BESZÉLGETŐS topic

Több
18 éve 1 hónapja #301951 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Vannak sztárok akiknek nem biztos hogy használ az ismeretsége

Hát hogy ne használna. Jelmezes felvonulásnál 1-2 orkjelölt mindig jól jöhet :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 1 hónapja #301938 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem akarok ilyen druszát az ismerőseim közé :wink: :lol:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 1 hónapja #301936 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Mírrand / Verinen Enkeli írta: Híreket mondunk: Iwiw-en az MTT-t bejelölte Kiszel Tünde...juj...(gondolom nem az eredeti, de akkor is...yakk)

Vannak sztárok akiknek nem biztos hogy használ az ismeretsége.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 1 hónapja #301931 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Snuffles írta: www.hocipo.hu/images/stories/content/2006/2006-18-guny.jpg

:eek4:

Amúgy ne légy gonosz, lehet hogy látta a filmeket meg a könyvet! :wink:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
18 éve 1 hónapja #301930 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tolkien és Kiszel Tündibündi kb így függ össze: www.hocipo.hu/images/stories/con ... 8-guny.jpg
Nem olvasom a Hócipőt amúgy gyakran, de ma valamiért arra jártam és voilá :) )

"Well, I'm back."

Több
18 éve 1 hónapja #301928 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hát.. ez igaz... bár van még pár sztár, akivel meggondolandó lenne ismertséget kötni... 8)

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 1 hónapja #301923 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Mírrand / Verinen Enkeli írta: Híreket mondunk: Iwiw-en az MTT-t bejelölte Kiszel Tünde...juj...(gondolom nem az eredeti, de akkor is...yakk)

Hát meggondolandó egy olyan nagy sztár barátságát, resp. ismeretségét elfogadni... :D

Több
18 éve 1 hónapja #301922 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Híreket mondunk: Iwiw-en az MTT-t bejelölte Kiszel Tünde...juj...(gondolom nem az eredeti, de akkor is...yakk)

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"

Több
18 éve 1 hónapja #301825 Írta: Snufi

Noredhel írta: Jövő héten a főiskolai rádiónkban a Profról fogok beszélni, szóval aki Szombathely környéki és tudja fogni a Berzsenyi rádióját, kedd du. négykor hallgathatja :lol: . Évfolyamtársaim kértek meg rá.

Áá, hétvégén jártam Szombathelyen, eredetileg Kőszegen voltam, de igazán maradtam volna én keddig akárhol, ahol nincs suli :D Főleg, hogy tíz perc múlva négy...

"Well, I'm back."

Több
18 éve 1 hónapja #301761 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Üdv, emberek!

Jövő héten a főiskolai rádiónkban a Profról fogok beszélni, szóval aki Szombathely környéki és tudja fogni a Berzsenyi rádióját, kedd du. négykor hallgathatja :lol: . Évfolyamtársaim kértek meg rá.

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
18 éve 1 hónapja #301727 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Aki szeretne jönni Kismarosra az jelezzen Cueddonak!

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
18 éve 1 hónapja #301726 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dreamer_KF írta: dojo.fi/%7Erancid/loituma__.swf

Ez olyan ismerős valahonnan.. :)

Tábor?:D

Már rég hallottam! :wink:

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Több
18 éve 1 hónapja #301703 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!

Gyors és lelkes segítő kezekre és elmékre, toll-, illetve billentyűkoptató ujjakra lenne szükségem.

Az október végi, tatai rendezvényre kell összehoznunk egy igencsak friss Lassit.

Várok tehát,

- interjúalanyra ötletet, és 'kivitelezőt';
- olyan együttesről szóló cikket, aminek kimutatható kötődése van Tolkien-hoz (együttes rövid története, munkássága, albumai, stílusuk elemzése, Tolkien-i vonal a zenéjükben) - bármilyen műfaj lehet;
- színvonalas, szellemes humoros irományt - ha nem jön, folytatjuk a Valinori kalandot;
- irodalmi alkotások (versek, novellák, mesék, színművek) részleteit vagy egészét - ezek lehetnek saját vagy más szerzők munkái, ami fontos, hogy a publikációhoz minden esetben szükséges az író engedélye!;
- bármilyen, az MTT elmúlt kb fél évéhez kapcsolódó élmény tapasztalat beszámolóját.

A fentieken kívül szívesen látunk akármilyen friss, jó cikk-ötletet - de főleg a megvalósulásukat.

Konkrét határidőt egyelőre nem kaptam, de mivel a rostálás, tördelés, lektorálás is mind időt vesz el, és a rendezvény, amire el kell készününk, október utolsó hétvégéjén lesz, igyekeznünk kell.

Legyen tehát a határidő október 12.,
a cím: morgana@tolkien.hu.

Nagyon kérem, hogy tényleg csak az ígérjen, aki meg is valósítja időre a cikket!!

Minden segítséget előre is köszönök!

Üdv,
Morgana

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
18 éve 1 hónapja #301670 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ancalima Anarórë írta: www.starz.com/features/bunnyclub/ring/index.html

Csak erős idegzetűeknek.

Ezt igazán nem kellett volna..Most hogyan fogok aludni?! Az istenekre, gondolhattál volna ránk, kíváncsi gyermekekre is!!!;)

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
18 éve 1 hónapja #301660 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
18 éve 1 hónapja #301625 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Van valakinek sok Lara Fabian száma? Az egyik osztálytársamnak kéne, és csak a francia számok érdekelné őt! Ha valakinek van, légyszi dobjon meg egy privivel!

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
18 éve 1 hónapja #301515 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
ez nagyon édes :) (ajánlom bnőmnek aki manga/anime és karaoke mániás...)

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
18 éve 1 hónapja #301510 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
dojo.fi/%7Erancid/loituma__.swf

Ez olyan ismerős valahonnan.. :)

Tábor?:D

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
18 éve 1 hónapja #301496 Írta: Snufi

Rabyn írta: csak egy kérdés: ha miért minősül politiai beszélgetésnek ha valaki beírja, hogy "nyugi pesten nincsen forradalom" ? szvsz ez csak hír, nincsen mögöttes tartalma.

Szerintem sincs. Ennek semmi köze a politikához, egy állapotra utalt, arra a káoszra, amit az a jópár ember okozott akkor éjjel. Helyzetjelentés. De nekem mindegy, miért cenzúráztok.

"Well, I'm back."

Több
18 éve 1 hónapja #301485 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Grion írta:

Snuffles írta:

Grion írta: Csak mellékesen kérdezem: nem ismerős valakinek valahonnan a nevem? Mármint a Grion. Csak mert én találtam ki, legalábbis azt hiszem, mert később találtam egy nagyon hasonló nevet,k és lehet, h tudat alatt arról vettem...

kábé fél percig mondogattam és így most az avanglion napszemüvegmárkára emlékeztet... ^^

Kicsit nagyon megkésve, de törve nem: a Babó térképein találtam meg a választ. Van egy ilyen város vagy mi a szösz Tóváros mellett, hogy Girion. Csak azért kérdeztem, mert úgy gondoltam, nem én vok az egyedüli okoska... :D

Nem, nézd csak meg azt a térképet mégegyszer! Girion Völgyvárosnak (más fordításban Völgyvidék vagy Suhatag, angolul Dale) volt az Ura, ő volt Bard felmenője.

Több
18 éve 1 hónapja #301483 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
csak egy kérdés: ha miért minősül politiai beszélgetésnek ha valaki beírja, hogy "nyugi pesten nincsen forradalom" ? szvsz ez csak hír, nincsen mögöttes tartalma.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 1 hónapja #301447 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én szeretek politizálni, de támogatom Telecontárt! Élőben, mailben, blogon - kommentben, msn-en bármikor. De itt nem!!!

Több
18 éve 1 hónapja #301433 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gyerekek, nekem is megvan a nagyon határozott véleményem, de a tolkien.hu nem ad teret a politikai jellegű eszmecseréknek - még a békéseknek sem. Ezért kérlek titeket, valahol máshol folytassátok ezt az eszmecserét.

Több
18 éve 1 hónapja #301426 Írta: Grion
Grion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Snuffles írta:

Grion írta: Csak mellékesen kérdezem: nem ismerős valakinek valahonnan a nevem? Mármint a Grion. Csak mert én találtam ki, legalábbis azt hiszem, mert később találtam egy nagyon hasonló nevet,k és lehet, h tudat alatt arról vettem...

kábé fél percig mondogattam és így most az avanglion napszemüvegmárkára emlékeztet... ^^

Kicsit nagyon megkésve, de törve nem: a Babó térképein találtam meg a választ. Van egy ilyen város vagy mi a szösz Tóváros mellett, hogy Girion. Csak azért kérdeztem, mert úgy gondoltam, nem én vok az egyedüli okoska... :D

A bánat, amely néma, addig suttog a szívhez, amíg az megszakad.

Több
18 éve 1 hónapja #301411 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Snuffles írta: Nekem a fekete öltöny tetszik, és a hófehér menyasszonyi ruha. Najó, lehet valami halvány barackos árnyalata, de szigorúan nem rózsaszín, nem kék, nem zöld, meg semmilyen efféle vattacukros szín. Tudom, unalmas liba vagyok :D

A barack pont hogy vattacukorszín :D
Kövezzetek meg, fiúk, de nekem a csokornyakkendő annyira tetszik! Sőt: azt is jó ötletnek tartom, hogy egy fiú szmokingban házasodjon. Menyasszonyi ruhának meg szép a fényes ezüstösfehér, a kékesfehér sőt a törtfehér, a krémszínű is. Második esküvőre valóban nem illik a fehér, de ha már itt tartunk, nekem egy lány kifejtette, hogy azért nem fog hófehér, hanem tört- v krémfehér ruhában oltár elé állni, mert már nem szűz.

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
18 éve 1 hónapja #301374 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Még áprilisban az az elvetemült ötlet merült fel néhányunkban, hogy ki kellene próbálni a jógát, mint a testi-lelki megújulás és fejlődés eszközét.

Úgy tűnik, hogy sikerült találnunk egy megfelelő (nemzetközi diplomával rendelkező) jóga oktatót (Ring anyukáját), aki hajlandó lenne egy többé-kevésbé zárt körű, magánjellegű jógaoktatást indítani.

Még semmi sem végleges, de előre láthatóan hetente egy alkalommal lenne 2 órás foglalkozás. A havi díj (4 alkalom) 4800 Ft - egy-egy 2 órás foglalkozás 1200 Ft - ez naggyon olcsó...

Helyszín: Hurok utca 11. Zöldkakas Gimnázium.
(A 3-as metróról a Pöttyös utcai megállónál kell leszállni. A lakótelepre kell besétálni.)

A dolog akkor fog elindulni, ha stabilan lesz legalább 8-10 ember, aki folyamatosan el tud járni, és befizeti a részvételi díjat.

Az őszi sorozat első megbeszélése 2006. szeptember 21-én 19 órakor lesz.
Előreláthatóan a foglalkozások is csütörtökönként lesznek 19 és 21 óra között, de ez jelentős tömegnyomásra még módosítható.

Az első alkalommal megbeszéljük meg a T. érdeklődökkel, hogy mi is ez, hogy működik, milyen időpont lenne jó mindenkinek, stb., és egyben ez lesz az első hivatalos foglalkozás.

Már erre az alkalomra is érdemes hozni némi felszerelést, ami később is kell majd: polifóm, vékony takaró, vagy vastagabb lepedő (a lazításokhoz, illetve meditációkhoz), könnyű, sportos ruházat (pl.: szabadidő alsó, póló).

A tanfolyam Swami Maheshwarananda indiai származású jóga mester "Jóga a mindennapi életben" rendszere szerint zajlik. Erről az irányzatról részletes információkat olvashattok: www.joga.hu/

Röviden a lényeg (az én - talán nem legpontosabb - interpretációmban): A jóga ősi indiai fizikai/szellemi/lelki kondicionálásra kifejlesztett spirituális rendszer. Eredeti célja a legbelső önvaló (atma) megtalálása, kiteljesítése, a kozmikus önvalóval való misztikus egyesülés.
Ezen legmagasabb szintű önmegvalósított állapotba való eljutáshoz a tanítás szerint a meditáció vezethet el, azonban a meditáció előtt még egy sor lépcsőfokot kell bejárni a tanítványnak. Az alacsonyabb szintek elsősorban a test és a szellem a meditációhoz szükséges megfelelő állapotba hozatalára irányuló testi gyakorlatok (ászanák), legzőgyakorlatok és lazítógyakorlatok gyakorlásából állnak. Ezek önmagában is rendkívül jó hatásúak a testi egészség, a lelki béke és a szellemi tisztaság elérése szempontjából, ezért gyakorolják oly sokan... Ezt a kezdő szintet mindenki, világnézeti kötöttségektől mentesen, a hindu vallási hagyományba való bekapcsolódás nélkül végezheti.

Akit érdekel a dolog az jöjjön el.

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
18 éve 1 hónapja #301373 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Snuffles írta:

Ben Kenobi írta:

gillz írta: És ezek szép színek :D

Csak esküvői ruhának csöppet furcsa, nem? :D Mondjuk nekem spec. a világosszürke öltönyök se tetszenek (ha már végső soron uniformisok, meg effélék a téma :) ). :P

Nekem a fekete öltöny tetszik, és a hófehér menyasszonyi ruha. Najó, lehet valami halvány barackos árnyalata, de szigorúan nem rózsaszín, nem kék, nem zöld, meg semmilyen efféle vattacukros szín. Tudom, unalmas liba vagyok :D

Szerintem is a feket passzentos a fehérrel :D

Több
18 éve 1 hónapja #301365 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
a kék az széééééééééééééép

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
18 éve 1 hónapja #301361 Írta: Snufi

Ben Kenobi írta:

Csak esküvői ruhának csöppet furcsa, nem? :D Mondjuk nekem spec. a világosszürke öltönyök se tetszenek (ha már végső soron uniformisok, meg effélék a téma :) ). :P

Nekem a fekete öltöny tetszik, és a hófehér menyasszonyi ruha. Najó, lehet valami halvány barackos árnyalata, de szigorúan nem rózsaszín, nem kék, nem zöld, meg semmilyen efféle vattacukros szín. Tudom, unalmas liba vagyok :D

"Well, I'm back."

Több
18 éve 1 hónapja #301358 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.490 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére