Haldír (Craig Parker)

Több
20 éve 10 hónapja #166065 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Thaurwathiwen írta: ez valljuk be nem épp tündés cselekedet, mondjuk úgyis lehet mondani, hogy a szerencsétlen haldoklót akarta megszabadítani a szenvedéseitől...
na mondjuk kevés az esélye, hogy egy tünci ilyet tenne egy orkkal....

Dehogynem, tündés volt az! :D Igaz inkább sötét tüncis, na dehát istenem, azokat is imádjuk :mrgreen:

Na jó félkomolyan, de most te mit tettél volna egy csata kellős közepén? Gondolom te is bele állítottad volna a lándzsát, minth beléd állítsák :twisted:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #166063 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
HajnI: Na igen.....és felvenni vhogy és két példányban lenne meg a kedvenc szövegem, méghozzá a világ 2 legédibb, legaranyosabb tüncije hangján...

:mrgreen:

azért olyan rossz lehetett Marknak nem épp dicsteljes a szerepe a FOTR-ban, gondoljunk bele....
-enyhén szólva rohadt kevés...
- egy földön fekvő orkba szúrni egy lándzsát olyan erővel, hogy teljesen átszúrta és a földből kellett kirángatnia :mrgreen: (PJ: Mark, wazz már megint eltörtél egy lándzsát, pazarlod itt az Aiglos-okat, még Sala se tudja kirángatni!!!! :mrgreen: )
ez valljuk be nem épp tündés cselekedet, mondjuk úgyis lehet mondani, hogy a szerencsétlen haldoklót akarta megszabadítani a szenvedéseitől...
na mondjuk kevés az esélye, hogy egy tünci ilyet tenne egy orkkal....

na jó leállok, befogom... :twisted: :mrgreen: és abbahagyom az eszmefuttatást....
Lőjetek le!!

Pennie: bocsbocsbocsbocs..... :oops: :)

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #166059 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Thaurwathiwen írta: Na igen....bőrnacis LOTR színészek... izgalmas, hmm...... :twisted:

jaja megfontolandó meg ecetes üveget meg felmosórongyot..... :mrgreen:

Mark rulzzzz :twisted:
nazgulként is édess....
ezek szerint Craig szinkronizálta Markot? rulzzz :mrgreen:

Hát talán még van esély Craiget ide hozni Magyarországra, de poén lett volna, Markot rávenni, hogy szinkronizálja el Haldír bevonulását! De, hogy Craig szinkronizálta őt.... nem lehetetlen :D :D :D

Figusztok, tényleg Craig volt Mr.Boszi hangja? :D :D :D Azt úgytom Lawrence játsza (áldott a drága, meg a kereső-programja).... mármint Lawrence játszotta Mr.Boszit és Craig meg adta a hangját....

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
20 éve 10 hónapja #166056 Írta: Thaurwathiwen
Na igen....bőrnacis LOTR színészek... izgalmas, hmm...... :twisted:

jaja megfontolandó meg ecetes üveget meg felmosórongyot..... :mrgreen:

Mark rulzzzz :twisted:
nazgulként is édess....
ezek szerint Craig szinkronizálta Markot? rulzzz :mrgreen:

Több
20 éve 10 hónapja #166053 Írta: Gyémánt_Hajnal
Ollala! Ollala! Kellett nekem szóba hoznom! :D :D :D Hát nem tom, én nem vagyok a bőrnacik híve, én a farmert jobban szeretem..... minden pasin..... én csak ajánlom azoknak, akik bőrnacis LOTR színészekkel találkoznak, hogy tartsanak maguknál repülősót.

Viszont Markot megtaláltam: hometown.aol.co.uk/icklejes/Elec ... hking.html

Pennie: bocsi az offért! :oops:

Több
20 éve 10 hónapja #166048 Írta: Luine Baenre

Thaurwathiwen írta: na az az egy biztos :mrgreen:
széép formás mint két cipó :D :D :lol: :twisted: (a további cenzúrázva :mrgreen: hisz kiskorúak is vannak itten, meg amit be akartam írni az enyhén..... (PFR igaz Luine drága? :mrgreen: :mrgreen: ))

Pussssz!
Thaur

Még jó, h /me is kiskorú még :mrgreen: (éppen ezért PFR, Thaurkám, bizony :mrgreen: )
Jaj, legszivesebben Craig mögött álltam volna, arra várva, h vki nekilökjön véletlenül 8)
Na jó abba hagyom mielőtt még a Topic Úrnője kimoderálna :lol:

Több
20 éve 10 hónapja #166040 Írta: Luine Baenre

Gyémánt_Hajnal írta: és gyerekek azt se felejtsük, hogy Mark játszott nazgúlkirályt is, mikor Frodó felhúzza a Gyűrűt és látja hármukat valójukban, valahol láttam képeket róla.

Tényleg? 8O Ezt nem is tudtam...Majd ha vkinek meg lesz a kép, akkor mutassa már meg!

Több
20 éve 10 hónapja #166031 Írta: Gyémánt_Hajnal
és gyerekek azt se felejtsük, hogy Mark játszott nazgúlkirályt is, mikor Frodó felhúzza a Gyűrűt és látja hármukat valójukban, valahol láttam képeket róla.

Bocsi Pennie az offért!!!! De mivel nincs Gil-galad topic....
[size=9:19o0pt6i]Gyémi kedvenc tüncije[/size]

Több
20 éve 10 hónapja #166025 Írta: Luine Baenre
És még aranyos is!:)

Itt van egy pár kép róla a GyU-ban:
www.mark-ferguson.net/gal.htm

Penngaladiel írta: img1.photobucket.com/albums/1003/eruanne/craig/01f62082.jpg :lol: :lol:

Jajj, hát ez a kéép! :lol: Ennyi a válaszom rá: :itscool: 8)

Több
20 éve 10 hónapja #166021 Írta: Thaurwathiwen
Tuk Pippin: Mark Ferguson...
Gil-galad tündekirályt játssza a FOTR-ban:) és egyébként egy új-zélandi komikus:D

Több
20 éve 10 hónapja #166019 Írta: Tuk Pippin
Tuk Pippin válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Ki az a Mark? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Játszik a Gy.U.-ba?
Valahogy nem ismerős. :oops:

"Eljöhet a nap,mikor az emberek bátorsága elbukik,
Hátat fordítunk a barátainknak,és szövetségeink felbomlanak."

Több
20 éve 10 hónapja #165910 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Találtam egy igazi csemegét: Craig és Mark közös paneljének leírása a 2002-es RingConon:
www.livejournal.com/users/zarah5/57114.html
Le van írva benne egy-két olyan jelenet is, ami a DVD-ről kimaradt :D

Találtam pár, eddig még nem látott képet a RingCon Tacomáról:
img1.photobucket.com/albums/1003 ... actors.gif
img1.photobucket.com/albums/1003 ... f62082.jpg :lol: :lol: :lol: 8)

És mintha ezeket a képeket sem láttam volna eddig másutt, de lehet, hogy tévedek; Jancsi és Juliska Craig és Mark előadásában, RingCon 2003:
img1.photobucket.com/albums/1003 ... ig/cm1.jpg
img1.photobucket.com/albums/1003 ... ig/cm2.jpg
img1.photobucket.com/albums/1003 ... ig/cm3.jpg
img1.photobucket.com/albums/1003 ... ig/cm4.jpg
img1.photobucket.com/albums/1003 ... ig/cm5.jpg

Több
20 éve 10 hónapja #165648 Írta: Penngaladiel
Sajna most épp nem működik a link, a szerverrel lehet valami, de azért berakom, hogy ne felejtődjön el. Ha jól tudom, Julia jelmezes képei Craiggel többek között :D
www.jedielfqueen.com/gathering/celebrities.htm

Több
20 éve 10 hónapja #165106 Írta: Elros
Elros válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Penngaladiel írta: Hehe...
www.boomspeed.com/ecthelion/ring ... irsign.jpg

Huh! Elég fura így látni az egyszeri tündéhez szokott embernek :D

Több
20 éve 10 hónapja #165098 Írta: Penngaladiel
Hehe...
www.boomspeed.com/ecthelion/ring ... irsign.jpg

Több
20 éve 10 hónapja #164800 Írta: Penngaladiel
Ha esetleg a tegnap berakott cikknél nem néztétek a lenti linkeket, akkor ezt érdemes megnézni :lol:
www.pink-khaki.net/8/craigparkerhotsix.html

Több
20 éve 10 hónapja #164754 Írta: Penngaladiel

Luineheciel írta:

Supersonica írta: És nem élhettük volna át a Push the Buttont

mit éltetek át? :roll:

Hehe... "It's MY secret!" :lol: 8) Azt azért borzasztóan sajnálom, hogy nem fényképezhettük le, valami hihetetlenül édes volt, ahogy ott kuporgott a fotelben maga alá húzott lábakkal *sigh* :oops:

Több
20 éve 10 hónapja #164630 Írta: Luine Baenre
Hmmm... 8)

Supersonica írta: És nem élhettük volna át a Push the Buttont

mit éltetek át? :roll:

Több
20 éve 10 hónapja #164610 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Penngaladiel írta: Egy új interjú képekkel (bezzeg nekik engedték, hogy fényképezzenek az interjú közben :evil: ):

www.pink-khaki.net/8/craigparker.html

De nincs is róluk kép Craiggel (közösen mindenki) :oops: :lol:

És nem élhettük volna át a Push the Buttont

Luine: már egy hónapja bezárt sajnos.

Több
20 éve 10 hónapja #164567 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Pontosan...az emberek is mások lennének, ha nem kéne mindent belezsúfolniuk mondjuk 60 évbe...de próbálják a kritizálók valaki olyan szemszögéből nézni, aki emberi nemzedékek sorát látta elmúlni...látta, ahogy középfölde változik századokon át...látta, hogy a saját népe ideje itt lejárt...

Több
20 éve 10 hónapja #164544 Írta: Luine Baenre

Penngaladiel írta: Egy új interjú képekkel (bezzeg nekik engedték, hogy fényképezzenek az interjú közben :evil: ):

Miért, nektek nem lehetett? :?

Jaj, nézzétek, most láttam, h bezárt a cp.info !

Több
20 éve 10 hónapja #164538 Írta: Luine Baenre

Drizzt írta: Nos, szerintem ő volt azon kevés színészek egyike, aki (számomra) meggyőzően tudta életre kelteni egy tünde figuráját. Talán hozzá tartozik a dologhoz, hogy én elég sok fantasy könyvet olvastam, és majdnem mindegyik világban ott vannak az elfek vagy tündék, és így kialakult már bennem egy kép róluk. Ebbe a képbe illik bele szinte teljesen. Sztem pont úgy viselkedik (és ez a gesztusokban meg is jelenik, akármilyen rövid ideig szerepel), ahogy egy ősi faj enyhénszólva' hosszú életű képviselőjének kellene...mégegyszer leírom...SZERINTEM.

Nos ebben én teljes mértékben egyetértek veled! Sztem is azért volt mások számára kissé lenéző a stílusa, mert végülis ő már naon régóta él itt Középföldén, és sok mindent megért már, amit még az emberek nem. És ezt a tündés viseledést naon meggyőzően tudta alakítani Craig! :)

Több
20 éve 10 hónapja #164534 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Ide még nem írtam :) Nem tudtok tiltakozni, úgyhogy elmondom nekem hogy tetszett ahogy Haldírt alakította. Nos, szerintem ő volt azon kevés színészek egyike, aki (számomra) meggyőzően tudta életre kelteni egy tünde figuráját. Talán hozzá tartozik a dologhoz, hogy én elég sok fantasy könyvet olvastam, és majdnem mindegyik világban ott vannak az elfek vagy tündék, és így kialakult már bennem egy kép róluk. Ebbe a képbe illik bele szinte teljesen. Sztem pont úgy viselkedik (és ez a gesztusokban meg is jelenik, akármilyen rövid ideig szerepel), ahogy egy ősi faj enyhénszólva' hosszú életű képviselőjének kellene...mégegyszer leírom...SZERINTEM. Jól sikerült az a jelenet is sztem, amikor Aragorn megöleli :) ...emlékszem amikor láttam...el is mosolyodtam, hogy ezt mennyire eltalálták :) .

Több
20 éve 10 hónapja #164515 Írta: Penngaladiel
Egy új interjú képekkel (bezzeg nekik engedték, hogy fényképezzenek az interjú közben :evil: ):

Több
20 éve 10 hónapja #164181 Írta: Luine Baenre

Penngaladiel írta: Ez meg egy Haldír birka :lol:
cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... gory=20158

Váááá, ez naon tünciiii! :lol:
Marha aranyos!! Nekem kell ilyen! :lol:

Több
20 éve 10 hónapja #164176 Írta: Penngaladiel

Több
20 éve 10 hónapja #164087 Írta: Luine Baenre

Több
20 éve 10 hónapja #163831 Írta: Penngaladiel

xors írta: Elöször is én nem tom milyen színész, de ettől függetlenül 5perc szereplésből nem lehet megállapítani valakiről, hogy milyen színész. Szentem nem volt olyan hihetetlenűl jó alakítás. bár nem láttam tőle több filmet :!:

Xors, megnéznélek téged, hogy halsz meg filmen ;) meg hogy alakítod Haldírt meggyőzően :evil2:
Amúgy pedig a FOTR bővítettben is van több szerepe, esetleg nézd meg, nekem ott is nagyon meggyőző volt... meg hát én már láttam más szerepekben is, és pl. az Úgysem hall senki című rettenetes thrillerben az ő alakítása miatt ér egyáltalán valamit a film :P

OFF: Joci, nem vagy kívülálló ;) szívesen látunk itt bármikor 8) . Ja, és a sztori, amit betettél, halálos! :lol:

A Toronto Gatheringről újabb beszámoló képekkel:
www.freewebs.com/albionscastle/g ... owship.htm

Jaaaj, ez a kép :lol:
www.freewebs.com/albionscastle/103_0390.jpg

Zshajni: az interjúkat folytatásokban közöljük a Lassiban, a szerkesztőktől is függ, hogy mikor melyik jelenik majd meg. De amint lesz egy kis időnk, felkerülnek a CP.hu-ra is...

Több
20 éve 10 hónapja #163824 Írta: Luine Baenre

Több
20 éve 10 hónapja #163649 Írta: zshajni
zshajni válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Ja igen Xors
Lehet, hogy Craig 5 percet szerepelt a TTT-ben, de ez alatt is sikerült valami olyat adnia számomra, ami értékes. Tudod, ahogy William Blake írta: "Lásd a világot egyetlen porszemben..."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.712 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére