BESZÉLGETŐS topic

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
18 éve 4 hónapja #296396 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Fédra, és ha kiírnád magadból? Nem feltétlen irodalmi ambíciókkal, csak úgy... nekem már bejött

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 4 hónapja #296394 Írta: Eglarcarien
Eglarcarien válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Phaedra/Namarie írta: Emberek, az utóbbi napokban ölni tudnék. Küldjetek nekem, pls, nyugató energiákat, még miel?tt széttépek valakit!!!

Felhúzták a noldát baromsággal...

Hát, tapasztalataim szerint a fizikai meger?ltetés is gyógyítja az ilyesmit. Valami jó, hajtós edzés, vagy több kilométer futás (vagy versenyfutás a kutyáddal, ha van), esetleg felajánlani a költözköd? szomszédnak, hogy leviszed a nagy ruhásszekrényt a teherautóhoz... 8)

[size=9:18zqqlxy]Vagy cuccuje, és akkor a rád zúduló hideg es?t?l megnyugszol. :twisted: (bocs, ezt nem bírtam kihagyni :oops: )[/size]

Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 4 hónapja #296393 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Nahát _Neo te még élsz?:DD

_Neo él, macska nem :P

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 4 hónapja #296383 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nahát _Neo te még élsz?:DD

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 4 hónapja #296340 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alyr Arkhon írta:

Felagund írta:

dracung írta: Amúgy képzeljétek, a cicusom már tök jól van, olyan mintha át sem ment volna rajta egy Astra, szóval minden happy!! :bounce: :bounce:

Az Astra jó kis kocsi 8)

Jó?

Hát itt a példa, még egy macskát se lehet vele rendesen elütni...

:D

(bocsánat és elnézést ezért de nem tudtam kihagyni)

/me utott el macskat Astraval. igenis lehet vele rendesen lapitani. alig tudtam kikaparni a macsekot a sarvedobol...

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
18 éve 4 hónapja #296339 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Phaedra/Namarie írta: Emberek, az utóbbi napokban ölni tudnék. Küldjetek nekem, pls, nyugató energiákat, még miel?tt széttépek valakit!!!

Keress egy agyatlan gyilkolós FPS játékot, állítsd be magad halhatatlanra és gyiiilkooolj.
Sokkal kisebb mellékhatásai vannak mintha él?ben tennéd :)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 4 hónapja #296334 Írta: Leia
Leia válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Valami nem stimmel még a fórummal... Már megint kétszer küldte el, amit írtam...

"I hope life is good for you.."

Több
18 éve 4 hónapja #296327 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hallgass valami zúzós, üvölt?s zenét és arra tombolj!
Esetleg sétálj egy nagyot!

Több
18 éve 4 hónapja #296326 Írta: Leia

Szúúúú-Száááá!!! :D

Több
18 éve 4 hónapja #296324 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

ha semmi nem segít
:arrow: menj egy kietlen helyre és üvölts (én ezt Remzyvel szoktam:D)
:arrow: vágj fölhöz már knem kell? tányérokat, de valami szeméttelepen, hogy ne kelljen takarítani
:arrow: csinálj valamit, amit nagyon szeretsz

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 4 hónapja #296322 Írta: Leia

Szúúúú-Száááá!!! :D

Több
18 éve 4 hónapja #296321 Írta: veramacska
veramacska válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Készits forró csokit! (El?tte gy?z?dj meg, tudsz e ilyet késziteni, nehogy felhuzd magad még jobban, ha nem, keress egy automatát inkább.)

"Érzem, hogy szabad vagyok, de tudom, hogy nem vagyok az."
/E. M. Cioran/

Több
18 éve 4 hónapja #296320 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Lélegezz!

(ez nem vicc!)

Our knees do not bend easily

Több
18 éve 4 hónapja #296319 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ó,jajj. Egyél/igyál vmi macskagyökér kivonatot! (Legalábbis azt mondják itt mellettem, h az nyugtató hatású)

Energia küldve!

"Similis simili gaudet"

Több
18 éve 4 hónapja - 18 éve 4 hónapja #296278 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Emberek, az utóbbi napokban ölni tudnék. Küldjetek nekem, pls, nyugató energiákat, még miel?tt széttépek valakit!!!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 4 hónapja #296173 Írta: Leia

Alyr Arkhon írta:
Jó?

Szegény macskám... Így kicikizni... gonoszka vagy! :D Nem ám!

Amúgy nekem nincs bajom az Astrával, bár kissé lomha, és tesóm Alfája valahogy jobban közelít a szívemhez, f?leg hogy egy sárkány díszeleg a motorháztetején, és hát aki nem tudná, én imádom a sárkányokat és rajongok értük! :D
Myvipen is megtaláltok (Varju Kitti), na ott aztán van minden az adatlapomon (Gy?r?k ura is természetesen, meg sárkányok!) :D :D:D

Ja igen, ezt már akartam mondani, hogy akik fenn vannak myvipen is, nyugodtan jelöljenek meg, csak írjátok oda, hogy itt tolkien.hu-n kik vagytok! :D Minél több GyU-rajongó ismer?söm van, annál jobb!! :pippin4:

Több
18 éve 4 hónapja - 18 éve 4 hónapja #296172 Írta: Leia
bocsi, itt valami nem jó...

Több
18 éve 4 hónapja #296137 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Snuffles írta:

Nimrocco mirimafea írta: Abszolút nem a témához kapcsolódik:

Találkoztam Eryvel tök spontán itt Szegeden a Tisza-parton :D
Annyira jó volt, MTT-sekkel mindenhol összefuthat az ember :wink:

én a múltkor a múzeumok éjszakáján futottam össze mtt-sekkel, de szegeden még soha, pedig múlthéten voltam. hümm :)

Én elég s?r?n vagyok Szegeden (gyakorlatilag suliid?ben állandóan), eddig mégis csak Lélivel találkoztam, meg egyszer láttam messzir?l Lamorakot, ja és egyszer eljött Nellas is. :P

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
18 éve 4 hónapja #296134 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nimrocco mirimafea írta: Abszolút nem a témához kapcsolódik:

én a múltkor a múzeumok éjszakáján futottam össze mtt-sekkel, de szegeden még soha, pedig múlthéten voltam. hümm :)

"Well, I'm back."

Több
18 éve 4 hónapja #296133 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Abszolút nem a témához kapcsolódik:

"Similis simili gaudet"

Több
18 éve 4 hónapja #296116 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Felagund írta:

dracung írta: Amúgy képzeljétek, a cicusom már tök jól van, olyan mintha át sem ment volna rajta egy Astra, szóval minden happy!! :bounce: :bounce:

Az Astra jó kis kocsi 8)

Jó?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 4 hónapja #296081 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Az Astra jó kis kocsi 8)

Our knees do not bend easily

Több
18 éve 4 hónapja #296061 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Éééééééééés 900!!! :dance: :mrgreen:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
18 éve 4 hónapja #295870 Írta: Leia
Végre van fórum! Minden nap automatikusan rámentem a tolkien.hu-ra, már úgy megszoktam.. és nem volt.. DE MOST MÁR VAN! Hurrá!!
:D :D

Amúgy képzeljétek, a cicusom már tök jól van, olyan mintha át sem ment volna rajta egy Astra, szóval minden happy!! :bounce: :bounce:

Több
18 éve 4 hónapja #295861 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Köszönjük a fórumot, és mindenki munkáját!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 4 hónapja #295851 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

A Synithos bemutatja:
Jelenetek Középföldér?l

Id?pont : 2006. július 10. 19:00
Helyszín : ZöldMacska Diákpince , Bp. VIII. Üll?i út 85. A 2006-os Tolkien Születésnapon már bemutatott, háromjelenetes el?adást kib?vítettük, és most egy hat jelenetb?l álló, önálló m?sort mutatunk be. Az est mindhárom korról szólni fog, és egyaránt megjelennek majd a mitológia leghíresebb alakjai és olyan szerepl?k, akikról eddig még nem is hallottunk. De ami a lényeg: most nem érinthetetlen és sebezhetetlen h?sök lépnek elénk, hanem emberek (vagy éppen tündék, hobbitok), akik nagyon is esend?ek. Félnek, vágyakoznak, szeretnek, keresik az útjukat - és döntenek.

Mindenkit szeretettel látunk! :wink: (Egykétszáz forint belép?re számítsatok - "mint egy TolkienKlubon".)

Több
18 éve 4 hónapja #295847 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hurrá! Már hiányzott a fórum ... :D

Több
18 éve 4 hónapja #295840 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Snuffles írta: je eltuntek az egy-ket oraja beirt hsz-ek. de leglaább megkerültek a regiek. olle.

Persze. Gyakorlatilag felurirtuk a régi adatbázist, ami felkerült, de az le lett szedve és felkerült a friss. Zsír. :)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
18 éve 4 hónapja #295839 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
je eltuntek az egy-ket oraja beirt hsz-ek. de leglaább megkerültek a regiek. olle.

"Well, I'm back."

Több
18 éve 4 hónapja #295832 Írta: Leia
Na, itt aztán volt minden, csak jég nem! Olyan villámok voltak, amilyeneket életemben nem láttam!!! De nagyon jó volt nézni! És most legalább lehűl egy kicsit a lakás is, ami ebben a kánikulában igencsak bemelegedett!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.465 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére