BESZÉLGETŐS topic
- Olosta
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Serrana/Taurin írta:
Ecthelion írta: Amugy az első link nem működik (vagy csak nekem nem?).
Nem vagy egyedül, nekem se működött.
Másoljátok ki innen, és az elejére a "ttp" elé írjatok egy h betűt. [size=9:34mo56h6](vagy valaki illetékes szerkessze át Rabyn linkjét)[/size]
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Serrana/Taurin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 0
Ecthelion írta: Amugy az első link nem működik (vagy csak nekem nem?).
Nem vagy egyedül, nekem se működött.
-A szerelem olyan mint az alkohol...
-Elbódít?
-Nem! Öl, butít és nyomorba dönt!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ecthelion
- Nem elérhető
Rabyn írta: Látta valaki rajtam kívűl a csigakettőn a King Kong forgatásáról a kisfilmet?
PJ DÖBBENETESEN LEFOGYOTT!! Előszőr nem is ismertem fel. Csaknéztem, hogy valahonnan ismerős, mive nem az elejétő l néztem nem volt kiírva a neve.
kép itten: ttp://thelastminute.typepad.com/photos/ ... ackson.jpg
és itten: www.goodtaste.boo.pl/news/pjinterview.jpg
8O Az igen, tényleg rendesen leadott. Szerintem nem is áll jól neki ez a soványság Vagy csak nagyon megszoktuk a hobbit formáját?
Amugy az első link nem működik (vagy csak nekem nem?).
"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."
- Rabyn
- Nem elérhető
PJ DÖBBENETESEN LEFOGYOTT!! Előszőr nem is ismertem fel. Csaknéztem, hogy valahonnan ismerős, mive nem az elejétő l néztem nem volt kiírva a neve.
kép itten: thelastminute.typepad.com/photos ... ackson.jpg
és itten: www.goodtaste.boo.pl/news/pjinterview.jpg
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Arzeen
- Nem elérhető
Megyek inkább lefekszem mert még vér is folyhat... a hibaelhárítás az agyamra megy, ki-ké-szít
- Ecthelion
- Nem elérhető
"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."
- Ben
- Nem elérhető
MaSNi? Én se szeretem túlzottan, a messenger szót inkább. És abban is benne van az a bizonyos három betű.Aranill írta: Az MSN nem szép szó, mit szolnátok a masnihoz, abban is benne foglaltatik az m az s és n.
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Aranill
- Nem elérhető
Mensch werden ist eine Kunst.
06 20 99 29 525
- Silima
- Nem elérhető
- FireHair
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Teljesen más, és aki chat-hez volt szokva, annak furcsa is szerintem. Majd biztosan megszokom, de azért a chat ia hiányozni fog mindig.
"Perché un mondo senza musica non si puó neanche immaginare.."
- Telcontar
- Nem elérhető
FireHair írta: Mától kezdve szerencsére én is abba a táborba tartozom, akinek van msn-je, de még csak most ismerkedek vele. Szerintetek van olyan jó, mint a chat?
Nem vethető össze, teljesen más.
Az msn révén kicsit részt veszel a másik életében. Hacsak nem tartja kikapcsolva, tudod, mikor van a gép előtt, bármikor válthatsz vele pár szót, nem kell külön felmenni a chatre ehhez. Fájlokat küldhetsz... kb mintha ott ülne melletted mindenki.
Igen jól sikerült ötlet, sokkal jobb mint az ICQ volt.
- Telcontar
- Nem elérhető
Kihagyott fontos dolgok:
- a térkép a nevekkel (pl hogy miért gyanakodtak Barty Kuporra)
- miért kellett az öreg Bartynak meghalnia
- a Sötét Jegy megidézése - Harry pálcájával
- a kviddicsmeccs
- a fél-véla lány kiemelt szerepe Ron életében
- Hagrid szerelme
- és még ki tudja, mi... egyszer olvastam csak a könyvet, már régebben, de ezek így is feltűntek...
Szóval ez inkább csak rajongóknak való film, nem a nagyközönségnek. A képi világ amúgy nagyon-nagyon korrekt volt.
Alyr Arkhon írta:
+Earendil+ írta:
Tényleg...???Ezt honnan tudod?Honnantudodhonnantudod???Sálálá! :bounce: :hello:Rabyn írta: A Narniának nagyobb a bevétele mint a HP4nek. Miért nem lepődőm megén ezen??
Még max az első hétvégei anyag lehet meg hiszen egyiknek sem ért véget a vetítése.
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
olorin.papa írta: Most egy kis téma váltás, mátrix módrban...
www.themeatrix.com/hungarian/
Mit szóltok hozzá?
Kicsit beteg... De nagy igazsága vagyon neki
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- FireHair
- Nem elérhető
- Olorin.papa
- Nem elérhető
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Egyrészt a chat látogatottsága is ezért csappanhatott meg az utóbbi időben, azonkívül talán emiatt is nem fájlalják olyan sokan a chat hiányát azok közül, akik rendelkeznek msn-címmel, ami nem más, mint a Microsoft .NET Passport szolgáltatására beregisztrált e-mail cím.
[size=9:2rx5ch5x](a fenti hozzászólás ajánlatnak illetve reklámnak nem minősül, legalábbis remélem, hogy nem.)[/size]
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- FireHair
- Nem elérhető
Enna írta: ... Na, mindegy, a lényeg, hogy CHATlakoznék Fire Hair húgomhoz és igen-igen erősen szeretném megtudni, van-e másik hely, ahol föl lehet lelni a régi bandát... mert nélkületek, drága barátaim, szürkék és kietlenek a hétköznapjaim, a Fekete Lehellet hidege futkos a gerincemen és összemarkolja szívemet a hiányérzet vágatlan karmó, csontos keze.... Segítsetek!!!!!!!!
De jó, hogy hallok rólad Enna!
Hát, látod, én is úgy jártam, hogy amikor nem volt lehetőségem netezni, akkor volt chat, mire beköttettük otthonra is az ADSL-t, addigra meg behalt a rendszer. S.O.S! nekem is
- InfoCsoport
- Nem elérhető
Ha szeretnél részt venni a rendezvényben, mint segítő (választható területek: kreatív cuccok, játékok, vetélkedők, gyerekprogramok, árusítás, infopult, cuccok szállítása, pakolása, dekoráció, stb.), akkor sürgősen írj egy e-mailt Finduilasnak ( finduilas@tolkien.hu ) , amelyben az alábbi adatokat adja meg:
- Név (polgári és nick)
- Elérhetőségei
- Milyen típusú munkákban venne részt szívesen
- Tart-e a rendezvényen előadást, szerepel-e bármilyen produkcióban, ha igen, miben és mikor
- Mi az a feladat, amit semmiképpen sem vállalna el
- Hánytól hányig érne rá aznap
- Ráérne-e előző éjjel dekorálni akár reggelig
Mindenki, aki csak egy kis késztetést is érez a segítésre, írjon!
Köszönjük előre is!
e-mail: mtt.infocsoport@gmail.com
Hírblog: mtthirek.blogol.hu/
- Enna Silme
- Nem elérhető
A legújabb Harry szerintem elég gyengusz lett, főleg a tavalyihoz mérten. Nem csoda, ha Narnia nagyobb sikert arat. Bár ma találtam a neten egy térképet, ami eléggé piszkálta a csőrömet, mert nagyon (túlzottan is) emlékeztetett vmi másra... Persze lehet, hogy csak beképzelem magamnak? Mindenesetre itt van, csodáljátok meg:
térkép
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
- Enna Silme
- Nem elérhető
Én egész nyáron meg voltam fosztva a chattől (meg mindenféle internettől), és most, mikor szeptemberben megjöttem az egyetemre, alig vártam, hogy a menő, ultra-modern számgépek közelébe jussak - és felkeressem régi tanyámat, a tolkien.hu chatjét.... és erreföl MI TÖRTÉNIK?! NA, MI?! Ja, ezt tudjátok.... Na, mindegy, a lényeg, hogy CHATlakoznék Fire Hair húgomhoz és igen-igen erősen szeretném megtudni, van-e másik hely, ahol föl lehet lelni a régi bandát... mert nélkületek, drága barátaim, szürkék és kietlenek a hétköznapjaim, a Fekete Lehellet hidege futkos a gerincemen és összemarkolja szívemet a hiányérzet vágatlan karmó, csontos keze.... Segítsetek!!!!!!!!
(Na jó, azért az adományok még ráérnek )
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
- Olorin.papa
- Nem elérhető
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- FireHair
- Nem elérhető
Első kérdésem: ex-chat-elők jártok valahova máshova csetelni? vagy mit csináltok, mióta behalt az itteni?
Második kérdésem: ugye lenne igény az itteni csetre, ha működne?
Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
- Rabyn
- Nem elérhető
- Ery
- Nem elérhető
Ezúton keresek olyan lelkes, a Társaságért tenni kész személyeket, akik a LEP gördülékeny lebonyolítása érdekében a Társaság rendelkezésére bocsájtanák saját vagy családi gépjárművüket - megfelelő sofőrrel - szállítások lebonyolítása céljából.
A jelentkezők ezt priviben nekem, vagy az ery@tolkien.hu -s email címre tegyék.
Köszönettel.
LEP Szervezőség
Logisztikai megbízottja
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
+Earendil+ írta:
Tényleg...???Ezt honnan tudod?Honnantudodhonnantudod???Sálálá! :bounce: :hello:Rabyn írta: A Narniának nagyobb a bevétele mint a HP4nek. Miért nem lepődőm megén ezen??
Még max az első hétvégei anyag lehet meg hiszen egyiknek sem ért véget a vetítése.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- +Earendil+
- Nem elérhető
Az Útnak vége nincs soha,
Ha egyszer az ajtón kifut;
- Rabyn
- Nem elérhető
- Rion Pendragon
- Nem elérhető
telcontar írta:
+Earendil+ írta: Szerintem Galadrielben és Jadis-ban(ő a Fehér Boszi v.Jég Királynő) csak az a közös,hogy mindketten viszonylag szép nők.
Ezt gondolom úgy érted hogy mindkettő hasonlóan ijesztően randa.
Végre egy őszinte ember!
- InfoCsoport
- Nem elérhető
Mindenki, aki komolyan gondolta, hogy statisztálni szeretne a darabban jöjjön el most szerdán (dec. 14.) az Ajtósi Dührer sori ELTE-épületbe ÖSSZPRÓBÁRA 16:30-20:00 !!! A megjelenés mindenkinek kötelező, aki szerepelni szeretne a darabban! Akinek semmiképpen nem jó az időpont, de mégis mindenképpen szeretne statisztálni, sürgősen írjon privit Eruntale/Hanna nickre! MOST kell véglegesíteni a jelentkezéseiteket!
e-mail: mtt.infocsoport@gmail.com
Hírblog: mtthirek.blogol.hu/
- Melian
- Nem elérhető
akinek van kedve közös Narnia-nézéshez, az készüljön 23-án (pénteken) kora estére (6 óra körül).
Várhatóan a Corvinba megyünk, jelentkezéseket priviben, MSN-en, mailben várok, jegyárak a szokásoknak megfelelően megelőlegezve!!!
Melian
*tiuda meina tiutjandei*