Haldír (Craig Parker)

Több
21 éve 2 hónapja #137167 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Szijjasztok! :D Végre hazaértem a nyaralásból, de ez lényegtelen.

Azok a rajzos képek nagyon cukik :D Olyan kis édes! 8)
A Nepáliak is, csak hát a minőség.... :)
ja és nekem vmi miatt nem jön be a CP.hu :cry:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hónapja #137091 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Újabb galéria került fel: Craig mint Seth a Citylife sorozatból :D Új kedvencem 8) :D Megtaláljátok a Galériában, az aláírásomban levő linken.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hónapja #136965 Írta: Penngaladiel
No igen, én szóltam előre, hogy vacak minőségűek... Én is úgy voltam vele, hogy a kis képek alapján az volt bennem, hogy WOW, de jó képek, de a nagyok... pfff... emiatt vagyok nagyon szomorú, hogy Jadeey, az új-zélandi lány, aki ígért nekem cuccokat, eltűnt :bawling: Lehet, hogy neki sikerült jobb minőségben felvennie, ki tudja? Na mindegy...

Viszont új galéria került fel a CP.hu-ra, Craig mint Cleades király, a Xena "A királyság kulcsa" c. részében. Hamarosan fölkerül Seth is a City Life-ból (imáááádom :P 8) :oops: ), meg majd néhány Haldír kép is. Link az aláírásomban!

Több
21 éve 2 hónapja #136920 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Hát cuki kis képek, tudok rajtuk legelni, de kicsiben jobbak, mint nagyban.... wazze (bocsi)

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
21 éve 2 hónapja #136840 Írta: Penngaladiel
Sajnos nem túl jó képek, úgy tűnik, a Kiwiattic ilyen minőségű videót tud csak prezentálni (nekem is ilyen minőségben van meg sajna...) :roll: , de azért meg lehet nézegetni őket... Craig Nepálban:

www.craigparker.de/media/galerie ... alerie.htm

Több
21 éve 2 hónapja #136834 Írta: Penngaladiel
Hehe... szintén a White Arrows of Lórien oldalain találhatók ezek a mókás kis ikonok :lol: :

Több
21 éve 2 hónapja #136829 Írta: Penngaladiel
Vilya, ezen a szájton találsz sokmindent Haldírról (és Legolasról):
www.isithrade.co.uk/home.htm

A hangokhoz a közvetlen link:
www.isithrade.co.uk/sounds.htm

Annyi képet készítünk majd a RC-n, amennyit csak tudunk, ne félj, és ha minden jól megy, digitálisan is, szóval lesznek képek majd dögivel ;)

Több
21 éve 2 hónapja #136803 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Ja, jó! Köszönöm! :) :wink:
És kimegy a találkozóra?
[size=9:1g16lui9]Ha valaki menne megkérhetem, hogy készítsen nekem egy képet /vagy többet, mind1/ Craig-ről, amit nekem adna. Ki is fizettem![/size] 8) :wink:

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 2 hónapja #136802 Írta: Penngaladiel

Vilya írta: Ezen az oldalon az saját hangja szólal meg? 8O :)

Jéééé, nem is figyeltem :D De igen, ez ő. Valahol vannak jobb hangfájlok is, ha megtalálom a linket, berakom, jó?

"Bonni" = Bonnban megrendezésre kerülő ;) GYU találkozó = Ring*Con 2003, ez a második ilyen találkozó, és igen, Craig ott lesz, jeeeeeeeeeeaaah!!! 8) Bővebbet a Közösség / Ring*Con 2003 topikban találsz, az első oldalt nézd meg először, mielőtt további kérdéseket tennél fel ;)

Több
21 éve 2 hónapja #136798 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Vilya írta: Lehet egy kérdésem: Mi az a "bonni"? Milyen találkozó? Craig is ott lesz? És hol? 8O [size=9:3d7uf6oe]/Sok kicsit fura kérdés... bocsii!/[/size] :wink:

Hát a RingCon! :wink: Németország, Bonn, Maritim Hotel...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 2 hónapja #136794 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Penngaladiel írta: Ummm... és ha lehet, kerüld az egyszavas hozzászólásokat, mert azokat kíméletlenül kimoderálom ;)

Néhány háttérkép:
littlebearlotr.netfirms.com/haldir.htm

Ezen az oldalon az saját hangja szólal meg? 8O :)
Egyébként nagyon klasszak azok a háttérképek!
Lehet egy kérdésem: Mi az a "bonni"? Milyen találkozó? Craig is ott lesz? És hol? 8O [size=9:rdvf8c5f]/Sok kicsit fura kérdés... bocsii!/[/size] :wink:

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 2 hónapja #136621 Írta: Penngaladiel
Ummm... és ha lehet, kerüld az egyszavas hozzászólásokat, mert azokat kíméletlenül kimoderálom ;)

Néhány háttérkép:
littlebearlotr.netfirms.com/haldir.htm

Több
21 éve 2 hónapja #136616 Írta: Adri
Adri válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
oké! :)

Több
21 éve 2 hónapja #136613 Írta: Penngaladiel
Szia Adri, örülök, hogy itt vagy :D

Nos, beszélgetni lehet, de leginkább Haldír/Craig témában. A technikai kérdéseket meg végképp ne itt beszéljük meg ;) A profilodban tudsz sokmindent beállítani, a képet avatarnak hívják, így biztosan megtalálod, hogy mit és hogyan lehet beállítani. Nézz körül a fórumon, hogy átlásd, mit hol találsz!

A bonni GYU találkozóra megyünk páran, tavaly volt először, itt találsz róla beszámolót (csak angolul):

www.iansmith.co.uk/lotr/weblogs/November22.htm

Több
21 éve 2 hónapja #136612 Írta: Adri
én nagyon kezdő vagyok ezen a helyen,így foglamam sincs, mik itt a szokások. mindenesetre hallottam a Bonni fesztiválról,te mégy?

honnan lehet ilyen figurát tenni a név mellé?

Több
21 éve 2 hónapja #136611 Írta: Adri
szia!
jó,nem chateljük szét...
de akkor hol lehet beszélgetni?... :cry:
klassz,hogy össze találkoztam valakivel. :wink:

Több
21 éve 2 hónapja #136610 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Éjjeli baglyok vagyunk ;)

Persze, írhatsz, de ne cseteljük szét a topikot, mert kivág a gazda ;)

Főleg, ha a tündékkel kapcsolatos (nem CSAK Haldír, lehetnek mások is), vagy Craig Parkerrel.

Welcome :D

Több
21 éve 2 hónapja #136598 Írta: Adri

sziasztok,én most vagyok itt elöször... :oops:
írhatok én is?...
most van itt épp valaki?

Adri

Több
21 éve 2 hónapja #136470 Írta: Penngaladiel

Thaurwathiwen írta: Apropó, nem szeretnéd nekem leírni azt a három cd-t?

Umm... tudod, főként műanyagból van, lapos és kerek, a közepén lyukkal, az egyik oldala ezüstöszöld, a másik ezüst, azon van felirat is, és ilyen műanyag tokba van belerakva... :lol: :lol: :lol:
Bocs, ezt nem tudtam kihagyni :D 8)
3 db CD-n tudom prezentálni az anyagot, a NOCHY-val együtt. :D

Több
21 éve 2 hónapja #136466 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Penngaladiel írta: Huh... Próbálok magamhoz térni :D Asszem mára túladagoltam magam Craig-ügyileg :lol: Kaptam három video CD-t: az Intrepid Journeys-t Craiggel, a Key to the Kingdom c. Xena részt, és a City Life ama bizonyos epizódját. Meg kell mondanom, Craig NAGYON JÓL NÉZ KI Seth-ként!!!! Tudom, tudom, én is együtt ájuldoztam veletek, de "élőben" nagyon jó! Kár, hogy nem sokat értettem belőle, mert ez németül van, de nagyon jó szinkronhangot választottak neki :D Gratula a németeknek ezért! A nepáli útifilm is jó, bár nagyrészt meg van rendezve, de azért van egy-két igazi Craig-pillanat benne. A Xena meg... hát Xena, de nagyon helyes abban is, majd készítek screencapture-öket, ha lesz egy kis időm. Na, csak ezt akartam, muszáj volt kiírni magamból :D

Awwwwwww..... :mrgreen:
Craig-túladagolás, ez tetszik :lol: asszem, nekem is túl kéne adagolnom magam :D (lassan sikerül :lol: :mrgreen: )
Apropó, nem szeretnéd nekem leírni azt a három cd-t? majd ha találkozunk, adok cd-ket :D ;) (meg a No One Can Hear You-nak is nagyon örülnék ;) )

Így elnézve, már csak címeket is, hogy miket néztél meg, vhogy elhiszem, hogy ki kellett írni magadból :lol: :D

Na nem boldogítalak titeket tovább :lol:

Namarië!
Thaur

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 2 hónapja #136454 Írta: Penngaladiel
Huh... Próbálok magamhoz térni :D Asszem mára túladagoltam magam Craig-ügyileg :lol: Kaptam három video CD-t: az Intrepid Journeys-t Craiggel, a Key to the Kingdom c. Xena részt, és a City Life ama bizonyos epizódját. Meg kell mondanom, Craig NAGYON JÓL NÉZ KI Seth-ként!!!! Tudom, tudom, én is együtt ájuldoztam veletek, de "élőben" nagyon jó! Kár, hogy nem sokat értettem belőle, mert ez németül van, de nagyon jó szinkronhangot választottak neki :D Gratula a németeknek ezért! A nepáli útifilm is jó, bár nagyrészt meg van rendezve, de azért van egy-két igazi Craig-pillanat benne. A Xena meg... hát Xena, de nagyon helyes abban is, majd készítek screencapture-öket, ha lesz egy kis időm. Na, csak ezt akartam, muszáj volt kiírni magamból :D

Több
21 éve 2 hónapja #136137 Írta: Penngaladiel
Új cikk a Craig-Parker.net-en, a Mercy Peak sorozattal kapcsolatban:

www.craig-parker.net/index.php4?view=art_ohmercy

Több
21 éve 2 hónapja #135805 Írta: Gyémánt_Hajnal
Aranyos, cuki kis képek :) Most jut eszembe, náluk most tél van. Ugye? Hát őszintén, szívesen átugornék néhány jégkockáért...... bezzeg Craig akkor most működésbe hozta a kandallóját..... Na jó, nem szenvedek itt.......

Craignek van kocsija?

Több
21 éve 3 hónapja #135752 Írta: Penngaladiel
Új képek Janet site-ján (The Actor Behind Haldir):

Egy újabb Comedy Debate:
jmsstyxnyes.tripod.com/craig/deb ... rugby.html

Xena - To Helicon and Back
jmsstyxnyes.tripod.com/craig/xen ... licon.html
[size=9:2etacqyd]...ez utóbbiakról nagyobb, jobb minőségű, bár kicsit sötétebb képeket találtok a craig-parker.hu galériájában is [/size];)

Óóóóó, és ha jól rémlik, ezen az oldalon a két legfelső kép is új:
jmsstyxnyes.tripod.com/craig/rin ... rings.html

Több
21 éve 3 hónapja #135606 Írta: Gyémánt_Hajnal
naon aran, fárasztóak, de naon sirály :D :D :D :D

Több
21 éve 3 hónapja #135524 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Penngaladiel írta: CRIZ a CPF-re hozott néhány rajzot, érdemes megnézni őket, szerintem nagyon jók:
pub68.ezboard.com/fcraigparkerfansfrm16....age?topicID=33.topic

ööööö....na majdnem mindegyiket tudom, hogy miben nézett ki úgy, mondjuk van néhány homályos részlet... :P :D
nagyon jók a rajzok szvsz is :) 8) --fel lehet ismerni :)

Penngaladiel írta: Ezt meg szintén ő rajzolta:
justcriz.bei.t-online.de/pics/slack.gif
:lol: :lol: :lol: 8)

Hihihihihi :mrgreen: nagyooooon ariii :lol: :lol: :)

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 3 hónapja #135520 Írta: Penngaladiel
A lakását én sem így képzeltem el, de nagyon bejön :D

CRIZ a CPF-re hozott néhány rajzot, érdemes megnézni őket, szerintem nagyon jók:
pub68.ezboard.com/fcraigparkerfansfrm16....age?topicID=33.topic
Ezt meg szintén ő rajzolta:
justcriz.bei.t-online.de/pics/slack.gif
:lol: :lol: :lol: 8)

Több
21 éve 3 hónapja #135487 Írta: Gyémánt_Hajnal
Huu, örülünk, hogy tecc a rajz - Craig&Mark :D :D :D

Ami Craig lakását illeti, nos én mindig úgy képzeltem el, hogy gyönyörű fa bútorok, kissé antik berendezés, egy hatalmas nappali, egybe kötve a konyhával, egy emelet, ahol Craig hálószobája a fürdővel szemben van és hatalmas hálószobája van, és az ágy előtt egy szőnyeg, az ágytól balra pedig egy erkély, ami egy gyönyörű rózsa kertre néz le.....

Na, most elolvasom, hogy mennyire stimmel az én képzelgésemmel.....

Ja és ebben a házban van még kb. 1-2 szoba :D

Több
21 éve 3 hónapja #135479 Írta: Penngaladiel
WOW 8O 8)

Egy új-zélandi, talán lakberendezéssel foglalkozó műsorban szerepelt Craig, amelynek a felvételét meg lehet rendelni a Kiwiattictól... Valaki, aki már látta, leírta, hogy hogy néz ki Craig lakása (egyelőre csak angolul, bocs):

Rowan a CPF-en írta: The host starts by telling us that Craig resides in an inner-city townhouse and then suddenly we are there....Craig! He has on a dark blue button up shirt and I think jeans (I was busy watching his face, sorry -- in short he looks great). He explains how it is basically an apartment and how he considered a villa but that those contain a lot of mold and stuff. He goes on to say that he purchased the unit while working on Shortland Street (to which the host remarks that he must've been just a baby). Craig laughs. It is a 3-level unit and the color scheme is very neutral --- think white and beige. Furnishings are sparse and there is NO clutter in this house!!! His bathroom on first floor has a sliding door sized window that the host addresses by stating, "Craig says nosey neighbors only look in ONCE...". All you see is white --- walls and one of those old-fashioned tubs. The kitchen - Craig says that it was poorly designed as NO dishwasher... He remarks that "we eat out a lot...". Didn't get impression he cooks a lot. But he stated that he liked how it was open (not closed off w/walls) so one can talk with guests and drink wine IF cooking)... The LR has hardwood floors, an oriental style rug and is beige/white... very open floorplan and higher ceilings. Only got a really QUICK glance at BR -- comforter was WHITE... No color in this place at all.. He did talk a lot about his garden which he started planting while working on Young Hercules. Said he bought more plants each time he got paid & had spare cash.. Mostly tropical and native plants that would do well in NZ... he said that he planted most of the foliage himself but that he had someone in to do the other work (said he was too lazy)... That's all I can remember for now. He looked great and was so courteous and just plain nice! OH! They also spent some time discussing his art collection. He said he just starting picking up pieces when he had extra money and that he wouldn't part with any of them (once had an offer that he described as ridiculously overpriced for one piece and he still said "NO"!). He admitted to being very sentimental... All his art was covered and aligned along the wall... very uniform!!!
Hhhmmmm, furniture was "modern" with very straight lines...best way I can describe it... everything was just very orderly from the art on the walls (lined up perfectly).... lighting made up for it although hard to judge lighting on TV... you know?

Több
21 éve 3 hónapja #135478 Írta: Penngaladiel
"Craig", "Mark", lököttek vagytok nagyon, de ezt vegyétek bóknak :D TeCCik a rajz, naon ari :lol:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.657 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére