BESZÉLGETŐS topic

Több
18 éve 4 hónapja #295818 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Megint zuhog az eső wíííííííííííííííííííííííííííí! :bounce: :bounce: :bounce:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 4 hónapja #295813 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nálunk viszont már két felhőszakadás is volt, igaz, csak röpke, de annál kiadósabb. Mind lemosta a odet az udvarunkból... :x

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 4 hónapja #295812 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nálunk továbbra sem volt rendes eső.
Egész nap borult volt az ég, de alig esett és az is éppencsak a port verte el, már fel is száradt teljesen...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 4 hónapja #295784 Írta: Nóli i linantea
Itt ooooolyan szép eső volt :) Dörgéssel villámlással, majd miutá befejezte, viharos széllel. De most megint süt a nap.... :? Lehúztam a redőnyöket a szobámban.

Több
18 éve 4 hónapja #295755 Írta: veramacska
veramacska válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kitaláltam, hogy a haverokkal sátrazzunk és egy utált ember ármánykodása végett kizártak a saját ötletemből... A sátrazás ma lessz/lett volna, de itt is vihar volt. :twisted: Ugyhogy ha valaki cucujét járt és Cseténybe téved meghívom egy kávéra! :wink:

"Érzem, hogy szabad vagyok, de tudom, hogy nem vagyok az."
/E. M. Cioran/

Több
18 éve 4 hónapja #295747 Írta: Woland
Woland válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:crazy: jujj tenyleg, esmen marhasagokat irok,

cucuje: tegnap + 2 orat ultem a konyvtarban az idei ev legnagyobb vihara miatt, ami 2 orat tombolt a fjunk felett, ma pedig marracelluxoztam magamat a legkondira, men birom a meleget *puharaparoltan*

Több
18 éve 4 hónapja #295745 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A kapillárisokban akár simán elfér a teljes vérkészlet, ezért van az, hogy egy részük folyamatosan zárva van. Sokkos embereknél pont az a probléma, hogy a hajszálerek simaizmai elernyednek és a delikvens saját magán belül "vérzik el"

Our knees do not bend easily

Több
18 éve 4 hónapja #295740 Írta: Woland
ja es persze a kapilarisokban mennyi ver is van osszesen? kb 30%?.....mar nemtom :oops: az allergias sokktol ugyis hamar kimulna az ember...

Több
18 éve 4 hónapja #295739 Írta: Nóli i linantea
A második csapat már nem is lakhat teljesen jól... szegénkék.

Több
18 éve 4 hónapja #295718 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Trinkler írta: A színnel nekem sincs bajom, csak éppen barnát szerettem volna nem vöröset... :)

Szóval ezek szerint nem tudnak a szúnyogok pusztán vérszívással egy embert megfosztani a teljes vérkészletétől.....

ó dehogynem, egyszer váltaniuk kell egymást és már alig lesz mit kiszívni :)

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"

Több
18 éve 4 hónapja #295715 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
www.deviantart.com/view/35487365/ tádááám sokadszorra, h jól képben legyetek.

need more brainz. yourz. now.

Több
18 éve 4 hónapja #295703 Írta: Feanor Faelivrin
Feanor Faelivrin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!
Visszatértem de nem olvasgattam végig mindent amit írtatok. Csak azt szeretném tudni hogy pót-Lithas mikor és hol lesz ha lesz.

"A mosoly a leger

Több
18 éve 4 hónapja #295673 Írta: Trinkler
Trinkler válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A színnel nekem sincs bajom, csak éppen barnát szerettem volna nem vöröset... :)

Szóval ezek szerint nem tudnak a szúnyogok pusztán vérszívással egy embert megfosztani a teljes vérkészletétől.....

Több
18 éve 4 hónapja #295670 Írta: Nóli i linantea
De miután elszállt egy szúnyog, jöhet másik...

Hehhhhh én scokibarna vagyok :P Már majdnem olyan színem van mint másnak március közepe táján :oops:

Több
18 éve 4 hónapja #295668 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
bőrünk felülete kb. 18.000 négyzetcentiméter.
nem tudom h egy szúnyog mennyi vért képes szívni. egy átlagos szúnyog 8 mm hosszú és mondjuk 2 mm széles. a "vérszívó tartály" vagy mi a fene szerintem 1 mm magas kb. így 16 köbmilliméter vért szív ki. 1 négyzetcentiméteren mondjuk 2 szúnyog fér el a bőrünkön, így összesen kb 36000 szúnyog fér ránk összesen. ezek 576000 köbmiliméter vért szívnak ki. az 576 köbcentiméter, ami kb 0,6 liter. szerintem ezt simán túléled csak nagyon fog viszketni. bár lehet hogy 1 néyzetcentiméteren több szúnyog is elfér, ha egészen összehúzzák magukat akkor 6. így 1,8 liter vért szívnának ki belőled. az valószínűleg már nem tenne jót.

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"

Több
18 éve 4 hónapja #295664 Írta: Trinkler
A leégés nekem is megvolt; persze ügyes vagyok én, ki tudok feküdni a napra délben...... :roll:

Több
18 éve 4 hónapja #295661 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Barnulni nem barnulok, csak leégtem, fáj a fejem, és örülök annak, hogy végre kevesebb a gaz a kertben, de olllyyaannn nagggyon jó lenne, ha a szomszéd is nekikezdene az embermagasságú gyomot kiirtani. Pls.....

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 4 hónapja #295658 Írta: Trinkler
Minket annyira elleptek a szúnyogok, hogy felmerült bennem egy kérdés:
Vajon mennyi szúnyog kellene ahhoz, hogy egy ember összes vérét kiszívja?
Ennek kiszámításához sajnos nem rendelkezem releváns információkkal. Az alábbi adatokat nem sikerült megszereznem:
- Mennyi vére van egy embernek pontosan? (az egy dolog, hogy kb. 4 literre emlékszem; pontos számításhoz ez nem elég)
- Mennyi vért képes tárolni egy szúnyog,
illetve:
- Mekkora az ember bőrfelülete; hozzáférne-e ahhoz annyi szúnyog.....
De - természetesen elvi síkon - nagyon kiváncsi vagyok a dologra; már hetek óta emiatt vannak álmatlan éjszakáim....

Több
18 éve 4 hónapja #295655 Írta: Woland
:evil: Megint itt van, egeszen tavalyig szerettem a nyarizaport mert nem kellett menni szenara, de tavaly miutan majdnem elvitt a viz vaj hatszor elegem lett belole, inkabb a meleg es egy kis eso hetente(hogy lehesen jarni furodni a Kukullore[ekezetekkel])

Több
18 éve 4 hónapja #295653 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

dracung írta: Köszi mindenkinek! Nagyon aranyosak vagytok! :)
Most úgy néz ki, hogy jobban van, bár szegény eléggé furcsán megyeget..

Amúgy tegnap éjjel olyan hatalmas vihart tombolt itt, hogy az valami hihetetlen! Úgy villámlott, hogy néha majdhogynem nappali világosság volt! És az eső meg ömlött, és ömlött, és ömlött... Na, ki járt cucujét? :D

Nálunk is volt vihar, olyan jó volt 8)
A cicusnak meg jobbulást!

Több
18 éve 4 hónapja #295649 Írta: Leia
Leia válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ja és mégegyszer: nagy ölelés mindenkinek!

"I hope life is good for you.."

Több
18 éve 4 hónapja #295648 Írta: Leia
Köszi mindenkinek! Nagyon aranyosak vagytok! :)
Most úgy néz ki, hogy jobban van, bár szegény eléggé furcsán megyeget..

Amúgy tegnap éjjel olyan hatalmas vihart tombolt itt, hogy az valami hihetetlen! Úgy villámlott, hogy néha majdhogynem nappali világosság volt! És az eső meg ömlött, és ömlött, és ömlött... Na, ki járt cucujét? :D

Több
18 éve 4 hónapja #295642 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A cicának szurkolok, hogy jobban legyen.

ÉN szeretem a napsütést és a meleget! Bár tegnapa szélviharban és a villámok között élmény volt hazajönni:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 4 hónapja #295639 Írta: veramacska
Nagyon szurkolok a cicusnak!!!!! :cry:

Végre esett nálunk az eső... :lol: Villámlott is.... Ehhez képest ma is dög meleg van...

Ugy haragszom az ofőmre... Tök jó fej meg minden... Csak babonás. Egyszer mikor vele utaztam át akart menni előttünk egy fekete macsek. Majdnem elütötte. Szerencsére nem lett baj. Fél órát hisztiztem neki... Azóta mikor elütött macskára gondolok, mindig eszembe jut... :cry:

/E. M. Cioran/

Több
18 éve 4 hónapja #295627 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ringbearer írta: dracung: nagyon gondolok a cicádra!
Annyi elütött állatot láttam ma, mintha teljesen megzavavarodtak volna, vagy csak nyár van, vagy csak hatalmas zuhé lesz és az... :(

nehogy azt hidd, hogy az emberek nem zavarodtak meg, engem tegnap telefonon rekordmennyiségben küldtek el melegebb éghajlatra, pedig itt is elég meleg van :lol:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 4 hónapja #295621 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
dracung: nagyon gondolok a cicádra!
Annyi elütött állatot láttam ma, mintha teljesen megzavavarodtak volna, vagy csak nyár van, vagy csak hatalmas zuhé lesz és az... :(

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
18 éve 4 hónapja #295618 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hát én szorítok, ha az segít. :( Sajnos az állat kölykök éppen olyan figyelmetlenek, mint az ember gyerekek. Még nem tudják teljesen felmérni, hogy mikor vannak veszélyben.

Több
18 éve 4 hónapja #295612 Írta: Leia
Apu elütötte véletlenül a macskámat, Törpöt! :bawling: :bawling:

Lécci, mindenki szorítson érte, hogy megmaradjon! Csak a lábával van valami, de én félek, hogy belül is lehet valami. Én nem élem túl, ha elmegy, mert még alig 6 vagy 7 hetes, és annyira megszeretett. Lécci, ti is szorítsatok érte! Köszi... :bawling:

Több
18 éve 4 hónapja #295608 Írta: veramacska

Olorin.papa írta: Ezt mondja egy dalocska is:
Myáron nagyon meleg van, télen nagyon hideg van, sohasincs jóidő, mindig esik az eső...

Nah még ha mindig esne!!!!!!!! Megüt a guta. Már nem tom hányszor zuhanyoztam ma.:sleepy:

/E. M. Cioran/

Több
18 éve 4 hónapja #295606 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ezt mondja egy dalocska is:
Myáron nagyon meleg van, télen nagyon hideg van, sohasincs jóidő, mindig esik az eső...

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.449 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére