BESZÉLGETŐS topic

Több
18 éve 10 hónapja #280971 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Felhívás

Timona írta: A [LEP-es] gyerekrészleg anyagszükségletének egy részét jó lenne megoldani önerőből, mert az anyagi keretek végesek, szóval kéne otthon gyűjteni és majd elhozni a helyszínre:
- üres tejfölös/vajas poharakat
- hulladék (nem szakadt) ruhaanyagot, ami jó lesz fakanálbábokat öltöztetni
(...)

Finwe írta: Meg hozzatok színes újságokat is, amiben természeti tájak vannak, meg emberi arcok. hogy tudjunk montázst csinálni

[size=9:2tbsonas]Más: hó rúlz, hófúvás kevésbé... :P [/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 10 hónapja #280968 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Kinézek az ablakon és minden sűűűrűn beterít a hó. A szembenálló fűzfa valami gyönyörű most. Jaj én teljesen felleleküsültem a hótól:))

Kinézek az ablakon és egy azonosíthatatlan eső-hó-sár trutyi borít be mindent...ja és rendelkezünk egy hatalmas, mindenutcátbeborító korcsolyapályával...ingyenes... :?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 10 hónapja #280966 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Léli írta:

Rabyn írta: Nem értek valamit... Miért érzi majdnemmindenki nyűűgnek a telet? Szerintem most a legszebb. Most, hogy van hó, hogy fúj a szél, hoyg amolyan igazi mesebeli tél van.

Mázlisták, ahol mesebeli tél van.... itt csak a hideg szél van, és kb. +0 fok..... Hiányolom már nagyon a havat.....

Drága Léli!

Ha ezt Szegedről írod, akkor fel szeretnélek készíteni a következőre: A Napfény Városában nemhogy hó nem szokott esni, csak legfelejbb telihold idején, hanem előfordul, hogy három hétig ki se dugja a napocska az orrát a felhők mögül, és a hídon ragad a galambguanó a nyirkos idő következtében, továbbá egy csomót kell várni, amíg bejön az igazi TÉL. Amikor a GyU első részét vetítették, haverommal január végén pulcsiban mentünk megnézni, olyan meleg volt.

Más:

Mivel ebben az évben nagy valószínűséggel most vagyok utoljára fórumon, ezért:

Mindenkinek nagyon- nagyon boldog, erőben, egészségben, minden égi- földi jóval áldott új esztendőt kívánok!

Legyetek nagyon boldogok jövőre, és teljen jól a Szilveszter és Újesztendő napja, valamint az egész 2006-os évetek, és mindenkinek, akit csak szerettek, ugyanezt kívánom.

Isten áldjon Benneteket!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 10 hónapja #280965 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kinézek az ablakon és minden sűűűrűn beterít a hó. A szembenálló fűzfa valami gyönyörű most. Jaj én teljesen felleleküsültem a hótól:))

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 10 hónapja #280964 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Nem értek valamit... Miért érzi majdnemmindenki nyűűgnek a telet? Szerintem most a legszebb. Most, hogy van hó, hogy fúj a szél, hoyg amolyan igazi mesebeli tél van.

Mázlisták, ahol mesebeli tél van.... itt csak a hideg szél van, és kb. +0 fok..... Hiányolom már nagyon a havat.....

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
18 éve 10 hónapja #280962 Írta: Rabyn
Nem értek valamit... Miért érzi majdnemmindenki nyűűgnek a telet? Szerintem most a legszebb. Most, hogy van hó, hogy fúj a szél, hoyg amolyan igazi mesebeli tél van. Erre mindenhonnana zt hallom, hogy jaaj hideg, jaj az utak...
Hülyeország nem készültfelatélre...

Több
18 éve 10 hónapja #280953 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: áhitt aquincumon is térdig ér a hó:))
egyébként télleg ha van valakinek kedve kimozdulni ma az sikítson ám!:)

Ezúton jelezném, hogy kimozdulok otthonról, mert bemegyek Pestre. Ott egész délután ráérek.
De sikítani most nem szeretnék, mert az új kutyám furcsán nézne.
:D

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 10 hónapja #280945 Írta: Rabyn
áhitt aquincumon is térdig ér a hó:))
egyébként télleg ha van valakinek kedve kimozdulni ma az sikítson ám!:)

Több
18 éve 10 hónapja #280944 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Csak le kell sétálj az utcára, mindenhol találsz több tonna havat. Hova mennél? Normafa? Lehet a buszok fel sem tudnak menni.
Megvan Városliget!!! Gyönyörű lehet...

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 10 hónapja #280943 Írta: Rabyn
Nekem tetszik most ez a nagy hó... Még akkor is ha keresztbehuzta a terveimet.
mennyünk már el ma hógolyozni.

Több
18 éve 10 hónapja - 18 éve 10 hónapja #280942 Írta: Tünde
Ki is hiányolta a havat a hóemberépítéshez? Alyr?

"Szeretek" havattakarítani :evil: Viszont csodaszép!

Több
18 éve 10 hónapja #280904 Írta: Rabyn

Remzy_mama/Tünde írta:

Rabyn írta:

Remzy_mama/Tünde írta:
Az egész Földről van szó, ki tudja mi volt pl. Afrikában? Azt is hallottam, hogy a jegesmacik kihalnak mert folyamatosan fogy a jégtakaró.

De az is lehet, hogy majd alkalmazkodnak. Elvégre az állatkerben is alkalmazkodtak.

Kajájuk nem lesz, lehúzódnak, ott borul az ökoszisztéma stb. Hát így halt ki a többi faj is valahogy. Nem a meleggel lesz bajuk.

Viszont ez az élet rendje... csak nekünk furcsa. Az ember is ki fog halni.

Több
18 éve 10 hónapja #280900 Írta: Ardathon
Ardathon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Itt nálunk is van még hó sőt a felső réteg elég rendesen jeges úgyhogy aki Győrben jár az óvatosan sétáljon vagy vezessen.

"Ha bajnok akarsz lenni edz is annyit mint egy bajnok!!!"

s6.bitefight.hu/c.php?uid=30021

Több
18 éve 10 hónapja #280897 Írta: Tünde

Rabyn írta:

Remzy_mama/Tünde írta:
Az egész Földről van szó, ki tudja mi volt pl. Afrikában? Azt is hallottam, hogy a jegesmacik kihalnak mert folyamatosan fogy a jégtakaró.

De az is lehet, hogy majd alkalmazkodnak. Elvégre az állatkerben is alkalmazkodtak.

Kajájuk nem lesz, lehúzódnak, ott borul az ökoszisztéma stb. Hát így halt ki a többi faj is valahogy. Nem a meleggel lesz bajuk.

Több
18 éve 10 hónapja #280886 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ethuil írta: Az időjárás szélsőséges 8O két napja havazott...egy napig esett...ma hét ágra süt a nap...holnap mi lesz :?:

Tornádó? :P Itt szép, kellemesen borult idő van. :)

Mi köze a rókának a hányáshoz? :D
És kihagyták Romhányit... :P ( :arrow: Holló és a róka variációk)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
18 éve 10 hónapja #280885 Írta: Arzeen
Az időjárás szélsőséges 8O két napja havazott...egy napig esett...ma hét ágra süt a nap...holnap mi lesz :?:

Több
18 éve 10 hónapja #280882 Írta: Ben

Rabyn írta: Brisa: azért voltak naggyon meleg napok is. Kár, hogy csak egy-egy.

Én inkább örülök neki, hogy csak egy-egy. :P Kb. egy hétig majd' megdöglöttünk itthon a melegtől, még szegény macska se bírta. :?

Több
18 éve 10 hónapja #280879 Írta: Rabyn

Remzy_mama/Tünde írta:

Több
18 éve 10 hónapja #280877 Írta: Serrana/Taurin
Serrana/Taurin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzy_mama/Tünde írta:

Csak a jegesmedvéket ne!!!!!

Hehe! Örülök a fejemnek mert tiszta jég volt az út és mégse estem el (csak majdnem)!

-A szerelem olyan mint az alkohol...
-Elbódít?
-Nem! Öl, butít és nyomorba dönt!

Több
18 éve 10 hónapja #280865 Írta: Tünde

Brisa írta:

Remzy_mama/Tünde írta: Egy kis érdekesség:

-valószínűleg 2005. lesz a legmelegebb év a megbízható mérések 1860 óta tartó, mintegy másfél évszázados történelmében.

Annyira mégsem megbízható a mérés... emlékeim szerint idén kb. 1 hétig tartott a nyár, úgyhogy 2005. inkább a leghidegebb év volt...

Több
18 éve 10 hónapja #280859 Írta: Rabyn
Brisa: azért voltak naggyon meleg napok is. Kár, hogy csak egy-egy. Arról nem is beszélve, hogy általábannappal harminc fok volt éjjel meg tíz.

Több
18 éve 10 hónapja #280856 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzy_mama/Tünde írta: Egy kis érdekesség:

-valószínűleg 2005. lesz a legmelegebb év a megbízható mérések 1860 óta tartó, mintegy másfél évszázados történelmében.

Annyira mégsem megbízható a mérés... emlékeim szerint idén kb. 1 hétig tartott a nyár, úgyhogy 2005. inkább a leghidegebb év volt...

Brisa

Több
18 éve 10 hónapja #280854 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

A hóembered halálának meg örüljél, legalább lesz hózombid.

A hóhiányból? :)

Több
18 éve 10 hónapja #280844 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alyr Arkhon írta: Tegnap végre végignéztem a Narniát, és a végén a feliratoknál a "Visual effects by" szöveg után legkevésbé sem a WETA nevét láttam.
Ez hogy lehet?

Nálunk is eső esik.
Megölte a hóemberemet.

ALyr, kb hat-nyolc 3d csapat dolgozott az ügyön, a Weta is ott volt (akárcsak az ILM meg sok más, még Steve Wozniak csapata is aki a Macintosh feltalálója.

A hóembered halálának meg örüljél, legalább lesz hózombid. :)

Több
18 éve 10 hónapja #280822 Írta: Ben

-az elmúlt évszázadban 0,8 fokkal emelkedett a Föld átlagos felszíni hőmérséklete
-ennek háromnegyede az utóbbi 30 évre esik
-az utóbbi száz év legmelegebb 10 évéből, 9 az 1995-2005 évekre esik
-az eddigi legmelegebb év 1998 volt, ami valószínűleg 2005-ben megdől.

Tegyük tönkre a Földünket-projekt. Eddig jól haladunk...

Több
18 éve 10 hónapja #280813 Írta: Rabyn
Én emlékszem egy olyan évre, talán tíz éves lehettem, amikor novembertől márcisugis folyton tél volt. Király volt!:)

Több
18 éve 10 hónapja #280810 Írta: Tünde

Rabyn írta: Hát én biztosan akkor lapátolnék ha már elállt a hóesés.

De ha 3 napi esik, közben hogy mész ki a lakásból és hogy állsz ki a kocsival? Nálunk az utcaszint alatt van a garázs, 1 csepp hó és úgy csúszik, hogy nem tudunk csak korcsolyázni!
Essen csak a fűre, az aszfalt maradjon száraz... léccilécci... :lol:

Egy kis érdekesség:

-az elmúlt évszázadban 0,8 fokkal emelkedett a Föld átlagos felszíni hőmérséklete
-ennek háromnegyede az utóbbi 30 évre esik
-az utóbbi száz év legmelegebb 10 évéből, 9 az 1995-2005 évekre esik
-az eddigi legmelegebb év 1998 volt, ami valószínűleg 2005-ben megdől.

Több
18 éve 10 hónapja #280803 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
off:van egy rossz érzésem... kimennek egyáltalán a privijeim?
pl.Drizzt, te most megkaptad? mert egy csomó még a kimenő üzenetek mappában van, nem az elküldötteknél. hónapok óta.

update: jól van, akkor csak én nem értek itt mindent :D

need more brainz. yourz. now.

Több
18 éve 10 hónapja #280799 Írta: Arzeen
Nálunk is esik...és elszabadult a kutyám (Maci, kifejlett labrador) és úgy gondoltam megfuttatja a gazdit latyakban, esőben...fel a dombra, le a dombról, fel a dombra, le a dombról és amikor a póráz kattana, hasra vágja magát...és a gazdi ne őrüljön meg :quasi:

Alyr őszinte részvétem :| én azért nem építek hóembereket mert halálra vannak ítélve :(

Serrana: vigyázz magadra :!:

Több
18 éve 10 hónapja #280798 Írta: Ben

Rabyn írta: Hát én biztosan akkor lapátolnék ha már elállt a hóesés.

Na ja, csak tudod, ha valakinek mondjuk dolgoznia kell menni, nem várhat addig, míg eláll a hóesés. :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.479 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére