BESZÉLGETŐS topic

Több
18 éve 2 hónapja #301037 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

gitárosok figyelem

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 2 hónapja #301025 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hümm, én múlt héten jártam végig a kölcsönzőket jövendő sógornőm számára keresve esküvői ruhát... hát, nem lett túl jó véleményem az egész kölcsönzős bizniszről. Egy kicsit túlzásnak érzem, hogy hatvan-hetvenezret kérnek egy ruháért, amit egy, azaz egy napig viselsz, és jaj neked, ha egy csepp folt esik rajta... de láttam ruhát hatszámjegyű kölcsönzési díjjal is. ( megjegyezném, hogy mikor nagy komolyan elénk tettek egy ruhát, hogy "ő itt Miranda, ő szaténból és csipkéből készült francia modell" egy pillanatra elbizonytalanodtam, hpogy most vajon kezet kellene adnom, vagyMiranda beéri-e egy biccentéssel..) Aztán találtunk kölcsönzői ár feléért ekrü színű nagyestélyit, ami szép is, jó is. És senki nem kap a szívéhez, ha neadjisten sáros lesz..

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 2 hónapja #301024 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Phaedra/Namarie írta: Köszönöm az együttérzést!Allergiával párosulva, ami már eléggé kiütött, pláne nem jó.
Hívatlan illetőről annyit, hogy függőben a dolog, ma este szóltak. Remélem, hogy akkor találkozok vele, amikor nem esek össze az ijedtségtőll, hanem lesz erőm elküldeni, vagy alaposan megtépni. Amúgy jobb, ha nem koslat mert ha netán anya fedezi fel, agyonüti, minden kérdezés nélkül.
Szerintem neked már olyan lehet az a suli, ahova jársz, mint a kinőtt cipő. Amúgy az idő tényleg jó, a dolgaidat "békévé oldja az emlékezés"

na ez tényleg gáz, József Attilát idézek..

Miért, József Attila jó. Annyira ugyan nem a kedvencem, de jó. :)
Azért vigyázz, nehogy legyen nála valami, ha összefutsz az illetővel. Ha mondjuk nekiesel vmi bottal, vagy seprűvel, v ilyesmi, már jobb. :D

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
18 éve 2 hónapja #301023 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Köszönöm az együttérzést!Allergiával párosulva, ami már eléggé kiütött, pláne nem jó.
Hívatlan illetőről annyit, hogy függőben a dolog, ma este szóltak. Remélem, hogy akkor találkozok vele, amikor nem esek össze az ijedtségtőll, hanem lesz erőm elküldeni, vagy alaposan megtépni. Amúgy jobb, ha nem koslat mert ha netán anya fedezi fel, agyonüti, minden kérdezés nélkül.
Szerintem neked már olyan lehet az a suli, ahova jársz, mint a kinőtt cipő. Amúgy az idő tényleg jó, a dolgaidat "békévé oldja az emlékezés"

na ez tényleg gáz, József Attilát idézek..

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 2 hónapja #301021 Írta: Ben

Phaedra/Namarie írta: Amúgy ma este nagyon megijedtem. Jelezet az egyik környékbeli, hogy valaki KULCCSAL!!! nyitogatat a külső kapunkat, és tesóm is mondta, hogy valóban álltak már az ajtóban, ő is látta, mégpedig olyan, akinek semmi keresnivalója ott.
Én úgy megijedtem, hogy az nem igaz!!!
Ráadásul jól el is tud bújni bárki a bokrokban.

ma amúgy elég nyafogós állapotban vagyok, holmiféle fogfájás miatt.

Hmm, és végül kiderült valami a "látogató"-ról? Vagy továbbra is függőben van a dolog? :?
Fogfájás meg roppantul nem rulz, szépen ki tud hatni kvázi az egész szervezetre, jól tönkrecseszve az ember napját. :roll: :( Jobbulást! ;)

Snuffles írta:

Phaedra/Namarie írta: Szerintem a csúcspont az, amikor kezedben az érettségi, és mehetsz haza.

Ez olyan távolinak tűnik még. Pedig már csak egy téli szünet, egy beadandó jelentkezési lap az áhított szakokra, egy tavaszi szünet, és május, érettségi.

Hát, én eléggé várom már. :P Legyek túl az egészen és remélhetőleg ne lássam többé a rohadt osztályt. :D
Egyébként az őszi szünet nagy valószínűséggel közelebb van. :)

Több
18 éve 2 hónapja #301020 Írta: Namarie

dorwinion írta:

Phaedra/Namarie írta: Más: ha valaki látja a múzsámat, küldje már vissza hozzám! Köszönöm.

Találkoztam vele, alaposan rendre utasítottam, hogy engedély nélkül szédeleg itt mindenfelé ahelyett, hogy a dolgát végezné, majd irányba állítottam és elküldtem hozzád. Megtalált már? :wink:

Hát, jelezete érkezését.. kíváncsiak vagytok a nevére, ha már ilyen jók voltatok hozzám?
Amúgy ma este nagyon megijedtem. Jelezet az egyik környékbeli, hogy valaki KULCCSAL!!! nyitogatat a külső kapunkat, és tesóm is mondta, hogy valóban álltak már az ajtóban, ő is látta, mégpedig olyan, akinek semmi keresnivalója ott.
Én úgy megijedtem, hogy az nem igaz!!!
Ráadásul jól el is tud bújni bárki a bokrokban.

ma amúgy elég nyafogós állapotban vagyok, holmiféle fogfájás miatt.

Több
18 éve 2 hónapja #301013 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Olosta (Aelalin) írta:

kriszana írta: Ezt láttátok:
www.tolkien.hu/view.php?&c=1&a=2113
:D D

Anyám, ez nagyon kész! Haláli! :D :lol:

Igen! ez valódi hamisítatlan "Jacopós" volt

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
18 éve 2 hónapja #301002 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Anyám, ez nagyon kész! Haláli! :D :lol:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
18 éve 2 hónapja #301000 Írta: Ben

Jajaja, duurva. :D :D (Lehetne még ilyet? :lol: )

Több
18 éve 2 hónapja #300999 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rayan írta:

Rabyn írta: Szerintem az ember középiskolai életének a csúcsponta a szalagavató:)

Ezt csak a lányok érzik így a keringőruha meg a feltűzött haj miatt. A fiúknak csupán egy újabb csajozási lehetőség.

:eek4: :nono: nem is

Több
18 éve 2 hónapja #300996 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Phaedra/Namarie írta: Más: ha valaki látja a múzsámat, küldje már vissza hozzám! Köszönöm.

Találkoztam vele, alaposan rendre utasítottam, hogy engedély nélkül szédeleg itt mindenfelé ahelyett, hogy a dolgát végezné, majd irányba állítottam és elküldtem hozzád. Megtalált már? :wink:

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
18 éve 2 hónapja #300990 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

szipp, csodálatos. szinte már nem is emberi :D

"Well, I'm back."

Több
18 éve 2 hónapja #300989 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rayan írta:

Rabyn írta: Szerintem az ember középiskolai életének a csúcsponta a szalagavató:)

Ezt csak a lányok érzik így a keringőruha meg a feltűzött haj miatt. A fiúknak csupán egy újabb csajozási lehetőség.

Számomra a középiskolás évek csúcspontja az volt, mikor ellógtam a bankettet, és mehettem MTT-szülinapot ünnepelni. Már nagyon elegem volt az egészből.

az iskolán belüli életre gondoltam:) Ha azt kénemeghatároznom, hogy annak a négy évnek amit iskolai időszaknak nevezünk mi lenne a csúcspontja... nem nemtudom megmondani sok volt:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 2 hónapja #300988 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Láttuk :mrgreen: beteeeg :D

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
18 éve 2 hónapja #300987 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
18 éve 2 hónapja #300983 Írta: Snufi

Phaedra/Namarie írta: Szerintem a csúcspont az, amikor kezedben az érettségi, és mehetsz haza.

Ez olyan távolinak tűnik még. Pedig már csak egy téli szünet, egy beadandó jelentkezési lap az áhított szakokra, egy tavaszi szünet, és május, érettségi.

"Well, I'm back."

Több
18 éve 2 hónapja #300982 Írta: Namarie
Szerintem a csúcspont az, amikor kezedben az érettségi, és mehetsz haza.

Más: ha valaki látja a múzsámat, küldje már vissza hozzám! Köszönöm.

Több
18 éve 2 hónapja #300980 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Számomra a középiskolás évek csúcspontja az volt, mikor ellógtam a bankettet, és mehettem MTT-szülinapot ünnepelni. Már nagyon elegem volt az egészből.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
18 éve 2 hónapja #300977 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Én tavaly azt élveztem a legjobban, hogy keringőruhaaa. Mentünk az osztályommal és én voltam az egyetlen aki kétrészes ruhát választott magának. Szerintem az ember középiskolai életének a csúcsponta a szalagavató:)

Egyetértek!
Olyan gyönyörű volt az a ruha... Úgy éreztem magam, mint egy királykisasszony :) Mi a Körúton (Teréz? Erzsébet?) szereztük be, ott van egy "Rózsa" ruhaszalon, ahol nagyon szép ruhákat lehet kölcsönözni! :)

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.

Több
18 éve 2 hónapja #300974 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nincs valakinek hosszútávú kölcsönzésre
Start 1 német tankönyve+munkafüzete?

Az nembaj, ha használt, csak legyen

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 2 hónapja #300972 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én tavaly azt élveztem a legjobban, hogy keringőruhaaa. Mentünk az osztályommal és én voltam az egyetlen aki kétrészes ruhát választott magának. Szerintem az ember középiskolai életének a csúcsponta a szalagavató:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 2 hónapja #300968 Írta: Snufi

Nóli i linantea írta: Ha nagyon élvezted, akkor ajánlom, hogy hiába a lefoglalás, menj még néhány kört erre arra, és próbálgass csak egy kicsit kedvedre :D Én is megtettem :mrgreen: hiába természetellenes, mégis olyan jól és szépnek érzi magát benne az ember lánya :oops:

Egy kis eldugott kapualjban találtuk véletlenül a címkét, hogy menyasszonyi ruhakölcsönzés és lakásban volt a terem, de annyi próbára váró lányzót még életemben nem láttam egy helyen... Ahogy magamat ismerem, nem lenne még egyszer türelmem végigállni, pedig csodaszépek voltak és jól is éreztem magam bennük. Persze félóra viselés után már biztosan letépném magamról legszívesebben :D

"Well, I'm back."

Több
18 éve 2 hónapja #300960 Írta: Arzeen

Snuffles írta: Most voltam keringőruhát próbálni, hát gyerekek! Csudi-csodaszép! Én ilyen gyönyörűséeket még nem láttam! Menyasszonyi ruhában kell keringőznünk és ollllyan klasszat találtunk ma anyuval a városban, hogy csak na. Le is foglaltuk rögtön }:)) Háhá.
[size=9:3jisd73b]Ha valaki esetleg november 24-én szeretne egy-két ezer forintot elkölteni arra, hogy a hegy tetején, Budán megnéz egy szalagavatótáncot, akkor várom szeretettel :D [/size]

Uhm, szalagavató... de jó neked... nekem úgy néz ki nem lesz :( Pedig táncolni is szeretek :P

Ja és sok sikert hozzá, biztos nagyon szép lesz :) Tavaly háromhoz is volt szerenécsem, az egyiken fel is léptem, és mind olyan jó, megható, meg "minden" volt :D

Több
18 éve 2 hónapja #300956 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Snuffles írta: Most voltam keringőruhát próbálni, hát gyerekek! Csudi-csodaszép! Én ilyen gyönyörűséeket még nem láttam! Menyasszonyi ruhában kell keringőznünk és ollllyan klasszat találtunk ma anyuval a városban, hogy csak na. Le is foglaltuk rögtön }:)) Háhá.
[size=9:3u6pf9zj]Ha valaki esetleg november 24-én szeretne egy-két ezer forintot elkölteni arra, hogy a hegy tetején, Budán megnéz egy szalagavatótáncot, akkor várom szeretettel :D [/size]

Ha nagyon élvezted, akkor ajánlom, hogy hiába a lefoglalás, menj még néhány kört erre arra, és próbálgass csak egy kicsit kedvedre :D Én is megtettem :mrgreen: hiába természetellenes, mégis olyan jól és szépnek érzi magát benne az ember lánya :oops:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
18 éve 2 hónapja #300951 Írta: Snufi
Most voltam keringőruhát próbálni, hát gyerekek! Csudi-csodaszép! Én ilyen gyönyörűséeket még nem láttam! Menyasszonyi ruhában kell keringőznünk és ollllyan klasszat találtunk ma anyuval a városban, hogy csak na. Le is foglaltuk rögtön }:)) Háhá.
[size=9:32zr8208]Ha valaki esetleg november 24-én szeretne egy-két ezer forintot elkölteni arra, hogy a hegy tetején, Budán megnéz egy szalagavatótáncot, akkor várom szeretettel :D [/size]

"Well, I'm back."

Több
18 éve 2 hónapja #300919 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ethuil írta: Különböznénk?

jíj, hát ez nagyon aranyos :D

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
18 éve 2 hónapja #300916 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli i linantea írta: íííííííí, én nem ismertem! :lol:
Cerébe az én kedvencem

video.google.com/videoplay?docid ... ra+torpedo

itt az én favoritom

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
18 éve 2 hónapja #300915 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Holtak vezére írta:

Alyr Arkhon írta:

Toma gazda írta:

Snuffles írta:

Toma gazda írta: MEgjöttem Olaszországból .

merre voltál Olaszországban?

A Dolomitokban

Az nem Jugoszláviában van?

ott is.

Ez kifejezettem az alpokban van :)

De Jugoszláviában is gyönyörű helyek vannak.
Ott még nem jártam

:?: :geek:
:geek: :?:

Több
18 éve 2 hónapja #300902 Írta: Arzeen

Több
18 éve 2 hónapja #300890 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzymama/Tünde írta: jajj :nagyonfogjaafejét:

www.freevlog.hu/main/?play=288

ilyet még nem láttatok :lol: :lol: :lol:

Ez a Pácó egy idióta... :roll: :D :D :D

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.918 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére