- Köszönetek: 0
BESZÉLGETŐS topic
- Finwe
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Hát hogy ne használna. Jelmezes felvonulásnál 1-2 orkjelölt mindig jól jöhetVannak sztárok akiknek nem biztos hogy használ az ismeretsége
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Mírrand / Verinen Enkeli írta: Híreket mondunk: Iwiw-en az MTT-t bejelölte Kiszel Tünde...juj...(gondolom nem az eredeti, de akkor is...yakk)
Vannak sztárok akiknek nem biztos hogy használ az ismeretsége.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
:eek4:Snuffles írta: www.hocipo.hu/images/stories/content/2006/2006-18-guny.jpg
Amúgy ne légy gonosz, lehet hogy látta a filmeket meg a könyvet!
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Nem olvasom a Hócipőt amúgy gyakran, de ma valamiért arra jártam és voilá )
"Well, I'm back."
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Arzeen
- Nem elérhető
Mírrand / Verinen Enkeli írta: Híreket mondunk: Iwiw-en az MTT-t bejelölte Kiszel Tünde...juj...(gondolom nem az eredeti, de akkor is...yakk)
Hát meggondolandó egy olyan nagy sztár barátságát, resp. ismeretségét elfogadni...
- Mírrand / Verinen Enkeli
- Nem elérhető
"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Áá, hétvégén jártam Szombathelyen, eredetileg Kőszegen voltam, de igazán maradtam volna én keddig akárhol, ahol nincs suli Főleg, hogy tíz perc múlva négy...Noredhel írta: Jövő héten a főiskolai rádiónkban a Profról fogok beszélni, szóval aki Szombathely környéki és tudja fogni a Berzsenyi rádióját, kedd du. négykor hallgathatja . Évfolyamtársaim kértek meg rá.
"Well, I'm back."
- Noredhel
- Nem elérhető
Jövő héten a főiskolai rádiónkban a Profról fogok beszélni, szóval aki Szombathely környéki és tudja fogni a Berzsenyi rádióját, kedd du. négykor hallgathatja . Évfolyamtársaim kértek meg rá.
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Toma gazda
- Nem elérhető
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Ille Lórien
- Nem elérhető
Dreamer_KF írta: dojo.fi/%7Erancid/loituma__.swf
Ez olyan ismerős valahonnan..
Tábor?
Már rég hallottam!
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Gyors és lelkes segítő kezekre és elmékre, toll-, illetve billentyűkoptató ujjakra lenne szükségem.
Az október végi, tatai rendezvényre kell összehoznunk egy igencsak friss Lassit.
Várok tehát,
- interjúalanyra ötletet, és 'kivitelezőt';
- olyan együttesről szóló cikket, aminek kimutatható kötődése van Tolkien-hoz (együttes rövid története, munkássága, albumai, stílusuk elemzése, Tolkien-i vonal a zenéjükben) - bármilyen műfaj lehet;
- színvonalas, szellemes humoros irományt - ha nem jön, folytatjuk a Valinori kalandot;
- irodalmi alkotások (versek, novellák, mesék, színművek) részleteit vagy egészét - ezek lehetnek saját vagy más szerzők munkái, ami fontos, hogy a publikációhoz minden esetben szükséges az író engedélye!;
- bármilyen, az MTT elmúlt kb fél évéhez kapcsolódó élmény tapasztalat beszámolóját.
A fentieken kívül szívesen látunk akármilyen friss, jó cikk-ötletet - de főleg a megvalósulásukat.
Konkrét határidőt egyelőre nem kaptam, de mivel a rostálás, tördelés, lektorálás is mind időt vesz el, és a rendezvény, amire el kell készününk, október utolsó hétvégéjén lesz, igyekeznünk kell.
Legyen tehát a határidő október 12.,
a cím: morgana@tolkien.hu.
Nagyon kérem, hogy tényleg csak az ígérjen, aki meg is valósítja időre a cikket!!
Minden segítséget előre is köszönök!
Üdv,
Morgana
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Ancalima Anarórë írta: www.starz.com/features/bunnyclub/ring/index.html
Csak erős idegzetűeknek.
Ezt igazán nem kellett volna..Most hogyan fogok aludni?! Az istenekre, gondolhattál volna ránk, kíváncsi gyermekekre is!!!
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Panni
- Nem elérhető
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Altaris
- Nem elérhető
Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Szerintem sincs. Ennek semmi köze a politikához, egy állapotra utalt, arra a káoszra, amit az a jópár ember okozott akkor éjjel. Helyzetjelentés. De nekem mindegy, miért cenzúráztok.Rabyn írta: csak egy kérdés: ha miért minősül politiai beszélgetésnek ha valaki beírja, hogy "nyugi pesten nincsen forradalom" ? szvsz ez csak hír, nincsen mögöttes tartalma.
"Well, I'm back."
- Gandalf
- Nem elérhető
Nem, nézd csak meg azt a térképet mégegyszer! Girion Völgyvárosnak (más fordításban Völgyvidék vagy Suhatag, angolul Dale) volt az Ura, ő volt Bard felmenője.Grion írta:
Kicsit nagyon megkésve, de törve nem: a Babó térképein találtam meg a választ. Van egy ilyen város vagy mi a szösz Tóváros mellett, hogy Girion. Csak azért kérdeztem, mert úgy gondoltam, nem én vok az egyedüli okoska...Snuffles írta:
kábé fél percig mondogattam és így most az avanglion napszemüvegmárkára emlékeztet... ^^Grion írta: Csak mellékesen kérdezem: nem ismerős valakinek valahonnan a nevem? Mármint a Grion. Csak mert én találtam ki, legalábbis azt hiszem, mert később találtam egy nagyon hasonló nevet,k és lehet, h tudat alatt arról vettem...
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
- Telcontar
- Nem elérhető
- Grion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Snuffles írta:
kábé fél percig mondogattam és így most az avanglion napszemüvegmárkára emlékeztet... ^^Grion írta: Csak mellékesen kérdezem: nem ismerős valakinek valahonnan a nevem? Mármint a Grion. Csak mert én találtam ki, legalábbis azt hiszem, mert később találtam egy nagyon hasonló nevet,k és lehet, h tudat alatt arról vettem...
Kicsit nagyon megkésve, de törve nem: a Babó térképein találtam meg a választ. Van egy ilyen város vagy mi a szösz Tóváros mellett, hogy Girion. Csak azért kérdeztem, mert úgy gondoltam, nem én vok az egyedüli okoska...
A bánat, amely néma, addig suttog a szívhez, amíg az megszakad.
- Artemisz
- Nem elérhető
Snuffles írta: Nekem a fekete öltöny tetszik, és a hófehér menyasszonyi ruha. Najó, lehet valami halvány barackos árnyalata, de szigorúan nem rózsaszín, nem kék, nem zöld, meg semmilyen efféle vattacukros szín. Tudom, unalmas liba vagyok
A barack pont hogy vattacukorszín
Kövezzetek meg, fiúk, de nekem a csokornyakkendő annyira tetszik! Sőt: azt is jó ötletnek tartom, hogy egy fiú szmokingban házasodjon. Menyasszonyi ruhának meg szép a fényes ezüstösfehér, a kékesfehér sőt a törtfehér, a krémszínű is. Második esküvőre valóban nem illik a fehér, de ha már itt tartunk, nekem egy lány kifejtette, hogy azért nem fog hófehér, hanem tört- v krémfehér ruhában oltár elé állni, mert már nem szűz.
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Úgy tűnik, hogy sikerült találnunk egy megfelelő (nemzetközi diplomával rendelkező) jóga oktatót (Ring anyukáját), aki hajlandó lenne egy többé-kevésbé zárt körű, magánjellegű jógaoktatást indítani.
Még semmi sem végleges, de előre láthatóan hetente egy alkalommal lenne 2 órás foglalkozás. A havi díj (4 alkalom) 4800 Ft - egy-egy 2 órás foglalkozás 1200 Ft - ez naggyon olcsó...
Helyszín: Hurok utca 11. Zöldkakas Gimnázium.
(A 3-as metróról a Pöttyös utcai megállónál kell leszállni. A lakótelepre kell besétálni.)
A dolog akkor fog elindulni, ha stabilan lesz legalább 8-10 ember, aki folyamatosan el tud járni, és befizeti a részvételi díjat.
Az őszi sorozat első megbeszélése 2006. szeptember 21-én 19 órakor lesz.
Előreláthatóan a foglalkozások is csütörtökönként lesznek 19 és 21 óra között, de ez jelentős tömegnyomásra még módosítható.
Az első alkalommal megbeszéljük meg a T. érdeklődökkel, hogy mi is ez, hogy működik, milyen időpont lenne jó mindenkinek, stb., és egyben ez lesz az első hivatalos foglalkozás.
Már erre az alkalomra is érdemes hozni némi felszerelést, ami később is kell majd: polifóm, vékony takaró, vagy vastagabb lepedő (a lazításokhoz, illetve meditációkhoz), könnyű, sportos ruházat (pl.: szabadidő alsó, póló).
A tanfolyam Swami Maheshwarananda indiai származású jóga mester "Jóga a mindennapi életben" rendszere szerint zajlik. Erről az irányzatról részletes információkat olvashattok: www.joga.hu/
Röviden a lényeg (az én - talán nem legpontosabb - interpretációmban): A jóga ősi indiai fizikai/szellemi/lelki kondicionálásra kifejlesztett spirituális rendszer. Eredeti célja a legbelső önvaló (atma) megtalálása, kiteljesítése, a kozmikus önvalóval való misztikus egyesülés.
Ezen legmagasabb szintű önmegvalósított állapotba való eljutáshoz a tanítás szerint a meditáció vezethet el, azonban a meditáció előtt még egy sor lépcsőfokot kell bejárni a tanítványnak. Az alacsonyabb szintek elsősorban a test és a szellem a meditációhoz szükséges megfelelő állapotba hozatalára irányuló testi gyakorlatok (ászanák), legzőgyakorlatok és lazítógyakorlatok gyakorlásából állnak. Ezek önmagában is rendkívül jó hatásúak a testi egészség, a lelki béke és a szellemi tisztaság elérése szempontjából, ezért gyakorolják oly sokan... Ezt a kezdő szintet mindenki, világnézeti kötöttségektől mentesen, a hindu vallási hagyományba való bekapcsolódás nélkül végezheti.
Akit érdekel a dolog az jöjjön el.
- Arzeen
- Nem elérhető
Snuffles írta:
Nekem a fekete öltöny tetszik, és a hófehér menyasszonyi ruha. Najó, lehet valami halvány barackos árnyalata, de szigorúan nem rózsaszín, nem kék, nem zöld, meg semmilyen efféle vattacukros szín. Tudom, unalmas liba vagyokBen Kenobi írta:
Csak esküvői ruhának csöppet furcsa, nem? Mondjuk nekem spec. a világosszürke öltönyök se tetszenek (ha már végső soron uniformisok, meg effélék a téma ).gillz írta: És ezek szép színek
Szerintem is a feket passzentos a fehérrel
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Nekem a fekete öltöny tetszik, és a hófehér menyasszonyi ruha. Najó, lehet valami halvány barackos árnyalata, de szigorúan nem rózsaszín, nem kék, nem zöld, meg semmilyen efféle vattacukros szín. Tudom, unalmas liba vagyokBen Kenobi írta:
Csak esküvői ruhának csöppet furcsa, nem? Mondjuk nekem spec. a világosszürke öltönyök se tetszenek (ha már végső soron uniformisok, meg effélék a téma ).gillz írta: És ezek szép színek
"Well, I'm back."
- Ben
- Nem elérhető
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.