Találkozások
- casaubon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
jó tényekből jó mesék
ez egy balfasz nemzedék
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Drowse
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Cueddo írta:
KISMAROS - KISMAROS - KISMAROS - KISMAROS - KISMAROS
eddig 20 hely telt be a 43-ból. gyertek még nyugodtan
listááááát plz!!!
"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Cueddo
- Nem elérhető
KISMAROS - KISMAROS - KISMAROS - KISMAROS - KISMAROS
eddig 20 hely telt be a 43-ból. gyertek még nyugodtan
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Narbeleth
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
olorin.papa írta:
Gandalf írta: Közös tüzijátéknézés?
Ebben én is teljesmértékben benne vagyok, bár én csak a TV-n keresztül látom...
Lélekben veletek leszek... :hello:
Én a tévéset nem szeretem, mert ott a rendező mindig próbál valamit alkotni, és ezzel elrontja az egészet.
Bár ha bemondók is vannak, az mégjobb... "ez most egy virág alakú robb
anás volt" (nem, a nézők nem ismernek fel egy virágot...)
Én holnap megyek ki családommal a Mesterségek ünnepére, és 2szer nem fizetnék belépőt...
De lehetne olyat csinálni, hogy lenne egy koraesti tali (6-7 felé ) azoknak, akik csak tüzijátékozni akarnak? Mert a tömegben nemigen fogjuk 1mást megtalálni...
:szépennéz:
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
olorin.papa írta:
Én a tévéset nem szeretem, mert ott a rendező mindig próbál valamit alkotni, és ezzel elrontja az egészet.
Bár ha bemondók is vannak, az mégjobb... "ez most egy virág alakú robbanás volt" (nem, a nézők nem ismernek fel egy virágot...)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Olorin.papa
- Nem elérhető
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Gandalf
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Ezennel tudatom minden érdeklődővel, hogy mi [size=9:1o1w4s6m](=uncsitesóim+én)[/size] a MesterségekÜnnepe-látogatást szombaton ejtjük meg. Mindenki, akinek kedve van (és az is akinek nincs ), csatlakozzék!
Találkozó: augusztus 20. 10:00 Budavári Sikló felső állomása
Amit jó, ha hozol:
belépőre pénz
megfelelő mennyiségű enni- és innivaló, mert a büfék drágák
"vásárfiá(k)ra" pénz
eső elleni hadfelszerelés (anticucuje, stb. )
fényképezőgép (kizárólag a rendezvény megörökítésére, nem az ártatlan emtétések paparazziszerű zaklatására :reménykedik: )
jókedv
Gyertek minél többen!
Kincső
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Telcontar
- Nem elérhető
A tábor időtartama tévesen ment ki a levelekben, brutális sajtóhibáról van szó.
Mint ahogy ebben a topikban is olvashattátok, az utolsó nap, a hazautazás nem vasárnap, hanem szombaton történik.
Erről haladéktalanul kimennek az érteítő levelek is, remélhetőleg mindenki megkapja még pénteken, illetve sms-t kap minden érintett. Értesítsetek akit tudtok!
Az ebből adódó problémákért leginkább engem célszerű szidni, mert az én szigorú tekintetem alatt csúszott át ez a téves információ, amely még csak tervbe sem volt soha véve.
- Ery
- Nem elérhető
Erre augusztus 19-én 11:00-tól kerülne sor.
Jelentkezéseket priviben kérem.
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Panni
- Nem elérhető
Augusztus 20-án, szombaton egy kis túrára invitállak titeket. Az utiterv:
Kétbükkfanyereg - Pilisnyereg - Feketehegyi "sasfészek" menedékház - Kesztölc - Kesztölci erdő - Dorog
Budapestről az Árpád hídi megállóból 7:45 -kor indul a busz, 8:53-ra érkezik meg a kétbükkfanyeregi megállóhoz.
Én Esztergomból megyek a 8:10-es dobogókői buszal, ami elvileg 8:52-re érkeznék meg.
Eső esetén (ami sajnos valószínű) ELMARAD!
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Well-of-Souls
- Nem elérhető
Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre
- icke
- Nem elérhető
Talán járnak ide páran, akiket ez érdekelhet
Szóval, december 1-én egy meglehetősen nagy volumenű eseménynek ad otthont a budapesti Petőfi Csarnok: közös turnéjuk részeként egy koncerten lép fel a svéd Hammerfall és a finn Stratovarius együttes. A műfaj ismerői tudhatják, hogy két igencsak nagy névről van szó, így a mindössze 6000 forintos jegyár tulajdonképpen jelképesnek mondható - sőt, október 30-ig kedvezményes áron, 5500 forintért kaphatóak a jegyek. E sorok írója már beszerezte a magáét, aki érdeklődik a koncert után, annak javasolja, hogy tegye minél előbb ugyanezt, mert holtbiztosan telt ház lesz... Bővebb információ ezen a honlapon található, a "Koncertek" menüpont alatt.
Aki pedig jön, és netán nem egyedül akar menni, az szóljon
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Kincső
- Nem elérhető
Akit érdekel a Mesterségek Ünnepe, én 18-át és/vagy 20-át ajánlom
igen van belépő arra a részre ahol műsorok is vannak
Savaria Karnevál: már hyarnustar népében is felmerült az ötlet - melyik nap?
Kincső
- Melian
- Nem elérhető
Brisa írta: Azt hallottam, h a Mesterségek Ünnepén van belépő. Ez igaz?
Az "érdemi" részére van belépő, mi általában az alsó bejáratnál (a Sikló mellett) szoktunk bemenni, ha jól emlékszem, tavaly a felnőtt belépő 800 Ft körül volt, sajnos
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Gandalf
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
A Savaria Karneválra (Szombathely) jön valaki Celebromon, rajtam és talán Erdán kívül?
Brisa
- Gandalf
- Nem elérhető
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Kincső (Thilanna) írta: Jaja, aug. 20. talit támogatom!
Valaki vmelyik nap Mesterségek Ünnepe, Vár? katt ide infóér'
mindenesetre én mindenkinek melegen ajánlom, nagyon nagy buli az a hatalmas vásár
Huhh, Kincső, jó 5let, én már többször is voltam ott, és szerintem nagyon megéri, nem csak a vásári fergeteg miatt, hanem az éppen zajló programok miatt is érdemes 1 napot rászánni. Tavaly pl. gólyalábasokat láttam, és egy nagyon jó kórust hallgattam meg
Idén is megyek, mindenképp, csak még nem tudom, kikkel... Mert ugye az Anyukám is érdeklődne, meg a barátnőm is
Szóval mindenképpen értesíts, hogy emlyik nap lenne az! Köszi szépen
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Böszi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Kincső (Thilanna) írta: Valaki vmelyik nap Mesterségek Ünnepe, Vár? katt ide infóér'
mindenesetre én mindenkinek melegen ajánlom, nagyon nagy buli az a hatalmas vásár
Én szeretem az ilyesmit, pont akkor megyünk nyaralni (jó dolog évente egyszer a fővárosba látogatni...). Vajon rá tudom-e beszélni a családot...
Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."
- Panni
- Nem elérhető
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Ulmo
- Nem elérhető
Vöröspuli írta: szerintem érdemes onnan jók a látási viszonyok
tavaly szépen lehettt látni
És állni kb 4 órát a rohadt erős szélben...De a látvány tényleg szép volt.
- Vöröspuli
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
tavaly szépen lehettt látni
"Elmegy a kugli egy este berúgni, mert ő az a akugli ki nincs fából!"(Illés)
- Ryana
- Nem elérhető
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Kincső
- Nem elérhető
Valaki vmelyik nap Mesterségek Ünnepe, Vár? katt ide infóér'
- Laurelen
- Nem elérhető
A Magyar Tolkien Társaság Elnöksége pályázatot hirdet az "Őszi Találkozó" megszervezésére. A pályázatot a vezetoseg@tolkien.hu címre várjuk 2005. szeptember 10. éjfélig.
Tudnivalók :
A Találkozó ideje 2005. október.
Az Őszi Találkozó egy 2-3 napos, ottalvós, szervezett-programos cool-turális és a közösségnek szóló hétvége Magyarországon.
E 2-3 nap alatt szeretnénk ha bemutatkozna egy város, egy falu, megismerhetnénk a helyi kulturális, történelmi és gasztronómiai értékeket és jól éreznénk magunkat együtt.
A szervezőknek gondoskodniuk kell a szállásról és a szervezett programokról (például kiállítások, fürdők, színház stb. )
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- Alison West
- Nem elérhető
Aranill írta: De jó most a Lammast ünneplőknek, ha nem dolgoznék ott lennék.
Hóó, jól eláztunk, reggel arra ébredtünk, hogy szakad az eső a fejünkre... De amúgy jó volt, csak nagyon kevesen voltunk.
Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.
- Aranill
- Nem elérhető
Augusztus 20-a nincs éppen messze, közös séta a Margit szigeten, vagy tüzijáték nézés vagy ... az ötleteket várom/várjuk. Szóval kinek van kedve 20-án egy rövid közös pörgésre, akarom mondani találkozóra?
Mensch werden ist eine Kunst.
06 20 99 29 525
- Cueddo
- Nem elérhető
kedves Népek!
megerősítem, hogy lesz Kismaros , már le is foglaltam a helyet. most eggyel több, azaz 3 éjszakás lesz.
dec17-18-19-20
lesz program is, ezt majd később kifejtem, mihelyst olyan állapotba kerül.
befogadóképesség legeslegfeljebb 43 fő (=ahány ágy van)!
aki szeretne jelentkezni, az írjon nekem emailt vagy esemest, vagy hívjon fel. szept1-ig kell bejelentenem az előrelátható-létszámot, az a lényeg, hogy minimum 25-en legyünk, és akkor nem telepíthetnek be mellénk senki mást.
ja, és az ára: 1150 Ft / fő / éj. ágynemű nélkül sokkal olcsóbb. (erről majd még érdeklődöm.)
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)