Találkozások
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Eddig jelentkeztek:
Alison
Any (anNamarie)
Artemisz
Aegnor
Telcontar
+ Mau de neki sztem a vasárnap nem lesz jó
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Inczy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Mi is mindig onnan szerezzük.
Feel the sunshine
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Kincső
- Nem elérhető
Ezekután október 30. vasárnapot jelölöm ki, sorry, akinek csak a péntek jó. Pénteken megveszem a jegyeket, jelentkezés szept. 8. reggel 8:00-ig!!! Remélem addig marad jegy. (Ha nem, a legelső vásárlási napon megveszem egy novemberi időpontra. )
Az eddigi jelentkezőket berakom otthonról, mert most suliból netezek.
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Egynaposok is jöhetnek...
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Silima
- Nem elérhető
- Adelard
- Nem elérhető
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- anNamärie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
És a kirándulásra is tudok menni vasárnap valószínűleg
Any
- Minerva
- Nem elérhető
Fio írta: Emberek, senki nem akar jönni győri talira? Ha nem akartok jönni, akkor lemondhatom még.....
Kicsit odébb van még, sztem még senki nem tudja előre, hogy fog ráérni
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Telcontar
- Nem elérhető
telcontar írta: Kósza Kommandó
Idén is útjára indul a Kósza Kommandó, ezúttal már ősszel!
Egy csillag: séta az erdőben, utána fagyi/lángos/akármi party (pl ha Szentendrén végzünk)
- Hármashatárhegy (Fenyőgyöngye, Árpád-Kilátó, Oroszlánszikla)* szept 11
Az első (egycsillagos) kirándulás ideje szeptember 11 vasárnap, a helyszín a Hármashatárhegy, a nyári táborozások megszokott helyszínéhez közeli utak (Kolosy térről indulva, útba ejtve a Pálvölgyi cseppkőbarlangot 550 Ft/fő beléptidíjért, majd Fenyőgyöngye, Oroszlánszikla, vitorlázórepülőtér majd busszal vissza Hűvösvölgy irányába, esetleg a végén egy Nagyi Palacsintázója a Széna téren).
Előzetesen jelentkezni nem kell. Találkozó délelőtt 10-kor a Kolosy téren a 65-ös busz megállójában, délután háromkor (legkésőbb négykor) már a palacsintázóban leszünk.
A kirándulásokon a THK tagjai és a többiek szórakoztató ütőfa-tanításban és gyakorlásban részesülhetnek szakképzetlen oktatótól (tőlem). Ütőfát hozz, én egy bokkent és egy rudist viszek.
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Brandir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
A Nagy Könyv Programsorozat keretében Szeptember 8-án a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár központi könyvtárában képzőművészeti kiállítás nyílik, a Tolkien Születésnapok kapcsán meghirdetett művészeti pályázatok alkotásaiból. A kiállítás megnyitója 8-án 18 órakor lesz. Mindenkit szeretettel várunk.
"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L
- Kincső
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta:
Kincső (Thilanna) írta: Kedves nép!
Már többször volt szó róla, hogy megnéznénk közösen A dzsungel könyve musicalt .
Jelenleg megvannak már az októberi időpontok, de még "nem értékesíthető" szerepel a jegyvásárlásnál, mivel szeptember első hétfőjétől lehet jegyet venni az októberi előadásokra. Azonban ha most eldöntjük, hogy mikor szeretnénk menni és hányan, akkor van esélyünk jegyet kapni, egyébként nincs.
Lehetőségek (mind 19:00-s kezdés):
Október 17. hétfő
Október 21. péntek
Október 24. hétfő
Október 30. vasárnap
Én a péntekit vagy a vasárnapit javaslom.
Jegyárat sajnos nem tudok mondani, mert nem találtam a honlapon... szerintem úgy 1000 Ft lehet a minimális ár.
Aki szeretne jönni, küldjön e-mailt a kincso@axelero.hu címre szeptember 8-ig , mind a négy időpont rangsorolásával (pl. "1. okt 21. 2. okt 30. 3. okt. 17. de az okt. 24. biztos nem jó" vagy ilyesmi ). Közben én utánatelefonálok a jegyáraknak.
Kincső
Jegyárak
2200 Ft, 2400 Ft, 2600 Ft, 500 Ft vagy 1800 Ft. A színek a következő nézőtéri elhelyezkedés szerint vannak: katt ide
Javasoljatok valami jó helyet - én anno Padlást néztem erkélyről, 2-3. sor környékéről, meg Tévedések vígjátékát földszint hátsó sorainak vmelyikéből, de rendesen lehetett látni.
- Fio
- Nem elérhető
Győr talival (időpont október 8. - a Topicgazdi megjegyzése ) kapcsolatban rontom megint itt a levegőt.
A talira való eljutási, illetve hazajutási lehetőség: A keletiből induló 8:05-ös vonattal jönnétek ami háromnegyed tíz körül van Győrben. Tehát a tali tíz körül kezdődne. A talinak pedig a 17:35-ös vonat indulása vetne véget. Tehát a tali délelőtt 10-től délután fél hatig tartana. De ha vki tovább akar maradni, az hazamehet a hatkor induló gyorsvonattal. Hehe!
A tali programja: Jó idő esetén elmegyünk a Püspök-erdőbe, ahol egy kellemes kis társasági életet lehet majd élni. Ennek érdekében még írni fogok, hogy mit hozzatok. Rossz idő esetén...... hát, ezt majd még meglátjuk.
Tehát akinek a jelenlétére számíthatok, az dobjon meg egy privivel, vagy sms-sel vagy vmivel.
A Coronatusos taliról majd később.
(köszönöm topicgazdi )
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Kedves nép!
Már többször volt szó róla, hogy megnéznénk közösen A dzsungel könyve musicalt .
Jelenleg megvannak már az októberi időpontok, de még "nem értékesíthető" szerepel a jegyvásárlásnál, mivel szeptember első hétfőjétől lehet jegyet venni az októberi előadásokra. Azonban ha most eldöntjük, hogy mikor szeretnénk menni és hányan, akkor van esélyünk jegyet kapni, egyébként nincs.
Lehetőségek (mind 19:00-s kezdés):
Október 17. hétfő
Október 21. péntek
Október 24. hétfő
Október 30. vasárnap
Én a péntekit vagy a vasárnapit javaslom.
Jegyárat sajnos nem tudok mondani, mert nem találtam a honlapon... szerintem úgy 1000 Ft lehet a minimális ár.
Aki szeretne jönni, küldjön e-mailt a kincso@axelero.hu címre szeptember 8-ig , mind a négy időpont rangsorolásával (pl. "1. okt 21. 2. okt 30. 3. okt. 17. de az okt. 24. biztos nem jó" vagy ilyesmi ). Közben én utánatelefonálok a jegyáraknak.
Kincső
- Telcontar
- Nem elérhető
- Alison West
- Nem elérhető
Adelard írta:
Fio írta: [size=9:26av1f2g]Bocsánat, de október 23.-án nem lehet tali, mert akkorra már Telco beszervezett egy talit és nem akarok keresztbe szervezni.[/size]
Mi lesz okt 23án?
Elvileg Kósza Kommandó
Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.
- Melian
- Nem elérhető
Kedves Kispajtások,
az elmúlt években immár hagyománnyá vált, hogy megemlékezünk Tolkien Professzor halálának évfordulójáról. Ma van az évforduló, szeptember másodika.
Kérlek Benneteket, tisztelegjünk ebben az évben is együtt a Professzor előtt: találkozzunk 2005.09.02-án (MA) este 6:00 órakor a Margitszigeten, a 26-os busz megállójában (a Margit hídhoz legközelebb).
Hozzátok:
- elhivatottan Tolkien-tisztelő lelketeket
- az alkalomhoz illő verseket, szövegeket, idézeteket, amit mindenki felolvas
- gyertyát/ mécsest
- meleg takarót, hogy mindenki le tudjon ülni, s meg ne fázzunk a hűvös estében
Szeretettel várlak Benneteket.
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Adelard
- Nem elérhető
Fio írta: [size=9:28swr9ws]Bocsánat, de október 23.-án nem lehet tali, mert akkorra már Telco beszervezett egy talit és nem akarok keresztbe szervezni.[/size]
Mi lesz okt 23án?
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Telcontar
- Nem elérhető
Sirgon Esgalnor írta: 2. Én jól éreztem magam a Nagy Táborban, számomra a problémák nem voltak többek múló epizódoknál. Szóval nekem jó élmények kapcsolódnak Várgeszteshez! És vagyunk így még jónéhányan, a népek fele biztosan. Viszont nincs kifogásom a hely változtatása ellen. Érdekes néha új helyre menni, gazdagítja a programot, újra fel lehet fedezni a környéket, új helyekre lehet kirándulni, kipróbálni a dolgokat, hol mit mérnek és mennyiért...
Ezért érdekes pl a relax helyszín, szvsz megállja a helyét még pár nyári táborra és nem rosszabb mint Velem, épp csak egy picikét más...
- Fio
- Nem elérhető
- Alison West
- Nem elérhető
Sirgon Esgalnor írta: Érdekes néha új helyre menni, gazdagítja a programot, újra fel lehet fedezni a környéket, új helyekre lehet kirándulni, kipróbálni a dolgokat, hol mit mérnek és mennyiért...
Hát ez az
Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.
- Telcontar
- Nem elérhető
Rabyn írta: fürdőváros összel nem egy tuti hely...
De az. Ugyanis a legtöbb fürdővárosban egyrészt sok a fedett medence, másrészt a termálvizek szabad ég alatt is elég jók. Tehát ez ne jelentsen akadályt.
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Aeglos
- Nem elérhető
E 2-3 nap alatt szeretnénk ha bemutatkozna egy város, egy falu, megismerhetnénk a helyi kulturális, történelmi és gasztronómiai értékeket és jól éreznénk magunkat együtt.
A szervezőknek gondoskodniuk kell a szállásról és a szervezett programokról (például kiállítások, fürdők, színház stb. )
öhm...
Győrben már voltunk párszor.
Vagyis már néhányszor bemutatkozott...
Keszthely
Sárospatak
Eger
Gyula
ezek csak ötletek
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Kincső
- Nem elérhető
viszont FONTOS:
Nem tudom, más középiskolákban is így van-é, de gyanítom hogy igen: december 21-ig még tanítás van!!! Ez Kismarossal kapcsolatban felvet pár problémát
- Fio
- Nem elérhető
Gilgolwen Nimrandir írta: Győr-környékiként szívesen kivenném a részem a szervezkedésből. Fio mit szólsz Brisa ötletéhez?
Nekem végülis tetszik az ötlet, csak van egy rakat probléma, mert nekem piszok sok dolgom lesz. Most kaptam meg az órarendem és ELÉGGÉ húzós, úgyhogy lehet, hogy nem lesz időm rá.
De végülis megcsinálom, ha kell. De az nem gond, hogy Győrben már volt tali?
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
2. Én jól éreztem magam a Nagy Táborban, számomra a problémák nem voltak többek múló epizódoknál. Szóval nekem jó élmények kapcsolódnak Várgeszteshez! És vagyunk így még jónéhányan, a népek fele biztosan. Viszont nincs kifogásom a hely változtatása ellen. Érdekes néha új helyre menni, gazdagítja a programot, újra fel lehet fedezni a környéket, új helyekre lehet kirándulni, kipróbálni a dolgokat, hol mit mérnek és mennyiért...