Élménybeszámolók

Több
20 éve 5 hónapja #200686 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Galadh írta:

Toma gazda írta:

Galadh írta: Toma: engem alvinon és supernemen alig vertek szét a pogóban... tele vagyok lila foltokkal:D de rohadt jó volt!!!!

Kérlek a pogó az egy elismert tánc :D

Pogó pogó.. de akkor is jó..
mondjuk az a része ha az ember egy kicsit nem figyel és sajátházabelit üt le..
persze nem direkt..
na az nemjó..
megamúgy vanott kanszaaag.. meg por.. kosz..
tiszta kollégium :)

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 5 hónapja #200655 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Toma gazda írta:

Galadh írta: Toma: engem alvinon és supernemen alig vertek szét a pogóban... tele vagyok lila foltokkal:D de rohadt jó volt!!!!

de az egészen más hogy a fanatikus állatok rajtad keresztül akarnak eljuni az énekeshez 5 en másztak rám épp hogy kiértem szal ha 2 perccel tovább maradok szerintem holnap temetnének. :wink:

hát, télleg más... lazább, és biztonságosabb :D
Na, ma voltam a kutya vacsoráján, nagyonnagyon jól szóltak!!!

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 5 hónapja #200596 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

de az egészen más hogy a fanatikus állatok rajtad keresztül akarnak eljuni az énekeshez 5 en másztak rám épp hogy kiértem szal ha 2 perccel tovább maradok szerintem holnap temetnének. :wink:

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
20 éve 5 hónapja #200591 Írta: Zizzo
Zizzo válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
hmmm, na igen. Pesten ugye vannak jó kis ingyé koncertek...
Annyira, hogy még a "pécsi parasztok" is felmennek :) A Hiperkarma jó volt ;) Csak egyesek nem birtak magukkal :) meg aztán szervezettség rulz, mire elhagytuk a HPWseket, addigra meg lettek az MTTsek, kr! :) aztán jót csöveztünk a Matroban, mert marhára nem lehetett felférni az elsőre (vki még a másodikra se fért fel:) )

Itélet csere van írva a vényre...

Több
20 éve 5 hónapja #200586 Írta: Prérifarkas
Toma: engem alvinon és supernemen alig vertek szét a pogóban... tele vagyok lila foltokkal:D de rohadt jó volt!!!!

Galadh

Több
20 éve 5 hónapja #200515 Írta: Nimashilin
Nimashilin válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Második! :)
So: Fél óra késéssel indulunk Efkúval, Ryana is telefonál... ugye elmegyünk a Sportszigetre? Természetes.
Hörgős zene rúlz: Nekem most shaaahhhrhghrghraaar! Szenvedeeeergghgrgheeek! :mrgreen:
Visszaúton, reménytelenül. Nincsenek meg Galádék. Ki jön szembe? Galádék. :)
Msziget. Felirat. Peredhil, imádlak! :) Remélem, Ry vhogy eljuttatja hozzám is. / cetli a buszmegálló oldalán: EMTÉTÉ!/
Megvan a nép. Itt lakom a világ végén, szinte falu és csak két ismerős van a 10 emberből... ugye 10-en voltunk? Szóval volt, akit már ismertem, de Eruntaléról nem tudtam, h ismerem... hagyjuk. :P Jó volt látni téged, hé! :clown:
Gyilkosozás. Először nazgúl vagyok. Győzök. Utána 6x hobbit. És első v második hulla vagyok mindig. Néha csonkított. Első körben. Utána halok meg. :mrgreen: Üdv a kedves gyilkosoknak! :D Zarándok drága, te mindig gyanús maradsz! 8)
Hazafelé: két amazon gyilkolja egymást a villamosmegállóban. Repkedő cipők gyönyörű látványa... anyázás... mindezt egy pasi miatt, ehh! :?:
Sportsziget#2: Szupernem. :mrgreen: Természetesen Ry rögtön kiszúrja a Népet, megmentve attól, h papucsban körbejárjam a tömeget. Örök hála. :wink: Csípőpogó. Halacskázás. Ablakmosás. No és az elköszönés, Szupernem-frontember módra. :lol: Ry: HHHHE! 8)
Haza Milendoriával. Éljen a Világ, amiért ilyen kicsi. :) Végre Volvo busszal utazhattam! Kár, h narancssárga. :) Zöld jobb. Találkozás ismerősökkel, fél Balassi Gimi felvonul... Köszi Világ, köszi! Basszuspuff. :)
Mil: ugye rendesen hazaértél?
Puszi minden résztvevőnek!

My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.

Több
20 éve 5 hónapja #200483 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Óóóóóóóó, én vok az elsőőőőő!!!!! [size=9:rfl143vs](Köszönöm jól vagyok!)[/size]

Harmadik Újonc tali, szvsz eddig a legjobb :biggrin2: :
-Zarándokkal ugye elvileg egy órával elöbb talizok, nem baj, ő késik 25 percet (igenis 25 volt!!), én meg fővök a napon. De sebaj, jön Zsófi is, Zarándok ismerőse....
-Zarándok majomkodik a fán, én meg rájövök miket volt képes elhozni...Grrr..... Megyünk a tali helyre...
Én: Nem vagyok ideges!!
Zsófi: Én is!
-Ok, 3 óra, szállingóznak az emberek, de Efkúék sehol...hm...mi döglünk a napon, Peredhil bezzeg árnyékban....Jó, át a másik oldalra......fél órát várunk...semmi.....jön a levél.....valaki már nem fog szobatársat találni, Peredhil ugyanis levelet ír a hirdetés hátuljára a későn jövőknek, hogy valahol ott vagyunk.
-sikerül megállapodnunk abban, hogy hol telepedjünk le. Kaja, pia (málnás instant tea RÚÚÚÚÚLZ!!!!!!), könyvek, miegymás...ja meg tarja versek.... :) ...kis beszélgetés...(Zarándok neeeem, mi nem vagyunk hülyék!!!)
-Gyilkosozás nagggyon rúlz!!!! :mrgreen: :mrgreen: Mennyit játszottunk? Szvsz tíz fölött.... Voltam Nazgul!!!! :twisted: Tevékeny orkok, meg nyelv-nyaklánc, szavazás közben egy muksó: ValóVilágot jáccotok? etc...közben befutnak Efkúék is...gyilkosozás továbbb...ha csonkít az ork:
Peredhil: Ááááááámummmmmpfhááááájjjjjj......
Efkú: Neheheheeeeeeee, a nyelvemet neeee, pirszinget akarooooook!!!!
Vígasztaló hobbit keksz...Véletlenül megöltem Peredhilt és Zarándokot....én aszittem Nazgulok.... :roll: :lol:
-Jó, csak feloszlik a társaság, Peredhil kap tőlem egy nesztlé fitneszt... :P , ki erre, ki arra.
-Zarándokkal rávesszük Peredhilt, hogy jöjjön velünk a sasadiig...az nem baj, hogy a város tulsó végén lakik....És jön...mer SZERET MINKET!!! :D :D :D :D :D
-Öööö.....Peredhil, szülinapodra pólót kapsz ám.... :twisted: :twisted: :twisted:
-A mozgólépcsőn: oldalt nagy tábla, a közepén hatalmas Gyűrű, fölötte Tolkien....
Én:Ííííííííííjáááááá!!!!!
Peredhil:Tol-ki-en....Az meg ki a (...)?!
Zarándok: Valami ékszerész...
-Várjuk a metrót...Harry Potter plakát rúlz!!! Jééé, ott van Elrond, meg Aragorn, meg nazgul, meg ork...ööö, vagy Arwen? :lol:
Peredhil: Én vagyok Harry Potter, megszúrt egy nazgul, de van pokelabdám és velem van az Erő!! :D
-Várjuk a buszt: Zarándok pokrócán igenis hobbit van és nem tünde!!!!....vagy most féltünde? Ja hogy Elrond ezzel ment el? Persze a repülőszőnyegen! (hát ebből most marha sokat lehet érteni...)

-De el is kellett válni....brühühühűűű!!!! :cry: :cry: :cry:
Sebaj, ez egy fantasztikus délután volt veletek!!!

Köszönöm, köszönöm mindenkinek, aki ott volt!!!
-Zarándoknak a hülyülést
-Peredhilnek, hogy ott volt, hogy sokáig jött velünk...meg mindent
-Eruntalénak az ajándékot, Olllyan drága vagy!!!
-és a többieknek, hogy eljöttek!!!!

Fan-tasz-ti-kus volt!!! Mert már nem éreztem olyan újoncnak magam, és nem féltem! Mertem veletek nevetni, hülyülni, és most olyan kis boldog vagyok! KÖSZÖNÖÖÖÖM!!!! :D :D :D :D :D

Több
20 éve 5 hónapja #200418 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Drizzt írta: Morgana : Lincscucc...LincsCucc...LINCSCUCC !!!! :D :P
Végre ma én is megnézem :P
Eddig jókat hallottam róla...
Hogy élménybeszámoljak is, és hogy gonosz is legyek :twisted:
A muffinok napja...vagyis Jún. 4.
Dodie megérkezik (természetesen késve) a 7es busszal. Átrohanunk az úton...túléljük. Bolt...hozzávalók...megvesz...elmegy albi.
Bejön Dodie a konyhába és elámul (ilyen szörnyű állapotban lévő konyhát rég látott)...Jóvanna, épp nagytakarítás előtt voltunk :P Mondjuk télleg ciki volt, csakhát...namindegy :)
Az első sokk után jött a második, Dodie otthonhagyta muffinos sütőformát...
Kerítettem valahonnan két szánalmas tepsiszerű cuccot.
Dodie kreatív volt, és alkotott a hozzávalókból egy amolyan jin-jang cuccot, de később kiderült, hogy ez hiba volt mert így kissé fura állagú lett a dolog...talán ha más sorrendben kerülnek bele a hozzávalók...nembaj
Habverő helyett aprítóm van, amivel két részletben összeszenvedjük a dolgokat...belerak tepsibe...belerak sütőbe (amihez hozzáragadt Dodie keze...érdekes :) ...persze nem én tehetek róla). Sütsüt...kiveszi Dodie...még nem jó...Ekkor kérdeztem meg, hogy de égett szaga van, biztos ? Biztos...még folyós a belseje...najó...várvár...elkészült :)
Nézzük...nézzük...najó vágjuk fel :) Sikerült...
Aztán megnéztük a magyar vándort, amit Dodie még nem látott, azt hiszem ez volt szegénynek a kegyelem döfés :D :twisted:
Persze közben beszélgettünk egy csomót, és én nagyon jól éreztem magam, és utólag bocsi, ha túl gonoszkodó voltam...de a hajak, amiket találtam a muffinokban akkor is a tieid :) :P
Köszönöm Dodienak, hogy van...ha nem lenne ki kéne találni, de nem lenne képes rá senki...
Na, alvás...ZzZzZzZzZzZzZzZzzzzzzzzzzz...

grrgrrr. Bár be kell vallanom, amit muffinsütés ügyben el lehet rontani, azt el is rontottam... azért elfogyott nem? :twisted: a Magyar Vándor meg igenis nagyon teccett:DD és egyszer ha megdöglök is belé sütök egy normális muffint és MEG FOGOD KÓSTOLNI!!! s nem voltál TÚl gonoszkodó:) remélem én se, bár én elég pánikban voltam a muffin miatt:DD és perszehogy ne lehetne engem kitalálni... ilyen beteg agya nincs senkinek, amiből én előpattanhatnék:D
Én is köszönöm Drizzitnek h van és h az öcsim:D légy rossz:DD

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
20 éve 5 hónapja #200372 Írta: Eönwë
Eönwë válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Lamorak írta: remélem, nem hörgős énekkel.

Nemnem.. :) A tízperces tapssal kikövetelt ráadásban, a Dying Wishben is elvileg hörögnie kellett volna, de sehogy se ment már neki.. :) Öregszik ő is.. Be is üvöltöttem, h "elfelejtettél hörögni?" :D

I hate the way things change.

Több
20 éve 5 hónapja #200286 Írta: Lamorak
Lamorak válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Eönwë írta: tegnapelőtt voltam Anathema-koncerten... Aki ismeri/szereti őket, kezdjen el bőgni, mer extra-szuper-giga-bombasztikus volt... Asszem nem fejtem ki jobban, mer nem tudom hányótoknak ismerős a Cavanagh-testvérek zkra

Nekem igen, bár én csak a Serenades-t szoktam hallgatni a kocsiban, egy lassan szétfoszló kaziról (amióta a magnóm elromlott). De egy barátom (Regős Pali, visszatérő előadónk konferencián és LEP-en) szintén volt, és azt mondta, h nagyon nagy volt, meg h 2 Pink Floyd-számot is játszottak... remélem, nem hörgős énekkel. :)

Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)

Több
20 éve 5 hónapja #200195 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Morgana : Lincscucc...LincsCucc...LINCSCUCC !!!! :D :P
Végre ma én is megnézem :P
Eddig jókat hallottam róla...
Hogy élménybeszámoljak is, és hogy gonosz is legyek :twisted:
A muffinok napja...vagyis Jún. 4.
Dodie megérkezik (természetesen késve) a 7es busszal. Átrohanunk az úton...túléljük. Bolt...hozzávalók...megvesz...elmegy albi.
Bejön Dodie a konyhába és elámul (ilyen szörnyű állapotban lévő konyhát rég látott)...Jóvanna, épp nagytakarítás előtt voltunk :P Mondjuk télleg ciki volt, csakhát...namindegy :)
Az első sokk után jött a második, Dodie otthonhagyta muffinos sütőformát...
Kerítettem valahonnan két szánalmas tepsiszerű cuccot.
Dodie kreatív volt, és alkotott a hozzávalókból egy amolyan jin-jang cuccot, de később kiderült, hogy ez hiba volt mert így kissé fura állagú lett a dolog...talán ha más sorrendben kerülnek bele a hozzávalók...nembaj
Habverő helyett aprítóm van, amivel két részletben összeszenvedjük a dolgokat...belerak tepsibe...belerak sütőbe (amihez hozzáragadt Dodie keze...érdekes :) ...persze nem én tehetek róla). Sütsüt...kiveszi Dodie...még nem jó...Ekkor kérdeztem meg, hogy de égett szaga van, biztos ? Biztos...még folyós a belseje...najó...várvár...elkészült :)
Nézzük...nézzük...najó vágjuk fel :) Sikerült...
Aztán megnéztük a magyar vándort, amit Dodie még nem látott, azt hiszem ez volt szegénynek a kegyelem döfés :D :twisted:
Persze közben beszélgettünk egy csomót, és én nagyon jól éreztem magam, és utólag bocsi, ha túl gonoszkodó voltam...de a hajak, amiket találtam a muffinokban akkor is a tieid :) :P
Köszönöm Dodienak, hogy van...ha nem lenne ki kéne találni, de nem lenne képes rá senki...
Na, alvás...ZzZzZzZzZzZzZzZzzzzzzzzzzz...

Több
20 éve 5 hónapja #200171 Írta: Eönwë
Eönwë válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Sziasztok!

Bár még mindig hullafáradt és kialvatlan vok, időt szakítok arra, h csak egy ickepicke hozzászólás erejéig megemlítsem, hogy tegnapelőtt voltam Anathema-koncerten... Aki ismeri/szereti őket, kezdjen el bőgni, mer extra-szuper-giga-bombasztikus volt... Asszem nem fejtem ki jobban, mer nem tudom hányótoknak ismerős a Cavanagh-testvérek zkra :roll: No, csak muszáj volt közölnöm Veletek is, h (talán) a RotK premier óta nem volt ilyen boldog estém...

Üdv, Eönwë

I hate the way things change.

Több
20 éve 5 hónapja - 19 éve 10 hónapja #199983 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Üdv!

Láttam a Harry Pottert! :)

Emberek, ez összehasonlíthatatlanül jobb, mint az első kettő - ez jó!

Új rendező: friss, és ötletes az egész. Rulz!
A változások nem zavartak.

És:
David Thewlis rulz!!
Emma Thompson rulz!!
Maggie Smith rulz!!
Alan Rickman rulz!!
gyerekszínészek rulz!! (ez a Radcliffe-gyerek lassan megtanul játszani:) )

&

GARY OLDMAN RULZ!!!!!!

A többit majd holnap szóban, meg itt az oldalon.

Hiába, legjobb könyv, eddigi legjobb film :)
puszik

ui.: lehet lincselni:)
:mrgreen:

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
20 éve 5 hónapja - 20 éve 5 hónapja #199367 Írta: Dodiee
na akkor így most én is he. még vasárnap este írtam, de elfelejtettem elküldeni...

hmmhmm. Érdekes egy szombat volt az biztos.
reggel kelek álmosan(minek csetel az ember lánya 3/4-ed 1ig..), öltözés futás a Délibe Toma, Alcar és Vezér elé, kések, a telefonom lemerül... még hívni se tudom őket. mászkálok jobbra mászkálok balra, végül úgy döntök, felmegyek a váróba, megnézem a fórumon nem tudja e valaki Toma vagy Alcar számát.. épp battyogok odafele, mikor összefutok a néppel, Előd és _Neo is ott van. megyünk íjászboltba, de mind1ik zárva van.. onnan meg Shark, nyáladzom a pólóknál, a többiek vásárolnak. aztán sörözővadászat, végül találunk egyet, Toma előadja a tarháló csövest. Tomával indulunk a Westendhez HP3 jegyet venni, a villamoson összefutunk Drizzttel, majd letapossuk az idős hölgy "hátiját", ami nem is igaz, mert úgy volt, hogy befékezett a vilinger, én meg egy kicsit hozzáértem a kosárhoz. erre a néni:
Néni: HÁ VIGYÁZZÁ MÁN ÖSSZETAPOSOD A HÁTIMAT!
Én: Elnézést, épp hogy hozzáértem!
N: Há mekkora egy bun.kó vagy!
Én: Én vagyok bun.kó?? nem én kiabálok a villamoson..
N: Lenn jáccá az utcán te! törjed össze ami benne van!
Drizzt: törjük össze? télleg azt akarja? hát jó..
Aztán a néni még füstölgött magában, meg én is, Toma és Drizzt jól mulattak.. leszállunk a nyugatinál, fel a pénztárhoz(útközben bevágódom egy hangszerüzletbe, és nyáéat csorgatok a szintiken...), ott egy Rabyn, később Thaur és Arwena is jönnek. be a sorba, Driizt jegyet esz nagy határozottsággal, a jegyeladó nő meg elég gyorsan beszél és erőszakosan...
Aztán kajálunk a Szieszta pizzériában, onnan futás a Király utcához, fel Telco irodájába, be, pakolás, aztán a konyhában Laurelinnel Telcoval és Drizzttel beszélgetés(m történik a kisállatokkal ha mikróba tesszük őket..), kávézás(köszönöm Telco, életet mentettél..) viszkistejszín(köszi Laurelin;) ), egyebek. Aztán körfolyosótopic, éneklés és versestopic a lépcsődordulóban, kávézótopic, görénypóráz, Any rémálma a nevekkel („Csak jönnek és mondják hogy JEGYEZD MEG A NEVEM! JEGYEZD MEG A NEVEM!”), „bándzsidzsámping” az emeletről, nem hagyják hogy ugorjak én meg nem hagyom Jacónak. Nép be, mi maradunk, balhé a nénivel de elsimítják, beszélgetés a dohányzótopicban, aztán irány a Sting, gyalogolunk gyalogolunk, ott a tömeg, jézusom menyi ember, sorban állunk úgy kígyózunk keresztül, többször megállunk(„sokan vagytok még?” „de még mennyire..”), nem kapok levegőt, mert kicsi vagyok, végül hála a jó égnek kiérünk a túloldalon, Holtláp mellett letáborozunk, kóla, perec, kexevés, aztán elindulunk keresni egy jobb helyet magunknak. Tök rulz helyet találunk Sting énekel, tánci tánci jó hangulat, Galadhdal megesszük Drizztet de mégse, majdnem elájulok1, Desert Rose, mégse utálom meg egy életre Stinget, aztán elindulunk kifelé, közben kezdődik az every breath you take, valahol megáll kis csapatunk, táncitánci, majdnem elájulok2, megyünk tovább, elveszítjük a többieket, hárman maradunk Galadhdal és Drizztel, kiverekedjük magunkat veszünk gumicukrot hogy ne legyek rosszul, majdnem elájulok3, kijutunk, leülünk egy fa tövébe, tüzijáték, üvöltök hogy Gandalf! Gandalf! Tüzijáték! Galadh szolidan hozzáteszi hogy pezsgősdugó:D telefonálás h hol vannak Almék, valahogy megtalálnak minket, irány a Szimpla ahova nem engednek be minket.. a gonoszok!! Üldögélés a büdös kapualjban, majd irány tovább a Szimplakertbe, nem találjuk, megállunk egy téren, majdnem elájulok3, leülök a földre leülnek mások is, aztán gigagrúphág, majd továbbindulunk. Megint lemaradunk, tök véletlenül találjuk meg a Szimplakertet, ami nem teccik, Galadh rosszul lesz leülünk, eszünkiszunkjólmulatunk, Robit látunk, követjük, Előd odakiabál de Robi szerencsére nem veszi észre. Rájövök h nincs kulcsom ez GÁZ!!!! Köszi Drizztnek h alhattam nála… Végül kimegyünk beszélgetni Galadhdal, hirtelen mindenki kiözönlik h indulás, el is indulunk, sztem kb 1re értünk Drizzthez, még beszélgettünk, aztán alvás, 11kor felébredek, olvasok a konyhában, aztán negyed1kor elindultam, és most itt írom ezt a toszt. Álmos vagyok, meg minden, de nagyon jól éreztem magam, ezt az élménybeszámoló nem is tudja visszaadni, egy csomó mindent kifelejtettem!

Köszönöm:

:arrow: Galadhnak a beszélgetéseket és hogy van, és a támogatást, a táncot meg mindent!
:arrow: Nodleenak h szeretem, és hogy együtt fogunk lakni;)
:arrow: Morgana-nak hogy mindig megölelhetem, és hogy Morgana;)
:arrow: Csincinek a cserkót és mindent:)
:arrow: Anának hogy mégsem fojtott meg:)
:arrow: Telconak az írkávé kóstolót, meg a konyhatopic előadást(Kolompárgollam:D)
:arrow: Laurelinnek a tejszínesviszkit
:arrow: Anynek h eljött és jól érezte magát(remélem!! És azt is hj jössz máskor is!!)
:arrow: Rabynnak h van:)
:arrow: Mogyinak és Andrisnak h édesek:DD
:arrow: Jaconak a beszélgetést a személyiségklónozásról, a már sokadszori Apokrif mondást és hogy nem ugrott le
:arrow: Mirrandnak a beszólásait
:arrow: Lamnak h csendesen de ott van;)
:arrow: Póknak a poénjait
:arrow: _Neonak h azzal, hogy azt mondja nem szeretem emlékeztet hogy de
:arrow: Alcarnak hogy a nagyapim, a kólát és hogy van
:arrow: Tomának a hülyeségeit, a madárriogatást, és hogy a papám
:arrow: Elődnek az öleléseket és a vezetést a tömegben
:arrow: Drizztnek a beszélgetéseket, a hangját(ehh, mit nekünk Sting..), a gumicukrot, a támogatást és hogy mégse kellett a lábtörlőn aludnom.
:arrow: Cicának h mindig mosolyog
:arrow: Stingnek a Desert Rose-t és az Every beath you take-et

Több
20 éve 5 hónapja #199345 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
OFF :oops: bocsánat... Pedig Jacot említem is... elnézést, nem szándékosan hagytalak ki Titeket!!!
/OFF

Több
20 éve 5 hónapja #199341 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Alcarcalimo írta: - utána a nép nagyrésze el a Sting koncertre, (aki mint tudjuk, kéken világít, ha orkok vannak a közelben, :D DD), de néhányan úgy döntöttünk, hogy nem kérünk a többszázezres tömeghből... így először a Dupla a cél, jó kajával, majd egyszerűsítünk, azaz megyünk a Szimplába (Léli, Nin, _Neo, Mírrand, Thaur, Arwena, én, még valaki, asszem ennyi)

Jacó és Drowse volt még ott :)

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 5 hónapja #199240 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Hát akkor én is megszólalok...

- hajnali kelés már megint!!! (csak ez ne lenne...)
- vonatok Toma meg Vezér szórakoztatnak, majd amikor a nem'tomhányadik szóvicc után az ajtóba verem a fejem, vigasztalnak, hogy nyugi, ma még lesz _Neo is...
- a Déliben vár Elodyke fijam, aztán befut _Neo majd később Dodie is
- _Neo egy gyönyőrű, tengwarral ellátott nyílvesszővel és egy Enya cd-vel fogad:)
- próbálunk íjászboltot - nyitva levőt keresni, de hiába... :(
- viszont nyitva a Shark, ahol is remek pólókat, pulcsikat, kitűzőket, kösöntyűket, miegymást vettünk!
- aztán meglátogatjuk Ninniach hugit/nővérkét, aki fantasztikus kajával fogadott bennünket!! nyam-nyammmm!!!
- utána irány a TK, szinte pontosan értünk oda, de sajna a beszélgetős részre nem fértünk be... :(
na nem baj, kint jókat beszélgettünk, marháskodtunk, _Neo adta a szokásos formáját, pedig nagyon fáradt volt...
- Léli nagyon szép kis galambot csinált nekem:)))
- fent TG Nólindir Angwennal karöltve átadott egy aranyos képet:)
- Varda előadása nagyon klassz volt: amellett, hogy ez biz' már komoly nyelvtani anyagnak minősíthető, mégis könnyen megoldható feladatokat adtál, gratula!!! Az ígért anyagot hamarosan küldöm!!!
- Varró Attila előadása, vagy inkább a beszélgetés vele nagy élmény volt! Köszönjük!
- utána a nép nagyrésze el a Sting koncertre, (aki mint tudjuk, kéken világít, ha orkok vannak a közelben, :D DD), de néhányan úgy döntöttünk, hogy nem kérünk a többszázezres tömeghből... így először a Dupla a cél, jó kajával, majd egyszerűsítünk, azaz megyünk a Szimplába (Léli, Nin, _Neo, Mírrand, Thaur, Arwena, én, még valaki, asszem ennyi)
- szokásos marháskodás, _Neo iszonyat szóviccei (16-ot sütött el!!! - már amit én hallottam, jááááááj!), no és persze a mély értelmű csevelyek és idióta, súlyosan nem cooltoorális fotók készítése topic is bejátszott
- aztán befutnak Ankalimonék
- aztán befutnak a többiek is, akik sikeresen túlélték a Helm-szurdokot... ööö a Hősök terén található tömeghet...
- bezárják a helyet, ki vagyunk rúgva, de van egy másik szimpla, na az kéééész.... az annyiradeannyira egyszerű hely, hogy hihetetlen... a mennyezet nem tud beszakadni, mert nincs... állat!!! Ott jó kis dumcsi a kitartó népekkel - Lamorak, Mírrand, Finwe, _Neo - a többiek sajna hamar szétszéledtek (hamar!!! márha a hajnali 2-3 órát annak lehet nevezni)
- aztán heringeffektus a buszon, majd még képesek voltunk _Neo torninyaval fél ötig értekezni... (_Neo utána még Diablózott...), viszont a portás néni már ismerősként köszönt:)))
- ébredés reggel (ezt a mókát vasárnap is nagyon utálom...)
- aztán haza...

Szóval: nagyon-nagyon jól éreztem magam veletek!!!

Köszönömök, a teljesség igénye nélkül
- mindenkinek, ait eddig ismertem, és ismét láthattam, és azoknak is, akiket csak most volt szerencsém megismerni
- _Neonak a szokásost, és a nyilat, a cd-t meg a kísérgetést
- TG-nek hogy van, meg a szép képet:)
- Lélinek, hogy az unokahugim és a galambfűzést
- Arwenának, hogy elviselte a fényképezésemet
- Ankalimonnak, hogy tudtam vele beszélni
- Ninniach Huginak az isteni kaját és amúgy mindent
- Többi hugimnak, hogy ott voltak!!! (majdnem mindenki)
- Angwennak mert annyira kedves és aranyos:)
- Felagundnak a marhulást a csontváz-alcarral:)
- elodykenek és Dodienak az elmaradhatatlan szövegét
- Lamoraknak a hajnali beszélgetést (hajrá, csak szokj le a cigiről, én sajna már túl megrögzött vagyok...)
- minden lánynak, aki puszit adott a borostás képemre
- minden fiúnak, aki a fentebb említett cselekvést mellőzte...
- Morgananak (és persze Telconak), hogy a ződminyájúúú @-oskodása ellenére meg tudták oldani a TK-t

Bocsánat, ha valakit/valamit kihagytam... de tudjátok, hogy Veletek mindig nagy élmény együtt lenni!!! Remélem hamarosan lesz valami spontán tali a táborig, addig úgysem bírnám ki nélkületek.... (light drog: MTT függőség)
Na ennyi voltam!!!
Köszönök Nektek mindent

és a képek...
f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alcar_calimo/my_photos

itt a TK-2004-06-05 c. albumot kell keresni. Jó szórakozást!!!

Több
20 éve 5 hónapja #199214 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
igen.
jó volt a TK
köszönet Elődnek a hatalmas kajamennyiségért :D
és Erynek hogy megmentett egy vérszomjas sötételf-vimpártól(közismert nevén Arwena :D )

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"

Több
20 éve 5 hónapja #199116 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Sting
...

Legjobban a kézfogás (vagy inkább ragadás?!) marad emlékezetes... - úgy látom, többeknek is - főként a mellettünk/mögöttünk/előttünk ácsorgó szerencsétlen ártatlanoknak:
"Vigyázzá', hova lépsz, k_cs_g!"
"Tisztára, mint a zóvodába."
"Mijez, ti egy osztályba jártok?"
És hasonló értelmes hozzászólások.

"útközben elveszítjük Gumipókot és Rayant"

Orsie bogaram, ez így nem egészen helytálló.
TI mentetek másfelé.

Egy pillanatra azért megborzongtam, hogy elsodor az ár, és soha többé nem látlak viszont benneteket....... Sajnos többeket is elvesztettünk aznap....... *1 perces néma csend az emlékükre*
=DDD

Nem szoktam köszönőlistákat írni, most meg igen.

-Anának; szeretlek és sajnálom, hogy aznap már nem találkoztunk a sodrás miatt =)))
-Morganának; szeretlek és nagyon bírom, hogy egymással is foglalkozunk még akkor is, ha közben mással vagyunk elfoglalva =)))))
-Elődnek; hogy a szívemhez nőtt, és milyen hamar...
-Dodájnak, Galadhnak, Mogynak, Rabynnak, hogy megzabálom mindet =)
-Sissnek; hogy eljött, és hogy szeretem =)
-Bulitímnek; Orsie, Áfi, Cica, Julcsi, Angwen, Felagund, Finwe, Jocii, Adelard, Ille; hogy fantasztikus volt veletek az este, és egyébként is fantasztikusak vagytok =)
-Póknak; hogy a barátságnál néha többet is megengedhetek magamnak *hihi* (=pókcsomózási technikák - sztem tökéjre felylesztettem). Tényleg, megengedhetem magamnak?

=)))
Pussz ól

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
20 éve 5 hónapja #199076 Írta: Lamorak
Lamorak válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Én is nagyon jól éreztem magam szombaton; kellett ez az egy nap, meg ez a koncert. Meg úgy mindenki, akit végre megint láttam közületek, és továbbra is Ozzy-t idézem csak, 'Ah lahv yau, ah lahv ya ahl'!

Galadh írta: Lamoraknak, hogy a bátyám, és hogy számíthatok rá, meg hogy igyexik leszokni a cigiről

Én meg neked, hugocska, meg rád, meg ilyenek. Amúgy cigiügyben a következőt akartam mondani a nagy nyilvánosságnak: aki akar, az csatlakozzon, csináljunk csoportos cigiről való leszokást. A csoport erősít mindenkit.
Fontos: ez azoknak felhívás, akik (hozzám hasonlóan) már jó ideje tudják, h előbb-utóbb el kell határozzák magukat; ez lehet egy jó időpont arra, h most elhatározzák. Senkinek nem mondom, h ne dohányozzon, de azt mondom, h aki tényleg abba akarja hagyni, az a csatlakozásával nekem is meg magának is segíthet.

Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)

Több
20 éve 5 hónapja #199035 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Aeglos írta: Julccsal elmegyünk "bolyhkaja beszerző körútra"

:mrgreen:
Kajáról jut eszembe, ezt kihagytam a köszönömökből:
:arrow: Köszönöm Aeglos Mátéjának, hogy jól főz... :biggrin2:

argh

Több
20 éve 5 hónapja #198957 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Én csak annyit, hogy szeretlek mindannyiótokat. Kit nagyon, kit még jobban *szipp* Külön köszönöm sissnek, hogy a lányom, és hogy elviseli a dilijeimet, és amiért folyton ugyanazzal nyúzom :P :)
Többet most nem tudok mondani... kérem kapcsojjaki... (Sandor rulz :P )

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
20 éve 5 hónapja #198922 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Hát emberek (meg minden mások!), ez valami fergeteges volt! Ilyen jól... nem is tudom, mikor éreztem magam!

Köszönet...
--Aeglosnak, hogy olyan tud lenni, mint akit egy zsák bolhára ültettek :twisted: és még véletlenül sem unatkozom mellette soha
--Alcarcnak, hogy... Na, vegyük szép sorjában: a sok puszit meg ölelést, a segítséget a quenyában, a cd-t (egész nap azt nézegettem, nagyszerű!), de leginkább azt, hogy olyan, amilyen. (Mondtam már, hogy imádlak? )
--A Julcsnak, amiért napi 24 órában veszi a lapot minden eszement hülyeségben, és amiért Aeglossal együtt olyan nádszálkarcsú, hogy nem szakadt le alattuk a nyakam.
--Launak, hogy fejvesztés kockázatával is benézett legalább a TK-ra.
--Felagundnak, amiért bokros teendői közepette szakított ránk egy délutánnyi időt :P , és csupa hasznos információkat osztott meg velem az Age of Empires 2-vel kapcsolatban... :roll: :D
--Ancalimonnak és Vewynek, amiért mindig lehet tőlük számítani egy két halk, de ütősen és találó megjegyzésre. (És az a bájos mosoly kíséretében felnyársalt denevér, Vewy... 8O )

Drizzt írta: ... Stingnek meg, hogy kéken világít :D

HÉéééééé! Ezt én akartam írni! :evil:
Na mindegy, szóval én is köszönöm Stingnek, meg Lamoraknak, amiért megosztotta velünk ezt az értékes infot. (Úgyis tudom, hogy csak féltékeny a kollégájára... :twisted: )
--Póknak, amiért nem csak az összes Cranberries, de az összes Sting dalszöveget is kívülről fújja (a Kacsamamáról nem is beszélve)
--Cicának, hogy vele lehet a világon legjobban bulizni
--_Neonak, hogy akkor mondta a vicceit, amikor nem hallottam, :twisted: valamint hogy lelkes szurkolója a még meg sem alakult Ang-bandnak. :D
--Drizztnek, olyan jól tudja énekelni, hogy "yeah" :D
--Galadhnak, hogy kishíján halálra csikizett a tömegben
--Illének, hogy megismertem, meg hogy tizenhat éves :D

Meg mindenkinek... (Tudom, unalmas ez a szöveg, de úgyis marad valaki, akit kifelejtek, pedig meg szerettem volna említeni, mert igazából mindenkit meg kéne...)

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
20 éve 5 hónapja #198883 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Tegnapi TK + Sting koncert + afterparty: :mrgreen:

:arrow: 3 után pár perccel befutok Telcontar irodájába - a bejárat előtt ül Rabyn és beenged :D
:arrow: Felérek, belefutok egy kisebb tömegbe Morganával az élen, és levonulunk az Erzsébet kávézóba sörözni/borozni/kávézni/sütizni :D
:arrow: Léli gyönygyöt fűz és tanítja Alcart, Alcar Nightwish pólóban feszít és én meg nem jövök rá, hogy _Neo eme Nightwish pólóját még nem láttam, mert vadiúj :D
:arrow: Neo állandóan azt mondogatja, de mindenre, hogy EKKORA ****ek :D :D , de percenként 10x :D Ninniach-hal jó 5letünk támad :D (de ugye megcsináljuk, Nin? :D :D
:arrow: Szürke megint progmatos kijelentéseket tesz :D
:arrow: AM OM TAT SATDOWN :mrgreen:
:arrow: Folyamatosan jönnek a többiek, aztán szép lassan mindenki felmegy vissza az irodába. A TK elvileg megy, de a legtöbben kint lézengünk a gangon és dumcsizunk. Jót beszélgetek Ninniach-al, aztán mi még egyszer lemegyünk kávézni :D
:arrow: A TK elhúzódik, sokan kint várnak, és még mindig beszélgetünk. :arrow: Éljenek a Microsoftos viccek, és végszóra Andariel megkérdezi, hogy Ankalimon mivel foglalkozik. Jah, hogy informatikus :D
:arrow: 7 körül befejeződik a TK, és a tömegh (c by Léli) megindul Sting koncertre. Alcar, _Neo és még páran a Szimplába mennek, Tomáék sajnos haza...
:arrow: MTT kultúúúúúúrális társaság felvonul és bevonul a Felvonulási térre, huh, óriási tömeg. Suzanne Vega rúlz, megindulunk befelé. Aztán hátrafelé az ingyen T-mobil kóla irányába, útközben elveszítjük Gumipókot és Rayant, de a Sós-perec standnál újra összefutunk. Ott találjuk a Holtlápot, ép hogy csak pici gyertyák nem világítottak benne...
:arrow: Tömeges perecvásárlás és ingyenkóla-fogyasztás.
:arrow: Elkezdődik a Sting koncert, a társaság kissé szétszakadozik, mikor helyet keresünk. 2 kivetítő közt egy tuti jó helyen végigpörögjük a koncertet :D Estel bohóckodik, Előd celluxot ragaszt a nyakamba :D Meg egy kis cucuje is volt. Gumipók nagyon bolond :D
:arrow: Inglismen in nyú jork meg a többi isteni Sting nóta megarúlz!
:arrow: 11-kor vége a koncertnek, Gumipók meg páran kocsival, Julcsi, Cica, Angwen, Felagund, Jocii, Adelard meg én lábbusszal vissza a Szimplába, a többiekkel is ott találkozunk
:arrow: Fél 12-re befutunk a Sziplába és 12-kor bezár... nah ez nagyon nem rúlz. Banda át a Szimplakertbe, ami naon gáz, tömeg, ránk esik a plafon, meg ilyesmik, de legalább találunk helyet nagynehezen.
:arrow: A hely nagyon nyomasztó, úgyhogy a társaság lassan hazaszállingózik...

De azért az egész nap csúcs volt!!!

Köszönetek:
:arrow: Alcar bátyónak és _Neo öcsémnek - ők tudják, miért (Kár, hogy Stinget kihagytátok)
:arrow: Elődnek a celluxért :D
:arrow: Ninniachnak a beszélgetésért
:arrow: Gumipóknak, hogy nem komplett
:arrow: Jacónak a sátáni kacajokért :twisted:
:arrow: Tomának a masszázsért :lol:
:arrow: Cicának és Julcsinak a dumcsipartikért és sok röhögésért :mrgreen:
:arrow: Finwének szóviccekért (És a Mátrix akkoris rúlz! :D )
:arrow: Jociinak és Adelardnak a dumcsizásokért
:arrow: A grouphugokért :D

És mindenkinek, akival még volt alkalmam együtt hülyéskedni, dumcsizni, stb, mindenkinek, aki ott volt!

Pusssz :mrgreen:

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
20 éve 5 hónapja #198808 Írta: Dodiee

Toma gazda írta: lényeg ami lényeg h. : Előd! Az edényed Dodienál van.

És még mindig... Majd odaadom 1x

Több
20 éve 5 hónapja - 20 éve 5 hónapja #198807 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Jóóó vót veletek esmént, emberek 8)

Péntek este gyors telcsi Minnek, "ugye talizhatunk TK előtt, herótom sincs, hol van Telcontar irodája!" Talizás megesett, Min se tudja, melyik kapualj, de sebaj, Dodie feltűnik az úttest másik oldalán, és a kávézót boldogító embercsokorhoz vezet minket. Puszik körbe, ölelések Galadhdal, Dodieval, Rabynnal, Alcarral, Morganával (kit hagytam ki, mos szóljon) :D Felmegyünk, puszipuszi Arwenával, ThaurraL és Halottal 8) Belógnánk a csoportképbe, de Brisa nem hagyja :cry: :D Megérkezik Ulmo és Evenstar, jeee :D Kriszanának perkálunk, Ickének perkálok, és nem Minnél vannak a vimpárok!!! :D
Quenya-óra, azalatt: Ery vér-, azaz teljesértékű DNS-minta gyűjtése közben felbukkan az Egy gésa emlékiratai című könyvnek kulturális értékű szexuálpszichológiai anekdotája, amit Ery rögtön magáévá tesz... :evil3: Beszélgetés Varró Attilával, ami tényleg nagyon jó volt, igazi élmény :itscool: Utána későn jövők üdvözlése, Felagund és Alcar kalandja a csontkézzel, indulás Sting-koncertre. Tömegh, libasor, csövezés a füvön, drága perec, Anglachel diszkrét vigyora a Gyűrűháború-song alatt, Rabyn vigyáz a táskáinkra, amíg Esgallal, Galadhdal és Anglachellel ellógunk ingyenkóláért. Békés iszogatás, a többiek mennek hátra, mi Esgallal és Cuével felpakolunk és megyünk elfele :(

Köszönöm
:arrow: Minnek, hogy a mamám, és hogy van 8)
:arrow: Esgalnak a beszélgetést
:arrow: Cueddónak, hogy létezik :)
:arrow: Rayannak, hogy azért egy picit megölelgetett és tudtunk beszélgetni :wink:
:arrow: Morganának, Kriszanának és Telcónak a helyért! Köszi! :D
:arrow: Drizztnek a pólójáért :evil3: (azért ugye nem haragszol?)
:arrow: mindenkinek a sok mosolyt és szeretetet 8) Köszi, hogy vagytok 8)

Több
20 éve 5 hónapja #198806 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Kösz Galadhnak, hogy Galadh, és Dodienak, hogy Dodie, Stingnek meg, hogy kéken világít :D
Amúgy rulez volt a tegnapi nap :) bár ennyien még sosem léptek egy nap a lábamra...még a keringőnél sem Galen :P
A rázkódós ágyakat, meg hajas sütiket meg hagyjuk :P ;)
Lálááá...

Több
20 éve 5 hónapja #198798 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Az a párszál kép, amit tegnap elkövettem, fölkerült. Akit érdekel, megtalálja a kep.tar.hu/mirrand -on!

RULZ VOLT A TEGNAP! :lol:

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"

Több
20 éve 5 hónapja #198795 Írta: Prérifarkas
Szeretnék köszönetet mondani
:arrow: Lamoraknak, hogy a bátyám, és hogy számíthatok rá, meg hogy igyexik leszokni a cigiről
:arrow: Dodienak, hogy vele mindig beszélhetek, nagyon szeretlek, Ln!
:arrow: Mogyinak és Andrisnak, hogy imádom őket, olyan lököttek :)
:arrow: Drizztnek, headbangelés rulez, zöldségízű gumimacik szintúgy
:arrow: Póknak, hogy olyan hülye, meg hogy hazavitt :)

meg persze Robinak, hogy ottvolt a Szimplakertben, és ez tökjót dobott a hangulatomon :mrgreen:

és mindenkinek köszi, hogy eljöttetek, jó volt végre látni titeket...
pusssz!!

Galadh

Több
20 éve 5 hónapja #198790 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Igen a Szimplával nekem is a füst a gondom.. (többek között, meg, hogy nem szellőzik rendesen...)

Ja és a legnagyobb amikor Előd a roma srácoktól megkérdezte mennyi a perece (valami nem magyarul) erre a srác mond neki valami árat mikor Előd visszaköszön nekik, hogy sziasztok erre a srác nagy szemekkel:
Hátte ba** ez tudott magyarul! HÉÉÉTE TE TUDSZ MAGYARUL!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.275 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére