Vimpár Gittegylet

Több
19 éve 9 hónapja #243236 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Dodiee írta:

Estel Adániel írta: Maszkabál néven találod meg a magyar kiadást a 'jóóó naaagy' könyvesboltokban. A lényeget akár ott helyben elolvashatod. ;)

Pl Pesten a MOM parkban az Alexandrában van. és ott sztem sokkal jobban el lehet bújni olvasni is;)

Köszönöm :)
Pénzt nem adok érte, mert nekem sem jutott sok, de a könyvesboltból nem szokták kizavarni az embert... ;)
Plána, ha vimpár : )=

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 9 hónapja #243188 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Estel Adániel írta: Maszkabál néven találod meg a magyar kiadást a 'jóóó naaagy' könyvesboltokban. A lényeget akár ott helyben elolvashatod. ;)

Pl Pesten a MOM parkban az Alexandrában van. és ott sztem sokkal jobban el lehet bújni olvasni is;)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 9 hónapja #243045 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Maszkabál néven találod meg a magyar kiadást a 'jóóó naaagy' könyvesboltokban. A lényeget akár ott helyben elolvashatod. ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
19 éve 9 hónapja #242983 Írta: Dodiee
Patiszon: Vampire: The Masquarade(magyarul: Vámpír: a Maskarádé vagy mi a szar), szerepjátékos alapkönyv és társai:) jó drága;)

Több
19 éve 9 hónapja #242894 Írta: Patiszon

Ery írta:

Patiszon írta: Tényleg? :)
(/me-nek Tremere jött ki)
És miért, ha szabad kérdeznem? :)

Vérmágia :)

Hm, és az mit tesz? : )=
[size=9:vwoey5s8](jó lenne egy oldal vagy könyv, ahol ezekről a dolgokról informálódhatnék egy picit) :) [/size]

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.

Több
19 éve 9 hónapja #242892 Írta: Patiszon

Alyr Arkhon írta: Nem mindegyik túl jó, de:

rpg.hu/iras/mutat.php?cid=4006

...de élvezhető :)
Meg legalább megtudunk vmit a másik klánokról :D

Több
19 éve 9 hónapja #242891 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Patiszon írta:

Ery írta: Nyakakat harapdálni bárki képes, de szervezéshez és irányításhoz tehetség kell (és jó szellemi képesség) :P

A Tremere is szimpatikus...

Tényleg? :)

Vérmágia :)

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
19 éve 9 hónapja #242889 Írta: Patiszon

Ery írta: Nyakakat harapdálni bárki képes, de szervezéshez és irányításhoz tehetség kell (és jó szellemi képesség) :P

A Tremere is szimpatikus...

Tényleg? :)

Több
19 éve 9 hónapja #242880 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Nem mindegyik túl jó, de:

rpg.hu/iras/mutat.php?cid=4006

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 9 hónapja #242222 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Az egyetlen számomra szimpi vámpírvadász (amúgy sem ismerek sokat) Anita Blake. De ettől még nem hagynám (ha vámpír lennék) hogy karót vágjon belém és levágja a fejem...

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"

Több
19 éve 9 hónapja #242185 Írta: Remzy
Remzy válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Neeem fejezd már be amit elkezdtél : )= (DOMINATE!)

OHTARI!! MAN TARASSELYA!!?

neköss bele a hejesirásomba ;>

Több
19 éve 9 hónapja #242179 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Dehogy...a vérük kell...néhány...khm...mindegy...hagyjuk :)

Több
19 éve 9 hónapja #242063 Írta: Remzy
a vámpirvadászok akkor jók hogyha a Tzimisce-k tekézhetnek a fejükkel ! : )=

Több
19 éve 9 hónapja #242038 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
:D Jó kémkedést! Érdemes megtekinteni a vimpar.uw.hu oldalt, esetleg böngészgetni valamelyest a topikot, további kérdések feltétele előtt... :)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
19 éve 9 hónapja #242028 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Hé, a kémkedés eddig az én posztom volt ebben a topikban! Morr... :P

"Well, I'm back."

Több
19 éve 9 hónapja #242022 Írta: Ancsi király
Ancsi király válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
ez micsoda? egyleeeeet, vagy mi??

Egyébként Ithilea vok.

Több
19 éve 9 hónapja #242021 Írta: Drizzt
Éljenek...a vámpírokkal ellentétben...amíg megtehetik...
VvvvvV

Több
19 éve 9 hónapja #242003 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Drizzt írta: A malkavitákat rendszeresen alábecsülik...általában, vmelyik fennsőbbséges ventrue vagy hentes brujah :P . Mi, tremere-ek nem tennénk ilyet :) . Meghagyjuk a felelősséget a ventrue-knak...általában. De, hogy kié a hatalom...az egy egészen más, jóval komplexebb kérdés...már eleve az a kérdés, hogy mi a hatalom?
Irányítani másokat...te is csak egy bábu vagy egy óriási sakkjátszmában, amelynek a neve jihad...
A halál, csak a kezdet...
:)

hjujj. a tremerek. Ránk. Hajt. Anak. és oly közel járnak... mégis, milyen messze.

amúgy is, le a vámpírokkal, éljenek a vámpírvadászok :twisted:

need more brainz. yourz. now.

Több
19 éve 9 hónapja #241943 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
áááááááááá! már megint a sakkjátszmaaaaaaaaaaaaaaaaaa... *messzirefut,fájmagának,majdvisszamászik*

Több
19 éve 9 hónapja #241942 Írta: Drizzt
A malkavitákat rendszeresen alábecsülik...általában, vmelyik fennsőbbséges ventrue vagy hentes brujah :P . Mi, tremere-ek nem tennénk ilyet :) . Meghagyjuk a felelősséget a ventrue-knak...általában. De, hogy kié a hatalom...az egy egészen más, jóval komplexebb kérdés...már eleve az a kérdés, hogy mi a hatalom?
Irányítani másokat...te is csak egy bábu vagy egy óriási sakkjátszmában, amelynek a neve jihad...
A halál, csak a kezdet...
:)

Több
19 éve 9 hónapja #241916 Írta: Dodiee

Ery írta:

Dodiee írta: Ery: lehet h nyakakat harapdálni mindenki képes, de egy emberektől nyűzsgő városban éhenhalni csak egy Ventrue:) Inkább vagyok őrült mint végletekig válogatós:)

Inkább én irányítok, mintsem engem irányítsanak :)

Tudod, egy valamire jó a Ventrue klán: valakinek a madzagok végén is lógnia kell:)=

Több
19 éve 9 hónapja #241904 Írta: Remzy
szerintem is igy van : )= egyik klán se tertozik egyik alá se ... cask a kamarilla alá valahogy már amennyire ... : P= szoval irányitani a Nyájat : )= nolátjátok a Noszfikat senki se szidja :=) melesleg én is Gangrel vok a teszt alapján : )=

Több
19 éve 9 hónapja #241882 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
már ha még a kamarillához tartoznak

Több
19 éve 9 hónapja #241877 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Ery írta:

Dodiee írta: Ery: lehet h nyakakat harapdálni mindenki képes, de egy emberektől nyűzsgő városban éhenhalni csak egy Ventrue:) Inkább vagyok őrült mint végletekig válogatós:)

tudtommal a Gangrelok nem {fognak} tartoz(nak)[tak]{ni} a ventruk alá {[soha]}

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
19 éve 9 hónapja #241846 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
jelentem, megjelentem, na, és igenis olvasgatni fogok ;D

Több
19 éve 9 hónapja #241839 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Még a név "kifelejtése" is Yiqqe bosszantása végett történt. :P =

code a rat the monster on doom in it

Több
19 éve 9 hónapja #241790 Írta: Zizzo
Zizzo válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Sirius teaház? az jó hely... tele szokott lenni kötsög HP fanokkal... ;) Érsd, oda jár a társaságunk ;) Az ujdonsült vimpárt meg szeretettel fogadjuk, igaz icke? ;o)
Hmm... ez offnak számít? Jíhááá.
Amugy összedobtam a Senkiházi karakteremet, kiindulva magamból... érdekes lett.... ki gondolta volna, hogy illik hozzám az éjösvény ;)

Itélet csere van írva a vényre...

Több
19 éve 9 hónapja #241770 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
19 éve 9 hónapja #241766 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Üdvözletem!

Suhifarok kollegina volt az illető :P Látszik, hogy fq elvtárs állításának megfelelően ez idáig tényleg nem olvasgatta meghitt topicunkat :P

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
19 éve 9 hónapja #241758 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Foq: ez aztán az informatív hozzászólás. Ki volt a szerencsétlen?

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.817 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére