Élménybeszámolók
- Rayan
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Igaz, hogy lelke mélyén mindenki apró kis pillangó, de azért van nekünk egy tök hernyó oldalunk is. Svábbogarakat eszünk. Degec község lakói meg nem is olyan gyökerek, ha közelebbről megnézed őket.
A füvészkertben boldog voltam.
Kívül voltam boldogtalan is. Szerencsére mindig van pár lepke, aki oxigénpalackkal kedveskedik, ha fuldokolsz.
Kis pilléim, akik tehénbárban buliznak és gumikalapáccsal verik szét egymást. A béke vagytok számomra. Szeretlek benneteket.
Leégni azért nem rulz. A hétvége poénja:
Pók jön.
"Leégtél, kicsim!"
Előd egy perccel utána jön.
"Leégtél, kicsim!"
O_o
Nektek aztán egy rugóra jár az agyatok...
Ja, és mindjárt jön Szentivánéj.
Tudjátok, ól nájt long hedonista parti.
Ott a helyünk =)))))
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Namarie
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Nagyon jó volt veletek, és köszönöm a biztatásokat, a nyugatást, Battinak és Kriszanának a megértést, a kedvességeteket, a rengeteg játékot, a vigasztalást, amikor kellett.
Továbbá köszönöm Lamoraknak, Mithrilnek, Konyhatündének és Veannenek a segítésget és a szervezést!! És köszönet a Móra Kollégium igazgatónőjének a szállás megtalálásában nyújtott segítségért!
Én is írok ide egy élménybeszámolót:
Csütörtök: Bevásárlás, Borka segít összeálmodni, mi kell. Tesco. Két szőke nő sajtárat akar leolvasni, tíz perc keresgélés, majd rádöbbenünk: A)a sajt talpán ott van az ára. A TG sajt jóval drágább, mint a másik. Ezalatt Mithril és Gergő a csemegéspultnál próbál választani. Odaérünk: te, ez nem lehetne felszeleteltetni? Fel fogják ezt szeletelni? Ez a dolguk- és meg is teszik!- avagy négy hobbit a TESCO- ban. Az elméletben nem csípős kolbász a gyakorlatban annak bizonyul.
BASSZUS POHARAKAT NEM ÍRTAM, HOGY HOZZANAK!!! - jó, veszünk. Általános derültség: Bilbo feliratú pohár.
Kenyerespult majdnem teljes kifosztása, pénztárnál döbbent tekintetek.
Péntek: jönnek a népek, Somogyi Könyvtár alja, élő állatbarátok topik, Szote- menza: nagyothallok. Kincső panaszkodik, hogy sok a só és a bors a kajában, erre odakínálom a só, és borstartót. Léli és a szegedi víz első felvonása. Játszótér, szállás elfoglalása, majdnem dobok egy hátast. Léliék el tortasütni, mi maradunk. Jön egy esti különítmény, Veannevel internetkávézókban nép összegyűjtése...
Ese: gyilkosozás, kicsit nagyon ostabaságokat csinálok. Lásd: Kincső beírása, Sil a csonkahullaság pálmáját szép lassan elviszi, stb. Áldott portás nem akarja a népet bármikor beengedni.
Szombat: előre látom magamat a máglyán- ébresztő, kedves nép. Várunk, várunk, nade kire és mire és miért? /me aggódik és agyon akarja csapni Tomát, de végül mégse. Füvészkert: nade itt EDDIG nem volt kullancs...Társasozás- Sil átveszi a játékot, este Bécsi Kávézó, játszótér, gyilkosozás, stb. Nagyon aranyos portásbácsi- BÁRMIKOR beenged. Kikönyörgöm, hogy ugyan ne kelljen már kilencig elmenni. ( Párszor hivatkozom olyanokra, hogy várom, hogy mikor szakad le a plafon.....)
Átvizsgálom Lélit és Kincsőt kullancs miatt.
Szúnyogháló helyett nazgúlháló- csak azok nem jönnek át a résen...
Vasárnap: gyilkoszás: Brisa szavahihető ember!!! És megmentjük a népet..... indulás vonathoz- hol a négyes háló kulcsa- Isten tudja hanyadik fejezet. Portás bácsi vígan alszik még fél tízkor is, fel kéne deríteni, mi legyen az ágyneművel...
Elindulunk.. beülünk előre Olostával, a többiek hátul szállnak fel. Iszonyú vihar, Ery SMS- e, Adelarddal kicsit izgulunk, hogy hogy is szállunk mi le Zuglóban, Keletiben azonnal kapunk egy Miskolc felé tartó vonatot, és reklámozzuk az MTT-t.. tudományos és kevésbé tudományos alapon.. d emi ugye azér'... döbbent tekintetek, majd békésen isszák a nénikék és bácsikák mellettünk a sörüket...
Egyszóval: jó volt veletek! És még egyszer, örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Tehát, kajatopic, majd füvészkertbe akarunk menni, de folyton eltűnnek a népek, Namarie aggódik kitudjahanyadik felvonás , tudommár mit hagytam ki a gyilkosozásból! Első kör, Namariéval vagyok nazgúl, Sil megvádol minket, de nem halunk meg, de rajtunk kívül már csak 2 szavazásképes egyén van. Éjszaka, ha megöljük Silt, valszeg nyerünk, mert bár mint reggel kiderült az ork levágta a kezem, de Nam megöli a maradék egy embert, hacsak nem tünde és önmagát védi, és nyertünk. Erre mit csinál Nam?? 1 perc néma vita után okos enged szamár szenved alapon engedek, hogy ne Silt hanem Véniát öljük meg, akinek nincs keze, sz'al elég nagy hülyeség... Majd a következő körben Nam öngyilkos lesz, így bevonul a gyilkosozástörténet első öngyilkos nazgúljává, kivéve Eia aki ugye Kismaroson mégse tudott öngyilkos lenni mert Léli volt a tünde. Azaz most jut eszembe, hogy Kismaroson egyszer Cue is öngyilkos lett, de akkor nyertek a nazgúlok, mert Legolin (vagy Meleth_lin?) volt a másik és ő már simán megölte volna Eiát. Naszóval, szombat reggelnél tartottam. Megtudjuk, hogy Battiék lerobbantak Félegyházánál, és Anczyék nem jönnek... Befut a szombat reggeli vonatkülönítmény, Brisa és Szméagol beköltzöik hozzánk. Elkezdünk újra gyilkosozni bővült létszámmal, de hamarosan félbehagyjuk, pedig Sil végre nazgúl lett (megjegyzem én is, hatodszorra...), és végül nem is folytatjuk. Léli végül kér cseresznyét Fél kettő körül elindulunk végre a füvészkertbe, Fájóstérdű Léli és Lustakósza Sil Lamorak kocsijával megy, mi Namariének hála 3/4 órát gyaloglunk a fél óra helyett a tüző napon ("minek árnyék, nincs itt Léli", aztán ezt a mondást nagyon megbántam ). Végre odaérünk, kóválygunk egy sort hogy hova telepedjünk majd keressük a tavat. Végre letelepszünk, befutnak Léliék, azzal fogadjuk hogy "a füvészkert padjait is megpróbáltuk megszámolni és te ne voltál itt" mire: "én is láttam párat" Letelepszünk, előkerül egy csomó kaja, "kér valaki sceresznyét?" akik nem a szobatársaim azok kérnek, Pisti az Aragorn, Léli 2. tábori levele, majd elkezdünk GyU-társasozni, azaz én csak játékvezető vagyok, Kenza Frodó, Sil Samu, Namarie Pufi, Gilloth Pippin és Kincses Trufa. Időnként csatlakozom az énekszekcióhoz és én is elkezdek ott a helyemen énekelni, de mindig visszarángatnak hogy figyeljek már mit kell csinálni... Helm szurdoknál már nagyon csehül állunk, ehhez képest csak Mordor utolsó 3 mezőjén vérzett el végleg Pufi a Gyűrűhordozó... Visszamegyünk a koleszba, útközben először Konyhatünchöz csapódok, majd Drizzthez és Evenhez, Drizzt hozza a formáját és Event többször gondolkodásra készteti hogy otthagyjon-e minket. Permí megjegyzése: "nahát, én mindig középen megyek, jóval előrébb egy nagyobb csoport, meg jóval hátrább egy nagyobb csoport" Drizzt: (a mondat második felét már nem fogta fel) "Kincső, megsúgom, hogy a szélén mész..." ezen elszórakozunk egy ideig, "te én vagyok?" és hasonlók. Visszeérünk, 8-kor tortázunk, addig punnyadunk. Utolsó pillanatban valaki kitalálja, hogy Tomának is szülinapja van, ezért ő is kap egy gyertyát az én tortámra, mint Pók a Pókicás tortára. 8O Nyomorog az ünneplő tömeg, zöld lufi és Brisa ajándékai, ünnepeljük magunkat (valaki: "miért csak egy gyertyája van Póknak meg Tomának?" én: "mert csak egy évesek!" Pók: "ezt ki mondta ott a tömegben?" ). Jociiék tortája nagyon jól néz ki! (Two Towerses képpel) Először Kincses ajánl föl nekem egy fél szelet tortát az utóbbiból, aztán Sil a joghurtosból, majd végre odajutok hogy a sajátomat megkóstoljam, nade Léli fantasztikus gesztenyését se lehet kihagyni (vékonyszeletvágási rekordot próbálok dönteni ), és akkor már egy falatot a csokisepresből is, egyszóval elegem lesz a tortából... Irány a bécsi kávézó, soksok telefonnal szervezem a hazajutásom és eldöntöm hogy Sillel megyek Baja-Kalocsa felé (Kalocsán lakik a nagymamám, neki mentem segíteni). Teamegivás, majd egy ideig nézem hogy nyeri el Pók Brisa, Kenza és Iru összes apróját nagyobb csoport a játszótérre indul, közben megkérdezem kriszanát, hogy mindenkinek elhozta-e a tábori levelét és megtudom hogy csak néhány Marachosnak és Thingolosnak, mert kifogyott a festék, de ha írok neki e-mailt akkor átküldi nekem [size=9:3hxp5sjl](megjegyzem írtam és átküldte a teljes beosztást, cseten már terjesztettem)[/size], de azt már tudom Brisa leveléből hogy én Thingolban leszek. Aztán Sillel és Namariével leszakadunk a többiektől, filozofáluk egy sort hogy bemenjünk-e a koleszba, és végül bemegyünk, a kolesz előtt csatlakozik hozzánk Léli és Even (megint csak 3-as szoba), elmegyünk zuhanyozni, tetűvizsgálat ("Namarie aggódik nagyon sokadik epizód, de most tényleg jogosan" by én), beszélgetünk. Közben bejön Kenza és Kincses, majd Brisa és Szméagol, végül Vénia a mi szobánkból, megint csak a 3-as szoba +Kincses van bent (najó néhányan mások is). Beszélgetünk, beszélgetünk, akarunk-e capitalyzni, de Léli nem akar, különben sincs ott Ery , így a Capitaly végigjárta a Bp.-Szeged-Baja-Kalocsa-Bp. útvonalat hasznélat nélkül... De megbeszéljük, hogy majd szervezünk Monopoly-talit. Beszélgetünk tovább, mikor keljünk Sillel problémakör, végül kelünk 1/4 8-kor mint Kenzáék akik a 9:20-as vonattal mennek (mi meg a 9-es busszal). Fél kettőkor elalszunk, szegény többiek felébrednek reggel a kelésünkre, puszi-integetés, elindulunk, valahogy kitalálunk a buszhoz, várunk a napon. Felszállunk, ülünk mint akik némasági fogadalmat tettek, majd kb. 1,5 órán át próbálunk újra és újra témát találni, végső mentőövként Tolkienhez nyúlva... Ezekután mindketten bealszunk. Baján szállunk le a buszról, jé ott a nagymamám hogy kerül ide, kiderült hogy mivel Kalocsán belül úgyse volt hazafelé busz, lejött értem Bajára. Ami még érdekes lehet, hogy a buszállomás közelében felfedeztem egy szuper fagyizót, legalább 30 féle fagyi volt de inkább több. 8O Kalocsán pedig reeeeeengeteg málnát szedtünk.
Bármily hihetetlen, de vége. Bár biztos kihagytam valamit.
Köszönöm:
Namariének és Lamoraknak a szervezést
Lamoraknak a tortás fuvarokat és hogy elviselt minket vezetés közben
Lélinek, Véniának és Kenzának mindent
Mithrilnek a konyháját és egész az együtt töltött időt
Silnek hogy mégis eljött és hogy lebuktam és a hazautat és mindent
a szobatársaimnak hogy ilyen szuper szoba voltunk
a gyilkosozóknak (Kenza, Vénia, Sil, Gilloth, Namarie, Kincses +Léli) a gyilkosozást és a beszólásokat
a társasózóknak a társast
Konyhatüncnek, Evenstarnak, Drizztnek a füvészkertes hazautat
mindenkinek aki ott volt és beszélgettem akármilyen kicsit is vele
mindenkinek aki ott volt, nem beszéltem vele de jelenlétével színesítette a Szülinapunkat
Nem volt rulz:
rövid volt
sokan hiányoztak
Köszönöm ezt az újabb csodás élményt!!!
Kincső
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Elvileg a 6:54-es HÉV-vel indulnánk Véniával meg Kenzával, de csak 6:56-kor megy, és Kenza azt is lekési. Kenza anyukája szerint nem jár a metró. Megyünk 24-essel, spoilerezek a HP3-ról, belefutunk egy ellenőrbe, kenza gyorsan lyukaszt nekem jegyet. Sikeresen elmegyünk a keletibe, jegyet veszünk, majd feltűnik hogy nincs kiírva a vonat, és nincs ott senki (bár utóbbi nem olyan meglepő). 7:55-kor el is indulunk a nyugatiba, kipróbáljuk hogy nincs-e mégis metró és szerencsére van, a metróbejáratnál azért felhívjuk Rayant, kiderül h. mégse a 8:20-as vonattal jön, de biztos hogy a nyugatiból megy. Átrohanunk, közben felhív Léli, engem valszeg a metrón hívott mert nem hallottam, de a villamoson eléri Véniát. 8:16 körül sikerül felszállnunk a vonatra.
Te jó ég, mennyi mindenről beszélgettünk... Többek között betegségeink és születésünk , aztán előkerül a Beren-Finrod színdarab, én max. 10 perc alatt elolvasom, Vénia viszont 1,5 óráig olvassa ("emlékszel még az előző mondatra?" ), Felagund jegyzetei ("egyébként is" mmint egy ilyen mondatra, h. a "tündék előtt haláluk előtt kitárul a jövő kapuja"). Szegény Kenzának nem marad ideje elolvasni mert megérkezünk... Ja közben előkerült egy Finwe is, de nem tudott mellénk ülni mert nem volt hely. Namarie, Veanne és Mithrill fogad minket, jegyvásárlási probléma (apropó, Léli, maradt egy szegedi jegyem, majd megkapod ha felvesznek az egyetemre ). Nem most akarunk tortázni, így Namarie kíséretében 5-ösünk nekivág Szegednek, ami ennyi cuccal kicsit érdekes... "Léli: árnyékban menjünk! Nam: de itt nem tudunk..." párbeszéd ismételgetése (kb.). Somogyi könyvtár (élő állatbarátok topic 1.). Bolt, Léli: "nem kapható almalé??" (odébb megy) Permí: "Léli, itt van a másik mögött!..." Szeged padjainak felfedezése, letelepedés egy kis "parkban", ahol Vénia nem hajlandó leülni mert koszos a pad... HP kivesézése ( 8O de morbid vagyok... ), Piton-Pippin nyelvbotlás by én, nazgúl-dementor by Léli legalább 1,5 óra után megkerüljük a háztömböt és a továbbiakban a koli előtt ücsörgünk... útközben a jövő kapujáról eszembe jut, és hangot is adok neki: "Elképzelem, amint Arwen megkéri Elrondot, hogy nézze meg a jövőjét, Elrond elkezdi feszegetni a kaput majd 'a francba, nem nyílik ki'." Léli: "jé, kutyaszerű képződmény... de kutyának túl kicsi" Felállunk hogy hajót nézegessünk, *Niko* odajön hozzánk, hogy "MTTszülinap véletlenül?" én: "igen, MTT-s póló rulz" Végre befutnak néhányan: Sil, Lamorak meg még néhány szegedi... asszem... Lamorak : "és mit csináltatok?" mi: "megszámoltuk szeged padjait" Lam: "a szobrokat kéne" mi: "ja, és utána megnézzük melyikből van több" Elfoglaljuk a szállást, Portás: (Lamnak) "maga a tanáruk?" Mi: "öh... mondjuk" (...) Lamorak: "mára le van foglalva 8 fiú és 16 lány" *próbáljuk elfolytani a nevetést* "de holnap még jönnek" Portás: "arról nem volt szó, csak egy napról" Lam: "dehogynem, elküldtem faxban" Portás: (fél percig mered maga elé, mi nézünk egymásra) "ja, az a másik csoport" *huh*
Mi négyen elmegyünk Mithrilhez tortázni, azaz Lamorak kedvesen elvisz minket. Vénia és a félórás telefon "muszáj letennem, mindjárt odaréünk" Lam: "nemis" Mi: "psszt!" Vénia: (percek múlva) "most már tényleg muszáj letennem, szia" (leteszi, 1 perc múlva ott vagyunk) Lam: "nem mentünk boltba" Léli: "de azt mondtad itt van közel egy bolt" Lam: "rájöttem hogy összekevertem"
Nembaj, felmegyünk, Mithrillel elmegyünk boltba mi 4-en, többiek el. Kenza: "ha én tortalap lennék, hol lennék?" majd Vénia az egyszerűség kedvéért megkérdezi. Léli és a gesztenyepüré-választás . Visszamegyünk, többiek elkezdenek krémet készíteni, nekem csak meg kell kennem a tortámat. Tortaharmadolás nagy és nehéz feladata, ti. tök puha volt a piskótalap... A habverő, amiről azt a fenyegetést kaptuk, hogy néha leég. Lélinek nem ízlik a csokikréme... Vénia&Kenza féle eprescsoki - nem is rossz! Lam telefonja a megbeszélt idő leteltével: "Izé, még csak 1 torta van kész..." Léli leküld minket mégegy gesztenyepüréért, mert halálra ítéli a csokikrémet (búzacsírás liszt nemrulz). Nyitva van-e a Coop 6 után is? Nyitva. Csokis tortadíszítő-keresés, de először csak színeset találunk, majd Kenza mégis talál. Vissza, üres tálak kinyalása rulz... Kitaláljuk, hogy kéne valami dísz a ribizlitortámra, így az ellenség megtévesztésére teszünk a maradék eperből egy szemet a közepére...
Végre elkészülünk, Lam felhívása, Vénia: "a torták nem a csomagtaróba mennek?" Megnézzük Mithril szobáját meg a másikat, Léli elhatározza hogy ha nem veszik fel koleszba ide jön albérletbe. Lam megjön, és feltelefonál hogy menjünk le, és ki szegülhet ellen egy elnökhelyettes akaratának? Lépcsőház, néni: "hová viszitek azt a sok tortát?" Léli: "a Magyar Tolkien Társaság Születésnapjára" Néni: "aha..." Mithril: (hallótávolságon kívül) "most hetekig ezt fogják tárgyalni a szomszédok..."
Kocsiút, első kanyar, a tortámat majdnem felkenem az ajtóra... én: "ki engedte meg hogy kanyarodj??" Lam: "bocsi, arra ment az út..." innetől minden kanyarról és megállásról előrejelzést kaptunk. Parkolásnál már megkönnybbülünk, hogy sikerült ideérnünk, amikor - bumm! - neki a padkának, mi hárman hátul kórusban felsikítunk, maradnadó halláskárosodást okozva Lamoraknak és Lélinek...
Felvisszük a tortát, majd csatlakozunk a játszóterezőkhöz. Vizípók Gumipisztolya újfent akcióban... Hintázunk, majd megunjuk. Két 7 év körüli kisgyerek kihasználja és elkezd hintázni, kislány a kisfiúnak: "Te kibe vagy szerelmes" Fiú: "nem mondom meg" Lány: "én is megmondom" egyszerre: lány: "én mondom meg előbb, jó?" fiú: "de te mondd meg előbb" lány: "én a... én a... én egy Imrébe vagyok szerelmes! Most te jössz!" Fiú: "Én a Dóriba" Lány: "de ő nincs is itt!" Fiú: "naés?" Lány: "és nem is a te iskoládba jár! hülye vagy" *permí nevet magában, majd nem hallgatja tovább a beszélgetést*
Léli 11,5 órai együttlét után elhagy bennünket , Kenza és Vénia pedig felmészik a mászóhálóra. Hamarosan elmegyünk Pókékkal boltba, én cseresznyét veszek és először kérdezem meg hogy kér-e valaki cseresznyét, de senki. Vajon miért marad le mindig Rayan az üveggel?
Vissza a szállásra, kiderül hogy vagy 11-ig bejössz, vagy legközelebb csak pontban 2-kor vagy halnali 5-től engednek be... Hamarosan a 3-as szoba kollektíven úgy dönt, hogy bent marad (Kenza, Vénia, Léli, Namarie, Sil + én, majd befut Gilloth is, valamint másik szobából származó egyetlen ember Kincses). Gyilkosozzunk! De előbb el megyünk naivan elsőként fürdeni, de előbb fél óráis kell folyatni a vizet hogy valamennyire megmelegedjen, amihez nekem nincs türelmem.. Sil, a 3x-os csonka hulla, és 1x sem nazgúl... én 5x vagyok nazgúl, egyszer ork és egyszer kósza, tünde sosem... majd sorozatban 3x hobbit. Léli csuklik, és mindenkinek beszól... Néha ártatlanul megkérdezem, hogy "kér valaki cseresznyét?", de senki... Sil mindig nevet éjszaka. Kettőkor bejönnek a többiek, majd hamarsan elalszunk. Az ajtót belülről nem lehet bezárni, ezért mint reggel megtudtam betévedt Iru... Én legközelebb csak 3/4 10-kor ébredek, akkorra beszéltük meg a kelést, de a többi szoba nem díjazza, hogy Nam felébreszti őket.
Na egy kis szünetet tartok, mert túl hosszú lesz...
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Léli
- Nem elérhető
Amikor elfoglaltuk a szállást, két aranyos bemondás
Portásbácsi Lamnak: "Maga a tanárjuk?" (röhögve fordulunk el, végülis van köztünk, akinek a tanára )
Lam portásbácsinak: "Mára le lett foglalva 8 fiú és 16 lány..." [size=9:5wj2z3v6] jaj, de gonosz vagyok..[/size]
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Utoljara a LEP-en lattam a bagazst teljes eletnagysagaban, ugyhogy mar ideje lenne ujra odatolni az arcom
Mindenesetre itt szeretnem megkoszonni Venianak es Kenzanak hogy vettek a faradtsagot es csak azert hogy megnezzek a vizsgamat, korabban hazacuccoltak Szegedrol a szulinaprol.
Amikor meglattam oket a bohom nagy csomagjaikkal a szinhazban, majdnem dobtam egy hatast! :eek2:
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- Drizzt
- Nem elérhető
Egyenlőre csak a képek...aláírás nélkül, és átnevezés nélkül. Mindezek, és az élménybeszámoló majdan alvás után.
Láláááá
kep.tar.hu/drizzt/index.phtml?aid=27655739
De azért annyi, hogy...
MTT szülinap Szegeden RULZ [/url]
- Minerva
- Nem elérhető
Köszönöm
Póknak, Silnek és Finwének a vízipisztolycsatát
Rayancsincikének és Evennek az őszintézést
Elődnek, Póknak meg mindenki másnak az öleléseket (már nem emlékszem, ki volt még, annyit emberrel ölelkeztem )
Drizztnek a marhulást (akkor is kiscsaj, és akkor sem vagyok schonky! :tongue:)
Póknak a fuvart (jégeső félúton Pest felé a kocsiban oly romantikus )
Áfinak, Silcuccnak, Cicának a marhulást az éjszaka közepén az országúton (Tekla kihúzása a vízből rulz )
Mindenkinek a teákat
Tomának, mert cuki
Irunak, amiért nem nézett komplett hülyének utolsó éjjel a hintán... De akkor is igaz, amit mondtam!
Battiéknak és a tescommandónak a kaját utolsó este (az éltemet mentette meg )
Körhinta rulz, piros pókháló rulz (Ez Pók háló(szobá)ja... )
Most más nem jut eszembe, de azért köszönet Nektek azért, hogy vagytok. I Love You All. *szipp*
Jövőre Veletek ugyanitt! :evil3:
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Áfonya
- Nem elérhető
Nagyon jó volt Veletek, szeretlek Benneteket...
[size=9:puk40c3u](És köszönöm az elmúlt két évet, és a türelmeteket és a szeretetet, és hogy elviseltek. De tényleg.
)[/size]
BSZ, MTT!
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
*Niko* írta: - Pók vízipisztolya nem rúlz, viszont el kell ismernem, hogy remek ötlet...
höhö ß)
[size=9:2p2zycoq]kellett az ekezet... ß)[/size]
orulok, hogy jol ereztetek magatokat, boldoxulinapot, MTT!
rulz:
Afi, Silcucc es Cicaful felesegeim, akik felhivtak pentek ejjel vidaman ß)
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- brokkoli
- Nem elérhető
És annyira örülök, hogy jól éreztétek magatokat ((:
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Brisa
- elodyke
- Nem elérhető
kesöi indulók
Galadh Dodie Drizzy megén
odaut nagyon fárasztó
ott szoba jó ágyak oks
konyha turhető
elso este megfázás suxx
elso este sörözés Lamorakal a Laposban vagymiben
másnap különös ébresztő
fuvészkert rulz
ördögbotozás sokáig rulz
kis domb a tó közepén (gyk sziget)
ördögbot megin sok
mindenki jön
Brisaval előben beszélgetni
sok ismeretlen arc
sete torta emberek öö (Torta finom mindenhonnan)
aznapeste Becsi kavezo rulz
Lamorak Fan Club tagoknak jópénzért zaftos történetek
még sörök rulz
másnap jáccótér nagyonrulz
nemszeretem a HBt(sör)nemtom nemjóizű
Nadrágom nembirja nem rulz
hazaút rulz
Madarak Rulz
mosthirtelen mág azjuteszembe hogy gitár+doromb rulz
meghogy rakpart rulz
soksoksok HPK rulz
NEM a TE SZOBÁD!!! rulz
szegedi állomáson napon ezaztörténtrulzok
jóeggyütthülyéneklenni rulz (cuccuje, lepke, svábbogár)
kösszenytű
Drizztnek, hogy ojan, és bocsa cigiért (Brandir es Peti volt!!) éljen a DFK!!!
Dodienak, mert ő mindig elvisel (talán) és a toszokat
Galadhnak, sokat.. elsosorban, h nem vert meg hogy adott egy kis párnát az övéből és mindig ijjesztget
Lamoraknak, hogy sokat tudtunk sörözni (a beszélgetés elhanyagolható ) meghát a soksok gitározást, ja éshogy minket választott pedig hazamehetett volna!
Aralnak vagy Petinek.. mikor mejik a kellemesebb.. hogy anniyra hasonlit ram.. vagy inkébb én rá na mind1. szóval köszi a párbajt.. ja és a tortát majd megbeszéljuk
Póknak hogy még mindig tud egy kicsit lámpánál aludni.
Brisának a beszélgetést ...talán megtanulok .. tlán NEm.. de akkorse nagy betű és pont...
Morganának a kedves szavakat..
Silmenielnek.. hogy rámrakta a bakancsát
Brandirnak hogy jóhírt hozott, éljen a DFK!!!
Finnek az akksit
Battinak a sört , és kár azért a villanyalásért.. majlegözelebb
a kis szigetnek hogy tele van meglepetéssel..
Tomának & Finwének is sokmindent..
*Niko* -nak az ördögbotot
a jáccótérnek hogy ottvan..
a füvészkertnek..
a rakpartnak..
a gondolatoknak..
az érzéseknek..
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- *Niko*
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- játszótér rúlz, Toma+kiskölykök rém mókásak tudnak lenni
- Rayan felismer rúlz, köszönöm neki
- Pók vízipisztolya nem rúlz, viszont el kell ismernem, hogy remek ötlet...
- évzáró bulink rúlz, viszont az egész hétvégére lefáraszt
- sok téblábolás nem rúlz
- Előd felfedezi az ördögbotomat, rögtön le is nyúlja, én az irigységtől sárgán figyelem, eszméletlen jól csinálja :itscool:
- orrvérzés nem rúlz, a társaság viszont igen, mindenki figyelemre méltóan nyugodtan kezeli a helyzetet
- végre leesik, mi az a Pisti, az Aragorn
- gitározás+éneklés rúlz (meglepően sokmindenre emlékszem, ez rúlz) (Drizzt arckifejezése, amikor lenyúlom a gitárt, miután "hagytam szenvedni" rúlz )
- gyilkosozás rúlz, bár rettentő tehetségtelen vagyok
- Léofin elméletei rúlz, de sajnos csak a végüket hallottam
- beszélgetések Gilloth-al és Szméagollal rúlz, köszönöm nekik
- Bécsi kávézó laza, Pók kaszinója rúlz, még kibicként is
- Vénia, Kenza meg a körhinta rúlz, nekik is köszönöm
- Tisza éjszaka még mindig rúlz, a mi navigációs készségünk már nem annyira...
- felkelés nem rúlz, még tíz körül sem
- szétszéledés nem rúlz, játszótér viszont még mindig
- Drizzt lefotóz, amikor a pókhálót rázzák alattunk; szerencsére nem lett olyan rémisztő
- hazaköltözési depi nem rúlz, viszont legalább jó a vége
- ezért lehet, hogy meg fognak ölni, de hazaút jégesőben rúlz; köszönöm Pókéknak, hogy hazahoztak
Köszönöm mindenkinek, aki ott volt, különösen azoknak, akik a talit szervezték/a tortákat alkották!
Niko
a gyöngyfűzők valája - by Csele
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Én köszönöm:
Szméagolnak, amiért eljött velem, amiért sokat sétált és dumcsizott velem, valamint azért mert rengeteget fejlődött
Elődnek, hogy végre személyesen is tudtunk egy jót beszélgetni, és hogy olyan ügyesen ördögbotozott, alig néhányszázszor ejtve csak le
Póknak, hogy betöltötte a sokadik szülinapját ( ), hogy megtanított a doromb használatára és hogy bevezetett a kaszinók titokzatos világába, aminek köveztkeztében megfosztott az utolsó fillérünktől is
Lélinek, amiért gyilkosozott velem/velünk addig a szintig/tűréshatárig, amikor már a "gyilkosozás" szótól fájdalmas tekintettel nézett a falra
a sok új emberkének - élükön Konyhatündével -, akik hihetetlen lelkesedéssel terelgettek minket és sokat segítettek, valamint hogy megismerhettem őket (gilloth-tal rájöttünk, hogy télleg kicsi a világ )
Lamoraknak és Namarienek a szervezésért
és mindenki másnak, hogy ott volt
Ami naaaaagyon nem volt RULZ, az a tömeges csikizős-támadás volt ellenem, élükön Battival. *Brisa bosszúért kiállt* :evil3:
Brisa
- Cicaful
- Nem elérhető
Én köszönök mindenkinek mindent ebben a 2 évben! Azért még mindig jók vagyunk! Grouphug:
A hétvégéért külön köszönet:
Előszöris Petinek nagyon-nagyon, hogy mellettem volt, hogy barát, hogy Peti, hogy néha kioszt, hogy néha megölel, hogy érezhetem mellette, hogy ember vagyok, hogy segít és hogy néha én is segíthetek neki - szóval, hogy van [size=9:3usgx3t2]s remélem minél tovább...mondjuk örökre![/size]
Áfinak, h BP, a beszélgetéseket, a kutyokat (Dróti és Morzsi - a szeretetadó kis "dögök"), az együtt eltöltött időt!
Silcuccnak, hogy ott volt!
Póknak és Finwenek....
Rambának, hogy megismerhettem!
Drizztnek a vállát, meg azt, hogy olyan csúnyán tud rám néha nézni!
Tomának az öleléseket!
Mozgalmas, tanulságos - összességében jó hétvégét zártunk!
Icike-picike pillangó és svábbogár, nomeg icke-picke macka is rúlz! No meg a Boci!
Játszóteret szerertjük - hőbörgő anyukákat kevésbé...
Tiszapart még mindig vicces - kevesebb szeméttel még viccesebb lenne! (Tekla túlélte!)
Fűvészkert rúlz, a nap már kevésbé - leégtem...aúúúú!
Tisza-maraton első befutója nagyon rúlz volt!
A torták finomak voltak! nyam-nyam!!! (köszönet a készítőknek!)
Batti légkalapácsa, no meg "új Babilon épül", hogy az antiszocokról már ne is beszéljek! :sungl:
Mindenkinek szivárványos szép napocskát kívánok!
1 év múlva ugyanitt-ugyanekkor!
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Őszintén köszönöm mindenkinek, hogy ott lehettem! Gyilkosozás, sok nevetés és a gitár... Igazán hangulatos volt, hogy mindenütt hallottam még éjszaka közepén is(kedvenc hangszerem). És Szeged... Csak az előttem szólókat tudom ismételni: RÚLZ!RÚLZ!RÚLZ!
Köszönetek......
Minden szervezőnek
Lélinek, hogy újra és újra levezette a... gyilkosozásokat
A gitárosoknak és a dalolóknak
Nikonak és gillothnak a beszélgetésekért
Mindenkinek, aki emelte (magasra) a ahangulatot
...és Brisának, hogy rávett
- Silcucc
- Nem elérhető
Rúúúúúlzok:
Cica új piercingje
Gumi-pók-háló a jáccótéren
etilista-elitista-partyzás egész hétvégén
éneklés a Tisza-parton
szumó és lábáztatás a másik Tisza-parton
pörgős-tosz Battival éjnek évadján
kedves szegediek összesen asszem 6 vagy 7 kedves beszólása
kukoricázás vonaton, koleszben
nyak- és vállmasszázs Rambától minden időben
bringó-hintózás Áfival
naaaagy lelkizések Ciccával, Áfival, Iruval
éneklés Jacoponak
Pilis-koktél és társai
GroupHug-ok
Cucuje tánc a jáccótéren
sok fincsi torta, jópofi ajándékok
sok sok kedves ember egy nagy rakáson
Köszi ezt a 7végét! Még mindig SZERETLEK TITEKET!
ps.: Drizzt kedvéért: müzz-müzz
"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Kalandos utunk volt, Szeged mint mindig, régi varázsával üdvözöl, apró hangulatos kis utcák, játszótér és a kanyargó Tisza nézett vissza ránk.
Szegeden járni mindig élmény. Jó érzés volt a várakozás is, várakozás a találkozásra sok emberrel, akiket szeretek, várakozás...majd megérkezés a fűvészkertbe és a csalódás...
Nem rulz: sok-sok idegen ember. Kik ők? Ki tudja? Miért nem mutatkoztak be? Ki ismeri őket?
Rulz:
- játszótér
- Rayan - mindig a régi - imádlak!
- Morgana - az Örök - téged is imádlak
- Batti - a kedves - téged is imádlak
- és még sok-sok kedves ember (úgysi tudják, kikre gondolok) - titeket is nagyon szeretlek *cupp*
- sok torta - köszönet annak, akik sütötték
- étteremrulz - a legjobb hely Szegeden
- Tescommandó
- hazaútrulz
- röhögésrulz
Nem rulz:
- lerobbant autó (persze minden rosszban van valami jó)
- idegen emberek
- portásbácsi
- Bécsi Kávézó - szerencsétlen helyfoglalás
- kimaradt koncert - tombolás
- az utolsó pillanatban Tamásék mégsem jöttek
Köszönet a szervezőknek
UGK, a brév
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Áááááá!!! Marha jól éreztem magamat!!! jeee!!! Szeged gyönyörű, a játszótér isteni, a Tisza koszos, de szépen hömpölyög, a parton hideg van, de az akolmelegben nem számít, és az a sok sok mosolygós szeretett pofika, jaj de jó volt.DD /me most tisztára pörög, pedig hóttfáradt...
Sajálhatja aki nem jött velünk a Nyugatiig, mert még pont elcsíptük a Madarak koncert végét, ami rohadt jó volt, ment a La Bamba is, meg minden izé, szal tökéletes lezárása volt a hétvégének:D
Nem írok élménybeszt, megteszik majd helyettem mások, inkább csak köszöngetek:
Szokásom szerint Galcuccnak, hogy a hugim, és barátom, és ha néha össze is zördülünk, nagyon szeretem!!! Meg h mindig vigyáz rám... Ja, és a fagyit, meg minden toszt.
Elődnek az öleléseket, a hülyéskedését, HPK éneklést, meg úgy mindent no(Ja, és a Madarakos toszt is;) )
Drizztnek, hogy elviselt minden marhaságommal együtt, a raviolit, hogy nyúzhattam a fényképezőgépét, a gitározását(főleg az a desperadotoszt) és hogy van:)
Póknak a gitájátékait(ELŐDtem nem titok..), a poénjait, hogy mindig vidám, meg mindent!
Petinek a Cserszegit(húúúú, hogy az milyen finom!!!), a matrózcuccosát, meg hogy ott volt!!
Tomának a puszikat, az öleléseket, és hogy a legváratlanabb pillanatokban tűnt fel h felvidítson!
Fincnek és Brandirnak hogy olyan édesek meg minden, és 100fok melegben is elviselik a szómenésemet:D
Csincinek az énekléseket(bár most kimaradt a When you say nothing at all;) ), a mosolyait, a haját, a vattacukort, és minden mást!
Irunak, h jó szobatárs, és h mégse az másik szobában mászott be valaki mellé az ágyba, hanem minket választott!
Lamnak a HPK játékot, Szegedet, a hangját, a fuvarokat, a közös emlékekekt(Éva Vermout és Kékfrankos söröző..) és hogy van:D
Battinak a poénjait, kár h nem nyalt villát..
Áfinak az áfi mosolyokat, meg mindent:D(és hogy elvilseli jelenleg is a sok toszt a szövegben..)
Morgana-nak a könyvet, meg úgy ált. mindent:D
Anának a törvénytelen röhögését.
Silcuccnak a kukoricapartit, és hogy van:D
Brisának a zseniális ajándékokat az MTT szülinapjára.
Cicának az állandó vidámságát:)
Ulmonak a bortoszolót, és Rambának h kinyitotta a borot;)
Mindenkinek aki eljött, h emelte a hétvége fényét:DDD
Kimondhatatlanul jó volt veletek!! annyi minden kavarog itt bennem... annyi mindent tudnék mondani, csak fáradt vagyok hozzá.. a hangom még mindig elég érdekes
nagyon nagyon szeretlek titeket!!!!
Most már tudom, hogy EZ az ÉN szobám;)
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Léli
- Nem elérhető
Péntek reggel, Nyugati, telefon annak, aki még a 8:20-assal jön -- de ki lehet olyan? Talán Cica? Felhívom - nem nyert (felkeltettem, szvsz ). Akkor ki lehet... Próba cseresznye alapon telefon Rayannak. Igeeeen! Viszont ő mégsem jön.... De Vénia, Kenza és Kincső igen. 5 perccel a vonat indulása előtt meg is érkeznek - mint kiderült, eredetileg a Keletibe mentek 8O
Vonatút viszonylag eseménytelen, Vénia 1,5 órán keresztül olvas 6 gépelt oldalt Közben megtanítom Kincsőnek a logaritmust ( ) és előkerül Finwe is.
Szegeden Namarie meg Veannë meg Mithril vártak minket, és tudatosították bennünk, h még 4 órán keresztül nem foglalhatjuk el a szállást.... éljen.... akkor éppen nem votl kedvünk befejezni a tortákat, ígyhát Namariera lettünk bízva, irány felfedezni Szeged padjait és szobrait (nem értünk a végére, sajno)... Végeláthatatlan beszélgetés a HP-ről, szééép keverések a GyU-val (avagy mit keresnek nazgúlok a HP-ben, és Pitont mióta hívják Pippinnek? ). Nembaj, szép lassan, túléljük a délidőt, majd irány a koli elé, ahol újabb várakozások, majd megjelenik Lam pár szegedi és Sil társaságában, úgyhogy végre elfoglalhatjuk a szállást.
Ezután végre irány (Lam-taxival, köszi ) mithril lakása, azzal a célzattal, h befejezzük a tortákat (Vénia, Kenza, Kincső) Ami végülis sikerült is, némi nehézségek által.. Majd felhívjuk Lamot, h legyen olyan kedves és jöjjön értünk, mert a tortákkal nem szívesen tömeghközlekednénk. Ő gálánsan jön is Vénia eccer csak megszólal: A torták nem a csomagtartóban lesznek? 8O utazás vissza a koleszba ("Lamorak, hogy mertél kanyarodni?" "Bocs, az út ment így" "Legközelebb szólj előre" -- no, ezután Lam még akkor is szólt, ha megállt a piroslámpánál ) Torták gyors és titkos hűtőbe helyezése, irány a játszótér, ahonnan a tömegh többi része már lassan elűzte a gyerekeket Hintázás, vízi-csata, beszélgetés, miegyéb, majd vissza a koleszba megint. A 3-as szoba tömeghesen ottmarad, és gyilkosozik (Sil szegény csonka-hulla-rekordot írt)... egészen hajnali 2-ig. Illetve előbb fürdés (miután fél óráig eresztettük a "meleg" vizet, azután végre elkezdett melegedni, és télleg lehetett melegnek nevezni ). Játék közben Pók feltelefonál, hogy ugyan dobjam már le neki az ablakból (1. emelet) a kottáit, meg az enyimeimet is, mert hajnali 2-ig nem engedi be a portás őket. Jó. Negyed órával később már a pulcsiját is kérte (Kobajasi Maru-teszt rúlz, ugye, Sil? )
Az éjszaka kellős közepén egy hatalmas puffanásra ébredtünk páran - egy táska lezuhant. És észrevettük, h valaki van bennt. Női hang kérdezi, h ez hányas szoba, miután megmondom neki, h a 3-as, félkómás félálomban kimegy a szobából, h "bocs" Nappal kiderült, hogy Iru tévedt el a szobák közt
Szombaton Namarie kelti a népet, akik ennek testületileg nem örülnek... Testületileg szétválás össze-vissza, majd irány a Füvészkert. De előbb Battiék megérkezése (útközben lerobbant a kocsijuk...) és Lam olyan kedves volt, és hármunkat elvitt kocsival a Füvészkertbe (megspórolva nekünk 3/4 órányi gyaloglást). Ott pangás, de nagyon, GyU-társasoznak páran, meg énekelnek (Pisti, az Aragorn még mindig RÚLZ ) páran, meg gitároznak, meg mittudomén. Drizzt nagyon jól tud gitározni! Még akkor is, ha ott éneklek mellette Befut Ulmo és Even is, de nem sokkal később irány vissza a koli. Ott khm... "rövid" várakozás után Batti köszöntője, és vééééégre megünnepeltük, hogy milyen őrültek voltunk 2 éve Brisa ajándékai az MTT-nek nagyon Rúlz, Battinak végre van kalapács a Közgyűlésekre és ekkor ünnepeljük Pókica és Toma szülinapját is Majd irány a Bécsi Kávézó, Evennel gondolunk egyet, és Borka hathatós segítségével (köszi ) visszajutunk a kolihoz -- de csak elé, mert a tiszaparti "korláton" ücsörögve beszélgetünk, amíg Kincsőék meg nem érkeznek. Be a szállásba, mert a portás később nem enged be könnyen, majd beszélgetés hajnalig (najó, csak 2-ig, kb).
Jaigen, és Kincső minden órában megkérdezi párszor, h kérünk-e cseresznyét...
Ja, és mielőtt elfelejtem Reggel Batti benéz a szobánkba, és hívom, h adok neki csokit (mer rokonoknak néha jár ), de elrohant, h mindjárt jön re... hát mire visszajött, két lány épp öltözött [size=9:d35doary](az ajtónak háttal)[/size], és Batti meg kopogás nélkül nyitott be hozzánk... De azonnal ki is ment Majd 5 perccel később fél percnyi kopogás után benyitott és megkapta végre a csokiját
Vasárnap szakaszos ébredés, avagy ki el akar menni a korai busszal/vonattal, korábban kell kelnie. Délben kiköltözés, irány a tejivó, vagy Boci, vagymi, aztán onnan az 1órási (vonatos) különítmény eljön. Vita, merre menjünk a villamossal, Brisa nem hisz nekem, ám végül belátja, igazam van (öhm, talán már jártam párszor Szegeden, főleg azon a vonalon ). A vonatút többnyire eseménytelen, leszámítva a Nagykőrös környékén ránkzuhant jégesőt.... jól nézett ki Csak szegény Finwe pont ott szállt le a vonatról, úgyhogy gondolom jól megázott, meg megverte a jég...
Ésakkor a köszönetsor
Namarienak, hogy megszervezte a bulit!!!
Lamnak, h szintén szervezett, meghogy a kocsija mindig rendelkezésre állt, meghogy ottvolt, meghogy hagyta, h beleszóljak a pénzbeszedésbe ja, és mert békésen tűrte a Szeged-hol-vagyunk-és-merre-megyünk-és-ezt-hogyhívják kérdéseimet
mithrilnek, hogy széttúrhattuk a konyháját
Véniának, Kenzának és Kincsőnek a sok hülyeséget, meg a sok gyilkosozást.
Evennek a beszélgetést a Tisza-parton
Erynek az SMS-t
Drizztnek a gitáros éneklést Télleg jól gitározol, meg jó a hangod is
Pókcicának szintén a gitáros éneklést
Most így hirtelen ennyi... A többit majd a többiek...
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Arden Borough
- Nem elérhető
itt vagyok Morganánál,és nagy a parti...
szal...
feljövök Pestre aztán míting Nodlee-val (köszönöm az egész délutánt...).
aztán be Sumérox-ra Thaurral,meg Daroval meg unokatesójával.
először Sear Bliss játszott,tök jó volt,minden korszakból játszottak.volt Twillight,meg Journey To The Stars,csak hogy a korszakok váltakozását említsem.
Azán Testament jött,ahol is alkottunk egy nagy punnyt,mert őket nem ismertük annyira,meg nem is jött be annyira.
aztán jött Cradle of Filth,amire az emberek 80%-a jött.
mindenki fölállt,még az is, aki nem,és elkezdődött a koncert cc. 1 óra beállás után.tulképpen jól játszottak volt Dusk,Cruelty,Her Ghost In The Fog,szal sok-sok hatalmas dalt játszottak ezen este folyamán
majd kikeveredtem az utcára,ahova végülis értem jött Morgana meg kriszana apróppici bénázás után
mindenesetre stzerencsésen hazavergődtünk Morgana koleszába,ahonnan ezen sorokat ütögetem.
na jól van,meguntatok,megyek...
Örökké nem eshet...
- Drowse
- Nem elérhető
A TK-val kezdem.
megérkezem a Pizza Hut elé, és rá kell jönnöm, hogy annyira sarkon van, hogy nem lehet egyszerűen megtalálni semmit, ami szemben van vele. Fél percenként hívogatom Thaur-t, mert a "gyanúsan MTT-s embereket keress" című utasítás nem válik be.
Megtaláljuk egymást, felmegyünk, ismerős arcok sehol, ami nem túl meglepő, mivel eddig csak Nodlee-val találkoztam...
Van egy kis Arthur Dent feelingem, majdnem mindenki Ford Prefect.
Jelentkezek Pécsre.
Arwena és Holtak vezére egy nyílvessző társaságban veszélyezteti a testi éppségét, aggódok, nehogy a dologból HTF legyen.
Varró Attila Rúlz, bár egy ponton a dolog úgy festett, átfordulunk Harry Potter Klubba....
Időközben megjött Nodlee, beszélgetünk egy kicsit, aztán ő a csapat nagyobb részével megy Sting-re én pedig megyek a Szimplába. Hogy kik voltak ott, azt most nem írom le, lásd lentebb.
Annyit el kell mondanom a Szimpláról, hogy majdnem meghaltam ott.
Fele társaság kajál, én lemegyek Jacopo-val, és Lélivel a pincébe, megint rám jön a beszédkényszerem
Korán le kell lépnem, kb 9-kor távozok.
A hazautamról is kell írnom, mert elég lidérces volt. A vonaton egy vidám alkoholista fiatalokból álló társaság telepedett le a közelemben, és harsányan ordítottak. Aztán nem tudtam hol kell leszállnom, úgyhogy találomra leszálltam ott, ahol a legtöb ember elhagyta a vonatot. Siker!!
Volt ott a környéken egy aluljáró, ahová mindenképp le kellett mennem, és ha azt mondom, olyan sötét volt, hogy sz**-t se láttam, nem mondok igazat, mert hálistennek meglátam, mielőtt beleléptem volna. :dead: :eek4: :down:
De azért túléltem.
Újonc-tali:
Megérkezek, és következetesen letelepedek a rossz oldalon. Átmegyek, mert MTT gyanús embereket látok, kiderül, hogy rosszul láttam.
Aztán látok egy újabb MTT gyanús csapatot, a környékükön ólálkodok egy ideig, kiderül, hogy ők azok.
Várakozunk, aztán várakozunk a másik oldalban is.
Peredhil üzenetet hagy egy jól látható helyen a későknek, persze hogy a rossz oldalon. Hagy egyet a másikon is. Valaki már nem fog szobatársat találni, az biztos.
Leülünk gyilkosozni, Suhi aggódik, hogy esetleg csönd lesz. Eddig sem volt.
Gyilkosozás ruuulzz, csak én mindig meghalok. Egyszer nazgúl is vagyok, de meglincselnek.
5-kor jön fq, Ryana, Nima, de én fél 6-kor lelépek, megyek dolgozni :bawling: :bawling: :bawling:
Nagyon jól éreztem magam veletek, és nagyon várom a következő talit!!!
"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
- Ille Lórien
- Nem elérhető
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Slipknot? Nókomment. Nálam a hiperkarma koncertek vezetnek... egyik alvinon fél órát verekedtem egy nagy devla állattal a dobverőért... Alvin nem volt semmi, de ha nem mentél be, nem tudhatod... mondjuk sztem a mostani koncert eléggé xar volt, ez volt életem eddigi legrosszabb alvinja... utána meg az egyik legjobb hiperkarmája TCs-t nem nagyon szeretem mostanság, sztem egyre süllyednek lefele...Gurthang írta:
HEHE! Az Alvin koncert semmi nem volt ahhoz képest (mondjuk annyira nem mentem be) amit mi a Tankcsapdán kaptunk. Ugyanis az osztálytársam mellé esett a Dobverő. Tele voltunk ilyen színű foltokkal.Galadh írta: Toma: engem alvinon és supernemen alig vertek szét a pogóban... tele vagyok lila foltokkal:D de rohadt jó volt!!!!
De miénk az eggyik Dobverő!!!
Életem legjobb koncertje akkoris a Slipknot volt.
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Gyüttem én is élményt beszámolni.
Na, lássuk:
No. 1.: Újonc tali námbör 3.
Most pontosan érünk be Eruntaléval (nyajó, de az csak 1 perc volt!), és nem mi vagyunk az uccsók
Várunk...............várunk...............várunk................még mindig várunk...............átvonulunk az árnyékos oldalra.............Peredhil egy 5 cm-es helyre a buszmegálló legeldugottabb helyére felfirkantja, hogy hol találnal meg minket a többiek...................mentő ötlet: a hirdetés hátulja a nyerő. (eMTéTé RÚÚÚLZ!)
Néhány ezer mérföldre (jelszó: a Tesco ) a megállótól letelepedünk, kaja, pia elő (csokis Hobbits keksz RÚLZ!)
Tarja versek, dumcsi (de ezt mintha Suhi már említette volna..... )
Gyilkosozás kifulladásig.....mindenki mesél (majdnem), aki már eccer játszott. Mesélőnek nehéz a dolga, Ryana tanúsíthatja (először majdnem elfelejtettem, h kit öltek meg, dehát azt is fejben kell tartani, h az ork pluszba kit és hol csonkított )
Közben vonulgat a nép, így fél 7-kor berekesztjük ezt a tök jó talit (sajni) és könnyes búcsúval elválunk.
Jön egy ötlet: Menjünk ki a Szigetre. Ok! Ryanaval és Nimával indulunk
Az arcokat nem ismerem, de Nima van olyan kedves, és elmondja, h ki kicsoda
Aztán TÉNYLEG haza kell menni, és Nimashilin van olyan jószívű és kedves, h elkísér [size=9:1tihupja](Nyugi, sikerült időben hazatalálni)[/size]
KÖSZÖNÖM nektek ezt a fergeteges, eddigi legjobb talit!!!!!!!!!!
Tényleg nagyon szupi volt!!!!!!!!!
[size=9:1tihupja]Suhi, ugye lesz még???[/size]
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
HEHE! Az Alvin koncert semmi nem volt ahhoz képest (mondjuk annyira nem mentem be) amit mi a Tankcsapdán kaptunk. Ugyanis az osztálytársam mellé esett a Dobverő. Tele voltunk ilyen színű foltokkal.Galadh írta: Toma: engem alvinon és supernemen alig vertek szét a pogóban... tele vagyok lila foltokkal:D de rohadt jó volt!!!!
De miénk az eggyik Dobverő!!!
Életem legjobb koncertje akkoris a Slipknot volt.
AURE ENZULUVA!
- Ille Lórien
- Nem elérhető
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
elodyke írta:
Galadh írta:
Toma gazda írta:
Kérlek a pogó az egy elismert táncGaladh írta: Toma: engem alvinon és supernemen alig vertek szét a pogóban... tele vagyok lila foltokkal:D de rohadt jó volt!!!!
Pogó pogó.. de akkor is jó..
mondjuk az a része ha az ember egy kicsit nem figyel és sajátházabelit üt le..
persze nem direkt..
ehemm... csak kicsit vertél néha össze minket;) Viszont ha Galadh te meg Tom nem védtek Alvinon, ott maradok az tuti...
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Toma gazda
- Nem elérhető
Ugye eljössz még Ugye eljössz még ha hallod majd az elefánt dübörgést.....
Harley Davidson találkozó naggyon ász volt készült kb 200-300 kép 10 video. Az EDDA és a KARTHAGO lekörözi az URIAH HEEP-et magasan.
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :