: )

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 11 hónapja #154730 Írta: Penngaladiel
A magyar hangja egyszerűen undorító :evil: Az eredeti hangja viszont nagyon-nagyon jó, szerintem inkább azt hallgasd, mint a szinkront :P

Több
20 éve 11 hónapja #154727 Írta: Artemisz
TTT-BŐVÍTETT:
Egyszer-kétszer megint lehaltam Craig láttán! Iszonyat nagy színész ez a srác!!

Mondjátok csak, az eredeti hangja is ilyen cuki?! :D Legalább hasonlít? Mert a magyarhangja ZABÁLNIVALÓ!!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 11 hónapja #154723 Írta: Penngaladiel
Nem létezik, hogy 6'1", ez tuti elírás, Mark Salánál is magasabb, én meg épphogy a válláig érek a 165 centimmel... Lawrence-szel kb. egymagas, ő viszont 2 méter, szóval Mark is akörül lehet, én legalább 195-re saccolom... (ha elírás, akkor 6'7", ami 200 cm, és az nagyjából stimmel is) Amúgy Craig nem alacsony, de tényleg eltörpült a sok magas emberke mellett :D

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.683 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére