Élménybeszámolók

Több
20 éve 7 hónapja #182714 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Tiszta orgia!
Görények, macskák, manók és más kétes egzisztenciák dorbázoltak éjjelhosszat. Mindenki megőrült!(csak én vagyok helikopter)

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #182693 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Aiya ilquen!
Hat ez ja...

Szetetteunk egy nagy retek adag fagyit es suttogunk...
De elotte volt mindenfele minden.
Jo osszeszedetten fogalmazok, nem? ß)

Kriszana macskai erdekesen reagalnak a laser pointerre....
Tiszta fun ß)

Drizzt es Elod punnyasztanak az agyon, a tobiek meg vannak jol, de csendben.

Asszem egyelore ennyi.

Kedves radionezok, eletkepet sugaroztunk a cserno... akarom mondani Kriszana lakasarol ß)

Studio

Most kaptuk a hirt, hogy Merin elyen valin vinya loa!
Meg minden. Kriszana macsekjait megesszuk reggelire, csak a laser pointerrel a sutore kell mutatni es mennek ß)
Mellesleg az a Guinness, amit Nólika sikeresen kiboritott, csak es kizarolag az ENYEM volt, az en Dragaszagom... ß)
Alcar lassan rosszabb lesz, mint Leli ß)
Veszek en is fenykepezogepet ß)
Szejjelfotozom az egesz MTT-t...
Nem lesz kivetel!!!!
Vegetek One!

Fagyi rulz, de sort soha ne adjatok gorenyeknek!!!

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #182689 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Életképek az elmaradt szombati kirándulás és a Kaláka koncert után hajnali 1kor: (Rayan, Brandír, Morgana, A n c a l i m o n, Nólindír, Drizzt, Előd, Alcarcalimo, _Neo, Dodí, es hat ugye Kriszana ß) )
Ezek után ne felejtsük el Alcarcalimo új becenevét: Alcy :lol:
Kalaka rulz! Köszi a fakatonát, Radványi Balázs is rulz!!!! Meg Becze Gábor és, Gryllusék is!

:arrow: _Neo most finom és nőies

háj ez itt rajan és betejáztunk jupíííí csóóóóóóóóóóókh ahhhhhhhhhhh :dance:

Dodiee: jaj istenem lámpalázam van!!! a Gonosz Sötételf, a Gonosz Zöld Manó és a Gonosz Citerás Bácsi meg akart ölni. Kriszana melle Alcar képébe lóg. Amikor az esőben mentem, és 62es bakkanccsal jött szembe aki le akart locsolni, és nagy kék szeme volt, Brandir segge Alcar képébe lógott, és éljen minden hájas ipse,részeg egyszemű mélyen érző. valamint cuccuje. adjő.

Morgana:A Szépség maga az érdek nélküli tetszés... Ez most milyen... ööö

Brandyer: A fenekemet, csak az utolsó pillanatban húztam ki Alcy képéből. Nem is vagyok zöld.

Julcsi: TG eszik, iszik és szivarozik. Esténként pedig online műt a chaten. Lehet jelentkezni páciensnek... No comment (ja, és fogpasztolgat...)

Drizzt:Miután Ana péppé zúzta a fejem egy narancsööölufival rájöttem, hogy énse vagyok zöld...viszont Gonosz vagyok :P :P Dodiefárasztóklubot alapítottunk tagok: Brandir, Előd, Előd szerénysége, és az enyém is :D Nemsokára megrendezzük az első fogpasztolgató bajnokságot...táborig lehet jelentkezni Brandirnál és nálam :D

Morgana: Mi még erről nem tudunk... HIvatalosan nem is fogunk...

Drizzt: Naés...hmph'

elodyke: Na hát én nem ismerem itt ezeket az embereket...
mindenki aszthiszi hogy rettenetesen neki van igaza es mindenfele hujeseggel etetik a fejem. Ana meg akart etetni egy narancssárga lufival a szememen keresztul.....
a REAL kommandoval bevasaroltunk ...es a fel kilo sajtos parizsit a gimbgomb fel akarta falni.. de Ancytol megijjedt.. hu de nagyon (talán mert ijjesztő :? )

Morgana: Ancczzy beijedt ezerrel és sajtot eszik... Aszongya, majd kijavítja, de azt elfelejti, hogy én is moderátor vagyok :D
És nem dőlök be az ócska fenyegetéseinek, amiket most sugdos a fülembe...

Dodie: És egy hete volt. és a hídon. vagy nem volt. Anccccyyyyy. Most itt röhögnek, mert ők még nem tudják. hehehe

Ancccpzzzyyyy: és itt ülök, sajtot eszem, meg salátát, és nemtom, hogy mit keresek itt ezekkel az emberekkel...

Morgana: ezt itt fent Ana írta, és nem is vicces... :D

_Ego (_Neo) : kiborult a sorom, szal rajtam a sor ß) ekezeteket tetszes szerint lehet pakolaszni ß)
Csendben vagyok, ez tok szokatlan ß) Sehol egy Feher Bohoc es Pistike apukaja is bealudt a teve elott. Nólindir kiborito. Kiboritotta a GUINNESSEM!!!!!!! /me away
Emlekeztessetek, hogy fel kell torni Kriszana gepet ß)))

Alcarcalimo: /állat, hogy Kriszana begépelte helyettem a nevem... nem hitte el, hogy képes vagyok rá... :) )) Meg mindigh bheleghéphel a hgejesirasi hibájimba... Nólindir meg itt röhög... öcsém megitta a Guinnessem/ünk... Drizzt horpaszt - mily igaza van!!! - szal tök izé itt írni, hogy a fél MTT itt liheg a nyakamba... meg eszik is közben... igen jó étvággyal!!! Rayan meg Morgana meg Kriszana elszívta... a szivaromat, amit _Neo torninyától kaptam... szép vastag volt és jó büdös... meg barna és leharapták a végét... de gáz még az elejét is!!!
Na ennyi voltam, majd folytatom:)))
Alcar

Nólindír: kiborítottam _Neo sörét, de sebaj, mert kimostam utána a takarót... Na nemtom. Folyt köv.

HA valaki kíváncsi rá: tegnapelőttreggel egy idős némber beleordított a telefonoba: hogy "Mariiiii, elvitted a vuilllanyszámláttttt??????? " De ez nem tartozik ide, szóval érezzétek jól egymást:::: AHHHHHHHHHHH
Röjön the real csinci

Morgana: Drizzttel megállapítottuk, hogy a citromos Danone-nak szúnyogriasztó íze van - a többiek elpusztították lelkesen...
Egyesek szerint ez még egynek számít... Nem vállalja fel, hogy görény, pedig nem is az, hanem igenis ZÖLD!!!!!

Ana: és ŐSTULOK is, nemcsak ZŐd, pszt!

Brandir: Mindenki állítsa át az Óráját. Boldog Új évet.

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
20 éve 7 hónapja #182676 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Egy kis ízelítő, képek Telcontar élménybeszámolójához:

Elnökhelyettesünkről mik derülnek ki... 8O
Hódolat a Tarjának :)

További képek itt érhetők el:

klikk ide

Több
20 éve 7 hónapja #182657 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Huhú, Babák, nagyon klassz kis tali volt ez a mai... Köszönöm mindenkinek, aki a cúf, gonosz időjárász ellenére isz eljött... :D
Írok pár sort, meg rúlzt, meg nemrúlzt... :)
Rúlzok:
:arrow: _Neo és mentőötlete, a kolesz :)
:arrow: az elfeledett csocsóbajnokság, és hogy mégis volt helyünk
:arrow: a sok tea :D
:arrow: Alcarbratyó jelenléte /meg persze a többieké is ;) /
:arrow: lelkizés Dodájjal, Morganaval, Alcarral, Nólindirrel, mogyimmal, meg mindenkivel, aki lemaradt a listámról - kicsit szét vagyok csúszva, bocsi...
:arrow: jó hangulat
:arrow: fényképek ezerrel
:arrow: Jacó versei
:arrow: Kukorica-társammal végrehajtott /sikertelen/ szabotázs-akciónk
:arrow: CUCUJEEEEEEEEEE /többször :D az "égessük be _Neo-t" felkiáltással egybekötve:lol:/

Nemrúlzok:
:arrow: a hülye hangulat-ingadozásaim /tényleg bocs gyerekek, ha vkinek elrontottam a kedvét... :oops:
:arrow: az eső és rossz idő, ami elmosta a klassz kis "másszunk a dombra"-tervemet
:arrow: KBE korai távozása
:arrow: a többiek későbbi távozása :)

Azért köszi nektek ezt a napot, megint csodásan éreztem magam... ;)
Puszi a drága pofitokra! :D
Silcucc

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
20 éve 7 hónapja #182227 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Jelentem végre valahára az én várgesztesi képeim is felkerültek a netre!! jupiii!

kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=27636936

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
20 éve 7 hónapja #182088 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Tábortüzet sütöttek?? Megnéztem volna... :twisted: :wink: :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 7 hónapja #182059 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
A vasárnapi kiránduláson nyolcan voltunk: Ramba és barátnője (ööö hogy is híják a lányt?), Esgal, Ulmo, Minerva, Peredhil, Laurelin és én. Ütőfát nem vittünk, és a hegy is könnyebben adta meg magát, mint vártuk.
A tetején egy siklóernyős emberke mérte a szelet fél órán át, aztán lemásztunk, de mire leértünk, ő a levegőbe emelkedett - pedig megnéztük volna az ugrást (meg a sziklának csapódást, ha gonosz kedve van Szarumánnak).
A hegy oldala tele volt emberekkel, tábortüzet sütöttek egy csomóan. A végén Csobánkán még sütiztünk egyet, pesti tárcának olcsó volt, de szerintem az ár/érték arány nem volt az igazi... Fagyi is volt, négy ízben. :) (Tényleg, milyen volt?)
A jövő heti kirándulás könnyebb terepen hosszabb táv lesz, a végén turistaházi büfével, esetleg ha belefér az időnkbe, szentendrei sétával.

Több
20 éve 7 hónapja #181931 Írta: (i) ramba elenion
(i) ramba elenion válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Sziasztok!
Kicsit elkésve ugyan,de én is élménybeszámolót tartanék a vsárnapi Telcontar által szervezett túráról!!! :oops:
Szóval a kezdeti nem megyünk oda a többiekhez mert nemismerjükőket című műsor után megjöttekTelc-ék és kicsit közelebb kerültünk a "maghoz" majd túra közben kicsit elbeszélgettünk,jó volt bár zavartak kicsit azok a dolgok amikről ők beszélgettek és én nem értettem,na de se baj majd idővel mindenkin túlteszek!!!! :D
Szóval nagyon jó volt a túra a terep sem volt nehéz,szóval köszi Telcontar,majd megyek ám he tudok legközelebb is vagy utánna,vagy az után vagy... :quasi:
Ja igen azért nem mindenkinek tudtam megjegyezni a nevét,ezért barominagy bocsánatot kéééérek!!!!!!!!!!!!!! :lol:

(i) ramba elenion

Arcunkon régmúlt évek árnyékai...

Több
20 éve 7 hónapja #181884 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
na most itt egy teeeljesen eltérő élménybeszámoló következik ami még is kapcsolodik hozzátok.

Kórházi izé

Szal az egész úgy kezdődőtt, hogy ugye gesztesen rosszul lettem. Gyoran fel a korházba csütörtökön (szerdán beteg votam) és kitalálták, hogy maradjak bennt. huurrá gondoltam mácsak ez hiányzott. Befekdütem első éjjel nem bírtam aludi mert a mellettem fekvő csaj enyhénszolva hangosan horkolt (Árnyelf, Ankalimon és _Neo a nyomába se értek!!) reggel felketetek kenetet venni, utána meg vért vettek. aznap haláloasn unatkoztam. DE jöttek a megmentők. Galadh, Dodie, Előd éskésőbb öcsém meg két barátja és utánuk Szurke és Artemisz. Sajnos el kellet őket hagynom egy ideig amig a pszihopapival kelletbeszélgetnem (családról félelemkeről) utána vissza nevetni. fél hétkor kirugdostam a népet mert nem akartam rosszba lenni a dokikkal, közbe szobatárs cserém is volt. egy 20 éves csaj került mellém aki szerencsére nem horkolt!! utána szombat vasárnap még unalmasabbb napom volt. délután jött anyukám. Este meg egy uj kislány aki 11 éves kora létére nagyon otthon volt abban mi a trendi.... Vasárnap megáltogatott Dodieés Galadh. Tegnap reggel megint vettek vért, meg néztek vércukrot. Nameg déltuán jött Jacopo és Nudli(meg persze anya) s hoztak nekem sos kekszet (istenek vagytok!!). Ők jó sokáig ottvotak. Aztán ma meg jöttem haza.
Hát ezvot a korház. Baromi unalams és hosszunak tűnő de kellemes hely. (mosolygos növérek, kedves dokik)

Ja és aki le akar fogyni az feküdjön be két hétre!! a korházi koszt borzalmas!!!

csók

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 7 hónapja - 20 éve 7 hónapja #181879 Írta: Dodiee
Tudom h nem valami időszerű, de mivel nemsokára jön a meleg meg a jó idő(éljen az örök naivitás..), gondoltam nosztalgiaként beteszek ide egy kis levélrészletet, amit még anno írtam egy haveromnak, elmesélve a tavalyi egyik tábortüzes talit(azthiszem a második volt, ami nem ott volt ahol a többi, talán Cica szervezte, vagy ilyesmi, már nem emlékszem..:) ), bátorítandó a tétovázókat így előre is: Érdemes eljönni, valamit emlékeztetve az akkor megjelenteket: Idén se hagyhatjátok ki!!!

Dodie valamikor tavaly egy levélben írta: > Nem tudom, mit sikerül majd levél címén alkotnom, mert úgy érzem
> magam, mint akit megrágtak, kiköptek, átmentek rajta egy úthengerrel,
> aztán még jól meg is rugdosták... Tegnap ugyanis az elvetemült
> Tolkienes társulattal(egyre elvetemültebb. hol vannak már azok a
> jólszituált, szolid arcok??) felmentünk valhová az isten háta mögé,
> gazdagrét fölé, egy erdei "tisztásra", vagyis egy koszos, levelekkel
és
> kövekkel bájosan megtűzdelt területre az erdő közepén, ahol
> történetesen 3x3 méteren nem voltak fák. Mi meg voltunk 40-en..
> Nagyon hangulatos volt, hoztam a formám és 2 paradicsommal
> valamint egy fél virslivel tettem a tábortüzet gazdagabbá. Össze
vissza
> röhögtünk, meg rajzfilmeken nosztalgiáztunk, szóval jó volt, na. És
> megegyeztünk néhányan(gimisták, vagy egyéb szakosok), hogy az
> ELTE-s progmatekosok között mindenkinek van valami stich-je.. Volt
> körünkben belőlük kettő is, és ha nem lennél magad is az, bizonnyal
> igazat adtál volna őket látva.
> A lényeg, hogy 5kor keltünk(hajnali),
> ellenben 2kor még felmentünk a hegytetőre, ahol mindenféle középkori
> decameron sztorikat hallgathattunk meg erősen cenzúrázott
> változatban. szóval 3ra értünk vissza a táborhelyre, ahol mindenki
túrt
> magának valami helyet, én fél órát aludtam... Marha jó volt:)) Csak
> hulla vagyok, mert 7re értem haza, de gondoltam fasza gyerek vagyok,
> nem alszom. ezt bírtam úgy 10ig, amikor is beájultam az ágyba,
> egészen 12-ig.. aztán 6kor megint, 8ig. szóval ezért a hullámalvások
> miatt vagyok mosottszar..

a fogalmazásért elnézéseteket kérem(ha nagyon nem illik ide lehet törölni.. mindenesetre én jót nosztalgiáztam rajta:)) ), de úgy éreztem, a cenzúrával megölöm a hangulatát:))

Több
20 éve 7 hónapja #181878 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Dalárda - először is leszögezném hogy fantasztikusan jó volt, se szóval, se *emotikonnalkinemfejezhető* ! :wink: :bounce:
Bánhatja aki nem jött, pedig jöhetett volna... [size=9:39obna3s](aki jött volna, csak nem tudott annak részvétem!)[/size]
Nem voltunk valami sokan, de legalább családiasabb volt.
Sajnos csak n7-re értem oda, akkor épp a mindenki-összevissza-beszél-és-énekel jelenség volt megfigyelhető :) , de hamarosan énekelni kezdtünk. A nap nyugodni tér rúlz, megkerestem az énekkönyvemben és megtanultam az alsót is! :) Azután ismét bebizonyítottuk, hogy kúltúrális egyesület vagyunk: cucuje-tánc és kapuzós játék :D . De nem látta senki :arrow: nem néztek hülyének, és mi élveztük, szóval nagy :D .
Azután Kaláka: Kék tűzeső, Balatonszárszó, Születésnapomra, A jó sör Előd kérésére :) , Ének a határtalanról, most több nem jut eszembe... Ingyentea a dalárda-belépőből, majd további dalolászás, majd egyszer csak: "nem tudom hogy tudjátok-e de mi 8-tól be vagyunk írva próbára" "nem tudjuk de akkor kimegyünk - dejó akkor nem kell söpörni meg felmosni" :) . Majd némiképp megfogyatkozott állapotban a dalosfüzetke kivesézése (mármint mi voltunk kevesebben, nem a füzetet téptük szét :D ): Éjszaka, Rejtelmek, Aranyágon ül a sármány, A csitári kontra A jó lovas, Dallas kontra Magyar népmesék - khirályok vagyunk! :D - és még sok-sok (nép)dal...
Sokat tanultam is, és egyáltalán nagyon jó volt, már hiányzott (a várgesztesi éneklés előhozta bennem az énekkar-elvonási tüneteket, szóval ez most nagyon jó volt). [size=9:39obna3s]/szóismétlés... :roll: /[/size]
Mindenkinek, aki ott volt, nagyon köszönöm!

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 7 hónapja #181758 Írta: Vëannë
Vëannë válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Én is élménybeszámolnék, mégpedig a teljesen mozgalmas Kisfaludy Napokról, Győrben (köcc a meghívást Eia!!!)...Nagy élmény volt az Utópia Színkör előadásában látni a Szentivánéji Álmot...az egészet visszaadni képtelenség lenne, lényeg hogy mindenki nagyon jó volt benne, Hermia, aki mindenkiről szöszöket szedett, a teljesen heroikus és pátoszos Zuboly/Pyramus, a kedves Thisbe, aki filozófikus egykedvűséggel fogadta hőse udvarlását és halálát egyaránt, Titánia, aki a szerelem vad tevével üldözte Zubolyt…és persze Eia, a hat Puck egyike…vagyis a hat Puc egyike…ööö, hogy is volt azokkal a többesszámokkal?? :? Szóval magyarul szétröhögtem a fejem, nagyon jó előadás volt. Ezt a zsűri is hasonlóan gondolta, mivel aranyfokozatú minősítéssel jutalmazta a darabot! :hello: :up: Gratula!!! És ami ezen kívül volt: az Utópia versenyen kívüli előadása, amiben a zene, a szavak és a mozdulatok együtt taglózó hatást tettek (rám legalábbis), a terem társadalmi munkában, gatyafenékkel történő feltörlése, a zsűri bizonyos tagjának alapos tanulmányozása :) , éjjeli városnézés Győrben, a Bridge nevű műintézménybe való behatolás kísérlete, a kísérlet hatalmi eszközökkel történő meghiúsítása az aranyos kidobófiúk által :evil: , még egy kis csillagtúra Győr szépséges belvárosában, némi alvás, reggel épületes eszmecsere :wink: ,aztán érzelmes búcsú a pályaudvaron, aminek az eredményeképp Eia csaknem kézipoggyászi miőségben Szegedre került, :D a lábam viszont majdnem Győrben maradt...

"Home is where the way is
My road goes on forever
One more voyage to go"

Több
20 éve 7 hónapja #181519 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
No, múlt vasárnap, Nagy-Kevélyre túra. Jó volt, szép volt. Közkívánatra meg beírom a "rúlzásokat":

:arrow: egy főgonosz hiányzik még a filmekből, és az Michael Jackson /by Peredhil/
:arrow: Telperion és Laurelin gyümölcsei--érett állapotban
:arrow: Return of the Hóvirág (RotH), A texasi láncfűrészes hóvirág 2, és egyéb filmklasszikusok
:arrow: "Az egyik lába hosszabb, a másik meg rövidebb" /by Ulmo/
:arrow: Telcontar: "Milyen gyümölcsöt szolgálnak majd fel Kriszana esküvőjén?"
all:???
Tel:"Ananászt!"
/bocs, Ana... :wink: /
:arrow: biciklis= élőszövet fémvázon--mint a Terminátor /by Minerva/
:arrow: "matek" by Telcontar
sin x
n =6

egyszerüsíts n-el:

six=6
:roll: :roll: :roll:
más asszem nem volt...
...legyetek jók!

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
20 éve 7 hónapja #181515 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Itt vannak a várgesztesi képeim kep.tar.hu/briell/index.phtml?aid=27636497

Személyes kedvenc: kep.tar.hu/briell/index.phtml?ai ... id=4691831 Kici hobbitkák az esti mesét várják :D

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
20 éve 7 hónapja #181446 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
No ne offoljunk, gyerekek, kiírok egy szavazást este a nyári póttáborról a Találkozásokban aztán priviben lerendezünk mindent, mert ugyebár a nyár hossza, a tárcánk és az időnk véges, ellenben a gyönyörű helyek és a lelkes szervezők száma végtelen.

Több
20 éve 7 hónapja #181401 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Ankalimon írta: Pucicsiga khirály!!!

Szóval milyen narkotikumról is beszéltél?

Alacsonyan szálló szerelmespárok? (mily alliteráció)
Inkább alacsonyan szálló színvonal! (alliterációból diploma)
Ez Volt Várgesztes Varázsa! (na, ez már kóros)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
20 éve 7 hónapja #181283 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Angwen írta:

Ankalimon írta: Köszönöm Galennek, Felagundnak, Angwennek, Launak, Drizztnek, Minervának, Álmosnak, Artemisznek, Idrilnek és Galadhnak az érdeklődést és barátságot a tekintetükben.

Részemről annyit tudok mondani erre, hogy nem nekem jár érte köszönet--te váltod ki belőlem! :wink: :D

Magasfokon csatlakozom!
Angwen jól szólt! :wink: :itscool:

Angwen írta: És üdv a fórumon, Galen!!!! :hello: :hello: :hello:

Ehhez is!!! :D

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 7 hónapja #181277 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Dodiee írta: Sztem Várgesztesnek az a varázsa, hogy mindig kötetlenül vagyunk ott, keretmese nélkül.. de ez persze az én véleményem. de egyet értek, azért biztos más egy éjszakai túra is, ha nem térdighóban kell menni(na nem mintha az nem lenne rulez, éljenek a mazochisták), és ki lehet ülni valami hegyfélére bambulni a naplementét, miközben csiripelnek a madárkák, és szerelmespárok röpködnek a fák fölött. beszéltem uff.

Felhivom a figyelmet, hogy a festoi szepsegu Sas-hegy alig 20 perc gyalog a kollegiumtol...
/me gyakorlott turavezeto azon a kornyeken, h agondoljatok, felmaszhatunk.
jelentkezeseket e-mailben kerek ß)
3 jelentkezes utan meghirdetem a Talalkozasokban

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
20 éve 7 hónapja #181271 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Csatlakoznék, uff. Bevallom, számomra az alacsonyan röpködő szerelmespárok a legvonzóbbak. Olyantot én még sosenem láttam. Uff. :D

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
20 éve 7 hónapja #181258 Írta: Dodiee
Sztem Várgesztesnek az a varázsa, hogy mindig kötetlenül vagyunk ott, keretmese nélkül.. de ez persze az én véleményem. de egyet értek, azért biztos más egy éjszakai túra is, ha nem térdighóban kell menni(na nem mintha az nem lenne rulez, éljenek a mazochisták), és ki lehet ülni valami hegyfélére bambulni a naplementét, miközben csiripelnek a madárkák, és szerelmespárok röpködnek a fák fölött. beszéltem uff.

Több
20 éve 7 hónapja #181257 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Egyszer ki kéne próbálni Várgesztest nem csak március elején, mit szóltok hozzá?

Telcontar: ezzel teljes mértékben egyetértek! :) :wink: (amikor megláttam a helyet, arra gondoltam, ide nagyszerűen meg lehetne szervezni egy keretmesés többnapos programot, vagy keretmese nélkül is, ahogy jólesik. és akármikor :wink: )

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
20 éve 7 hónapja #181224 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Ankalimon írta: .
Elnézést kérek mindenkitől, a kérdőívekért, és a "ráhatásos" csoport-alakításért. A legjobb szándék vezetett bennünket, és talán nem volt teljesen hiábavaló próbálkozás. Köszönöm a türelmeteket. :roll:

nekem nagyon tetszett ez a csoportosdi, és ha az volt a célja, hogy rájöjjek, hogy akiket nem ismerek igazán azokat is szeretném jobban megismerni és együtt kreatív alkotómunkát folytatni velük, akkor sikerült, nagyon is!! :D

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
20 éve 7 hónapja #181068 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Ankalimon írta: Köszönöm Galennek, Felagundnak, Angwennek, Launak, Drizztnek, Minervának, Álmosnak, Artemisznek, Idrilnek és Galadhnak az érdeklődést és barátságot a tekintetükben.

Részemről annyit tudok mondani erre, hogy nem nekem jár érte köszönet--te váltod ki belőlem! :wink: :D

Aeglos alkoholmentes házi-baileys-ére egyszerűen nincsenek méltó szavak!!!

A képek tényleg jók!

Mégegyszer mindenkinek mindent köszönök és szívesen! :D

És üdv a fórumon, Galen!!!! :hello: :hello: :hello: :itscool:

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
20 éve 7 hónapja #181061 Írta: Dodiee

Ankalimon írta: Dodienak a közös étkezések emelkedett hangulatát...

Mindig szívesen kedves Anki:) ugyehogy nem is volt olyan megterhelő a gyomornak az a bulis zene?:D

Ankalimon írta: Ettől függetlenül: Pucicsiga khirály!!!

Ez a mondat megér egy misét:DDD

Ankalimon írta: Én akkor vagyok boldog, ha a dolgokban látom felvillani az élet teljességét - és ez most nagyon ilyen volt.

:D :D Maúgy igazad van, én is ezt éreztem:)) a rossz és a jó pillanatokkal együtt volt az, ami:)

Nem tudom írtam e, de így utólag köszönöm neked az oamm-ot, meg úgy mindent:)

Több
20 éve 7 hónapja #180966 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Én meg köszönöm Neked ezt az őszinteséget, Ankalimon. Nem is hiszed, mennyire jólesik! :D
Bearanyoztad a napjaimat!

A "játék" pedig iszonyú jó ötlet volt! Ha nem lett volna, tán sose találunk egymásra Kincsővel, és sose merem elmondani Telco-nak, mit gondolok felőle!
Egyszóval: KÖSZÖNJÜK!! :itscool: :hello:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 7 hónapja #180962 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Ankalimon írta: Elnézést kérek mindenkitől, a kérdőívekért, és a "ráhatásos" csoport-alakításért. A legjobb szándék vezetett bennünket, és talán nem volt teljesen hiábavaló próbálkozás. Köszönöm a türelmeteket. :roll:

Ne kérj elnézést, sokakkal beszéltem, és a nevükben is mondhatom sztem, hogy, bár amikor kiosztottátok a kérdőíveket (melyek bonyolultságuk miatt lehettek hibásak :P :P ), és mondtátok, hogy csapatok, meg feladatok, akkor kicsit berzenkedtünk az egésztől (illetve én akkor sem...), végül is a legtöbben nagyon is jól éreztük magunkat a "feladatok" teljesítése közben. Én spec. annak is nagyon örültem, hogy kik voltak a csoportomban...Éshát egy MŰ-vel kevesebb lett volna az egész (Taaaarjaaaaa :) ). Szal inkább köszönjük nektek ;)

Én köszönöm ezt a gondolatot... :hüppemotikon: :)

Több
20 éve 7 hónapja #180920 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Véletlenül hazahoztam valakinek a fotóját Várgesztesről, akinek hiányzik, sikítson! :oops:

Több
20 éve 7 hónapja - 20 éve 7 hónapja #180866 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Kicsit munkás napok állnak mögöttem, és csak most van alkalmam elolvasni a beszámolókat, és most szeretnék én is írni.

2 hónapja vártam már a II. TFNVG-t*. A végén már számoltam a napokat. Hát nem volt hiabavaló várakozás...

Az MTT mindig is remek társaság volt, tele kivételes egyéniségekkel. Amit most hétvégén átéltünk (és persze mindaz ami az elmúlt másfél évben ide vezetett) viszont már valami egészen hihetetlen csoda: egy közösség, ahol már attól jól érzem magam, ha jelen lehetek.
Miért jó Veletek lenni? Ezt nem tudom megmagyarázni, de jó nagyon. (Lassan olyan ez mint valami káros fizikai hatások nélküli narkotikum...)
Szombat éjszaka felébredtem, amikor már mindenki aludt. Hallgattam a neszeket és érzékeltem mindannyiótok jelenlétét; eközben valami elmondhatatlan jó érzés fogott meg.

"Az embereknek van a legnagyobb súlyuk az életedben. Az embereknek, akiket ismertél..." /J.S./

Elnézést kérek mindenkitől, a kérdőívekért, és a "ráhatásos" csoport-alakításért. A legjobb szándék vezetett bennünket, és talán nem volt teljesen hiábavaló próbálkozás. Köszönöm a türelmeteket. :roll:

Köszönöm kedvesemnek, Vewynek, hogy egy pont éve rátalálhattam, és máig életem része maradt.
Kriszanának, hogy hagyta magát rábeszélni. Nélküled nem lett volna ENNYIRE jó.
Angelinának (Nórinak), hogy még mindig barát, pedig ez velem néha nem könnyű... :wink:
Dodienak a közös étkezések emelkedett hangulatát...
Leguánnak sok minden más mellett az "Amikor még senkise voltam" és a "Tudom, hogy nincs bocsánat" dalokat.
Erynek az izgalmas hadtörténeti eszmecserét - ezt muszály lesz folytatnunk.
Ulmonak, hogy elviselte a kora hajnali Everholt vaddisznó féle atrocitást. Az az igazság, hogy valószínűleg még én sem voltam magamnál...
Brandírnak, hogy kb 15 év után ismét megesett velem, hogy megfürdettek a hóban. Ja nem, ezt nem is köszönöm, ezt mindig is UTÁLTAM... :x :P
Aralnak az élő Gondolatok topikot.
Köszönöm Galennek, Felagundnak, Angwennek, Launak, Drizztnek, Minervának, Álmosnak, Artemisznek, Idrilnek és Galadhnak az érdeklődést és barátságot a tekintetükben.
Morgananak, hogy mindig örülni látszik, amikor rám néz.
Aeglosnak a mosolyát, és hogy az, aki.
És köszönöm mindenkinek, hogy olyan amilyen...
Végül, külön köszönet Jacoponak, FQ-nak és Maunak a Tarjozoid teológiába történő mélyenszántó mintegy másfél órás bevezetésért. Ez jelentéktelen életem egyik intellektuális csúcspontja és egyben meghatározó kulturális sokkja volt. Bár amikor kiderült, hogy minden nyomorúság abból adódik, hogy a világyegyetem tkp. egy tarjozoid fraktál, aminek iterálását Isten sajnálatos módon idő előtt megszakította (sőt Melkor ördögi tevékenységével még itt-ott visszefelé iterálta), már agyilag kissé leamortizálva konstatáltam, hogy ha ezt még fokozzák, akkor biztos nekihajtok egy útszéli fának... Ettől függetlenül: Pucicsiga khirály!!!

A három nap persze rövid volt. Az ott jelenlévőknek a felét sem ismertem fele olyan jól, mint szerettem volna, és a fele részükkel sem sikerült fele annyiszor beszélgetni, mint ahogy vágytam rá... :wink:

Én akkor vagyok boldog, ha a dolgokban látom felvillani az élet teljességét - és ez most nagyon ilyen volt.

"Ha kik magukba járnak,
egymásra rátalálnak
a Világ célhoz ért."

*[size=9:3bfrm4j6]Telcontar Féle Nagy Várgesztesi Grouphug[/size]

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
20 éve 7 hónapja #180775 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
köszönet a fényképekért leendő paparazziainknak! :)

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.688 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére