Haldír (Craig Parker)

Több
21 éve 2 hónapja #139992 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Én is újra megnéztem, és megint nem bírtam bőgés nélkül végignézni Haldír halálát. :bawling: [size=9:1hkkjivs](A szüleim meg kiakadtak, hogy ilyenen nem kell hisztizni. Ők ezt nem értik...)[/size]

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hónapja #139824 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Drága feleim!
Most láttam újra a TTT-t.
És ezennel alázattal és ünnepélyesen bocsánatot kérek mindazokért a gúnyos szavakért és gondolatokért, mellyel Haldírt és rajongótáborát valaha is illettem. Felületesen figyeltem meg.
Haldír (khm.. azazhogy Craig) valóban SZENZÁCIÓS!!!!! Tényleg!! Csodálatosan játszik, és az arca is oan megnyerő!! Naon ostoba voltam.
Szal remélem látatlanban is megbocsáttok! Üdv!
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hónapja #139512 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Nos, képek abból a filmecskéből, amelyben Craig lakását mutatták be 8) :

www.craig-parker.net/index.php4? ... =homefront

Több
21 éve 2 hónapja #139479 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Sil írta:

Luinefaciel írta: Wow, ilyet be kell szereznem vhonnan mindenképp :D 8)

Nyomtasd ki, azért van. :wink:

Oké, adj egy fényképnyomtatót :wink:

Több
21 éve 2 hónapja #139477 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Luinefaciel írta: Wow, ilyet be kell szereznem vhonnan mindenképp :D 8)

Nyomtasd ki, azért van. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 2 hónapja #139450 Írta: Luine Baenre

Undómiel Arwen írta: Annak aki az iskola padjait kénytelen koptatni, egy kis meglepi
www.freeweb.hu/animezene/nostale/lotr/print/orarend/cp1.jpg

Wow, ilyet be kell szereznem vhonnan mindenképp :D 8)

Több
21 éve 2 hónapja #139445 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Undómiel Arwen írta: Annak aki az iskola padjait kénytelen koptatni, egy kis meglepi

WOWOWOWWWW, bezzeg, amikor én voltam iskolás nem voltak ilyenek :roll: 8) :lol:

Több
21 éve 2 hónapja #139429 Írta: Undómiel Arwen
Undómiel Arwen válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Annak aki az iskola padjait kénytelen koptatni, egy kis meglepi

,,Even the smallest person can change the course of the future''

Több
21 éve 2 hónapja #139309 Írta: Penngaladiel
Nos, sokan tudjátok, hogy Mark Ferguson aka Gil-galad a szívem csücske ;) 8) , de ezt az oldalt nem csak emiatt ajánlom, hanem mert van pár Craiggel kapcsolatos dolog is a szájton, pl. videoclipek a Ring*Conról :D

www.mark-ferguson.net/

Több
21 éve 2 hónapja #139258 Írta: Penngaladiel
ISTROCON

Hír szállás-ügyben: úgy tűnik, a szervezők keresnek valami megoldást a szállás nélkül maradtaknak, ezzel ezt a terhet talán leveszik a vállunkról :D Figyeljétek a con honlapját!

Viszont az lenne a kérésem, hogy mindenki, aki jön, írjon nekem emilt, és a további részleteket csak az érintettekkel fogjuk megbeszélni, hogy ne erről, hanem Haldírról és Craigről szóljon a topik ;)

Több
21 éve 2 hónapja #139162 Írta: Penngaladiel
Nos, akkor pár részlet:

- Szállás ügyben még keresgélünk, de jó lenne akkor minél előbb tudni, hogy ki jön TUTIRA! Mondjuk holnap estére. Megpróbálunk olcsó, de kultúrált szállást szerezni, a lehető legközelebb a buli helyszínéhez.

- A belépő 400 Sk, ami kb. 2400 Ft, és a helyszínen kell fizetni.

- Vonattal megyünk-jövünk, van kedvezményes retúrjegy, az is csak egy pár ezres, holnapra annak is utánanézek, hogy pontosan mennyi. Pénteken reggel/délelőtt indulunk és vasárnap este jövünk vissza.

- Ezenkívül csak költőpénz kell, úgy számoljatok, hogy lehet, hogy kell költenünk tömegközlekedésre, és vsz. lesznek megvásárolható relikviák is.

Asszem, elsőre ennyi. Ja, aki tutira jön, az jelentkezzen a www.istrocon.sk/ oldalán.

[size=9:2xrfdknu]Segítség:
a fooldalon Prihlaska linkre klikkelni a baloldalon, feljon egy urlap:
meno keresztnev
priezvisko keresztnev
adresa utca+hazszam
mesto: varos - orszag
psc iranyiroszam
datum narodenia szuletesi datum
ucastnicky blabla a 400 Sk-t jelold meg
a tobbi beallitas marad ahol van
legalulra irhatsz megjegyzest ha gondolod
akkor Poslat
aztan megegyszer Poslat[/size]

Több
21 éve 2 hónapja #139141 Írta: Luine Baenre

Több
21 éve 2 hónapja #139118 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Megkérdeztem, és mehetek!!!!!!! Még nem 100 %, h jövök, de valószínű, igen!

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 2 hónapja #139109 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
És télleg ilyen olcsó lenne?? És a jegy mennyibe kerülne kb? Én lehet, h mennék, bár még nem kérdeztem meg az ősöket...jaj, de jó lenne..................

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 2 hónapja #139076 Írta: Penngaladiel
De komolyan, aki esetleg össze tudna rá kaparni 20 ezret, többe nemigen fog kerülni, mondjuk attól függően, hogy milyen szállást találunk, szóval aki meg tud reszkírozni ennyi pénzt és egy pénteki napot ki tud maradni a munkából/suliból, az ne hagyja ki az alkalmat!!!!!!!!

Több
21 éve 2 hónapja #139051 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Jaj, én nem akartalak megbántani :( :( :( Senkit nem akartam megbántani.......... de ha tényleg talizunk vele, hozunk képeket, meg amit tudunk. Én a magam részéről, Craiget lehet, hogy a hátamra kötöm és legény-szöktetést csinálok :D :D :D
Na jó, akkor a nyomomban üldözni fognak a többiek :)

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
21 éve 2 hónapja #139043 Írta: Luine Baenre
Hajnal, annak sajna nem tudok örülni, hogy itt lesz egy köpésre, és egy csomóan mennek, én meg nem mehetek.... :cry: hát ettől csak rosszabbul érzem magam, úgyhogy inkább nem írok...bocsika :(

Több
21 éve 2 hónapja #139038 Írta: Gyémánt_Hajnal
Hé! Mi ez a punnyadás a topicban?!!! Craig itt lesz egy köpésnyire tőlünk, és erre halódunk?!!! Vagy a pészmékereteknek annyi?!!!
Ébresztő!!! Craig, Pozsonyba megy, a volt királyi városunkba! Volt magyar városba! Bár Budapestre jönne!!!

Több
21 éve 2 hónapja #138835 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Gyémánt_Hajnal írta: ÁHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!! Jessszusom! Oda menni kell!!!!! Én megyek! Nem érdekel, felnyomom magam a vonatra és gósnelll!!!!!!!!

Gyémánt várj meg!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :wink:

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 2 hónapja #138833 Írta: Gyémánt_Hajnal
ÁHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!! Jessszusom! Oda menni kell!!!!! Én megyek! Nem érdekel, felnyomom magam a vonatra és gósnelll!!!!!!!!

Több
21 éve 2 hónapja - 21 éve 2 hónapja #138831 Írta: Penngaladiel
FIGYELEM!!!!!!!!!!

Aki nem tudja megengedni magának az utat Bonnba, a Ring*Conra, íme egy óriási hír:

CRAIG SZLOVÁKIÁBA IS JÖN EGY FANTASY/SCI-FI TALÁLKOZÓRA!!!!!!!!!!
SZEPTEMBER 12-14 A DÁTUM, szóval sietni kell a szervezéssel, ha valaki akar menni...

Infó itt:
www.istrocon.sk/ - ha valaki tud szlovákul ;)
ez meg az angol verzió - de itt sajna kevés az infó...
És aki esetleg eljut ide, készítsen millió képet, és hívja át Craiget ide a szomszédba!!!!!!

Update: Azt hiszem, megyek... ezt nem lehet kihagyni!!!!!

Több
21 éve 2 hónapja #138829 Írta: Gyémánt_Hajnal
Na, néztem a DVD-t, Craignek, Haldírnak egyenlőre nyoma sincs az extrákon, de nem vágták ki a TTT-ből :) :) :) Szóval nyugika.
Csak az az ostoba hangja maradt.... mármint a magyar...

Több
21 éve 2 hónapja #138827 Írta: Luine Baenre

Több
21 éve 2 hónapja #138631 Írta: Gyémánt_Hajnal
Nos, a klipek jó nagyok - nekem is Movie Maker-em van, szóval majd valamit kiötlök...... 8) :wink: de most neki álltam egy Mercy Peak videoklip készítéséhez.

Megmerényeltem magam! MEgvettem a DVD-t, ma este neki esek, és holnap majd leírom, hogy mit láttam, tapasztaltam :D :wink:

Több
21 éve 2 hónapja #138510 Írta: Penngaladiel

Több
21 éve 2 hónapja #138509 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Pennie: ok

hoztam valamit, csak ezt találtam Haldírból, de ha találok jobbat is berakom egy kis puzzle :D
(nemcsak Haldír van rajta ;) )

www.theargonath.cc/amanthon/puz1.html

Jól elszórakoztam rajta így estefelé ;)

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 2 hónapja #138503 Írta: Penngaladiel

Thaurwathiwen írta: Mercy Peak nem ki, hanem mi, egy új-zélandi szappanopera, amiben Craig egy orvost játszik dr. Alistair Kingsley :P

Köhhm... a Mercy Peak NEM szappanopera! A szappanopera rétestészta, folyamatos történés fél-egyórás részekre bontva. A MP minden egyes részének külön története van, bár folyamatában is vannak történések. És gyakran időben is elhatárolódnak egymástól.

Több
21 éve 2 hónapja #138497 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Okézs! Köszentyűű! Most már tudom, hogy mi az a Mercy Peak. :D
Gondolom nem magyar adón megy, hiszen akkor már hallottam volna róla... :(
Thaur: még mindig kitartóan kiváncsi vagyok. :) :wink:

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 2 hónapja #138495 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Vilya írta:

Penngaladiel írta: Annyi képet készítünk majd a RC-n, amennyit csak tudunk, ne félj, és ha minden jól megy, digitálisan is, szóval lesznek képek majd dögivel ;)

Nagyon szépen köszi! Köszi! Köszi! [size=9:xgdbr7n9]/Kicsit elmaradva, mert nem voltam itthon 2 hétig :wink: /[/size]
A képek szuperek pláne a szemüveges! :lol:
Megkérdezhetem, hogy ki az a Mercy Peak? :oops: :oops:
Gyémánt Hajnal nekem van olyan Movie Maker-em /vagy mi a szösszentyüm/, esetleg valahogy én megtudnám tekinteni? [size=9:xgdbr7n9]/Kicsit nagyon kíváncsi vagyok rá. :oops: :wink: /[/size]
Tényleg nagyon érdekes lenne, ha a végén kiderülne, hogy nem halt meg. /[size=9:xgdbr7n9]Nem lenne az olyan nagy baj. :wink: /[/size] Biztosan sokan nagyot néznének. 8) :wink:

Mercy Peak nem ki, hanem mi, egy új-zélandi szappanopera, amiben Craig egy orvost játszik dr. Alistair Kingsley :P

Hajni videoklipjei naon jóóóóóók :lol: ;)

Hehe...nem hal meg, asszem ha nem halna meg, s a ROTK-ban szerepelne, úgyse tudná senki kiről van szó szal mindegy :D :P
(mint egyik osztálytársam aki lazán embernek nézte (apám meg Theoden testvérének)...hogy hogy sikerült neki azt nem tom :D

Haldír lives!!!!

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 2 hónapja #138483 Írta: Penngaladiel
Mercy Peak egy új-zélandi filmsorozat címe, egyben a kisvárosi kórház neve, amely körül az események zajlanak 8)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.800 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére