Faramir (David Wenham)

Több
21 éve 8 hónapja #110586 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Nem tudom, ezek a fan-artok voltak-e már, de nekem tetszenek :wink: :
Boromir, Faramir és Finduilas
Boromir és Frodó
Faramir
Boromir
Boromir a Caradhrason

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #110388 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Minas Tirith király hely :wink:
Kiváncsi leszek, hogy az milyen lesz, amikor együtt sétál Faramir kézenfogva Éowynnal, remélem szépen lesz megcsinálva...

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #110069 Írta: Saczy
Saczy válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
júj arra énis!!!meg az egész minas tirithes részre, nagyon kíváncsi vagyok....denethor palantírjára,stb... :D
főleg a csata jelenetre....és kíváncsi elnnék a haj összefújós részre is, de szerintem(őszinte bánatomra)kimarad.... :(

Elen síla lúmenn omentilelvo!

Több
21 éve 8 hónapja #109982 Írta: Nefadar
A szerelemre én is nagyon kiváncsi leszek, meg arra is, hogy az apja elég a mágián.

Nefi

Több
21 éve 8 hónapja #109555 Írta: Saczy
faramirnak nagyobb az akarat ereje, és az ellenálló képessége.....
én is nagyon remélem hogy jól "megcsinálják" a szerelmüket.... :D

Több
21 éve 8 hónapja #109490 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Igaz, de Faramirnak nem volt megkísértési jelenete! Ő a pillanatnyi helyzetet úgy ítélte meg, hogy az a legjobb, ha a Gyűrű a hordozóival együtt Gondorba megy. Boromirt egyértelműen a Gyűrű kerítette hatalmába, el akarta venni a Gyűrűt Frodótól, az öccse ilyesmivel nem próbálkozott!

Több
21 éve 8 hónapja #109249 Írta: Nefadar
Kincső, az élet váratlan fordulatokat hoz :wink:
És az is igaz, hogy minnd a ketten csak Gondor és Minas Tirithet akarák megóvni a Gyűrűvel...

Nefi

Több
21 éve 8 hónapja #109161 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Boromir büszke volt, és magabiztos, de biztos vagyok benne, hogy ő is jót akart, és megvolt győződve az igazáról.

Több
21 éve 8 hónapja #109105 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Nefadar írta: De Faramir is csak azután tett le a Gyűrű megszerzéséről, miután Samu kiosztotta, hogy valójában mi miatt is kelett meghalnia Boromirnak.

Ami csak feltételezés volt... :roll: Samu nem tudta, hogyan halt meg Boromir. És elvileg azt sem tudta, hogy "el akarta szedni a Gyűrűt Frodó úrtól" (jó, tudom, Frodó biztos Emyn Muilon kiselőadást tartott neki a Gyűrűvel kapcsolatos kellemetlen élményeiről). Szóval max. csak annyit tudhatott, hogy a Gyűrűt akarta és - Faramirtól - hogy meghalt. Vagy lehet, hogy ez csak egy ötletes taktikai blöff volt... :roll: :)
Különben az igaz, hogy nem Boromir2 - mint már lentebb is megállapítottuk -, mert nem személyesen akarta használni. Boromirnak a büszkesége sugallta, hogy ő is tud uralkodni felette, ezt használta ki a Gyűrű; míg Faramir tudta, hogy ő gyenge lenne - így ezzel a Gyűrű kudarcot vallott - de bízott abban, hogy az apja, aki tényleg bölcs és erős (hiszen a palantírt is majdnem teljesen "meghódította", bár ezt Faramir valszeg nem tudta), fel tudja használni védelmül. :idea: Ő tényleg csak Gondornak akart jót - gondoljatok a térképes jelenetre: Szarumán és Szauron kétfelől támad, az emberek két tűz közé szorultak, és Gondor gyenge. És pont a döntés pillanatában jön be az az ember, hogy "megtámadták a fővárost" [size=9:3ebl52uu](ami nem is a főváros, "csak" Osgiliath)[/size]; és ezzel majdnem "elront" mindent, hiszen Frodóék "miatta" késlekednek... :roll: :idea:

Na, ezt sem gondoltam volna két hónapja, hogy én fogom "védeni" ezt a változtatást... :)

Kincső

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 8 hónapja #109012 Írta: Nefadar

Saczy írta: tudom, hogy csak összevolt vágva, de azért elég bíztató, hogy együtt lehet őket látni nem? :?

Én nagyon örülök neki. Elég bíztató, és remélem olyan is lesz szerelmük kialakulása, mint a könyvben volt

Nefi

Több
21 éve 8 hónapja #109002 Írta: Saczy
tudom, hogy csak összevolt vágva, de azért elég bíztató, hogy együtt lehet őket látni nem? :?

Több
21 éve 8 hónapja #108963 Írta: Nefadar

Gandalf írta:

Nefadar írta: Gandalf, hát igen. Már A.-t és A-t láttuk eleget. De ezt honnan tudod?

Kémeim jelentették! :deal:

:D

Nefi

Több
21 éve 8 hónapja #108950 Írta: Gandalf

Saczy írta: én attól paráztam h esetleg csinánka vm olyan hülyesgéket h kihagyják a szerelmüket de mióta láttam egy háttérképet kettőjükről megnyugodtam! :D

Az a háttérkép csak montázs volt... összevágott részek. De attól még valóra válhat a 3. filmben!

Nefadar írta: Gandalf, hát igen. Már A.-t és A-t láttuk eleget. De ezt honnan tudod?

Kémeim jelentették! :deal:

Több
21 éve 8 hónapja #108942 Írta: Nefadar
Gandalf, hát igen. Már A.-t és A-t láttuk eleget. De ezt honnan tudod?

Nefi

Több
21 éve 8 hónapja #108929 Írta: Saczy
én attól paráztam h esetleg csinánka vm olyan hülyesgéket h kihagyják a szerelmüket de mióta láttam egy háttérképet kettőjükről megnyugodtam! :D

Több
21 éve 8 hónapja #108860 Írta: Gandalf
Bíztató, hogy a trailerben Éowyn és Faramir kettős lesz, nem pedig Arwen-Aragorn... 8)

Több
21 éve 8 hónapja #108748 Írta: Saczy
hááát....ha ekkora felhajtást csinálnak belőlük, kituggya mi lesz....mien lesz akkor az esküvőjük???és nagyon remélem h ez nem megy éowyn és faramir "rovására" :evil:

Több
21 éve 8 hónapja #108746 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Saczy írta: még régebbi témához szeretnék hozzá szólni!!...
az a rész az egyik kedvencem mikor éowyn és faramir állnak a várfalon
és a hajukat összefújja a szél....és hát most elrontották faramir rövid(ebb) szőke hajával!!!! :D

nekem is a kedvenceim közé tartozik ez a jelenet, és nagyon remélem, hogy nem lesz elrontva.értem itt ezalatt az Aragorn-Arwen féle 5perces smacit a TTT-ben... :? :x :x

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 8 hónapja #108731 Írta: Saczy
hpersze h lehetett látni rajta, h ő faramir, de akkor se hasonlít ennyire belsőleg a bátyjára! :D

Több
21 éve 8 hónapja #108644 Írta: Nefadar
Szerintem itt is hasonlít Boromirra valahogy külsőre is. Még nyáron vagy tavasszal mikor láttam képet(az elsőt) Faramirrol, rögtön felismertem, hogy ő az és, hogy nem Éomer :D

Nefi

Több
21 éve 8 hónapja #108577 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

kriszana írta:

Sorel írta: Szerintetek mi lett volna, ha Sean Bean játsza Faramirt is? /kissé elmaszkírozva/ A könyv szerint nagyon hasonlítottak...

hm, mi lett volna? Gáz. Bár én kedvelem szegény Bozt, de aztért ne keverjük a szezont a fazonnal...
Arról nem beszélve, hogy Faramír nekem még mindig fekete...hajú.
Hogy fogja a szél összefújni a hajukat Eowynnal? :roll:

Kedves Kriszana! Azért az ötlet annyira nem abszurd! A könyvben Frodó felismeri Faramirt, annyira hasonlít Boromirra!
/És termésetesen nem más parókára, meg vastag alapozó rétegre gondoltam, hanem finom filmes eszközökre/

Több
21 éve 8 hónapja #108523 Írta: Saczy
még régebbi témához szeretnék hozzá szólni!!...
az a rész az egyik kedvencem mikor éowyn és faramir állnak a várfalon
és a hajukat összefújja a szél....és hát most elrontották faramir rövid(ebb) szőke hajával!!!! :D
meg a másik, hogy az a pláne az egészben h boz meg faramir irtóra különbözőek, és h bozt ezért jobban szereti az apja...... :arrow: ebben közre játszik az is h faramir mágus növendék....remélem ezt nem hagyják ki belőle!!!

Több
21 éve 8 hónapja #108475 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Faramir nem magának akarta a Gyűrűt, hanem azért, hogy megvégje Gondort. Lehet hogy nem is volt azzal tisztában, hogy mekkora hatalma van az Egynek...Boromir is tul.képpen Gondor védelmére szerette volna a Gyűrűt, de őrá azért jobban hatott a Gyűrű ereje, ő gyengébb volt, mint Faramir :? :roll:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 8 hónapja #108435 Írta: Nefadar
De Faramir is csak azután tett le a Gyűrű megszerzéséről, miután Samu kiosztotta, hogy valójában mi miatt is kelett meghalnia Boromirnak.

Nefi

Több
21 éve 8 hónapja #108279 Írta: nenya
nenya válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
De jellemileg nem kellett volna ekkora hasonlóság, így Faramir nem is igazán Faramir hanem Boromir2 :? [/quote]

Nemtom, nekem teccett így...
Boromir a Gyűrűt akarta elvenni Frodótól, Faramir viszont FRODÓSTUL vitte el a Gyűrűt, eszébe sem jutott, hogy elvegye!! A kísértés ôt máshogy érintette, és épp ezért maradt végül tiszta: a megkísértés pillanatában nem saját magára gondolt. Persze, ez csak elmélet...

"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."

Több
21 éve 8 hónapja #108219 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Igaz, hogy Boromir is fekete hajú lenne, de nála nem olyan kiemelt... :roll: Legalábbis engem egyáltalán nem zavart, hogy a filmben más - igaz az se rögzült bennem, hogy a könyvben milyen. :roll: :oops: :) De Faramirnál elég hangsúlyos... :roll: Na mindegy, így is jó. :)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 8 hónapja #108192 Írta: Gandalf

Több
21 éve 8 hónapja #108154 Írta: Nefadar

nenya írta: Azért a "nagyon hasonlít" és az "ugyanolyan, csak több sminkkel" között vannak árnyalatok... szerintem jó ez így, ahogy van, a hasonlóság így is kijött, csak nem fizikailag, hanem jellemileg.

De jellemileg nem kellett volna ekkora hasonlóság, így Faramir nem is igazán Faramir hanem Boromir2 :?

Nefi

Több
21 éve 8 hónapja #108078 Írta: nenya
nenya válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Azért a "nagyon hasonlít" és az "ugyanolyan, csak több sminkkel" között vannak árnyalatok... szerintem jó ez így, ahogy van, a hasonlóság így is kijött, csak nem fizikailag, hanem jellemileg.

"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."

Több
21 éve 8 hónapja #108077 Írta: Nefadar
szerintem is gáz lett volna, bár itt jellemben nem naon térnek el, de a könyvben...

Nefi

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.648 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére