BESZÉLGETŐS topic
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Nóli írta: Íme egy másik adatot adsz, és megjósol mindent izé:
www.jegyzetek.hu/pastlife.php
A születésed idejéből megállapítja, hol mikor mit csináltál előző életedben, és mi mostani életed küldetése...
Én órás voltam
Elég gyakran ad ki nagyon hasonlókat.
De legalább az üzenetei - bármennyire is közhelyesek - pozitívak.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Glorlyg
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Gilran Thalion Glorlyg
=^ . ^=
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Pókkirálynő
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Köszönetek: 0
:büszke: Szép küldetés, szívesen vállalom. (Ja, amúgy Kr. u. 1025-ben inkarnálódtam utoljára, Nyugat-oroszországban, iparosként vagy műszerészként.) Ez olyan lovagias feladat, nem?Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Akkor teljesíted a feladatod, ha segítesz öregeknek és gyerekeknek. Azért jöttél erre a világra, hogy gondozd a gyengéket és az elesetteket.
Üdv.: Pókkirálynő
"Fagyra tőrt emel az ág
s a pusztaság
fekete sóhaja lebben -
varjucsapat ing-leng a ködben."
- Melian
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Nóli írta: Én órás voltam
Én meg filozófus (???) a XIX. század közepének USÁ-jában
Hát, sokmindent éreztem eddig, de ezt még soha...
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
www.jegyzetek.hu/pastlife.php
A születésed idejéből megállapítja, hol mikor mit csináltál előző életedben, és mi mostani életed küldetése...
Én órás voltam
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Koko
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Ha már mindenki beirka mi jött ki neki én is beirom :
Lugdush- the wittless-a polgári nevem (amugy a GYU-ban van egy olyan vasudvardi uruk h Lugdús, hehe az én ork megfelelőm szerepelt a könyvben is )
Riink, the shiftless -ez pedig a nick nevemnek (vagyis az ork nevemnek ) az ork változata.
- Alison West
- Nem elérhető
Ben Kenobi írta: Hehe, ez jó kis oldal volt régen is, de ezt még nem ismertem rajta. Egész jól el lehet szórakozni vele.
Nickre: Ghaash, the cook - Uruk of Mordor
Igazi névre: Shaataz, the villainous - Uruk of Mordor (hirtelen villamosnak olvastam ) Ally, mi akkor rokonok lennénk? OrkTárs.
Hát ahogy elnézem, elég sok embernek jött ki ugyanaz.
Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.
- Pókkirálynő
- Nem elérhető
"Fagyra tőrt emel az ág
s a pusztaság
fekete sóhaja lebben -
- Kiszhobbit
- Nem elérhető
Lugdús írta: www.thelandofshadow.com/
Ezen a honlapon van valahol de ha keresed biztosan megtalálod!
Erre már én is kíváncsi lettem...
A honlap bejött,csak annyi a gáz,h. az egész angolul van,nem lehet valahol magyarra állítani,mert az angoltudásom szinte a nullával egyenlő...
- Arzeen
- Nem elérhető
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Ghashdurb, the foul-mouthed - Uruk of Mordor - ez a valódi nevemből
Csagatar, te őrült vagy, én bolond...
- Ben
- Nem elérhető
Nickre: Ghaash, the cook - Uruk of Mordor
Igazi névre: Shaataz, the villainous - Uruk of Mordor (hirtelen villamosnak olvastam ) Ally, mi akkor rokonok lennénk? OrkTárs.
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Csagatar
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Tarb
erinqua telmalya Ambaresse, torninya: ammára handelyanen silie!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
- Alison West
- Nem elérhető
Pókkirálynő írta:
Megvan, de nem akarja megnyitni.www.thelandofshadow.com/
Nekem sem akarta, de túljártam az eszén Itt a közvetlen link:
Katt Ide!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Pont akartam írni, hogy ez a megoldás tetszik, gyakorlatilag megtartottad a neved, és mégsem tévesztenek össze Lothtal azok sem, akik még nem hallottak a drowkról. :itscool:Pókkirálynő írta: Akkor majd megpróbálok valami mást... Nah, meg is van. gyakorlatilag ez a Lloth szinonimája... (aki nem ismeri a Forgotten Realmst: Lloth, avagy a Pókkirálynő a sötételfek, a káosz és a pókok istennője.)
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Pókkirálynő
- Nem elérhető
Akkor majd megpróbálok valami mást... Nah, meg is van. gyakorlatilag ez a Lloth szinonimája... (aki nem ismeri a Forgotten Realmst: Lloth, avagy a Pókkirálynő a sötételfek, a káosz és a pókok istennője.)Léli írta: Üdv köztünk, Lloth!
A lehető legjobb helyre írtad be magad, viszont szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a névválasztás nem a legszerencsésebb. Már van egy törzstagunk, aki Loth, és félő, hogy össze leszel vele keverődve.... javasolnám, hogy próbálj keresni magadnak új nevet (bár nem muszály). Ugyanakkor az is igaz, hogy kicsit nehéz már olyan nevet találni, ami még nem foglalt.
Megvan, de nem akarja megnyitni.www.thelandofshadow.com/
Véletlenül de...és az rpg.hu-n is.Véletlenül nem vagy regelve a gamestar fórumon ugyanezen a néven?
És köszönöm, hogy ilyen segítőkészek vagytok!
"Fagyra tőrt emel az ág
s a pusztaság
fekete sóhaja lebben -
- Namarie
- Nem elérhető
Dehogy baj, hova máshova?Lloth írta: Sziasztok!
Új vagyok az oldalon, bár már olvasgattam a fórumot korábban is, de csak most jutottam el odáig, hogy regisztráljak is. Egyelőre nem ismerek senkit de ami késik, talán nem múlik. Minden esetre remélem, hogy be tudok majd kapcsolódni pár érdekes beszélgetésbe.
(És bocsi, hogy ezt ide írtam, nem nagyon tudom, hol lett volna jobb helye. De ha zavar valakit, töröljétek nyugodtan.)
Üdv: Lloth
Sok szerettel üdvözlünk a fórumon, remélem, ha lassan is, de biztosan megismered a jónépet, és sok kellemes és hasznos percet fogsz itt velünk tölteni - és ha lehet, majd gyere talikra is.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Alison West
- Nem elérhető
Lugdús írta: www.thelandofshadow.com/
A fórumos nevemre ez jött ki:
Naakh
- Koko
- Nem elérhető
- Arzeen
- Nem elérhető
Lloth írta: Sziasztok!
Új vagyok az oldalon, bár már olvasgattam a fórumot korábban is, de csak most jutottam el odáig, hogy regisztráljak is. Egyelőre nem ismerek senkit de ami késik, talán nem múlik. Minden esetre remélem, hogy be tudok majd kapcsolódni pár érdekes beszélgetésbe.
(És bocsi, hogy ezt ide írtam, nem nagyon tudom, hol lett volna jobb helye. De ha zavar valakit, töröljétek nyugodtan.)
Lloth Üdv néked!
Véletlenül nem vagy regelve a gamestar fórumon ugyanezen a néven?
- Alison West
- Nem elérhető
Lugdús írta: Lloth: Van egy olyan honlap ahova ha beirod a neved beadja a neved ork megfelelőjét! Én is onnan szedtem a nevem, vagyis eredetileg Lugdush-t adta be de azt magyaritottam és igy lettem Lugdús.
És mi az oldal címe?
- Koko
- Nem elérhető
- Léli
- Nem elérhető
A lehető legjobb helyre írtad be magad, viszont szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a névválasztás nem a legszerencsésebb. Már van egy törzstagunk, aki Loth, és félő, hogy össze leszel vele keverődve.... javasolnám, hogy próbálj keresni magadnak új nevet (bár nem muszály). Ugyanakkor az is igaz, hogy kicsit nehéz már olyan nevet találni, ami még nem foglalt.
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Pókkirálynő
- Nem elérhető
"Fagyra tőrt emel az ág
s a pusztaság
fekete sóhaja lebben -
- Ulmo
- Nem elérhető
Alison West írta:
Aragond írta: Egy kérdés: lehet-e a magam által rajzolt képet úgy beküldeni, hogy bekerüljön az avatarba, vagy legalább magamnak betehessem?
Lehet, rajzold le, szkenneld be, méretezd át max 80*80 pixelesre, aztán gyűjts ki hozzá még 15-20 másik avatar-képet, innen-onnan, amivel a gallériát bővíted, és a csokrot küldd el Svindlernek e-mailben, megjelölve, hogy melyiket szeretnéd sajátodnak.
Bővebb infó: tolkien.hu/view.php?m=&c=5&a=868
Ne Svindlernek, inkább nekem küldd. Már ha látni is akarod a saját avatarodat. ulmo@tolkien.hu
- Alison West
- Nem elérhető
Aragond írta: Egy kérdés: lehet-e a magam által rajzolt képet úgy beküldeni, hogy bekerüljön az avatarba, vagy legalább magamnak betehessem?
Lehet, rajzold le, szkenneld be, méretezd át max 80*80 pixelesre, aztán gyűjts ki hozzá még 15-20 másik avatar-képet, innen-onnan, amivel a gallériát bővíted, és a csokrot küldd el Svindlernek e-mailben, megjelölve, hogy melyiket szeretnéd sajátodnak.
Bővebb infó: tolkien.hu/view.php?m=&c=5&a=868
- Grion
- Nem elérhető
A bánat, amely néma, addig suttog a szívhez, amíg az megszakad.
- InfoCsoport
- Nem elérhető
KIEGÉSZÍTÉS:Brisa írta: Hivatalos felhívás
A Magyar Tolkien Társaság pályázatot hirdet a 2006. februári farsangi bál megszervezésére és lebonyolítására. A rövid koncepciót és a szervezői csapat tagjainak bemutatását tartalmazó leírást a vezetoseg@tolkien.hu címre várjuk 2006. január 22. (vasárnap) éjfélig.
A keretek:
A farsangi bál koncepciója kövesse az eddigi hagyományokat (kerettörténet, király- és királynőválasztás, műsor stb.) Jellege ismét elegáns, bálszerű legyen. Éjfél után azonban sokszínű zenei stílusról kell gondoskodniuk a szervezőknek!
A Mathom-díj átadására ezúttal is teret és időpontot igényel az MTT vezetősége.
A kijelölt főszervezőnek és csapatának kell elkészíteni az előzetes költségvetést (amelyet elfogadásra be kell nyújtani az elnökségnek), megszervezni a programokat (legyen tombola!), az étel- és italfogyasztást, valamint a bál helyszíni lebonyolítása is feladatuk közé tartozik.
A rendezvény helyszínét - az Ipartestületi Székházat - a vezetőség fogja lefoglalni várhatóan 2006. február 25-ére. (A terembérlet költségével számolni kell a szervezőknek!)
A szervezőknek a rendezvényt megelőzően a pénzügyi lebonyolítást -
belépőjegyek árusításának mikéntje bizonylatolása, elszámolás módja -
kötelezően konzultálni a kell a pénzügyi vezetővel! A rendezvényt követő 1
héten belül el kell számolnia a pénzügyi vezetővel, cserébe a költségvetés elkészítésében szívesen nyújt előzetes
segítséget, kontrollt!
e-mail: mtt.infocsoport@gmail.com
Hírblog: mtthirek.blogol.hu/