Haldír (Craig Parker)

Több
21 éve 3 hete #149187 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
WOW, egy nagyon részletes beszámoló a tacomai buliról:

www.livejournal.com/users/yueni/ ... tml#cutid1
www.livejournal.com/users/yueni/ ... ml?#cutid1

Ez meg egy naonnaon jó kép Craigről a bőrcuccosban:
www.livejournal.com/users/karleesplace/7820.html

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hete #149182 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Nahát, ahhoz képest, hogy elege van a Conokból Craignek, itt az új időpont:

Nov 28. UK, Birnigham, Memorabilia fantasy event

Link: memorabilia.co.uk/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hete #149180 Írta: Penngaladiel

Több
21 éve 3 hete #149168 Írta: Penngaladiel
No még pár kép:

pub68.ezboard.com/fcraigparkerfa ... 1&stop=115

Több
21 éve 3 hete #149160 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Artemisz (Celebthil) írta:

Thaurwathiwen írta: Egyetértek P.F.R :mrgreen:

Ez mi a csudát jelent? 8O :?

Piszkos Fantázia Rulzzzzz! ;)

Azok a bőnacis képek még mindig egyszerüen marha jóók :D :lol:

Több
21 éve 3 hete #149141 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Ja, még valami! :)
Szerintetek a színészek tudják olyan szemmel nézni a filmet, mint mi? Őket is elvarázsolja? Vagy ők ilyenkor akaratlanul is arra gondolnak, hogy "Á igen, ezt a jelenetet nyolcszor vettük fel..." "Aha, itt törték ki a kisujjam..." "Hú, itt degázul nézek ki"... "A többiek ott röhögtek a háttérben..." :wink:
Szóval nekik is Középfölde világát hozza el, vagy nem tudnak kikapcsolni abból, hogy ezt a filmet ők (is) csinálták?
Nem tudom, hogy ezt kérdeztétek-e már Craigtől, de érdekelne a véleménye. :cooljump:
Ha még nem volt, esetleg kérdezzétek meg a bonni összeröffenésen...

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
21 éve 3 hete #149114 Írta: Eleniel (csillaglany)
Ó, Pennie... mi minden körülmények között illedelmesek és visszafogottak vagyunk...
Ha mégsem, az olyan kivétel, ami a szabályt erősíti. :twisted:

Érdekesek ezek a képek Rúmilról civilben... Az utcán simán szembejöhetne, senki fel nem ismerné... :twisted:
Akár a szomszéd srác is lehetne.
Viszont szegényt nem kellett volna ennyire elmaszkírozni. Így "tündeként" inkább csak az idegenségét emelik ki, a szépségét nemigen. :roll:

Sail away, sweet sister

Több
21 éve 3 hete #149050 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Thaurwathiwen írta: Egyetértek P.F.R :mrgreen:

Ez mi a csudát jelent? 8O :?

Amúgy nekem is van 1 kedvenc rövidítésem: H.F.T.
Most ide pont illik:
Pennie: H. F. T.! (azaz: Hallottam; Felfogtam; Tudomásul vettem) :lol:
Jók leszünk!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 3 hete #149004 Írta: Penngaladiel
Lányok, viselkedjetek! :lol:

Még képek:
pub68.ezboard.com/fcraigparkerfa ... D=38.topic

Meg még jónéhány helyen, órák óta csak képeket mentegetek... Nézzetek körül ezeken a helyeken, bocs, most közvetlen linkeket nem tudok adni:

jornbenzon.proboards18.com/index.cgi - Jorn Benzon (aka Rúmil) fóruma
jorn-benzon.homepage.dk/ - ez meg a honlapja

jmsstyxnyes.tripod.com/craig/rin ... onusa.html
bruce-hopkins.com/photos/tacoma03.html
bruce-hopkins.com/photos/bobw19.html - ez még London Expo

www.craig-parker.net/index.php4? ... conusa2003

Ja, és remélem, rendszeresen csekkoljátok a CP.hu-t is ;)

Több
21 éve 3 hete #148963 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Luinefaciel írta:

Beleg Cúthalion írta: Egyebkent en nem a gatyaba razast vallalnam hanem a muvelet inverzet. gatyabol .... :lol: :lol: :lol:
Kis pervi en :lol:

Hihihi...nem csak te :mrgreen: P.F.R.!!! [size=9:2xsh816n]ugye, Thaur?[/size] :mrgreen:

Egyetértek P.F.R :mrgreen: :mrgreen:

egészséges hozzáállás??? Azááám :mrgreen: :evil3:

Hehe, a kis lusta, pont mint én :mrgreen: :lol:

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 3 hete #148933 Írta: Luine Baenre

Beleg Cúthalion írta: Egyebkent en nem a gatyaba razast vallalnam hanem a muvelet inverzet. gatyabol .... :lol: :lol: :lol:

Hihihi...nem csak te :mrgreen: P.F.R.!!! [size=9:7b49gkpj]ugye, Thaur?[/size] :mrgreen:

Több
21 éve 3 hete #148931 Írta: Eleniel (csillaglany)
Ugyan már... nincs ebben semmi perverz... Ez egy rendkívül egészséges hozzáállás részünkről... :lol: :wink:

Pajzán, az igen :twisted: :evil3: ... de semmiképpen sem perverz.

Sail away, sweet sister

Több
21 éve 3 hete #148929 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Jeh.... 8O :D
Oké, Beleg, megnyugtattál... Nem csak én vaok ilyen perverz.. erre aztán mindig vág az agyam.. :? :wink:
Elsőre ugyanez jutott eszembe, csak hát nem mertem beírni, mert féltem, hogy Pennie kiátkoz... :lol: 8)

Mondtam már, hogy a képek CUKROK?!!! EGYTŐL EGYIG!!! Ez a Craig... ez egy VALAKI!!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
Több
21 éve 3 hete #148845 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Az az egyik ember-or volt :) en is neztem, de ember volt.
Egyebkent en nem a gatyaba razast vallalnam hanem a muvelet inverzet. gatyabol .... :lol: :lol: :lol:

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
21 éve 3 hete #148836 Írta: Eleniel (csillaglany)
A gatyába rázás csak poén volt! :lol: (Bár, gondolom, magát a műveletet bárki szívesen bevállaná közülünk... :twisted: )
Dehogyis kell változtatni rajta, isten őrizz, ez a pasi úgy jó, ahogy van! Csak pihennie kéne tényleg... a borosta maradhat, csak ne növessze nagyobbra...

Most nem esküszöm meg rá, de asszem a filmben halványan látni is a menetelés közben, hogy egy tünde oldalról figylei a menetet... Lehet, hogy Craig az... de lehet, hogy tévedek, és az az egyik ember-őr... :roll:

Egyébként a bőrszerkós képeken egy csomót vigyorogtam, annyira nem áll össze a vigyorgós laza stílusával, hogy ihaj... 8) :lol:

Sail away, sweet sister

Több
21 éve 3 hete #148787 Írta: Luine Baenre
Nem is tudtam, hogy a bővítettben is fog szerepelni. De jóóóó :D ennek most nagyon örülök :D

Penni, ez jó lehetett... :lol: csak elképzelem amikor látja, hogy jönnek és gyorsan beszalad eléjük :lol: kis kényelmes :lol:

Több
21 éve 3 hete #148786 Írta: Penngaladiel
Azon filózom, hogy a teázás közben mesélte-e Craig, hogy unta a masírozást, úgyhogy javasolta PJ-nek, hogy talán mivel ő a főnök, neki nem kéne föl-alá masírozgatni órákon keresztül... PJ rábólintott, szóval a statiszta tündék csak masíroztak fel-alá, majd Craig elegánsan a sereg élére állt :lol:

Több
21 éve 3 hete #148781 Írta: Böszi
Böszi válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Supersonica írta: mindig borsódzik a hátam attól, amikor vonul a tünde sereg... *sigh*

Nekem is... :oops: :lol: No comment.

Szerepeleni fog a bővítetten? De jó!

Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."

Több
21 éve 3 hete #148760 Írta: Penngaladiel
Gatyába rázni? Amikor ilyen áááállati szexin néz ki? :lol: Remélem, hogy a Ring*Conig most nincs más dolga, és tud pihenni kicsit, mert Bonnban aztán nagy roham lesz.... És azt is remélem, hogy nem vágat hajat addig, és a borosta is jöhet 8)

Egy beszámoló:
www.tolkienonline.com/docs/13741.html

És a hozzá tartozó képek:
www.thedentedhelmet.com/guri/Ringcon/ringcon.htm

Több
21 éve 3 hete #148702 Írta: Eleniel (csillaglany)
Jók az új képek is!
Viszont néha elég laza és lestrapált a szentem... Haj mindenfelé, az aktuális ing valahogy áll... a borosta kétnapos (bár ez utóbbi egyáltalán nem áll rosszul neki :twisted: )
Gatyába kéne rázni, csajok! :lol:

Az a sereges dolgot mindenképp kérdezzétek meg! :wink:

(Bőrnacis kép 2, jeee-kép szintén rulz! :itscool: )

Sail away, sweet sister

Több
21 éve 3 hete #148676 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Fog szerepelni a bővítettben...
Valahogy el kell indulnia a sereggel... (Jajjj, már alig várom a bővítettet, mindig borsódzik a hátam attól, amikor vonul a tünde sereg... *sigh*)

Cp.net... alig várom, hogy hazaérjek (éjfél körül :lol: ) és meghallgatom

Több
21 éve 3 hete #148647 Írta: Luine Baenre

Penngaladiel írta: Érdemes a craig-parker.net főoldalát meglátogatni... megvárni, míg teljesen letöltődik az oldal, és FÜLELNI :wink: 8) Majd többször frissíteni, mert legalább három, de ha jól rémlik, négy különböző dolgot lehet hallani, random módban 8)

Huhhhh, ez tényleg jóó 8) A kedvencem az aminek a végén az a "jeeeeeee...." volt :lol: Az naon cuki :D

A képek mint mindig, nagyon teccenek :D

Nim: Hát sztem sajnos nem nagyon fog szerepelni, de azért reménykedek ;)

Több
21 éve 3 hete #148581 Írta: Nim
Nim válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Sziasztok!

Nem tudom, hogy volt-e már szó róla (ha igen, akkor bocsi),
de reménykedhetek, hogy a TTT bővítettben Craig fel fog tűnni újabb
jelenetekben? :)
Olyan nemes, fenséges az általa megformált Haldír... remélem kicsit többet fog szerepelni. :oops:

Üdv
Nim

"Szigetek vagyunk, túl messze egymástól.
De akarva, mindig megláthatjuk a másik
partjait."

Több
21 éve 3 hete #148567 Írta: Penngaladiel
Érdemes a craig-parker.net főoldalát meglátogatni... megvárni, míg teljesen letöltődik az oldal, és FÜLELNI :wink: 8) Majd többször frissíteni, mert legalább három, de ha jól rémlik, négy különböző dolgot lehet hallani, random módban 8)

Aztán ha kiszórakoztátok magatokat, a NEWS szekcióból van link a tacomai képekhez (még egy lélegzetelállító bőrszerkós kép Craigről, meg sok más) :lol:

Több
21 éve 3 hete #148429 Írta: Penngaladiel
Itt is van egy képecske:

www.geocities.com/ringconpics/RC-1.html

Az a bőrcuccos nagyon jó 8)

Egyébként egyáltalán nem bizti, hogy Craig az a déli harcos, de nagyon úgy néz ki... Biztosat majd akkor tudunk, ha megkérdeztük tőle :P 8) Meg is fogom, már csak két hét meg egy pici....

Több
21 éve 3 hete #148378 Írta: Eleniel (csillaglany)
A bőrnacison? Az király.... :lol:

(Meg az a Haldír-kép, ami felette van... Hú... az a nézés. :oops: Az egyik kedvenc képem...)

Sail away, sweet sister

Több
21 éve 3 hete #148370 Írta: Luine Baenre
Most nézegettem éppen a CPF fórumát, és most láttam meg ez a 3 képet Tacomáról....

Nem tom ti hogy vagytok vele, de én kihaltam attól a rucitól, ami Craigen van :mrgreen: :lol: 8)

pub68.ezboard.com/fcraigparkerfansfrm21....pic&start=21&stop=32

Több
21 éve 3 hete #148364 Írta: Eleniel (csillaglany)
Jó a füle a második képen! :lol:

A bögrés meg tisztára olyan, mintha még nem lenne ébren... :P

Sail away, sweet sister

Több
21 éve 3 hete #148356 Írta: Luine Baenre
Nya végre van egy kis időm netezni!

Hogy Craig milyen sokoldalúúúú.... 8)

Vagy lehet PJ nem is ölte meg Haldírt, hanem beállította kémnek a déliekhez :lol:

Ja és a Tacomás képek nagyon szupik! :D tényleg nagyon tetszenek! :D
Olyan édi Craig![size=9:3d7j9vcp]Csak nem tom, hogy most nincs kedve borotválkozni, vagy csak elhagyta a borotváját.... :lol: [/size]

És még egy pár Expo-s kép...tudom, hogy már annyira nem aktuális, de azért mégis... ;)
katt , katt , ez ari nagyon 8) , katt , katt

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.699 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére