Találkozások

Több
21 éve 3 hónapja #134478 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
Csak helyeselni tudok:))) Jöjjetek csak, marha jó, van hangulata az egyszer biztos:))

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #134476 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Találkozások
És mindenkit várunk még holnap is a Szigeten!!!! :biggrin2: :dance: :sungl:

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #134472 Írta: Dodiee
Hello innen a Szigetről!! Most ingyen van, ugyhogy írok :twisted: Egész nap esett(majdnem). de azért jó volt meg minden, gyűlt a nép, _Neo a kezét leírta a hennázásnál, kicsit megkésve jöttek a zászlók meg minden, de amúgy tényleg minden tök rendben volt:)) ööö Tudom, tudom, mindenféle tök hülyeséget írok, de nem aludtam valami sokat, és most néztük bele egy khmmm.... előadásba... "érdekes" volt. Sokan kijöttettek, ennek örültem nagyon, bár volt akivel nem találkoztam:P
Na, most befejezem, mert csak fél órám van, és még mindenfélét meg akarok nézni:))

Több
21 éve 3 hónapja #134424 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok Mberek!

Figyelem! Rayan barátunk születésnapja augusztus 9-én leledzik. Az éppen szombat, s e jeles alkalomból bulit szervezünk. (+még 5-én ünnepelnénk az aug. 5-én lévő Krisztina napot is, úgy mint Nodlee, Evenstar, Natalee, és jómagam...stb. akit kihagytam, attól bocs.)
A helyszín még nincs pontosítva, de amint biztosat tudunk megírjuk. Lehet, hogy tábortüzes buli lesz!
A lényeg csak annyi, hogy augusztus 9-ére, szombatra senki ne csináljon más programot! Hátha összejön megint az a klassz táboros társaság! (Persze újakat is várunk szeretettel)
Esetleg, ha vkinek van helyszín 5lete, azt örömmel vennénk.
Minden ezzel kapcsolatos infót hozzám juttassatok el (70/510-6698) Mivel mostanában nagyon gyatrán vgyok netközelben.

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 3 hónapja #134403 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: Találkozások

Alyr Arkhon írta: A meghirdetett váci talira senki sem jött el...

Tudom, hogy nem vigasztal, de egyszer elmentem egy haveri sörözésre, ahol másfél órát ültem egyedül sört kortyolgatva. :roll: Majd arra tévedt egy másik kóbor lélek, és megtárgyaltuk, hogy ki mindenki nem jött el. :?
Kicsit lila volt a fejem másnap, és szóvá is tettem a dolgot, de a barátaimat azért eszembe se volt kirugni. :)

Több
21 éve 3 hónapja #134400 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások

Alyr Arkhon írta: A meghirdetett váci talira senki sem jött el...

Jó lecke volt, tanultam belőle. Azt hiszem ezután vissztérek a kezdetekkor jól bevált módszeremhez: nem járok talikra.

Gondolom, mindenki őszinte örömére...

Alyr drága, ha ezt megteszed, ihaj-csuhaj lesz! :evil:

Brisa

Több
21 éve 3 hónapja #134396 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Találkozások
A meghirdetett váci talira senki sem jött el...

Jó lecke volt, tanultam belőle. Azt hiszem ezután vissztérek a kezdetekkor jól bevált módszeremhez: nem járok talikra.

Gondolom, mindenki őszinte örömére...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 3 hónapja #134352 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Találkozások

Laurelen írta: ha nem akad jobb ötlet, akkor én a szentivánéj és lammas buli helyszínét tudnám javasolni a Perseidák(így hívják a meteorit rajt) nézésére. nagyon jó kis hely! ( a kolosy tértől 20-30 perc) van ott egy szép nagy rét, amiről remekül lehet égboltot kémlelni, kipróbáltuk! :)

Ez jól hangzik, bár azon a tisztáson azért a horizont elég magasan van (a környező fák az ég elég nagy részét eltakarják...
De valószínűleg jobbat nem fogunk találni...

A gond az, hogy sajnos a maximum közelében éppen telehold lesz, és pont a legrosszabb pozícióban fogja rontani a látási viszonyokat... Ideális esetben akár 100 hullócsillag is láthatü lehetne óránként, de sajnos a Hold fénye ezek többségét elnyomja. Az okosok szerint augusztus 13-án hajnalban lesz a legjobb megfigyelési pozíció, mivel aznap éjjel van a csúcspont, és a hajnali órákban már a Hold alacsonyan lesz, és találhatunk olyan helyet, ahol a Hold fényétől árnyékban vagyunk, de rálátunk a Perseus csillagképre, ahonnan a hullócsillagog látszólag előbukkannak. Viszont azért ez egy kicsit macerás...

Lehet, hogy mégis érdemes lenne egy kicsit előbb menni, mondjuk 9-én (szombaton), mert akkor már éjjel kettő körül lenyugszik a Hold, és hajnalig szép megfigyelési időnk lehet, és 4 nappal a maximum előtt azért már látványos meteor aktivitásra lehet számítani. Tetejében ez a másnapi alvás szempontjából is ideálisabb...

És sajnos a Szilmaril (Esthajnalcsillag) sem lesz látható :cry:

Egy kis előzetes:
www.gothard.hu/astronomy/actual- ... ds1997.jpg

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
21 éve 3 hónapja #134307 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások
Ha ez az aug. 12-i meteorit-nézős tali [size=9:209pheqk](de jó, rímel :) )[/size] összejön, ráadásul vhova Bp. környékére, akkor valószínűleg mennék. Helyet nem tudok ajánlani, de amit Laurelen javasolt, az szvsz jónak tűnik. :roll: :idea:

Csak a keresztbeszervezések elkerülése végett, bár még minden feltételes, amit írtam az MTT topicba, az OGYUVL (gy.k.: Országos "Gyűrűk Ura" Levelezős Verseny) első megbeszélésének időpontja:
:arrow: vagy aug. 6-án, szerdán lesz, ha lesz akkor fogadóóra (ami még nem biztos) és én ráérek 8amit hétfőn este tudok meg),
:arrow: vagy egy héttel később, aug. 13-án, amikor ugyan tudtommal biztosan nem lesz fogadóóra, de szvsz Batti nélkül is tudunk ötletelni/tervezni,
:arrow: vagy azon a hétvégén: aug. 16-án vagy 17-én. :idea: :roll: :wink: De még sajnos minden függő.
Ha ezekben az időpontokban tervezve van vmilyen más tali, szóljatok! :idea: :roll:

Mindenesetre ezzel a hozzászólással az a burkolt szándékom, hogy az az MTT-s, akinek gőze sincs, miről van szó, az elolvassa a hozzászólásomat az MTT Aldeon-ban, mert eddig nem sokan tették, vagy ha mégis, sajnos válaszra sem méltattak július 13. óta... :roll: Pedig szvsz érdemes lenne megvalósítani. :idea: :roll: Várom a jelentkezőket, bár hétfőig nem leszek (tel. szám: 06/30 520 6447). Fontos: ha valaki nem MTT-tag, az sajnos nem tud részt venni a szervezésben, egészen addig, amíg nem lép be. :wink:

Kincső

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 3 hónapja #134299 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Találkozások

Ancalimon írta:

Olosta írta: Sziasztok!

Van egy rossz hírem.
Sajnos a csillaghullás-nézés nem fog összejönni Bugacon. Ugyan is a Hittanya éppen foglalt azon a héten (valami lelkigyakorlatos tábor lesz ott akkor). Más ötletem pedig nincs a helyre vonatkozóan. :(

Közben felmerült, hogy nem is lenne szerencsés vidékre menni, mert az a nap hétköznapra esik, és a szegény sorsú jómunkásemberek számára egy vidéki út már átlépi a tűréshatárt...

Tud valaki egy jó helyet valahol a budai hegyekben, ahol az ég elég nagy része látható (nem takarják el a fák), és egy közepes méretű társaság el bír helyezkedni?

ha nem akad jobb ötlet, akkor én a szentivánéj és lammas buli helyszínét tudnám javasolni a Perseidák(így hívják a meteorit rajt) nézésére. nagyon jó kis hely! ( a kolosy tértől 20-30 perc) van ott egy szép nagy rét, amiről remekül lehet égboltot kémlelni, kipróbáltuk! :)

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
21 éve 3 hónapja #134279 Írta: Ankalimon

Olosta írta: Sziasztok!

Van egy rossz hírem.
Sajnos a csillaghullás-nézés nem fog összejönni Bugacon. Ugyan is a Hittanya éppen foglalt azon a héten (valami lelkigyakorlatos tábor lesz ott akkor). Más ötletem pedig nincs a helyre vonatkozóan. :(

Közben felmerült, hogy nem is lenne szerencsés vidékre menni, mert az a nap hétköznapra esik, és a szegény sorsú jómunkásemberek számára egy vidéki út már átlépi a tűréshatárt...

Tud valaki egy jó helyet valahol a budai hegyekben, ahol az ég elég nagy része látható (nem takarják el a fák), és egy közepes méretű társaság el bír helyezkedni?

Több
21 éve 3 hónapja #134226 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: Találkozások
Szokásos kérdés: Győri 7végére jön vki velem kocsival? Minél többen megyünk, annál olcsóbb...

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
21 éve 3 hónapja #134206 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!

Van egy rossz hírem.

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
21 éve 3 hónapja #134022 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Szerepjáték nap!

Augusztus 16-án Miskolcon lesz egy szerepjátékos "tábor", ahova tárt karokkal várnak mindenkit.

Utazás: egyénileg (bár mi mehetünk együtt)
Megérkezés: 15-én pénteken délután
Szállás: Sátor (300 HUF) vagy Faház (500 HUF) és ezek az összegek a kaját is tartalmazzák (hogy pontosan mit, azt még nemtudom).
Program: élő szerepjáték, túrázás, vidámság, új barátok szerzése, tábortűz (?) stb... Szóval biztos jó lesz, ha mi is megyünk :D

Jelentkezés: egyelőre nálam priviben/emilben.

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
21 éve 4 hónapja - 21 éve 3 hónapja #133962 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Találkozások
Drágáim!

A győri "buli" MTT táborrá való avanzsálása folyamatban vagyon, de addig is újra az adatok,megfrissítve kissé...

:arrow: Jelentkezési határidő augusztus 14-e, utána nem tudok elfogadni jeletkezést :cry: ,
:arrow: jelentkezéseket/nem közérdekű kérdéseket továbbra is priviben kérem jelezni/feltenni!

Helyszín továbbra is a győri Egészségügyi Kollégium, 1300 Ft/fő/éj, plusz 300 Ft idegenforgalmi adó a nem diákoknak, ami azt jeleti, hogy a diákoknak 2600 Ft a két éjszaka, nem diákoknak 3200 Ft.

Mint a tavalyi szegedi táborban, szombat délben megyünk közösen meleget étkezni (tudom, hogy hülyén hangzik :D ), arra személyenként max. 1000 Ft-ot számoljatok. (Győr nem egy egyetemi város, ennélfogva menzák sincsenek lépten-nyomon...) Pontosítás nemsokára 8) Negyven személyre van hely foglalva, eddig jelentkeztek 20-an, vagyis tessék még jelentkezni :D

Eddigi jelentkezők:
Rabyn
Augustíne
Telu
Esgal
Rayan
Minerva
Ulmo
Mau
Melethlin
Legolin
Namarie
Ryana
Szürke Gandalf
Gyémánt Hajnal
Fimbrethil
Cueddo
Laurelen
Olosta
Irunien
Gumipók

Több
21 éve 4 hónapja #133959 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Találkozások

Laurelen írta:

Galadh írta: Itt vagyok, picinyeim! Végre találtam egy netcafét!
Lehet, hogy szombaton is tudok, menni, de nem biztos.
Viszont a k@v-os tali tőlem kezdőthet akár 5-kor is!
Léccilécci Dodie vagy vki foglaljon helyet! Nem tudom a számot, és nem leszek netközelben többet.
Aki nem talál oda, azt 5-kor várom a Deákon, a földalatti princess előtt!

Szóval akkor olyan személyek es elmehetnek, akik nem tudtak táborba menni viszont szeretnének mindent hallani róla? 8)

Persze, bárki, aki ott vaolt, vagy nem volt ott, és hallani szeretné a dolgokat, jöjjön!

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 4 hónapja #133901 Írta: Olosta
Ok, megkérdezem. Hétfő dután már tudok új infót mondani.
De arra kérnék mindenkit, akit érdekel a dolog, hogy nézzetek körül ti is, mert nem biztos, hogy szabad a hely!

Több
21 éve 4 hónapja #133874 Írta: Ankalimon
Kérdezd meg, kérlek. A létszám az még nagyon bizonytalan, SZVSZ 10 és 50 között bármilyen érték kijöhet a jelentkezések után, viszont jelentkezni csak akkor tudnak, ha már tudjuk mennyibe kerül, és szabad-e a hely...

Több
21 éve 4 hónapja #133873 Írta: Olosta

Ancalimon írta: A képek alapján egész jónak tűnik, egy jó kis Elentarihantaléhoz (áhitatos égnézegetéshez). Meg kellene tudni, hogy mennyibe kerül a szállás, és hogy vajon az adott időpontban a szabad-e a hely...

A szállás valszeg nem kerülne sokba (meg lehet h el tudnám intézni baráti alapon is).
De hogy szabad-e a hely??? Ez még egy jó kérdés. Ha nagyon akarjátok, akkor a jövő héten meg tudom kérdezni, és tájékoztatlak titeket a dolgok állásáról. Elvileg lehet, h éppen lesz ott vmi tábor, de sztem nem nagyon zavarnánk ott egy éjszakára. :roll:
Mellesleg elvileg hányan lennénk??? (Csak, ha ezt is megkérdeznék.)

Több
21 éve 4 hónapja #133866 Írta: Ankalimon

Olosta írta: Én tudok egy ilyen helyet az Alföldön: a Fülöp Atya Alapítvány (tudom, ez a név nem mond senkinek semmit) Hittanyája, a bugaci puszta kellős közepén. (Nem kell megijedni a név hallatán, lehet ott világi dolgokat is csinálni).

A képek alapján egész jónak tűnik, egy jó kis Elentarihantaléhoz (áhitatos égnézegetéshez). Meg kellene tudni, hogy mennyibe kerül a szállás, és hogy vajon az adott időpontban a szabad-e a hely...

Rabyn írta: Kihrályrét? Ott lehet sátrat is verni, meg van házikó is.

Nem igazán emlékszem, van ott olyan méretű sík terület, ahonnan az egész eget be lehet látni? (Ezt ugyanis kihagytam a szempontok közül - pedig végül is eget megyünk nézegetni, amire az erdők nem igazán alkalmasak...)

Több
21 éve 4 hónapja #133857 Írta: Olosta

Ancalimon írta: Olyan hely kell, ahol lehet legalább sátorozni, és el lehet jutni vonattal... És nincs a közelben nagyváros.

Én tudok egy ilyen helyet az Alföldön: a Fülöp Atya Alapítvány (tudom, ez a név nem mond senkinek semmit) Hittanyája, a bugaci puszta kellős közepén. (Nem kell megijedni a név hallatán, lehet ott világi dolgokat is csinálni).
Egyszerűen megközelíthető a Kecskemétet Kiskunmajsával összekötő kisvasút segítségével, Kecskemétre meg mindenki el tud jutni vonattal. :D
Ha érdekel valakit, akkor ezen a címen képeket is nézhet meg a helyről:
www.extra.hu/tanctabor/hittanya.htm

Több
21 éve 4 hónapja #133847 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
Kihrályrét? Ott lehet sátrat is verni, meg van házikó is.

Aug: Nem nem megyek tábortüzezni mert nem akarok megkockáztatni egy betegséget és azt, hogy megnt aggodjatok értem, viszont a Margitszigetre viszem magammal a kicsinyített másomat is.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 4 hónapja #133820 Írta: Ankalimon
Olyan hely kell, ahol lehet legalább sátorozni, és el lehet jutni vonattal... És nincs a közelben nagyváros.

Több
21 éve 4 hónapja #133818 Írta: Olosta

Laurelen írta: ja igen, még egy dolog: egy alternatív tali ötlet
aug. 12-n egy meteorraj halad el a Föld mellet, tehát rengeteg gyönyörű hullócsillag látható.
nem vagyok az a tali-szervező típus, de mit szólnátok egy éjszakai hullócsillag esőhöz?(persze, ha nem fog szakadni az eső...)

Ancalimon írta: Laurelen: Ez nagyon jó ötlet. Csak egy jó helyszínt kellene találni ahol zavartalan az élvezet. Az a baj, hogy Budapest közelében nem igazán lehet ilyent találni...

Khmm..... szóval....
Az alföldi nagy pusztaságra még nem gondoltatok??? Ott van elég szabad hely, szép kilátás az égre stb.....
Mondjuk én sem vagyok nagy taliszervező, de ez csak egy ötlet volt. :roll:

Több
21 éve 4 hónapja #133813 Írta: Ankalimon
Laurelen: Ez nagyon jó ötlet. Csak egy jó helyszínt kellene találni ahol zavartalan az élvezet. Az a baj, hogy Budapest közelében nem igazán lehet ilyent találni...

Több
21 éve 4 hónapja #133810 Írta: Laurelen
ja igen, még egy dolog: egy alternatív tali ötlet
:arrow: aug. 12-n egy meteorraj halad el a Föld mellet, tehát rengeteg gyönyörű hullócsillag látható.
nem vagyok az a tali-szervező típus, de mit szólnátok egy éjszakai hullócsillag esőhöz?(persze, ha nem fog szakadni az eső...) 8)

Több
21 éve 4 hónapja #133806 Írta: Laurelen

Galadh írta: Itt vagyok, picinyeim! Végre találtam egy netcafét!
Lehet, hogy szombaton is tudok, menni, de nem biztos.
Viszont a k@v-os tali tőlem kezdőthet akár 5-kor is!
Léccilécci Dodie vagy vki foglaljon helyet! Nem tudom a számot, és nem leszek netközelben többet.
Aki nem talál oda, azt 5-kor várom a Deákon, a földalatti princess előtt!

Szóval akkor olyan személyek es elmehetnek, akik nem tudtak táborba menni viszont szeretnének mindent hallani róla? 8)

Több
21 éve 4 hónapja #133805 Írta: Laurelen

Telcontar írta: Sziget 2003 Fesztivál megbeszélés!
Június 25 péntek, Moszkva téri Burger King, 16.30
Aki kap jegyet, az már úgyis tudja (kivéve Aralataiont), aki nem, itt a lehetőség, hogy részt vegyen a szigeti programunkban. Akkor gyere, ha tevékeny részt is akarsz vállalni, aki nem jön, arra nem fogok a beosztásban számítani.

Hi,
mivel e pillanatban értem haza, nem tudtam erre a talira elmenni viszont nagyon érdekelne a dolog!!Bármit szívesen csinálnék! 8)

Több
21 éve 4 hónapja #133757 Írta: Dodiee
Foglalok helyet 5-től. DE akkor más ne foglaljon!!

Több
21 éve 4 hónapja #133695 Írta: Vewy
Vewy válaszolt a következő témában: Találkozások
Én úgy hallottam, hogy a táborszervezők utótábor-megbeszélése is pont kedden, 7 óra körül lesz... :?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.195 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére