BESZÉLGETŐS topic

Több
18 éve 1 hónapja #301345 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Artemisz (Erenya) írta: Én hatévesen voltam koszorúslány, fehérben.

Láttam egyszer egy olyan esküvőt, amin a menyasszony fényes, páncélszürke selyemruhában és ugyanolyan kalapban volt, a koszorúslányai meg sötétvörös fényes selyemben... :eek4:

:wow: jujj, ezek szép színek :D
amúgy mintha azt hallottam volna, h akik már másodszorra (többedszerre) házasodnak, azok már nem fehérben.
És ezek szép színek :D

need more brainz. yourz. now.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 1 hónapja #301344 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Prérifarkas írta: Minc, ez már az utolsó lépés az esküvői ruhába bújás előtt :D

Na, majd este mutatok vmit, amin meg fogsz lepődni :D

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 1 hónapja #301342 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én hatévesen voltam koszorúslány, fehérben.

Láttam egyszer egy olyan esküvőt, amin a menyasszony fényes, páncélszürke selyemruhában és ugyanolyan kalapban volt, a koszorúslányai meg sötétvörös fényes selyemben... :eek4:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
18 éve 1 hónapja #301333 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Minc, ez már az utolsó lépés az esküvői ruhába bújás előtt :D

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
18 éve 1 hónapja #301274 Írta: Minerva

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
18 éve 1 hónapja #301273 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Minerva írta: Én is voltam koszorúslány. Barackszínű ruhában. :twisted:

Képeket akarunk!

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
18 éve 1 hónapja #301215 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Phaedra/Namarie írta: van egy régi film, Bette Bavis a főszereplő, ahol az elsőbálos lány pirosban jelenik meg valamikor a 19. század második felében egy bálon. El lehet képzelni a hatást...

Biztos anyu is látta... Szeretem amúgy a régi filmeket és Bette Bavist. De azt hiszem, jobban járok, ha beérjük egy mezei fehér ruhával ;)

"Well, I'm back."

Több
18 éve 1 hónapja #301212 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Snuffles írta:

Anyum azt szerette volna, ha egyedül én lennék piros a szalagavatón, mert hogy micsoda látvány lenne, mindenki fehérben keringőzne, én meg vérpirosban. Furcsán néztem rá, de kiderült, hogy komolyan gondolta. :D Persze fehér lesz. :)

van egy régi film, Bette Bavis a főszereplő, ahol az elsőbálos lány pirosban jelenik meg valamikor a 19. század második felében egy bálon. El lehet képzelni a hatást...

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 1 hónapja #301199 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 1 hónapja #301188 Írta: Snufi

Panni írta: Minden évben van ;) Egyébként ami engem illet én inkább a hogyan tovább MTT talit céloztam meg, még ha ezért az ofőm a fejemet veszi is :oops: ;)

Hát, ha minden jól megy, akkor jövőre ilyenkor Szegeden leszek, nem Budapesten, de majd meglátjuk, addig még sok víz lefolyik a Balatonon...

"Well, I'm back."

Több
18 éve 1 hónapja #301187 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Snuffles írta:

Panni írta: Szeptember 23-án nyílt napot tart a Vígszínház.

Áá, nem hiszem el, hogy pont ekkor nem leszek a városban! Mindennap itt punnyadok programok nélkül, egyszer megyek el hétvégén valahova és akkor van rögtön nyílt nap a színházban...

Minden évben van ;) Egyébként ami engem illet én inkább a hogyan tovább MTT talit céloztam meg, még ha ezért az ofőm a fejemet veszi is :oops: ;)

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
18 éve 1 hónapja #301186 Írta: Snufi

Panni írta: Szeptember 23-án nyílt napot tart a Vígszínház.

Áá, nem hiszem el, hogy pont ekkor nem leszek a városban! Mindennap itt punnyadok programok nélkül, egyszer megyek el hétvégén valahova és akkor van rögtön nyílt nap a színházban...

"Well, I'm back."

Több
18 éve 1 hónapja #301183 Írta: Panni
Szeptember 23-án nyílt napot tart a Vígszínház. Az elmúlt két éves tapasztalataim szerint, ilyenkor körbe lehet járni az egész színházat, tavaly megmutatták a színészek öltözőjét, meg egyéb ilyen helyeket és be lehet ülni egy darabnak a próbájára. Akit érdekel, további infók a programró: katt

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
18 éve 1 hónapja #301182 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Meghalt Oriana Fallaci, riporter és írónő, éleslátású gondolkodó.... :(
Nyugodjék békében...
/A haszontalan nem, Pénelopé a háborúban, Ha meghal a Nap, Insallah, Harag és büszkeség/

Több
18 éve 1 hónapja #301176 Írta: Kiszhobbit
Kiszhobbit válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Bocs h belevágok de Kiszhobbit visszatért ész non boldog h visszatérhetett
mert hiányoztatok!!!!!!!! Szóval sziasztok!!!!

Témához: én má olyan régen nem voltam esküvőn...2 éve asszem utoljára. de nemtom kinek az esküvője volt, csak bementem oszt ott ragadtam. A kaja miatt :lol:
Az egészbe az volt a poén h senkit se ismertem, a menyasszony aszitte h a vőlegény rokona vok és fordítva :lol: :lol:

Merielle i evellon

Több
18 éve 1 hónapja #301173 Írta: Snufi

Anyum azt szerette volna, ha egyedül én lennék piros a szalagavatón, mert hogy micsoda látvány lenne, mindenki fehérben keringőzne, én meg vérpirosban. Furcsán néztem rá, de kiderült, hogy komolyan gondolta. :D Persze fehér lesz. :)

"Well, I'm back."

Több
18 éve 1 hónapja #301164 Írta: Minerva
Én is voltam koszorúslány. Barackszínű ruhában. :twisted:

Több
18 éve 1 hónapja #301163 Írta: Snufi

Nimrocco mirimafea írta: Ma repültem életemben először!!!!!!!!!!!!!!!
ÉS, ÉS, ÉS KIFEJEZHETETLEN ÉLMÉNY VOLT!!!!!!!

Én még soha nem repültem :( Anyu már négyszer is és imádta mindig. Én is akaroooooook. Most. Ide. Grr. Nyüssz.

"Well, I'm back."

Több
18 éve 1 hónapja #301161 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
hát ez hihetetlen, jancso a 6. kapa-pepe fimjét készíti :) 8O

Több
18 éve 1 hónapja #301151 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Ma repültem életemben először!!!!!!!!!!!!!!!

ÉS, ÉS, ÉS KIFEJEZHETETLEN ÉLMÉNY VOLT!!!!!!!

Nemmm, nekem nem autóra kell jogsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

képek:

nimrocco.blogol.hu

Huhh, bocsika már, muszáj volt kiírnom magamból :)

"Similis simili gaudet"

Több
18 éve 1 hónapja #301147 Írta: Panni

Gandalf írta: De a koszorúslányoknak nem egyforma ruha kell? :?:

Nemt'om :) Én eddig 4-szer voltam koszorús lány, egyszer sem volt egyforma ruhánk... Hol így tartják az esküvőt, hol úgy ;)

Több
18 éve 1 hónapja #301146 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Panni írta:

Eruntale/Hanna írta: Hümm, én múlt héten jártam végig a kölcsönzőket jövendő sógornőm számára keresve esküvői ruhát... hát, nem lett túl jó véleményem az egész kölcsönzős bizniszről. Egy kicsit túlzásnak érzem, hogy hatvan-hetvenezret kérnek egy ruháért, amit egy, azaz egy napig viselsz, és jaj neked, ha egy csepp folt esik rajta... de láttam ruhát hatszámjegyű kölcsönzési díjjal is. ( megjegyezném, hogy mikor nagy komolyan elénk tettek egy ruhát, hogy "ő itt Miranda, ő szaténból és csipkéből készült francia modell" egy pillanatra elbizonytalanodtam, hpogy most vajon kezet kellene adnom, vagyMiranda beéri-e egy biccentéssel..) Aztán találtunk kölcsönzői ár feléért ekrü színű nagyestélyit, ami szép is, jó is. És senki nem kap a szívéhez, ha neadjisten sáros lesz..

Én most voltam koszorúslány és kölcsönző helyett mi is inkább estélyit vettünk. Árban ugyanannyit költöttünk és így legalább van rá esély, hogy máskor is felveszem (pl. szalagavatóra tökéletes lesz) :wink:

De a koszorúslányoknak nem egyforma ruha kell? :?:

Több
18 éve 1 hónapja #301144 Írta: Panni

Eruntale/Hanna írta: Hümm, én múlt héten jártam végig a kölcsönzőket jövendő sógornőm számára keresve esküvői ruhát... hát, nem lett túl jó véleményem az egész kölcsönzős bizniszről. Egy kicsit túlzásnak érzem, hogy hatvan-hetvenezret kérnek egy ruháért, amit egy, azaz egy napig viselsz, és jaj neked, ha egy csepp folt esik rajta... de láttam ruhát hatszámjegyű kölcsönzési díjjal is. ( megjegyezném, hogy mikor nagy komolyan elénk tettek egy ruhát, hogy "ő itt Miranda, ő szaténból és csipkéből készült francia modell" egy pillanatra elbizonytalanodtam, hpogy most vajon kezet kellene adnom, vagyMiranda beéri-e egy biccentéssel..) Aztán találtunk kölcsönzői ár feléért ekrü színű nagyestélyit, ami szép is, jó is. És senki nem kap a szívéhez, ha neadjisten sáros lesz..

Én most voltam koszorúslány és kölcsönző helyett mi is inkább estélyit vettünk. Árban ugyanannyit költöttünk és így legalább van rá esély, hogy máskor is felveszem (pl. szalagavatóra tökéletes lesz) :wink:

Több
18 éve 1 hónapja #301142 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Ha nekem egyszer esküvői ruhára lesz szükségem akkor azt fogom mondani, hogy szalagavatóra keresek ruhát: ) Vagy gólyabálra. Akkor ugyanis nem kerül olyan hihetetlen sokba.

Jó ötlet! :P

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Több
18 éve 1 hónapja #301118 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli i linantea írta: Állítólag (A Detre aszondta) ez a játék kinyírja a Winfost.

Már rég nem:
index.hu/tech/szoftver/profon060409/
index.hu/tech/szoftver/rkc060411/
(Viszont a hibát egy hamis betűtípus okozta:
index.hu/tech/szoftver/prolib0412/ )

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
18 éve 1 hónapja #301110 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Toma gazda írta: Hadd tegyem közkincsé eme honlapot melynek segítségével letölthetünk egy stratégiai játékot melyben az osztrák haderővel nézhetünk szembe a kurucok oldalán. www.prolibertate.hu

Valamint a 48-as forradalom www.48.hu -n érhető el

aki még nem ismerné

Sajtországban élünk.

Állítólag (A Detre aszondta) ez a játék kinyírja a Winfost.

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
18 éve 1 hónapja #301088 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Eruntale/Hanna írta: ( megjegyezném, hogy mikor nagy komolyan elénk tettek egy ruhát, hogy "ő itt Miranda, ő szaténból és csipkéből készült francia modell" egy pillanatra elbizonytalanodtam, hpogy most vajon kezet kellene adnom, vagyMiranda beéri-e egy biccentéssel..)

no comment :lol: :lol: :lol: esetleg drága Miranda, hogy szolgál a kedves egészsége?

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
18 éve 1 hónapja #301086 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ha nekem egyszer esküvői ruhára lesz szükségem akkor azt fogom mondani, hogy szalagavatóra keresek ruhát: ) Vagy gólyabálra. Akkor ugyanis nem kerül olyan hihetetlen sokba.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 1 hónapja #301078 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Szvsz egyszerűbb varratni, valami egyszerű, és mégis szép ruhát. ha én ott tartanék, hogy esküvői ruha kell, varratnék, már csak azért is, mert attól a tömény műszáltól tuti megtébolyodnék, és/vagy az egész esküvőm az intenzív vakarózásról, meg a kiütéskről szólna. :oops: :roll:

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 1 hónapja #301065 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hadd tegyem közkincsé eme honlapot melynek segítségével letölthetünk egy stratégiai játékot melyben az osztrák haderővel nézhetünk szembe a kurucok oldalán. www.prolibertate.hu

Valamint a 48-as forradalom www.48.hu -n érhető el

aki még nem ismerné

Sajtországban élünk.

:?: :geek:
:geek: :?:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.634 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére