Élménybeszámolók
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Épp ülök a vonaton Pécsről hazafelé menet, és papírra írok hozzászólást. Ezt Ti azért olvassátok mégis, mert "VALAKI" bepötyögi majd, azaz a Ti nézőpontotokból már bepötyögte helyettem, mivel én ma (aug.15.) este indulok Székre, Erdélybe.
Szóval, nagyon jó volt Velelek Pécsen!
Köszönetlistát írok, ha nem látod magad az azért van, mert lyukas az agyam, ezért sorry! vagy most nam sokat kommunikáltunk.
Szürkének és Ryanának a szervezésért!
Igazi jó buli-tali volt, kötetlne és mégis tartalmas!
Eldamynnek, hogy a szobatársam volt és a beszélgetéseket, a péntek esti mászkálást, hogy szeret furulyázni és énekelni is, ha épp van hangja! Remélem, már teljesen rendbejött a hangod!
Ringnek a beszélgetéseket, a „lelkizést”, szintén a péntek esti mászkálást, hogy mindig kedves, hogy Thingolos meg mindent!
Artemisznek és a többi Thingolosnak, aki ott volt, a himnuszéneklést! J
Artemisznek és Eldamynnek a furulyázást, kár, hogy az enyém nem volt nálam!
Artemisznek azt is, hogy kiderült, hogy ő is a nővérkém
Szürkének a Melian-dal utáni megjegyzését, hogy „engem ez a dal mindig arra késztet, úgy csináljak, hogy VÁÁÁÁ !!!” Szürketüncök rúlz, az előadásuk még rúlzabb! Apropó:
Oisinnak a klassz képeket a Thingol-előadásról! Légyszilégyszi tedd fel minél előbb a netre!
Cselének, hogy szürketünc és hogy valamennyit beszélgettünk!
Estelnek, Cselének és Anglachelnek a boltbamenéseket
Gumipóknak a gitározást, az Esgalmar-dalt, Edmundot, és hogy olyan, ameilyen
Lélinek, Estelnek és aki még ott volt, az Esgalmar-dal tanulást
Zizzonak a gitározást, a varázslatos holdacskát és a többi agyament játékot, a számháborús csap.vez.séget és hogy jó fej.
minden péntek esti énekszekciósnak az éneklést
a szombati spontán alakult agyament logikai játékos szekciónak az agyament logikai játszást! J Fim, Elanos, Anglachel, Fio, Eldamyn: köszönet a játékokért, remélem, legalább azokat sikerült felsorolnom, akik mutattak játékot, persze köszi a többieknek is - akiket meg sem próbálok felsorolni-, hogy „elszenvedték” a játékainkat, főleg a Jeromosoknak.
Peredhil öcsinek a perverz fikuszt J
Ranának hogy Thingolos és ott volt
Eglarnak, hogy ott volt , a beszélgetéseket, jó volt hosszú idő után újra látni
Orsinak hogy még mindig aranyos, és beszéltünk egy kicsit
Tomának, Remetének és Phelannak a reklámszövegeket és egyéb hülyeségeket
Daronak hogy végre leesett, ki is ő (amúgy nagyon hasonlítasz egy ismerősömhöz, a hajad mindenképp, de amúgy is)
Szürkének a számháborúért
Kretén Piros csapatunknak a számháborút, és Arynek az arcfestést, és persze a sárgáknak is a jó játékot, szerintem megegyezhetünk, mint a táborban: az Esgalmar lakói és szövetségeseik által alkotott hadtestek sikeresen legyőzték az ork csapatokat, akikkel városuktól távol keellett megütközniük
Rabynnak hogy Rabyn és immár 18 éves vénség Boldog Szülinapot még1x!
Rabyn tortáját annak, akinek eszébe jutott és hozta
Namariënek, Silnek, Gillothnak, Szürkének és Eldamynnak az elmaradt csoportterápia helyetti „kiscsoportos terápiát”, azaz az érdekes beszélgetést meg mindent
Estelnek a kergemarhát, és mindenkinek, aki közösen punnyadva fárasztó vicceket mesélt meg egyáltalán a punnyadástJ
Lélinek, hogy alk.matos létére író és hogy megmutatta az egyik novelláját, és hogy Léli
a focizóknak, hogy én kis béna képzetlen játszhattam, és főleg Andrisnak, de mindenkinek, aki segített, kedves volt és biztatott... nagyon sajnálom, hogy el kellett jönnöm
Szürkének, hogy kikísért a buszhoz, meg még 1x minden kedvességét, türelmét, és az egész szervezést és hogy olyan amilyen
Azt hiszem, mindent leírtam, amit szerettem volna. Még 1x bocsi, ha valakit kihagytam, pedig úgy érzi, itt kéne álljon a neve és az szóljon!
Már most hiányoztok, az is aki most nem volt és már az elmúlt 3 napban hiányzott! Mit fogok és csinálni 1 hétig azzal a társasággal, akivel leszek, és aki a szöges ellentététetek?!
Nagyon jó volt ez a tali és akkor is
SZERETLEK TITEKET !És tényleg úgy érzem, hogy azok közt akit kicsit is ismerek, nincs olyan, akit nem kedvelnék. Puszi és ölelés annak aki szereti, :hello: integetés annak, aki nem!
Kincső
PS. "VALAKI" elnézést kér, ha bárki nevét elírta, vagy hibázott Kincső kéziratát bemásolva !!!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Léofwine
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Az az igazság, hogy már eccer megírtam egy marha hosszú beszámolót, csak útközben a gépem gondolt egyet, és bontotta a kapcsolatot, ígyhát a szép kis fogalmazásom meghalt... Így most nemnaon ton mégeccer ennyire tüzetesen összeszedni a történteket, úgyhogy majd ha eszembe jut, írok többet is, most inkábbcsak szemezgetnék. Naon RULZ volt a szombat esti, kissé morbid humorú buli a Zsákapó, Andriscuccal karöltve vezette koliszobában. Maraggyunk annyiban, hogy a humorunk, kissé sajátos volt, illetve az órákon át feszegetett téma picikét SZAR 8O !
De azért meg kell hagyni, meglehetősen szórakoztató beszélgetéseket folytattunk le (magyarán röhögtünk mint a fakutyák! ), és másnapig kb. három órát aluttunk utána.
Ezelnkívül RULZ volt a Péntek délután, este, a csocsóparti, ahol Ardennek sikerült keményen begyaláznia , de aztán egy csapatként nem vertek meg! (hozzáteszem, nem az én érdemem ), RULZ volt mellette a sörözés , a kocsmázás szombaton, aztán a Nonstophajkurászás az éjszakában .
Meg a közös éneklés, és a csop.tep. keretein belülvaló felköszöntése Rabynnak (Boldog Szülinapot utólag is! )
Néhány köszönet:
Először is Ryanát és Szürkét illeti meg, hogy ilyen jól megszervezték az egészet...
Phelan, aki nemcsak lepketárs, de igazi barát is, és jelen volt, amikor nagyon kellett ...kösz mindent!!!!!!!
Eleira, aki aranyos, és tud vigyázni magára .
Aranna, aki még miníg ugyanolyan hüle, mint rég, de mégiscsak a hugom, és szeretem...
Arden, akinek sikerült kicsit többet megismernem a mindkét végén zárt labirintusából . Köci mindent, a dumálást, és remélem még találxunk...
Daronight: aki a világ legimádnivalóbb öcsikéje, és hogy nem vittük vissza a betétes üveget a boltba, holott kellett volna...
Zsákapó, aki tényleg egy vadállat, de imádnivaló vadállat, persze csak a maga módján..
Gilloth, aki megosztotta velem a szobáját, és néhány dolgot elmesélt magáról...
Alyr, aki képes volt érdekből elvenni ugyebáár ..és kóülönben is sárkánytesó...
Estel, aki a Zapáááááááám, és aranyos, és megmutatta a leeső narancssárga festéktubus lólapockán való koppanásának hangeffektjét...
Artemisz, és Eglar akik soksok szép verset olvastak nekem, és én nekik. Maj küldök is ...
Mogy, és Andriscucc, akiket örülök, hogy megismerhettem. Naon aranyosak vagytok...
Toma báci, aki mindég aranyos, és akinek felajánlhattam szolgálataimat, ja és vizeltünk a Pollack medencénél...
Rogue, Aranymag, hogy jóarcok vagytok!
Ott van még Orsie, Drizzt, Pók, Léli, Galadh, VH, Rabyn, Inczy, Ranamarth, Sünee, Eena, Zizzo, Remete(az esküdt ellenséééég ), Kincső, Ring és még sokan mások, ha valakit kifelejtenék, az biztos, h csak véletlen!
Az a lényeg, hogy köszike ezt a jó bulit, mert tényleg naon jóra sikeredett!
"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Orsie, köszönöm a beszélgetéseket és az öleléseket, és hogy számíthattam rád, rohadt jól esett
Dodie, jobb lesz minden, nekem elhiheted... nagyon szeretlek, vigyázz magadra
Bea, köszi az "olyanszarnekünkhogyrosszabbmárnemlehet" délutánt, ezt akár meg is ismételhetjük vmikor
Arden, köszönöm. És nem haragszom...
Phelan, Eleira, köszi a pécs előtti napot, nagyon jó buli volt, jó titeket látni
Daro, kösz a tüdőropit meg minden egyebet, szeretlek (:
Jacopo, világfájás rulez, azonkívül csinálj bármit, csak lássam rajtad, hogy élsz
Gumipók, éljen a hülyeség és a gyomorforgató kocsikázások (:
és végül de nem utolsó sorban nagyon sok ölelés Ankalimonnak, egyrészt a fuvarért és a kedvességéért, másrészt mindenért, nagyon szeretlek.
Sokpuszi,
Galadh
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- icke
- Nem elérhető
Volt egy ilyen kis versestali csütörtökön...
Úgy kezdődött, hogy mire Mauval kiértünk - mellesleg pontosan, három óra előtt - a szentendrei HÉV-állomásra, már ott gyűlt Nimashilin, Dingír és Ajtony, Cueddo pedig - ha igaz - velünk egy szerelvényen utazott. Rövid várakozás után megérkezett Aranymag, Artemisz és Peredhil. Valakit fixen kihagytam, de csak tán nem Szóval itt jött az a rész, amikor az összegyűlt nép testületileg átvonult az Avakum nevű műintézménybe, ahol ki-ki ízlése és pillanatnyi anyagi helyzete meghatározta mennyiségben és minőségben italt vett magához. Ekkor kezdődött volna elviekben a találkozó tulajdonképpeni verses része, csak épp fenemód nem kezdődött Ehelyett, nem fogjátok elhinni, de a nép este öt-fél hat magasságáig pletykált... Hihetetlen az MTT-sektől, nem? Ilyentájt búcsúztak el Dingírék, és rájuk két perccel zuhant be fqqdk és Drowse, teljes valójában. Előbbi abszolút pánikba esett annak hallatán, hogy lemaradt Dingírékről, és rohanvást utánuk eredt. Majd vissza, és újra el - Nimashilin is távozott, el kellett kísérni Mialatt ők elvoltak, a nép megmaradt része is távozott, Mau, Drowse és jómagam kivételével. Efkú némi idő múlva visszatért, és furcsa mód most elkezdtünk versekkel foglalkozni Telt-múlt az idő, és lassan vissza kellett indulni a HÉV-hez. Eddig tartott a versestali-rész, és valahonnan innen kezdődött a történet idegbeteg szakasza
A nyolc tizenötös HÉV békésen döcögött a Batthyány tér felé, mikor is Békásmegyer állomásnál megjelent az ellenőr. Drowse-nak nem lévén jegye, félelmetes sebességgel, testületileg elhagytuk a szerelvényt, és nekiálltunk egy olyan tömegközlekedési eszközt keresni, amivel a fent említett jegyhiányos kollegina elérheti a negyed tízes, Nyugatiból induló vonatot. Rövid mászkálás után abban maradtunk, hogy a HÉV lesz a legjobb, és visszamentünk. Pontos idő 20:52, indul a szerelvény. Drowse már kiszámolta, hogy Aquincumnál száll át a vonatra, és az milyen jó. Aquincumban tíz perces kóválygás keretein belül megtaláltuk a vasútállomást, ahol rövidesen közölte velünk a hangosbeszélő, hogy az említett járat 10-15 percet késik. Magyar ember dekódol, húsz percen belül nem lesz ebből vonat. Csakhogy akkor már elment a dorogdi csatlakozás. Na? Puff. Hirtelen végigszámoltuk, ki tudná elhelyezni éjszakára a szerencsétlenül járt hölgyet. Senki. Efkú egy hirtelen ötlettel még Jacopót is felhívta, de ő épp nem volt otthon, így a lehetőség kútba esett. Végül abban maradtunk, hogy az éjszakát a kies Budapest tájain kóborolva töltjük, és Drowse egy reggeli busszal megy haza. A királyi többesben egész pontosan Mau, Drowse és én tartoztunk bele, fqqdk kollégának haza kellett mennie. Alaphelyzetben nekünk is, de különböző magyarázatokkal (felsővezeték-szakadás, etc.) lehűtöttük a szülői aggodalom hevét A legközelebbi Esztergom felől jövő vonattal bedöcögtünk Rákosrendezőig, onnan meg üggyel-bajjal kivergődtünk a Keletihez. Efkú időközben elvált tőlünk, így már hármasban céloztuk meg a "Keleti Sarok" éjjelnappalit. Tizenkét kifli, egy konzervkukorica, két liter Kinley gyömbér (linkereeek, fúúúúj...) elég lesz éjszakára. Gyalog cél a Blaha, ahol sikeresen lekéstük az utolső villamost. Viszont a 6É busz pont jött Az éjszaka hátralévő része a Margitszigeten, a KHE-s próbák megszokott helyszínén (szökőkút előtt balra) telt, ahol kellőképp átfagytunk, majd röpke félórás séta után Drowse-t feltettük az 5:20-as buszra. Mi meg Mauval jöttünk hozzánk kerítést festeni, amiből az lett, hogy előbb bejelentkezett otthon, majd kimásztunk hozzánk, messze a fenébe, ahol végül alvással telt a délelőtt, és négytől fél hatig pingáltunk kerítést.
Tanulság: így menjetek versestalira
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Irunien
- Nem elérhető
Azt hiszem ideje nekem is irnio vmit a szombati kis talinkhoz kapcsolódóan
Őrület, hogy pár ember, max 6an voltunk vagy 7en sztem,még ilyen kis létszámban is menniy hülyeségre képes....szóval az ugrálóasztal RÚLZ:..még most is erősen gondolkodom, hogyan is csináltam a hátraszaltót ...egyszer csak sikerül megint, viszont kár, hogy nem volt fotómasina
No, de Rúlzok, köszönömök:
ORSIE, nagyon örülök, hogy végre közelebbről megismerhettelek, köszönöm!!!
Férjecském, tudod úgy is, én sem ragozom nagyon jó volt újra látni és beszélgetni
Áfi, Cica, örülök, hogy Ti is jöttetek, csak kár, h elveszett a házassági gyűrű
Háát, TÜNC, tudod, hogy nagyon örülök Neked, sajnos, nem tudtunk annyit beszélni, mint szerettem volna, de bepótoljuk!!
Lau, kár, h oly korán el kellett menned....
_Neo, másik férjecském , ha jól átgondolom, örülök, hogy a nejed lehetek, és ezt raktározd el, mert most hallottad sztem előszőr és utoljára
Nagyon sajnálom, hogy Pécsen nem látlak viszont Titeket...de majd belenyugszom valahogy...
Majd értesülök a fantasztikus élménybeszámolókból, hogy mit is kellett kihagynom...
No,pussz..Iru
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Melian
- Nem elérhető
Sirgon Esgalnor írta: Tegnap a Szigeten Makám és Boban Markovic között elmentem meghallgatni Lamorak Tolkienröl szóló elöadását. Ezúton is gratulálnék neki, azthiszem sikerült megfognia a közönséget, mert bár gyér érdeklödés mellet ment le az elöadás, de mire befejezte kétszer annyian voltunk, mint amikor elkezdte. Aki odajött az már nem nagyon ment el.
:bawling:
Ebben az évben nem szigeteltem... a Makámot is nagyon sajnálom, hát még Lamorak előadását... (na meg a Gatering-et, az Amorphis-t...stb...)
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- gande
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
- Orsie
- Nem elérhető
Szóval sokat én se tudok hozzátenni a szombati talihoz, nagyon rúlz volt, bár a végén a Zöld Pardon.. nah hát azon irtó jót röhögtünk Alcarral, főleg mikor meg találtam jegyezni, hogy bevittem szegényt Mordorba a sok ork és troll közé, mert azok a fazonok, akik ott voltak, háát.. de hülyére röhögtük magunkat rajta, tehát végülis rúlz volt
És az az ugrálós tosz a Margitszigeten meg szenzációs volt!!! Alcar, imádlak, hogy hagytad magad rávenni erre
Meg minden nagyon klassz volt.. nah nem nyomok itt kliséket, inkább köszönök:
Alcar, drága Bátyó, klassz volt, hogy jöttél, hogy ennyit beszéltünk, hogy hülyültünk, meg minden!
_Neo öcsém, örültem, hogy láttalak, mert Veled is rég taliztam és remélem nem leszel mindig ilyen marhára elfoglalt, mint mostanában. A sztrapacska-klub ötletét pedig támogatom
Min és Ulmo, nagyon kár, hogy nem maradhattatok sokáig! De hálistennek mi Pécsen talizunk megint
Julcsi, nagyon köszi a beszélgetéseket, cseten folyt. köv.
Cica: kár, hogy hamarabb leléptél, de remélem jól telt az estéd további része!
Áfi: nagyon örülök, hogy dumcsiztunk! Pécsen folyt. köv.
Iru, Neked szintén nagyon örülök!
Lau, kár, hogy korán menned kellett!
Pusszantalak mindannyiótokat!
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Nagyon koszonom mindenkinek, hogy jelen volt, nagyon jokat dumaltunc ß)
Nezett a szint, mikor a ket bombazot meglattak velem ß)
mas vizek:
Draga kedves felesegeim megfenyegettek, hogy baj lesz, ha ezt nem irom be ide, ugyhogy megteszem ß)
Tegnap este a Sziget legszebb eskuvoje zajlott le (legszebb menyasszonyokkal, legszebb beszeddel es a lexebb gyuruket valasztottuk magunknak). Silmeniel, Galadh es Nodlee dontott ugy, hogy korabbi hazassagunkat megerositik, valamint gyuruvel es csokkal pecsetelik meg, beragyogjak eletem szurke napjait, en meg hagytam magam ß) [size=9:iojiw0sx]valojaban en vetettem fel a temat...[/size]
Koszonom nekik! /me a Sziget legboldogabb ferje ß)
PS: A naszejszakara is sort kene keriteni ß)
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Jó sok beszélgetés, még több baromkodás (waze, hogy bírtok engem rávenni minden ökörségre, lásd gumiasztal, aszta, még most is izomlázam van:)
Szóval, a Déliben várt Orsie meg _Neo öcsém, aztán irány a Margit sziget:) Ott meg Min és Ulmo! Aztán csatlakozott pár ember/tünde:)
Na, majdnem beborult, de Ulmo elűzte a felhőket valami varázslattal.
Közben még némi tápot is vettünk, meg voltunk egy kávézóban, ahol nagyon csúnya, rózsaszínű lépcső volt... BÖÖÖEE!!!!
De hál'Erunak _Neonál volt némi Nightwish sör (!!!) így a BÖÖÖEE elszállt:)
Aztán befut Áfi, Cica, s jött drága kis feleségem, Iru is:) S nem is tévedtem el, ami tőlem biz' nagy szó!!!
Ahh, a fűben heverni, beszélgetni nagyon rúlz!
Orsieval meg jó bunkó volt a budibácsi, velem nem volt az, ördög tudja miért:) pedig nincs is olyan vadállat fejem:)
A sziget után elmentünk sztrapacska-enni a Bajorba:) Ott volt már Lau is!!! És hihetetlen: egyszer csak befutott Kriszana is! Utólag is még egyszer Boldog Névnapot!
A társaság szétszéledte után Orsieval még meglátogattuk a Zöld pardon nevű helyet:) Bakker, az a hely annyira gáz, hogy tök jó! Biztonsági bácsi: (miután kinyittatta velem a táskámat): "a dobozos sört tessék odakint meginni..." én: "értettem...." waze, még sose ittam sört parancsra:)
Na, aztán jó kis gyalogtúra, s délelőtt is kis pesti-mászkera:)
A fenébe, annyira jó volt veletek... mennyire jó összejönni, beszélgetni kicsit (?!?) Mikor látlak Titeket újra?
Sokan a Szigeten voltatok, én meg csak úgy felruccantam Pestre. Hát, nagyon ott volt ez a hétvége:)
köszönömök, Rúlzok? Hát, van belőlük:)
Orsie, drága kis Húgocskám:) nagyon szépen köszönök mindent, a szállást, a rengeteg beszélgetést! A WC-s bácsi is khiraly volt:)
Minerva Mami, Ulmo nephew: nagyon jó volt Titeket újra látni, mégha rövid időre is:)
Iru, drága kis feleségem:) háááát.... mit is ragozzam? Nagyon jó volt újra látni:)
Nólindir, kedvenc tünc hugicám:) Nagyon szeretlek, de ezt úgyis tudod:)
_Neo: kedves Torninya, pláne öröm volt megünnepelni az Eldatorni Ltd. Co. féléves fennállását:)
Lau: Ha téged látlak, mindig a tánc jut az eszembe, s ez azért nagy szó ám, mert én annyira de annyira nem szeretek...
Áfi a legelső sógornőm:)
Cica, nagyon fox hiányozni a fene egye meg... siess vissza!!!
Hát, röviden ennyi voltam...
az ördögbe, nagyon hiányoztok:)
- Aeglos
- Nem elérhető
Nólindir írta: Kapitális csocsómeccs, melyben Felagundot gyenge teljesítménye miatt Gumipókra, _Neot pedig Ankalimonra cseréltük, Angwen pedig csomó gólt rúgott
Az tényleg nagyon ott volt!
Én is élménybeszámolok pár mondatban...
Előszöris, én sokkal jobban éreztem magam Kapolcs-Monostorapátiban, mint a táborban. Jó volt a közösség, és kevesen voltunk, de pont annyian amennyi emberrel egy össznépi izén jól tudom magam érezni.
Ami emlékezetes:
Mirrand, hogy este együtt próbáltuk az összes tüncruhát, amit csak találtunk.
Angwen és a rögtönzései.
Mau, aki rászánta magát a kalligráfia oktatásra... végre
Icke, mert málna és vérvimpár
_Neo, mert meghívott egy sörre, és a beszélgetések.
Mogy, és a meséi késő este
Léli és a piros karmok... :shake:
Vewy a kommandók miatt: marcipán, csoki, majd pénztárcakommandó...
Egyik este, amikor kriszana a Deep Rivert énekelte, és közben mindenkinek a fejére ütögetett egy fa tányéralátéttel, látszólag megőrülve.
Morgana, aki mégiscsak eljött :hello:
Ery és a létfenntartás alapelvei, az instantleves placebó jellegén levezetve.
A Bolyhok összeírása Vewyvel és Angwennel, közben Anglachel arcát Vewy és én kockásra festjük...
Felagund jelenése az utolsó nap, és higgadt beszólások.
A hihetetlen Alsóörsi utolsó nap, ami méltán marad meg mint ennek a nyárnak az egyik legszebb élménye. Köszönöm azoknak akik ott voltak, hogy ilyen jól éreztem magamat, Launak és Tomának, hogy végül elcsábítottak, Elődnek, hogy a sátrában aludtam, majd bontva:
Szofinak a sok bölcsességet, és hogy végre építő kritikát is kapok
Esgalnak, hogy este olyan jót beszélgettünk
Launak, hogy bolyh, és hogy triangulista
Elődnek, hogy sokmindent megosztott velem, nomeg a sátrat.
Tomának és a Nagyszüleinek a csodálatos szállást, és szervezést.
Nimának, Kincsőnek, és HV-nek a szórakozást.
Ladisnak az élesszemű ifjú nyilatkozatait...
Nagyon jó volt az utolsó nap!
Kulcsszavak:
triangulizmus
fényviszony
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Hát akkor beszámolok a Monostorapáti csodás napomról.
Megérkezek (szülőkkel, autóban), rögtön kiszúrom, már a kocsi ablakából, és hangosan mondogatom a családnak fél percen keresztül, hogy "Ott van Kincső! Mindjárt elkapom!". Utána tényleg elkapom, igaz hogy közben telefonál, de sebaj, megvárjuk. Elvezet a Guzsalyashoz, itt-ott egy-két ismerős arc, de mind csak olyan távoli ismerősök. Kezdek kicsit ideges lenni, mert senki más, "közelebbit" nem látok, aztán befut Nima, Eruntale, meg asszem valamivel később Panni is. Aztán valahogy elkeveredtem a hennásokhoz, és beálltam segíteni. Pók volt a másik "dolgozó" egyén, Angwen pedig a nagy tudású tünde bölcs, aki a neveket átferdíti quenyára majd még ráadásul ezt átírja tünde betűkkel is. Hát nem tök jó? Hennázgatunk, elvagyunkk, jókat derülünk és dumcsizunk Angwennel, majd KHE, ami immár nemtom hanyadszorra is nagyon jó, Mírranddal csak azt állapítjuk meg, hogy a közönség sült hal, mert szinte alig-alig nevetnek a poénokon. No de sebaj, mi legalább értjük hogy miért van benne Ankalimon, és élvezzük a darabot. Az eső elől bevonulunk a fedett részre, aztán Esgal és Mírrand átveszi a cuccot, és elkezdek lézengeni erre-arra, befut közben Rana is, aminek nagyon örülök, és dumcsizgatok, járkálok mindenfelé. A nap hátralevő részében is nagyjából ez ment, Morganával kicsit bemerészkedtem valami óriásbábos előadásra, Mírranddal dumcsiztunk a könyvespultnál, Eruntale, Szürke és Arden kezét és Nima homlokát dekoráltam, aztán valamikor jön a szülői felszólítás, hogy szíveskedjek elhagyni a terepet. Magamban könnyezve elbúcsúzom mindenkitől, és lelépek. Nagyon sajnáltam hogy nem maradhattam és aludhattam ott, dehát sajni ez van.
Köszönöm nektek ezt az egészet, nagyon-nagyon jó volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Kincső
- Nem elérhető
Benne volt a programban hogy 15:00-kor kezdődik... Egyébként mi ott voltunk kb. 1 - fél 2-kor, csak aztán elmentünk sátrat felverni és sajna három faluval arrébb nem találtak nekünk szállást, csak kb. negyed órányira...Rochgil írta: olyan fajta tájékoztatást kapunk hogy lesz-lesz ha jönnek, de nem biztos, és az sem hogy a Guzsalyásba lesz. de 15 órakor kezdödik.
Rochgil írta: kb 15:17 körül befut a társaság, szíves elnézést kérnek mert csúszás lesz. utána mégis elkezdik kicsit zavart rögtönzött müsorral, hogy az idöt kitöltsék rögtönzött énekkar- fele nem tudta a szöveget de jó volt taps, stb. majd tánc, fergeteges siker =) utána elkezdik a paródiát, kicsit hiányos, vagy nem túl kidolgozott jelmezzel, de jó, persze miután rájöttél ki kicsoda : D naon tecc, bár a nép nem minden poént ért /némelyik télleg lapos volt /
Azért nem siettük el a visszaérést, mert tudtuk hogy Ankalimon kocsival még messze jár, a jelmezek azért voltak hiányosak mert a kocsival jöttek, és amikor végre elkezdték, akkor sem ért még oda, csak épphogy a jelenete előtt... A másnapi előadások sokkal gördülékenyebbek voltak. A "nép", azaz a közönség viszont sajna nem igazán vette a poénokat...
Azért jó hogy tetszett. Gyere máskor is máshová is!
- Rochgil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Csütörtök.
/nem vagyok MTT tag/
odamegyünk reggel 10-re, d.u. 16:30-kor haza kell indulnunk. olyan fajta tájékoztatást kapunk hogy lesz-lesz ha jönnek, de nem biztos, és az sem hogy a Guzsalyásba lesz. de 15 órakor kezdödik. úgy h visszatérünk 14:10-kor, hát, még sehol semmi, úgy h kérésre kitöltünk egy anonym tesztet, de nem találtatunk valami jó alanynak, semmi káros szenvedély, iskolai, vagy családi probléma, a lapok számához mérten gyorsan végzünk. kb 15:17 körül befut a társaság, szíves elnézést kérnek mert csúszás lesz. utána mégis elkezdik kicsit zavart rögtönzött müsorral, hogy az idöt kitöltsék rögtönzött énekkar- fele nem tudta a szöveget de jó volt taps, stb. majd tánc, fergeteges siker =) utána elkezdik a paródiát, kicsit hiányos, vagy nem túl kidolgozott jelmezzel, de jó, persze miután rájöttél ki kicsoda : D naon tecc, bár a nép nem minden poént ért /némelyik télleg lapos volt / , a szerepjátszók közt vannak nagy tehetségek is : ) utána oszlik a nép mikor vége, következö mqsor késöbb, mikor mi már rég nem leszünk. h csütörtök volt az utolsó nap mikor a Balatonnál voltunk lent, úgyh csak enyin maradhattunk.
jó lenne hogy akik ott voltak csütörtökön jeleznék priviben, és h kik voltak ha játszottak a szerepjátékba mivel, nem ism senki
tnx!
amúgy jó volt : D
- Esgal
- Nem elérhető
Holtak vezére írta:
Esgal írta: az alsóörsi különítménynek
csak Tomának.
én nem csináltam semmi hasznosat....
Arra a bandára értettem, aki Alsóőrsre lement, nem csak a tősgyökeres helyiekre...
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Holtak vezére
- Nem elérhető
Esgal írta: az alsóörsi különítménynek
csak Tomának.
én nem csináltam semmi hasznosat....
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- Toma gazda
- Nem elérhető
utolsó Kapolcsiak Alsóörsösök
találtam
egy törülközőt
egy kenőkést
egy fekete lámpát hosszabitoval
akinek hiányzik az jelentkezzen nálam mobilon
a 06 30 494 2092 es számon
mert megöltem a gépem 1-2 hétig nem leszek
üdv!
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Kincső
- Nem elérhető
Népliget, megállapítom hogy szokás szerint kb. a legtöbb cuccot hoztam, közlik hogy Drizzt elvásárolta előlünk a jegyet, majd valakinek (sajnos nem tudom kinek ) az anyukája nagyon kedvesen elintézi, hogy legyen mentesítő busz. Punny a buszra várva, Sólyomszem törzsfőnök nyolcadik fia Voszjem by Ery (orosztudók előnyben), felszállás, MTT elfoglalja a hátsó szekciót, mi Angwennel kicsit előrébb szegénykém alszikot próbálunk játszani, de a kényelmetlen ülés miatt több-kevesebb sikerrel. Veszprémi negyed órás várakozás [size=9:2l6ieyoi](Mírrand még mindig lógsz az 50-essel, de tök8)[/size], majd a fele rizskók elfogyasztása Angwennel (nem is tudtam hogy Bebe dolga Küngisz etetése... ). Megérkezés, ottlévők üdvözlése, színpad érdekes méreteinek megszemlélése, kürtös kalácsos (nem kürtős, kürtös...) bódé. Elvonulás a sátorhelyhez, ami nem is 10 perc, bár nem t'om miért a hosszabb úton mentünk amin még több kanyart is kellett megjegyezni, mint később kiderült rövidebb is van, de azért közelebb is találhattak volna szállást... Sátorverés, kalapácshiány (köszönöm, akik segítettek amikor látták mit összebénázok a sátrammal!... de egyszer ezt is meg kell tanulni). KHE-sek el, majd mi is utánuk, szegények improvizálnak, Anczy sehol, végre elkezdik, Anczy befut. Hüle közönség nem érti a poénok 3/4-ét... Beindul a gyöngyfűzés, Eldamyn néha segít, soksoksok kis- és nagyobb gyerek ja meg felnőtt is, fogynak a kapcsok, damilok kötözgetése, közben elkezdek egy karkötőt, bemenekülés az eső elől, esernyőtartás Finwe rajzlapja fölé, végre kapunk normális asztalt, beszélgetek egy lelkes vissza-visszatérő gyöngyfűző lánnyal, közben fél szemmel látom a táncokat meg ilyesmiket. Este tüncséta, mi élvezzük de a kocsmai zenéket nem sikerül túlénekelni, esti mese de azt nem hallom mert nememlékszemmármitcsinálok, aztán Eldamynnal az eladandó könyveket nézegetjük, többiek szerepjátszanak, ja még másnapra vonatkozó eligazitás is volt. Egy ismeretlen lány segítséget kér a GyU társas szabályaihoz, sz'al tartok neki szemináriumot (csak válaszoltam a kérdéseire). Aztán egy idő után lefekszem, ja merthogy kitaláltuk hogy lenn alszunk a közös helyiségben, és Pók meg _Neo lehozta kocsival a cuccainkat. Valamikor hajnalban felébredek és konstatálom hogy egy csomó időnként mocorgó hálózsák került körém, próbálok visszaaludni de Finwét kénytelen vagyok felébreszteni mert nagyon horkol, visszaalszom, még párszor felébredek és egyre jobban mocorognak a hálózsákok, aztán arra ébredek hogy a hálózsákok felülnek és emberalakot kezdenek ölteni, Léli meg áll az ajtóban... Felkecmergés, közös kajálás az összedobott cuccból, majd kitámolygás, Lau tervezgeti hogyan fogja ecsetelni az ír tánc rendkívüli veszélyeit a tanulni váhyók elriasztására, de Brandir könyörtelen és minket is kihajt hogy tanuljunk táncolni, ezt látva a civilek is egész belelkesedtek. Egy szervezőnéni jót veszekszik velünk, ahogy Angwen megállapítja nagy esélye van a szívinfarktus általi halálra, és betiltja a lentalvást, és közli hogy a színpadot nem használhatjuk mert az zavarja a benti táncházat és a kis szobában tartsuk az előadásokat... Az énekkar a verses-dalos előadáshoz készül és pl. a Bombadilt éneklik amit én tudok a fél énekkar meg csak nagyjából így megállapítom milyen igazságtalan az élet, közben újra megnyílik a gyöngyfűző szekció, befejezem a karkötőt és újba kezdek, megint soksoksok ember, újra menekülés az eső elől, damilhosszabbítási feladatot kapok... huh, legalább 10-15 perc volt, mire sikerült, kiköltözünk a bábszínház miatt a teraszra, még mindig sokan vannak és permínek cirka 4-5 óra után kezd rohadtul elege lenni a gyöngyökből, komolyan csak annyit mentem el ezalatt a gyöngyösasztaltól amíg kimentem Nimáért és Eruntaléért a buszhoz helyettük egy Milendoriát találtam de a fent említett két személy is megtalált minket. Végre átadnám a műszakot Nimának de erre az éppen befejezett karkötőm vége kibomlik, és a miniatűrt kötözhetem újra, tart vagy 10 percig sz'al kicsit agyamra mennek már a gyöngyök. A KHE-kből meg mindenből így csak messziről fél szemmel láttam valamit. Drizzt, Dodie & Rabyn elmegy. Punnyadok, sztrapacska-elméletet hallgatok és viccmesélő punnypartin veszek részt, Rayan megkéri Lélit hogy énekeljen mert az énekkar kevesen van, permí meg pofátlanul bekönyörgi magát, aztán úgy az első nekifutásra összeállított műsorból 2 dalt tudtunk... aztán ez szerencsére felszaporodott. Ööö amikor az olyanokat énekelték amiket nem ismertem és szöveg se volt így tátogni se tudtam akkor azért jobb szerettem volna nem a színpadon lenni, de azért nagyon-nagyon köszönöm a kandallót meg az ego-songot hogy énekelhettem! Aztán este közös kajolás, de előtte volt megint tüncséta és a zászlónk rúdja béna volt , ezért nem tudtuk vinni, ja és a filmesek folyton mindenkivel internyúztak egész nap, aztán volt esti mese, Feanor-népmese Ádám előadásában , de permínek nagyon tetszett a megfogalmazás hogy értse a pórnép is, azt meg tudjuk hogy Ádám milyen jól tud mesélni. Punnyadás a szobában (vagy az még előbb volt?) Ádám és a nőies orkok Aztán egy idő után felkeveredünk a sátrakhoz, még összegyűlünk egy kis beszélgetésre-viccmesélésre-Romhányiszavalásra-ésújrasztrapacskaelméletre, majd hárman megpróbálunk elférni a csomagok mellett a sátorban. Szegény Eruntale-nővérkémre többször majdnem rágurulok. Aztán a reggeli melegben korán ébredünk, újra csoportos kajálás először a mi sátrunk előtt, Nima&Eruntale szétosztogatja a croissantjait, majd az asztalnál is, közben punny meg beszélgetés és az elmaradhatatlan hüle poénok, Laurelin statisztákat keres a Linnaevenbe és Eldamyn&én jelentkezünk végül. A nép nemnagyon akar lemenni, de aztán valahogy sikerül mégis. Miután félóra rohangászás után szerzünk asztalt meg székeket és elkezdjük újra a gyöngyfűzést, Ankalimon közli hogy ma ne legyen hogy az üvegfestésnél fogyjanak el a poharak, de még a kislány befejezi a nyakláncát. Addig én bőven elkészítem a harmadik karkötőmet, még fogalmam sincs mit csináljak velük... Szürke fűz valamit ami lehet hogy öv lesz de ahhoz rengeteg idő kéne. Bezár a bazár de maradunk punnyadni, Völgy-napilap beli cikk és az "éjszakai tündeséta dalokkal, a sajnos csak remélt napfényes kék ég alatt, pedig..." Szofi lediktálja a Linnaeven-szövegeket amit tudnunk kell & permí megtanulja, majd bevonulunk ruhákat keríteni magunknak, aztán elmegyünk próbálni, miután visszajövünk már gyűlnek a Feanoros élőképekhez a népek, odamegyek erre Ádám közli hogy én leszek Indis, tökjó, de végül Indis kimaradt , de mi nagyon jól elvoltunk az improvizálással a színpadon, remélem a közönség is élvezte annyira mint mi... Aztán Linnaeven, és vége. Egy csomóan elrohannak a buszhoz, pakolás, variálás hogy ki mikor és hova megy. Pár óra alatt sikerül kiválasztódnia annak a 10 embernek akik Alsóörsre mennek Tomáék kedves meghívását elfogadva. Együtt indulunk a Bp.-i szekcióval, a busz a 45 perces utat Vezsprémig 1,5 óra alatt teszi meg... Nembaj, mi éneklünk, amikor szólnak hogy az egyéb utasok kezdenek idegesek lenni elkezdjük Eldamynnel és Esgallal a KHE-t elmondani & egyebek. Végre odaérünk, félórás integetés a továbbmenőknek, majd elhatározzuk hogy Aeglos elvisz minket várostnézni fél óra alatt, de kicsit nehezen indulunk el és végül csak 4-en megyünk, Lautünc, Előd, Aeglos & permí, megcsodáljuk a fényviszonyokat és vitatkozunk is a jó & rossz fényviszonyokról, Lau megalapítja a triangulizmust vagy miaszöszt, találunk egy fagyizót, gondolkozunk, hogy becsöngetünk minden házba amíg meg nem találjuk, hol lakik Alcar, de sajna nincs rá időnk, látunk messziről egy faszobrot ami Előd szerint faszent, visszamegyünk, Aeglos lefényképez minket a fényviszonyokkal az érdekes szökőkútnál. Visszatérünk, megtudjuk hogy lemaradtunk a Linnaeven előadásáról, de hamarosan indul is a buszunk. Különböző igazolványképek nézegetése és Felsőörs-alsó és Alsóörs-felső közti különbség. Toma vár minket a megállóban, séta a házhoz közben a változatosság kedvéért éneklünk, majd sátrat verünk, Toma kedves nagyija süt nekünk bundáskenyeret, vacsorázunk, beszélgetünk, fürdőruhaprobléma, Nima ad olyan ruhát amit akár fürdőruhának is használhatok, és így is teszek. Fél tíz körül el is indulunk a tóra... azt hiszem 6-an merészkedünk be a vízbe, Toma, Előd, Nima, Lau, Ladis & permí. Ha már itt tartunk a többiek: Szofi, Esgal, Aeglos, HV. Remélem annyira nem vagyok amnéziás, hogy kihagytam valakit... Aztán úgy 5 perc után ki is jövünk, felveszem a cuccaimat de még mindig fázom, felvszem Előd pulcsiját is de szabályszerűen vacog a fogam... Érdekes beszélgetésbe merülünk a különböző emberekről... Aztán egyszercsak végre-valahára visszaindulunk mielőtt tényleg megfagynék. Visszatértünk után _száraz_ ruhát veszünk, majd jó érzékkel felmegyek a házba és valóban ott is találok pár embert. Esgal, Szofi, Toma, Aeglos & én kb. éjféltől hajnali 3-mal beszélgetünk ki-ki több-kevesebb aktivitással, és megállapítjuk hogy tök jó hogy csak ennyien vagyunk mert pl. táborban nem lett volna idő ilyen beszélgetésre. Aztán elvonulunk aludni, nem taposom le Nima fejét amikor átmászom rajta a sátorban de felébred szegény. Aztán bumm már alszom is, és újfent a melegre ébredek. Mosdás, punnyadás majd öntevékenyen elkezdünk kajálni, és végül mindenki odaszállingózik, összeszedjük az összes maradék kaját és derekasan pusztítunk, megdézsmáljuk a szederbokrot is, majd nekiállunk sátortbontani. A neheze a sátor összehajtása, csak harmadszori nekifutásra sikerült HV-vel összehajtanunk úgy hogy beférjen a tokjába... Indulás, mert Lau vonata fél órával előbb megy mint a miénk, kollektív integetés Launak, majd páran elvonulnak boltba. Jön a vonat, búcsú, de előtte még Szofi ráveszi Tomát, hogy legyen a fia. Gyorsan szaporodó család... Felszállás, beszélgetés, punnyadás, Előd versének kéziratának kiböngészése , kekszek & egyéb hasonló kaják elfogyasztása. Permí az utolsó félórára annyira bepunnyad hogy folyton majdnem elalszik. Végül érkezés a délibe, Esgalt elrabolja a családja, Rózsa/anyuval átvisszük Elődöt a nyugatiba, de sajna 10 perc alatt nem sikerül átrepülni, de sebaj, vonatindulás előtt 5perccelig beszélgetünk. Aztán haza.
Köszönet:
Brandirnak és Launak a szervezésért
a KHE-seknek, Linnaeveneseknek, énekkarosoknak, mesemondóknak az előadásokért és hogy segíthettem
Eruntale-nővérkémnek és Nimának hogy lejöttek és nem engedték hogy magányosan sátrazzak, meg Nimának hogy felváltott a gyöngynél meg úgy mindent mindkettőtöknek
Milendoriának, hogy eljött egy kicsit és szokás szerint mindig mosolygott, meg Ranát is jó volt látni
tüncsétákért mindenkinek aki részt vett benne
Rayannak hogy megengedte hogy énekeljek az énekkarral és Laurelennek hogy statisztálhattam a Linnaevenben és Ádámnak hogy a Feanor-élőképekben is játszhattam
Eldamynnek a beszélgetéseket & énekléseket
az alsóörsi bandának a beszélgetéseket
Tomának, anyukájának és nagyszüleinek a szíves vendéglátást
mindenkinek mindent
Biztos kihagytam valamit azért elnézést. És hogy ilyen hosszúra nyúlt szokás szerint, azért is...
Kincső
- Esgal
- Nem elérhető
Köszönöm:
Luthinnak, hogy végül mégse fönn aludt, és beszélhettünk
a KHE-seknek az előadásokat, fantasztikusak vagytok, jó veletek dolgozni
a tüncöknek a táncot
Linnaewen balladáját (meg a bónusz előadást a veszprémi buszmegben, csökkentett létszámmal )
Szofinak, hogy végül csak meggyőzött, hogy menjek velük Alsóörsre
az alsóörsi különítménynek
Aeglosnak, Kincsőnek, Tomának, és Szofinak a beszélgetést hajnal három tájban
mindenkinek, hogy ott volt, és hogy olyan, amilyen
Jó veletek, na.
(bocs, h a fentiek kissé kuszák, nem enyhén vagyok fáradt)
Ja, és készült egy felvétel, egész jó minőségben a Linnaewenről, apám által, ha valakit érdekel, ad egy kazit, és átveszem neki.
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Léli
- Nem elérhető
Szóval, mint azt a többség észre vehette, csütrötöktől eltűnődtem. Ennek oka Monostorapáti, és az én drága KHE-seim voltak, akik mégis meggyőztek, h menjek
Asszem ez ilyen össze-vissza dolog lesz, a legemlékezetesebb eseményekből:
Jegyvásárlás, illetve csak lett volna, ha Drizzt nem veszi meg az orrunk előtt az utolsó jegyet... Node sebaj, a buszon még lehet kapni. Várakozás, szokásos dolgok, elődöt majdnem elüti egy busz, én meg befonom Cica haját Buszozás közben gillz vezetésével Vampire szerepjáték, Giorgo és Ursula beszélgetése, a kölykök cselekedetei, szegny Schwartz doktor (Drizzt) idegei meg lassan felmondják a szolgálatot, de időközben megérkezés.
Lau fogad minket, bevonulás a főhelyre, a színpad megcsodálása, kiderül, hogy mégis lesz Kettétört Kürt (a színpadtól 2 méterre árultak kürtős kalácsot ), aztán felcuccolunk a helyre. Vissza az előadásra, Apa nincs ott. 140-el (rosszul emlékszel, tünc ) veszi a kanyarokat a szerpentinen, Nijó meg a végrendeletét írja... mi meg várunk, fél órás leégés a színpadon (avagy mártíromságot vállaltunk az MTT-ért, tessék ezt értékelni), majd a KHE kezdete (Apa nélkül), majd én játszom helyette. Aztán mégis befut még a jelenete előtt, és a KHE egész jól lement (igaz, hogy a jelmezek 80%-a Apa kocsijában volt, de rögtönzésben, mint már soxor kiderült, jó a csapat ). Aztán még volt énekkar, meg árusítás, meg tánc persze ezek már jórészt esőben, de jók voltak, meg volt közönség is. Aztán úgy volt valami este (beszélgetés, teaház, lennalvás), de azt már nem tudom részletezni.
Másnap "hajnalban" ébresztem a bandát (3/4 9 volt ), Galadh az acélbetétes bakancsával fenyegetőzik, de azért lassan mindenki felkel, nagy sikere volt a Strepsils-nek az énekkarosok körében (de csak reggeli után! ). Sürgés-forgás, gondok a helyiekkel, vásárlás Drizzttel (mindketten fekete köpenyben voltunk, de csak kicsit néztek ránk furcsán ) és a Vér Platán
Galen betanítása Faramirnak (kb. 2 óra alatt, és egész jól megcsinálta ), 1 órási KHE-előadás (problémamentesen Csak Drizzttel nevettük szét a fejünket pl. Ery grimaszain, Dodie anch-nyakláncán (de télelg jól állt ), Mirrand játékán... ). Eiám váratlan látogatása köztünk ( ), aztán perme is szerepel az énekkarral (vagy az máskor volt? Volt vagy 3-szor, és tök jó volt, már nagyon hiányzott az éneklés), aztán 3 órási KHE-előadás (inkább nem részletezném. Apa helyett én játszottam a Téma Szakértőjét, Leguán helyett pedig Brandir urgott be (előadás előtt 5 perccel a kezébe nyomtam a szöveget, h MOST tanulja be... és megcsinálta, gratula És köszi ), de megcsináltuk ).
Aztán kiderült, h Dodie és Drizzt betegek, Rabyn ápolónővé alakul, aztán úgy kreatívkodások, megint szereplés a fél énekkarral, de az is jó volt Aztán fel a betegekhez látogatóba (ööö... elég betegek voltak...), apa hazaviszi Dodie-t meg Drizztet (Gyóóógyuljatok meg hamar! )és velük ment Rabyn őrzőnek, meg Galadh is.
Aztán úgy már fogalmam sincs, még mi volt aznap este.. jade, Telco meg Laurelin meg efkú érkezése, progmat-"humor", gitározás Anglachellel, meg Vewy szép új tünc-ruhája, meg Leguán és a 3. filmben látható nőies orkok elméletének kifejtése...
Aztán alvás, másnap (izé, ma) reggeli, meg punny, meg kreatívkodás, meg vásári képmutató, de úgy igazából senki se volt aktív, nem is csoda... viszont meleg volt (de nagyon!)...
A hazafele út meg csak kissé volt fura, arról nem írok
Ja, Apa (Anczy) egy mondat erejéig "agresszív" volt (avagy ez tőle nem félelmetes, hanem nevettséges): "Vedd le a szemüveged, mert nem akarom eltörni!"
Node, köszönet-sorom Köszönöm,
Brandirnak meg Launak, h volt türelmük megszervezni ezt az egészet, és hogy mehettem
A KHE-seimnek, akik végülis mindig hallgattak rám, és megcsinálták, amit kértem, és megtartották az előadásokat
Drizztnek, hogy mindig mellettem volt, és megnevetettetett, amikor szomorú voltam, meg hogy olyan jó énekhangja van Ja, és persze a felülmúlhatatlan arcjátékát
Leguánnak, Kedvenc Bölcsemnek, hogy ottvolt, éshogy olyan jól énekel, éshogy tud gitározni ( ), éshogy van
Pókcicának, a hennát ( ), meg hogy olyan vidám, meg hogy a Bátyám
Rayannek, hogy énekelhettem az énekkarral (már télleg nagyon hiáányzott a fellépés, az elmúlt 1 évben eccer sem volt )
Galennek, hogy betanulta Faramirt és Brandirnak hogy megtanulta Jedit
Apának a fuvarokat, meg a nyugodtságát, meg a kedvességét, meg mindent
Rabynnak, hogy elment vigyázni a betegekre (nem lettem volna nyugodt, ha nem megy velük valaki...)
Meg mindenkinek, aki ottvolt, hogy ottvolt és jó volt megint veletek lenni, és jó levezetése volt a tábornak, és nagyon hiányoztok, és megint közelállok a síráshoz, mert nem akarok Szegedre menni, mer ott nem vagytok
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Julcsi_
- Nem elérhető
Nem is tudom, miért van ez, de nekem a Művészetek Völgyén tervezett konszolidált részvétel végül mindig valami orbitális őrültség formájában jut kifejezésre. (Igaz, L'Elf? ) Nos, így volt ez idén is... Kicsiny monostorapáti MTT-különítmény nagyon RULZ volt, bár csak egyetlen napot voltam, az fantasztikus volt!
Hátizé, kiragatott best of:
az egész tömött apátii busz Giorgio és Ursula szemérmetes párbeszédét hallgatja Előd és Galen előadásában ("Óh, szívem, és akkor hol találkozzunk? A sikátorban...? Igen, akkor ott leszek a fehér Cadillac-emmel...")
Csirkefej és csirkeblues, avagy éljen az állatvédő sátor! :biggrin2: [size=9:b9hajk64]csak kár, hogy visszakérték...[/size]
ööö... 3 óra, itt áll a nép - mi is legyen most?? Spontán kényszer-énekkar és Boszorkánytánc, miközben a Szakértő 120-szal veszi a kanyarokat...
KHE megint óóóriási volt!
kisded falutúrát teszünk Galadh-dal - habár nem önszántunkból, de az mind1 is
szokásos tánci-tánci, "holazistenbevanaszoknyám", "veszedleaharisnyámatazonnal", énígynemállokszínpadra" és hasonlók
lángos, tünckendők a lábamra tekerve (), kőkemény kókuszturmix (amit aztán Szürke felrúgott, de nem is baj, úgyse volt finom )
Kapitális csocsómeccs, melyben Felagundot gyenge teljesítménye miatt Gumipókra, _Neot pedig Ankalimonra cseréltük, Angwen pedig csomó gólt rúgott (Ja, s mint kiderült, Szürke inkább hátvéd - főleg jobb kézzel forgatva... )
Aztán haza éjjel 11-kor haza, kocsiban ájult alvás egy kis PF-ra, és ismét meggyőződtem róla, hogy mennyire sok itt a különlegesen jó és értékes ember. Sokat jelentetek nekem, igazán sokat, nem is írok semmi érzelgős izét, mert még közhelynek vélnétek. Igazi barátok vagytok.
argh
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
- icke
- Nem elérhető
Próbálok elsőként beírni a végigmaradó táborosok közül
Tavaly nem voltam, így nincs összehasonlítási alapom. Mindazonáltal nagyon élveztem az egséz tábort, az infantilis társaságot, satöbbi. Köszönetek:
Tábvezeinknek, rendíthetetlen kitartásukért és türelmükért - nem lehet könnyű 150 ilyen embert kordában tartani;
_Neonak, odaadó hangosítói szolgálataiért, és iszonyatos(an fárasztó) vicceiért;
a HoPE-os különítménynek, az idegbeteg éjszakákért;
Tivadarnak a Vampire-ért, bármily nehéz is volt neki;
Beor népének, a színdarabért és a remek csapatmunkájukért (három szó! );
és persze Maunak, mindenért
De ha már Élménybeszámolók, élménybeszámolok [size=9:3on9ro7n]Mau lehet, hogy megöl érte, de nem valószínű... [/size]
Szóval késő éjjel kettesben sétáltunk Mauval az erdőben. Csillagok, holttiszta ég, a természet halk csendje, egy merő romantikus regény. És vajon miről beszél egy lány meg egy fiú ilyenkor?
[size=9:3on9ro7n]Filozófiáról, nyelvfejlődésről és macskákról minden mennyiségben [/size]
Béke veletek
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Melian
- Nem elérhető
ez jutott eszembe, emlékezésül a velemi napokra:
[size=9:1w9nprk2](Egyébként Petőfi "Szülőföldemen" versének részlete)[/size]
"...gyermek vagyok, gyermek lettem újra,
Lovagolok fűzfasípot fújva,
Lovagolok szilaj nádparipán,
Vályúhoz mék, lovam inni kíván,
Megitattam, gyí lovam, gyí Betyár...
"Cserebogár, sárga cserebogár!"
Megkondúl az esteli harangszó,
Kifáradt már a lovas és a ló,
Hazamegyek, ölébe vesz dajkám,
Az altató nóta hangzik ajkán,
Hallgatom, s félálomban vagyok már...
"Cserebogár, sárga cserebogár..."..."
Mivel hamarabb hazajöttem, szinte még jobban hiányzik, hiányoztok...
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Álmos
- Nem elérhető
Ha valaki talált egy fekete Avanglion napszemüveget az szólna nekem mert itt siratom mert nem találom
Előre is köszönöm!
Üdviii
Huhú
- Míriel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Sajnos személyes okokból előbb kellett - szinte búcsú nélkül - otthagynom a tábort. Rettenetesen sajnálom...
Életemben először döbbentett rá valaki, hogy mennyit jelentetek nekem, és én mennyit jelenthetek Nektek.
Köszönöm azt a rengeteg baráti szeretetet, amit sugároztatok felém, hihetetlenül jól esett.
Igaz a mondás, hogy a barát bajban ismerszik meg igazán.
KÖSZÖNÖM, HOGY MELLETTEM ÁLLTATOK! SZERETLEK BENNETEKET!
És köszönöm a kistüncöknek, hogy elviselték a tanításomat. Nagyon-nagyon ügyik vagytok!
Úgy érzem, tele van a szám földdel.
- Drowse
- Nem elérhető
Ennek nem úgy kéne lennie, hogy jajj, ez a srác, hogy szeret minket, leutazott a kedvünkért a világ f*szára, ugyan szorítsunk már neki egy kis helyet, etessük meg, megminden? Vagy nem? Bennem van a hiba, vagy más is úgy látja, hogy ez így lenne természetes???[/size]
"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
- Lili
- Nem elérhető
Nem gondoltam volna,hogy ilyen hamar fogok a táborról élménybeszámolót írni,de sajna így alakult.(mivel hülye kiütések jöttek ki rajtam a szúnyogcsípések miatt,aztán pedig már nem engedtek vissza... :closed: :crying: :bawling: )
Szóval minden nagyon jó volt,nagyon jól éreztem magam,csak úgy sajnálom,h haza kellett jönnöm.
Rúlzok:
-az összes csoportterápia a Haleth-osoknak
különösen az első mikor vizipisztollyal kényszerítettek minket,h jegyezzük meg a másik nevét( ) és mikor adj király katonát játszottunk
-az esti tábortüzezés a mesékkel
-a 'kicsit' japán stílúsú ebédeltetésünk(ezt azt hiszem soha nem fogom elfelejteni...)
-póló ill. zászló festés,bár a 3.-nál már kicsit kiakakadtam
stb.stb.stb.
Nem rúlz:
-hideg vízben kellett zuhanyozni
-mást nem is tudok említeni csak annyit,h ilyen korán haza kellett jönnöm és ez most nagyon fáj...
Örülök,h ismét sok új embert ismerhettem meg,itt külön említeném Niph-et,Starát és Pici Hobbitot(remélem még talizunk!!!),örülök hogy Mira,Adelard és Eleniel is ismét ott volt.
Végül pedig szeretném megköszönni a tábvezeknek,hogy ilyen jó kis tábor lett az idei is...
Remélem jövőre is találkozunk!!!!!!!!! :closed:
u.i.:a lelkem mélyén lepke vagyok különböző stílulokban egyszeruen brutális.
- fqqdk
- Nem elérhető
[size=9:5o95r0wi]Szóval voltam lent Velemben ilyen táborcuccon. Pofátlanul többször is megpróbáltam bekuncsorogni, lehetőleg úgy, hogy ne kerüljön egy fillérembe sem, végül miután kiderült, hogy semmiféleképp nem tehetem be a tábor területére a lábam - vagy legalábbis így hittem -, gondoltam akkor majd a tábor területén kívül találkozom azokkal, akikkel szeretnék találkozni, az éjszakákat meg hasonló üres perceket meg majd a szokott módon kitöltöm valami kellemes pótttevékenységgel.
Így történt, hogy elindultam Szombathelyre szombaton, egészen pontosan hajnali négykor keltem, kb. tízre az említett városban voltam, majd ott kellett volna várnom másfél órát a velemi buszra. (Ha tudom, hogy Velem Kőszegtől csak egy óra gyalog, akkor továbbmegyek a csatlakozással Kőszegre...) A másfél óra sajnos bizonyos események miatt kevés volt, hogy megtaláljam az autóbuszpályudvart, úgyhogy tovább kellett csövelnem Szombathelyen, fél háromig. (Közben persze ezerszer elindulhattam volna Kőszegre, de hát ugyebár ez sajnos fel sem merült bennem...) A buszról persze nem tudtam, hogy mikor kell leszállni, tehát túlmentem, meg kellett várnom, míg Bozsokról visszaindul, tehát csak délután négyre értem Velembe. Ekkor persze számomra már nyilvánvaló volt, hogy nem jövök vissza Pestre, de azért ezt nem kötöttem senki orrára.
Főleg nem az elém siető Nimának nem említettem, mert úgy sejtettem, addig nem nyugodna, míg fel nem tesz a másfél órával később induló buszra. Ezt pedig azért nem szerettem volna... Elkísértem a táborig, odaadtam a pogácsát és a csokit, amit édesanyja küldött neki, majd visszament, mondván vagy visszajön, vagy ír, hogy bemehetek-e, vagy ilyesmik.
Persze azt írta, hogy menjek haza, nem is vártam mást. Hálistennek ekkor szembejött egy bandára való tüncöslábú leány, plusz egy Ladislas, és elindultak a földrajzilag alacsonyabb fekvésű falusi közszínpad felé. Nemsokára követtem őket, néztem ahogy táncolnak, beszélgettem Ringgel vagy Míriellel vagy Kincsővel, éppen mikor melyikük maradt ki a nyolc tüncből képződő formációból.
Ennek végeztével visszakísértem őket a táborhoz. Ott elbúcsúztunk, majd feltűnt nemsokára egy Jacopo. Aztán egy Nima, aztán sorra mindenféle Mauk és Szürkék és Fimek és Erdák és Ratzkhák és Dulcik és Szofik. Kellemes beszélgetés-süticsokifalás egyveleg után sorban elszivárgott mindenki, legutoljára Racctól és Nimától búcsúztam el. Szofi maradt. Sétáltunk egy jó adagot, beszélgettünk egy jó mélyet, majd visszakísértem a táborhoz és egyedül maradtam.
Lesétáltam Kőszegre. Ott elcsesztem az időt, például leültem a nálam maradt "Középfölde életre kel" című mókás cuccost olvasgatni.
Fél háromkor visszaindultam, mert untam Kőszeget. Négyre értem a tábor elé, ekkor kezdődött a napfelkelte. Mivel nem sokszor tudom végignézni, ezért most kihasználtam az alkalmat. Utána úgy fél hattól felváltva hol ülve bóbiskoltam, hogy sétálgattam és a bokrokról csöpögő harmatot nézegettem úgy cirka fél kilencig, amikor az ébredező tábor kávéfüggő egyedei megjelentek sorra, hogy elinduljanak a velemi kisbolt automatájánál megejteni a reggeli ájtatosságot. Például Mau, meg egy halom ifjú könnyedén rokkersztereotípiába sorolható srác, akik nem mutatkoztak be, pedig szívesen megemlíteném őket név szerint, csak úgy a hitelesség kedvéért. Majd jött Szofi is, őt visszaküldtem Nimáért. Lementünk, bevásároltunk, aztán visszamentünk a táborhoz. Megemlítettem, hogy jól esne egy fürdő, aztán leültettek a kocsibehajtónál. Később jött kifelé egy kocsi, Kriszana kikiabált belőle, hogy menjek befelé fürdeni.
Így is történt, jól kilubickoltam magamat hideg vízben - állítólag szombat reggel óta nem volt melegvíz -, nagyon jól esett. Rájjöttem, hogy nincs váltózoknim, úgyhogy lehúztam az ugyanakkor fürdőző Estelt egy pár zoknival. Majd belevetettem magam a tábori életbe. Például részt vettem a Toll Rendjének programján, ami abból állt, hogy megpróbáltunk meglévő Első Korba illeszthető tolkienhusok által írt verseket csiszolgatni, illetve újakat írni. Főleg a valákkal foglalkoztunk sokat, Artemisz humoros valás verse nagyon rúlz, bár én igazság szerint édeskeveset tudok a tolkien-i mitológiáról és hasonlókról. (Tudom, tudom, mi a rákot keresek itt? )
Aztán ide-oda csapongtam, sétálgattam, feloldódtam a népek között, igen jól éreztem magamat. Végül hazaindultam. Először busszal akartam menni, de kiderült, hogy olyan busz pont nincs, ami nekem még jó lenne, szóval levitettem magamat Kőszegre Lamorakkal - közben és a vonatra várva nagyon jót beszélgettünk -, majd a vonaton PUFF. Eldőltem, aludtam Szombathelyig. Ott átszenvedtem az egy órás várakozást a csatlakozásra, majd PUFF. Eldőltem és aludtam Pestig. Este fél tizenegyre értem haza.
Próbáltam megértetni Nimával, hogy nem a másokkalkicseszés vágya és az önzés és a teljes idiótaság motivált, amikor állandóan pofátlanul kvázi kényszerítettem, hogy bejussak a táborba. Próbáltam megértetni a Kriszana "önkényuralma", a Rendek közötti át-nem-járhatóság, az engem nem-szívesen-látás, a "láma szervezés" és a rossz kaja ellen jogosan, vagy jogtalanul - nem az én tisztem eldönteni - zúgolódókkal, hogy velem ne foglalkozzanak, mert tök felesleges, a többi pedig amúgy is lényegtelen dolog, hiszen:
EGYÜTT VAN EGY CSOMÓ NAGYSZERŰ EMBER
GYÖNYÖRŰ A HELY
TÉNYLEG BAROMI ÉRDEKES DOLGOKKAL LEHET FOGLALKOZNI
ÉS KÜLÖNBEN IS NA
Most pedig szeretném megértetni azokkal, akik szerettek volna valamilyen korlátozott módon a jelentkezés lezárása után bekerülni a táborba, és visszautasításban részesültek: velem sem kivételeztek, csak vagyok olyan hülye, hogy nem értek a magyar szóból, ha a saját érdekeim egybeesnek a barátaim érdekeivel.
És így utólag szeretném megértetni Kriszanával is - bár igazság szerint úgy érzem ez már nem szükséges -, hogy egyáltalán nem akartam senkivel sem kicseszni, senkinek sem kellemetlenséget okozni. Senkinek a helyét, kajáját elvenni nem akartam, és semmi olyan szolgáltatást nem akartam igénybevenni, amiért azok, akik jelentkeztek, fizettek. Kizárólag azt szerettem volna, ha ez a lehetőség, hogy ennyi általam sokra tartott ember együtt van, nem múlik el anélkül, hogy egy icipicit ki ne használjam. Anélkül, hogy bárkinek keresztbeteszek. Azt hiszem voltaképpen, ha nem tekintem a kommunikációs nehézségekből adódó félreértések szülte kellemetlen perceket, akkor ez egészen jól sikerült. Szerintem nem okoztam senkiben és semmiben akkora kárt, amit ne lehetne helyrehozni.
Köszönetnyilvánítok:
Kriszanának, hogy végülis engedte, hogy vasárnap délelőtt megfürödjek, és részt vegyek a Toll Rendjének programján és amikor annak vége volt, akkor sem dobott ki, és egyáltalán az egész táborcuccért.
Lamoraknak a rövidke irodalomelméleti-filozófiai értekezésért, de méginkább a fuvarért, mert ha nem érem el azt a vonatot Kőszegről, akkor kiccsaládom Pesten leledző részhalmaza nagyon utált volna egy jó darabig, sőt lehet, hogy nem értem volna be hétfőn dolgozni időben.
Jacoponak a létezésért.
Szürkének a színért.
Estelnek a kockás zokniért.
Szofinak a kellemes beszélgetésekért, a körözöttesgyanús kenyérért, és úgy általában azért, hogy néha van lehetőségem a jobb és bölcsebbb ember szerepében tetszelegni.
Ryanának a kókuszos kekszért és a levesért.
Erdának azért, mert pontosan olyan jó fej élőben, mint elektronikus megnyilvánulásaiban.
Maunak nem köszönök meg semmit. Na jó, mégis... Köszönet a nálamhagyott könyvért, jól el tudtam vele verni az időmet Kőszegen éjszaka. No és az a citromos-cukros linkersüti is nagyon übercsopper volt.
_Neonak a csúnya fejéért és a média megerőszakolásáért. Legalább egy ember volt, aki nem NagyTestvérHangnak használta a hangosbeszélő mikrofonját.
Mírielnek a tüncsóért, igazán kellemes volt. Főleg az a borzasztó szomj...
A kétműveletes struktúra (azaz a gyűrű) hordozójának, Ringbearernek szintén köszönet a beszélgetésért.
Köszönet mindenkinek mindenért. Tök jó lenne, ha mindenki tudná, hogy mindig mindenkinek hálás vagyok mindenért, és nem a gesztusaimból vagy az itteni megnyilvánulásaimból következtetné ki, hogy hogy viszonyulok ezekhez az élményekhez, emberekhez. Ezt az élménybeszámolószerűséget azért írom, mert megkértek rá, méghozzá az az ember, akinek leginkább hálás vagyok:
Köszönet Nimashilinnek.[/size]
code a rat the monster on doom in it