BESZÉLGETŐS topic

Több
18 éve 3 hónapja #298556 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nimrocco mirimafea írta: Nem tud vki Pesten olyan helyet ahol sarut lehet venni/készíttetni?
Lehetőleg minél olcsóbban.

Levágod a tehenet, megnyúzod, kicserzed a bőrét, , egy (kettő) lábnyi részt kivágsz belőle, majd szerzel egy árat és a megfelelő helyeken kilyuggatod. Ezután levágsz egy (szükség szerint több) hosszú vékony szálat a bőrből, befűzöd a lyukakba, és tádáááá, kész!

Tök ingyen volt, csak egy tehén kell hozzá (legalábbis annak némi bőre )

:mrgreen:

Our knees do not bend easily

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 3 hónapja #298555 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A legolcsóbb sarujuk 7000 HUF, ha jól emlékszem. :?

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 3 hónapja #298549 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nimrocco mirimafea írta: Nem tud vki Pesten olyan helyet ahol sarut lehet venni/készíttetni?

majlath-saru.fw.hu
Ilyet tudok neked ajánlani, de az árait sajnos nem ismerem.

"Well, I'm back."

Több
18 éve 3 hónapja #298547 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem tud vki Pesten olyan helyet ahol sarut lehet venni/készíttetni?

"Similis simili gaudet"

Több
18 éve 3 hónapja #298508 Írta: Vikil
Vikil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Snuffles írta: Nem jutottam ide előbb, de nyolctól Tenkes kapitánya az m1-en, még megy, meg második rész is majd! Tudom, jókor szólok... :(

Én néztem, de már láttam :D
:cry:

Több
18 éve 3 hónapja #298494 Írta: Snufi
Nem jutottam ide előbb, de nyolctól Tenkes kapitánya az m1-en, még megy, meg második rész is majd! Tudom, jókor szólok... :(

"Well, I'm back."

Több
18 éve 3 hónapja #298476 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekem egyik kedvenc színészem volt... :cry:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
18 éve 3 hónapja #298447 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Phaedra/Namarie írta: Nyugodjék békében, és szívemből kívánom, hogy legyen ennek az országnak még legalább vagy száz ilyen színésze mielőbb, mint ő volt.

Már akkor boldog volnék ha legalább egy ilyen színészünk lenne még valaha.

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
18 éve 3 hónapja - 18 éve 3 hónapja #298403 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én először a Szomszédokban láttam, és teljesen"beleszerettem". Az a játék...Aztán persze láttam a Tenkes kapitányát, majjdnem minden részt, de nem is tudtam, hogy ő szerepel benne.Manapság nagyon kevés olyan SZÍNÉSZ van , mint ő volt. Mert Zenthe Ferencen látszik, hogy igazi színész volt, csakúgy mint Törőcsik Mari, remélem ő még köztünk marad még pár évtizedig. :)

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
18 éve 3 hónapja - 18 éve 3 hónapja #298402 Írta: Vikil

Phaedra/Namarie írta: Teljesen ledöbbentem, amikor olvastam, hogy meghalt Zenthe Ferenc. Nekem megadatott az a kegyelmi pillanat, hogy láthattam őt élőben, színpadon- Shakespeare: Téli rege , az öreg pásztort alakította. Hihetetlen bölcsesség és megértés jött át a játékán.

Nyugodjék békében, és szívemből kívánom, hogy legyen ennek az országnak még legalább vagy száz ilyen színésze mielőbb, mint ő volt.

Teljesen melleted állok de láttam legalább 1 filmjét A Tenkeskapitányt
Ha így van a címe

Több
18 éve 3 hónapja #298401 Írta: Vikil

Phaedra/Namarie írta: Teljesen ledöbbentem, amikor olvastam, hogy meghalt Zenthe Ferenc. Nekem megadatott az a kegyelmi pillanat, hogy láthattam őt élőben, színpadon- Shakespeare: Téli rege , az öreg pásztort alakította. Hihetetlen bölcsesség és megértés jött át a játékán.

Nyugodjék békében, és szívemből kívánom, hogy legyen ennek az országnak még legalább vagy száz ilyen színésze mielőbb, mint ő volt.

Teljesen melleted állok de láttam legalább 1 filmjét A Tenkeskapitányt
Ha így van a címe

Több
18 éve 3 hónapja #298378 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jelentem ma a Margitszigeten FOLYO hompolygott...

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 3 hónapja #298354 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Teljesen ledöbbentem, amikor olvastam, hogy meghalt Zenthe Ferenc. Nekem megadatott az a kegyelmi pillanat, hogy láthattam őt élőben, színpadon- Shakespeare: Téli rege , az öreg pásztort alakította. Hihetetlen bölcsesség és megértés jött át a játékán.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 3 hónapja #298348 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzymama/Tünde írta:

Feanor Faelivrin írta: Ha a frizbit nem hozzám vágjátok (mint a múltkor) akkor valszeg én is megyek

múltkor sem te voltál a cél, csak a röppálya útjában voltál... és nem is rád céloztunk.. :P

gyertek sokan, röplabdát ha minden igaz viszek csak találjunk hozzá helyet is... :D

Hozzatok bumerángot! Egy átlag ember azzal még úgyse tud célozni. :) Csak elhajitod, aztán nézed hogy ki mindenkit talál el, akiket nem is céloztál! :twisted: Saját tapasztalat. Így lett egy gyerektáborban a másnapi fogás a tyúkudvar kakasa. (Sajnos a bumerángot elkobozták)

Több
18 éve 3 hónapja #298341 Írta: Leia
Leia válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:bawling: :bawling: :bawling: én is mennék... de én nem tudok feljutni Pestre!! :( :(:(

pedig a röpi a hobbim, a suliban is játszom.. de azért nektek jó szórakozást!!! :D

"I hope life is good for you.."

Több
18 éve 3 hónapja #298335 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzymama/Tünde írta: Figyelem!!!!

szombati tali vasárnap 3 órára átrakva, Allynak szombaton dolgozni kell!!!! SORRY :oops: remélem így is jó lesz mindenkinek
:lol:

Sőt, nekem csak így jó! Hurráá!! :hello:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
18 éve 3 hónapja #298331 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Figyelem!!!!

szombati tali vasárnap 3 órára átrakva, Allynak szombaton dolgozni kell!!!! SORRY :oops: remélem így is jó lesz mindenkinek
:lol:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 3 hónapja #298325 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Feanor Faelivrin írta: Ha a frizbit nem hozzám vágjátok (mint a múltkor) akkor valszeg én is megyek

múltkor sem te voltál a cél, csak a röppálya útjában voltál... és nem is rád céloztunk.. :P

gyertek sokan, röplabdát ha minden igaz viszek csak találjunk hozzá helyet is... :D

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 3 hónapja #298315 Írta: Snufi

Artemisz (Erenya) írta: Meghalt Zenthe Ferenc :cry:

olvastam délelőtt, kiborított kicsit :( RIP Taki bá'

"Well, I'm back."

Több
18 éve 3 hónapja #298311 Írta: Vikil

Szegény nagyon betegeskedett. volt 1-2 jó filmje.
:cry:
A magyarvándorban is játszott

Több
18 éve 3 hónapja #298309 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

.

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
18 éve 3 hónapja #298307 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Meghalt Zenthe Ferenc :cry:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
18 éve 3 hónapja #298303 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tetszetős program! :D fagyi megminden:)

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
18 éve 3 hónapja #298292 Írta: Kincses
Kincses válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Anglachel/Gurthang írta:

Remzymama/Tünde írta: Szombaton délután egy Margitszigeti frizbis, labdás, leülős, dumálós talit szerveznénk Allyval. 15,30 órakor tali a Margit hídi bejáratnál. Hozzatok inni, pokróc, stb. Frizbit és labdát viszek, de hozhatna más is

Vegyétek úgy, hogy a Tolkien Fogadó pótlása történik a nyári szünetben :lol: :wink:

Pararöpi lesz mint a táborban? :lol: Nekem nagyon bejött... :lol: :wink:

Én is megyek röpizni :lol:

Minden jó könyv olvasása olyan, mintha elmúlt századok legderekabb embereivel, e művek szerzőivel társalognánk

Több
18 éve 3 hónapja #298279 Írta: Feanor Faelivrin
Feanor Faelivrin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzymama/Tünde írta: Csütörtökön megyünk Rembrandt kiállításra ingyenes tárlatvezetéssel. Felnőtt jegyár 1200.- 6 órakor tali a Szépművészeti Múzeum előtt. fél 7től van a tárlatvezetés. Gyertek!! Eddig Melián, Sirgon és Én vagyunk. Urána @rckiállítás?

Szombaton délután egy Margitszigeti frizbis, labdás, leülős, dumálós talit szerveznénk Allyval. 15,30 órakor tali a Margit hídi bejáratnál. Hozzatok inni, pokróc, stb. Frizbit és labdát viszek, de hozhatna más is

Vegyétek úgy, hogy a Tolkien Fogadó pótlása történik a nyári szünetben :lol: :wink:

Ha a frizbit nem hozzám vágjátok (mint a múltkor) akkor valszeg én is megyek

"A mosoly a leger

Több
18 éve 3 hónapja #298274 Írta: Leia

Ethuil írta:

Minerva írta: Nightwish-fanok, akik sírva akarnak röhögni, nézzék meg ezt . :mrgreen:

:D hatigen... kicsit félreérthető énekhang... :D

jujj, ezt már láttam.. valaki nagyon unatkozott.. :D

Több
18 éve 3 hónapja #298270 Írta: Anglachel/Gurthang
Anglachel/Gurthang válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzymama/Tünde írta: Szombaton délután egy Margitszigeti frizbis, labdás, leülős, dumálós talit szerveznénk Allyval. 15,30 órakor tali a Margit hídi bejáratnál. Hozzatok inni, pokróc, stb. Frizbit és labdát viszek, de hozhatna más is

Pararöpi lesz mint a táborban? :lol: Nekem nagyon bejött... :lol: :wink:

AURE ENZULUVA!

Több
18 éve 3 hónapja #298268 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Minerva írta: Nightwish-fanok, akik sírva akarnak röhögni, nézzék meg ezt . :mrgreen:

:D hatigen... kicsit félreérthető énekhang... :D

Több
18 éve 3 hónapja #298267 Írta: Snufi

dracung írta: Öö, izé, mit is kell megnézni?

youtube.com/watch?v=gg5_mlQOsUQ
én se mindig látom ha link van.

"Well, I'm back."

Több
18 éve 3 hónapja #298250 Írta: Leia

Öö, izé, mit is kell megnézni?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.968 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére