BESZÉLGETŐS topic

Több
18 éve 2 hónapja #299770 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tudjátok engem azért üt meg a guta, hogy megint mindenki a másikra akarja kenni, ahelyett, hogy azt mondaná, bocs, elmulasztottam, de most azonnak eltakarítom, segítek, kifizetem, kártalanítom, és megkövetem, aztán majd keresgéljenek, ha megvan minden.... úgysem lesz meg...

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 2 hónapja #299769 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Maglor írta: amúgy, miért kell egy természeti "képződmény", vagyis egy vihar tombolása mögött emberi felelőst keresni? (még a végén kiderül, h Amerikaellenes terrorcselekmény volt, csak kicsit odébb csúszott... :wink: inkább örüljünk, h nem vagyunk a kétszáz x sebesült, neadjIsten a 3 halott között... h az MTTsek mind kijutottak...

olyan volt ez a tűzijáték, mint az államalapítás... viharos. :wink:

Emberi gyengeség, hogy minden katasztrófáért okolni kell valakit, aki közel van, kézzelfogható. Egyszerűbb, mint az eget és a felhőket szidni.
Sajnos ezt a vihart senki nem tudta volna megakadályozni. A végeredmény is csak enyhébb lehetett volna (talán halottak nélkül), hiszen 1-1,5 órával a kezdés előtt nem lehet többszázezer embert elterelni a Dunapartról.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 2 hónapja #299767 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Basszus, hazajövök négy nap után Magyarországra, és mit látok? Vihar, halottak, sebesültek, egyesek meg még ezt is a politikára kenik (kérdem én: mi a rosseb?)... basszus, mi a fene van itt? Még jó, hogy pont most utaztam el. Pedig mennyire meg akartam nézni a tűzijátékot...

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
18 éve 2 hónapja #299764 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Maglor írta: amúgy, miért kell egy természeti "képződmény", vagyis egy vihar tombolása mögött emberi felelőst keresni? (még a végén kiderül, h Amerikaellenes terrorcselekmény volt, csak kicsit odébb csúszott... :wink:

A gond hogy egyik terrorszövetkezet vagy miazizé sem vállalta magára, és a magyar állítólagnemterrorcuccok is egymásra mutogatnak :roll: :lol:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
18 éve 2 hónapja #299763 Írta: Tünde

Maglor írta: bocsi emberkék... az eső az én hibám volt... :oops: :? én mondtam a hobbitkáknak, h ne hallgassunk Hangyát (Kalákáék által +zenésített József Attila vers), mer eső lesz... (eddig mindig így volt, ha hallottam ezt a számot... :oops: ) szóval szorri az esőért... (a szélhez semmi közöm... én csak az esőt adtam :twisted: )

ejnye :P :evil:

Több
18 éve 2 hónapja #299762 Írta: Maglor
Maglor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
bocsi emberkék... az eső az én hibám volt... :oops: :? én mondtam a hobbitkáknak, h ne hallgassunk Hangyát (Kalákáék által +zenésített József Attila vers), mer eső lesz... (eddig mindig így volt, ha hallottam ezt a számot... :oops: ) szóval szorri az esőért... (a szélhez semmi közöm... én csak az esőt adtam :twisted: )

amúgy, miért kell egy természeti "képződmény", vagyis egy vihar tombolása mögött emberi felelőst keresni? (még a végén kiderül, h Amerikaellenes terrorcselekmény volt, csak kicsit odébb csúszott... :wink: inkább örüljünk, h nem vagyunk a kétszáz x sebesült, neadjIsten a 3 halott között... h az MTTsek mind kijutottak...

olyan volt ez a tűzijáték, mint az államalapítás... viharos. :wink:

"Én nem születtem varázslónak,
Csodát tenni nem tudok!"

Több
18 éve 2 hónapja #299756 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Noredhel, nem bírtad volna ki e nélkül a bejegyzés nélkül?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 2 hónapja #299755 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Egen, Ladissal túléltük az estét - öö kicsin múlt, de csak csurom vizesek lettünk... Tele van a város kicsavart fákkal...

argh

Több
18 éve 2 hónapja #299749 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ha van valaki aki ért a kártyaolvasokhoz, vagy van neki kölcsönbe olyan ami SD kártyát is olvas az szóljon lécci. Naon fontos.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 2 hónapja #299748 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ignorálás a hosszú élet és a békés kezelés titka.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
18 éve 2 hónapja #299745 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ulmo: Ofcoz:)
Sil: elsősorban talán ne nekem címezd...

Több
18 éve 2 hónapja #299744 Írta: Ulmo

Alcarcalimo írta:

Ulmo írta: Ha lehet, próbáljunk egy emberi hangnemet megtartani. OK?
Senki nem akar rosszat a másiknak, és szvsz nem kellene leereszkednünk egyes portálok fórumainak szintjére...

Ulmo, a továbbiakat én a RÉSZEMRŐL (mint tahó polgári) priviben intézem.
De tán érthető, ha most azért nagyon kiakadtam.
END.

Köszönöm.
But take it easy Uncle.

Több
18 éve 2 hónapja #299743 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Népek, ez itt egy politikamentes fórum. Ez szól Noredhelnek és Alcarnak is, egyaránt. :?

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
18 éve 2 hónapja #299740 Írta: Alcarcalimo

Ulmo írta: Ha lehet, próbáljunk egy emberi hangnemet megtartani. OK?
Senki nem akar rosszat a másiknak, és szvsz nem kellene leereszkednünk egyes portálok fórumainak szintjére...

Ulmo, a továbbiakat én a RÉSZEMRŐL (mint tahó polgári) priviben intézem.
De tán érthető, ha most azért nagyon kiakadtam.
END.

Több
18 éve 2 hónapja #299739 Írta: Ulmo
Ha lehet, próbáljunk egy emberi hangnemet megtartani. OK?

Több
18 éve 2 hónapja #299737 Írta: Alcarcalimo

Noredhel (Tűztünde) írta: Na persze, bizonyos csoportosulások (=csürhe) szerint a kormány a felelős a viharért. Hooogyne! A miniszterelnöknek nemhogy tudni kellett volna öt nappal előbb, hanem még meg is akadályozni! (Bocs, csak nagyon felhúzott, hogy azok a tahók ott "polgáréknál" pontosan úgy reagáltak, ahogy előre tudtam. Nyugodtan ki lehet moderálni. :oops: )

Közlöm veled, hogy én a tahó polgárékhoz tartozom!!!!
Igen, így en bloc! És én a letahózott polgár küldelek el téged, kicsirigó a jó büdös francba... Világos?
Ha van 1-2 s**gfej, aki a viharból politikai kérdést csinál ( a félreértést elkerülve: szvsz talán az orkánnak nincs köze semmiféle politikához, szerencsére). Ám mi köze van ennek ehhez a tpoichoz? Miért is kell belekeverni a politikát? Miért is kell jó nagyot belerúgni másokba? Tudsz erre válaszolni, vagy nyomod tovább az okosságokat?
Közlöm veled: én, a "tahó" polgári lenézem azokat, akik ezt a politika nyakába varrják... ám ebbe nem megyek bele.
Úgyhogy üdvös lesz kicsi bogárka, ha kissé visszacsippentesz az általánosító, szemét szovegedből, jóóóó????
Attól, hogy valaki "polgári" nem kéne letahózni!
Tán olvasd el a szabályzatot!
A jó Q...va életbe most már!
Úgyhogy ne is kérj bocsánatot, hanem szerintom moderaltasd saját magadat!
Azért emberek, a pofátlanságnak is van ám határa!!! Ha máshol beszólongatnak, meg hülyeségeket beszélnek, feltétlenül muszáj itt reagálni rá? Ez egy politikamentes fórum!
(Ha eddig nem tűnt volna fel: bár úgy látom vannak kivételek! A választásokkor is volt egy idióta (itt regisztrált fórumozó) aki telenyomta az összes topicot a politikai reklámjaival. Csak örülj: NEM a polgári oldalt reklámozta.)

Több
18 éve 2 hónapja #299736 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Leguán: index.hu/politika/bulvar/vasar821p/ nem hiszel eléggé az emberek galádságában

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
18 éve 2 hónapja - 18 éve 2 hónapja #299735 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mi Telcontarral bölcsen nem mentünk ki... de ilyent még nem láttam.
Remélem, mind megúsztátok!

Na persze, bizonyos csoportosulások (=csürhe) szerint a kormány a felelős a viharért. Hooogyne! A miniszterelnöknek nemhogy tudni kellett volna öt nappal előbb, hanem még meg is akadályozni! (Bocs, csak nagyon felhúzott, hogy azok a tahók ott "polgáréknál" pontosan úgy reagáltak, ahogy előre tudtam. Nyugodtan ki lehet moderálni. :oops: )

Azért azt szeretném tudni, hogy mégis mit kerestek ott gyakorlatozó repülők, ahol x ezer ember ácsorog, mint a heringek, és még rakétáznak is.

[size=9:36hieij2]cucujjegyanús idő volt. :? Pedig tudtommal senki nem követte el.[/size]

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
18 éve 2 hónapja #299734 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gergővel mi is kint voltunk, de mázlinkra a pesti oldalon, és abszolut a szélén az egésznek. De így is tiszta katasztrófa film hangulat volt...
Örülök, h jól vagytok! Mi rendben hazaértünk.

Feel the sunshine 8)

Több
18 éve 2 hónapja #299713 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem is merem elolvasni, kik voltak kint. Azt tudtam, hogy csomóan biztos kint vagytok, úgyhogy amikor Anya mondta, mi történt, fordult velem egyet a világ.

Felhívtam Eryt, és örülök, tiszta szívemből örülök, hogy mind megvagytok. Hálát adok a Jóistennek, hogy épségben kihozott Titeket abból az iszonyatból.

Vigyázzatok magatokra, pihenjetek, és mivel valószínűleg sokk ért, ezért nagyon- nagyon óvatosan járjatok, keljetek!!!!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 2 hónapja #299704 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
"Három halott, 287 sebesült a tűzijátékon

Az eddigi adatok szerint három halottja és öt kórház adatai alapján 287 sebesültje van a budapesti viharnak. 39 sérült állapota súlyos. A belvárosban, a budai rakparton és a várban is voltak sebesültek, két ember eltűnt a Dunában. Demszky Gábor vizsgálatot sürget, az Országos Meteorológia Szolgálat előre jelezte, hogy éppen a tömegeket vonzó tűzijáték idején éri el a fővárost a vihar. Megállás nélkül dolgoznak a tűzoltók."

index.hu/politika/bulvar/aug20a0821e/

Meghalt egy 12 éves kislány is ;(

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.

Több
18 éve 2 hónapja #299700 Írta: Tünde
jövő hét végén nem tartunk egy suli előtti és túlélőünneplési összeröffenést? valahol... csak úgy örülni, hogy mindenki jólvan.... :lol:

Több
18 éve 2 hónapja #299695 Írta: Rion Pendragon
Rion Pendragon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:nagyonszégyellimagátnézés: bocsi igazatok van. már megint hülye voltam :oops:

Több
18 éve 2 hónapja #299694 Írta: GalenEszter
GalenEszter válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mi a Petőfi-hídról néztük a tüzijátékot. Ott is ugyanaz volt, mint az Árpád hídnál. Én is gazdagodtam halálközeli élménnyel, de nem lett semmi bajunk.

"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."

Több
18 éve 2 hónapja #299693 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
És rengetegen megsérültek. Iszonyatos mázlink volt, hogy találtunk fedett helyet és nem a tömegben voltunk. A Húgom az Árpád hídnál volt és mesélte, hogy az emberek olyan pánikban indultak el le a hídról, hogy félő volt, hogy besodorják őket a Dunába.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 2 hónapja #299691 Írta: Ulmo

Rion Pendragon írta: túlélőszámlálást tartotok, vagy mi a fene? :D

Ha te is csak annyit tudsz a barátaidról, hogy kint vannak egy rendezvényen, ahol három ember meghalt, de nem tudod, kivel történt a baj, talán nem veszed poénra a dolgot.

Több
18 éve 2 hónapja #299690 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hmmm.... Gandalfról lehet tudni valamit? (nem tudom, hogy egyáltalán kinn volt-e a tűzijátékon, de nem nagyon halottam róla)

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
18 éve 2 hónapja #299689 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rion Pendragon írta: túlélőszámlálást tartotok, vagy mi a fene? :D

Ez nem vicces. Én is iszonyúan izgultam, hogy mindenki jól van-e!

Van mi arany, bár nem fénylik...

Több
18 éve 2 hónapja #299688 Írta: Rion Pendragon
Rion Pendragon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
túlélőszámlálást tartotok, vagy mi a fene? :D

Több
18 éve 2 hónapja #299686 Írta: Ulmo
Jó tudni, hogy ép bőrrel megúsztátok ezt az estét.
Nálunk csak öt percet zuhogott az eső és fújt a szél, de amit a tévében mutattak, az brutális volt.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.837 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére