Kvíz játék
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Cerebrum
- Nem elérhető
A "Ki mondta a regényben? Noro lim, noro lim Asfaloth!" kérdésben "Novo lim, novo lim Asfaloth!" van írva.
A "Hányadik születésnapját ünnepelte volna Tolkien 2002-ben?" kérdésben a 2002-t 2003-ra kéne átírni, így akkor stimmelne a válasz.
A "Hány uruk-hai orkot számolt meg Legolas?" (vagy valami ilyesmi) kérdés jó válasza alapján inkább a "Hány rohírt számolt meg Legolas?" lenne megfelelő.
A "Ki/mi nem kék az alábbiak közül?" kérdésben az egyik alternatíva, az Elessar nevű kő színe, amit véletlenül kis betűvel írtam.
A "Ki mondta: Rosszabb a farkas..." kérdésben az egyik alternatíva Legolas, SZ-szel a végén.
A "Kinek a történetében játszik fontos szerepet Huan?" kérdésben "történetben" szerepel.
A "Mit talál Aragorn az Utolsó Híd sarkában?" kérdésben nagy betűvel kellene írni, azt hogy Utolsó Híd.
Ezekben a kérdésekben meg lemaradt a kérdőjel a kérdés végéről:
Kinek a maiája volt eredetileg Szauron?
Kicsoda Hamariberkenye?
Hány gyermeke volt Elrondnak?
Kit hívnak a törpök Fornnak?
Kinek köti be a szemét Haldír a Szövetség tagjai közül Lórinben? ( én kérdésem)
Kinek a segítségét kéri Arwen ezekkel a szavakkal...?
Kikkel találkoznak Aragornék a Helm-szurdoki csata után?
Mi a kakukktojás?
Hogyan nem nevezte magát Túrin?
Milyen orkot tenyésztett ki Szauron?
Milyen tünde Legolas?
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kincses
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Köszönetek: 0
Üdv.
Kincses
Minden jó könyv olvasása olyan, mintha elmúlt századok legderekabb embereivel, e művek szerzőivel társalognánk
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
- Mya Leeroy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Ulmo írta:
Mya Leeroy írta: Sziasztok!
Bocsi, hogy zargatlak titeket a kérdéseimmel, csakhogy vmi nem világos előttem: Hol van itt a kvíz??? (Ez most így biztos naon h***e kérdés volt, ezért bocsi, de én is kicsit bamba vagyok...)
Itt:
Klikk ide
Csak előtte ne felejts el belépni a neveddel+jelszavaddal.
KÖSSZ!)
...Much that once was is lost, for none now live who remember it...
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
E. Eia Ayna írta: Kincső, gondolkoztál már azon, h jósnak mész?
Nem, sajnos a saját bőrömön tapasztaltam...
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Én is gratulálok Kinga, nekem mindig nehezen megy a hibátlan.. és gyors is. (mindent elnyomok [size=9:3vi4pv3i]- és bocsánat, de megelőztelek...[/size])Kincső írta: Gratu, mint már említettem. De ahogy a vetélytársaidat ismerem, nem sokáig tartod ezt az állapotot, ill. ha tartani akarod, még sokat kell küzdened érte.
Kincső, gondolkoztál már azon, h jósnak mész?
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Kincső
- Nem elérhető
- Pippin
- Nem elérhető
0 hibával!!!
Nem dicsekedni akarok, de ez most nagy élmény, úgyhogy ki kell hirdetnem.
Én lepődtem meg a legjobban, mikor hirtelen kiírta, hogy megnyertem!
- Kincső
- Nem elérhető
A Könnyűben 173 kérdés után kiírta, hogy nincs több kérdés, közben 178 legalább van (a toplista alapján). Sőt már az előbb is 177 után írta ki, és nem volt a keltás kérdés és asszem egy másik sem.
Ez nem ér, így nem tudok előzni...
Svin, nem tudsz ezen segíteni?
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
Líviusz írta: Nagyon tetszik a kvíz, de szerintem a nagyon nehéz kérések közül ki kéne venni a filmes kéréseket!Nem?
Játssz Középfölde kategóriában. Ott nincsenek Filmes kérédsek, de van minden nehézségban kérdés.
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Télleg jó mindkét válasz, sőt pontosan egyikse. Ugyanis Bilbó más napon találta meg a gyűrűt és más napon adta oda Frodónak tehát nem pontosan 60 év, hanem 59,nemtommennyi... :biggrin2:svindler írta: Leli: Tenyleg ketszer szerepel aza kerdes. De egyszer Konyv egyszer meg Film kategoriaban, es a valasz mindket helyen jo A Filmben mast mondanak mint a konyvben.
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- Léli
- Nem elérhető
svindler írta: Leli: Tenyleg ketszer szerepel aza kerdes. De egyszer Konyv egyszer meg Film kategoriaban, es a valasz mindket helyen jo A Filmben mast mondanak mint a konyvben.
Jó, de az Átlagosban (vagy a Nehézben, nem tudom, meikben) ezek a kérdések szerepelnek. És a kérdés szövegében nincs benne, hogy melyikre vonatkozik, max fölötte abban az apróbetűs részben. Ergó ez lassít, és férevezet
Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Líviusz
- Nem elérhető
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Rossz választ fogad el!
Svin, kérlek, javítsd!
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
És még Te csodálkozol h én gyors vaok, mikor én a kérdések nagy részét el se olvasom..Ery írta: Akkor lehet, hogy tévedtem, s mert a kérdést a vége felé tette fel, már nem olvastam el rendesen
Végigmentemazátlagosoooooooooooooooooooon!:hello:
*perme most naon örül a fejének*
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- Ery
- Nem elérhető
Cerebrum írta:
Ery írta: A nehéz kategóriában a "Mi a gondoljrám virág neve?" rossz választ fogad el.
(ebből a kérdésből kettő van !)
Nekem is volt egy ilyen kérdésem, de az úgy van, hogy melyik NEM a gondoljrámvirág neve... És ha emlékem nem csal már találkoztam is vele és akkor a jó választ fogadta el...
Akkor lehet, hogy tévedtem, s mert a kérdést a vége felé tette fel, már nem olvastam el rendesen
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Cerebrum
- Nem elérhető
Ery írta: A nehéz kategóriában a "Mi a gondoljrám virág neve?" rossz választ fogad el.
(ebből a kérdésből kettő van !)
Nekem is volt egy ilyen kérdésem, de az úgy van, hogy melyik NEM a gondoljrámvirág neve... És ha emlékem nem csal már találkoztam is vele és akkor a jó választ fogadta el...
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
Telcontar Léli írta: Legalább kétszer szerepel a "Hány évig volt Bilbónál a Gyűrű?" kérdés, és két különböző váalszt fogad el jónak! (1 év különbséggel)
Az lehetetlen, hogy ket kulonobozo valaszt is jonak fogadjon el egy kerdesnel. Az mar esetleg lehet, hogy egy kerdes ketszer van fennt es mas-mas jo valasszal. Megnezem.
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
E. Eia Ayna írta: Én csodálkoztam, h megelőztelek... pedig nemegy kérdésnél van hogy megnyomom a választ és lemyegy 7.8-ig vagy 0.1-ig..
Teljesen mindegy meddig szamol tovabb, a gomb megnyomasanak a pillanata szamit...
- Ulmo
- Nem elérhető
Mya Leeroy írta: Sziasztok!
Bocsi, hogy zargatlak titeket a kérdéseimmel, csakhogy vmi nem világos előttem: Hol van itt a kvíz??? (Ez most így biztos naon h***e kérdés volt, ezért bocsi, de én is kicsit bamba vagyok...)
Itt:
Klikk ide
Csak előtte ne felejts el belépni a neveddel+jelszavaddal.
- Mya Leeroy
- Nem elérhető
...Much that once was is lost, for none now live who remember it...
- Nilraen
- Nem elérhető
Telcontar Léli írta: Üdv!
Legalább kétszer szerepel a "Hány évig volt Bilbónál a Gyűrű?" kérdés, és két különböző váalszt fogad el jónak! (1 év különbséggel)
Léli
Szerintem azért mert a könyvben 59 év van,viszont a filmben Gandalf ezt mondja:
"A Gyűrű 60 évig hevert Bilbo birtokában"
(vagy valami hasonlót,de tuti h. 60 évet...)
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Léli
- Nem elérhető
Legalább kétszer szerepel a "Hány évig volt Bilbónál a Gyűrű?" kérdés, és két különböző váalszt fogad el jónak! (1 év különbséggel)
Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Kincső
- Nem elérhető
E. Eia Ayna írta:
Ha azt mondom, h lehetnék ennél gyorsabb is.. az baj? (mer ha igen akkor NEM mondom azt, hogy lehetnék ennél gyorsabb is és Te akkor nem olvasod el hogy én azt nem mondtam h lehetnék ennél gyorsabb is pedig lehetnék)Kincső írta: Eia, hogy tudsz olyan gyorsan válaszolni? 8O
Én csodálkoztam, h megelőztelek... pedig nemegy kérdésnél van hogy megnyomom a választ és lemyegy 7.8-ig vagy 0.1-ig..
Nem értem...
Majdem mindegyik kérdést 11-13 között válaszoltam meg (szerencsére nekünk gyorsan veszi az adást a gép), és az összesen végigmentem jól...
Nagyon furán számolhat ez a program... 8O
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Elegem van. Négyszer szárnyaltam túl a legnagyobb teljesítményt A szilmarilok-os kvízben és mind a négyszer kiirta a gépem, hogy az erőforrása veszélyesen lecsökkent, ezért sürgősen zárjam be az oldalt. (Ami már persze lefagyott.) Tehetek ellene valamit??? Ha csak a gépem a hibás, akkor mindegy, mert nem sokára kapok újat.
(Szméagol nemmondommeg mit mond a gépének!)
Egyébként mióta van Feanornak nemhét fia? Csak most először nem volt ez a helyes válasz.
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Ha azt mondom, h lehetnék ennél gyorsabb is.. az baj? (mer ha igen akkor EM mondom azt, hogy lehetnék ennél gyorsabb is és Te akkor nem olvasod el hogy én azt nem mondtam h lehetnék ennél gyorsabb is pedig lehetnék)Kincső írta: Eia, hogy tudsz olyan gyorsan válaszolni? 8O
Én csodálkoztam, h megelőztelek... pedig nemegy kérdésnél van hogy megnyomom a választ és lemyegy 7.8-ig vagy 0.1-ig..
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- Kincső
- Nem elérhető
Hibátlanul végigmentem az összes kérdésen, és még mindig előttem vagy.
Töltöttem fel néhány kérdést, remélem Svin engedélyezi őket mielőbb, mert addig nem valószínű, hogy tudok előzni.
Ja és, bocsi Svin, de a kategóriát majdnem mindnél elfelejtettem átállítani J.R.R. Tolkeinról... Egynél visszamentem és kijavítottam, de szvsz így 2x küldte el két különböző kategóriában...
- Ery
- Nem elérhető
Hajrá többiek!
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!