BESZÉLGETŐS topic

Több
18 éve 5 hónapja #294767 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ez többnapos talikról maradt emlék: és a nép anyázik, mert nincs melegvíz, de a bátrabbakat/őrültebbeket ez nem izgatja, mert beállnak a hideg víz alá is, a fájós lábúakat trelmesen bevárják, a fejfájósok éjjel szitkozódnak, hogy valakit nagyon fenéken rúgnak, ha nem hagyják őket nyugodtan aludni, az allergiások tüsszögnek, mint állat, a környékbeliak, amikor az MTT-s dalokat énekeljük, cska néznek, arra gondolva, hogy vajon nem lenne- e itt za ideje a menekülésnek, dee a kínai, japán, stb. turisták lelkesen fényképeznek, a csapat meg rém boldog, és hülyeségekkel húzzuk egymás agyát, ja és fél éjjel Középföldés-gyilkosozunk.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 5 hónapja #294758 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Meg még van
- éjszakai túra
- vizipisztoly-party (amit én személy szerint ki nem állhatok :x )
- koránkelőknek hajnali kávézás és kvarterkázás a konyhásnénikkel (velemi emlékek I.)
- amatőr-színjátszás kizárólag egymás örömére
- végigvonulás a falun tündének/gyűrűlidércnek/emberi alakot öltött valának/ stb. öltözve (velemi emlékek II.) - a falubeliek legnagyobb rémületére :twisted:
- tábortűz
- könnyed nézeteltérések, hogy milyen zene szóljon
- zászlófestés, gyöngyfűzés, üvegfestés, karkötőfonás
- tücsökciripelés és darazsak-elől-menekülés...

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 5 hónapja #294756 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

gillz írta:

Alyr Arkhon írta:

dracung írta: Milyen egy ilyen tábor? Jöhetne egy-két beszámoló, szívesen meghallgatnám :D
Csak szeretném elképzelni (ó én álmodozó lélek :D )

Adva van egy hely, ahová odaköltözik száz-százötven őrült, akik fura neveken szólítják egymást, (példul Ankalimonnak, meg Erynek meg még ennél is furábbaknak) és tíz napon át azt játsszák, hogy ők most Középföldén vannak.
Persze azért nem teljesen játsszák el, csak amennyire nekik tetszik. Például némi fényképezés meg haosnlók is beleférnek, amik pedig Középföldén nincsenek is.

emellett szídják a kaját, a csapat és táborvezetőket, a programot és a szervezést :twisted: eláznak esőben sátorban, sorban állnak a zuhanyhoz, alig alszanak, és összevesznek a balrogokon meg a jobbrogokon.
csak az objektivitás kedvéért :D

És mindennek elenére úgy jönnek haza hogy nagyonjókis tábor volt ez.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 5 hónapja #294752 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alyr Arkhon írta:

dracung írta: Milyen egy ilyen tábor? Jöhetne egy-két beszámoló, szívesen meghallgatnám :D

Adva van egy hely, ahová odaköltözik száz-százötven őrült, akik fura neveken szólítják egymást, (példul Ankalimonnak, meg Erynek meg még ennél is furábbaknak) és tíz napon át azt játsszák, hogy ők most Középföldén vannak.
Persze azért nem teljesen játsszák el, csak amennyire nekik tetszik. Például némi fényképezés meg haosnlók is beleférnek, amik pedig Középföldén nincsenek is.

emellett szídják a kaját, a csapat és táborvezetőket, a programot és a szervezést :twisted: eláznak esőben sátorban, sorban állnak a zuhanyhoz, alig alszanak, és összevesznek a balrogokon meg a jobbrogokon.
csak az objektivitás kedvéért :D

need more brainz. yourz. now.

Több
18 éve 5 hónapja #294750 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 5 hónapja #294746 Írta: Gwendir, a Keresztapa
Gwendir, a Keresztapa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Én is, én is... :D

Candide: Hát akkor miért teremtették a világot?
Martin: Hogy legyen min mérgelődnünk.

Több
18 éve 5 hónapja #294745 Írta: Leia
Leia válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Milyen egy ilyen tábor? Jöhetne egy-két beszámoló, szívesen meghallgatnám :D

"I hope life is good for you.."

Több
18 éve 5 hónapja #294706 Írta: Enna Silme
Enna Silme válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli i linantea írta: mek.oszk.hu/
magyar elektronikus könyvtár

Köszi! Puszi! :)

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
18 éve 5 hónapja #294699 Írta: Leia
Én nem tudok menni... :cry: :cry: :cry:

Több
18 éve 5 hónapja #294686 Írta: InfoCsoport
InfoCsoport válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gilg írta: Figyelem!
Közeleg a 2. tábori részlet befizetési határideje!

Június 15. a második részlet befizetésének határideje, az összeget mindenki OTP-ben fizesse be!
MTT tagoknak: 7.000 Ft,
nem MTT tagok részére: 9.000 Ft.

A számlaszám: 11709002-29902286 Magyar Tolkien Társaság
A közleményben tüntessétek fel, hogy MTT nyári tábor II. részlet, valamint a polgári neveteket is!

Több
18 éve 5 hónapja #294681 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
mek.oszk.hu/
magyar elektronikus könyvtár

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
18 éve 5 hónapja #294678 Írta: Enna Silme
Enna Silme válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kérdés. Nem tud véletlen valaki olyan honlapot, ahonnan nagyobb lélegzetű irodalmi műveket (regényeket, novellákat) lehetne letölteni? Úgy értem, komoly íróktól, akik részei a kánonnak. Köszi, ha van ilyen! Ha nincs, akkor is. :D

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
18 éve 5 hónapja #294583 Írta: Feanor Faelivrin
Feanor Faelivrin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Rabyn: www.port.hu/pls/th/theatre.direc ... cntry_id=0

"A mosoly a leger

Több
18 éve 5 hónapja #294569 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ha valaki esetleg tudna róla, hogy Szabó Magda Ajtó c. művének színpadra vitt változatát játszák-é valahol, az írja meg: )

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 5 hónapja #294521 Írta: Kiszhobbit
Kiszhobbit válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

dracung írta: Néha nagyon utálom, hogy nem vagyok pesti. Nem tudok ottlenni egyik ilyen összejövetelen se :( :(

Én ezért az egy dologért utálom h nem vok Pesti. Csengercity 2km román határ, szszb megye-puff! Ezért nem lehetek tag se mert felesleges ha nemtok menni :cry:

Merielle i evellon

Több
18 éve 5 hónapja #294514 Írta: Rabyn
Majd ha "nagyok" lesztek feljöttök Pestre:D Ha akartok. Én most készültem lemenni vidékre, de nem vesznek fel...

Több
18 éve 5 hónapja #294494 Írta: Gwendir, a Keresztapa

dracung írta: Néha nagyon utálom, hogy nem vagyok pesti. Nem tudok ottlenni egyik ilyen összejövetelen se :( :(

Ja, nekem is miért egy istenhátamögötti faluban kell laknom... Legalább összejöhetnék másokkal :cry: :cry: (akik nem adják meg mindenkinek az MSN-címedet)...

Több
18 éve 5 hónapja #294476 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Remzy_mama: ez nagyon jó. :)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
18 éve 5 hónapja #294443 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mese?

Egy asszony kijött a házból, és három hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte őket. Így szólt:
"Nem hinném, hogy ismernélek benneteket, de éhesnek és fáradtnak látszotok. Kérlek benneteket, gyertek be, üljetek le és egyetek valamit!"

A ház ura itthon van? - kérdezték.
Nem - válaszolta az asszony. - Nincs itthon.
Akkor nem mehetünk be - felelték.

Amikor este a férj hazaért, az asszony elmondta neki, mi történt.
"Menj, mondd meg nekik, hogy itthon vagyok, és hívd be őket!"

Az asszony kiment, és újra behívta az öregeket.
Együtt nem mehetünk be a házba - felelték.
Miért nem? - kérdezte az asszony.

Az egyik öreg magyarázatba kezdett: "Az ő neve: Jólét." - mutatott egyik barátjára, majd a másikra mutatva azt mondta: ő a Siker, és én vagyok a Szeretet. Majd így folytatta: "Most menj vissza a házba, és beszéld meg a férjeddel, melyikünket akarjátok behívni."

Az asszony bement a házba, és elmondta a férjének, amit az öreg
mondott.
A férj megörült. "Ez nagyszerű!" - mondta. "Ebben az esetben hívjuk be Jólétet! Hadd jöjjön be, és töltse meg a házunkat jóléttel!"

A felesége nem értett vele egyet. "Kedvesem, miért nem hívjuk be inkább Sikert?"

Tanakodtak kicsit, majd eképp gondolkodtak: "Nem lenne jobb a Szeretetet behívni? Az otthonunk megtelne szeretettel."

"Menj, és hívd be Szeretetet, hogy legyen a vendégünk!" -mondta a férj a feleségének.

Az asszony kiment, és megkérdezte a három öreget: Melyikőtök Szeretet? Kérlek, gyere be, és legyél a vendégünk!

Szeretet felállt, és elindult a ház felé. A másik kettő szintén felállt, és követték társukat. Az asszony meglepve kérdezte Jólétet és Sikert: Én csak Szeretetet hívtam, ti miért jöttök?

Az öregek egyszerre válaszoltak: "Ha Jólétet vagy Sikert hívtad volna be, a másik kettőnek kint kellett volna maradnia. De mivel Szeretetet hívtad, ahova ő megy, oda mi is vele tartunk."

Ahol Szeretet van, ott megtalálható a Jólét és a Siker is!

KÍVÁNOM NEKTEK...
Ahol fájdalom van, kívánok nektek békét és könyörületet.
Ahol kétségek vannak, kívánok nektek megújult önbizalmat képességeitekben, hogy leküzdhessétek.
Ahol hiány van, kívánok nektek türelmet és hitet.
Ahol fáradtság, kimerültség van, kívánok nektek megértést és megújult erőt.
Ahol félelem van, kívánok nektek szeretetet és bátorságot.

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 5 hónapja #294423 Írta: Leia
Én pápai vagyok, szóval én jó messze...
Fú, itt ma jégeső volt! Ki kellett menni barátnőmnél a virágokért, hát koppant egy-két jégdarab a buksimon :(

Több
18 éve 5 hónapja #294419 Írta: Feanor Faelivrin
Feanor Faelivrin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Vidéket én is szeretem de csak módjávan. Ezért lakom kb 20 percr pesttől.

"A mosoly a leger

Több
18 éve 5 hónapja #294382 Írta: Leia
Hát jó, azért persze a vidéki életet én se cserélném el :)
De még soha nem sikerült eljutnom semmilyen Tolkien-rendezvényre, remélem majd változik ez a helyzet...[/quote]

Több
18 éve 5 hónapja #294380 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Háta rendezvények miatt néha én is de inkább maradok vidéki.

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
18 éve 5 hónapja #294351 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
index.hu/cikkepek/0606/velvet/he ... gp_a10.jpg
index.hu/cikkepek/0606/velvet/he ... gp_a00.jpg
index.hu/cikkepek/0606/velvet/he ... gp_a11.jpg

wow, celebek a velvetről :D :P magyon szépek vagytok :)

Több
18 éve 5 hónapja #294343 Írta: Rabyn
Csak a hatos számhoz: két hatost tételt huztam magyaron:))

Több
18 éve 5 hónapja #294327 Írta: Leia
Néha nagyon utálom, hogy nem vagyok pesti. Nem tudok ottlenni egyik ilyen összejövetelen se :( :(

Több
18 éve 5 hónapja #294236 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Átjáró Fesztivál

Most hétvégén, jún. 10-11-én az Átjáró Fesztiválon lesz MTT. Helyszín a Millenáris, jöjjetek bábozást nézni, táncolni, Hobbitról előadást hallgatni!
És gyertek, mert nagyon jó lesz, ha sokan leszünk : szombat délután- este jelmezben! Elő lehet szedni minden tünde-, hobbit-, ork- miegyéb szerkókat, Quenya tetoválást, gandalfbotot és mutassuk be magunkat!

Program: fesztival.sfportal.hu/

Több
18 éve 5 hónapja #294150 Írta: Gwendir, a Keresztapa
Na hát, az idióta professzorasszonyom szerint kell az ördög, mivel az alkotó ellenzék (na már nagyon hasonlít valakire a vezetői garnitúrából). Hát persze, most már az lenne, hogyha belőlünk is orkokat csinána. :D

Több
18 éve 5 hónapja #294146 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alyr Arkhon írta: Jelentem,

6666

:D

nemsemmi :lol: :lol: :lol: (nekem tegnap volt 666 :lol: )

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 5 hónapja #294143 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem is az ördög hanem a fenevad.

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.350 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére