- Köszönetek: 1
Élménybeszámolók
- Tünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
köszönet mindenért akiket imádok úgyis tudják
képek, sztem van 1-2 nagyon jó még rólam is amiért köszönet Orsienak : telelle.xfree.hu , te képeid hol vannak?
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Én is köszönöm nektek ezt a kis jelent sort! Már hiányzott nekem az ilyen kreatív cucc. A táncest óta nem volt részem benne. Jó volt újra Közpföldén járni.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Tünde
- Nem elérhető
Csak így tovább és a vége tényleg nagyon állati volt - az ötlet kiagyalójának is sok gratula (Ery?)
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Melyanna írta: (Remélem, a végén nem röhögtünk nagyon zavaróan... )
Ez volt a cél
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Aranill
- Nem elérhető
Remekül éreztem magam. Volt Igrícek koncert, bábjáték, lovagi torna, mérkőzés a Salamon torony lovagja címért, kirakodó vásár ...stb
Mensch werden ist eine Kunst.
06 20 99 29 525
- Melian
- Nem elérhető
szeretném megköszönni Nektek a mai elöadást, egyre jobbak vagytok, jó volt Benneteket látni és érezni a munkát, ami a jelenetek összeállítása mögött van.
(Remélem, a végén nem röhögtünk nagyon zavaróan... )
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Múlt héten voltam egy kedves családi barátunk hatvanadik születésnapján az Öreg Sipos étteremben. A család a következö meglepetést készítette elö számára: Hajdanán tangóharmónikázott, és indult vele a Ki mit tudodon is. Egy néptánc csoport végül kiütötte, így hát nem ö ülhetett a vonatba. Hogy min múlik, hogy kiböl lesz végül sebész, vagy zenész. De a harmónikát azóta is szereti, és értékeli, ha valaki ért hozzá. A TV-ben fedezte föl magának, hogy van magyaroszágon valaki, aki nagyon ért, és lelkes hívévé vált.
Nos a család megszervezte, hogy eljöjjön és és egy fantasztikus koncertet adjon nekünk Orosz Zoltán a Harmonika Trióval. (Orosz Zoltán - harmónika, Ursu Gábor - gitár, Pengö Csaba - bögö) Az emberünk tényleg egy virtuóz ahogy szenvedélyesen, arcán mégis nyugalommal és félig csukott szemmel játszik, az ujjait sokszor követni se lehet. Francia shanzonok, bolgár és orosz dallamok egyaránt életre kelnek az elöadásában.... Soha nem gondoltam volna, hogy így is lehet játszani ezen a hangszeren!
Aki többet szeretne tudni róla, annak a honmlapja: www.harmonika.hu/
- Kincső
- Nem elérhető
Alison West írta:
Kincső (Thilanna) írta: No meg annak előre is , aki elhozta az alvók kedvéért otthagyott pokrócomat, és legkésőbb táborban visszaszolgáltatja
Ádám elvitte és a táborban visszaadja, köszönjük szépen, nagyon jól jött
Szívesen
Képek: klikk
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Aranill
- Nem elérhető
köszönöm Melian + Mecsi a délutánt, az estét,
köszönöm a kóstolokat, a tüzet, meleg fogadtatást, a dalokat ...
Szofinak, Tündinek, Alisonnak, Maglornak a beszélgetésért.
Mensch werden ist eine Kunst.
06 20 99 29 525
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Tünde
- Nem elérhető
Mírrand / Verinen Enkeli írta: Röviden: JÓÓÓÓÓÓ VOOOT, Köszi, imádlak benneteket...mindenkinek mindent köfi, több ilyen kéne...
Mogy: rendőrstory-t ne akard tudni, semmi gáz, csak nekem az...de nem vettek nyílvántartásba...
Ennek kapcsán: Tünde: köszi a diszkréciót
:cheers:FAJA VOOOOT!!! :cooljump: :smokin:
én nem is mondtam semmi
- Alison West
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: No meg annak előre is , aki elhozta az alvók kedvéért otthagyott pokrócomat, és legkésőbb táborban visszaszolgáltatja
Ádám elvitte és a táborban visszaadja, köszönjük szépen, nagyon jól jött
Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
- Lothnak a helyért
- Póknak, Áfinak és a többi alkotónak a tortákért
- Póknak a fuvarért és a Rajatonért (Butterfly rulez! :itscool: )
- a Líthasozóknak, hogy nekünk is helyet szorítottak a tűznél, bár későn értünk oda
- a zenélőknek a hangulatért
- Kincsőnek, Estelnek és a többieknek azért, hogy vannak
Képek:
Velence
Líthas
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Anonymous
- Látogató
Köszönet mégegyszer a kórusnak és a gitárosoknak(Pók, EStel, Viktor, Ádám), a tűzrakóknak (Márk, Andris, Remzy), Finwének a virsliért, Remzymamának a gitárért, Picianyámnak a cseresznyéért, Editnek a sütiért, Kincsőnek a szúnyog- és kullancsriasztóért (működött!!), partnereimnek a beszélgetésért és maghallgatásért, Maglornak az egri medináért, és Ladisnak az egész napért (meg a beszélgetésért ott fönn a sziklafal tetején, meg a sangriáért, meg a fagyiért, meg a cigiért, stb. , azért, mert van).
Jó volt hallgatni Dodieék hajnali beszélgetését Ankalimonnal
- Kincső
- Nem elérhető
Csatlakoznék a köszönetmondók listájához!
Köszi Dodieéknak, h. megszervezték a kavarás ellenére ezen a héten is, a sooook embernek, h. eljött, még a velencézők nagyrésze is, a hyarnustarcsapatnak, h. megint viszonylag sokan volt és megint "leitattak" ( ), azoknak, akik tűrték h. élveztem az új fényképezőgépen birtoklását és fotóztam , Milnek a bicskát, Remzymamának a szalonnát, a fiúknak a lelkes folytonos tűzrakást, a tűznek h. megsütötte a kajám ( ), Ádámnak, h. gitározott és mesélt (Szauron aranyszempillái ), és a hajnaltájt körégyűlt bagázsnak h. hülyééééék (vagyunk)
Annak, aki szólt h. ne égessem szét teljesen a krumplijaimat meg az elsőbuszos bagázsnak.
No meg annak előre is , aki elhozta az alvók kedvéért otthagyott pokrócomat, és legkésőbb táborban visszaszolgáltatja
Remélem nem hagytam ki senki-semmi fontosat.
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Köszönök mindent mindenkinek, mert jó volt veletek.
De legfőképpen Ádámnak köcce a zenét, hogy énekelhettünk együtt (rögtönzött kórus, vagy őrültek gyülekezete, kinek mi tetszik ), de főleg a meséket köszönjük!!! "Szauron arany szempillái", és "Mentammantra" rúlzott!
És köszönöm a kávét hajnalban. Nélküle biztos a hazaúton bealudtam volna
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
Köszönöm a beszélgetést Mogynak és Balázsnak, és aki csapatnak a mécsesek körül. Az éneklést, a nevetést.
Hiányzott már nagyon. Mert ez az a szellem ami kiveszőben van innen is, a feltétlenül örülünk egymásnak és senki nem több a másiknál.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Mírrand / Verinen Enkeli
- Nem elérhető
Mogy: rendőrstory-t ne akard tudni, semmi gáz, csak nekem az...de nem vettek nyílvántartásba...
Ennek kapcsán: Tünde: köszi a diszkréciót
:cheers:FAJA VOOOOT!!! :cooljump: :smokin:
"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"
- mogy
- Nem elérhető
Külön köszönet Melianna-nek (nemtom ezt hogy kéne írni), hogy elvitt az éjszakaiig
Annak is, aki megszervezte, Rabnnyak a beszélgetést, Tündének, hogy felvágta a szalonnámat, Dodienak a krumplit, meg mindent, Ladisnak az almát, Remzynak és Mircnek a söröt, a rögtönzött kórusnak az éneklést, Ádámnak a gitárt (hogy játszott, és annak is köszi, aki hozott)+ mindenki másnak, h ott volt, és elviselt.
Legközelebb megpróbálok tovább maradni...
Amúgy mi volt ez a rendőrsztori?
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Alison West
- Nem elérhető
Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.
- Tünde
- Nem elérhető
köszönet Rabynnak és Dodienak hogy megszervezték
köszönet mindenkinek aki eljött
a tűz isteni volt - főleg hajnalban, mikor fáztunk
a szalonna-kolbász nagyon finom
mindenkinek köszönet, aki gitározott és énekelt és megalapozta a hangulatot
az esőnek köszönet, hogy nem esett :hello:
a tündéreknek és manóknak kösönet, hogy nem vittek el senkit - bár Rabyn nagyon ment volna :bounce:
nemköszönet a rendőrbácsiknak hajnalban hogy megzavartak minket :down:
köszönet az egész éjjeli beszélgetésért mindenkinek aki körülöttünk volt :cheers:
és köszönet magunknak, hogy fel és lecipeltünk mindent és túléltük :evil3:
köszönet Remzynek és mindenkinek, aki annyi fát hasogatott :gimliaxe:
Azért legközelebb a polifoam és a hálózsák muszáj lesz - nagyon kemény a föld :sleepy:
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Jó volt az első hivatalos KGy-m, főleg, mert rengeteg emberkével találkoztam
Utána pedig Andustar csapattaly, ami kissé kinőtte magát.
Jegyzőköny képei itten találhatók:
fototar.t-online.hu/media/sajatMediaLista.jsp?album=1779756
Most csak ennyi, aki nem tudja elolvasni, kérdezze meg a szerzőket
A Szent Höring őrzője:
Patiszon Andustar népéből
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
"A mosoly a leger
- Gandalf
- Nem elérhető
Az egyik kép be is került gyorsan a Hírmondóba.Eruntale/Hanna írta: index.hu/cikkepek/0606/velvet/hegylako//.gdata/gp_a10.jpg
index.hu/cikkepek/0606/velvet/he ... gp_a00.jpg
index.hu/cikkepek/0606/velvet/he ... gp_a11.jpg
wow, celebek a velvetről magyon szépek vagytok
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
Akárhogy is rohangáltam föl alá csak Pókot találtam a Fogadó aljában, de a bábozósoknak hírét-hamvát se. Na de majd holnap...
"A mosoly a leger
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Shaman/meztelencsiga írta: Csévi szirtek Képek!!
Aranil képeiből fel lett töltve egynéhánytucatkép.
kep.tar.hu/urnamu/50297719?o=0#2
Látom, Shaman, nem szereted, ha fényképeznek...
Amúgy köszi, jók lettek.
Legközelebb valaki örökítse meg az emelkedőt is.
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
Ja, és lila tehenet nem láttam sajnos