BESZÉLGETŐS topic

Több
18 éve 10 hónapja #282780 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli írta: Íme egy másik adatot adsz, és megjósol mindent izé:
www.jegyzetek.hu/pastlife.php
A születésed idejéből megállapítja, hol mikor mit csináltál előző életedben, és mi mostani életed küldetése...
Én órás voltam :lol:

Elég gyakran ad ki nagyon hasonlókat.

De legalább az üzenetei - bármennyire is közhelyesek - pozitívak.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 10 hónapja #282774 Írta: Glorlyg
Glorlyg válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én meg Dunken McLod (nemtuom hogy írják) lettem. Egy 15 sz skót.

Gilran Thalion Glorlyg

=^ . ^=

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 10 hónapja #282773 Írta: Pókkirálynő
Pókkirálynő válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Akkor teljesíted a feladatod, ha segítesz öregeknek és gyerekeknek. Azért jöttél erre a világra, hogy gondozd a gyengéket és az elesetteket.

:büszke: Szép küldetés, szívesen vállalom. :) (Ja, amúgy Kr. u. 1025-ben inkarnálódtam utoljára, Nyugat-oroszországban, iparosként vagy műszerészként.) Ez olyan lovagias feladat, nem?

Üdv.: Pókkirálynő

"Fagyra tőrt emel az ág
s a pusztaság
fekete sóhaja lebben -
varjucsapat ing-leng a ködben."

Több
18 éve 10 hónapja #282771 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli írta: Én órás voltam :lol:

Én meg filozófus (???) a XIX. század közepének USÁ-jában :?

Hát, sokmindent éreztem eddig, de ezt még soha... 8)

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
18 éve 10 hónapja #282766 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Íme egy másik adatot adsz, és megjósol mindent izé:
www.jegyzetek.hu/pastlife.php
A születésed idejéből megállapítja, hol mikor mit csináltál előző életedben, és mi mostani életed küldetése...
Én órás voltam :lol:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
18 éve 10 hónapja #282758 Írta: Koko
Koko válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kivétel nélkül mindig azt irja utána h Uruk of Mordor, mivelhogy ez egy Mordoros lap. :wink:
Ha már mindenki beirka mi jött ki neki én is beirom :) :
Lugdush- the wittless-a polgári nevem (amugy a GYU-ban van egy olyan vasudvardi uruk h Lugdús, hehe az én ork megfelelőm szerepelt a könyvben is :P :D )
Riink, the shiftless -ez pedig a nick nevemnek (vagyis az ork nevemnek :D ) az ork változata. :)

Több
18 éve 10 hónapja #282730 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ben Kenobi írta: Hehe, ez jó kis oldal volt régen is, de ezt még nem ismertem rajta. Egész jól el lehet szórakozni vele. :D

Nickre: Ghaash, the cook - Uruk of Mordor
Igazi névre: Shaataz, the villainous - Uruk of Mordor (hirtelen villamosnak olvastam :mrgreen: ) Ally, mi akkor rokonok lennénk? :D OrkTárs. :lol:

Hát ahogy elnézem, elég sok embernek jött ki ugyanaz. :P

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.

Több
18 éve 10 hónapja #282723 Írta: Pókkirálynő
Fotk

"Fagyra tőrt emel az ág
s a pusztaság
fekete sóhaja lebben -

Több
18 éve 10 hónapja #282717 Írta: Kiszhobbit
Kiszhobbit válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Lugdús írta: www.thelandofshadow.com/
Ezen a honlapon van valahol de ha keresed biztosan megtalálod! :)

Erre már én is kíváncsi lettem...
A honlap bejött,csak annyi a gáz,h. az egész angolul van,nem lehet valahol magyarra állítani,mert az angoltudásom szinte a nullával egyenlő... :oops:

Merielle i evellon

Több
18 éve 10 hónapja #282699 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Skrith

Több
18 éve 10 hónapja #282696 Írta: Nóli i linantea
Ashbazg, the fool - Uruk of Mordor ez lett a Nóliból
Ghashdurb, the foul-mouthed - Uruk of Mordor - ez a valódi nevemből

Csagatar, te őrült vagy, én bolond... :)

Több
18 éve 10 hónapja #282693 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hehe, ez jó kis oldal volt régen is, de ezt még nem ismertem rajta. Egész jól el lehet szórakozni vele. :D

Nickre: Ghaash, the cook - Uruk of Mordor
Igazi névre: Shaataz, the villainous - Uruk of Mordor (hirtelen villamosnak olvastam :mrgreen: ) Ally, mi akkor rokonok lennénk? :D OrkTárs. :lol:

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
18 éve 10 hónapja #282652 Írta: Csagatar
Csagatar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Shatogtar, the loner - Uruk of Mordor - woaaaaa... ez lett a valódi nevemből... tök jól hangzik :twisted:

Tarb

erinqua telmalya Ambaresse, torninya: ammára handelyanen silie!

Több
18 éve 10 hónapja #282614 Írta: Nóli i linantea
Juj, de jó van már itthon netem, így sokkal de sokkal jobb betegnek lenni, pedig amúgy is nagyon szeretek!!! :dance: :dance:

Több
18 éve 10 hónapja #282592 Írta: Alison West

Pókkirálynő írta:

www.thelandofshadow.com/
Ezen a honlapon van valahol de ha keresed biztosan megtalálod!

Megvan, de nem akarja megnyitni. :(

Nekem sem akarta, de túljártam az eszén :D Itt a közvetlen link:
Katt Ide!

Több
18 éve 10 hónapja #282585 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Pókkirálynő írta: Akkor majd megpróbálok valami mást... Nah, meg is van. :) gyakorlatilag ez a Lloth szinonimája... (aki nem ismeri a Forgotten Realmst: Lloth, avagy a Pókkirálynő a sötételfek, a káosz és a pókok istennője.)

Pont akartam írni, hogy ez a megoldás tetszik, gyakorlatilag megtartottad a neved, és mégsem tévesztenek össze Lothtal azok sem, akik még nem hallottak a drowkról. :itscool:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
18 éve 10 hónapja #282582 Írta: Pókkirálynő

Léli írta: Üdv köztünk, Lloth!

A lehető legjobb helyre írtad be magad, viszont szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a névválasztás nem a legszerencsésebb. Már van egy törzstagunk, aki Loth, és félő, hogy össze leszel vele keverődve.... javasolnám, hogy próbálj keresni magadnak új nevet (bár nem muszály). Ugyanakkor az is igaz, hogy kicsit nehéz már olyan nevet találni, ami még nem foglalt.

Akkor majd megpróbálok valami mást... Nah, meg is van. :) gyakorlatilag ez a Lloth szinonimája... (aki nem ismeri a Forgotten Realmst: Lloth, avagy a Pókkirálynő a sötételfek, a káosz és a pókok istennője.)

www.thelandofshadow.com/
Ezen a honlapon van valahol de ha keresed biztosan megtalálod!

Megvan, de nem akarja megnyitni. :(

Véletlenül nem vagy regelve a gamestar fórumon ugyanezen a néven?

Véletlenül de...és az rpg.hu-n is.

És köszönöm, hogy ilyen segítőkészek vagytok!

"Fagyra tőrt emel az ág
s a pusztaság
fekete sóhaja lebben -

Több
18 éve 10 hónapja #282567 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Lloth írta: Sziasztok!

Új vagyok az oldalon, bár már olvasgattam a fórumot korábban is, de csak most jutottam el odáig, hogy regisztráljak is. Egyelőre nem ismerek senkit de ami késik, talán nem múlik. Minden esetre remélem, hogy be tudok majd kapcsolódni pár érdekes beszélgetésbe.

(És bocsi, hogy ezt ide írtam, nem nagyon tudom, hol lett volna jobb helye. De ha zavar valakit, töröljétek nyugodtan.)

Üdv: Lloth

Dehogy baj, hova máshova?

Sok szerettel üdvözlünk a fórumon, remélem, ha lassan is, de biztosan megismered a jónépet, és sok kellemes és hasznos percet fogsz itt velünk tölteni - és ha lehet, majd gyere talikra is.

:P

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 10 hónapja #282565 Írta: Alison West

Lugdús írta: www.thelandofshadow.com/

A fórumos nevemre ez jött ki:

Naakh

Több
18 éve 10 hónapja #282563 Írta: Koko
www.thelandofshadow.com/

Több
18 éve 10 hónapja #282560 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Lloth írta: Sziasztok!

Új vagyok az oldalon, bár már olvasgattam a fórumot korábban is, de csak most jutottam el odáig, hogy regisztráljak is. Egyelőre nem ismerek senkit de ami késik, talán nem múlik. Minden esetre remélem, hogy be tudok majd kapcsolódni pár érdekes beszélgetésbe.

(És bocsi, hogy ezt ide írtam, nem nagyon tudom, hol lett volna jobb helye. De ha zavar valakit, töröljétek nyugodtan.)

Lloth Üdv néked!

Véletlenül nem vagy regelve a gamestar fórumon ugyanezen a néven? :D

Több
18 éve 10 hónapja #282553 Írta: Alison West

Lugdús írta: Lloth: Van egy olyan honlap ahova ha beirod a neved beadja a neved ork megfelelőjét! Én is onnan szedtem a nevem, vagyis eredetileg Lugdush-t adta be de azt magyaritottam és igy lettem Lugdús. :D

És mi az oldal címe? :)

Több
18 éve 10 hónapja #282552 Írta: Koko
Lloth: Van egy olyan honlap ahova ha beirod a neved beadja a neved ork megfelelőjét! Én is onnan szedtem a nevem, vagyis eredetileg Lugdush-t adta be de azt magyaritottam és igy lettem Lugdús. :D

Több
18 éve 10 hónapja #282544 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Üdv köztünk, Lloth!

A lehető legjobb helyre írtad be magad, viszont szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a névválasztás nem a legszerencsésebb. Már van egy törzstagunk, aki Loth, és félő, hogy össze leszel vele keverődve.... javasolnám, hogy próbálj keresni magadnak új nevet (bár nem muszály). Ugyanakkor az is igaz, hogy kicsit nehéz már olyan nevet találni, ami még nem foglalt.

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
18 éve 10 hónapja #282534 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Üdv a fórumon. :)

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
18 éve 10 hónapja #282521 Írta: Pókkirálynő
Sziasztok!

"Fagyra tőrt emel az ág
s a pusztaság
fekete sóhaja lebben -

Több
18 éve 10 hónapja #282517 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alison West írta:

Aragond írta: Egy kérdés: lehet-e a magam által rajzolt képet úgy beküldeni, hogy bekerüljön az avatarba, vagy legalább magamnak betehessem?

Lehet, rajzold le, szkenneld be, méretezd át max 80*80 pixelesre, aztán gyűjts ki hozzá még 15-20 másik avatar-képet, innen-onnan, amivel a gallériát bővíted, és a csokrot küldd el Svindlernek e-mailben, megjelölve, hogy melyiket szeretnéd sajátodnak.

Bővebb infó: tolkien.hu/view.php?m=&c=5&a=868

Ne Svindlernek, inkább nekem küldd. Már ha látni is akarod a saját avatarodat. ulmo@tolkien.hu

Több
18 éve 10 hónapja #282509 Írta: Alison West

Aragond írta: Egy kérdés: lehet-e a magam által rajzolt képet úgy beküldeni, hogy bekerüljön az avatarba, vagy legalább magamnak betehessem?

Lehet, rajzold le, szkenneld be, méretezd át max 80*80 pixelesre, aztán gyűjts ki hozzá még 15-20 másik avatar-képet, innen-onnan, amivel a gallériát bővíted, és a csokrot küldd el Svindlernek e-mailben, megjelölve, hogy melyiket szeretnéd sajátodnak.

Bővebb infó: tolkien.hu/view.php?m=&c=5&a=868

Több
18 éve 10 hónapja #282503 Írta: Grion
Grion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Egy kérdés: lehet-e a magam által rajzolt képet úgy beküldeni, hogy bekerüljön az avatarba, vagy legalább magamnak betehessem?

A bánat, amely néma, addig suttog a szívhez, amíg az megszakad.

Több
18 éve 10 hónapja #282406 Írta: InfoCsoport
InfoCsoport válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Brisa írta: Hivatalos felhívás

A Magyar Tolkien Társaság pályázatot hirdet a 2006. februári farsangi bál megszervezésére és lebonyolítására. A rövid koncepciót és a szervezői csapat tagjainak bemutatását tartalmazó leírást a vezetoseg@tolkien.hu címre várjuk 2006. január 22. (vasárnap) éjfélig.

A keretek:

A farsangi bál koncepciója kövesse az eddigi hagyományokat (kerettörténet, király- és királynőválasztás, műsor stb.) Jellege ismét elegáns, bálszerű legyen. Éjfél után azonban sokszínű zenei stílusról kell gondoskodniuk a szervezőknek!

A Mathom-díj átadására ezúttal is teret és időpontot igényel az MTT vezetősége.

A kijelölt főszervezőnek és csapatának kell elkészíteni az előzetes költségvetést (amelyet elfogadásra be kell nyújtani az elnökségnek), megszervezni a programokat (legyen tombola!), az étel- és italfogyasztást, valamint a bál helyszíni lebonyolítása is feladatuk közé tartozik.

A rendezvény helyszínét - az Ipartestületi Székházat - a vezetőség fogja lefoglalni várhatóan 2006. február 25-ére. (A terembérlet költségével számolni kell a szervezőknek!)

KIEGÉSZÍTÉS:

A szervezőknek a rendezvényt megelőzően a pénzügyi lebonyolítást -
belépőjegyek árusításának mikéntje bizonylatolása, elszámolás módja -
kötelezően konzultálni a kell a pénzügyi vezetővel! A rendezvényt követő 1
héten belül el kell számolnia a pénzügyi vezetővel, cserébe a költségvetés elkészítésében szívesen nyújt előzetes
segítséget, kontrollt!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.381 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére