BESZÉLGETŐS topic

Több
18 éve 3 hónapja #298030 Írta: Leia
Leia válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Stara írta:

dracung írta: De ti sem tudtok olyanról, hogy leforgatták volna a Babót? és akkor mi az a szöveg a végén: Smaug felébred december 19-én.. vagy vmi ilyesmi...
Tippek?

Nem forgatták le, ez csak egy összevagdosott "trailer". :)
lásd pl.: chat.hu/article.php?articleid=2902

Köszi hogy ezt megírtad.. én meg már nem tudtam hova tenni..
és egy újabb sárkányos filmről szereztem tudomást, hála neked! Köszi!! :lol: :lol: :lol:

Ui: zenében még mindig várom a tanácsadókat.. :)

"I hope life is good for you.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 3 hónapja #298024 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Elendin Nimnáró írta: Jól emlékszel Snuffles:)Régebben RLR-s is voltam,de már nem.

Akkor ezért volt ismerős nekem is a neved! :) Bár már én sem RLR-ezek... egy jó ideje. :roll:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 3 hónapja #298023 Írta: Stara
Stara válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

dracung írta: De ti sem tudtok olyanról, hogy leforgatták volna a Babót? és akkor mi az a szöveg a végén: Smaug felébred december 19-én.. vagy vmi ilyesmi...
Tippek?

Nem forgatták le, ez csak egy összevagdosott "trailer". :)
lásd pl.: chat.hu/article.php?articleid=2902

Több
18 éve 3 hónapja #298020 Írta: Leia
Kössz a tippet! Hát gyorsan le is szedtem.. de sajnos mindenhol ugyanazt a verziót találtam meg.. viszont nekem az kéne, ami ebben a trailerben van :'(

De ti sem tudtok olyanról, hogy leforgatták volna a Babót? és akkor mi az a szöveg a végén: Smaug felébred december 19-én.. vagy vmi ilyesmi...
Tippek?

Ui: ha valakinek megvan ez a zene, mármint ami a trailerben van, az szóljon nekem!! köszi!

Több
18 éve 3 hónapja #298018 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

dracung írta:

Ehhez kérnék hozzászólásokat!! én már semmit se értek! tudom, hogy ez egy összevágás.. de akkor is.. elgondolkodtatott..

ez a filmzene kinek ismerős? mert ez volt A két torony filmelőzetesének a végén is! szóval nem lehet a Da Vinci-kód zenéje, mint azt már egyesek mondogatták... segítség!! nagyon kéne ez a zene! imádom!!

egy filmzene...arra ment tavaly a tábori trailer...képzelt riport? vagy valami ilyesmi... :oops:

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
18 éve 3 hónapja #298015 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

dracung írta:

Ehhez kérnék hozzászólásokat!! én már semmit se értek! tudom, hogy ez egy összevágás.. de akkor is.. elgondolkodtatott..

ez a filmzene kinek ismerős? mert ez volt A két torony filmelőzetesének a végén is! szóval nem lehet a Da Vinci-kód zenéje, mint azt már egyesek mondogatták... segítség!! nagyon kéne ez a zene! imádom!!

Naja, ez egy nagyon jó kis összevágdosás.
A zene pedig a Requiem for a dream (vagymijaszösz) zenéje, asszem.

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
18 éve 3 hónapja #298011 Írta: Elendin Nimnáró
Elendin Nimnáró válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jól emlékszel Snuffles:)Régebben RLR-s is voltam,de már nem.

Elendin Nimnáró/Ithilsil
Mors quid sit, rogitas, si scirem,mortuus essem!

Több
18 éve 3 hónapja #298008 Írta: Leia

Több
18 éve 3 hónapja #298005 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nos, emberek, a tábor végén megfogadtam, hogy megváltoztatom az aláírásomat. A jéggé dermedt könnyek helyett hoztam neketk valami mást.. lehet, hogy még változik, de azt hiszem, épp itt az ideje, hogy végre ne legyek megdermedve..

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 3 hónapja #298003 Írta: Leia
Akiket felvettek, azoknak gratulálok!!! :lol: :lol: :lol:

Én most járok némettanfolyamra, szeptemberben megyek nyelvvizsgázni, középfokra! Amúgy én majd csak két év múlva felvételizek, szóval még van időm... :)

Több
18 éve 3 hónapja #297996 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Egy tanács azoknak akik jövőre szenvednek majd:
NYELVIZSGA!!!!! LEGALÁBB KÉT NYELVIZSGA!!!! Anélkül esélytelen... Tapasztalat. Ha nekem most lett volna egy felsőfokum akkor felvettk volna Veszprémbe...

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 3 hónapja #297994 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Silima írta: Engem is felvettek ELTÉre környezettan alapszakra... 119 volt a ponthatár, 137em volt... Most kezdek igazán félni... :) 8O

Én négy éve paráztam, hogy a 111 pontommal (akkor még 123 volt a max) felvegyenek biológusnak, aztán 94 volt a ponthatár... Hát, kicsit megkönnyebbültem :D

Our knees do not bend easily

Több
18 éve 3 hónapja #297981 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Silima írta: Engem is felvettek ELTÉre környezettan alapszakra... 119 volt a ponthatár, 137em volt... Most kezdek igazán félni... :) 8O

és még aggódtál, hogy nem vesznek fel sehova, mert annyira elrontottad. :) jövőre szerintem automatikusan is kölcsönveszem ezt a mentalitást :P :béna:

"Well, I'm back."

Több
18 éve 3 hónapja #297980 Írta: Snufi

Snuffles írta:

Elendin Nimnáró írta: Felvettek Kecskemétre,kertészmérnöki szakra!:D:D:D:D:D*ugrál örömében*109 volt a ponthatár,nekem meg 134 pontom!Rulz!!!

wow, grat :) amúgy téged nem RLR-ről ismerlek?

ja de. gyanús volt, hogy vagy én keverem a helyet, vagy valami, de nem. háhá :P

"Well, I'm back."

Több
18 éve 3 hónapja #297979 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Engem is felvettek ELTÉre környezettan alapszakra... 119 volt a ponthatár, 137em volt... Most kezdek igazán félni... :) 8O

Több
18 éve 3 hónapja #297973 Írta: Snufi

Elendin Nimnáró írta: Felvettek Kecskemétre,kertészmérnöki szakra!:D:D:D:D:D*ugrál örömében*109 volt a ponthatár,nekem meg 134 pontom!Rulz!!!

wow, grat :) amúgy téged nem RLR-ről ismerlek?

"Well, I'm back."

Több
18 éve 3 hónapja #297965 Írta: Elendin Nimnáró
Elendin Nimnáró válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Felvettek Kecskemétre,kertészmérnöki szakra!:D:D:D:D:D*ugrál örömében*109 volt a ponthatár,nekem meg 134 pontom!Rulz!!!

Elendin Nimnáró/Ithilsil
Mors quid sit, rogitas, si scirem,mortuus essem!

Több
18 éve 3 hónapja #297963 Írta: Snufi

Kincső (Thilanna) írta: Na, meséljetek, ki tudja már a felvételi eredményét?

Ismerősöm bejelentkezett msn-re: 'FELVETTEK! 139 pontom lett, és 138 volt a ponthatár a Semmelweis Egyetem Áltlaános Orvostudományi Karán :vigyorvigyor:'
No, neki már jó (: Én jövőre fogok aggódni :P

"Well, I'm back."

Több
18 éve 3 hónapja #297960 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Kincső (Thilanna) írta: Na, meséljetek, ki tudja már a felvételi eredményét?

nővéremet felvették :D

Több
18 éve 3 hónapja #297959 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Na, meséljetek, ki tudja már a felvételi eredményét?

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
18 éve 3 hónapja #297950 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:rondánnézadebugmodefeliratra: :? :szégyellimagátapanaszkodásért: :oops: 8)

Több
18 éve 3 hónapja #297926 Írta: Leia
Itt tűz a nap... meeeeeleeeeeeeg van :oops: :oops: (ez most ilyen "melegem van"-smile lesz :D )

Több
18 éve 3 hónapja #297924 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem tudom, hová írjam, de ide aránylag sokan járnak:
(elnézést a nagybetűért)

VIZSGAFILM FORGATÁSÁHOZ KERESEK SZEREPLŐKET (1 LÁNY, 2FIÚ). KISJÁTÉKFILM, TEHÁT NEM HOSSZÚ, ÉS NÉMA, ERGO NEM KELL SZÖVEGET MAGOLNI. DRÁMAI HAJLAMÚ EGYÉNEKET VÁROK FŐLEG, MIVEL ELVILEG TRAGIKUS TÉMÁJÚ LESZ. ÉRDEKLŐDŐK KERESSENEK MSN-EN ( elenrussa@vipmail.hu ). Alighanem Pesten lenne a forgatás, egy-két napba (hétvégi időpont) belefér, mindenképp még a nyáron. Forgatókönyvet küldök az érdeklődőknek. A lánynál nem ártana, ha szőke volna, bár nem kötelező :lol: , az egyik férfi szereplő viszont hosszú hajú. A másik szolid polgári kinézetű :lol: A történetről röviden: kicsit darkos-misztikus, expresszionista stílusú, és a végén mindenki megnyuvad :twisted:
Aki szeret színészkedni, jelentkezzen bátran nálam.

(Moderátorhoz: ha tudsz forgalmasabb topicot, ahol nem zavaró, betehetnéd oda is, köszönöm.)

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
18 éve 3 hónapja #297891 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ha valakit érdekel egy kozmetikai közvéleménykutatás mintegy 20 percben a Blahán a héten és elmúlt 25 éves, az jelentkezzen Magyari Éva kolléganőmnél (06-20/346-1740) Egy kozmetikai csomagot kapnak akik elmennek kb 1300 értékben. 11-20 óráig lehet menni és ki kell próbálni 5 féle krémet és megmondani, hogy milyen, ezért jár az ajándékcsomag :lol:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 3 hónapja #297884 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hatvantól 3 km-re sjnos halálos áldozata lett a tegnapi viharnak, és olyan
zivatar volt, hogy egész délután menetk a tűzoltók- méég Boldogról is hívtak erősítést, noha a városnak elég komoly tűzoltólaktanyája van.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 3 hónapja #297851 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nálunk még mindig meleg van, és még nem esett. Úgy látszik, legalább ennyi előnye van, hogy hevesen tiltakoztam a cucuje ellen és a környéken se lakik senki, aki cucujézett volna... :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
18 éve 3 hónapja #297832 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
De nem, te legalább elkezdtél írni, és nem 0 hozzászólásod van.

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
18 éve 3 hónapja #297829 Írta: Ilmadrin
Ilmadrin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A szúnyogok tényleg támadnak!
Amikor 2 héttel ezelőtt édesapámmal Abaligeten voltam, 3 napig vadkempingeztünk a Szúnyog forrásnál és annyi volt a szúnyog, hogy kissebb felhőket alkottak, de én úgy vettem észre, hogy a böglyök is nagyon elszaporodtak. :crap:
Amúgy, ami a regisztrálókat és a fórumra nem írókat illeti idáig nekem is még csak pár hozzászólásom van, de megpróbálok ezen változtatni. :wink:

"Csak egyszer kiteszed a lábad az útra,
és már el is jutottál, ki tudja hová?"

Több
18 éve 3 hónapja #297809 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

dorwinion írta: Egy kis esőt küldhetnétek... még mindig 30 fok van, a páratartalom meg akkora, hogy már gyanakodva nézegetem a tó partot, mikor intéznek a halak offenzívát a szárazföldi lények ellen. És ez már egy hónapja így megy... :bawling:

Mikor én legutoljára esőt kívántam jégeső meg szélvihar lett belőle.
Manwe és Ulmo különösen kegyes volt azt hiszem. :)
Hát a halakat nem tudom, de hogy a szúnyogok offenzívát intéznek idén az biztos!

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
18 éve 3 hónapja #297808 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Egy kis esőt küldhetnétek... még mindig 30 fok van, a páratartalom meg akkora, hogy már gyanakodva nézegetem a tó partot, mikor intéznek a halak offenzívát a szárazföldi lények ellen. És ez már egy hónapja így megy... :bawling:

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.490 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére