BESZÉLGETŐS topic

Több
18 éve 11 hónapja #280091 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Serrana/Taurin írta:

Ecthelion írta: Amugy az első link nem működik (vagy csak nekem nem?).

Nem vagy egyedül, nekem se működött.

Másoljátok ki innen, és az elejére a "ttp" elé írjatok egy h betűt. ;) [size=9:34mo56h6](vagy valaki illetékes szerkessze át Rabyn linkjét)[/size]

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 11 hónapja #280089 Írta: Serrana/Taurin
Serrana/Taurin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ecthelion írta: Amugy az első link nem működik (vagy csak nekem nem?).

Nem vagy egyedül, nekem se működött.

-A szerelem olyan mint az alkohol...
-Elbódít?
-Nem! Öl, butít és nyomorba dönt!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 11 hónapja #280088 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Látta valaki rajtam kívűl a csigakettőn a King Kong forgatásáról a kisfilmet?
PJ DÖBBENETESEN LEFOGYOTT!! Előszőr nem is ismertem fel. Csaknéztem, hogy valahonnan ismerős, mive nem az elejétő l néztem nem volt kiírva a neve.
kép itten: ttp://thelastminute.typepad.com/photos/ ... ackson.jpg
és itten: www.goodtaste.boo.pl/news/pjinterview.jpg

8O Az igen, tényleg rendesen leadott. Szerintem nem is áll jól neki ez a soványság :? Vagy csak nagyon megszoktuk a hobbit formáját? :lol:
Amugy az első link nem működik (vagy csak nekem nem?).

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
18 éve 11 hónapja - 18 éve 11 hónapja #280085 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Látta valaki rajtam kívűl a csigakettőn a King Kong forgatásáról a kisfilmet?
PJ DÖBBENETESEN LEFOGYOTT!! Előszőr nem is ismertem fel. Csaknéztem, hogy valahonnan ismerős, mive nem az elejétő l néztem nem volt kiírva a neve.
kép itten: thelastminute.typepad.com/photos ... ackson.jpg
és itten: www.goodtaste.boo.pl/news/pjinterview.jpg

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 11 hónapja #280078 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ma a msn elhatározta, hogy idegileg tönkretesz...kérek minden partneremtől elnézést, hogy hol voltam, hol nem voltam... :?

Megyek inkább lefekszem mert még vér is folyhat... a hibaelhárítás az agyamra megy, ki-ké-szít :?

Több
18 éve 11 hónapja #280075 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én valahogy magával a programmal nem vagyok kibékülve :D Szeretem, mert hasznos és jó, csak sokszor szokott, hogy is mondjam... rendetlenkedni :D

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
18 éve 11 hónapja #280071 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Aranill írta: Az MSN nem szép szó, mit szolnátok a masnihoz, abban is benne foglaltatik az m az s és n. :lol:

:D :D MaSNi? :D Én se szeretem túlzottan, a messenger szót inkább. :) És abban is benne van az a bizonyos három betű. :D

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
18 éve 11 hónapja #280068 Írta: Aranill
Aranill válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Az MSN nem szép szó, mit szolnátok a masnihoz, abban is benne foglaltatik az m az s és n. :lol:

Mensch werden ist eine Kunst.

06 20 99 29 525

Több
18 éve 11 hónapja #280024 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ide is berakom.
A Beszélő Kutya: :D media.putfile.com/talkingdog

Több
18 éve 11 hónapja #279978 Írta: FireHair
FireHair válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Amennyire megismertem az msn-t, igazat adok az előttem szólónak.
Teljesen más, és aki chat-hez volt szokva, annak furcsa is szerintem. Majd biztosan megszokom, de azért a chat ia hiányozni fog mindig.

"Perché un mondo senza musica non si puó neanche immaginare.."

Több
18 éve 11 hónapja #279920 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

FireHair írta: Mától kezdve szerencsére én is abba a táborba tartozom, akinek van msn-je, de még csak most ismerkedek vele. Szerintetek van olyan jó, mint a chat?

Nem vethető össze, teljesen más.
Az msn révén kicsit részt veszel a másik életében. Hacsak nem tartja kikapcsolva, tudod, mikor van a gép előtt, bármikor válthatsz vele pár szót, nem kell külön felmenni a chatre ehhez. Fájlokat küldhetsz... kb mintha ott ülne melletted mindenki.

Igen jól sikerült ötlet, sokkal jobb mint az ICQ volt.

Több
18 éve 11 hónapja #279919 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A HP film nem tudom, kiknek készült. Akik nem olvasták a könyvet, azoknak egy hosszú, vontatott, sötét hangulatú de unalmas és kaotikus, érthetetlen film. Akik meg olvasták, azok egyből rájönnek, hogy a könyv érdekesebbik részét, a HP sztorik lényegét teljesen kihagyták belőle: azt, hogy Harryék nyomoznak a rejtély utáán és szépen fokozatosan derül fény mindenre.
Kihagyott fontos dolgok:
- a térkép a nevekkel (pl hogy miért gyanakodtak Barty Kuporra)
- miért kellett az öreg Bartynak meghalnia
- a Sötét Jegy megidézése - Harry pálcájával
- a kviddicsmeccs
- a fél-véla lány kiemelt szerepe Ron életében
- Hagrid szerelme
- és még ki tudja, mi... egyszer olvastam csak a könyvet, már régebben, de ezek így is feltűntek...
Szóval ez inkább csak rajongóknak való film, nem a nagyközönségnek. A képi világ amúgy nagyon-nagyon korrekt volt.

Alyr Arkhon írta:

+Earendil+ írta:

Rabyn írta: A Narniának nagyobb a bevétele mint a HP4nek. Miért nem lepődőm megén ezen??

Tényleg...???Ezt honnan tudod?Honnantudodhonnantudod???Sálálá! :bounce: :hello:

Még max az első hétvégei anyag lehet meg hiszen egyiknek sem ért véget a vetítése.

Több
18 éve 11 hónapja #279918 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

olorin.papa írta: Most egy kis téma váltás, mátrix módrban... 8)
www.themeatrix.com/hungarian/
Mit szóltok hozzá?

Kicsit beteg... :lol: De nagy igazsága vagyon neki :roll:

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
18 éve 11 hónapja - 18 éve 11 hónapja #279917 Írta: FireHair
Mától kezdve szerencsére én is abba a táborba tartozom, akinek van msn-je, de még csak most ismerkedek vele. Szerintetek van olyan jó, mint a chat?

Több
18 éve 11 hónapja #279896 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Most egy kis téma váltás, mátrix módrban... 8)
www.themeatrix.com/hungarian/
Mit szóltok hozzá?

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
18 éve 11 hónapja #279888 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A nép [size=9:2rx5ch5x](mmint az ex-chatelők, Papit leszámítva)[/size] nagy része úgy tűnik, áttért az MSN Messenger használatára.
Egyrészt a chat látogatottsága is ezért csappanhatott meg az utóbbi időben, azonkívül talán emiatt is nem fájlalják olyan sokan a chat hiányát azok közül, akik rendelkeznek msn-címmel, ami nem más, mint a Microsoft .NET Passport szolgáltatására beregisztrált e-mail cím. ;)

[size=9:2rx5ch5x](a fenti hozzászólás ajánlatnak illetve reklámnak nem minősül, legalábbis remélem, hogy nem.)[/size]

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
18 éve 11 hónapja #279867 Írta: FireHair

Enna írta: ... Na, mindegy, a lényeg, hogy CHATlakoznék Fire Hair húgomhoz és igen-igen erősen szeretném megtudni, van-e másik hely, ahol föl lehet lelni a régi bandát... mert nélkületek, drága barátaim, szürkék és kietlenek a hétköznapjaim, a Fekete Lehellet hidege futkos a gerincemen és összemarkolja szívemet a hiányérzet vágatlan karmó, csontos keze.... :cry: Segítsetek!!!!!!!!

De jó, hogy hallok rólad Enna! :D
Hát, látod, én is úgy jártam, hogy amikor nem volt lehetőségem netezni, akkor volt chat, mire beköttettük otthonra is az ADSL-t, addigra meg behalt a rendszer. S.O.S! nekem is

Több
18 éve 11 hónapja #279851 Írta: InfoCsoport
InfoCsoport válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tolkien Születésnap 2006. segítők figyelem!

Ha szeretnél részt venni a rendezvényben, mint segítő (választható területek: kreatív cuccok, játékok, vetélkedők, gyerekprogramok, árusítás, infopult, cuccok szállítása, pakolása, dekoráció, stb.), akkor sürgősen írj egy e-mailt Finduilasnak ( finduilas@tolkien.hu ) , amelyben az alábbi adatokat adja meg:

- Név (polgári és nick)
- Elérhetőségei
- Milyen típusú munkákban venne részt szívesen
- Tart-e a rendezvényen előadást, szerepel-e bármilyen produkcióban, ha igen, miben és mikor
- Mi az a feladat, amit semmiképpen sem vállalna el
- Hánytól hányig érne rá aznap
- Ráérne-e előző éjjel dekorálni akár reggelig

Mindenki, aki csak egy kis késztetést is érez a segítésre, írjon!
Köszönjük előre is!

Több
18 éve 11 hónapja #279837 Írta: Enna Silme
Enna Silme válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ja, és Narniá-HP dologhoz:
A legújabb Harry szerintem elég gyengusz lett, főleg a tavalyihoz mérten. Nem csoda, ha Narnia nagyobb sikert arat. Bár ma találtam a neten egy térképet, ami eléggé piszkálta a csőrömet, mert nagyon (túlzottan is) emlékeztetett vmi másra... Persze lehet, hogy csak beképzelem magamnak? Mindenesetre itt van, csodáljátok meg:
térkép

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
18 éve 11 hónapja #279835 Írta: Enna Silme
Enna Silme válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok, mindenki!
Én egész nyáron meg voltam fosztva a chattől (meg mindenféle internettől), és most, mikor szeptemberben megjöttem az egyetemre, alig vártam, hogy a menő, ultra-modern számgépek közelébe jussak - és felkeressem régi tanyámat, a tolkien.hu chatjét.... és erreföl MI TÖRTÉNIK?! NA, MI?! Ja, ezt tudjátok.... :lol: Na, mindegy, a lényeg, hogy CHATlakoznék Fire Hair húgomhoz és igen-igen erősen szeretném megtudni, van-e másik hely, ahol föl lehet lelni a régi bandát... mert nélkületek, drága barátaim, szürkék és kietlenek a hétköznapjaim, a Fekete Lehellet hidege futkos a gerincemen és összemarkolja szívemet a hiányérzet vágatlan karmó, csontos keze.... :cry: Segítsetek!!!!!!!!

(Na jó, azért az adományok még ráérnek ;) )

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
18 éve 11 hónapja #279786 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Az itteni cset tavalyelőtt ilyenkor élte a fénykorát, és azóta egyre inkább halódik. az msn megjelenése meg csak gyorsított a dolgon :(

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
18 éve 11 hónapja #279779 Írta: FireHair
Az "Óhaj, sóhaj, kérés, panasz" topicból irányítottak ide :) Bocs, ha nem pontosan emlékszem a topic címére.
Első kérdésem: ex-chat-elők jártok valahova máshova csetelni? vagy mit csináltok, mióta behalt az itteni?
Második kérdésem: ugye lenne igény az itteni csetre, ha működne?
Előre is köszönöm a hozzászólásokat!

Több
18 éve 11 hónapja #279766 Írta: Rabyn
Az origon volt fent.

Több
18 éve 11 hónapja #279750 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Figyelem!

Ezúton keresek olyan lelkes, a Társaságért tenni kész személyeket, akik a LEP gördülékeny lebonyolítása érdekében a Társaság rendelkezésére bocsájtanák saját vagy családi gépjárművüket - megfelelő sofőrrel - szállítások lebonyolítása céljából.

A jelentkezők ezt priviben nekem, vagy az ery@tolkien.hu -s email címre tegyék.

Köszönettel.

LEP Szervezőség
Logisztikai megbízottja

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
18 éve 11 hónapja #279675 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

+Earendil+ írta:

Rabyn írta: A Narniának nagyobb a bevétele mint a HP4nek. Miért nem lepődőm megén ezen??

Még max az első hétvégei anyag lehet meg hiszen egyiknek sem ért véget a vetítése.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 11 hónapja #279671 Írta: +Earendil+
+Earendil+ válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Az Útnak vége nincs soha,
Ha egyszer az ajtón kifut;

Több
18 éve 11 hónapja #279663 Írta: Rabyn
A Narniának nagyobb a bevétele mint a HP4nek. Miért nem lepődőm megén ezen??

Több
18 éve 11 hónapja #279648 Írta: Rion Pendragon
Rion Pendragon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

telcontar írta:

+Earendil+ írta: Szerintem Galadrielben és Jadis-ban(ő a Fehér Boszi v.Jég Királynő) csak az a közös,hogy mindketten viszonylag szép nők. :P :oops:

Ezt gondolom úgy érted hogy mindkettő hasonlóan ijesztően randa. :)

Végre egy őszinte ember! :lol:

Több
18 éve 11 hónapja #279631 Írta: InfoCsoport
InfoCsoport válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
ALDARION ÉS ERENDIS - STATISZTÁK FIGYELEM!
Mindenki, aki komolyan gondolta, hogy statisztálni szeretne a darabban jöjjön el most szerdán (dec. 14.) az Ajtósi Dührer sori ELTE-épületbe ÖSSZPRÓBÁRA 16:30-20:00 !!! A megjelenés mindenkinek kötelező, aki szerepelni szeretne a darabban! Akinek semmiképpen nem jó az időpont, de mégis mindenképpen szeretne statisztálni, sürgősen írjon privit Eruntale/Hanna nickre! MOST kell véglegesíteni a jelentkezéseiteket!

Több
18 éve 11 hónapja #279605 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kedves Kispajtások,

akinek van kedve közös Narnia-nézéshez, az készüljön 23-án (pénteken) kora estére (6 óra körül).

Várhatóan a Corvinba megyünk, jelentkezéseket priviben, MSN-en, mailben várok, jegyárak a szokásoknak megfelelően megelőlegezve!!!

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 4.004 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére