- Köszönetek: 0
Élménybeszámolók
- Áfonya
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Alyr Arkhon írta: 27es kép by Áfi:
Interjú egy vámpírral...
(nem linkelem be mer' lusta vagyok)
Hehe...
Érdemes egyébként megfigyelni az egyes előadók körül sugárzó glóriát (hétköznapi nevén tükörből visszaverődő vakut :tongue:) is, főleg Mária Magdolna és Jézus performaszához passzol.
Az Ipartestületi egyébként valóban borzalmasan sötét (a vattos égők sem túlzottan javítanak a helyzeten), csoda, h. még ilyenek is lettek a képek...egyébként sokkal nagyobbak, csak a Yahoo vmiért kicsinyít. :hein:
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Interjú egy vámpírral...
(nem linkelem be mer' lusta vagyok)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rabyn
- Nem elérhető
Nagyon jó képek Áfi!
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Áfonya
- Nem elérhető
Még van 3 videjó, záros határidőn belül az is megy fel.
uk.pg.photos.yahoo.com/ph/tuskebogyo/my_photos
pussz!
Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand
- Rabyn
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Sajnálhatja, aki nem jött!
"Jóestét, aranyos Horváth úr!" - no comment [size=9:1ttttee7](najó majd eccer megmagyarázom de most nincs időm...)[/size]
Ja és olyan de-ja-vu-m volt időnként a sok gitárhangolgatástól...
Fura volt, hogy az egész terem világos volt... és hiányoltam 1-2 számot, meg olyan rövidnek tűnt.
De Kalákából sose lehet elég...
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Áfonya
- Nem elérhető
Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand
- Rogue
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Timona
- Nem elérhető
FIGYELMEZTETÉS- némelyik elég "érdekesre" sikerült, de hát az élet kreálta nem én
Fogadjátok szeretettel
pg.photos.yahoo.com/ph/ti_mona84 ... .dir=/7c32
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Amit Dodie juttatot eszembe: Kedves szülő - rokon elcipelők: Hogy sikerült az ő szemükben a Tolkienes bemutatkozás? Mit szólnak hozzánk ezek után?
- Inczy
- Nem elérhető
Egész este úgy ingadozott a hangulatom: a közömböstől haladtam a tiszta ideg felé, majd a kitérdekelhaelszaromon át a hűdekirályakvagyunkon keresztül a jajdebüszkevagyokrátokig...
Félelmetesen jó volt, és nem bírtam abbahagyni a vigyorgást... Köszi mindenkinek!!!
Iruhoz csatlakozva én is remélem, h rendszeresen megrendezésre kerül majd. Szuper lenne!
Azért a színfalak mögötti feszültséglevezetős spontán bulit és a "Koppány, Koppány"-t külön érdemes kiemelni...
Feel the sunshine
- Julcsi_
- Nem elérhető
Szóval persze ismételni tudok csak én is, h jó volt, meg csodálatos, meg felülmúlhatatlan meg ilyesmik, de ezt úgyis tudjátok. Szal csak annyi, hogy Brandir EL-ME-BE-TEG VAGY (de ezt is úgyis tudjátok), Póki Jacksonnak nincs párja a kabaréműfaj hímes mezején, táncitánci überrulz (főleg az orvostüncök, ugye L'Elfy? ), az énekeseket pedig nem tudom leírni na, gyönyörűek voltatok, Artemisz, Eszter, Estel, Angwen, Drizzt, gillz, Fio, Előd, Ana, a kórus... tadamtadamtadamm...
Asszem sosem felejtem el Petit, amint valami mocsári szörny orgánumon a tetőponton beszól, hogy "Halló, hentesbolt!" Jah, és Elődhöz én asszem bármikor hozzámennék kókuszt szedni, bár az is igaz, hgoy nem hiszem, h két litert képes vagyok meginni 10 perc alatt... akkor már nem is kellek, mi...?
Na szervusztok. Megyek Afrikába.
J.
Ja és Előd & Co. nevében beszúrom jól a linket: (már csak azért is, mer jó nagy igasság )
www.tolnaart.hu/nagyz/p8319616.htm
argh
- Irunien
- Nem elérhető
Tömören: ez üüüüüberzsírul nagyon jó volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... és ilyen csúnya szót még nem használtam
Szóval iszonyatos nagy GRATULA minden fellépőnek, külön megemlítve DRIZZT előadását,amikor az I only want to say címü fantasztikus dalt énekelte :up: :dance: :bounce: :hello:
Gyönyörü volt... [size=9:rgeiggd8](be kell vallanom, h sirtam is )[/size]....szóval, télleg nagyon jó volt, szindarabok, versekkel egyetemben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem, ez is hagyománnyá válik...
ennyi tehetséges embert egy rakáson, nem semmi!!!!
Pápá, Iru
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Hát, még mindig a tegnap este hatása alatt vagyok...
Marha jó volt minden amit láttam és hallottam meg minden(amit mondtam, azt inkább hagyjuk..)
nemtom, annyi mindent akarnék mondani...
köszönöm a bíztatásokat, öleléseket(Mag, Drizzt, nektek külön is;) ), sajtos ropit meg mindent.
És bocs h sírtam a végén. csak nagyon meg voltam hatódva. mert nagyon szeretlek titeket(Peti, bocs. de tudod h nem "úgy" mondom. és kösz a könny-ölő rágót!!). Végig meghatottan mondtam anyukámnak: A MI FIAINK/LÁNYAINK!!
olyan büszke voltam hogy ismerhetlek titeket....
szal... köszönöm.
és Ancalimon kedvéért:
Kéne gyakrabban tartani Élő Találkozások Topicot...
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Timona
- Nem elérhető
Aladdin hölgy tagja: Galen
Zöldruhás leány: Angwen
István: Drizzt
szakállas Mackó (LOL): Estel
szerepcserés szoknyás srác: Brandir
OFFOFF
Fodor Ákos
- ADIM a Des
- Nem elérhető
A vasárnapi előadás nagyon tetszett, és mindenkinek őszinte vállveregetés azért, amiért készült, félelmeit legyőzve kiállt a nagyérdemű elé, és elbűvölte a közönséget! Engem nem érdekel, ti hogyan terveztétek, és ahhoz képes hogyan sikerült, mert a közönség csak a produkciót észleli, a terveket nem, az előadással pedig nem volt baj (akkor sem!). Ádám ügyesen bánik a hangjával és a mozdulatai is beszédesek, Szofi szépen adta elő a legendát, a lányok úgy énekeltek, hogy a Megafrász meg sem közelíti őket (az Aladin duett hölgytagja olyan átéléssel, csillogó szemmel énekelt, és emellett mosolygott is!!!, hogy levett a lábamról, még jó, hogy ültem. Sajnálom, hogy Atremiszt nem hallottam eddig énekelni, mert most már tudom, miről maradtam le, és a "Zöldruhásleány" is kényeztette hallószervemet, mig borzongatóan jó volt a... a... hmm... bájait elkendőző vörös/fekete énekeshölgy is!) Elnézéseteket kérem, amiért így hívlak titeket, sajna nem tudok mindenkit beazonosítani, de vállalom eme hiányosságom, mert itt nem ez a lényeg. És a fiúkról se feledkezem meg, hiszen "István" kirrrály volt, a szakállas mackó pedig úgy mondta fejből a kilóméteres verset, hogy le a kalappal előtte! Remek választás volt FQ szájába adni a KOCKÁkat, hisz ki más érdemelte volna ki ezt? Ugyan Pilinszky továbbra sem lett a kedvencem brutálisan depresszív alkotásaival, de éltem már túl komolyabb dolgokat is. A telefonvonalas átiratot még a Kedvesem is dícsérte, míg a házasítás bohózata remek szerepcserére adott lehetőséget (remélem, a srác nem szokott rá a női rucikra, magam is alig bírtam leszokni róluk ), és akkor még nem is említettem a táncosokat, a Simon and Garfunkel dalok előadását és a kórust, melyet leginkább tábortűz mellett hallgattam volna...
Remélem pozitiv véleményem eljut azokhoz is, akik felléptek, de nem tudom merre keressem őket!
Gratulállok nektek!
ADIM a Des
"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál rá kifogást."
"Segíts magammal tisztának és keménynek lenni, mint a gyémánt s másokkal oly hasznosnak és szerénynek mint a szén!"
- Rabyn
- Nem elérhető
Szeretnék majd kérni a videokbol (ha jol láttam kettö is készült) 1-1 példányt. Adok kazit, (hq Kincsö te három kazit is fogsz kapni:D)
- Artemisz
- Nem elérhető
"Ennél hülyébbek már nem leszünk.... Vagy mégis?" :hein:
"Itt mindenki hülye, csak én vagyok helikopter!!!!"
Szeretlek titeket! És Mirigy továbbra is RULZ! :up:
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Drizzt
- Nem elérhető
ÜberRULZ volt a darab...meg hol vagy a Ankalimon is, de az más
Csak engem ne akarjá Lvenni, kérlek
Amúgy tök jók voltunk, én tom'
Jaés Estel, kösz, hogy nem küldtél el, hogy megtudjam az istenek szándékát
Ésööö...nem hagyhattam ki...bocs, de nem hagyhattam ki, hogy megkérdezzem mi a hangunk
Hjameg, bocs, hogy elszúrtam a szöveget az egyik Istváncuccban, ez van...
Rég izgultam ennyire valami előtt és közben...és rég örültem ennyire vmi után...mármint...ilyen előadócuccra kell gondolni
Legközelebb lehetne büfé, hm ?
Hja, bocs, ha nem reagálta akkor és ott igazán sem a dícséretekre, sem a buzdító szavakra, de egyrészt izgultam, amig nem ment le minden, másrészt...sose tudtam reagálni a pozitív kritikákra ... ( ált nem hiszem el őket...de ezt a csak nektek mondom, ugyhogy psssszt... )
Na, megyek jáccani...lálááááááááá...
- elodyke
- Nem elérhető
Kedves mindenki,
ennyire szar mjuzikel esten még sosem voltam.. :Bloa:
alig szerepelt valaki
az a fél órás műsor is nagyon rövid volt
a büfében betegre ettük magunkat abból a sok suteményből, amit mindeki hozott
Az ember nem is hinné hogy Brandirral el mertem vállalni ezt a szerepet.
EGO RULZ
Kriszana (én ugyebár láttam szinte végig) egész idő alatt nagyon nyugodt, és hozzá képest meglepően kedves gesztusokkal érzékeltette, hogy mennyire kiegyensúlyozott.
[size=9:245j5zcb]Ja, amugy most csak vicceltem.[/size]
Brandir te hülye vagy (bár tudom ezzel nem mondtam újat, csak megjegyeztem, hogy el ne felejtsük)
Rayan és Előd
ZSÍÍÍÍHÍÍÍHÍHÍHÍR
www.tolnaart.hu/nagyz/p8319616.htm
*link javítva báj előd
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Áfonya
- Nem elérhető
Nagyon love you all.
Képek jönnek.
Csók!
Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand
- icke
- Nem elérhető
Artemisz (Erenya) írta: Ott sziszegtem a fülébe: [size=9:t58691dq]Finoman, Yiq, finoman!!! [/size]Még jó, hogy ettől nem zavarodott bele a szövegbe!
Azon egyszerű oknál fogva nem zavarodtam bele a szövegbe, hogy a fent leírt csitításból egy árva megveszekedett hangot sem hallottam Talán nem tűnt fel, de némiképp felemeltem a hangomat, és ez valószínűleg elnyomta a külső ingereket
Sajna nem vagyok a szavak embere, így csak annyit tudok mondani, hogy mindenkinek nagyon köszönöm ezt a fantasztikus műsort, felejthetetlen élmény volt. (Volt? Ez ide nem az igazi. még mindig felejthetetlen. Viszont az élmény maga múlt idő... Hmm. ) Nem emelek ki senkit külön, mert zusammen az egész csapat fenomenális volt, kár lenne elaprózni.
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Timona
- Nem elérhető
Asszem az államat a Székházban felejtettem, mert sok minden szépre számitottam, de totálisan felülmúltátok a várakozásaimat Komolyan!
Gratulálok mindenkinek aki szerepelt vagy segitette az est létrejöttét!!!
Ennyi tehetséges embert egykupacban wazzz
Inkább nem emelnék ki senkit, mert akkor tutira kihagynék valakit azt meg nem szeretném
Bár azon még mindig gondolkodom, hogy mért volt Musicel est a cime??? Merthátugye volt itt minden mi szemfülnek ingere
Viszont mázlitok, hogy pont elértem a hazafelé tartó utolsó buszt különben rajtatok hajtottam volna be a Taxi költséget
Hja jut eszembe háztűznézőnél használt Elődfotót nem raknátok fel valahova? ÜberLOL
Ha vmikor késő délután hazakeveredek, akkor felpakolom a képeket amiket készitettem- van egy überzsir ickéről ahogy kapálódzik 8O és egy harisnyás Brandirról , hamár Alcar nem jöhetett legalább ebben helyettesitettem
Fodor Ákos
- Ery
- Nem elérhető
Igazán remek és élvezetes műsort láttam, tömény esztétikai gyönyör volt, így nem csoda, hogy sztoikus énem nagyon hamar helyt adot hedonista énemnek.
Egy szó mint száz.
Köszönöm
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Artemisz
- Nem elérhető
Rabyn írta: és lehet, hogy csak én éreztem így de az egész estéböl áradt a szeretet, az adni akarás, az, hogy készültünk rá, az, hogy még is csak egy összetartó csapat vagyunk..
Pancsikám, szívemből szóltál! *meghajol*
- A szkíták, Artemisz, hogy tudtátok tartani Ickét? Nagyon brutál volt amit müvelt!!
Bizisten nem tudom!! 8O Olyan izomlázam van, hogy majd meghalok! Minden erőmmel húztam vissza, és ÍGY SE volt semmi látszatja! Tényleg attól féltem, kitépi magát, és nekiugrik Küngisznek! Ott sziszegtem a fülébe: [size=9:13heqj1f]Finoman, Yiq, finoman!!! [/size]Még jó, hogy ettől nem zavarodott bele a szövegbe!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Rabyn
- Nem elérhető
A tegnap esti Musical Eströl egy szép hosszú beszámoló következik:
Eleve tiszta ideges voltam, remegett a gyomrom nem bírtam,már reggel. Odaérve látom ám, hogy a kórus nagyrésze még sehol, oh mondom király nem érkeztem késön. beszélgetünk szórakozunk, Elöd és Ana közben odafennt nagyon ideges a technika miatt, ami lassan azért összeállt. elérkezik az öt óra átöltözöm, közben Eldamynnal mégegyszer elénekeljük a Hajnal Nótát (ja elötte még beénekeltünk) beállok a kapuba szedema pénzt az emberektöl adom a jegyet. Aztán egyre több és több ember jönés még mindig jönnek. Te jó ég!! Felszaladok amikor fel lehet már menni.. elkezdödik az egész. Ádám kimegy mondja a konferancié szövegeket, egyik elöadó a másik után, közben a színfalak mögött feszültség levelzetés buli. Csodaszép hangok, ki be járkáló mttsek a nagyteremben Csak pár dolog maradt meg nagyon:
- Ádám verse aminek a címét így hirtelen elfelejtettem, amikor a ragokról meg a magyarrol beszélt, az valami zseniális volt.
- Drizzt a Jézuskrisztusszupersztárral.
- Drizzt és Gillz Operaházfantomja.
- A gyertyás tánc
- A Telefonos rádiójáték (Ancalimon HOL VAGY??)
- A háztüznézö: Na ott komolyan azt hittem, hogy Elöd lecsokolja Brandirt, az egyszerüen leírhatalanul zseniális volt, amit ott elöadatatok!
- A szkíták, Artemisz, hogy tudtátok tartani Ickét? Nagyon brutál volt amit müvelt!!
- Lau tánca!
- Ladis és Rouge tánca, hát az valami überzseniális volt!!
- A közönség:)
Most félkómásan így reggel ezek jutnak eszembe, annyira sok jó dolog volt, és annyira tetszett az egész, (már amit láttam és nem csak hallottam) hogy az leírhatatlan. köszönöm nektek! Köszi Ana, hogy megszervezted, köszönöm, hogy résztvehettem, köszönöm Angwennek és Eldamynnak a segítséget, köszönöm Gillznek, hogy vezényelt minket, köszönöm az öleléseket mindenkitöl, nagyon kellettek, a kedves mosolyokat, a tapsokat, a nevetést, a jókedvet, és lehet, hogy csak én éreztem így de az egész estéböl áradt a szeretet, az adni akarás, az, hogy készültünk rá, az, hogy még is csak egy összetartó csapat vagyunk..
- Artemisz
- Nem elérhető
Köszönöm mindenkinek a Musical-estet!
- Köszönöm, hogy ilyen jók voltunk.
- Köszönöm, hogy ilyen jók voltatok!
- Köszönöm nektek, hogy ilyen jó lehettem. Köszönöm, hogy mellettem álltatok, most és eddig is!!!
KÖSZÖNÖK MINDENT!!!!
[size=9:o078ttyo]"Mindannyian sztárok vagyunk
mindenkinél jobbak vagyunk
mindannyian sztárok vagyunk
csak a szerénység az egyetlen bajunk!"
MIRIGY RULEZ!!! [/size]
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"