Találkozások

Több
18 éve 10 hónapja #280164 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: Találkozások
Akkor nem lesz közös szilveszterezés?

"Similis simili gaudet"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 10 hónapja #280120 Írta: InfoCsoport
InfoCsoport válaszolt a következő témában: Találkozások

Cueddo írta:
Aldarionpróba FŐLEG STATISZTÁKNAK , mozgások letisztázására, szöveget meg véssétek fejbe!

dec20 - KEDD 16.30-19.30

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 10 hónapja #280070 Írta: Aranill
Aranill válaszolt a következő témában: Találkozások
Élménybeszámolót kérek e jeles eseményről,mert ma is dolgozom. :)

Mensch werden ist eine Kunst.

06 20 99 29 525

Több
18 éve 10 hónapja #279822 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások
Gillz, Cue, Nim és a magam nevében...

Sok szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődőt a Főnix Művészeti Műhely Drámastúdiójának karácsonyi délutánjára és egyben félévi vizsgájára! :)

Időpont: 2005. december 17. (szombat) 15:00
Helyszín: Gutenberg Művelődési Otthon (Budapest VIII. ker. Kölcsey u. 2., Rákóczi térnél)

Tudom, sokan Kismaroson lesztek, de ennek ellenére számítok/-unk olyanokra is, akik feljönnek szombat délután megnézni minket! *szépennéz* :wink:
Például Pippin (Kinga) biztosan feljön, és szerintem Eglar is (ugye?). :wink:
Szóval GYERTEK, minél többen!
Aki nem jön Kismarosra, az pláne! :wink:

Javasolt vonat:
13:06 Kismaros - 13:43 Budapest, Nyugati pu.
(14:06 Kismaros - 14:43 Budapest, Nyugati pu. -- [size=9:1xdbhbca]csak 17 perc alatt necces odaérni, bár 5 megálló villamossal, de míg egyáltalán kigyalogoltok a Nyugatiból...[/size])

Visszafelé meg már mi is Veletek megyünk [size=9:1xdbhbca](mmint Cue meg én)[/size], szerintem a 17:55-ös vagy a 18:15-ös vonat az esélyes. :idea:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
18 éve 10 hónapja #279630 Írta: InfoCsoport
ALDARION ÉS ERENDIS - STATISZTÁK FIGYELEM!
Mindenki, aki komolyan gondolta, hogy statisztálni szeretne a darabban jöjjön el most szerdán (dec. 14.) az Ajtósi Dührer sori ELTE-épületbe ÖSSZPRÓBÁRA 16:30-20:00 !!! A megjelenés mindenkinek kötelező, aki szerepelni szeretne a darabban! Akinek semmiképpen nem jó az időpont, de mégis mindenképpen szeretne statisztálni, sürgősen írjon privit Eruntale/Hanna nickre! MOST kell véglegesíteni a jelentkezéseiteket!

Több
18 éve 10 hónapja #279604 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Találkozások
Kedves Kispajtások,

akinek van kedve közös Narnia-nézéshez, az készüljön 23-án (pénteken) kora estére (6 óra körül).

Várhatóan a Corvinba megyünk, jelentkezéseket priviben, MSN-en, mailben várok, jegyárak a szokásoknak megfelelően megelőlegezve!!!

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
18 éve 10 hónapja #279573 Írta: Aranill
PROGRAMAJÁNLÓ!!!

Időpont: 2005. 12. 18. 10 óra - Helyszín: Magyarok Háza (Semelweis u. 1-3.)

DOBOGÓ - Magyar Karácsony

www.dobogommt.hu/rendezvenyek.php

06 20 99 29 525

Több
18 éve 10 hónapja #279480 Írta: InfoCsoport

Gumipók írta: Kedden szeretnék tartani egy össznépi LEP megbeszélést. 5-től 8-ig a CD fűben ahol két asztalt is lefoglaltatok erre az időre...legalábbis megpróbálom. Sajnos a Batyit nem kaphattuk meg.

Szeretettel várok minden lelkes segítőt aki részt szeretne venni az előkészületekben, vagy a rendezvény napján segítene.

üdv mindenkinek,

Pók

Több
18 éve 11 hónapja #279390 Írta: Aranill

Kincső (Thilanna) írta:

Aranill írta: Kit érdekelne egy közösen eltöltendő szilveszter?!

Amennyiben van helyöteleted naaagyonsok embernek... :roll:

Hely ötletem van, de az pici. Talán 18 négyzetméter. Ennek fényében él a felhívásom társaim az TOLKIEN Fórumon.

Csév szirt melletti Totem írta: Tudom még korai de kellenek adatok.

Kit érdekelne egy esetleges Piliscsévi kirándulás barlganban
alvás a nyáron.

érdeklősési szinten írjatok.

ha érdekel küldj mailt vagy írj privit.

köszönöm szépen : Totem

Lelkes IGEN !!!!!!!!

06 20 99 29 525

Több
18 éve 11 hónapja #279322 Írta: Csév szirt melletti Totem
Csév szirt melletti Totem válaszolt a következő témában: Találkozások
Tudom még korai de kellenek adatok.

Kit érdekelne egy esetleges Piliscsévi kirándulás barlganban
alvás a nyáron.

érdeklősési szinten írjatok.

ha érdekel küldj mailt vagy írj privit.

köszönöm szépen : Totem

vigyázz a bokádra!

Több
18 éve 11 hónapja #278725 Írta: Kincső
Lehetne az ilyet priviben? :nono: :roll:
Kösz.
[size=9:stdhbord](Különben törlök. :twisted: )[/size]

Több
18 éve 11 hónapja #278631 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Találkozások

Toma gazda írta: Naszal a túralelkeknek:
December 10 én túra a Csepeli Alföldön
15-25-50 km ren tetszőlegesen választható gyertek!

ttt.tr.hu/naptar/tura.php?id=598

valaki esetleg?? :roll:

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
18 éve 11 hónapja #278628 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: Találkozások

Kincső (Thilanna) írta:

Én is abba a hibába estem, hogy nov. végén - dec. elején kezdtem helyet keresni sok embernek, és hát hmpf... Lehetetlen. De akinek ilyenkor jut eszébe, az meg is érdemli :( Az összes lehetséges (és olcsóbb) hely már réééég le van foglalva.

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.

Több
18 éve 11 hónapja #278618 Írta: Kincső

Több
18 éve 11 hónapja #278572 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: Találkozások

Gandalf írta:

Aranill írta: A teaházas talihoz: érdemes lenne rendszeressé tenni. pl minden hónap első keddjén a ... -hol.

Most decemberben és januárban mindenki a zh-kkal, vizsgákkal, félévvégi hajrával, ünnepekkel, LEP-pel, stb. van elfoglalva, a következő alkalmat februárra tervezem, hátha akkor többen el tudnak majd jönni! :wink:

Februárra?! Dehát az még majdnem negyed év 8O :lol:

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.

Több
18 éve 11 hónapja #278552 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Találkozások

Aranill írta: A teaházas talihoz: érdemes lenne rendszeressé tenni. pl minden hónap első keddjén a ... -hol.

Most decemberben és januárban mindenki a zh-kkal, vizsgákkal, félévvégi hajrával, ünnepekkel, LEP-pel, stb. van elfoglalva, a következő alkalmat februárra tervezem, hátha akkor többen el tudnak majd jönni! :wink:

Több
18 éve 11 hónapja #278531 Írta: Aranill
Ifjak és még ifjabbak!

Kit érdekelne egy közösen eltöltendő szilveszter?!
Elképzelésem szerint: az estét beszélgetéssel, kártyázással, kultúrált formában együtt evés-ivással, szolid zene hallgatással, esetleg közösen választott filmnézéssel múlatnánk.
Érdeklőkkel priv és emil formában egyeztessünk.

A teaházas talihoz: érdemes lenne rendszeressé tenni. pl minden hónap első keddjén a ... -hol.

06 20 99 29 525

Több
18 éve 11 hónapja #278174 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Találkozások
Naszal a túralelkeknek:
December 10 én túra a Csepeli Alföldön
15-25-50 km ren tetszőlegesen választható gyertek!

ttt.tr.hu/naptar/tura.php?id=598

:?: :geek:
:geek: :?:

Több
18 éve 11 hónapja #278167 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: Találkozások
Ha esetleg lenne vlki, akit érdekelne szerénységem szalagavatója, az dobjon nekem egy privit max. dec. 5ig. Bárkit szivesen látok! Sajnos nem tudok mindenkit felhívni. A bál 9-én lesz, beugró 1200 Ft. Aki jönne, de nem tudja kifizetni, annak elintézem én. Tényleg örülnék nektek!
[size=9:3lq0xzz9]Banyek...tré dolog így hívni embereket, nézzétek el egy időhiányos libának![/size]
Amúgy meg 3 táncban leszek benne. Pussz!

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"

Több
18 éve 11 hónapja #277916 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: Találkozások
sziasztok!

Nem ígérek semmit a mai korival kapcsolatban, jelenleg hangom nincs és a torkom is eléggé fáj, de délutánra kicsit jobban lehetek - hangom az tutira nem lesz. Szóval ha jön valaki, jön, ha nem, akkor nem :) jó szórakozást! :D

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
18 éve 11 hónapja - 18 éve 11 hónapja #277847 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: Találkozások
lehet, hogy kicsit későn, meg ilyesmi, de holnap délután 4órakor korizás a műjégen! :)
400ft a beugró (hétvégén 800 :evil: :evil: :evil: ), kéretik privit írni, ha valaki tutira jönni akar, és szeretné, hogy megvárjam/uk
pusszantás a fejetekre ;)

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
18 éve 11 hónapja #277258 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: Találkozások
hahó

lenne egy kérdésem:

megy valaki olyan a teaházas talira, akit meg lehet nagyon szépen kérni, hogy ha odaadom kismaros árát, akkor adja oda kgy-n Cueddónak? :szépennéz: :könyörög: :ilyesmik: :|

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
18 éve 11 hónapja #277253 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Találkozások

InfoCsoport írta: HAGYOMÁNYOS TEAHÁZAS TALI

Időpont: November 18. péntek 16:00

Sajnos én nem tudok menni, közbejött egy munka, sorry :(

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
18 éve 11 hónapja #277230 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Találkozások
A Nyugati téri Skálánál van a Jókai utca, azon kell végigsétálni a Lovag utca sarkáig, amíg ehhez a bejárathoz nem érsz:

dharmalap.freeweb.hu/teafotoalbu ... image1.htm

Több
18 éve 11 hónapja #277229 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Találkozások

InfoCsoport írta: HAGYOMÁNYOS TEAHÁZAS TALI

Gyülekező előtte: aznap délután 15:30-kor a Nyugati téren a "gomba"-alakú kijelző alatt (Skála előtt)

Helyszíne a talinak: Potala Teapalota, Budapest, VI. ker. Jókai utca 20. (Lovag utca sarka), emeleti párnás szoba.

Meddig tart: Ameddig maradtok :wink: Remélhetőleg mindenki sokáig marad és nem rohan el.

Aki esetleg később érkezik, hogy talál oda?

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
18 éve 11 hónapja #277033 Írta: InfoCsoport
HAGYOMÁNYOS TEAHÁZAS TALI

Gyülekező előtte: aznap délután 15:30-kor a Nyugati téren a "gomba"-alakú kijelző alatt (Skála előtt)

Helyszíne a talinak: Potala Teapalota, Budapest, VI. ker. Jókai utca 20. (Lovag utca sarka), emeleti párnás szoba.

Meddig tart: Ameddig maradtok :wink: Remélhetőleg mindenki sokáig marad és nem rohan el.

Több
18 éve 11 hónapja #277009 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Találkozások
Hy!
Ez egy nem fizetett hirdetés, csak gondoltam, hátha érdekel valakit.

November 25-én, pénteken, 19 órakor Ír est lesz az újpesti Ady Endre utcai művelődési házban (Bp., IV, Tavasz utca 4, megközelítés: 3-as /kék/ metróval Újpest központ végállomásig, és onnan kb 5 perc gyalog)
A hangulatfelelős a M.É.Z együttes (1988 óta játszanak skót és ír népzenét), lesz táncház, és minden látogatót vendégül látnak egy tányér ír gulyásra.
A belépőjegy ára 1200Ft.
ha vki nem tudna odatalálni, hívjon fel, küldjön emilt, és megbeszélünk egy meetin pontot...(nagy valószínűséggel a metró kijáratánál, mondjuk _legkésőbb_ 15 perccel kezdés előtt, utána maximm telefonon lehet értekezni...)
csak ennyi....

semmi nem kötelező, akinek van kedve, jöjjön bátran:))) én tuti ott leszek:)

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"

Több
18 éve 11 hónapja #276870 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Találkozások

Gandalf írta: HAGYOMÁNYOS MTT TEAHÁZAS TALI: NOVEMBER 18. PÉNTEK DÉLUTÁN 16-TÓL A POTALA TEAPALOTÁBAN (BP. VI. KER. JÓKAI UTCA 20. - A LOVAG UTCA SARKÁNÁL). JELEZZÉTEK MINDENKÉPPEN, HA JÖTTÖK!

:bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :crying:

Miééééééééééééééééééért!!

Suliban leszek!

[size=9:wrskzhiq]bocsánat :oops: [/size]

Igazis: mikor lesz KÓSZA KOMMANDÓ? jövőre?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
18 éve 11 hónapja #276867 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Találkozások

Gandalf írta: HAGYOMÁNYOS MTT TEAHÁZAS TALI: NOVEMBER 18. PÉNTEK DÉLUTÁN 16-TÓL A POTALA TEAPALOTÁBAN (BP. VI. KER. JÓKAI UTCA 20. - A LOVAG UTCA SARKÁNÁL). JELEZZÉTEK MINDENKÉPPEN, HA JÖTTÖK!

CSAK AZT AKAROM MONDANI H HA ÉRDEKEL MILYEN TALI VAN AKKOR ELOLVASOM AKKOR IS HA NINCS ORDÍTÓ PIROS BETŰKKEL A SZEMEMBE NYOMVA!

(Bocsi.)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
18 éve 11 hónapja #276854 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Találkozások
SOS!!!
Budapestiek illetve itt tartózkodók figyelem!
Keddig bezárólag szükség lenne emberekre akik a 250 plakátot szétvinnék a bpi könyvtárakba, művházakba, iskolájukba. Címlista van, mindenki vállal 1-2 kerületet, amerre jár és meg is vagyunk.
1 időpontban kiosztjuk és start.
Nagyon sürgősen jelentkezzetek priviben, időpontot vasárnap hirdetek itt.

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.230 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére