Találkozások
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- InfoCsoport
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Cueddo írta:
Aldarionpróba FŐLEG STATISZTÁKNAK , mozgások letisztázására, szöveget meg véssétek fejbe!
dec20 - KEDD 16.30-19.30
e-mail: mtt.infocsoport@gmail.com
Hírblog: mtthirek.blogol.hu/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Aranill
- Nem elérhető
Mensch werden ist eine Kunst.
06 20 99 29 525
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Sok szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődőt a Főnix Művészeti Műhely Drámastúdiójának karácsonyi délutánjára és egyben félévi vizsgájára!
Időpont: 2005. december 17. (szombat) 15:00
Helyszín: Gutenberg Művelődési Otthon (Budapest VIII. ker. Kölcsey u. 2., Rákóczi térnél)
Tudom, sokan Kismaroson lesztek, de ennek ellenére számítok/-unk olyanokra is, akik feljönnek szombat délután megnézni minket! *szépennéz*
Például Pippin (Kinga) biztosan feljön, és szerintem Eglar is (ugye?).
Szóval GYERTEK, minél többen!
Aki nem jön Kismarosra, az pláne!
Javasolt vonat:
13:06 Kismaros - 13:43 Budapest, Nyugati pu.
(14:06 Kismaros - 14:43 Budapest, Nyugati pu. -- [size=9:1xdbhbca]csak 17 perc alatt necces odaérni, bár 5 megálló villamossal, de míg egyáltalán kigyalogoltok a Nyugatiból...[/size])
Visszafelé meg már mi is Veletek megyünk [size=9:1xdbhbca](mmint Cue meg én)[/size], szerintem a 17:55-ös vagy a 18:15-ös vonat az esélyes.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- InfoCsoport
- Nem elérhető
Mindenki, aki komolyan gondolta, hogy statisztálni szeretne a darabban jöjjön el most szerdán (dec. 14.) az Ajtósi Dührer sori ELTE-épületbe ÖSSZPRÓBÁRA 16:30-20:00 !!! A megjelenés mindenkinek kötelező, aki szerepelni szeretne a darabban! Akinek semmiképpen nem jó az időpont, de mégis mindenképpen szeretne statisztálni, sürgősen írjon privit Eruntale/Hanna nickre! MOST kell véglegesíteni a jelentkezéseiteket!
- Melian
- Nem elérhető
akinek van kedve közös Narnia-nézéshez, az készüljön 23-án (pénteken) kora estére (6 óra körül).
Várhatóan a Corvinba megyünk, jelentkezéseket priviben, MSN-en, mailben várok, jegyárak a szokásoknak megfelelően megelőlegezve!!!
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Aranill
- Nem elérhető
Időpont: 2005. 12. 18. 10 óra - Helyszín: Magyarok Háza (Semelweis u. 1-3.)
DOBOGÓ - Magyar Karácsony
www.dobogommt.hu/rendezvenyek.php
06 20 99 29 525
- InfoCsoport
- Nem elérhető
Gumipók írta: Kedden szeretnék tartani egy össznépi LEP megbeszélést. 5-től 8-ig a CD fűben ahol két asztalt is lefoglaltatok erre az időre...legalábbis megpróbálom. Sajnos a Batyit nem kaphattuk meg.
Szeretettel várok minden lelkes segítőt aki részt szeretne venni az előkészületekben, vagy a rendezvény napján segítene.
üdv mindenkinek,
Pók
- Aranill
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta:
Aranill írta: Kit érdekelne egy közösen eltöltendő szilveszter?!
Amennyiben van helyöteleted naaagyonsok embernek...
Hely ötletem van, de az pici. Talán 18 négyzetméter. Ennek fényében él a felhívásom társaim az TOLKIEN Fórumon.
Csév szirt melletti Totem írta: Tudom még korai de kellenek adatok.
Kit érdekelne egy esetleges Piliscsévi kirándulás barlganban
alvás a nyáron.
érdeklősési szinten írjatok.
ha érdekel küldj mailt vagy írj privit.
köszönöm szépen : Totem
Lelkes IGEN !!!!!!!!
06 20 99 29 525
- Csév szirt melletti Totem
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Köszönetek: 0
Kit érdekelne egy esetleges Piliscsévi kirándulás barlganban
alvás a nyáron.
érdeklősési szinten írjatok.
ha érdekel küldj mailt vagy írj privit.
köszönöm szépen : Totem
vigyázz a bokádra!
- Kincső
- Nem elérhető
Kösz.
[size=9:stdhbord](Különben törlök. )[/size]
- Toma gazda
- Nem elérhető
Toma gazda írta: Naszal a túralelkeknek:
December 10 én túra a Csepeli Alföldön
15-25-50 km ren tetszőlegesen választható gyertek!
ttt.tr.hu/naptar/tura.php?id=598
valaki esetleg??
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Alison West
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta:
Én is abba a hibába estem, hogy nov. végén - dec. elején kezdtem helyet keresni sok embernek, és hát hmpf... Lehetetlen. De akinek ilyenkor jut eszébe, az meg is érdemli Az összes lehetséges (és olcsóbb) hely már réééég le van foglalva.
Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.
- Kincső
- Nem elérhető
- Alison West
- Nem elérhető
Gandalf írta:
Most decemberben és januárban mindenki a zh-kkal, vizsgákkal, félévvégi hajrával, ünnepekkel, LEP-pel, stb. van elfoglalva, a következő alkalmat februárra tervezem, hátha akkor többen el tudnak majd jönni!Aranill írta: A teaházas talihoz: érdemes lenne rendszeressé tenni. pl minden hónap első keddjén a ... -hol.
Februárra?! Dehát az még majdnem negyed év 8O
Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.
- Gandalf
- Nem elérhető
Most decemberben és januárban mindenki a zh-kkal, vizsgákkal, félévvégi hajrával, ünnepekkel, LEP-pel, stb. van elfoglalva, a következő alkalmat februárra tervezem, hátha akkor többen el tudnak majd jönni!Aranill írta: A teaházas talihoz: érdemes lenne rendszeressé tenni. pl minden hónap első keddjén a ... -hol.
- Aranill
- Nem elérhető
Kit érdekelne egy közösen eltöltendő szilveszter?!
Elképzelésem szerint: az estét beszélgetéssel, kártyázással, kultúrált formában együtt evés-ivással, szolid zene hallgatással, esetleg közösen választott filmnézéssel múlatnánk.
Érdeklőkkel priv és emil formában egyeztessünk.
A teaházas talihoz: érdemes lenne rendszeressé tenni. pl minden hónap első keddjén a ... -hol.
06 20 99 29 525
- Toma gazda
- Nem elérhető
December 10 én túra a Csepeli Alföldön
15-25-50 km ren tetszőlegesen választható gyertek!
ttt.tr.hu/naptar/tura.php?id=598
: :geek:
:geek: :
- Mírrand / Verinen Enkeli
- Nem elérhető
[size=9:3lq0xzz9]Banyek...tré dolog így hívni embereket, nézzétek el egy időhiányos libának![/size]
Amúgy meg 3 táncban leszek benne. Pussz!
"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"
- Silcucc
- Nem elérhető
Nem ígérek semmit a mai korival kapcsolatban, jelenleg hangom nincs és a torkom is eléggé fáj, de délutánra kicsit jobban lehetek - hangom az tutira nem lesz. Szóval ha jön valaki, jön, ha nem, akkor nem jó szórakozást!
"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
- Silcucc
- Nem elérhető
400ft a beugró (hétvégén 800 ), kéretik privit írni, ha valaki tutira jönni akar, és szeretné, hogy megvárjam/uk
pusszantás a fejetekre
"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
- Drowse
- Nem elérhető
lenne egy kérdésem:
megy valaki olyan a teaházas talira, akit meg lehet nagyon szépen kérni, hogy ha odaadom kismaros árát, akkor adja oda kgy-n Cueddónak? :szépennéz: :könyörög: :ilyesmik:
"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
- Timona
- Nem elérhető
InfoCsoport írta: HAGYOMÁNYOS TEAHÁZAS TALI
Időpont: November 18. péntek 16:00
Sajnos én nem tudok menni, közbejött egy munka, sorry
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Gandalf
- Nem elérhető
dharmalap.freeweb.hu/teafotoalbu ... image1.htm
- Olosta
- Nem elérhető
InfoCsoport írta: HAGYOMÁNYOS TEAHÁZAS TALI
Gyülekező előtte: aznap délután 15:30-kor a Nyugati téren a "gomba"-alakú kijelző alatt (Skála előtt)
Helyszíne a talinak: Potala Teapalota, Budapest, VI. ker. Jókai utca 20. (Lovag utca sarka), emeleti párnás szoba.
Meddig tart: Ameddig maradtok Remélhetőleg mindenki sokáig marad és nem rohan el.
Aki esetleg később érkezik, hogy talál oda?
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- InfoCsoport
- Nem elérhető
Gyülekező előtte: aznap délután 15:30-kor a Nyugati téren a "gomba"-alakú kijelző alatt (Skála előtt)
Helyszíne a talinak: Potala Teapalota, Budapest, VI. ker. Jókai utca 20. (Lovag utca sarka), emeleti párnás szoba.
Meddig tart: Ameddig maradtok Remélhetőleg mindenki sokáig marad és nem rohan el.
- mogy
- Nem elérhető
Ez egy nem fizetett hirdetés, csak gondoltam, hátha érdekel valakit.
November 25-én, pénteken, 19 órakor Ír est lesz az újpesti Ady Endre utcai művelődési házban (Bp., IV, Tavasz utca 4, megközelítés: 3-as /kék/ metróval Újpest központ végállomásig, és onnan kb 5 perc gyalog)
A hangulatfelelős a M.É.Z együttes (1988 óta játszanak skót és ír népzenét), lesz táncház, és minden látogatót vendégül látnak egy tányér ír gulyásra.
A belépőjegy ára 1200Ft.
ha vki nem tudna odatalálni, hívjon fel, küldjön emilt, és megbeszélünk egy meetin pontot...(nagy valószínűséggel a metró kijáratánál, mondjuk _legkésőbb_ 15 perccel kezdés előtt, utána maximm telefonon lehet értekezni...)
csak ennyi....
semmi nem kötelező, akinek van kedve, jöjjön bátran:))) én tuti ott leszek:)
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Artemisz
- Nem elérhető
Gandalf írta: HAGYOMÁNYOS MTT TEAHÁZAS TALI: NOVEMBER 18. PÉNTEK DÉLUTÁN 16-TÓL A POTALA TEAPALOTÁBAN (BP. VI. KER. JÓKAI UTCA 20. - A LOVAG UTCA SARKÁNÁL). JELEZZÉTEK MINDENKÉPPEN, HA JÖTTÖK!
:bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :crying:
Miééééééééééééééééééért!!
Suliban leszek!
[size=9:wrskzhiq]bocsánat [/size]
Igazis: mikor lesz KÓSZA KOMMANDÓ? jövőre?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Ryana
- Nem elérhető
CSAK AZT AKAROM MONDANI H HA ÉRDEKEL MILYEN TALI VAN AKKOR ELOLVASOM AKKOR IS HA NINCS ORDÍTÓ PIROS BETŰKKEL A SZEMEMBE NYOMVA!Gandalf írta: HAGYOMÁNYOS MTT TEAHÁZAS TALI: NOVEMBER 18. PÉNTEK DÉLUTÁN 16-TÓL A POTALA TEAPALOTÁBAN (BP. VI. KER. JÓKAI UTCA 20. - A LOVAG UTCA SARKÁNÁL). JELEZZÉTEK MINDENKÉPPEN, HA JÖTTÖK!
(Bocsi.)
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Budapestiek illetve itt tartózkodók figyelem!
Keddig bezárólag szükség lenne emberekre akik a 250 plakátot szétvinnék a bpi könyvtárakba, művházakba, iskolájukba. Címlista van, mindenki vállal 1-2 kerületet, amerre jár és meg is vagyunk.
1 időpontban kiosztjuk és start.
Nagyon sürgősen jelentkezzetek priviben, időpontot vasárnap hirdetek itt.
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"