Nyelvek és írások

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #29075 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Nyelvek és írások
Ragoran: hol találtad meg????

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #29074 Írta: Anonymous
Megtaláltam a magyar betűk és tünde megfelelőjük táblázatát, asszem Svindler csinálta, de mind1! Ezt kerestem!! Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon köszönöm!!:-))))

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #29073 Írta: Anonymous
Hm.. Jól eltértetek a T-mától!:-) Én észre se vettem, hogy Lórien után az a versike van!<br> Na megint lenne egy kérdésem!:)Szval:a 'Peda mellon aminno'(fejből írtam, nem bizti, hogy pont így van!) az azt jelenti, hogy 'mondd jó barát és lépj be?'

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #29072 Írta: Anonymous
Aiya Thaurwathiwen!<br> <br> Sajna még nem jött meg! Arról a címről küldted, amivel feliratkoztál?<br> <br> Üdv.:<br> <br> Varda<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #29071 Írta: Anonymous
Aiya Varda!<br> Elküldtem a levelet, remélem megkaptad.<br> Köszönöm a segítséged (szerény quenya nyelvtudásomat használva: Hantale!).<br> Lassan mennem kell,<br> Namárié!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #29070 Írta: Anonymous
amanibhavam: OK

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #29069 Írta: Anonymous
de a régi leveleket is elolvashatod a lista archívumában a www.primlista.hu-n, belépés után (csak az attachmentek nem lesznek ott)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #29068 Írta: Anonymous
Szólok, ha megkaptam.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #29067 Írta: Anonymous
Aiya!<br> <br> Csak azokat kapod meg, amit utánad írtak, illetve Te később írtál. Letesztelheted! pl. írj egy bejelentkező levelet a quenya-magyar@primlista.hu címre

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #29066 Írta: Anonymous
Aiya Varda!<br> Most sikeresen csináltam egy primlistás mail címet így simán beenged ugyan, de a másik címemet törölte, így azon nem tudok csatlakozni a levelezési listára. A másikon felenged és most fenn is vagyok, de ott sem kaptam meg a többi levelet, vagy csak azokat kapom meg amiket utánam írtak? Bocsáss meg, hogy ilyeneket kérdezek, hisz életemben először vagyok levelezési listás tag.<br> Így is tudsz segíteni?<br> Namárié!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #29065 Írta: Anonymous
Aiya Thaurwathiwen!<br> <br> Csak azért is kiírom, majd csak megjegyzem. Mihelyt sikerült bejutnod a primlista szerverre, tudok segíteni a beállításban. De ehhez előbb be kell jutnod.<br> <br> Üdv.:<br> <br> Varda

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #29064 Írta: Anonymous
Aiya Varda!<br> Nem kapom a leveleket, tudnál segíteni, hogy hol lehet ezt beállítani, nagyon örülnék neki?<br> A nevemről, még nem tudom mit jelent, de vmikor nekiállok és kiderítem. A Barrow-Downs-on kaptam, mint a nevem tünde megfelelője. Ha nehéz leírni, akkor nyugodtan rövidíthetsz pl: Thau ill. vmi ilyesmi.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #29063 Írta: Anonymous
Aiya Thaurwathiwen!<br> <br> Nem tudtál volna valami könnyebb nevet választani? Két betűnként nézem, hogy jól írom-e le... Egyébként mit jelent?<br> <br> Odáig bejutsz, hogy www.primlista.hu ? Amikor a quenya-magyar listára feliratkoztál, kellett kapnod egy jelszót amivel be tudsz lépni a primlista szerverre. Ezt megkaptad? Ezzel se tudsz belépni, ha megadod pl. az emilcímedet? Ha nem akkor ugyelet@prim.hu , nekem így megoldódott a probléma. Különben miért akarsz belépni, nem kapod meg a leveleket a listáról? Érdemes azt beállítanod, hogy kapjál levelet, mert az archívum nem őrzi a mellékleteket. És ez néha lényeges lehet.<br> <br> Üdv.:<br> <br> Varda

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #29062 Írta: Anonymous
Ailya!<br> fel akartam iratkozni a listára,de egyszerűen kivág állandóan!! :( (<br> hiába nem jön össze... :( (<br> Namárie!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #29061 Írta: Anonymous
Aiya Varda!<br> Meg tudnád mondani, hogy mi az a cím pontosan ,amire mailt írtál?<br> Namarié!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #29060 Írta: Anonymous
Aiya Thaurwathiven!<br> <br> A primlista.hu-ra nem tudsz belépni? Az nálam is előfordult, én úgy oldottam meg, hogy a primlistának írtam egy mailt, amire ugyan nem válaszoltak, de azóta be tudok lépni...<br> <br> Üdv.:<br> <br> Varda

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #29059 Írta: Anonymous
Aiya Eglarcarien!<br> <br> A CD tokjában található szövegkönyv sajna nem segít! Abban úgy tesznek, mintha a lórieni búcsúzáskor nem is szólna semmi szöveg. Pedig tényleg a Namárie megy, az első sor teljesen kivehető, a második számomra csak addig, hogy 'yéni únótime ve...' aztán én már semmit nem értek.<br> <br> Üdv.:<br> <br> Varda

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #29058 Írta: Anonymous
Olórin: Csak az a baj, hogy nincs...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #29057 Írta: Anonymous
mellesleg a lista is kezd kihalni, Vardán és rajtam kívül nemigen ír senki (meg kérdezni sem nagyon kérdez):-((

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #29056 Írta: Anonymous
nade az még csak készül?ben... mármint a sinda nyelvtan

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #29055 Írta: Anonymous
Eglarcarien,<br> <br> sajnos, nekem nincs meg a zene szövegkönyve, és nem tudom, melyik számról beszélsz.<br> <br> Azt se tudtam, hogy ott a Namárië szövege szólna. <br> Nálam van egy LOTHLORIEN és egy GREAT RIVER c. szám, de gőzöm sincs, mit énekelnek ott.<br> <br> A forrásaim csak az ''Aníron''-t, a ''Mithrandir''-t (ezek sindák), illetve a ''Yénillor''-t, az ''A Olórin''-t és a ''Mornië Utúlië''-t (ezek quenya nyelvűek) írják le.<br> <br> Ha esetleg valakinek megvan a CD tokjában található szövegkönyv, jobban tudna segíteni...<br> <br> Sorry :( <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #29054 Írta: Anonymous
<br> Minerva:<br> <br> köszi a dicsérő szavakat :) <br> Ha épp tudok valamit, segítek, de azért mások is dolgoznak itt derekasan! Amani Doki például.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #29053 Írta: Anonymous
<br> Nem szívesen igazítom ki tanult kollégámat, amani Dokit, de:<br> <br> SINDA NYELVTAN, pontosabban nyelvtanfolyam a neten:<br> <br> <a href=http://site.voila.fr/tol_gannel/hul.htm> site.voila.fr/tol_gannel/hul.htm <br> <br> Tehát írtak, csak nem tudom, mennyire autentikus...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #29052 Írta: Anonymous
Értem. Ha lesz időm, megint megpróbálom.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #29095 Írta: Anonymous
Az igazságnak sok arca van?<br> Hát igen...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #29094 Írta: Anonymous
Akkor megnyugodtam, mégse vagyok vak.<br> <br> Lehet, hogy jobb az aorist...<br> Szóval a limbe után többesszám.<br> <br> Hát akkor:<br> <br> 'Anwe harya limbe antar.'

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #29051 Írta: Anonymous
hogy milyen alkalmazás hiányzik a levelez?listára feliratkozáshoz, fel nem foghatom... a listatagnak csak egy levelez?programra meg egy mailcímre van szüksége a feliratkozáshoz, ami lehet valamilyen ingyenes webes mailcím is, mint a yahoo, a mailbox, a freemail és társaik

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #29050 Írta: Anonymous
sinda nyelvtant még angolul sem írt senki, nemhogy magyarul... jelenleg készül kett? is, de még messze nincsenek készen

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #29093 Írta: Anonymous
anwe: nem találtam, az 'anwa' igaz, való jelentés? melléknévb?l képeztem<br> <br> Sok törp lakik egy házban.<br> Limbe Naucor marir coasse.<br> <br> a t? mar-, és szerintem aorista alakot kéne használni

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #29092 Írta: Anonymous
Egy kérdés:<br> Az, hogy sok törp lakik egy házban azt hogy mondjuk?<br> <br> 'Limbe nauco mára coasse.' vagy<br> 'Limbe naucor márar coasse.?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.472 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére