BESZÉLGETŐS topic

Több
18 éve 11 hónapja #279239 Írta: +Earendil+
+Earendil+ válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Igen.Több rész megfilmesítését tervezik!
A könyvsorozatot egyszer már kiadták teljes egészében,valamikor a 90-es évek elején.A mostani kiadás a negyedik kötetnél jár,és volt szerencsém elolvasni mind a 4-et.Érdekes hogy a könyvek egyik szereplőjét (állítólag) Tolkienről
mintázta az író. :roll: :wink:
Tegnap este volt a világbemutató a Londoni Royal Albert Hall-ban!
Már tűkön ülve vágom a centit! :P

Az Útnak vége nincs soha,
Ha egyszer az ajtón kifut;

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 11 hónapja #279210 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Finwe írta:

És ez a hét kötet megjelent itt mind magyarországon?

az első kettő 100%

és a film is több részes lesz?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 11 hónapja #279196 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gandalf írta: Második vicc:
Érdekes, én a jelbeszédet tök úgy értelmeztem elsőre, mint a pápa. :lol:

Dettó, csak a kör kontra földra nem jöttem rá, hogy mi :P :)
Nem kell ehhez pápa meg rabbi, csak 2 olyan ember, akik közül az egyik tisztában van a keresztyénség alaptanításaival, míg a másiknak fogalma sincs róla :P

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
18 éve 11 hónapja #279178 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Finwe írta:

Sziasztok!
Én már rettenetesen várom dec.22.-ét amikoris a hazai mozikban elkezdik
vetíteni a Narnia Krónikái:Az Oroszlán,a Boszorkány,és a ruhásszekrény c.filmet ! Magát a könyvet Tolkien jóbarátja C.S Lewis írta,és hét
kötetből áll.A tőlünk nyugatabbra rendkívül népszerű műből Andrew Adamson
készít filmet (ő rendezte a Shrek-et).Láttam az összes előzetest,és ezek nagyon ígéretesnek tünnek.Aki a Karácsonyi szünetben jó családi mozizást
tervez annak ez a film a tökéletes választás!

Mind megjelent, sőt valahonnan le is lehet tölteni, de már nem tudom, hogy honnan. [size=9:af0fpjv8](Ha akarod, elküldhetem neked emilben majd mindet.)[/size]

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
18 éve 11 hónapja #279177 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Finwe írta:

az első kettő 100% :wink:

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Több
18 éve 11 hónapja #279171 Írta: Finwe

Sziasztok!
vetíteni a Narnia Krónikái:Az Oroszlán,a Boszorkány,és a ruhásszekrény c.filmet ! Magát a könyvet Tolkien jóbarátja C.S Lewis írta,és hét
készít filmet (ő rendezte a Shrek-et).Láttam az összes előzetest,és ezek nagyon ígéretesnek tünnek.Aki a Karácsonyi szünetben jó családi mozizást
tervez annak ez a film a tökéletes választás!

Több
18 éve 11 hónapja #279164 Írta: Eldafinde
Igen!!!!!

Már én is nagyon várom!!! :bounce:

Több
18 éve 11 hónapja #279161 Írta: +Earendil+
+Earendil+ válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!
vetíteni a Narnia Krónikái:Az Oroszlán,a Boszorkány,és a ruhásszekrény c.filmet ! :hello: Magát a könyvet Tolkien jóbarátja C.S Lewis írta,és hét
tervez annak ez a film a tökéletes választás! :itscool:

Az Útnak vége nincs soha,
Ha egyszer az ajtón kifut;

Több
18 éve 11 hónapja #279149 Írta: Finwe

Több
18 éve 11 hónapja #279143 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Második vicc:
Érdekes, én a jelbeszédet tök úgy értelmeztem elsőre, mint a pápa. :lol:

Több
18 éve 11 hónapja #279140 Írta: Finwe
Egy ember áll az utcán és sír. Megkérdezi egy járókelő, hogy mi a baja:
- Találtam 25000 Ft-ot, és lehet, hogy egy szegény kisnyugdíjas vesztette el, aki most nem tud kaját venni, meg kifizetni a számlait, meg minden és tökre sajnálom.
Na, erre a másik arc is elkezd sírni. Arra megy egy rendőr, ő is megkérdezi, hogy mi baj van.
- Hát, találtunk 25 ezret, aztán lehet, hogy egy szegény kisnyugdíjas vesztette el, aki majd nem tud bevásárolni meg kifizetni a számlait és nagyon sajnáljuk.
A rendőr is elkezd sírni. Arra megy egy kisnyugdíjas, kopott ruhában, ócska cipőben és vidáman megkérdezi:
- Hát maguk miért sírnak?!
Erre a rendőr elkezdi ütni a gumibottal:
- Miattad, bazmeg!

Hitpárbaj

Egyszer a pápa elhatározta, hogy kitiltja a zsidókat a Vatikánból. A zsidók felháborodtak, ezért a pápa beleegyezett, hogy ha egy zsidó le tudja győzni teológiai vitában, maradhatnak. A zsidók egy bölcsességéről ismert rabbit választanak, hogy kiálljon a pápával a "párbajra". A rabbi azt mondja, hogy tegyék érdekesebbé a vitát és egyiküknek se legyen szabad beszélni. A pápa beleegyezett. A vita napján a pápa és a rabbi leültek egymással szemben, a hívek köréjük gyűltek. A pápa felemelte három ujját. A rabbi felmutatta egy ujját. A pápa egy kört rajzolt a levegőbe. A rabbi a földre mutatott. A pápa elővett egy ostyát és egy pohár bort. A rabbi elővett egy almát. A pápa ekkor felállt:
- Feladom - mondta. - Te túl bölcs vagy, rabbi. Maradhattok. Később megkérdezik a pápát a bíborosok:
- Mit beszélt a rabbival?
- Először felmutattam három ujjamat, hogy a Szentháromságra emlékeztessem. Ő felmutatta egy ujját jelezve, hogy egy Isten van mindkét vallásban. Ezután rajzoltam egy kört a levegőbe, mutatva, hogy Isten mindenhol ott van körülöttünk. Erre a földre mutatott, jelezve, hogy Isten itt is van, velünk. Ekkor elővettem egy ostyát és egy pohár bort, megmutatva, hogy Isten feloldoz a bűneink alól. Ő elővett egy almát, hogy az eredendő bűnre emlékeztessen. Mindenre volt válasza. Mit tehettem volna?
Közben a zsidók is körbeveszik a rabbit:
- Mi történt, rabbi?
- Először azt mutatta, hogy három napunk van elhagyni a várost. Mutattam, hogy EGY zsidó sem fog elmenni. Ezután körbemutatott, jelezve, hogy az egész várost megtisztítja a zsidóktól. A földre mutattam, jelezve, hogy mind itt maradunk.
- És utána?
A rabbi vállat vont:
- Nem tudom. Elővette az ebédjét, mire én is.

Több
18 éve 11 hónapja #279125 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Valaki aki ért hozzá mesélje el nekem, hogy csak én látom úgy, hogy ebben az évben nem indulnak nyelvi szakok vagy tényleg nem?
És mit takar pontosan a szabadon választott bölcsésszak? Oda tettek be mindent ami nem fért többibe?:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 11 hónapja #279120 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Cueddo írta:
Kedves Segítőkész Népek!

ezek a kellékek, amikre szükség volna az Aldarion&Erendishez. aki tud, kérem, segítsen!

KELLÉKEK
- dobozok, ládák (térelemek?)
zöld faág
- elszáradt faág
- ékköves dobozka
- gyémánt
- fejpánt, amire a gyémánt ráapplikálható
- nyaklánc, -"-
- boroskancsó Veanturnak, fakupa, pohár, stb.
- Aldarionnak (II/5.) kaja, tálca, fakupa
- tüzifa Ancaliméhez
- Zamínnak seprû, vödör, felmosórongy
- koszorúk, virágfüzérek a szolgálóknak, legényeknek (II/15.)
- Gil-galad levele viasszal lepecsételve
- olvasnivaló Ancalimének (tekercs!)
- pénzeszsák Ancalimének, tele érmékkel (II/18.)
- facsemete (I/16.)

:!:

Több
18 éve 11 hónapja #279107 Írta: ZöldSamu
ZöldSamu válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kiszhobbit... :frodo1: ha erre lógsz valahol,(mármint a forumon :wink: ), dobj meg gyorsan 1 privvel, valami van itt neked, csak nemtom átküldeni... :evil: de amint megtaláltad az üzenetet! SÜRGÖS!!!!! 8O :o :idea:

Zöld mindenekfelett!!!!!!!!!!!!

Több
18 éve 11 hónapja #279100 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ha ez megnyugtat Ethuil én is beteg vagyok.. csak nekem két hét múlva a saját szalagavaótomon kell ottlennni:)) meg pénteken egy barátomén. Szurkoljatok, hogy meggyoguljak

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 11 hónapja #279082 Írta: **Shaman**
**Shaman** válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ha van valakinek sok Rolling Stons zenéje esetleg mp3-a és lehet vele bizniszelni, az dobjon már be privit, megy egy kollegámnak megigértem hogy szerzek neki de nem találok a neten "olyat"

Köcc

fe@

ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK

Több
18 éve 11 hónapja #278996 Írta: Eldafinde
Halihó!

Vannak köztetek megveszekedett Antonio Banderas-rajongók?
Az is megteszi, ha csak kedvelitek! 8) :wink: :wink:

Több
18 éve 11 hónapja #278981 Írta: Lego Inglorion
Lego Inglorion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Kiszhobbit írta:

Estel Adániel írta: Aaazigen... :) fórumchat a Beszélgetősben... :D hhajh, a régi szép idők... :look:
(na persze, amíg a chat nemműx... :roll: jogos. ;) )

Hidd el, Estel mellon, mi mennénk a chat-re ,de sztrájkol... :oops: ez az 1etlen lehetöségünk... :(

jaja,most ha valakit nem érdekel,úgyis átugorja... :? (amugy a többit elintéztük freemailbe) :)

Több
18 éve 11 hónapja #278977 Írta: Kiszhobbit
Kiszhobbit válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Estel Adániel írta: Aaazigen... :) fórumchat a Beszélgetősben... :D hhajh, a régi szép idők... :look:
(na persze, amíg a chat nemműx... :roll: jogos. ;) )

Hidd el, Estel mellon, mi mennénk a chat-re ,de sztrájkol... :oops: ez az 1etlen lehetöségünk... :(

Merielle i evellon

Több
18 éve 11 hónapja #278964 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Shaman írta: az jó ha az ágyba van a net. Már csak a wc hiányzik. És kész a XXI. századi gyerek.

Mert napi 10 órát ül a gépe előtt.
Szexuális életét is ide veze, pl maszturbál a gép előtt.
Alig várja hogy bekapcsolja, vele kel és fexik. Ez veszélyesebb mint a AIDS.
Ez a tecnikai fejlődés nem tom hova vezet. El sem tom képzelni hogy pár év múlva mikor mág a szag is átjön mi lecc. :P :P :P :( Juliska átdugja a muffját és Pistike szagolgatja a képernyőt.

Ennek nem lecc jó vége.

én már függő vagyok :deal:

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
18 éve 11 hónapja #278961 Írta: **Shaman**
**Shaman** válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
az jó ha az ágyba van a net. Már csak a wc hiányzik. És kész a XXI. századi gyerek.

Mert napi 10 órát ül a gépe előtt.
Szexuális életét is ide veze, pl maszturbál a gép előtt.
Alig várja hogy bekapcsolja, vele kel és fexik. Ez veszélyesebb mint a AIDS.
Ez a tecnikai fejlődés nem tom hova vezet. El sem tom képzelni hogy pár év múlva mikor mág a szag is átjön mi lecc. :P :P :P :( Juliska átdugja a muffját és Pistike szagolgatja a képernyőt.

Ennek nem lecc jó vége.

ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK

Több
18 éve 11 hónapja - 18 éve 11 hónapja #278958 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Serrana/Taurin írta:

Ethuil írta: Danke schön, Thanks, Ďakujem, Merci, Garcias, Köszönöm !

Majd kifekszem, úgyis itthon vagyok egész héten :D [size=9:360y7dk6]csak pénteken szalagavatózom megint [/size]

szalagavató? te szegény!!

Már a második az idén és egyik se az enyém :D szeretem a szalagavtókat :D

Több
18 éve 11 hónapja #278956 Írta: Serrana/Taurin
Serrana/Taurin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ethuil írta: Danke schön, Thanks, Ďakujem, Merci, Garcias, Köszönöm !

Majd kifekszem, úgyis itthon vagyok egész héten :D [size=9:36couxnj]csak pénteken szalagavatózom megint [/size]

szalagavató? te szegény!!

-A szerelem olyan mint az alkohol...
-Elbódít?
-Nem! Öl, butít és nyomorba dönt!

Több
18 éve 11 hónapja #278951 Írta: Arzeen
Danke schön, Thanks, Ďakujem, Merci, Garcias, Köszönöm !

Majd kifekszem, úgyis itthon vagyok egész héten :D [size=9:3ufcxi0y]csak pénteken szalagavatózom megint [/size]

Több
18 éve 11 hónapja #278950 Írta: Serrana/Taurin
Serrana/Taurin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jobbulást Ethuil!!!

-A szerelem olyan mint az alkohol...
-Elbódít?
-Nem! Öl, butít és nyomorba dönt!

Több
18 éve 11 hónapja #278927 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Közbenső megoldás, hogy oda viszed az ágyadba a NET-et :wink:
Kérek Ethuilnak gyógyulást! :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
18 éve 11 hónapja #278926 Írta: Arzeen
Én elhiszem hogy senkit sem érdekel, csak úgy mondnom, hogy beteg vagyok :cry: és fáj a torkom. És anyu rámparancsolt, hogy száljak le a netről az ágyba... :(

Több
18 éve 11 hónapja #278923 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gilg írta:

Remzy_mama/Eldawen írta: De pl. aki pitvarfibrillál, annak vénásan adnak lidocaint, hogy a normális ritmust újra felvegye a szíve.

Kamra fibrilláció esetén ill kamrai arrhythmiaáknál. (pitvarfibrilláció esetén nem!)

Bocsi, igaz, csak félálomban írtam :oops:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 11 hónapja #278922 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzy_mama/Eldawen írta: De pl. aki pitvarfibrillál, annak vénásan adnak lidocaint, hogy a normális ritmust újra felvegye a szíve.

Kamra fibrilláció esetén ill kamrai arrhythmiaáknál. (pitvarfibrilláció esetén nem!)

Több
18 éve 11 hónapja #278920 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kedves jószándékú forwaldolt levélküldözgetők! Az idióta ingyensms veszélyeire figyelmeztető levelet nem szeretném még 30 példányban megkapni, amúgy a hír kacsa, cáfolat az indexen: index.hu/tech/hoax/?d=051205
Ezenkívül figyelmetekbe ajánlom: yikes.tolna.net/hoax/ címen a kis tanfolyamot, és a hülye városi legendákról: urbanlegends.freeblog.hu címen található oldalt.
Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, csak alacsony a kerítés.

P.S.: akinek nem inge...

U.i: hogyha többszáz címre küldünk körlevelet, akkor legalább annyi, hogy a TITKOLT mezőbe rakjátok a címlistát... Nem szeretném a napi spam adagomat duplájára növelni.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.551 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére