- Köszönetek: 1
BESZÉLGETŐS topic
- Tünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ben
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Miért, József Attila jó. Annyira ugyan nem a kedvencem, de jó.Phaedra/Namarie írta: Köszönöm az együttérzést!Allergiával párosulva, ami már eléggé kiütött, pláne nem jó.
Hívatlan illetőről annyit, hogy függőben a dolog, ma este szóltak. Remélem, hogy akkor találkozok vele, amikor nem esek össze az ijedtségtőll, hanem lesz erőm elküldeni, vagy alaposan megtépni. Amúgy jobb, ha nem koslat mert ha netán anya fedezi fel, agyonüti, minden kérdezés nélkül.
Szerintem neked már olyan lehet az a suli, ahova jársz, mint a kinőtt cipő. Amúgy az idő tényleg jó, a dolgaidat "békévé oldja az emlékezés"
na ez tényleg gáz, József Attilát idézek..
Azért vigyázz, nehogy legyen nála valami, ha összefutsz az illetővel. Ha mondjuk nekiesel vmi bottal, vagy seprűvel, v ilyesmi, már jobb.
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Namarie
- Nem elérhető
Hívatlan illetőről annyit, hogy függőben a dolog, ma este szóltak. Remélem, hogy akkor találkozok vele, amikor nem esek össze az ijedtségtőll, hanem lesz erőm elküldeni, vagy alaposan megtépni. Amúgy jobb, ha nem koslat mert ha netán anya fedezi fel, agyonüti, minden kérdezés nélkül.
Szerintem neked már olyan lehet az a suli, ahova jársz, mint a kinőtt cipő. Amúgy az idő tényleg jó, a dolgaidat "békévé oldja az emlékezés"
na ez tényleg gáz, József Attilát idézek..
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Ben
- Nem elérhető
Hmm, és végül kiderült valami a "látogató"-ról? Vagy továbbra is függőben van a dolog?Phaedra/Namarie írta: Amúgy ma este nagyon megijedtem. Jelezet az egyik környékbeli, hogy valaki KULCCSAL!!! nyitogatat a külső kapunkat, és tesóm is mondta, hogy valóban álltak már az ajtóban, ő is látta, mégpedig olyan, akinek semmi keresnivalója ott.
Én úgy megijedtem, hogy az nem igaz!!!
Ráadásul jól el is tud bújni bárki a bokrokban.
ma amúgy elég nyafogós állapotban vagyok, holmiféle fogfájás miatt.
Fogfájás meg roppantul nem rulz, szépen ki tud hatni kvázi az egész szervezetre, jól tönkrecseszve az ember napját. Jobbulást!
Hát, én eléggé várom már. Legyek túl az egészen és remélhetőleg ne lássam többé a rohadt osztályt.Snuffles írta:
Ez olyan távolinak tűnik még. Pedig már csak egy téli szünet, egy beadandó jelentkezési lap az áhított szakokra, egy tavaszi szünet, és május, érettségi.Phaedra/Namarie írta: Szerintem a csúcspont az, amikor kezedben az érettségi, és mehetsz haza.
Egyébként az őszi szünet nagy valószínűséggel közelebb van.
- Namarie
- Nem elérhető
dorwinion írta:
Találkoztam vele, alaposan rendre utasítottam, hogy engedély nélkül szédeleg itt mindenfelé ahelyett, hogy a dolgát végezné, majd irányba állítottam és elküldtem hozzád. Megtalált már?Phaedra/Namarie írta: Más: ha valaki látja a múzsámat, küldje már vissza hozzám! Köszönöm.
Hát, jelezete érkezését.. kíváncsiak vagytok a nevére, ha már ilyen jók voltatok hozzám?
Amúgy ma este nagyon megijedtem. Jelezet az egyik környékbeli, hogy valaki KULCCSAL!!! nyitogatat a külső kapunkat, és tesóm is mondta, hogy valóban álltak már az ajtóban, ő is látta, mégpedig olyan, akinek semmi keresnivalója ott.
Én úgy megijedtem, hogy az nem igaz!!!
Ráadásul jól el is tud bújni bárki a bokrokban.
ma amúgy elég nyafogós állapotban vagyok, holmiféle fogfájás miatt.
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Olosta (Aelalin) írta:
kriszana írta: Ezt láttátok:
www.tolkien.hu/view.php?&c=1&a=2113
D
Anyám, ez nagyon kész! Haláli!
Igen! ez valódi hamisítatlan "Jacopós" volt
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Olosta
- Nem elérhető
D
Anyám, ez nagyon kész! Haláli!
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Ben
- Nem elérhető
Jajaja, duurva. (Lehetne még ilyet? )kriszana írta: Ezt láttátok:
D
- Arzeen
- Nem elérhető
Rayan írta:
Rabyn írta: Szerintem az ember középiskolai életének a csúcsponta a szalagavató
Ezt csak a lányok érzik így a keringőruha meg a feltűzött haj miatt. A fiúknak csupán egy újabb csajozási lehetőség.
:eek4: :nono: nem is
- dorwinion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Találkoztam vele, alaposan rendre utasítottam, hogy engedély nélkül szédeleg itt mindenfelé ahelyett, hogy a dolgát végezné, majd irányba állítottam és elküldtem hozzád. Megtalált már?Phaedra/Namarie írta: Más: ha valaki látja a múzsámat, küldje már vissza hozzám! Köszönöm.
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
szipp, csodálatos. szinte már nem is emberikriszana írta: Ezt láttátok:
D
"Well, I'm back."
- Rabyn
- Nem elérhető
Rayan írta:
Ezt csak a lányok érzik így a keringőruha meg a feltűzött haj miatt. A fiúknak csupán egy újabb csajozási lehetőség.
Számomra a középiskolás évek csúcspontja az volt, mikor ellógtam a bankettet, és mehettem MTT-szülinapot ünnepelni. Már nagyon elegem volt az egészből.
az iskolán belüli életre gondoltam:) Ha azt kénemeghatároznom, hogy annak a négy évnek amit iskolai időszaknak nevezünk mi lenne a csúcspontja... nem nemtudom megmondani sok volt:)
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Kincső
- Nem elérhető
D
Láttuk beteeeg
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Ez olyan távolinak tűnik még. Pedig már csak egy téli szünet, egy beadandó jelentkezési lap az áhított szakokra, egy tavaszi szünet, és május, érettségi.Phaedra/Namarie írta: Szerintem a csúcspont az, amikor kezedben az érettségi, és mehetsz haza.
"Well, I'm back."
- Namarie
- Nem elérhető
Más: ha valaki látja a múzsámat, küldje már vissza hozzám! Köszönöm.
- Rayan
- Nem elérhető
Számomra a középiskolás évek csúcspontja az volt, mikor ellógtam a bankettet, és mehettem MTT-szülinapot ünnepelni. Már nagyon elegem volt az egészből.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Rabyn írta: Én tavaly azt élveztem a legjobban, hogy keringőruhaaa. Mentünk az osztályommal és én voltam az egyetlen aki kétrészes ruhát választott magának. Szerintem az ember középiskolai életének a csúcsponta a szalagavató
Egyetértek!
Olyan gyönyörű volt az a ruha... Úgy éreztem magam, mint egy királykisasszony Mi a Körúton (Teréz? Erzsébet?) szereztük be, ott van egy "Rózsa" ruhaszalon, ahol nagyon szép ruhákat lehet kölcsönözni!
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Start 1 német tankönyve+munkafüzete?
Az nembaj, ha használt, csak legyen
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Egy kis eldugott kapualjban találtuk véletlenül a címkét, hogy menyasszonyi ruhakölcsönzés és lakásban volt a terem, de annyi próbára váró lányzót még életemben nem láttam egy helyen... Ahogy magamat ismerem, nem lenne még egyszer türelmem végigállni, pedig csodaszépek voltak és jól is éreztem magam bennük. Persze félóra viselés után már biztosan letépném magamról legszívesebbenNóli i linantea írta: Ha nagyon élvezted, akkor ajánlom, hogy hiába a lefoglalás, menj még néhány kört erre arra, és próbálgass csak egy kicsit kedvedre Én is megtettem hiába természetellenes, mégis olyan jól és szépnek érzi magát benne az ember lánya
"Well, I'm back."
- Arzeen
- Nem elérhető
Snuffles írta: Most voltam keringőruhát próbálni, hát gyerekek! Csudi-csodaszép! Én ilyen gyönyörűséeket még nem láttam! Menyasszonyi ruhában kell keringőznünk és ollllyan klasszat találtunk ma anyuval a városban, hogy csak na. Le is foglaltuk rögtön }) Háhá.
[size=9:3jisd73b]Ha valaki esetleg november 24-én szeretne egy-két ezer forintot elkölteni arra, hogy a hegy tetején, Budán megnéz egy szalagavatótáncot, akkor várom szeretettel [/size]
Uhm, szalagavató... de jó neked... nekem úgy néz ki nem lesz Pedig táncolni is szeretek
Ja és sok sikert hozzá, biztos nagyon szép lesz Tavaly háromhoz is volt szerenécsem, az egyiken fel is léptem, és mind olyan jó, megható, meg "minden" volt
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Ha nagyon élvezted, akkor ajánlom, hogy hiába a lefoglalás, menj még néhány kört erre arra, és próbálgass csak egy kicsit kedvedre Én is megtettem hiába természetellenes, mégis olyan jól és szépnek érzi magát benne az ember lányaSnuffles írta: Most voltam keringőruhát próbálni, hát gyerekek! Csudi-csodaszép! Én ilyen gyönyörűséeket még nem láttam! Menyasszonyi ruhában kell keringőznünk és ollllyan klasszat találtunk ma anyuval a városban, hogy csak na. Le is foglaltuk rögtön }) Háhá.
[size=9:3u6pf9zj]Ha valaki esetleg november 24-én szeretne egy-két ezer forintot elkölteni arra, hogy a hegy tetején, Budán megnéz egy szalagavatótáncot, akkor várom szeretettel [/size]
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
[size=9:32zr8208]Ha valaki esetleg november 24-én szeretne egy-két ezer forintot elkölteni arra, hogy a hegy tetején, Budán megnéz egy szalagavatótáncot, akkor várom szeretettel [/size]
"Well, I'm back."
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
jíj, hát ez nagyon aranyosEthuil írta: Különböznénk?
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Toma gazda
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta: íííííííí, én nem ismertem!
Cerébe az én kedvencem
video.google.com/videoplay?docid ... ra+torpedo
itt az én favoritom
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Toma gazda
- Nem elérhető
Holtak vezére írta:
Alyr Arkhon írta:
Toma gazda írta:
Snuffles írta:
merre voltál Olaszországban?Toma gazda írta: MEgjöttem Olaszországból .
A Dolomitokban
Az nem Jugoszláviában van?
ott is.
Ez kifejezettem az alpokban van
De Jugoszláviában is gyönyörű helyek vannak.
Ott még nem jártam
: :geek:
:geek: :
- Arzeen
- Nem elérhető
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta: jajj :nagyonfogjaafejét:
www.freevlog.hu/main/?play=288
ilyet még nem láttatok
Ez a Pácó egy idióta...
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."