Haldír (Craig Parker)

Több
21 éve 1 hete #151331 Írta: sherry
sherry válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Penngaladiel írta: És a Két toronyban is:

Szerintem ezen egyenesen lélegzetelállító 8)

Más:
Készítettem néhány screen capture-t a kis videóról 8)
pennie.fw.hu/tttse

Ez tényleg nagyon jó, de nem akarok az első kettőbe belekötni, mert nem akarok senkit sem megharagítani! Ezért most reteszt teszek arra a nagy számra, és gyönyörködök a TTT-ös képben! :wink:

Vezess, és én követlek. Ne álljon közénk viszály.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hete #151196 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Penngaladiel írta: És a Két toronyban is:

Sztem meg ZABÁLNIVALÓ!!!! :D :up:
Ezeket a jeleneteket nem is láttam a FotR-bővítettben! Kösz, Pennie!! :P

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hete #151141 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Azért annyira nem, ha rajongóinak tábora egyre csak nő ;) A FOTR bővítettben láttad már? Na ott pl. gyönyörű 8)

Például itt

...vagy itt

És a Két toronyban is:

Más:
Készítettem néhány screen capture-t a kis videóról 8)
pennie.fw.hu/tttse

Több
21 éve 2 hete #151134 Írta: sherry
sherry válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Lehet egy kérdésem, ha Craig Parker az életben ilyen jóképű, hogyan tudták ennyire elcsúfítani a filmben????? :cry:

Bocs Haldír rajongók!!!! :lol:

Vezess, és én követlek. Ne álljon közénk viszály.

Több
21 éve 2 hete #151077 Írta: Penngaladiel
No, akkor pár újabb kép a tacomai RingConról:

www.strangewings.net/dinner.html
www.strangewings.net/qa.html
www.strangewings.net/ball.html

Itt pedig egy beszámoló:
www.strangewings.net/review.html

Még érdemes körülnézni, hátha valakit a többi is érdekel:
www.strangewings.net/Con.html

Több
21 éve 2 hete #151023 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
WOW!! :hello: De jóóóóó!! Olyan ari!!! :D

Több
21 éve 2 hete #150900 Írta: Penngaladiel
YYYYEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!

Micsoda hír!!!!!!!!! A bővített TTT DVD-n végre felűnik Craig civilben is!!!! Egy rövid ízelítőt láthattok a hivatalos oldalon (a főoldalról van link):

www.lordoftherings.net/

Közvetlen link a videóhoz:
www.lordoftherings.net/homevideo ... tml?Haldir

Go Craig!!!!!!!!!! :D :D :D

Több
21 éve 2 hete #150696 Írta: Nim
Nim válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Ha van kedvetek egy kis játékhoz: :)
www.celebmatch.com/birthdayform. ... aig+Parker

"Szigetek vagyunk, túl messze egymástól.
De akarva, mindig megláthatjuk a másik
partjait."

Több
21 éve 2 hete #150386 Írta: Penngaladiel
Az ausztráliai találkozóról beszámoló és képek:

www.n1parkerplace.net/gb/bobw19.htm

Van pár jó kép :D

Több
21 éve 2 hete #150040 Írta: Penngaladiel
Megújult a www.craig-parker.de/ , amely sokáig nem sok infót tartalmazott. Németesek előnyben :P

Több
21 éve 2 hete #149937 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Szerintem először kényelmi szempontból...
Megirigyelte Viggótól, hogy nem kell borotválkoznia. :lol:
(De az is lehet, hogy otthon felejtette a speckó borotvahabját, és minden másra allergiás... :twisted: )

Aztán, gondolom, látta, hogy a nők sem futnak el előle visítozva (sőt!), és levonta a következtetést... :wink:

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
21 éve 2 hete #149930 Írta: Penngaladiel
Beleg, köszi a hirdetést! :)

És akkor egy kis mókára hívnálak benneteket.

Mióta megláttam a London Expós képeket Craigről, majd miután a tacomai RingConon is full borostásan jelent meg, felmerült bennem a kérdés, amit most amolyan szavazásféleség formájában teszek föl:

Vajon miért választotta ezt a fazont Craig az utóbbi közönségtalálkozókon?

1) Pusztán kényelmi szempontból (örül, hogy most nem muszáj naponta borotválkoznia)
2) Abból a megfontolásból, hogy hátha így kevésbé vonzza a nőket és nyugisabb lesz az élete (hiú remény :twisted: )
3) Épp ellenkezőleg, tudja, hogy milyen szexi így borostásan, és ezzel is a rajongók kedvében akar járni.
4) Egyéb - lehet írni a tippeket (persze a jóízlés keretein belül ;) )

Ti mit gondoltok?

Több
21 éve 2 hete #149809 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Ez naggyon jo Sil, koszi!!! :mrgreen:

Amugy akkor most egy felhivas:

Mint tudjatok nehanyan a Forumrol megyunk jovo heten a nemetorszagi RingCon-ra (reszletek a RingCon topicban), ahol egyuttal szeretnenk interjut kesziteni nehany szinesszel.

Sajnos meg nem jeleztek vissza a RingCon mediafelelosei hogy lesz-e lehetoseg az MTT-nek az interjukra.
Remeljuk vegul majd sikerul osszehozni - majd igyekszunk ugy helyezkedni :twisted: .

Ha van valami amit meg szeretnetek kerdezni toluk, akkor legyszi kuldjetek el nekem emailben, (masolatot kuldjetek belole Pennie-nek es Supersonicanak) es attol fuggoen hany kerdes gyulik ossze, a legerdekesebb kerdeseket fel gofjuk tenni.
Ha nagyon sok kerdes jon ossze muszaj lesz valogatni mert csak 15 percet kaphatunk egy-egy interjura.

Az alabbi szineszekkel kertunk interjut, hozzajuk intezhettek kerdeseket:

1. Craig Parker (Haldir)
2. John Rhys-Davies (Gimli, Szilszakall)
3. Mark Ferguson (Gil-Galad)
4. Bruce Hopkins (Gamling)
5. Lawrence Makoare (Lurtz)

Kerem hogy a kerdeseket legkesobb November 11 (jovo kedd) ejfelig kuldjetek el nekem, mert utana mar veglegesre szerkesztjuk a listat es nem tudjuk beletenni a kesobb erkezo otleteket.

Koszi!

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
21 éve 2 hete #149788 Írta: Penngaladiel
Új képek, ezek között van néhány nagyon *sigh* well....

www.geocities.com/lexingtonsmom/ ... tos_1.html
www.geocities.com/lexingtonsmom/ ... tos_2.html
www.geocities.com/lexingtonsmom/ ... tos_3.html

Ha nem jön be az oldal, várni kell és próbálkozni... hüe geocities....

Több
21 éve 2 hete #149784 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Ez naggyon jó :lol:

Több
21 éve 2 hete #149764 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Beleg Cúthalion írta: Van valakinek szetfolyos vagy elajulos smiley-ja???

Bocsi a késésért, de most már VAN:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 2 hete #149713 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Luinefaciel írta: Jajjj, ez a nézés... 8) Egyébként itt mi van a kezében?

Olyan kicsi jegyzettömb, ami ragad, rá lehet írni valamit, aztán kiragasztani valahova. Eddig is imádtam az ilyeneket, most meg már főleg! :wink:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 2 hete #149707 Írta: Luine Baenre
Újabb képek a tacomai buliról: 8)

pub68.ezboard.com/fcraigparkerfansfrm10....opic&start=1&stop=20
Jajjj, ez a nézés... 8) Egyébként itt mi van a kezében?

Autogrammok ill. levelek:
www.craigparker.de/fans/fanpost/fanpost.htm

Penngaladiel írta: Egy újabb cseh site: www.craiguvraj.wz.cz/ Érdemes körülnézni, sok kép van!

Jó ez az oldal! Teccik naon....főleg azért mert tele van naon sok szép képpel :D

Több
21 éve 3 hete #149422 Írta: Penngaladiel
No, akkor néhány újdonság:

Egy újabb cseh site: www.craiguvraj.wz.cz/ Érdemes körülnézni, sok kép van!

Itt pedig képek a London Expóról és a tacomai RingConról:
jmsstyxnyes.tripod.com/craig/lon ... xpo03.html
jmsstyxnyes.tripod.com/craig/rin ... onusa.html

Több
21 éve 3 hete #149402 Írta: Penngaladiel
Ugyan, miért kövezne meg bárki is amiatt, hogy Craiget jó színésznek mondtad? :wink: Egyébként tényleg az 8)

Több
21 éve 3 hete #149400 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Penni: hát láttod eltunsz kis idöre és máris :) )
egyébbként valahol nem gond a gonosz szerep / ez "csak" egy szerep /, hisz az az igazán jo szinész aki bármilyen karaktert el tud játszani.

[size=9:31hl2scc]na most köveztek meg ezért :) [/size]

Több
21 éve 3 hete #149393 Írta: Penngaladiel
Nohát, mik történnek :lol: Azon a Szindbád-dolgon én is meglepődtem, bár azt veszitek, hogy gonosz szerepre osztották be a drágát? 8) Mint ahogy a Power Rangersben is, ha jól tudom, gonosz karakterekhez adta a hangját. Azért jó, hogy teljesen nincs gonosznak elkönyvelve :wink:

Több
21 éve 3 hete #149326 Írta: Sil
Melawar: Tudom, láttam, hogy ez 2003-as. Épp azt mondtam, hogy nem is tudtam, hogy készült belőle új sorozat.

Igen, akkor is gagyinak tartanám, ez nem függ attól, hogy épp szerepel-e benne számomra kedves színész, vagy nem. Ha Viggo vagy Hugo szerepelne benne, akkor se lenne valami nagy szám ez a sorozat... (De még egyszer mondom, annakidején egyetlen részt ki nem hagytam volna belőle... :wink: )

Megnéztem ezt a Sindbad-os oldalt... Persze, hogy idegen képeket használnak, mert ez az egész fan fiction, soha nem készült belőle film... Volt egy sorozat, amit a második szezon után leállítottak - és a rajongók egyszerűen folytatták, írtak hozzá további epizódokat. Szóval Craig valójában nem szerepelt benne, csak kölcsönvették...

Szóval az oldalak, amiket belinkeltél, valóban hamis (illetve megtévesztő: mindkét helyen írják, hogy ez a Sindbad-os szerep virtuális, nem igazi, de szvsz nem kellett volna feltüntetniük a filmográfiájában) információkat tartalmaznak. Csodálkoztam is, hogy miért nem hallottam még pl. erről a Sindbad-os szerepről sem, és miért nem egyezik az imdb listájával... Szóval szvsz ha pontosabb infókat akarsz, nézd meg az imdb.com-on, az a legmegbízhatóbb adatbázis ilyen célra. Vagy pl. Pennie-ék oldalát, a craig-parker.hu-t. :wink:

Tears unnumbered

Több
21 éve 3 hete #149325 Írta: Jocii
Sil: a Power ranger valoban régi , de ez valami uj sorozat 2003-as.
én arra lennék kiváncsi ahoyg pl kiabál hogy: go go Power Rangers :) )
egyébbként ako is gagyinak tartanád , ah Craig lenne az egyik ranger ? :) )
jujjjj vajon hogy nézzne ki talpig "vasban" ? :)
ja és hogy tovább halmozzuk az élvezeteket , meg mert GYU forum ez , Bruce Hopkins is hangját adja egy szereplönek a sorozatban :)

ami pedig ezt a Sinbadot illeti , hát igazábol talán csak afilm segitene , mert szoktak oylat teni , hogy nincs rola kép , azt beraknak máshonan .
Én valahogy nem tom elképzelni hogy egy ilyen nagy oldal lejáratná magát hamis infokkal.

Több
21 éve 3 hete #149324 Írta: Sil
Melawar: Nem, az tényleg nem. :lol: Sarpedon a Xénából...

Tears unnumbered

Több
21 éve 3 hete #149318 Írta: Jocii
megtaláltam a képet ...
de van egy kis BIbi ..
szoval nézétek a képet és a szereposztást ..
na most mi van ?
mert akép az nem épp ez a film ..

szerelosztas

kep taliusrol

Több
21 éve 3 hete #149317 Írta: Luine Baenre

Sil írta: Na, először elkezdtem számolni, hogy az nem létezik, hogy egy kb. 10 éve vetített sorozatban szinkronizáljon... (A Power Rangers egy mai szemmel nézve eszméletlenül gagyi sorozat volt, de annakidején imádtuk, az volt a csúcs...) Aztán nézem, hogy van belőle új sorozat... 8O :lol:

Tényleg az volt, de én régen rengeteget néztem és nagyon szerettem :lol: :D Tényleg érdekelne, ahogy Craig szinkronizálja vmelyik muksót :lol: Nagyon meghallgatnám :D

Több
21 éve 3 hete #149313 Írta: Sil
Na, először elkezdtem számolni, hogy az nem létezik, hogy egy kb. 10 éve vetített sorozatban szinkronizáljon... (A Power Rangers egy mai szemmel nézve eszméletlenül gagyi sorozat volt, de annakidején imádtuk, az volt a csúcs...) Aztán nézem, hogy van belőle új sorozat... 8O :lol:

Tears unnumbered

Több
21 éve 3 hete #149299 Írta: Jocii
nos irtataok hogy Craig sokoldalu ako ime egy nem tul sokak által eddig leirt info rola itt :

katt

nos elég érdekes hogy Craig a Power Rangers-ben adja több emebernek si a hangját pl , illetev hoyg játszik a Sinbad sorozatban is mint szereplö.

erröl a Talius szerepröl képre kiváncsi lennék :)

Több
21 éve 3 hete #149208 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Méééég kép, és van rajta bőrszerkós is :lol: 8)

kahuna.sdsu.edu/~quinon/cpquin_-_RingCon2003.html

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.678 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére