- Köszönetek: 0
BESZÉLGETŐS topic
- Arzeen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Alison West írta: Mi van mostanában..? Hullanak a híres emberek
Meghalt Steve Irwin, a híres krokodilvadász..
index.hu/tech/tudomany/uhjst060904/
Már a tv-ben is volt, valamelyik izében (aktívfókusz). Kicsit eszelős ember volt, de legalább úgy hunyt el, hogy azzal foglalkozott, amit szeretett.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ben
- Nem elérhető
Ősz van...Alison West írta: Mi van mostanában..? Hullanak a híres emberek
[size=9:3aac4h45]Khm, elnézést, kihagyhatatlan volt... [/size]
Nem ismertem, dmindazonáltal béke poraira..
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Alison West
- Nem elérhető
Meghalt Steve Irwin, a híres krokodilvadász..
index.hu/tech/tudomany/uhjst060904/
Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Én nem leszólni akartam a csapatot, mert nagy dolog amit ők csinálnak, és én sem tudnám jobban megcsinálni mint Ők (talán még tized annyira sem),
Valamikor láttam egy Alain Delon riportot, és Ő beszélt a film- és a színházi szinészet közötti külömbségről ami sokkal több, mint azt gondolnák az ember
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Namarie
- Nem elérhető
Faludy György nyugodjék békében, és tisztelet övezze emlékét.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Kállai Feri bácsi pedig kórházba került.Alison West írta: Meghalt Faludy György
index.hu/kultur/faludy0902
"Well, I'm back."
- Alison West
- Nem elérhető
Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.
- Ben
- Nem elérhető
Nincs mit.Snuffles írta: Jé, Írország területén volt az a nagy normann bevonulódás. Hmhm.
Köszönöm a választ
De inkább az Angol Királyság területén, Írország picit odébb van.
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Jé, Írország területén volt az a nagy normann bevonulódás. Hmhm.Ben Kenobi írta: (Most felmerült bennem, hogy akkor mi van Hódító Vilmossal, de rájöttem, hogy ő normann volt, akkor lehetséges... )
Köszönöm a választ
"Well, I'm back."
- Ben
- Nem elérhető
Tudtommal párja, az biztos. Azt, hogy latin-germán eredetű-e nem tudom, egyszer egy az angol nyelv történetéről szóló filmben azt hallottam, h a XVI-XVII. században vette át a nyelv a franciából, de lehet, hogy valamivel keverem... (Most felmerült bennem, hogy akkor mi van Hódító Vilmossal, de rájöttem, hogy ő normann volt, akkor lehetséges... )Snuffles írta: Kérdésem lenne hozzátok. A William ugyanúgy latin-germán eredetű, mint magyar párja, a Vilmos? (Sőt, egyáltalán párja?)
(A trágár szavak nagy része viszont holland eredetű, ezt megjegyeztem. )
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Rabyn: a Fazekasról hallottam pár dolgot, de sajnos semmi jót. Állítólag (mivel volt osztálytárstól hallottam) a diákközösség és a tanári kar sem a legjobb, legösszetartóbb, de a tanítási módszerekről nem tudok mondani semmit.
Az Apáczait és az Eötvöst viszont sokan dicsérik, de ezt is embere válogatja, úgyhogy nem tudom, ezzel a két mondattal mennyit tudtam segíteni...
"Well, I'm back."
- Rabyn
- Nem elérhető
Than Károly gimi
Csík Ferenc ált.isk és gimn
Apáczai Csere János gimi
Eötvös gimi
Madách Imre gimi
Fazekas Mihály gimi
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Finwe
- Nem elérhető
Megváltozott a telefonszámom:
06/30/239-9917
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Ha van valaki aki jutányos áron tudást verne a fejembe egy 1-1,5 hónap alatt amivel a hétköznapi életben elboldogulok, vagy van ismerőse aki megtenné, esetleg ajánlana nekem valamit, megköszönném.
Elérhetőségeim: mobil, emil, prvivi, MSN... nagyon megköszönném ha segítenétek, elég sürgős.
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Annis
- Nem elérhető
Segítséget szeretnék kérni... Ha valakinek van Pécsen olyan fotós ismerőse (vagy netán ő maga az) aki hajlandó lenne kamarai tanulószerződéssel egy lelkes fényképésztanoncot maga mellé venni nagyon kérem hogy írjon egy privit nekem.
Elég sürgős az ügy mert így is csak hosszas könyörgéssel járhatok az elméleti képzésre a suliba (természetesen szerződés nélkül még csak félhivatalosan így akármikor elküldhetnek...)
Életet mentene aki segít úgyhogy előre is köszönöm...
Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
[size=9:15skodvj](Persze lehet, hogy az csábítóbb, hogy jövő nyáron összefut velem a lelkes musicalrajongó, ha jön )[/size]
javítás: időpont: csak június 30-a. bocsánat, azt hittem, nemcsak egyszeri lesz. (
"Well, I'm back."
- Tünde
- Nem elérhető
Mírrand / Verinen Enkeli írta: Jelentem, a töri vizsga abszolválva! Már csak az éreccségire kell rettegnem... :crap:
Tünde: Lol, az ofő végig azzal a plüsspacival játszott, amit tőled kaptam ^_^ Ha zöldségeltem, lefordult a térdéről, ha tündököltem, tapsolt...komolyan volt ám véve a dolog ^_^
Mondjuk így is megizzasztott pár kérdéssel... De túl vagyok rajta és a lécc is helyén maradt...most végre leülök megnézni egy filmet egy sör és egy tál sajtos spagetti társaságában
gartulagratulagratula - éljenek a lovak
és érettségire is tessék vinni - ha már egyszer bevállt...
- Mírrand / Verinen Enkeli
- Nem elérhető
Tünde: Lol, az ofő végig azzal a plüsspacival játszott, amit tőled kaptam ^_^ Ha zöldségeltem, lefordult a térdéről, ha tündököltem, tapsolt...komolyan volt ám véve a dolog ^_^
Mondjuk így is megizzasztott pár kérdéssel... De túl vagyok rajta és a lécc is helyén maradt...most végre leülök megnézni egy filmet egy sör és egy tál sajtos spagetti társaságában
"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"
- Tünde
- Nem elérhető
Rabyn írta: És ha nem sikerül egy kedves baráti fenékenrúgást is kapni fogsz.
ha viszont sikerül akkor oktoberben az érettségi után meghívlak valamire.
ehhez csatlakozom :evil3: és nagyon szurk :bounce: :bounce: :bounce:
- Toma gazda
- Nem elérhető
Mírrand / Verinen Enkeli írta: Szorítsatok holnapra!!! Ha ezt a vizsgát elbukom, toszhatom az ötvös-képzőt, a következő évet és csak úgy mellesleg a lakbérkiegészítést...brr...nem költözök vissza anyámékhoz...para...
Bennem bízhatsz
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Rabyn
- Nem elérhető
ha viszont sikerül akkor oktoberben az érettségi után meghívlak valamire.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Mírrand / Verinen Enkeli
- Nem elérhető
"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"
- Toma gazda
- Nem elérhető
Regisztráljatok és szavazzatok nyomjuk le Stephen Colbertet az Amerikai humoristát
Szavazzatok a PAtó Pálra avagy a Szent koronára
: :geek:
:geek: :
- Leia
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
remélem akad itt olyan ember, aki imádja a sárkányokat! nos, van egy fórumunk, és várjuk a sárkányimádókat! dragonfanclub.uw.hu -- a fórum már üzemel!
"I hope life is good for you.."
- Gandalf
- Nem elérhető
A Tolkien.HU új főszerkesztőt keres, aki koordinálja és irányítja a szerkesztőségi munkát, gondoskodik a lap rendszeres frissüléséről, a szerkesztőség munkáját összefogja és segíti a Magyar Tolkien Társaságon belüli információáramlás zavartalan működését.
Elsősorban olyanok jelentkezését várjuk a posztra, akik...
- aktív (rendszeres tagdíjfizető) tagjai az Egyesületnek
- aktív és rendszeres fórumozók a Tolkien.HU-n
- van állandó internethozzáférésük
- van idejük és energiájuk a munkára
- van már szerkesztői, újságírói, főszerkesztői vagy hasonló tapasztalatuk a Tolkien.HU-nál, a Lassi Laurie-nál vagy egyéb médiumoknál
- tudnak együttműködni, csapatban dolgozni másokkal
- kreatívak, tele vannak ötletekkel, elképzelésekkel, álmokkal
- "ifjú titánok" (na jó, ez csak a vicc kedvéért)
A pályázathoz kérünk egy
legalább egyoldalas munkatervet gépelve, melyben kifejti elképzeléseit, terveit, stb., amit elküld a gandalf@tolkien.hu címre!
A munkaterv és a pályázás határideje:
2006. szeptember 17. vasárnap éjfél!
Brisa bárkinek szívesen segít a pályázat elkészítésében, bevezeti őt a munkába, elmagyarázza a dolgokat, szóval csak bátran jelentkezzetek! ))
köszönettel a Tolkien.HU nevében:
Gandalf
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
2003ban volt a közelség.
Egyébként - tudtommal . kb 2012 ben lesz közel megint. Legalábbis a tervezett Marsraszállás alapján gondolom.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rion Pendragon
- Nem elérhető
- Arzeen
- Nem elérhető
Ben Kenobi írta:
Mars: újabb augusztusi vaklármaEthuil írta:
Olorin.papa írta: Most hallottam, hogy ebben a hónapban a mars nagyon közel kerűl a Földhöz.
27-én lessz a legközelebb,
Én is hallottam, készülünk is mars-nézőbe
Imádom a kacsákat... kíváncsi vagyok a barátom véleményére, ha megmutatom neki... szegény csalódott lesz...
[size=9:2a8mya8e]Csak tudnám, hogy az öreg nénike, aki az infót szolgáltatta a barátomnak, honnan szedte [/size]