- Köszönetek: 0
Élménybeszámolók
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Impresszíven csak néhány esemény: Szofinak külön köszönöm, hogy alighanem nemsokára tényleg lesz egy saját kötelem . Dodie BT, még mindig szeretek Veled Apokrifet mondani; Nodlee, Neked meg köszönöm a megaölelést meg a beszélgetést; Balázsnak a totálisan szürreális és impresszív/expresszív beszélgetést hajnaltájt a pingpongasztalon. Sokkal több most nem jut eszembe, de örülök, hogy ott lehettem, meg jól éreztem, meg hasonló közhelyek. _Neonak köszi a sört, és majd egyszer megtanítalak csajozni, hidd el
"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
_Neo, tündér vagy! köszi a kolit, a hátad h tartottad, azt a pár perc beszélgetést Morgana-val, meg úgy mindent:)
Galc, a szervezést, meg h vagy. szere
sokan vagytok, nem köszönök mindenkinek mindent külön megfele, mert álmos vagyok, de nagyon szeretlek titeket!
Ja, még valami: ősthpsnépek: köcc a tortát:)
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Toma gazda
- Nem elérhető
Dodie szülinapja Zballyval való elmélkedések madj Zizzoval szertartás és Ryana a 010 es akkor ő Danival felvégtuk az ereinket
Zizzoval és Rhatzkával dance music pub
ööö
Erdélyi himmnusz, Kárpátia, takarítás, megmarad a kemény mag Mírrand, Arwena,Ramba,_Neo (Artemisz ,Estel alszanak)
és annyira jól eltelt aza 3 vagy 4 óra hogy az hihetetlen
+
BÓLDÓG SZÜLINAPOT DODIE!!!!!
Ne har Galadh... (köszi a szerevzést)
_Neo legmélyebb tiszteletem
Mindenkinek köszönöm hogy ott volt és láthattam
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Reggel Mentem Pestre találka Minc Mamival meg Ulmoval, aztán Ninniach hugicámmal, majd Timmel mozi, aztán csavargás, sztrapacska a Bajorban, majd gyűlik a jó nép a Móriczon...
Röviden csak: jó kis buláj volt, noha sokan voltunk, s őszinte meglepetésemre K. nénje is elég normális volt, még jópofizni is nekiállt... (Enyám, _Neo, hogy képes voltál feláldozni magadat és másfél órán át beszélni vele, aaaa.... 80 )
Volt zene, tánc az már kevésbé (legalább nem égtem, mint a Reichstag), finom sütik, kaják, itókák, meg lépten nyomon táskákba botladozás,
Sok kedves ismerősnek örülhettem, annak pláne, hogy sok olyannal is találkoztam, akit régen láttam (Loth, Ana, Aral, Brandir, Finc), illetve akit csak most ismertem meg (Van Helsing, Trinkler) ...
Tényleg csak pár nevet mondok, mert lehetetlen lenne mindet felsorolni! (úgyhogy bocs...)
Léli-csoki, Rana, Nimrocco, TG-hogy láthattalak titeket, Előd-hehe, Rayan-h meghallgattál, Szofi-az angol nyelvű eszmecserét, Artemisz, Minc, Siss, Silcucc, Iru, Lamorak... és még sokan mások, hogy beszélgethettünk kicsit.
Külön köszönet _Neonak, legjobb barátomnak és kedves öcsémnek!!! Ar álye enyale: aure entuluva!
+1 Galadhnak a szervezésért
+1 hatalmas fülhúzás Dodie unokámnak
Extra köszönet Timonának, tudod, kedves sokmindenért! (a sál nagyon szép... köszönöm!)
+ nagy köszönet Tomának és anyukájának, amiért hazafuvaroztak
Rövid voltam, de lényegretörő
úgyis itt vannak a képek:
katt ide
na jó szórakozást!!!
[size=9:16ae1pp3]P.S. I LOVE YOU: az überdepit meg most mindenki szépen belecsomagolja a a taknyos ősz búbánatos színű celofánjába, aztán a töklámpás lángjánál szépen porig égeti... vilcsi? Süt a nap emberek:)[/size]
- Rabyn
- Nem elérhető
Jó volt a helowyn, tudtam beszélgetni, voltak finom kaják, csak rosszullettem és haza kellett jönnöm. ÉS ezt továbbra is utálom de ez más tészta.
Ezerhála nekik: _Neo, Inczy és a mamája , Remzi, Drizzt, Szürke, és Balázs.
Legyetek rosszak.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Jó volt meg minden...a zene kétségtelenül khirály volt.
Mégis szvsz a legjobb az a rég,nagy arcokkal való találkozás volt.
/másoduncsitesó,nagyon örültem neked és köszi a cuccot!/
Gratula a szervezőknek és nagy köszönet _Neonak!
A buszozás is egy élmény volt...
(Meg persze a virágcserepes kövön való ugrálás rúlz! )
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Szivesen meghallgatom egyebkent a studiofelveteleket, ott es akkor ez jott le nekem, eszem agaban sem volt barkit is megbantani! (tudom, hogy errol szo sincs )
Lenyeg: nagyon jol ereztuk magunkat!!!
- _Phelan_ (Caranthír)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Nagyon szívesen kölcsönadom, ugyanis stúdióalbumon kiderül, hogy eléggé egyedi Startohasonlóságot max a debüt és a 2. albumra lehet ráfogni... És most elég soakt játszottak az elsőről ami sajna nekem nicns meg... és az új se még de majd meglesz RHapsodyval meg nehosnlítgassuk, mert Imádom a Rhapsodyt de a Sonata milliószor változatosabb. És a SA énekes sosem küszködött azokkal a gyerekbetegségekkel mint Fabio ugyanis az úr zeneiskolában növekedett Hangosítás sux sejtettem, hogy ez lesz az emberek véleménye így a Sonataról Nahs zal szívesen meggyőznélek titeket... de flyt köv. akkroa zenetopickbanmajd csekkolom
/me annyit tud még mondania koncertről, hogy más számokat vár aSonatától. De élvezte...
Aztán NW... hát igeneléggé eröltetnem keleltt a fülem, hogy rendesen kihaljama dolgokat... Ellenben másokkal az én fülemnek semmi baja nem volt se utána se később
Viszont tőlük is más számoakt vártam... félek, hoyg ezután minden számból duett lesz és amúgy is idegeített MArco Tarot polója mert szvsz nem igazán szimpatikus dolog ilyet csinálni de mindegy... Nem akarom, hogy arja másodénekes legyen! ÉsOceanbornos ill Angels fall firstot daloakt is akarok! a Sellping sun nem Oceanbornos amúgysem . Szal! Tarjat akarom és egy albumon Marconak max 8 sornyi külön ének szöveget és max vokált emeléé! pár sornyi duetten kivü!arrrrgh
Ennyit NW koncertről.. bocs ha nagyon OFF
Blessed be!
Then you'll see, tears won't wash this away, Memories of the years that started the pain
- Ulmo
- Nem elérhető
A PeCsa tényleg kicsi volt ehhez a bulihoz, levegő alig volt, a Sonata énekese és a Nightwish tagjai is megjegyezték, hogy kissé meleg volt odabent.
Ettől függetlenül nagy buli volt! :itscool:
- Elmoth
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
_Neo írta: hippy.csoma.elte.hu/neo/nightwish/pecsa_2k4okt26/
nem lettek tul jok a kepek...
a koncert remek volt, a hangositas pocsek es tul sok volt a tul fiatal es taplo ember...
ja es a pecsa kicsi egy ilyen rendezvenynek...
Néhány kép a környékemkől készült! Én a 2. sorban voltam, pont a Marcoval szemben, és adott a cigijéből!!!! HEHEHEEE! Ja, és koncert előtt sikerült őt (Marco) és Jukkát elkapni, úgyhogy most 2 aláírás díszeleg a CD-men. Én Hülye nem vittem fényképezőt! Egyébként eszméletlen jóóóó volt! I wish I had an angel....
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
A koncert nagyon nagyon jó volt! Óriási élmény volt számomra, meg annak a néhány ezer embernek is, aki ott volt:)
Jókora tömeg volt már a pecsánál, amikor odaértünk, mindenkin egyencucc (fekete szerkó, metálpóló, hosszú haj, khmm, ebből azért az utóbbi rám nem volt igaz...), aztán befutottak Ulmoék Minccel, majd _Neo is. Jó sokat csúszott az egész, 8-kor kezdték.
Nos az előzenekar: nem volt rossz választás, de nekem nem jött be a Sonata Arctica... (bocs, ha valakinek a kedvence). Erősen emlékeztetett a Guns'n'Roses-ra meg a BG-re, nem sok eredeti cuccot láttam/hallottam tőlük szvsz.
No, a NW viszont... aaaaaa!!!! Persze bent voltunk a tomboldában, a rengeteg nép dacára remekül éreztük magunkat! Tarja csodálatos volt, a látvány is, a zene, a basszusgitáros simán lehetne MTT-s annyira nem komplett, , stb, stb, stb... a hangosítás viszont valóban nem volt egy nagy eresztés, és nagyobb csarnok is megtelt volna szvsz... a pecsa ehhez tényleg nem elegendő!!!
Mindegy: csodálatos volt!
Köszönöm _Neonak, hogy még augisztusban szerzett jegyeket, a fotókat is, és örülök, hogy találkozhattam pár MTT-s kollégával a koncerten!!!
Üdv!
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
nem lettek tul jok a kepek...
a koncert remek volt, a hangositas pocsek es tul sok volt a tul fiatal es taplo ember...
ja es a pecsa kicsi egy ilyen rendezvenynek...
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Eldamyn
- Nem elérhető
Lázas búcsúzkodás (mint ha szibériába mentek volna kényszermunkára
Jajj, erre a mondatra de megfájdult a szívem, mert -ugyebár- ez nem csak látszat volt: valahogy így is éreztük magunkat.
A győr taliról nagyon röviden:
Keleti: Nagy "MÍRRRAAAAAAND!"-kiáltás
Ücsörgés a vonaton a peron földjén +a biciklitárolóban.
A CD-s kalapú dobverős: Pistike apukája 2 (úgy látszik, nem lehet enélkül győri tali )
ZP: Szappanopera Völgyzugolyban
"Brigádverseny , gollam!"
Mandala: tea, kaja, cukor (kandis)
Arden Fan Club= WC egyház
Játszótér
Sötétben vonatozás haza, füstölő
Merülőforraló, eszergomi érsek történetek
"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/
- Aralataion
- Nem elérhető
Brigádverseny!!!
Amúgy remélem a talin készült képek hamarosan fenn lesznek a neten. Ugye...? Előre is kösz!
Csá! peet
a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Végre megint eljutottam egy találkozóra:hello:
Előtte nap megbeszéltem Cselével, hogy találkozom vele az állomáson
Reggel indulás, találkoztam Arwennal, ő pestre ment
Fel a vonatra, Csele integet… jót beszélgettünk
Győrben irány egy kis elemózsiáért
Csele dühöng: Megölöm! Azt mondta, hogy messze van a buszpályaudvar a vasúttól ( egy ismerőse)
Találkozás Tomáékkal –irány a pestiek elé…
Megjöttek, Jaaaj! Kinek mi is a neve?
Irány a ZP! Szétverésre vár!
Hiába igyekeztem rohamra vezényelni a csapatot (harcértékük egyenlő a nullával)
Megtaláltam a tavalyi feliratomat: MTT (Magyar Tarja Társaság)
Toma ötlete: színdarab! Lelkesen segítettem neki (jaj nem láttam a végzetem) :heu:
Némi nemű értetlenkedés után csak összehoztunk két csapatot
Nekünk a Megye megtisztítása jutott, szocreál stílusban másik csapat: Lorien szappanopera :biggrin2:
Lelkes munka, és hajrá
Előadások jól sikerültek BRIGÁDVERSENY!!! És a második helyet szereztük megosztva :dance:
Megjött Fiona és Sissie (jaaj de régen láttam őket)
Irány a Mandalába:
Tomával kalózkodtunk (a szomszédban jól beebédeltetünk):itscool:
Mandalában „sok jó ember kishelyen is elfér” teázás és beszélgetés + folyamatos ki-be mászkálás Thau mezítláb is..
Megalakult az Arden fan klubb
Vizipipa rulz, sajnos én nem kóstoltam
Estére nyomottá vált a levegő, irány a játszótér…
Pestiek mentek hamarosan a vonatra
Lázas búcsúzkodás (mint ha szibériába mentek volna kényszermunkára :sungl:
Aranymag és még páran futottak a vonat után
Én és Csele is elindultunk haza
Minket is búcsúztattak lelkesen, és futottak is vonatunk után :itscool:
Beszélgetés hazafelé, mire belejöttünk volna már meg is érkeztem
Csele el, integetés…(vajon mit jelent Fingolfin neve? )
Köszönet a rendezőknek, sok régen látott emberrel találkoztam :up: és ki próbáltam amit még nem csináltam (lehet hogy színdarabot írok?)
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Konyhatünde
- Nem elérhető
No, hat az elozo hozzaszolasomhoz fuzom hozza a kovetkezoket, amelyet mar megtettem egyszer, csak a dragaszagos gep valamiert kitorolte, nekem meg lilult a fejem emiatt... Amugy aznap nem csak ezt az egy dolgot torolte ki...
Szoval egyebkent ezer eve nem irtam a forumba (Anne Rice meg mindenfele szakdolgozatos dolgok most jobban lefoglalnak, mint valaha... :deal: ), es gondolkoztam, melyikbe is kellene az alabbiakat, mert a Kozepfolde foldrajza topicba is beleillene szerintem.
Az a nagy helyzet, hogy most eppen az angliai Birminghamben leledzem, mint Erasmus-osztondijas cseregyerek, es hat aki ismeri Tolkien eletrajzat, az tudja, hogy az iro itt toltotte a gyerekkorat, miutan Del-Afrikabol elkoltozott a csaladjaval. Es hat ha mar egyszer itt vagyok, akkor ugye latni kell ezeket a helyeket, ahol Tolkien megfordult!
Egyik nemet lakotarsammal kerekedtunk fel egy hete szombaton a Tolkien-turara. Jo egy oras zotykolodes utan a helyjaraton (nana, hogy a mi kolink a varos masik vegeben van!), erkeztunk meg a Sarehole Mill nevu osregi malomhoz. Igen, vagy 450 eve (!) mukodget itt egy vizimalom, a mostani mar ugyan nem az eredeti, de azert eleg osi, es koszoni, jol van, ottjartunkkor is eppen vigan elvolt, dolgozott otezerrel. Nos, ez a hely jo szaz eve sokkal videkiesebb volt, es Tolkien sokat jatszott a kornyeken kicsi gyerekkent a testverevel, a fama szerint pedig erosen megihlette, amikor megalmodta Hobbitfalvat meg a Megyet. Belulrol a malom tulajdonkeppen nem nagy durranas (aki jart mar vizimalomban, sejtheti, hogy nezhet ki), viszont a hely szelleme.... :itscool: Ja, meg hat tele van mindenfele emlektablakkal a malom, jelezve, kire is gyakorolt nagy hatast Kulonben meg ingyer lehet bemenni, es mi meg epp idejebn erkeztunk, mert csak okt. vegeig latogathato.
Aztan a malomtol nem messze talalhato a Moseley Bog nevu affele minierdo, amely most termeszetvedelmi terulet, es amely arrol nevezetes, hogy az Oreg Erdo megalkotasaban ihlette meg Tolkient. Na, ennek a tajeknak a vadregenyes kinezete volt az, amely nagy hatast gyakorolt az irora. A Bog kulonben mocsarat jelent, es valoban eleg vizenyos a talaj, feltunosen dus az aljnovenyzet, a fakat meg vegig befutja a borostyan. Egy szoval: elegge dzsungel- es esoerdoszeru a hely, amelyet meg fokozott az is, hogy a fakrol csopogott a nedvesseg meg a viz (mivel, meglepo modon, esett az eso ). Ja, es raadasul nyakig sarosak lettunk, de ha mondjuk szaraz ido lett volna, akkor tok jokat lehetett volna koszalni a suruben
Amugy meg sajna nem talakoztunk se Bombadil Tomaval, se Aranymaggal , csak nehany mokussal es par gumicsizmas emberrel, akik az erdocske egyetlen minitavabol halasztak ki eppen a bekanyalat, meg bekalencset, hogy ne legyen annyira mocsaras (es budos) (Viszont nem volt tiltott, mint amilyenben Gollam fogdosta a halakat. ) Ez a to valamikor nagyobb lehetett, tovabba egy vizfeluletet alkothatott azzal a toval, amely most a malmot is hajtja. Es meg valami, ami fokozta (volna) a "mesebeli" hangulatot: egy jol hangzo Ancient Burnt Mound nevu helyet kerestunk fel, amely valamifele aldozati helyet (de minimum sirbuckakat manokkal ) feltelezett, viszont az egvilagon nem volt semmi ott, csak egy felirat, hogy a bronzkori ember anno itt fozocskelt meg valami ritualera hasznalta a dombocskakat (de hat persze abbol szinte semmi nem maradt meg...)
Ja, meg egy dolog: az egyik kozeli utcaban (elfelejtettem a nevet.... , csak a hazszamot tudom: 264 ) van az a haz, amelyet Tolkien anyja berelt, es ahol 1896 es 1900 kozott laktak. Erdekes, hogy a haz, amely most magantulajdon, egeszen belesimul a kornyezetebe, es meg egy emlektabla sem jeloli, ki is lakott ott. : 8O
Van meg amugy a varosban egy-ket hely, amely Tolkienhez kotodik, ezeket majd csak legkozelebb tudjuk megnezni, pl. a King Edward School meg ket valamifele toronyszeru epitmeny, amelyek.... na ugye nem kell mondanom, miket ihlettek meg!
Aki esetleg eljut ide Birminghambe a jovo nyaron tartando nagy otnapos konferenciara (es biztos lesz olyan ), az ki ne hagyja ezeket a helyeket!!! :itscool:
Ja, kulonben meg Stratford-upon-Avonben, Shakespeare szulohelyen (nincs innen messze) a foutcan lattam egy ferfiruhaboltot, amely a ROHAN markanevet viselte.... Himnemu olvasok/netezok/forumozok, FIGYELEM!!!! Ha menoek akartok lenni, akkor felejtsetek el az Armanit, Hugo Bosst, meg ezeket, tessek ROHAN-ba oltozni!!!!!! :pimp: :evil3:
Kepeket sajna nem tudok beszurni, mert egyreszt nem hivattam meg elo oket, masreszt meg maceras lenne oket egyenkent beszkennelni; nemi kep viszont fellelheto az elozo hozzaszolasomban. Majd lehet, hogy kesobb azert megoldom a dolgot nemet kollegina kepeivel...
Na, akkor udv mindenkinek az egyre kodosebb Angliabol:
Konyhatunci
Namárie! Nai hiruvalye Valimar.
Nai elye hiruva. Namárie!
- Konyhatünde
- Nem elérhető
Na, akkor izelitonek, mirol irtam gyonyoruket (es legkozelebb beirom ujbol ha lesz kedvem meg idom):
www.bmag.org.uk/sarehole_mill/
Udv mindenkinek a kodos Angliabol:
Konyhatunci
Namárie! Nai hiruvalye Valimar.
Nai elye hiruva. Namárie!
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
- Ille Lórien
- Nem elérhető
Köszönet érte Angwennek, Ankalimonnak és mindazoknak, akik még részt vettek a szervezésben. Az előadások (kulturális-történelmi és nyelvi) színvonalasak és érdekesek voltak, a vitán nagyon sok okos gondolat elhangzott, és tetszett a játék is.
Örülök, hogy ott lehettem!
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Eldamyn
- Nem elérhető
[size=9:2e8yt8ws]Alcar: a képek tök jók. Az egyiken érdekes az a fénylő, kék izé. Kimondottan hatásos. :up:[/size] [size=9:2e8yt8ws]Tudtam, hogy nem lett volna szabad megengednem, hogy én is rajta legyek valamelyik képen. [/size]
"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/
- Toma gazda
- Nem elérhető
Angwen az előadás szupi volt
köszönöm mindenkinek aki ott volt
és azoknak is köszönöm akik igaz nem voltak ott mégis összefutottam velük
: :geek:
:geek: :
- Olorin.papa
- Nem elérhető
UI:Earendil is nagyon élvezte
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Rabyn
- Nem elérhető
"segítséget kötöttek, a helytartók tartották magukat"
és a legjobb "Szauront megdöntötték"
Ja és Mirand erre a Szaruon nem akarta, hogy megdöntsék azt mondta, hogy Ha egy csapat gondori katona öt akarná megdönteni ö se hagyná magát:)
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
(Atarci,a képeken olyan béna vagyok )
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Először is nagy-nagy köszönet illeti Angwent és Ankalimont a szervezésért és a lebonyolításért. Köszönjük szépen Mindkettőtöknek!!!
Röviden:
Általában véve természetesen nagyon jó volt Veletek újra találkozni! Eme örömhöz járult hozzá a nagyon színvonalas TK.
* Angwen előadása lenyűgözött. Gratulálok!!! Élvezetesen, lendületesen adtál elő, a Dúnadánokról, Gondor és Arnor királyságairól, valóban nagy élmény volt! Látszik, hogy a vonatkozó HOME, GYU, GY keresése stb. részekből nagyon alaposan felkészültél! Köszönjük Angwen!!! Sokan tanultam belőle!
* Felagund: Örülök, hogy kicsit megismerhettem a Gondori tengwar módot is:), s úgy érzem ideje volna komolyabban nemcsak a quenyával foglalkoznom (lustaság rúlz ). Neked is hála érte!
* A vitánál csak a bevezetésnél voltam ott, a felvetés, a téma s a felvezetés azonban tetszett, sajnálom, hogy nem tudtam maradni.
A többihez nem tudok mit mondani, mert nem voltam ott, bár Titeket ismerve, biztos vagyok benne, hogy színvonalas és érdekes volt.
Még egyszer köszönjük!!!
Na, csináltam pár fotót (sajna nem a legjobbak, de valami azért látszik)
képek katt ide
- Angwen
- Nem elérhető
Hajrá! (Max. a legközelebbi Klubon véletlenül dupla belépőt fizettetek veled! ) Amúgy köszönöm a remek hallgatóságot, és hogy nem röhögtetek hangosan, amikor ARnoR háRom felé osztását és RhudauR, CaRdolan és ARthedain teRületeit elemeztem...Rabyn írta: Ha Angwen beleegyezik akkor betenném ide azokat az elejtett ám de felírt érdekes szófordulatokat amik az elöadása közben voltak:)
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Timona
- Nem elérhető
Külön gratula illeti Angwent, mert nagyon összeszedett és szépen felépitett előadást tartott
Felát majd az illetékes(ek) úgyis megvéleményezi(k) helyettem mivel perminek lövése sincs a nyelvekről
Viszont külön örültem annak, hogy ilyen sokan voltunk
Azért meg bocsánat, hogy a felénél leléptünk
...
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Rabyn írta: "VALÁSPÁLCAAA!"
Minden jog fenntartva!!!
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Rabyn
- Nem elérhető
Egyet betehetek szerintem simán is:) De egyébként ZSENIÁLIS VOLTÁL ANGWEN!!
Amikor mondtad, hogy a királyok egy ezüst pálcát tarottak a kezükben akkor Mirranddal egyszerre "VALÁSPÁLCAAA!"
- Artemisz
- Nem elérhető
Kincső írta: Elindultunk hazafelé, és az esti villamoson Angwen, Artemisz és Peredhil társaságában meglepő módon nagyon Szkítás hangulatom lett...
Ez tecc!
KÖSZÖNÖK MINDENKINEK MINDENT! Isteni volt ez az egész mai banzáj!
Különösképp:
Angwen-Tüncnek az előadásért, a szervezésért meg a kendőért
Ankalimonnak a szervezésért meg azért, mert olyan aranyosan nevet
Felának, hogy nem akadt ki ránk (Tünccel meg is állapítottuk,hogy rossz hatással vagyunk egymásra.. ) meg a kolompért.
És
Telcónak, Niennának, Peredhilnek, Mincnek, Ulmonak, Orsienak, Alcarnak, Timnek, Ladisnak, Erynek, Esgalnak, Adelnek, Eldamynnak, Gandalfnak, Idrilnek, Hobbitnak, Nimroccpaccnak, Kincsőnek, Jacónak, Pancsinak, Illének, csak hogy voltak meg vannak, meg ennyire drágák és szeretnivalók! :hello:
LE HANNON, MELLYN-NÍN!!!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!