Haldír (Craig Parker)

Több
21 éve 1 hónapja #147015 Írta: Elen Laiqua
Elen Laiqua válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Penngaladiel írta:

Elen Laiqua írta: Amíg nem ér mellig a szakálla, nagy baj nincs :lol:

Hmm... szakállal nehezen tudom elképzelni, de asszem, érdekes látvány lenne :lol: Viszont hosszú göndör hajjal már láttam álmomban, az jól állt neki :D 8)

Nekem még a borosta sem zavaró :)
A hosszú, göndör hajat viszont nem tudom elképzelni,, lehet, hogy szeegényes a képi fantáziám, kár, hogy az álmodhoz nem tudsz adni egy linket 8)

Én vagyok a magányosan sétáló macska, nekem minden hely egyforma.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #146972 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Elen Laiqua írta: Amíg nem ér mellig a szakálla, nagy baj nincs :lol:

Hmm... szakállal nehezen tudom elképzelni, de asszem, érdekes látvány lenne :lol: Viszont hosszú göndör hajjal már láttam álmomban, az jól állt neki :D 8)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #146953 Írta: Elen Laiqua

Luinefaciel írta: Sziasztok!

itt egy pár kép a london expo-ról 8)
Egy kicsit, mintha nagyon borostás lenne, nem....? :roll:

Amíg nem ér mellig a szakálla, nagy baj nincs :lol:
Azért igen jók a képek :)

Több
21 éve 1 hónapja #146950 Írta: Penngaladiel
Hihi, tényleg jó borostás :lol: De jól áll neki, mint minden... khm... nem vagyok elfogult 8)

Több
21 éve 1 hónapja #146924 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Sziasztok!

itt egy pár kép a london expo-ról 8)
Egy kicsit, mintha nagyon borostás lenne, nem....? :roll:

Több
21 éve 1 hónapja #146891 Írta: Elen Laiqua

Penngaladiel írta: OK, OK, megpróbálok összehozni valamit!!!! Micsoda telhetetlen népség!!!! Szörnyű!!!!! :lol:

Update: Arrggghhh... Valami miatt nem tudok felvételt készíteni a hangkártyán keresztül... Aztán meg a filmből próbáltam kivágni a jelenetet, de nem ismerem a progit és a kísérleteim sikertelenek voltak... valaki meg tudja csinálni???

Még ha lenne eszközöm, akkor is beérném és beérem azzal, ha képes vagyok programozott felvételt készíteni a videóval :lol: :lol: :lol:

Több
21 éve 1 hónapja #146828 Írta: Penngaladiel
OK, OK, megpróbálok összehozni valamit!!!! Micsoda telhetetlen népség!!!! Szörnyű!!!!! :lol:

Update: Arrggghhh... Valami miatt nem tudok felvételt készíteni a hangkártyán keresztül... Aztán meg a filmből próbáltam kivágni a jelenetet, de nem ismerem a progit és a kísérleteim sikertelenek voltak... valaki meg tudja csinálni???

Több
21 éve 1 hónapja #146799 Írta: Elen Laiqua

Beleg Cúthalion írta: Hehhe :D :D hat ezt a "Give us the Halfling, She-Elf!" -et en is ki tudom ugy mondani :D kell hozza technika nem mondom, de nekem szreencsere megy :mrgreen:

Én még csak szinkronnal hallottam, de egy esetleges linket szíveen vennék hozzá :lol:

Több
21 éve 1 hónapja #146689 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Beleg Cúthalion írta: Hehhe :D :D hat ezt a "Give us the Halfling, She-Elf!" -et en is ki tudom ugy mondani :D kell hozza technika nem mondom, de nekem szreencsere megy :mrgreen:

JÓVANNA, de TE professzionálisan tanulod ezeket! :lol:
Mellesleg: megtaníthatsz engem is, mert még csak sikítani tudok ;) :lol:

Több
21 éve 1 hónapja #146687 Írta: Supersonica

Penngaladiel írta: Mindkét verzióban benne van.

Sonica, milyen hangfájl? 8O

ROTFL - amit azonnal prezentálsz, ha kérjük :lol:
NINCS HOZZÁ LINKED :o 8O :?: ROTFL

Több
21 éve 1 hónapja #146682 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Hehhe :D :D hat ezt a "Give us the Halfling, She-Elf!" -et en is ki tudom ugy mondani :D kell hozza technika nem mondom, de nekem szreencsere megy :mrgreen:

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
21 éve 1 hónapja #146674 Írta: Penngaladiel
Mindkét verzióban benne van.

Sonica, milyen hangfájl? 8O

Több
21 éve 1 hónapja #146673 Írta: Supersonica

Artemisz (Celebthil) írta: Ez a jelenet amúgy a moziban is volt, vagy csak a bővítettben?

Mindkettőben ;) , amikor a gázlónál akcióznak. 8) :bill1:

De várj egy kicsit, Penn mindjárt megkeresi, és küldi a hangfájl linkjét ;) !

Amúgy tényleg hihetetlen orgánuma van a pasinak, azóta én is a gyűrűlidérc sikolyt gyakorlom :lol: :lol:

Több
21 éve 1 hónapja #146668 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Penngaladiel írta: Hát, én saját fülemmel hallottam, milyen hangokat képes Craig kiadni magából ;) Tudod, ő mondja a FOTR-ban a gázlónál Arwennek, hogy "Give us the Halfling, She-Elf!" Ezek után én bármit kinézek belőle :D

*bűnbánatos legyintés*
Óh, Pennie, én már szinte semmire se emlékszem a FotR-ból! Eccer láttam, majd két éve! Azóta nem.. :cry: :cry:
Se videónk, se HBO-nk... :(

Ez a jelenet amúgy a moziban is volt, vagy csak a bővítettben?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #146659 Írta: Penngaladiel
Hát, én saját fülemmel hallottam, milyen hangokat képes Craig kiadni magából ;) Tudod, ő mondja a FOTR-ban a gázlónál Arwennek, hogy "Give us the Halfling, She-Elf!" Ezek után én bármit kinézek belőle :D

Több
21 éve 1 hónapja - 21 éve 1 hónapja #146657 Írta: Artemisz

Penngaladiel írta: Ez sajnos még nem jelenti azt, hogy Haldírként szerepelni fog a filmben, valószinűleg a Boszorkányúrnak kölcsönzi a hangját... majd meglátjuk/halljuk 8)

Azta, ez nem semmi.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ezt nevezem 180-as fordulatnak! Biztos, hogy a mindig-mosolygós Craig képes lesz ehhez illő hangot kicsalni magából?? :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #146654 Írta: Penngaladiel
Köszi a cikket, Sil! :D

Én meg azt a hírt hoztam, hogy Craig a héten járt a ROTK forgatáson, és ADR-t (utólagos hangfelvétel/utószinkron) csinált a filmhez. Ez sajnos még nem jelenti azt, hogy Haldírként szerepelni fog a filmben, valószinűleg a Boszorkányúrnak kölcsönzi a hangját... majd meglátjuk/halljuk 8)

Most pedig éppen Londonban tartózkodik, a London Expón... szerencsés, aki oda is eljutott...

Több
21 éve 1 hónapja #146214 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Craig Parker interjú (két hangfájllal :wink: ):
www.theonering.net/perl/newsview/8/1066207976

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 1 hónapja #145776 Írta: Artemisz

Sil írta: Artemisz:
katt ide :wink:

Oh, köszike!!!! :cheers: :hello: :hello:
Én is próbáltam keresni, de nem lett meg. Te ügyesebb vagy. Ugyebár a rutin meg az évek..... :wink: :lol: :lol:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #145773 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Artemisz:
katt ide :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 1 hónapja #145736 Írta: Artemisz
Jajajaaaj.... 8O 8O 8O 8O
Haldír itt de helyees!!!
www.quintessentialwebsites.com/l ... ex.htm#top
Pörgessétek le!! Ha már láttátok - majdnem biztosra veszem, hogy igen... :oops: - , télleg bocsi, de első alkalom, hogy csupán a külső megjelenésétől kifeküdtem!! Máshol is helyes, aranyos, szép pofi, de itt egy DÖGLETESEN JÓ PASI!!! ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓóóóó!!! Ollvadáss!!
Na, jó, leálltam, puszi... :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #145550 Írta: Supersonica
Álom....

Elég zavaros álmom volt most éjjel, az biztos, hogy Craiggel álmodtam, a normál valójában, de Haldírnak hívtam, és valami LEP-szerű rendezvény is volt, nagy előadóterem, de szabadtéren, valami amfiteátrum jellegű építményben, és közben valami fiatal szőke csajszi lecsapta a kezemről Craiget, és összevesztünk (soha életemben nem láttam még), aztán vámpíros könyvet vadásztam könyvesállványokról...

Több
21 éve 1 hónapja #145202 Írta: Supersonica
Hűha, milyen hírünk van :o

Craig Londonban lesz jövő hétvégén egy kétnapos rendezvényen...

Részletek itt:
www.londonexpo.com/home

Ez már sajnos az idei költségvetésbe nem fér bele :bawling:

Több
21 éve 1 hónapja #144932 Írta: Reinatha
Reinatha válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Kia ora,

udvozollek benneteket, hamarosan uj Craig-kepek lesznek elerhetoek...talaljatok ki, kinel :lol: ...

Official Keeper Of Dinendal, Silent Scout Of Lothlorien

Több
21 éve 1 hónapja #144731 Írta: Penngaladiel
UAU, a német site-on dizájnt újítottak... A szlovák Fun Radio képeiből méghozzá!!!!

www.craigparker.de

Több
21 éve 1 hónapja #144631 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Aha... :lol: Az haláli! Biztosan szándékos volt. A tali előtt fogta, zsebre vágta, aztán elvigyorodott, kijebb igazította, hogy aztán a fanok jókat viduljanak, meg elkezdjenek azon spekulálni, hogy kitől kapta...

Vagy azt ott helyben vágták hozzá? :lol:

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
21 éve 1 hónapja #144624 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

csillaglany írta: Bocsi, de már én sem találom... :oops: . Csak gusztálkodtam aképek között, amit Pennie linkelt be előttem... :twisted:

Addig már rájöttem, hogy melyikre gondoltál :) Azokra a képekre, amikor az a macika lóg ki a nacijából :D

Több
21 éve 1 hónapja #144619 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Bocsi, de már én sem találom... :oops: . Csak gusztálkodtam aképek között, amit Pennie linkelt be előttem... :twisted:

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
21 éve 1 hónapja #144354 Írta: Supersonica
Jaja, már múltkor is sikoltoztam, hogy van egy kollégám, aki bizonyos képeken tökre emlékeztet rá :)

Több
21 éve 1 hónapja #144271 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Hát őszintén bevallom, ha kicsit nyitva tartjátok a szemeteket, Pesten elég sok olyan egyén szaladgál, aki itt-ott hasonlít Craigre...
:lol: 8O :lol:

Bár bevallom, én Lij-klónokra specializálódtam :lol:

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.644 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére