Élménybeszámolók
- Panda
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ti tegnap valami csoportos mágiát műveltetek a filmnéző pórnéppel?! Mert akkor nagyon jól csináltátok. Arra a sok kedves arcra és mély nézésre gondolok, amiben a szünetekben volt részem. Elborít az édes, ragacsos, rózsaszínű hab, ahogy ezt írom, de tényleg így van. És tuti ti voltatok, ezt a végén állapítottam meg, amikor valszleg csak MTT- sek maradtak a teremben. Szóval köszönöm, hogy ilyenek vagytok és láttalak titeket. És ha ezt tényleg tudatosan csináltátok, hogy minél több embert győzettek meg, csatlakozzon az MTT- hez, akkor profik vagytok. Rám mindenesetre nagy hatással voltatok.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Maga a vetítés:
- Az első rész elején a feketefehér, archív felvétel a Másodkorból rulz
- Az egész úgy magában rulz.
- A izé... műsorvezetőket le kellett volna "lőni" valahogy. A legrosszabb h nem is tudtam áttekerni a műsort...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rabyn
- Nem elérhető
Az ollókkal én akkor találkoztam utoljára amikor vágtam velük. Ráaádsul az én kezemben a zöld olló volt szal nemtudom a többi hova lett..
A ROTK Böv. jó volt:) Én is az Ispotályt emelném ki: )Azok nagyonrullzoskirálylányos jelenetek voltak. És persze Legsie összes beszolása:DD
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Drowse
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Alyr Arkhon írta: Emberek:
Otthagytam Drowse ülésén (az első film alatt én ültem ott) a Humor Csoport alapító iratát. (bár lehet hogy az est végére máshova került, mivel Drowse csaknem ült rá)
Bárki aki látta, esetleg elrakta, jelezze nekem
AZONNAL!
hű, pedig azt láttam is nemegyszer...
csak közben át lett rendezve az ülésrend, és én oda kerültem, ahol addig a cuccok voltak....
hogy mi lett velük, azt nem tudom, mert akkor már nem voltak ott....
"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
- elodyke
- Nem elérhető
és én valami kis átlátszó piros feketés szatyotrba tettem bele..
öö konkretan egy másik és egy harmadik ollóval egyetemben..
szerény véleményem szerint ez a szatyor a kriszanáé volt a mási két olló kicsi zöld volt..
ja és kivágtunk vele kb 480 szórólapot a lepre-.. ennyi infoval szolgalhatok ..
ott vágtuk, az első film utáni szünetben.. míg a többiek bagóztak kinnt.... , a lepakolós term előtt.
szóval ez az olló most nemtudomholvanós.
akarok enni egy numanumát.. ha már annyit beszéltek a héjáról..
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Gumipók
- Nem elérhető
Sirgon Esgalnor írta: Mivel a DVD bemutató topikot lezárták: Kedves elökészítö csoport! Reggel kölcsönkértetek tölem egy ollót, családi eszköztárunk egy fontos darabját, de nem adtátok vissza! Mi lett vele? Kinél van? Hogy kaphatnám meg? Ha nem hozzátok vissza, leközelebb nem tudom kölcsönadni...
Az én ollóm, egy fekete műanyag nyelű is eltünt ami az egész dekorstúdióm legjobb ollója volt úgyhogy aki elkérte és vigyázott rá az plííííz adja vissza, és kap érte egy csokimikulást.
Sirgon: viszont a te ollódat valaki berakta a táskámba már ha egy amolyan jó öreg családi darabról van szó :::
Amúgy a filmnézősdihez is hozzászólva, egész jó volt a harmadik rész bővített. Ispotályos jelenet alatti zene alatt felállt a szőr a karomon(is)
Mondjuk a legnagyobb RULZ még mindíg a Legolaszos - mumakra mászós - agybanyilazós - ormányon leszörfölős :::)))))
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Otthagytam Drowse ülésén (az első film alatt én ültem ott) a Humor Csoport alapító iratát. (bár lehet hogy az est végére máshova került, mivel Drowse csaknem ült rá)
Bárki aki látta, esetleg elrakta, jelezze nekem
AZONNAL!
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Namarie
- Nem elérhető
Nam:-Jó, mikor és hol találkozzunk holnap? Tíz perc múlva felhívlak, mikorra érek fel, mert előbb állampolgári kötelezettségemnek is eleget kívánok tenni
Ulmo: lehetek bunkó? /-tól már eleget tehetsz...
Megyek hajat mosni, utána egész éjjel nem tudok aludni az izgalomtól, meg a mindent leborigató, verekedő cicáktól.
Felérek, Ulmo a MOM előtt, hol van itt gyógyszertár? Barangolás a MOM-ban, psychiátria van, gyógyszertár nincs...
-Rayan szegény halálálmos, de sebaj, reggeli torna gyanánt irány dekorálni...(szvsz ettől se lett sokkal frissebb szegény Rayan néni..)
-tüncök öltözése, Esgal szabadkozik (nem tudom miért, a jelmezek kitűnőek..)
-továbbra is kifogásolom, hogy a tüncök a dzsuvás, köpetescipőnyomos padlón mezítláb szaladgálnak - ahol éltek, ott szvsz nem köpködtek a járdára a népek, a kutyák nem csináltak oda, mi meg nem vittük a nyomokat meg a bacilusokat szanaszét
-befutnak a többiek, megejtődik a Humorcsoport megalakulása (azaz aláírom, amit egy hete kellett volna)
-elkezdődik a vetítés, megszakad a vetítés, dokomentumfilmet láthatunk a hobbitok életéről fekete-fehérben... általános hányinger a fülét-orrát-és még kitudjamiét túró és vakaró hobbit láttán
-vetítőgép szegény hol műxik, hol meg nem..
-harmadik rész- Melyanna szegény mellém ül,Legsie pózol, néha szórakozatatom meliant-"te, honnan szedték össze azt a tündét ott Arwen mögött, Hát ez valami borzadály..."
Szegény Danubiusokat külön sajnálom, de hurrázni akkor se vagyok hajlandó- Melian akarna, de lebeszélem...
_Kabátok egy kupacban...überkirály.. esernyőmet már nincs időm megkeresni..
_Köszönöm Erynek, hogy elkzedte a rábeszélésemet, Esgalnak és Erynek, hogy az eslő rész alatt melletük ülhettem, meliannak, hogy a harmadik rész alatt melletetm ület, és elviselt, valaminthogy kifuvarozott a Keletiig- és a beszélgetést
-Ulmonak, hogy nem küldött el a fenébe, amikor szombaton felhívtam, és hogy szerzett nekem jegyet
-mindenkinek az irántam tanúsított kedvességét, és azt, hogy örülhettem, hogy emberek között lehetek
-köszönöm, hogy senki nem borult váratlanul a nyakamba
-és köszönet Tolkiennek és mindenkinek, aki miatt ez a vetítés megtörténhetett
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Timona
- Nem elérhető
Szóval, olyan 3/4 9körül odaérkeztem a mozihoz, szervező banda már nagyjából jelen volt, már csak Pók hiányzott
Irány díszíteni, lassan befutott a fent említett 8lábú is, Ankalimonnal és a könyvekkel egyetemben.
Jelmezesek tüncültek... Pheredhil meg nagyon nazQúúúl
Dekorálás: paraván megtámasztása zászlóval rulz csoda, hogy nem csapott agyon senkit :megkönnyebbül:, de a The Incredibles plakátok Tolkien szereplőkre való alkalmazása se piskóta
Hja és aki nem tudná Mikulás= piros Gandalf :nagyonröhög:
Jegy felmarkolása, tömeg beengedése 8O mennyi nép... Azé' az MTT is ott volt szépszámban
Alcar is befutott az uccsó pillnatban szerencsére:) hülye telefon ! IC jó dolog
Film indul, hát az első rész bővitettet egész jól bírtam, a lelkesedés a második közepénél kezdett alábbhagyni, de megérkezett a felmentősereg- RTL klubos nagyriport Ulmoval, Ankalimonnal, quenya vers Alcartól, hirtelen megalkotott sindarin párbeszéd Alcar és Felagund előadásában- lépcsős levonulós,megvilágítós tünccel díszítős hoppá az egy másik csatorna Hát ezé' ki is hagytuk a második második felét. *
Aztán a Rotk bővitettre megemelkedet az MTTsek száma még párral Kicsi csúszás még nagyobbra nőtt az uccsó szünetben túlhevült a vetítőgép indokkal... nem csoda, egész nap ment! Végre elindult először szinkronnal, majd behalt, na még egy nekifutás akkor feliratosan és pont Legolas meredt meg a képen aztán harmadszorra végre szinkronosan elindult a cucc
Sacc per kb 11re véget is ért az egész cakk und pakk. Aztán hirtelen szívgörcs, hogy ki és miért lopta el azt a rakás kabátott 8O :kétségbeesett: , hja, hogy csak elfelejtettek szólni, hogy behányták a másik helységeb egy kupacba
Még egy gyors pakolás és vége... mindenki haza, ki- ki taxival, gyalog vagy még utolsó busszal fáradtan, kimerülten, kockás hátsóval, de talán boldogan hazavánszorgott!
Köszönet mindenkinek mindenért! Nagyon jól éreztem magam veletek, köztetek és nem utolsó sorban a film is jó volt így egyben!
*Halkan megjegyezném, hogy előreláthatólag kedden v szerdán mindez látható is lesz a Fókuszban!!!
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Egyébként fenemód élveztem az egésznapos filmvetítést, mindíg így kéne megnézni a három bövítettet, egymás után zsinórban, rendes mozivászon méretben.
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Nem tudom Eldamyn miért szégyenli azt a kedves, bár kissé szagló fiatalembert, aki a kisföldalatti megállójától kísérte, és váltig bizonygatta, hogy márpedig ő neki az igazi, és boldogan élnek majd Kerepestarcsa egy eldugott kis szegletében. Kedves volt, nem is értettem Eldamyn miért nem ment hozzá. Sajnos a fiatalembernek(nekünk Ambrusként mutatkozott be, de ki tudja...) nem volt pénze a belépőre, de azt mondta, megvárja Eldamynt a pálya előtt. Bár, kifelejövet nem találkoztunk vele. Talán a túristák elé vetette magát bánatában a Névetelen Katona sírja előtt. Veszélyes az a hely, én mindig mondtam. Tehát ott várt minket Peti, akinél nem Mikró volt, csak egy mikrofilm, amit a KGB-s kapcsolatának vitt, aki jégdarabbuckának álcázta magát a Műjég szélén. Nem tudom mi volt a mikrofilmen, de Petinek a nagy titkolózástól folyamatosan rángott a jobb szeme. Remélem már jobban vagy! Túrórudikra nem emlékszem, sztem azt akkor csórtátok, mikor én épp a nigériai idős embert próbáltam mesterségesen lélegeztetni, ez egy kicsit nehezen ment, lévén a szája a jég felé nézett. azért én bőszen próbálkoztam. a dohányzásra különben azta visszaszoktam: mezítlában Munkást szívok, és a biztonság kedvéért szívószálon keresztül. Krem otthon ne próbálják ki a mutatványt. szar íze van az olvadt szívószálnak.
Najó, ez mind csak kamu(kivéve a szűrőtlen Munkást), de a Vodafone reklám igaz!!! ott korizunk a háttérben(büdös exhibicionista MTTsek..), és csápolunk ezerrel. ramba piruettje szinte jól sikerült, csak kétszer vágott szájba közben.. fejlődik a gyerek!!! szal nézzétek a tévét(Mírrand, tuti vasárnapot mondtak?? nem emlékszem pontosan..), mert ha ki nem vágnak belőle, benne leszünk!!
u.i.: nagy sikert könyvelhetünk el: Adelardot megtanítottuk esés nélkül korizni. Jobb perceiben egy egész kört ment anélkül, hogy fogni kelljen a kezét. Adelard! ne add fel! lesz ez még jobb is!!
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- elodyke
- Nem elérhető
ma voltam ilyen dalolászós citerászós versenyezős utazgatós mezőtúros jajdejólérzemmagamos borozós sörözős fiatalos zsűrizős népies autentikus valamin, aminek nemtudom a nevét.
és hűdejós volt.
ja és
kaptunk kaját ingyibe..
mindenki sajnalhatja, aki nemvót ott...
Keziccsókolom
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Mírrand / Verinen Enkeli
- Nem elérhető
"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"
- (i) ramba elenion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Nem akartam előbb szólni mert nagyképűségnek tűnt volna,de a többiek mellett én is látható leszek a reklámban,amint egy elég jól sikerült forgást hajtok végre,sőt még egy gyors kör után a kamera előtt lefékezek(ezt még Aral is megirigyelte)!!!
Szegény nigériai emberke!!Ez még a korizás elején történt.Tudnillik felfigyeltünk rá,hogy egy közepes méretű turistacsoport vonul ki a jégre.Ez még nem is lett volna érdekes,de a vezetőn kívül mindenki néger volt!!!Na ekkor már kicsit érdeklődőbbek lettünk,főleg akkor mikor az egyik bácsika aki egyébként elég jól tartotta magát elkezdett rohanni es hasra vágta magát a jégen és elkezdte nyalogatni a jeget(mivel még nem látott jeget nem tudta,hogy ez a cselekedet veszélyeket rejthet)!!Kicsivel később meg is történt amire számítottunk,ugyanis odafagyott a bácsi nyelve a jéghez,na erre a csoport vezetője ijedtében elkezdte locsolgatni a forraltborával a bácsika nyelvét,aki vagy a bor miatt vagy pedig mert túl forró volt,elkezdett sikítozni,és fura hangokat kiadni!!!!
Na erre a csoportvezető sikítozva elrohant és 7 perc múlva visszaért a mentősökkel akik sikeresen felszedték a bácsika nyelvét!!!
Mi lett volna ha a vodafone előbb jön ki forgatni mekkora reklám lett volna!!!!!
Inczi te ott voltál velünk lélekben,de azért a korlátozást ne felejtsd el mi szerint már csak rollerrel közlekedhetsz a városban...
(i) ramba elenion
Arcunkon régmúlt évek árnyékai...
- Inczy
- Nem elérhető
Amúgy a tehén jólvan, a múltkori menyét is felépült 2 hét alatt. Nekem meg egy "ejnyebejnye, tessék óvatosan kerekezni, és nem halálra rémíteni a közelben tartózkodókat" mondat miatt kellett egész nap ott rostolkonom! Bár az elején eléggé be voltam tojva, amikor két zsernyák csúnyán nézett rám, amíg vártam...
Feel the sunshine
- Fio
- Nem elérhető
Mint ennek:
pg.photos.yahoo.com/ph/alcar_cal ... pg&.src=ph
Koppány napja leáldozott! Szegény! De azért szeressük!
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Aralataion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
A Vodafon épp az új reklámját vette fel, és meglátta a tükörsima jégpályát hasító hat MTT-st és felkértek minket, hogyha már olyan jól korizunk, akkor háttérembereknek álljunk be. Állítólag 2004. decemberében fogják ezt a reklámot először levetíteni. Ramba a háttérben épp egy forgást csinál...
Azonkívül találkoztunk egy 92 éves nigériai fószerrel, aki életében most először látott jeget, és korizás helyett nyalogatta, majd a mentősök megérkezése után viszonylag gyorsan felkaparták a lefagyott nyelvét.
Inczy nem tudott jönni, mert reggel bicajjal elütött egy tehenet, és még a rendőrségi kihallgatása zajlott délután... Jobbulást!
a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
katt ide
Bocs, hogy elgyelőre nem feliratoztam, de lusta vagyok...
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Timona írta: Ugye mindenki emlékszik a Musical esten készült fényképekre?
Hát akkor most meg fogtok lepődni
Előre közölném, hogy nekem mindehez semmi közöm, én csak felpakoltam a megmutathatóság kedvéért!
Mindenféle közáporral legyetek szivesek ADIMot keresni, mert Ő követte el eme merényletet, az érintetteket kérem, hogy ne nagyon vegyék a szívükre és ne bántsátok szegényemet nagyon, mert ez nála szakmai ártalom Végülis csak görbetükröt álított elénk
Ezt sasoljátok:
pg.photos.yahoo.com/ph/ti_mona84 ... .dir=/23ec
ADIM, sose voltal normalis... helyed van az MTT-ben!!! ezek egyszeruen zsenialisak!!! Hiaba a Vizontok, azok azert tudnak valamit!!!!
- Fio
- Nem elérhető
- Timona
- Nem elérhető
Hát akkor most meg fogtok lepődni
Előre közölném, hogy nekem mindehez semmi közöm, én csak felpakoltam a megmutathatóság kedvéért!
Mindenféle közáporral legyetek szivesek ADIMot keresni, mert Ő követte el eme merényletet, az érintetteket kérem, hogy ne nagyon vegyék a szívükre és ne bántsátok szegényemet nagyon, mert ez nála szakmai ártalom Végülis csak görbetükröt álított elénk
Ezt sasoljátok:
pg.photos.yahoo.com/ph/ti_mona84 ... .dir=/23ec
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Nellas
- Nem elérhető
Nagyon örültem, hogy végre (tábor óta először) találkozhattam veletek!
Köszönet
Battinak - drága elnökünk, végre több, mint egy percig is láthattalak...
Áfonyának, Póknak, Lamoraknak és Brisának - hogy munkájukkal segítitek az MTT-t :itscool:
Ulmónak - hogy van, és megint volt kire szépen mosolyogni...
Ankalimonnak - hogy habár késve is, de megérkezett és találkozhattunk és válthattunk pár szót (remélem LEP-en kicsit több idő lesz beszélgetni)
Cselének - imádlak! Kisróka, rendben van? Köszönet az etetésért!
*Nikó*-nak és Olostának - hogy annyit nevettünk és jól éreztük magunkat
Artemisznek - bár keveset beszélgethettünk, de nagyon jó volt látni és találkozni veled
Peredhilnek - hogy van és szeret...
Panninak - hogy eljött és találkozhattunk, bár keveset beszélgettünk
Alcarnak - hogy végre újra láttam a Fingolfincek bölcs vezérét
Estelnek és Szürkének - hogy megimertetek...
Brandírnak - a türelmedet... :hello:
Most látom csak, mennyien vagytok... Nah, nem sorolok fel mindenkit, aki ott volt, úgy is tudja, kinek mit szeretnék megköszönni!
Sok sikert kívánok Brisának és kriszanának, akik emberfeletti munkával készülnek a LEP-re :dance: ! És mindenkinek, aki ott volt!
Egy dolog van, amit sajnálok: hogy csevegésre nem volt túl sok idő , de majd bepótoljuk ezt is.
Ja, és GRATULA Maunak és ickének!
:dance:
"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."
- Kincső
- Nem elérhető
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Dae/siss
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Muszáj olyan élménybesziket írni, amiből nem tudni, mi igaz és mi nem?
Nem kell sok gondolkodás hozzá, hogy leszűrje az ember, mi igaz és mi nem... Szerintem nagyon is jól jön ez a kis hülyéskedés
- Fio
- Nem elérhető
Inczy írta: Műjégen beszakadt jéggel tüdőgyuszi?!? Légyszi ezt keddne is ismételje meg bátyád, látni szeretném!!!!
Én is meg akarom nézni!!!!
Kincső (Thilanna) írta: Muszáj olyan élménybesziket írni, amiből nem tudni, mi igaz és mi nem?
Kincső: nyugi, ne vedd úgy a szívedre!
- Angwen
- Nem elérhető
Az hagyján: te már nem voltál ott, mikor a bátyám alatt frankón beszakadt a jég. 8O :fejcsóvál: Látnotok kellett volna a népek fejét... Szerencsére megúszta tüdőgyulladás nélkül... :nocomment:Aralataion írta: Én annyira élveztem a mai korizást azzal az 5 emberkével, akik megtisztelték egymást jelenlétükkel.
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Kincső
- Nem elérhető
Rogue írta: kéne nekem musical estes videokazit másolni, adok üreset, kihez forduljak? amugy mennyi az egész? mert 180perces kazim van ésmondjuk szeretném ha rajta lenne a táncunk.
Hozzám, mint mindig...
Akkor felhasználom az alkalmat információadásra:
Aki szeretne Musical-estes videómásolatot, juttasson el hozzám kazettát. A teljes műsor 3óra 10perc, tehát minimum 195 perces kazettát adjatok, ha az egész kell. (Picit tudok vágni a konferanszokból, ha nagyon összevakarom lehet, hogy meglesz a 10 perc, de már eleve a tapsok 90%-a nincs felvéve.)
Fontos tudnivaló: Mivel még sok tábori videóval is tartozom (lévén nagyonnagyon sokan kértek 8órás változatot, és én sem vagyok mindig itthon, sőt), ne számítsatok gyors elkészülésre, de továbbra is olyan sorrendben másolok, ahogy megkapom a kazettákat. Tehát érdemes mielőbb. Kettőt már kaptam! Reményeim szerint a LEP-ig megcsinálom az összes tábori és ME-s másolatot, de nem ígérem biztosra. Tudniillik utána meg mindenki LEP-es felvételeket szeretne majd.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Rogue
- Nem elérhető
- Aralataion
- Nem elérhető
Legjobb jelenetek:
-Tükörsima jég a gyorskori-bajnokság után
-barátságos jegesmedvékkel fogócskázás életre-halálra
-pingvit hajító verseny
-szülinapi torta befalása, hatszor-tíz ujjra
-egyesek széttörik a térdkalácsukat... "...Mindegy sütünk másikat!..."
-akkorát taknyolt ismét az orrunk (előtt) hogy öröm volt nézni
-korcsolyám vasának fennakadása az 1,1 méter magasra állított verseny-ugró-bajnokság keretében.
-Kétszer pördülsz meg a tengelyed körül akkor hányat látsz?
-topless férfi koripáros kűrje nem messze tőlünk
-BRIGÁDVERSENYben öltözködés, 135%os gyorsaság
a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.