BESZÉLGETŐS topic

Több
18 éve 2 hónapja #300611 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alison West írta: Mi van mostanában..? Hullanak a híres emberek :(
Meghalt Steve Irwin, a híres krokodilvadász..

index.hu/tech/tudomany/uhjst060904/

Már a tv-ben is volt, valamelyik izében (aktívfókusz). Kicsit eszelős ember volt, de legalább úgy hunyt el, hogy azzal foglalkozott, amit szeretett.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 2 hónapja #300609 Írta: Gandalf

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 2 hónapja #300597 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alison West írta: Mi van mostanában..? Hullanak a híres emberek :(

Ősz van...
[size=9:3aac4h45]Khm, elnézést, kihagyhatatlan volt... :oops: :D [/size]

Nem ismertem, dmindazonáltal béke poraira.. :(

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
18 éve 2 hónapja #300588 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mi van mostanában..? Hullanak a híres emberek :(
Meghalt Steve Irwin, a híres krokodilvadász..

index.hu/tech/tudomany/uhjst060904/

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.

Több
18 éve 2 hónapja #300534 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Felmerült egy téma, a színművek topicban, amihez szeretnék hozzáfűzni pár mondatot, de ott szvsz OFF lett volna...
Én nem leszólni akartam a csapatot, mert nagy dolog amit ők csinálnak, és én sem tudnám jobban megcsinálni mint Ők (talán még tized annyira sem),
Valamikor láttam egy Alain Delon riportot, és Ő beszélt a film- és a színházi szinészet közötti külömbségről ami sokkal több, mint azt gondolnák az ember

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
18 éve 2 hónapja #300480 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kállai Ferencnek mielőbbi javulást!!!!

Faludy György nyugodjék békében, és tisztelet övezze emlékét.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 2 hónapja #300471 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alison West írta: Meghalt Faludy György :?

index.hu/kultur/faludy0902

Kállai Feri bácsi pedig kórházba került. :(

"Well, I'm back."

Több
18 éve 2 hónapja #300461 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Meghalt Faludy György :?

index.hu/kultur/faludy0902

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.

Több
18 éve 2 hónapja #300458 Írta: Ben

Snuffles írta: Jé, Írország területén volt az a nagy normann bevonulódás. Hmhm. :)
Köszönöm a választ :)

Nincs mit.
De inkább az Angol Királyság területén, Írország picit odébb van. :)

Több
18 éve 2 hónapja #300456 Írta: Snufi

Ben Kenobi írta: (Most felmerült bennem, hogy akkor mi van Hódító Vilmossal, de rájöttem, hogy ő normann volt, akkor lehetséges... :P :) )

Jé, Írország területén volt az a nagy normann bevonulódás. Hmhm. :)
Köszönöm a választ :)

"Well, I'm back."

Több
18 éve 2 hónapja #300444 Írta: Ben

Snuffles írta: Kérdésem lenne hozzátok. A William ugyanúgy latin-germán eredetű, mint magyar párja, a Vilmos? (Sőt, egyáltalán párja?)

Tudtommal párja, az biztos. Azt, hogy latin-germán eredetű-e nem tudom, egyszer egy az angol nyelv történetéről szóló filmben azt hallottam, h a XVI-XVII. században vette át a nyelv a franciából, de lehet, hogy valamivel keverem... :roll: :oops: (Most felmerült bennem, hogy akkor mi van Hódító Vilmossal, de rájöttem, hogy ő normann volt, akkor lehetséges... :P :) )

(A trágár szavak nagy része viszont holland eredetű, ezt megjegyeztem. :D )

Több
18 éve 2 hónapja #300428 Írta: Snufi
Kérdésem lenne hozzátok. A William ugyanúgy latin-germán eredetű, mint magyar párja, a Vilmos? (Sőt, egyáltalán párja?)

Rabyn: a Fazekasról hallottam pár dolgot, de sajnos semmi jót. Állítólag (mivel volt osztálytárstól hallottam) a diákközösség és a tanári kar sem a legjobb, legösszetartóbb, de a tanítási módszerekről nem tudok mondani semmit.
Az Apáczait és az Eötvöst viszont sokan dicsérik, de ezt is embere válogatja, úgyhogy nem tudom, ezzel a két mondattal mennyit tudtam segíteni...

"Well, I'm back."

Több
18 éve 2 hónapja #300415 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Információkat szeretnék kérni külnböző középsulikról, azoktól akik odajártak. Budapesti sulikról lenne szó.

Than Károly gimi
Csík Ferenc ált.isk és gimn
Apáczai Csere János gimi
Eötvös gimi
Madách Imre gimi
Fazekas Mihály gimi

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 2 hónapja #300401 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Udv!

Megváltozott a telefonszámom:

06/30/239-9917

Több
18 éve 2 hónapja #300363 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
www.hbo.hu/hbo/screen_onthe_green.aspx

szeretnék menni szombat este 7re - nem jönne valaki?

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 2 hónapja #300354 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Francia tanárt és/vagy tanfolymot keresek.
Ha van valaki aki jutányos áron tudást verne a fejembe egy 1-1,5 hónap alatt amivel a hétköznapi életben elboldogulok, vagy van ismerőse aki megtenné, esetleg ajánlana nekem valamit, megköszönném.
Elérhetőségeim: mobil, emil, prvivi, MSN... nagyon megköszönném ha segítenétek, elég sürgős.

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
18 éve 2 hónapja #300288 Írta: Annis
Annis válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Üdv!

Segítséget szeretnék kérni... Ha valakinek van Pécsen olyan fotós ismerőse (vagy netán ő maga az) aki hajlandó lenne kamarai tanulószerződéssel egy lelkes fényképésztanoncot maga mellé venni nagyon kérem hogy írjon egy privit nekem.
Elég sürgős az ügy mert így is csak hosszas könyörgéssel járhatok az elméleti képzésre a suliba (természetesen szerződés nélkül még csak félhivatalosan így akármikor elküldhetnek...)

Életet mentene aki segít úgyhogy előre is köszönöm...

Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/

Több
18 éve 2 hónapja #300203 Írta: Snufi
Szeptember 7-étől lehet jegyeket kapni a Vámpírok bálja című musicalre. Előadás 2007. június 30-ától. Esetleg ha valakit érdekelne :roll:
[size=9:15skodvj](Persze lehet, hogy az csábítóbb, hogy jövő nyáron összefut velem a lelkes musicalrajongó, ha jön :D )[/size]

javítás: időpont: csak június 30-a. bocsánat, azt hittem, nemcsak egyszeri lesz. :( (

"Well, I'm back."

Több
18 éve 2 hónapja #300189 Írta: Tünde

Mírrand / Verinen Enkeli írta: Jelentem, a töri vizsga abszolválva! :D Már csak az éreccségire kell rettegnem... :crap:

Tünde: Lol, az ofő végig azzal a plüsspacival játszott, amit tőled kaptam ^_^ Ha zöldségeltem, lefordult a térdéről, ha tündököltem, tapsolt...komolyan volt ám véve a dolog ^_^
Mondjuk így is megizzasztott pár kérdéssel... De túl vagyok rajta és a lécc is helyén maradt...most végre leülök megnézni egy filmet egy sör és egy tál sajtos spagetti társaságában :P

gartulagratulagratula - éljenek a lovak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
és érettségire is tessék vinni - ha már egyszer bevállt... :wink:

Több
18 éve 2 hónapja #300188 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jelentem, a töri vizsga abszolválva! :D Már csak az éreccségire kell rettegnem... :crap:

Tünde: Lol, az ofő végig azzal a plüsspacival játszott, amit tőled kaptam ^_^ Ha zöldségeltem, lefordult a térdéről, ha tündököltem, tapsolt...komolyan volt ám véve a dolog ^_^
Mondjuk így is megizzasztott pár kérdéssel... De túl vagyok rajta és a lécc is helyén maradt...most végre leülök megnézni egy filmet egy sör és egy tál sajtos spagetti társaságában :P

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"

Több
18 éve 2 hónapja #300174 Írta: Tünde

Rabyn írta: És ha nem sikerül egy kedves baráti fenékenrúgást is kapni fogsz.
ha viszont sikerül akkor oktoberben az érettségi után meghívlak valamire.

ehhez csatlakozom :evil3: és nagyon szurk :bounce: :bounce: :bounce:

Több
18 éve 2 hónapja #300171 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Mírrand / Verinen Enkeli írta: Szorítsatok holnapra!!! Ha ezt a vizsgát elbukom, toszhatom az ötvös-képzőt, a következő évet és csak úgy mellesleg a lakbérkiegészítést...brr...nem költözök vissza anyámékhoz...para...

:wink:

Bennem bízhatsz

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
18 éve 2 hónapja #300167 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
És ha nem sikerül egy kedves baráti fenékenrúgást is kapni fogsz.
ha viszont sikerül akkor oktoberben az érettségi után meghívlak valamire.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 2 hónapja #300166 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szorítsatok holnapra!!! Ha ezt a vizsgát elbukom, toszhatom az ötvös-képzőt, a következő évet és csak úgy mellesleg a lakbérkiegészítést...brr...nem költözök vissza anyámékhoz...para...

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"

Több
18 éve 2 hónapja #300143 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
www.m0hid.gov.hu/regisztracio

Regisztráljatok és szavazzatok nyomjuk le Stephen Colbertet az Amerikai humoristát

Szavazzatok a PAtó Pálra avagy a Szent koronára

:D

:?: :geek:
:geek: :?:

Több
18 éve 2 hónapja #299975 Írta: Leia
Leia válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
talán nem baj, ha ide is beteszem:

remélem akad itt olyan ember, aki imádja a sárkányokat! nos, van egy fórumunk, és várjuk a sárkányimádókat! dragonfanclub.uw.hu -- a fórum már üzemel!

"I hope life is good for you.."

Több
18 éve 2 hónapja #299958 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
PÁLYÁZAT A TOLKIEN.HU FŐSZERKESZTŐI POSZTJÁRA

A Tolkien.HU új főszerkesztőt keres, aki koordinálja és irányítja a szerkesztőségi munkát, gondoskodik a lap rendszeres frissüléséről, a szerkesztőség munkáját összefogja és segíti a Magyar Tolkien Társaságon belüli információáramlás zavartalan működését.

Elsősorban olyanok jelentkezését várjuk a posztra, akik...
- aktív (rendszeres tagdíjfizető) tagjai az Egyesületnek
- aktív és rendszeres fórumozók a Tolkien.HU-n
- van állandó internethozzáférésük
- van idejük és energiájuk a munkára
- van már szerkesztői, újságírói, főszerkesztői vagy hasonló tapasztalatuk a Tolkien.HU-nál, a Lassi Laurie-nál vagy egyéb médiumoknál
- tudnak együttműködni, csapatban dolgozni másokkal
- kreatívak, tele vannak ötletekkel, elképzelésekkel, álmokkal :D
- "ifjú titánok" :twisted: :wink: (na jó, ez csak a vicc kedvéért)

A pályázathoz kérünk egy
legalább egyoldalas munkatervet gépelve, melyben kifejti elképzeléseit, terveit, stb., amit elküld a gandalf@tolkien.hu címre!

A munkaterv és a pályázás határideje:
2006. szeptember 17. vasárnap éjfél!

Brisa bárkinek szívesen segít a pályázat elkészítésében, bevezeti őt a munkába, elmagyarázza a dolgokat, szóval csak bátran jelentkezzetek! :) ))

köszönettel a Tolkien.HU nevében:
Gandalf

Több
18 éve 2 hónapja #299948 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hát igen, ma reggel hallottam a rádióban egy csillagászt aki mondta, hogy bulvár kacsa az egész Mars-közelség, mivel a bolygó éppen a Nap túloldalán van.
2003ban volt a közelség.

Egyébként - tudtommal . kb 2012 ben lesz közel megint. Legalábbis a tervezett Marsraszállás alapján gondolom.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 2 hónapja #299944 Írta: Rion Pendragon
Rion Pendragon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
és ez mért is jó nekünk? :roll:

Több
18 éve 2 hónapja #299934 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ben Kenobi írta:

Ethuil írta:

Olorin.papa írta: Most hallottam, hogy ebben a hónapban a mars nagyon közel kerűl a Földhöz.
27-én lessz a legközelebb, :P

Én is hallottam, készülünk is mars-nézőbe :D

Mars: újabb augusztusi vaklárma :)

Imádom a kacsákat... kíváncsi vagyok a barátom véleményére, ha megmutatom neki... szegény csalódott lesz...

[size=9:2a8mya8e]Csak tudnám, hogy az öreg nénike, aki az infót szolgáltatta a barátomnak, honnan szedte :mrgreen: [/size]

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 4.970 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére