BESZÉLGETŐS topic

Több
18 éve 5 hónapja #293316 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szükségem lenne egy jó minőségű képre a Táncestről a hírlevélhez, SÜRGŐS! Jelentkezzen, akinek van!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 5 hónapja #293307 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ethuil írta: Nem írta, hogy kötőhártyagyulladás :P Lehet sokat van fennt :P Mint egyesek... :twisted: De tényleg jobb lesz dokihoz menni ha nem javul, vagy ha régóta tart :)

Azért kérdeztem, hogy lehet, hogy az, esetleg. :D
Amúgy nem tudom, hogy mire gondolsz :twisted: :P

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
18 éve 5 hónapja #293305 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ethuil, Allison: köszi :) :) :oops:

[size=9:gpwpifg9]Dokihoz nem tudok menni, sajna, mert nem vagyok budapesti, csak 7végén vagyok othon. :( [/size]

Több
18 éve 5 hónapja #293304 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alison West írta:

gilloth írta: ...nekem meg ég a szemem, nem tudom mitől... :( és tök piros 8O :( (:egoistagil:) :oops:

Kötőhártyagyulladás..? Azzal menj dokihoz, mert a sima szemcsepp nem jó gyulladásra. Minél előbb intézd el, mert ha nem, napokig *** lesz. Nekem volt már párszor, úgyhogy tudom. :D

Nem írta, hogy kötőhártyagyulladás :P Lehet sokat van fennt :P Mint egyesek... :twisted: De tényleg jobb lesz dokihoz menni ha nem javul, vagy ha régóta tart :)

Több
18 éve 5 hónapja #293293 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

gilloth írta: ...nekem meg ég a szemem, nem tudom mitől... :( és tök piros 8O :( (:egoistagil:) :oops:

Kötőhártyagyulladás..? Azzal menj dokihoz, mert a sima szemcsepp nem jó gyulladásra. Minél előbb intézd el, mert ha nem, napokig szar lesz. Nekem volt már párszor, úgyhogy tudom. :D

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.

Több
18 éve 5 hónapja #293285 Írta: Arzeen

Vannak ilyen szemcseppek (by reklam). Lehet ki kellen próbálnod valamelyiket. Én is használtam. Vagy irány a szemorvos!

Több
18 éve 5 hónapja #293284 Írta: Feanor Faelivrin
Feanor Faelivrin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzymama/Tünde írta: Én most csináltatok szemüveget :) a régi eltört, most egy tök sötét dioptriás napszemüvegben vakoskodom 2 hétig. Nagyon hülyén nézek ki :D és mindenki felajánlja a fehér botot :twisted:

Én már így ismertelek meg, nekem a sima lesz a furcsa :wink:

"A mosoly a leger

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
18 éve 5 hónapja #293254 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
...nekem meg ég a szemem, nem tudom mitől... :( és tök piros 8O :( (:egoistagil:) :oops:

Több
18 éve 5 hónapja #293213 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én hat hónapig vakoskodtam mert apám miután hazajöttünk egy utazásból, úgy rakta el a táskáját hogy nem nézte meg mi minden maradt benne... Én meg aszittem hogy kinnt hagytam külföldön. Csináltatni meg lusta voltam, úgysem erős... :lol:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
18 éve 5 hónapja #293212 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Émmeg nem vagyok szemüveges:))

viszont a családban hugomat és engem kivéve mindenki az.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 5 hónapja #293208 Írta: Moon
Moon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Az én szemüvegemet 3 hete keresem, mert a barátom eltüntette.

Pedig azt mondta jól áll! :?

Moon vagyok s a magam útját járom!

Több
18 éve 5 hónapja #293207 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én most csináltatok szemüveget :) a régi eltört, most egy tök sötét dioptriás napszemüvegben vakoskodom 2 hétig. Nagyon hülyén nézek ki :D és mindenki felajánlja a fehér botot :twisted:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 5 hónapja #293187 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én is örülök, hogy segíthettem, és téllleg, nekem is el köllene menni új kontaktlencsét csináltatni :blackeye:

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
18 éve 5 hónapja #293184 Írta: Arzeen

telcontar írta: Köszönöm mindenkinek, aki kitöltötte a szemészeti kérdőívet, a közvéleménykutatás sikeres volt. :)

Örülünk, hogy segíthettünk...erről jut eszembe, el kéne már menni szemészhez... :?

Több
18 éve 5 hónapja #293168 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Köszönöm mindenkinek, aki kitöltötte a szemészeti kérdőívet, a közvéleménykutatás sikeres volt. :)

Több
18 éve 5 hónapja #293164 Írta: Arzeen

Rabyn írta:

Ethuil írta: Én olvastam róla egy kritikát, talán valamelyik szlovák hetilapban és hát nem volt túldicsérve. Hosszúsága, érthetősége volt kifogásolva. A színészek sem úszták meg. Tulajdonképpen az jött le az egészből, hogy annak aki még nem látta/olvasta a Gyűrűk Urát, teljesen élvezhetetlen. :? Hát, reméljük egyszer mi is megláthatjuk.

A filmről is ezt mondták anno :wink:
én megnézném. De csak ha valaki befizet rá:DD kíváncsi vagyok, hogy énekel a banyapók. Meg Boromír haláláriáját is meghallgatnám.

Nem is kell mindent készpénznek venni. Főleg nem a kritikákat :P Mindneki döntsön saját belátása szerint :wink: Lásd: A da Vinci kód

Több
18 éve 5 hónapja #293162 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ethuil írta: Én olvastam róla egy kritikát, talán valamelyik szlovák hetilapban és hát nem volt túldicsérve. Hosszúsága, érthetősége volt kifogásolva. A színészek sem úszták meg. Tulajdonképpen az jött le az egészből, hogy annak aki még nem látta/olvasta a Gyűrűk Urát, teljesen élvezhetetlen. :? Hát, reméljük egyszer mi is megláthatjuk.

A filmről is ezt mondták anno :wink:
én megnézném. De csak ha valaki befizet rá:DD kíváncsi vagyok, hogy énekel a banyapók. Meg Boromír haláláriáját is meghallgatnám.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 5 hónapja #293160 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tegnap a Budapest Black Knights amerikai foci csapat (amelyben több MTT-s is érintett) a bajnokság leglátványosabb és legizgalmasabb meccsén (ezek a független vélemények) legyőzte 27:23-ra a Nagykanizsa Demonst, ennek köszönhetően biztosította a helyét a rájátszásban.
Június 11-én, vasárnap látványos és könnyűnek ígérkező meccset láthattok. Érdemes kijönni, a hangulat remek! Lesz a Találkozásokban felhívás egy hét múlva.

Több
18 éve 5 hónapja #292977 Írta: Bögyös Fredegár
Bögyös Fredegár válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Érdekes, hogy Torontóban már 2004 nyarán kint voltak az óriásplakátok, már akkor elkezdték reklámozni, de idővel semmit nem hallottam a dologról, és két év alatt meg is feledkeztem róla, hogy musical-t terveznek készíteni. Annál inkább meglepődtem, amikor hallottam, hogy mégis megcsinálták. Őszintén szólva, nem hittem, hogy lesz belőle valami.
Amilyen kritikákat hallottam róla, az a lentebb már említett hosszúságára vonatkozott. (Egyébként meg mit vártak egy komplett trilógia musical-jétől?!)

Több
18 éve 5 hónapja #292976 Írta: Arzeen
Én olvastam róla egy kritikát, talán valamelyik szlovák hetilapban és hát nem volt túldicsérve. Hosszúsága, érthetősége volt kifogásolva. A színészek sem úszták meg. Tulajdonképpen az jött le az egészből, hogy annak aki még nem látta/olvasta a Gyűrűk Urát, teljesen élvezhetetlen. :? Hát, reméljük egyszer mi is megláthatjuk.

Több
18 éve 5 hónapja #292975 Írta: Ardathon
Ardathon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én láttam belőle valami kis videót , de nem volt valami nagy dolog. Az biztos hogy nagy kölcségvetésű volt mert mondták hogy nem tudmén hény száz jelmezt meg fegyvert felhasználtak. Nem nagyon volt róla aztán szó.

"Ha bajnok akarsz lenni edz is annyit mint egy bajnok!!!"

s6.bitefight.hu/c.php?uid=30021

Több
18 éve 5 hónapja #292974 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Olosta (Aelalin) írta: Télleg, azóta nem is hallottam róla. Pedig ha olyan leg-leg-leg cucc, akkor modhattak volna róla valamit. :roll:
Vagy annyira gázra sikeredett volna, hogy le is vették a műsorról és még azt is elfelejtették, hogy megszületett aki kitalálta?

Műsoron van még, sőt. Állítólag nem is olyan rossz.
*keres, keres* A hivatalos honlapja: lotr.com

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
18 éve 5 hónapja #292973 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sil írta:

Alyr Arkhon írta:

Moon írta: Sziasztok!

Nem rég tudtam meg, hogy a Gy.U-ból musical-t készítenek!

A hír nem új. A világ legdrágább, leglátványosabb, legsatöbbibb musicalje lesz (vagy már van?)

Van, bizony. Évekig csak hír volt, idén (kb február környékén) mutatták be Torontóban.

Télleg, azóta nem is hallottam róla. Pedig ha olyan leg-leg-leg cucc, akkor modhattak volna róla valamit. :roll:
Vagy annyira gázra sikeredett volna, hogy le is vették a műsorról és még azt is elfelejtették, hogy megszületett aki kitalálta?

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
18 éve 5 hónapja #292972 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alyr Arkhon írta:

A hír nem új. A világ legdrágább, leglátványosabb, legsatöbbibb musicalje lesz (vagy már van?)

Van, bizony. Évekig csak hír volt, idén (kb február környékén) mutatták be Torontóban.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
18 éve 5 hónapja #292969 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 5 hónapja #292962 Írta: Moon
Moon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!

Moon vagyok s a magam útját járom!

Több
18 éve 5 hónapja #292844 Írta: Bögyös Fredegár
Bögyös Fredegár válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hmm... Jó lett volna előbb tudomást szerezni a Douglas Adams emléknapról.
De majd jövőre...

Több
18 éve 5 hónapja #292829 Írta: Kiszhobbit
Kiszhobbit válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Vewy írta: Az nagyon jó, hol lehet átvenni? Kicsi halaknak kell, akik csigaházban szertnek lakni. Most homelessek szegények.
[size=9:2crwch84]a lenti hal páncélos harcsa :) [/size]

Hát én csengercity lakos vok, de Mátészalkán tanulok.
Te hol lax? Ha messze esetleg vhogy elküldeném csak nemtom hogy.
[size=9:2crwch84]Decukiiiiiii[/size]

GátWéder muhhaha :lol: :lol: :lol:

Merielle i evellon

Több
18 éve 5 hónapja #292783 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Feanor Faelivrin írta: Legény a gáton. Kb. olyan mint szalacsibácsi csak egy kicsit becsiccsentve www.slagerradio.hu/slager/legenyagaton.wmv

U.I.: a kutya végig ugat; a bácsi a végére lendül bele, nem is akarja abbahagyni

Gát Wéder JEEEEEEEEEEEEEEE! :mrgreen:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
18 éve 5 hónapja #292772 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ő a Gátőr!

A gátvédelem az aggya má ide na!

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.467 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére