Élménybeszámolók

Több
20 éve 7 hónapja #184626 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
No, túra a Holdvilág-ároknál, by Telcontar, Laurelin, Melian, Artemisz, Peredhil, Sirgon, Eleniel és jómagam. Nagyon jó volt, kösz mindenkinek!
:arrow: köszönöm Artemisznek a beszélgetést, és hogy jobban megismerhettem
:arrow: köszönöm a dumcsit Meliannak
:arrow: Majapók néni még mindig a helyén van, és továbbra is hozza a formáját :D
:arrow: forralt bolt, An c ika boltja, thunderbolt és egyebek
:arrow: Szentendre előlépett a kedvenc városommá (lángos, kísértetház és kínzómúzeum)
:arrow: hazafelé Peredhil átalussza a kalauzt (mák...)

...ennyi...

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #184571 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Kicsit reszletesebb elmenybeszamolgatas innen a szobatarsam geperol ß)

Kora hajnalban erkezett Alcar, majd rovid csevely es csomagolas utan irany Ninniach noverke kuckoja, ahol inycsiklando falatok es kedves mosolyok vartak az ehes es megfaradt vandorokat. A csodas reggeli/ebed es eletmento kave utan irany a TK, ahol Varda es Ulmo tartott elmenyzsamba meno eloadasokat, ezuton is koszonet erte!
A Toto Kutya Klub utan a tomegh [size=9:14szckni]((c) Leli)[/size] megindult a Szimpla iranyaba, very rutinosan. A helyet sikeresen elfoglaltuk, kituztuk a zaszlot, majd ossznepi dumalas es bulaaaaaj hajnalig ß)
Hogy ne legyen politikamentes az est, Hegyi gondoskodott a pirosszegfusss propagandarol, s a tarsasagh is frakciokra bomlott (pl tuncnyelveszek, filozofusok, politikusok, tuncgorenyek, valar ar valiër, stb), ennek ellenere az egyseg megmaradt ß)
A program valtozatos volt es szinvonalas: so es citromnyalogatas a limonade melle, tunde masszazsszalon (az erintetteknek az Elda Torni Co. Ltd. majd kuldi a szamlat ß)), fenykepezkedes kulonbozo balos relikviak es bajos holgyek tarsasagaban (felcserepedtem...), Gandalf fustkarika- es vitorlashajo-verseny, vilagmegvalto eszmecserek es vilagrengeto poenok, Tarjaspizza, THK, Galadh-fele gyomorszajbavagas baratilag, kulonbozo ir kultuszkellekek tanulmanyozasa (mert mi kultúúúralis egyesulet vagyunk, b+), stbstbstb...
Miutan egy rakat nepet hazafujt a tavaszi szello, s a helyet is be akartak zarni, zuzas a Moriczra, kozben heringimitator-verseny a "hatosén". Persze elotte cucuje a buszmegalloban.... Kesssz.... Moriczon ossznepi kaja es csendes beszelgetes az utcan, amiert a draga kopasz, agyongyurt biztonsagiorbacsi majdnem ranreptette a frenki kis pillangosbicskajat, majd hajra kolesz. Kedvenc egyetlen Klari neni persze, hogy adminisztralni akart, szoval szemelyiket lepakolni, papirmunka, miegymas. Mire leertem a lovagterembe, a holgyek mar ravetettek magukat a Twisterre, masok LEP videjokat neztek. Hivatalosan is megalakult a Magyar Keresztapak Klubja, egyelore ket taggal: Don Marlon Brandir es Don Cor_Neone. Tagfelvetel csakis vendettak utan!!!
Kovetkezett a hodolat a Metallicanak: Whiskey in the Jar, majd tanc(es tunc)est, aholis a tarsulat ebren levo ferfi tagjai jol megtancoltattak a tarsulat meg ebren levo, szebbnel szebb holgy tagjait. Punnyadas kovetkezett ezerrel, melyet nem sikerult megszakitanom a Feher Bohoccal sem (nem is banom, tul hosszu az a vicc...), aztan a pihent nepek kitalaltak, hogy ok bizony elfoglaljak a buszmegallot, meg is szalltak egy 53-as buszt. Ai laurië, meg minden, konnyes bucsu, aranyhajszalak begyujtese, integetes zold-feher (mert ugye eljen az FTC) zsepivel. Alcarral nekialltunk romeltakaritani, de inkabb ugy dontottunk, hogy dumalunk helyette...
Kilenc korul Alcar beszunnyadt, no ekkor /me hosiesen nekiesett megszerelni a gepet, keves sikerrel. Allitolag valamikor lefekudtem aludni, ezt onnan tudom, hogy egy agyban ebredtem fel delben ß)
Bablevestopic, vilagmegvaltas, majd roham Kelenfoldre...
S most itt ulok, es oltarian hianyzik a banda...

Nem irogatok neveket, mindenkinek mindent koszonok, sikerult gondoskodnotok/unk arrol, hogy ez a szombat/vasarnap orokre arany betukkel lesz feljegyezve pusztulo szurkeallomanyom marvanytablajara.

Voro hantalë ilquenen!!!

ja es:
Tűzjlező hálózat
RULZ!!!!

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #184563 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Aiya!

Én is szeretném megköszönni a klassz bulit, istenien éreztem magam, és annyira jól esett, hogy ennyien gratuláltatok!

Köszi:

:arrow: _Neonak és Alcarnak, hogy befogadtak a családba :D , imádlak Titeket! :mrgreen:
:arrow: Sonicának, hogy olyan, amilyen, drágaságom, köszi mindent!!
:arrow: Hegyi drágámnak, hogy velem volt, kár, hogy hamarabb le kellett lépned a munka miatt!
:arrow: Elődnek, hogy van, és hogy vidám az alaptermészete :D
:arrow: Artemisznek, hogy ott volt (kérem azt a bizonyos log-ot! :twisted: )
:arrow: Minnek, hogy a nagyikám :mrgreen:

És mindenkinek, aki ott volt, és köszi a klassz ajándékokat!
Alig várom a következő közös bulizást!

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
20 éve 7 hónapja #184542 Írta: Arwena
Arwena válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Nagyon jó volt a tegnapi TK és buli utánna azért egy rövid összefoglaló by me:

Keletiben találkozás Drizztel aztán megyünk Thaurért utánna együtt irány a TK közben fárasztjuk egymást.
Az beszélgetésre nem fértünk be ugyhogy letelepedtünk egy helyes kis sarokba (meg néhányan kicsit arrébb) és mi is beszélgettünk :)
quenyára volt aki bejött volt aki kint maradt (a kintiek voltak szvsz többen)
Ulmo előadására azthiszem mindenki bejött.(Ulmo: tetszett az előadás)
mikor kifelé vettük az irányt , megjelen még pár ismerős ember majd együtt indultunk szimplába a ferenciek terééig mindenki gyalog onnan volt aki villamossal volt aki azt mondta gyalogol
mikor megérkeztünk helyet foglaltunk és sajnos kétfelé szakadt a társaság
emlékkönyvek elővétele
páran kimegyünk THK-zni (én csak kisérőnek én nem vok THK-s) ami végül csak egy kis séta volt
miután visszamenünk lassan kezdtek emberek elmenni
aztán én és Thaur is eljöttünk, bár mint később kiderül kicsit túl korán

Köszönöm mindenkinek aki írt az emlékkönyvembe, Thaur anyumnak a beszélgetéseket, meg mindenkinek aki ott volt h ott volt meg hogy vagytok.

(képek 15.én)

puszi : Arwena

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
20 éve 7 hónapja - 20 éve 7 hónapja #184541 Írta: _Neo
Aiya melda meldonyar!

Nagyon koszonok mindenkinek mindent! De tenyleg! Nagyon!
Jovore ugyanitt, vagy mi ß)
No zuztam a gepemet gyogyitani...

Feleslegesen: tenyleg meghalt.

Talaltam egy fekete salat es egy fekete, zipzaras pulcsit, a tulajdonos jelentkezzen!
Reszletes elmenybeszamolas kesobb....
Mindenkinek 10000000000! koszonet! (a szam utan a felkialtojel faktorialist jelent...)

Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani

Több
20 éve 7 hónapja #184537 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Üdv!

Élményt kéne beszámolni? Lássuk csak... (de röviden :) )

TK jó volt, kár hogy lemaradtam a beszélgetésről, nagyon érdekelt volna :( No, nem baj, addig beszélgetünk a kinti tömeghgel :) No meg a kinti részleg fele állandóan alszik (váltásban), mert éjszaka nem pihentek..
Aztán Ulmo előadása (a matematikai probléma RULEZ (utána néztél már? :) )).
Irány a Szimpla - szerencsére Yavi elvitt kocsival hármunkat (köszi érte, a térdem nagyon hálás), de éhesek voltunk, úgyhogy bementünk a KFC-be :) Azalatt megérkeztek a többiek (Fin s az integetés :D ), majd mi is követtük őket, amint végeztünk. No, lennt össze-vissza voltunk, meg hol voltunk, hol nem; beszélgetések és hallgatások, olvasás és alkotások... :) ) (az utóbbi eredményét látsd a Versek topicban :oops: :) ) Bácsim még mindig szúr szakállasan, végül sikerült Drizztnek belefonni a hajába 1 tincset ( :D ), beszélgetés Ulmo-Bátyóval, meg Lamékkal, meg Esgallal, meg még nem is tudom, mi...
Aztán a végefelé írtunk Eryvel (pontos helyét megtalálod fentebb :D ), miközben nagyonszépenfájdalmas zene szólt a háttérben, aztán menni kellett :( ( A metrón váltunk szét, Morgana néni és az öccse, meg Ery mentek az egyik irányba, Rabyn meg én a másikba (igen, vigyáztam Rabynra :D bár a buszáig nem kísértem el... :roll: ).

Köszönöm Lamnak, hogy ottvolt, és nem hozott szivart (és gyarapíthattam az LFK képtárát :D (majd felkerülnek a képek... valamikor)), és Borkának, hogy végül megjelent :)
Köszönöm Erynek, hogy a Bátyám, meg az írást, meg mindent :)
Köszönöm Galádhkámnak, hogy a lányom, és felvehettem a karkötőjét :D (és hogy ezt senki nem fényképezte le... :mrgreen: )
Köszönöm Yavinak a fuvart.
Köszönöm Ulmonak, hogy ő is a Bátyóm, meg a beszélgetést, meg hogy túl lassan fényképez :) )
Köszönöm MajuHuginak, hogy ottvolt, és beszéltünk.
Köszönöm a pletyka-szekciónak, hogy nem kezdtek rólam pletykálni -- Ugye?!?!
Köszönöm Bácsinak, hogy ottvolt, és beszélhettünk, meg hogy ottvolt :)

Puszi
Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 7 hónapja #184523 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Vacs diz' :D

kep.tar.hu/drizzt/index.phtml?ai ... &beginnum=

Több
20 éve 7 hónapja - 20 éve 7 hónapja #184520 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Tök jó volt a klub, és utána a buláj! :)
Köszönet mindenkinek, aki írt az emlékkönyvembe!
Köszönet Esgalnak a dumcsizásért (folyt.köv. ;) )
Köszönet Ulmónak az előadásért (és akkor sem látszott, hogy izgultál! :mrgreen: )
Köszönet Jacopo KólaTesvéremnek a kóláért meg a röhögésért, meg azért, mert létezik :) (TLVJKTÉLFSLÁPGÖLABBKLVSTBSTBSTB...)
Köszönet _Neonak a bulájért
Köszönet Morganának a klubért
Köszönet Peredhilnek és Toma gazdának a német tündékért és a kínai hobbitokért :mrgreen:
Köszönet Artemisznek, amiért van ;) és a lelkizésért :)
Köszönet Erynek, szintén, amiért van :) és szintén a lelkizésért (bár kicsit rövid volt, de legalább már nagyjából tiszta pár dolog :) )
Köszönet Lélinek a CD-ért
Köszönet Arwenának, amiért írhattam az Ő emlékkönyvébe :)
Köszönet Áfinak, mert van, és mert megmutatta a kórlapját :mrgreen:
Köszönet Ulmónak, amiért van, és amiért velem van :oops:
Köszönet Alcarnak, mert a Fijam :)
Köszönet Orsie-nak, amiért az unokám :lol:
Meg úgy mindenkinek, amiért vagytok. :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
20 éve 7 hónapja #184279 Írta: Nellas
Nellas válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Életem legmegrázóbb filmes élményében volt részem tegnapelőtt, mikor megnéztem a Passiót. Persze a RoTK is óriási volt, de másképp. Krisztus szenvedése számomra olyan fizikai(!) és lelki "fájdalmat" okozott, amit nehéz lesz kihevernem (pedig nem vagyok nagyon érzékeny). Nem a vér -persze abból is elég sok volt-, hanem maga a tett. Az a tett,ami azt a kérdést vonja maga után: "S mindezt értünk?"

Évek óta vezetek keresztutat a templomunkban, de a ma délutáni más volt (a film után első), mint a többi. Kibírtam sírás nélkül, de mikor vége lett... Minden állomásnál lepergett az aktuális jelenet a szemem előtt.

Nem tudom ki látta már innen, de nézzétek meg, mert megéri. El fogtok gondolkozni az életen.

"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."

Több
20 éve 7 hónapja #183618 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
20 éve 7 hónapja #183360 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
jó volt a film.. mit is néztunk valami Boszorkány volt benne vagy nem is az volt.. (de jo volt benne az a voros kis csaj az elejen)

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
20 éve 7 hónapja #183219 Írta: Dodiee
kep.tar.hu/alcar/index.phtml?aid=27637683&pid=4728512

Erről az jut eszembe, hogy VELEM Ana nem fotózkodott.. Már nem is szeretsz???? :cry: :cry:

Több
20 éve 7 hónapja #183096 Írta: Drizzt

Dodiee írta: Nekem NEM jönnek be Alcar képei!!!!!! egyáltalán!! SEGÍTSÉG!!!!!

Drizzy: ehh!!! próbálj legközelebb te egy csúszós parkettán pokrócba csavarva helyet találni magadnak, miközben a fél veséd le akar fagyni!!! :roll: alfa mi? nemalvás mi? jó duma!! na miket mondtunk? :twisted:

Kb ilyeneket...
Neo: Drizzt meg itt punnyad...ő csinálja jól :P
Ana: Akkor most kirakom Drizzt-et :twisted:
Rayan:Nézzétek, olyan ari (nemtom ezt kire mondhatta)
Valaki:Akkor tegyük most ezt ide (gondolom a mammutot)
valaki:Basszus Drizzt itt alszik, kár, hogy elfoglalja az egész ágyat, és nem fér mellé senki
Rayan:Vegyük ki a kezéből (ekkor meglepő módon elengedtem a mammutot)
Ana:akkor most hazaküldöm Drizztet
Rayan:De ott alszik az ágyon
Ana:Keltsd fel
Rayan:Én?
Majd vettem a fáradtságot és kinyitottam a szemem, mire valaki (talán Rayan): Nem is alszooool...hjááááá...
Ekkor átmentem a fotelbe...
ahol aztán valaki rámtette megen a mammmmutot, télleg, mija neve ? :)
És találgattátok ébren vagyok-e...Ana szerint mozgott a szemhéjam, és bren voltam, de jól csináltam, merthogy nem röhögtem el...télleg nehéz volt nem röhögni ;)
Ennyi elég ? :P
Ó, hát...ilyenek ezek a vesék :P

Több
20 éve 7 hónapja #182930 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
kep.tar.hu/alcar/index.phtml?aid ... id=4728464

Részemről egyik kedvenc képem... Dodie és Brandir pillantása: "Helló, mi tudunk valamit!".

Na és a "Don Cor_Neone és női" -fotósorozat, bár Alcar, azt a fagyis képet (mikor _Neo OLYAN arcot vág) a helyedben letörölném, ha nem akarod, hogy szombaton végezzek veled.

Csókjaim

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
20 éve 7 hónapja #182867 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Áfonya írta:

Yavanna írta: Ajjaj ez a szombat kimaradt az életemből sajnos... :cry: :cry: :cry:
Gondoltam ilyen pocsék időben a kirándulást kihagyom, aztán telefonálni próbáltam, hogy lesz-e valami helyette, de nem sikerült! :bawling: :bawling: :bawling:

Huhhhh, Yavi, ne aggódj, nekem is... /me helyette nyomtatót és gépet püfölt délután egy és öt óra között... :quasi: :dead:
Amíg ezek itten szórakoztak! És teáztak! És macskát sütöttek! :evil: :evil: :evil:

AHHHHHHHHHHH!!!

Na igen Áfi! Megértem a helyzetet! :roll: :D
Azért nekem volt a szombatban valami jó is. Megnéztem este/éjszaka az 'Apokalipszis most' rendezői változatát. Kicsit vontatott volt, de azért nem rossz! :wink:

OOPSZ! OFFolnám a topicot?! :roll: De nem...nem hiszem; ez elviekben privát élménybeszámoló a saját szombat estémről! :D

"Aure entuluva!"

Több
20 éve 7 hónapja #182866 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Húú, gyerekek nem vagytok semmik!!!! :lol: :lol: :lol:

Én a hétvégémről inkább nem számolnék be :P Csak arról, amikor sms-eket kaptam Tőletek. Nagyon köszönöm a Tüncöknek és _Neonek meg a Mindenkinek, hogy gondoltatok rám. [size=9:z3wyuawn](Komolyan mondom még el is pityeredtem magam, pedig akkor még nem is tudtam, miből maradok ki...)[/size]

Nagyon szeretlek Benneteket, és iszonyatosan tudtok hiányozni.

Csók: Fincike :)

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
20 éve 7 hónapja #182861 Írta: Arwena
Arwena válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Sziasztok!

gondoltam én is írok valamit a szombatról:

délelőtt mikor odaértem a mekihez örömmel vettem tudomásul hogy mégsem én vagyok az utolsó
az eső esik nem akarunk sárosak lenni ezért inkább _Neo koleszának büféjébe megyünk
előkerünek a finom enni és főleg innivalók :D
Minerva emlékkönyve.. (majd kitalálok vmit :) )
3 körül sokan elmentek :(
estére már csak öten maradtunk
fél nyolc körül elindultunk a sörrözőbe
buszmegállók és a busz (ti tényleg hatalmas állatok vagytok :lol: )
mikor megérkeztünk Brandir már ott volt és nem sokkal később megérkezett Ninniach és a barátja is
nekem sajnos nem sokkal később menem kellett

köszi:
Silmenielnek a szervezésért
_Neonak hogy mehettünk a koleszba meg a CD-t
Alcarnak hogy adott a söréből
Ninniachnak a kíséretet
mindenkinek aki ott volt, hogy ott volt meg annak akit kihagytam meg annak aki nem csinált rólam képet (volt olyan?)
szeretlek titeket
képek majd lesznek csak nem tudom mikor...

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
20 éve 7 hónapja #182850 Írta: Drizzt
Azért örülök, hogy sikerült vidám perceket szereznem a "horpasztásommal", azért írtam idéjőzelbe, mert nem aludtam, csak marhára nem volt energiám és kedvem arra, hogy kinyissam a szemem...de magamban jókat röhögtem az elhangzottakon (de azért pihentem is közben)...monnyuk lementem alfába ;) :D Amúgy meg a mammmmut tök ari :) kár, hogy Brandir úgy megkínozta reggel...
Ja, és Morgana, köszi a citromos joghurtot :) és még mindig szúnyogriasztószagúízű' ;)
Sorry, ha nem voltam túl kommunikatív, de ha a Bran (és nem Brahms :P ) és a Kaláka koncertet leszámítom...meg persze a veletek eltöltött időt...akkor nincsenek olyan jó napjaim...nademajd legközelebb ;) ...gondolom Dodie várja már :P :P ...Jaés Dodie...láttam, hogy nem találtad a helyed reggel...kb olyan mozdulatokat csináltál a padlón, mintha valaki egy jégpályán, egy zsákban próbált volna talajgyakorlatokat bemutatni :)
Brandir...mikor fogpasztolgatunk legközelebb ? :)
És, igen...FÁZTAM :P de végül is csak szereztem orvul egy plédet :)

Több
20 éve 7 hónapja #182843 Írta: elodyke
aranyköpés:

magas hegyek közöt hol a tenger csincikéék

Több
20 éve 7 hónapja #182837 Írta: Dodiee
Na, Morgana felbujtására írok én is egy kis nem túl szokványos élménybeszámolót a tegnapi, vagyis ma hajnali Anánál való gengelésről, annak is arról a részéről, amit jobbára csak én láttam, lévén a többiek aludtak.. :D

Olyan fél 5 körül Anán kívül mindenki túrt magának egy helyet a 2(!!) db ágyon(hozzáteszem, 7en voltunk), valamint az egy darab fotelben(Drizzy, sztem te ezt 100x megbántad már:) ). Édes álomba zuhantunk.. vagy valami hasonló, ugyanis én Előd mellett túrtam a magam helyét, mert a másik ágyon így is 3an voltak(Rayan Brandir és Morgana, faltól kifele nézve), fotelben pedig elvből nem aludnék, ha nem lett volna amúgyis foglalt. Szal aludnék, de folyton felébredek arra, hogy majd leesek az ágyról, lévén Előd nagy erőkkel taszít lefele... mentségére legyen mondva, az az ágy igen homorú, nehéz rajta jól aludni(igaz, gilly?). 8kor feladtam a küzdelmet, kifeszegettem a használhatatlanná vált karomat a párna alól, és valahogy lemásztam az ágyról(van neki egy magas pereme, azon vagy átzuhansz, vagy nehézkesen átbillensz..), kimentem egy teáért, leültem az ajtóban, és elkezdtem nézni a "Hogyan alszanak az MTT-sek" című műsort. a látvány elég érdekes volt:) Ana a rongyszőnyegeken hálózsákban összekucorodva, Előd ugye az ágyon szétterülve(oda se mászom már vissza, gondolhattam..), Drizzt valami lehetetlen pózban a fotelben, egyik karja a fotel karfáján, azon egy párna, azon a feje, másik kezével pedig egy nagy plüssmammutot szorít magához. Metálos lelkületét csupán az arcába huló haja mutatta, de ez már nem mentett sokat a helyzeten. Kicsit odébb az egy személyre tervezett ágyon 3an szoronganak, Rayan a falra paszírozva Brandir által, Morgana pedig félig lelökve szintén Brandir által, aki középen elégedett arckifejezéssel alussza az igazak álmát. Később Rayan lemászott Ana mellé a földre(saját bevallása szerint nem tetszett neki, hogy kezdett beépülni a falba..), így a 3as ágyon a helyzet a következő lett: Morgana a szélén, félig lelógva, Brandir épp nagy erőkkel tazstíja álmában lefele, így Brandir és a fal között kb fél méter üres hely.. ugye spórolósan alszunk... Drizzt is össze vissza tekergett, próbálta magát betakargatni a párnával valamint a mammuttal, mivel neki MEM JUTOTT POKRÓC, ahogy ezt mikor felébredt hangsúlyosan a tudomásunkra is hozta... hogy sajnálatot vagy pokrócot várt e cserébe, már sosem tudjuk meg. egyiket se kapott :twisted: Brandir közben aktív svédtornát tartott a karjaival, össze vissza pakolva őket, kifacsartabbnál kifacsartabb pózokba.. néha kedélyesen fejbe somva Morganat, aki még mibndigfélig lelógott, de azért, hogy ne menjen kárba, Brandir időközben kitöltötte a rendelkezésre álló teret...
Egyszer csak rayan felébred. felül. körbe néz, de olyan meglepett arccal, aki sokkal inkább el tudja magát képzelni a Mont Blanc csúcsán, mint Ana szobájának padlóján. Közlöm vele, hogy Anánál van, reggel nyolckor, és vasárnap van, gondolván hátha nem tudja. Felkel, beljebb löki Elődöt, mellékuporodik, és közli"Köszönöm Istenem!" majd beburkolja magát, és elalszik..

Hát ezt a műsort alkották csincikéink egy átbulizott éjszaka után, veletek mindig élmény aludni!!

Felelősséget nem vállalok az itt megjelent szövegért, a szereplők, helyszínek és történések nem a kitaláció művei:D

Több
20 éve 7 hónapja - 20 éve 7 hónapja #182835 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
nahátakkorkicsitbőveben... a tegnapi/mai Pesti talákozó

-reggel rohanás a buszra aztán a vonatra, ahol szerencsére találkoztam egy kollegával (Böbi), így nem unatkoztunk az úton
- A MÁV PU-n már várt _Neo torninya és jött Morgana is - Köszönöm!!! így legalább nem tévedtem el...
- a többiek keresése a Móricz Zs téren - naná hogy a mekiben voltak...
- a kirándulást bebuktuk, a francnak volt kedve sarat dagasztani
- tehát _Neo kolesza a irány, ahol 5 percig kultúrcsapat érzetét keltettük... aztán elkezdtünk enni/inni estig...
- közben persze röhögés ezerrel...
S aztán _Neo szobája, pakolás, majd irány a Bajor nevezetű vendéglátóipari egység... ahova aztán bejöttetek jó sokan!!! (hál'Erunak!!!)
emlékképek, s köszönetek a teljesség igény nélkül...
_Neo torninya: kösz a szállást, a söröket, és főleg a dumát, dumát, dumát!!! Komolyra fordítva: az a reggeli beszélgetés nagyon sokat segített... köszönöm!!! Apukád által készített reggeli kolbász rulz!!! Mindent nagyon köszönök!!! Egy hét múlva re!!!
- Kriszana: de jó volt látni...!!! a macskáid istenek!!! (idézet gyün):
Kriszana: " fejét nézzétek, a fejét nézzétek" (míg a laserpointer vitustáncot járt a kezedben - ultragonoszkriszanabrévmacskaszivatásezerrelrulz!!!)... no és persze, de örülünk, hogy nem vágtál ki minket:)))
- Rabyn: de örülök, hogy megint láttalak, ráadásul mosolyogva!!!
- Dodie, Jaco BT... hogy voltatok már emelte az es(öS)t fényét... kösz Jaco a papírvállalást!! Dodie, Veled tök jó cigizni!!!
- Minerva Mami, Ulmo: Merin len alta alasse!!! és kösz, hogy írhattam az emlékkönyvetekbe:)))
- Arwena unokatesó: a kókuszgolyók:)))... pedig utálom az édességet:)
- Cica: de jó volt újra látni!!! a kalapod khirály!!! (folyt köv angolul)
- Elodyke fijam... mindig is óriási arc voltál, ezt ne add fel!!! Az üveg bor lealázása... Istenem... mintha magamat látnám 10 évvel fiatalabbnak... :)
- TG Nólindir és Brandír: (imádlak titeket, de....) "Alczy"??? hogy mi?????????? meghaltok, meghaltok, nagyonmeghaltok, jajdemeghaltokezért!!! Nólindir: A vakbelem akkor is megvan, Te, Operátorok gyöngye:)))
- Ankalimon: Jó volt a sajt??? Tényleg te regiztél be Anczy néven? Anczy - Alczy... de utáljuk mindketten ezt a becenevet!!! javaslom: alakítsuk meg a UCZTBSZ, azaz Utáljuk a CZ-t tartalmazó becenevek szekciót!!!
Morgana Kedves... mit is mondhatnék? Köszönöm a beszélgetéseket, s főleg, hogy meghallgattál, az öleléseket, mosolyt, puszikat (:oops:), s azt, hogy először nem voltam félszeg:))) Mert az a Te érdemed:)
- Hugicáim, Drágák : Silmeniel és mogy!!! Silme: millió pussz a szervezésért, mogy drága a dumcsiért (és lécci' a számom tudjátok, ha gáz van, ugye??? Mire való a bratyó, he???)
- Rayan Nénje!!! te mekkora figura vagy!!!:))) Pussz a távolból...
- Ninniach (végre!!! tudom a keresztneved:), de jó volt látni megint!!! A Barátodat is, akinek nem jegyeztem meg a nevét, mert németül mondta, de "sch" volt benne, az hétszentschég!!! Meg fogok tanulni Sindául... igyekezlek majd utolérni:)))
Drizzt: felejthetetlen élmény volt téged horpasztani látni azzal a mammuttal vagy mivel... :) ))
Andris: jó fej vagy, és vigyázz mogy Hugimra légyszi'!!

A fentiek persze a teljesség igénye nélkül... ha valakit kihagytam netán, kérem bocsásson meg!!!
Összefoglalva: nehezen tudnám elmondani így, hogy mit is jelentetek nekem... s ahogy látom egymásnak is. Megint csak közhely, önmagam- ismétlés: nagyon szeretlek titeket és hihetetlen jó veletek lenni!!! Soha nem találkoztam még ilyen társasággal:) Bizoby Nem csoda, ha alig várom a következő találkozót!!!
Pussz nektek (a lányoknak...) a fiúknak baráti kézfogás:)))
Alcar
képek: kep.tar.hu/alcar

Több
20 éve 7 hónapja #182796 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Toma gazda írta: Brhams koncert volt. ugye?

ööö majnem... Bran koncert:)

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 7 hónapja #182792 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
én meg csak pénteken mulattam.
Brhams koncert volt. ugye?
meg mogy és Andris és Amstel :wink:

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
20 éve 7 hónapja #182775 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Yavanna írta: Ajjaj ez a szombat kimaradt az életemből sajnos... :cry: :cry: :cry:
Gondoltam ilyen pocsék időben a kirándulást kihagyom, aztán telefonálni próbáltam, hogy lesz-e valami helyette, de nem sikerült! :bawling: :bawling: :bawling:

Huhhhh, Yavi, ne aggódj, nekem is... /me helyette nyomtatót és gépet püfölt délután egy és öt óra között... :quasi: :dead:
Amíg ezek itten szórakoztak! És teáztak! És macskát sütöttek! :evil: :evil: :evil:

AHHHHHHHHHHH!!!

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
20 éve 7 hónapja #182773 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Ajjaj ez a szombat kimaradt az életemből sajnos... :cry: :cry: :cry:

"Aure entuluva!"

Több
20 éve 7 hónapja #182748 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
kep.tar.hu/rabyn

Képek az egyebek címszó alatt találhatók. (a videot pedig valakinek át kéne küldenem aki fel tudja pakolni valahova, hogy nyilvános legyen)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 7 hónapja #182742 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Előd jóóóók a képek!! :mrgreen:

Leguanember írta: Tiszta orgia!
Görények, macskák, manók és más kétes egzisztenciák dorbázoltak éjjelhosszat. Mindenki megőrült!(csak én vagyok helikopter)

Nincs mit hozzátennem. Asszem megfogtad a lényeget... :roll:

Ancccczy írta: Ezzek mind hüjjék!!! Én nemis vótam ott...

Dehonnem! Szerintem dokumentálva is van Alcy gépén...

_Neo írta: Mellesleg az a Guinness, amit Nólika sikeresen kiboritott

Mellesleg _Neoka asszem 1-1, miután sikeresen beleverted a fejünket a közfalba (bár Előd nagyobbat koppant) :roll:

az éjjeli Kriszana-féle kollektív hozzászólásban /me írta: Nólindír: kiborítottam _Neo sörét, de sebaj, mert kimostam utána a takarót... Na nemtom. Folyt köv.

Váá! Atyaég, én magam is hosszú í-vel írtam a nevem...!!! Brandir segélj meg!

Na összeszedem magam és írok már valami rendes élménybeszámolót...
Hátszóval. Az egész hülyülés valahol péntek este kezdődhetett a chaten...
:arrow: Dr_TG sikeresen cserélt tüdőt Alcarban (aki néha Kökény Mis. néven fut...), míg asszisztense, Dr_Elrond(t) eltávolította Ulmo agyát, ami lehet, hogy azóta se került vissza.
:arrow: Másnap: már megint esik valami cucc az égből - kirándulás nem pálya, marad a kolibüfé.
:arrow: Lélekápolás és mélyen szántó eszmecserék Ciccc-cel, majd szobára megyünk (kajálni 8))... Paprikás sajtkrém rulz!
:arrow: szokásos tarjisztikus és antitarjisztikus megnyilvánulások
:arrow: Ismét csak lélekápolás és hasonlók Silcuccal (köszi! :D ), majd áthelyezzük a székhelyünk a Bajor Sörözőbe
:arrow: A Brandir-Drizzt-Előd alakulat szellemi sziporkái :arrow: fogpasztolgatás ill. built-in zuhannyal rendelkező fogkrémek...
:arrow: "Szürke reggelem"
:arrow: Dodiee és az ipse :arrow: "Éljen minden hájas ipse, részeg, egyszemű, mélyen I E (hát ide majd legözelebb kitalálunk valamit) sportot űző kedves ?...? (tincs??)"
:arrow: Cuccuje a söröző előtt (mert mi qulturális társaság vagyunk...), átvonulás Anához
:arrow: Anccczyyyy salátát eszik és hirtelen nem is tudja, hogy a csodába kerülhetett ide...
:arrow: Drizzt és kedves mammutja...
:arrow: Kollektív hozzászólás (lásd alább), Alcar gépel(ne)
:arrow: Brandir chatel ("egyszer vagyok itt basszus, akkor sincs fenn senki!")
:arrow: Nosztalgia Alcarral a szőnyeg láttán (macskák pelennori csatája...) :lol:
:arrow: Élet-halál harc a párnáért, _Doktorúr a falas incidens után szolidan röhög úgy 15 percen át (Alcar: jaj, miért sírsz?)
:arrow: Morgana citromos joghurttal eteti a népet (köszi...)
:arrow: Fagyievészet, érdekes fényképek készülnek (Röjön... :shake:) :twisted:
:arrow: Lézer & macsekok
:arrow: Bepunny...

[size=9:2k1z92c4]Ja, és marcipán & kukorica rulz[/size]

argh

Több
20 éve 7 hónapja #182741 Írta: _Neo
Aiya!

/me nemreg pakolta fel Alcar Torninyat a buszra, mivel a vonatot bebuktuk...
Al car, hogy hazament ß)

Szeretnem megkoszonni minden kedves resztvevonek, h jelen volt a koliban es a Bajorban (sztrapacska klub rulz), nagyon jol ereztem magam veletek!
Kicsit rezsletesebben:
Koszonom
:arrow: Ninniachnak, h a noverem es a sok papirt! Nagyon szeretlek, Szivarvanykam!
:arrow: Alcarnak az atdumalt orakat, es hogy a batyam ß) Jovo 7en ismetles, Torninya!!!
:arrow: A Doktornonek, h nem operalt meg es hogy eljott vizitet tartani ß) Megallapitotta ugyan, h a tarsasag beteg, s gyogyulasnak jelet sem mutatja, de koztunk maradt ß)
:arrow: Jacoponak a felig-meddig zsinatot es a megannyirasem miset ß)
:arrow: Morgananak a szajtepest es hogy utal ß)
:arrow: ultragonoszKriszanadobrevnek a lakast, s hogy vallalta a szamuzetes kockazatat, mig mi szetromboltuk a helyiseget ß) ja es az idiota macskakat ß)
:arrow: Csincikenek, h Csincike, s hogy uuuuuuuuuuuuugy tud mosolyogni ß)

es minden sor... ize... teafozo mesternek ß)
Remek volt ez a masfel nap!
Voro hantalë ilquen!

_Neo, a Hullafaradt, aki zuzni megy szunyalni sokaig

Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani

Több
20 éve 7 hónapja #182730 Írta: elodyke
Brandííír.. ezt most miattad..
NÉZD MEG EZT:

kep.tar.hu/elodyke/index.phtml?aid=27637611

Több
20 éve 7 hónapja #182715 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Huh egy rövid beszámolocska a tegnaprol: (nemsoká lesznek képek is csak én nem tudom őket feltölteni)

Móriczra érve nem találok senkit. aztán jéé ott egy Cica na vele be a meckibe onnan _Neo koleszába, onnan fél hatkor (vagy volt az háromnegyedhat) el a Moszkvára, ott tanakodás, naa vajon kik fognak elkésni? :twisted:
Kalákára be, jóérzés, (tetszett, sőt egy párat ismertem is:)) utána ki utána hazam, közben galall beszélgetés. Hazaérve öcsém sehol, apám sehol hurráá alhatunk a nagyszobába. Elalvás és hülyeségeket álmodás:DDDD

Nagyon jól érezetm magamat, köszönöm Ancalimonnak, hogy elhívott a koncertre, és köszönöm a népnek azt a rengeteg ölelgetést, nagyon kellett már!!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.737 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére