- Köszönetek: 0
BESZÉLGETŐS topic
- +Earendil+
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
A könyvsorozatot egyszer már kiadták teljes egészében,valamikor a 90-es évek elején.A mostani kiadás a negyedik kötetnél jár,és volt szerencsém elolvasni mind a 4-et.Érdekes hogy a könyvek egyik szereplőjét (állítólag) Tolkienről
mintázta az író.
Tegnap este volt a világbemutató a Londoni Royal Albert Hall-ban!
Már tűkön ülve vágom a centit!
Az Útnak vége nincs soha,
Ha egyszer az ajtón kifut;
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Finwe
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Finwe írta:
És ez a hét kötet megjelent itt mind magyarországon?
az első kettő 100%
és a film is több részes lesz?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Gandalf írta: Második vicc:
Érdekes, én a jelbeszédet tök úgy értelmeztem elsőre, mint a pápa.
Dettó, csak a kör kontra földra nem jöttem rá, hogy mi
Nem kell ehhez pápa meg rabbi, csak 2 olyan ember, akik közül az egyik tisztában van a keresztyénség alaptanításaival, míg a másiknak fogalma sincs róla
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Olosta
- Nem elérhető
Finwe írta:
Sziasztok!
Én már rettenetesen várom dec.22.-ét amikoris a hazai mozikban elkezdik
vetíteni a Narnia Krónikái:Az Oroszlán,a Boszorkány,és a ruhásszekrény c.filmet ! Magát a könyvet Tolkien jóbarátja C.S Lewis írta,és hét
kötetből áll.A tőlünk nyugatabbra rendkívül népszerű műből Andrew Adamson
készít filmet (ő rendezte a Shrek-et).Láttam az összes előzetest,és ezek nagyon ígéretesnek tünnek.Aki a Karácsonyi szünetben jó családi mozizást
tervez annak ez a film a tökéletes választás!
Mind megjelent, sőt valahonnan le is lehet tölteni, de már nem tudom, hogy honnan. [size=9:af0fpjv8](Ha akarod, elküldhetem neked emilben majd mindet.)[/size]
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Eldafinde
- Nem elérhető
Finwe írta:
az első kettő 100%
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Finwe
- Nem elérhető
Sziasztok!
vetíteni a Narnia Krónikái:Az Oroszlán,a Boszorkány,és a ruhásszekrény c.filmet ! Magát a könyvet Tolkien jóbarátja C.S Lewis írta,és hét
készít filmet (ő rendezte a Shrek-et).Láttam az összes előzetest,és ezek nagyon ígéretesnek tünnek.Aki a Karácsonyi szünetben jó családi mozizást
tervez annak ez a film a tökéletes választás!
- Eldafinde
- Nem elérhető
Már én is nagyon várom!!! :bounce:
- +Earendil+
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
vetíteni a Narnia Krónikái:Az Oroszlán,a Boszorkány,és a ruhásszekrény c.filmet ! :hello: Magát a könyvet Tolkien jóbarátja C.S Lewis írta,és hét
tervez annak ez a film a tökéletes választás! :itscool:
Az Útnak vége nincs soha,
Ha egyszer az ajtón kifut;
- Finwe
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Érdekes, én a jelbeszédet tök úgy értelmeztem elsőre, mint a pápa.
- Finwe
- Nem elérhető
- Találtam 25000 Ft-ot, és lehet, hogy egy szegény kisnyugdíjas vesztette el, aki most nem tud kaját venni, meg kifizetni a számlait, meg minden és tökre sajnálom.
Na, erre a másik arc is elkezd sírni. Arra megy egy rendőr, ő is megkérdezi, hogy mi baj van.
- Hát, találtunk 25 ezret, aztán lehet, hogy egy szegény kisnyugdíjas vesztette el, aki majd nem tud bevásárolni meg kifizetni a számlait és nagyon sajnáljuk.
A rendőr is elkezd sírni. Arra megy egy kisnyugdíjas, kopott ruhában, ócska cipőben és vidáman megkérdezi:
- Hát maguk miért sírnak?!
Erre a rendőr elkezdi ütni a gumibottal:
- Miattad, bazmeg!
Hitpárbaj
Egyszer a pápa elhatározta, hogy kitiltja a zsidókat a Vatikánból. A zsidók felháborodtak, ezért a pápa beleegyezett, hogy ha egy zsidó le tudja győzni teológiai vitában, maradhatnak. A zsidók egy bölcsességéről ismert rabbit választanak, hogy kiálljon a pápával a "párbajra". A rabbi azt mondja, hogy tegyék érdekesebbé a vitát és egyiküknek se legyen szabad beszélni. A pápa beleegyezett. A vita napján a pápa és a rabbi leültek egymással szemben, a hívek köréjük gyűltek. A pápa felemelte három ujját. A rabbi felmutatta egy ujját. A pápa egy kört rajzolt a levegőbe. A rabbi a földre mutatott. A pápa elővett egy ostyát és egy pohár bort. A rabbi elővett egy almát. A pápa ekkor felállt:
- Feladom - mondta. - Te túl bölcs vagy, rabbi. Maradhattok. Később megkérdezik a pápát a bíborosok:
- Mit beszélt a rabbival?
- Először felmutattam három ujjamat, hogy a Szentháromságra emlékeztessem. Ő felmutatta egy ujját jelezve, hogy egy Isten van mindkét vallásban. Ezután rajzoltam egy kört a levegőbe, mutatva, hogy Isten mindenhol ott van körülöttünk. Erre a földre mutatott, jelezve, hogy Isten itt is van, velünk. Ekkor elővettem egy ostyát és egy pohár bort, megmutatva, hogy Isten feloldoz a bűneink alól. Ő elővett egy almát, hogy az eredendő bűnre emlékeztessen. Mindenre volt válasza. Mit tehettem volna?
Közben a zsidók is körbeveszik a rabbit:
- Mi történt, rabbi?
- Először azt mutatta, hogy három napunk van elhagyni a várost. Mutattam, hogy EGY zsidó sem fog elmenni. Ezután körbemutatott, jelezve, hogy az egész várost megtisztítja a zsidóktól. A földre mutattam, jelezve, hogy mind itt maradunk.
- És utána?
A rabbi vállat vont:
- Nem tudom. Elővette az ebédjét, mire én is.
- Rabyn
- Nem elérhető
És mit takar pontosan a szabadon választott bölcsésszak? Oda tettek be mindent ami nem fért többibe?
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Gandalf
- Nem elérhető
Cueddo írta:
Kedves Segítőkész Népek!
ezek a kellékek, amikre szükség volna az Aldarion&Erendishez. aki tud, kérem, segítsen!
KELLÉKEK
- dobozok, ládák (térelemek?)
zöld faág
- elszáradt faág
- ékköves dobozka
- gyémánt
- fejpánt, amire a gyémánt ráapplikálható
- nyaklánc, -"-
- boroskancsó Veanturnak, fakupa, pohár, stb.
- Aldarionnak (II/5.) kaja, tálca, fakupa
- tüzifa Ancaliméhez
- Zamínnak seprû, vödör, felmosórongy
- koszorúk, virágfüzérek a szolgálóknak, legényeknek (II/15.)
- Gil-galad levele viasszal lepecsételve
- olvasnivaló Ancalimének (tekercs!)
- pénzeszsák Ancalimének, tele érmékkel (II/18.)
- facsemete (I/16.)
- ZöldSamu
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Zöld mindenekfelett!!!!!!!!!!!!
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- **Shaman**
- Nem elérhető
Köcc
fe@
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- Eldafinde
- Nem elérhető
Vannak köztetek megveszekedett Antonio Banderas-rajongók?
Az is megteszi, ha csak kedvelitek!
- Lego Inglorion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Kiszhobbit írta:
Estel Adániel írta: Aaazigen... fórumchat a Beszélgetősben... hhajh, a régi szép idők... :look:
(na persze, amíg a chat nemműx... jogos. )
Hidd el, Estel mellon, mi mennénk a chat-re ,de sztrájkol... ez az 1etlen lehetöségünk...
jaja,most ha valakit nem érdekel,úgyis átugorja... (amugy a többit elintéztük freemailbe)
- Kiszhobbit
- Nem elérhető
Estel Adániel írta: Aaazigen... fórumchat a Beszélgetősben... hhajh, a régi szép idők... :look:
(na persze, amíg a chat nemműx... jogos. )
Hidd el, Estel mellon, mi mennénk a chat-re ,de sztrájkol... ez az 1etlen lehetöségünk...
- Toma gazda
- Nem elérhető
Shaman írta: az jó ha az ágyba van a net. Már csak a wc hiányzik. És kész a XXI. századi gyerek.
Mert napi 10 órát ül a gépe előtt.
Szexuális életét is ide veze, pl maszturbál a gép előtt.
Alig várja hogy bekapcsolja, vele kel és fexik. Ez veszélyesebb mint a AIDS.
Ez a tecnikai fejlődés nem tom hova vezet. El sem tom képzelni hogy pár év múlva mikor mág a szag is átjön mi lecc. Juliska átdugja a muffját és Pistike szagolgatja a képernyőt.
Ennek nem lecc jó vége.
én már függő vagyok :deal:
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- **Shaman**
- Nem elérhető
Mert napi 10 órát ül a gépe előtt.
Szexuális életét is ide veze, pl maszturbál a gép előtt.
Alig várja hogy bekapcsolja, vele kel és fexik. Ez veszélyesebb mint a AIDS.
Ez a tecnikai fejlődés nem tom hova vezet. El sem tom képzelni hogy pár év múlva mikor mág a szag is átjön mi lecc. Juliska átdugja a muffját és Pistike szagolgatja a képernyőt.
Ennek nem lecc jó vége.
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- Arzeen
- Nem elérhető
Serrana/Taurin írta:
Ethuil írta: Danke schön, Thanks, Ďakujem, Merci, Garcias, Köszönöm !
Majd kifekszem, úgyis itthon vagyok egész héten [size=9:360y7dk6]csak pénteken szalagavatózom megint [/size]
szalagavató? te szegény!!
Már a második az idén és egyik se az enyém szeretem a szalagavtókat
- Serrana/Taurin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Ethuil írta: Danke schön, Thanks, Ďakujem, Merci, Garcias, Köszönöm !
Majd kifekszem, úgyis itthon vagyok egész héten [size=9:36couxnj]csak pénteken szalagavatózom megint [/size]
szalagavató? te szegény!!
-A szerelem olyan mint az alkohol...
-Elbódít?
-Nem! Öl, butít és nyomorba dönt!
- Arzeen
- Nem elérhető
Majd kifekszem, úgyis itthon vagyok egész héten [size=9:3ufcxi0y]csak pénteken szalagavatózom megint [/size]
- Serrana/Taurin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
-A szerelem olyan mint az alkohol...
-Elbódít?
-Nem! Öl, butít és nyomorba dönt!
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Kérek Ethuilnak gyógyulást! :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Arzeen
- Nem elérhető
Gilg írta:
Remzy_mama/Eldawen írta: De pl. aki pitvarfibrillál, annak vénásan adnak lidocaint, hogy a normális ritmust újra felvegye a szíve.
Kamra fibrilláció esetén ill kamrai arrhythmiaáknál. (pitvarfibrilláció esetén nem!)
Bocsi, igaz, csak félálomban írtam
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Remzy_mama/Eldawen írta: De pl. aki pitvarfibrillál, annak vénásan adnak lidocaint, hogy a normális ritmust újra felvegye a szíve.
Kamra fibrilláció esetén ill kamrai arrhythmiaáknál. (pitvarfibrilláció esetén nem!)
- Supersonica
- Nem elérhető
Ezenkívül figyelmetekbe ajánlom: yikes.tolna.net/hoax/ címen a kis tanfolyamot, és a hülye városi legendákról: urbanlegends.freeblog.hu címen található oldalt.
Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, csak alacsony a kerítés.
P.S.: akinek nem inge...
U.i: hogyha többszáz címre küldünk körlevelet, akkor legalább annyi, hogy a TITKOLT mezőbe rakjátok a címlistát... Nem szeretném a napi spam adagomat duplájára növelni.