Haldír (Craig Parker)

Több
21 éve 1 hónapja #142870 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Szvsz ezt nem lehet lementeni, mert streaming media...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #142869 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
* :oops: szőke hajtincsek megtekergetnek :oops: *
nyem... én sem tom :( (nekem lejátssza, de nem jöttem rá, hol tom lementeni...)

amúgy nekem amúgy is kínai a szlovák :lol: 8)
Jahoooo, akkor ez a Kaki lehetett :lol: na majd mindjárt csekkolok, csak most nézem a Törjön ki a frászt :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #142868 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Sonica, nézni kell a cseh CP oldalakat is ;)
És ha lementetted, nem tudnád nekem átküldeni yahoon? :roll: Mert nekem nem tudja lejátszani :(

Több
21 éve 1 hónapja #142867 Írta: Supersonica
OMG :) De gáz :) úristen, Luin, TE hol a manóba találsz ilyenekre :D

Monia is itt volt, na most majd mindjárt jóóól szétkürtöljük :D , aszittem nem raknak be minket vágóképnek :D :lol: (most küzdök egyet a leszedésével, mert nem jön össze... :lol: (pedig pfuj de utálom magam viszontlátni a tv-ben :lol: )

Több
21 éve 1 hónapja #142866 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Tényleg sirály! :D
Úgy nézem, wmv 7-es codec kell hozzá, az meg elvileg benne van a Windows Media Player újabb verzióiban.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 1 hónapja #142865 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Nekem igen! Sirály! :D Supersonica is sirály benne! :D :D :D Craig is! Meg mennyi ismerős arc!

500. hozzászólás! Ki ne merjétek törőlni! Jubilálok!!!!!!

Ja és az Ainagil&Haldír sztorit meg olvasni! Jön annak még bővitett drabkája, abban aztán oda lesztek Haldírtól!

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
21 éve 1 hónapja #142860 Írta: Luine Baenre
Hmmm, nagyon jók a képek 8) :D

Egy kérdéssel fordulnék hozzátok....
Vki le tudja játszani ezt a filmecskét? :roll: (ott oldalt van....jobboldalt) Mert én próbálkoztam, de nem tudja lejátszani....ez csak nekem van így, vagy nektek sem megy? :roll:

Több
21 éve 1 hónapja #142712 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
No, itt is van pár szép képecske Mr. Parkerről:

www.fandom.sk/obsah/staticke/gal ... /index.htm
melkor.wz.cz/Istrocon_03/index2.htm - nahát, a teázás képei :D

És pár nepáli kép:
jmsstyxnyes.tripod.com/craig/int ... epidj.html

Több
21 éve 1 hónapja #142682 Írta: Penngaladiel
[size=9:3t6wj5ly]Én nem veszekszem senkivel ;) [/size]

A videóról először digitális verziót kell készíteni, aztán majd meglátjuk. Teljes egészében biztos, hogy nem kerül föl, rövid részletek esetleg, de nem ígérek semmit, mert nagyon sok mindentől függ.

Viszont képek hamarosan lesznek a CP.hu-n, megyek is off és dolgozok rajta :D

Több
21 éve 1 hónapja #142678 Írta: Luine Baenre
Jaj, ne veszekedjetek már.... :roll:

Ja és azt megkérdezhetném, hogy a videók amit az Istron csináltatok, hogy az fel lesz téve a netre majd vhova? :roll:

[size=9:3jt7g3h8]bocsi, ez kissé off volt[/size]

Több
21 éve 1 hónapja - 21 éve 1 hónapja #142662 Írta: Penngaladiel
Hajni, a te hozzászólásodat NEM TÖRÖLTEM, ott van az előző oldalon. Amit töröltem, az 1) a dologgal való spekuláció volt, ami Craig életének olyan területéről szólt, amiről nem tudunk semmit 2) átment egy általánosabb, vallással/hittel kapcsolatos diskurzusba, aminek nem itt a helye. És ebben önmagamat is moderáltam, és ha jól emlékszem, ebbe a témába te már nem mélyedtél bele. Ennyi történt.

Több
21 éve 1 hónapja #142648 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Penngaladiel írta: A vallással és hittel kapcsolatos utóbbi hozzászólásokat töröltem (a magamét is), mivel semmi konkrétumot nem tudunk Craig magánéletének ennek a részéről (sem), így sok értelme nincs társalogni róla. Amit tudhatunk: Craig agnosztikusnak vallja magát, és Hajni kérdésére azt válaszolta, hogy nem hisz Istenben. Ennyi. A témát a Vallás topikban lehet folytatni, ha szükségesnek tartjátok.

OFF
[size=9:3ksmh9yf]Egyébként az agnosztikus szó valóban sokmindent takar, én a legáltalánosabb értelemben szoktam használni: az agnosztikus olyan ember, aki nem tudja, hogy van-e Isten vagy nincs, ezért nem hisz Istenben, de ugyanakkor nem zárja ki teljesen Isten létezésének a lehetőségét sem, mint az ateisták.[/size]
ON

Penn, nyugodtan törőld ki ha gondolod, de én most megírom mit gondolok erről az egészről.

Szerintem nem volt helyes, hogy a vallás-kérdéses hozzászólásokat törőlted. Tény, nem a mi magánügyünk, hogy Craig mennyire vallásos e. Én megkérdeztem és ő komolyan válaszolt, és én tiszteletben tartom a válaszát. És nem hiszem, hogy csak úgy rávágott valamit.

Pennie, én csak egy ember kérdésére válaszoltam, és ez egy rendes válasz volt. A téma le volt zárva.

Az, hogy te kitörlőd az én hozzászólásomat (nem először...), megmerem kockáztatni itt és most azt a kijelentést, hogy ha te kérdezted volna Craiget erről, akkor megszentelt keretbe foglalnád azt, amit mondott.

Ennyi, lehet törőlni, de a tegnapi tőrlésed felháborított.

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
21 éve 1 hónapja #142574 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Hahó!
Képzeljétek, ma éppen békésen igyekszek befelé a kari könyvtárba, amikor ki jön velem szemben???
Haldír!!
Na jó, nem pont. Farmer, napszemüveg, satöbbi. Kissé leestett az állam, remélem nem bámultam után túl feltűnően... :roll:
Tudom, ez azon kevés szerencsésnek, aki az igazival beszélhetett, nem olyan nagy kábulat, de én dobtam egy hátast.

Aztán eszembe jutott, hogy már hallottam annó pletykát, hogy az egyik tanár kiköpött Craig Parker, úgyhogy valszeg vele futottam össze.
Kér, hogy nem hozzá járok gyakorlatra.
Vagy mégsem? Esetleg nem az órára figyelnék... :twisted:

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
21 éve 1 hónapja #142497 Írta: Penngaladiel
A vallással és hittel kapcsolatos utóbbi hozzászólásokat töröltem (a magamét is), mivel semmi konkrétumot nem tudunk Craig magánéletének ennek a részéről (sem), így sok értelme nincs társalogni róla. Amit tudhatunk: Craig agnosztikusnak vallja magát, és Hajni kérdésére azt válaszolta, hogy nem hisz Istenben. Ennyi. A témát a Vallás topikban lehet folytatni, ha szükségesnek tartjátok.

OFF
[size=9:tpifdfi2]Egyébként az agnosztikus szó valóban sokmindent takar, én a legáltalánosabb értelemben szoktam használni: az agnosztikus olyan ember, aki nem tudja, hogy van-e Isten vagy nincs, ezért nem hisz Istenben, de ugyanakkor nem zárja ki teljesen Isten létezésének a lehetőségét sem, mint az ateisták.[/size]
ON

Több
21 éve 1 hónapja #142485 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Pár eddig publikálatlan Craig Foto , érdemes megnézni :)
katt

na de hol van Thaur és Elanor ? 8O

Több
21 éve 1 hónapja #142350 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Még nem is mondtam, mennyire örültem annak a beszkennelt Craig-levélkének! Szuper! Tök édes! Egészen meghatódtam!! :P

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #142330 Írta: Penngaladiel
Ja, el is felejtettem szólni: végeztem egy kisebb átalakítást a szájton, és fölkerült egy újabb galéria: Shortland Street. Link az aláírásomban!

Több
21 éve 1 hónapja #142308 Írta: Penngaladiel

Luinefaciel írta: Ez főleg jó :mrgreen:

Azér' a leányzó vihetett volna egy sámlit Craignek, nem? :lol: :lol: :evil2:

Több
21 éve 1 hónapja #142233 Írta: Luine Baenre
De jó lenne, ha jönne Craig Mo-ra, mert ako még talán el is engednének :D

Na és itt van egy pár istros kép: :)

www.craig-parker.wz.cz/Istrogalerie.html

Ez főleg jó :mrgreen:

Több
21 éve 1 hónapja #142073 Írta: Penngaladiel
Nem kell nagyon csábítgatni, jönni fog ő magától is :D Körül akar nézni a környéken.

Ami a beszámolót illeti: amint befejezem angolul, megírom magyarul is, ígérem! Csak könnyebb egyből angolul írni, mint magyarról fordítani, pláne, ha Craiget pontosan akarom idézni...

Több
21 éve 1 hónapja #142071 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Penni, Supersonica , Reinatha : én a magam részéröl örülök , hogy teljesült egy álmotok.
Remélem sikerül öt elcsábitani MO-ra is.
Szoval hajrá Penni és Sonica meg Rei :)
És megköszöném mások nevében is , ha a magyar beszámolo is felkerülne :)
Hátha mi is kedvet kapunk egy Craiggel valo talihoz :)

Több
21 éve 1 hónapja #142068 Írta: Luine Baenre
Sorel, igazad van!

Ja és cuki a malac :)

Több
21 éve 1 hónapja #142066 Írta: Penngaladiel
Úgy látszik, nem helyes, hogy nem követem a Mercy Peak eseményeit... Ezt nézzétek, mit talált nekem valaki:
www.mercypeak.co.nz/story.html?story_animals.inc

Több
21 éve 1 hónapja #142056 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Gratulálok Gyémánt Hajnal, hogy egy újabb GYU-s pasit sikerült becserkészned! Azt hiszem, te vagy a rekorder. Persze az összes többi lány előtt le a kalappal.

Több
21 éve 1 hónapja #142045 Írta: Supersonica

Vilya írta: Supersonica: 8O 8O Köszönöm a tájékoztatást! Valószinű ezt ki kell hagynom, legfeljebb jövőre, ha addig sikerül ennyit összegyűjtenem. :cry: :cry: :cry:
Ugye jövőre is lesz? :)

Hát, nagyon reméljük... de ezt senki nem tudja előre... üzletileg valószínű bejött a számításuk, hisz idén akkor nem lenne...

Amúgy nekik nem drága, sőőőőt, egy-két heti zsebpénzt összespórolva jöhetnek a német rajongók, míg mi több havi fizetéseket spórolunk össze, minden hónapban egy részt kifizetve...

Több
21 éve 1 hónapja #142040 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Supersonica: 8O 8O Köszönöm a tájékoztatást! Valószinű ezt ki kell hagynom, legfeljebb jövőre, ha addig sikerül ennyit összegyűjtenem. :cry: :cry: :cry:
Ugye jövőre is lesz? :)

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 1 hónapja #141862 Írta: Supersonica
Vilya, Bonn Németországban van, repülővel kb. másfél óra, a Germanwings fapados járatán a jegyünk 18.000,- Ft oda-vissza, reptéri illetékkel együtt...

A belépő 110 € a három napra, durván 29.000,- Ft.

A szállás a 4 éjszakára kb. mégegyszer ennyi, vagy több, még 30-35.000. Ebben a kaja nincs benne.

Plusz a költőpénz, ahol határ a csillagos ég :roll: , mert a világítós Legolas tangától a naptáron át, az arany-ezüst ékszerekig MINDENT lehet majd kapni... és mivel csak a New Line által authorizált cuccokat, így lesznek árak (körbenézhetsz a www.elbenwald.de website-on is...)

Ergo alsó hangon 100.000,- Ft, ami nem kevés, és ez az alsó! határ...

Amúgy természetesen nem ő lesz egyedül a bonni partyn ott (mármint GyU szereplő), részletes információkat vagy itt, a tolkien.hu-n a Közösség topicban lévő RingCon 2003 alatt találsz, vagy a teljesen official site: www.ringcon.de

Több
21 éve 1 hónapja #141839 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Supersonica írta: Amúgy sajnáljuk, hogy nem tudtál jönni, felejthetetlen egy élmény lett... ugye, spórolunk a RingConra :lol:

Köszönöm szépen Luinefaciel és Supersonica a tájékozatás!
Lehet, hogy egy kicsit nagyon hülye kérdés lesz és nagyon off: :oops:
Bonn az nincs egy kicsit nagyon messze? :oops: :oops:
És nagyon sokat kell gyűjteni rá? :oops:

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 1 hónapja #141832 Írta: Supersonica

Vilya írta: Nem tudjátok véletlenül, hogy Craig jövöre vagy esetleg még az idén jön a "környékre"? :wink:
[

Hát, elvileg Bonn után tervez egy európai körutat magánemberként, érdekelné Magyarország is... aztán majd meglátjuk...

Amúgy sajnáljuk, hogy nem tudtál jönni, felejthetetlen egy élmény lett... ugye, spórolunk a RingConra :lol:

Több
21 éve 1 hónapja #141822 Írta: Luine Baenre
Újabb kép az ausztráliai körútjáról: :D

www.theonering.net/scrapbook/view/8652

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.708 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére