BESZÉLGETŐS topic

Több
19 éve 7 hónapja #251970 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gilgolwen Nimrandir írta: Felagund: más volt az elhelyezkedése? :)

Nem a hasára tették a vödröt, hanem ráültették... :roll:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 7 hónapja #251962 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alison West írta:

Felagund írta:

Rabyn írta: Tudok egy jóó szenvedős gyilkossági módot :twisted:
Fogsz egy patkány meg egy papírdobozt, beleteszed a patkányt a dobozba ás ráhelyezed a gyilkolandó hasára.. aztán fentről meggyujtod a dobozot... a patkány pedig elkezdimagát lefelé kiásni...

A papírdoboz nem jó, olyan kell, amit a patkány nem tud átrágni...
(ez amúgy tényleg igaz: állítólag a KGB kínzott így embereket (bár kicsit más volt a patkány elhelyezkedése):dead:)

Ez nem egy filmben volt? :mrgreen: Amúgy meg nem papírdoboz kell, hanem fém vödör, és azt kell felhevíteni.

Halálosabb iramban :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 7 hónapja #251956 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Fogsz egy patkány meg egy papírdobozt, beleteszed a patkányt a dobozba ás ráhelyezed a gyilkolandó hasára.. aztán fentről meggyujtod a dobozot... a patkány pedig elkezdimagát lefelé kiásni..

Atyaég, ez durva... :dead: :P

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
19 éve 7 hónapja #251954 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alison West írta:

Felagund írta:

Fogsz egy patkány meg egy papírdobozt, beleteszed a patkányt a dobozba ás ráhelyezed a gyilkolandó hasára.. aztán fentről meggyujtod a dobozot... a patkány pedig elkezdimagát lefelé kiásni...

(ez amúgy tényleg igaz: állítólag a KGB kínzott így embereket (bár kicsit más volt a patkány elhelyezkedése):dead:)

Ez nem egy filmben volt? :mrgreen:

Hát, tudtommal az 1984-ből csináltak filmet, úgyhogy de...

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
19 éve 7 hónapja #251946 Írta: Andoron
Andoron válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Köszönöm Gilgolwen!

Bár sokat nemlehetek fenn, de azért igyekszem olvasni, és jól érezni magam itt:)

"Hiszek benned
Benned itt bent
Magamban"

Andoron honlapja

Több
19 éve 7 hónapja #251943 Írta: Narmo
Narmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gilgolwen Nimrandir írta: Narmo: Neeem, nálunk nem voltak hangyák :P Bár meleg víz nem sok volt... minek aaaz, jó a hideg is :D

Felagund: más volt az elhelyezkedése? :)

Hihi.. a melegvíz az olyan alap, hogy nincs.. Meg a zuhanyzóban egy orkán tombolt, szal majd megfagytunk, de ezek ilyen apróságok :)

Több
19 éve 7 hónapja #251940 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sirgon: huu nemtudom mikor jelent meg.. Valamikor a 80as években. (netudom hova tettem most a könyvet) de a papírból és a könyv nyomtatásának minőségéből erre tippelek. Azóta nem jelent meg többször.. szóval antikváriumokat nézd meg.. Én is csak véletlenül találtam rá itthon.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 7 hónapja #251931 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Hát. engem Michael Ende tükör a tükörben c könyve jobban megfogott. (de mivel ez nem volt a listán ezért aMomot jelöltemm eg)

Ende? Akkor részemről meg vagyon bocsájtva! Mikor jelent meg ez a Tükör a tükörben c. könyv, hol tudnám megszerezni?

Több
19 éve 7 hónapja #251928 Írta: Well-of-Souls
Well-of-Souls válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem kell ezt túlkombinálni. Az is elég, ha a patkánynak leptospirosisa van (elég gyakori...) - akkor egy kis harapás is tüdőgyulladás-szerű tünetekhez, és végül halálhoz vezet. :D

Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre

Több
19 éve 7 hónapja #251926 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Felagund írta:

Ez nem egy filmben volt? :mrgreen: Amúgy meg nem papírdoboz kell, hanem fém vödör, és azt kell felhevíteni.

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.

Több
19 éve 7 hónapja #251925 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Narmo: Neeem, nálunk nem voltak hangyák :P Bár meleg víz nem sok volt... minek aaaz, jó a hideg is :D

Felagund: más volt az elhelyezkedése? :)

Több
19 éve 7 hónapja #251917 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Our knees do not bend easily

Több
19 éve 7 hónapja #251916 Írta: Rabyn
Hát. engem Michael Ende tükör a tükörben c könyve jobban megfogott. (de mivel ez nem volt a listán ezért aMomot jelöltemm eg)

Több
19 éve 7 hónapja #251914 Írta: Olorin.papa

Rabyn írta:
Egyébként én nem a Gyu-t jelöltem legjobb külfödinek.

:evil: Áruló! :evil:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

/me igen, mert tényleg az volt... :wink:

Több
19 éve 7 hónapja #251913 Írta: Rabyn
Tudok egy jóó szenvedős gyilkossági módot :twisted:
Fogsz egy patkány meg egy papírdobozt, beleteszed a patkányt a dobozba ás ráhelyezed a gyilkolandó hasára.. aztán fentről meggyujtod a dobozot... a patkány pedig elkezdimagát lefelé kiásni..

Egyébként én nem a Gyu-t jelöltem legjobb külfödinek.

Több
19 éve 7 hónapja #251911 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Csináld kanállal, tovább tart, és jobban kínlódik...

Több
19 éve 7 hónapja #251901 Írta: Olorin.papa

Snuffles írta:

@Papsajt írta: Milyen kevesen jöttek ma a söntésbe, s milyen csönd van! Csak nem rémült meg mindenki a Fekete Emberektől?

na ide azzal a kalasnyikovval...

:lol: :lol: :lol: De Snuff! Hol az megértés? :lol: :lol: :lol:

Több
19 éve 7 hónapja #251886 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

@Papsajt írta: Milyen kevesen jöttek ma a söntésbe, s milyen csönd van! Csak nem rémült meg mindenki a Fekete Emberektől?

na ide azzal a kalasnyikovval...

"Well, I'm back."

Több
19 éve 7 hónapja #251885 Írta: @Papsajt
@Papsajt válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Milyen kevesen jöttek ma a söntésbe, s milyen csönd van! Csak nem rémült meg mindenki a Fekete Emberektől?

Több
19 éve 7 hónapja #251873 Írta: normal
normal válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Üdv.

Mindent játszottam.
Mesélnék nektek.
Olyan világok közt sétálós, misztikus örökségeset
írj vissza! :D

Te mire vagy kíváncsi?

Több
19 éve 7 hónapja #251871 Írta: Narmo

Gilgolwen Nimrandir írta: Még általános suliban, én is jártam itt az egyik osztálykirándulás alkalmával :)

Titeket is megtámadtak a hangyák éjszaka? Minket nagyonnagyon... :oops:

Több
19 éve 7 hónapja #251843 Írta: Olorin.papa

Kincső (Thilanna) írta: KÉRÉS!!!

Minden fórumlakóhoz! A táncos tüncök kérését tolmácsolom: kérlek gyűjtsétek minden pléhdobozos üditőről vagy sörrel a doboz nyitóját , csörgő készítés céljából, június 25-ig!

Nagyon köszi a segítséget! :wink:

Én is gyűjtögetem, de hogy adom oda...? :roll:

Több
19 éve 7 hónapja #251842 Írta: Gilg (Gwindorn)
Még általános suliban, én is jártam itt az egyik osztálykirándulás alkalmával :)

Több
19 éve 7 hónapja #251836 Írta: Narmo
Először is: bocs hogy kotorásztam Toma tényleg csak véletlenül ráakadtam ezekre a képekre :oops:

kep.tar.hu/toma_gazda/50035338/11451783#2
kep.tar.hu/toma_gazda/50035338/11451506#2

Huh.. háát, ha Nimrocco meglátja ezeket a képeket, elnosztalgiázik rajtuk, ugyanis voltunk itt táborban :D A hangyákat imádjuk, a testvéreink, megosztjuk velük az ágyunk, természetesen.. :D

(Nem ebben a szobában voltunk? Olyan ismerős az ágy korlátja.. :P

kep.tar.hu/toma_gazda/50035338/11451419#2 )

Több
19 éve 7 hónapja #251832 Írta: Ízisz
Ízisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

cortez71 írta: Már beraktam egy topicba, de több ember látja itt :)
"Ez most nagyon OFF, de nincs ötletem, h hova írjam!
Valószínűleg hallottatok a Nagy Könyv programról, amely az olvasás népszerűsítéséért jött létre. Egy játék során lehet regisztrálni kedvenc magyar- és külföldi regényedet.... A jelöltek közt ott van Tolkien is... NE HAGYJUK, HOGY HARRY POTTER LEDÖNTSE A GYŰRŰK URÁT A TRÓNRÓL!
Egyszóval: www.nagykonyv.hu -> regosztráció -> szavazás :) "

Nem csak 2 könyv létezik a világon, és nem csak ez a kettő JÓ könyv!!

Én már szavaztam 2 hete, természetesen a GyU-ra külföldi könyvként.

Jó lenne, ha nyerne!! :cheers:

"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "

Több
19 éve 7 hónapja #251827 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Kincső (Thilanna) írta: KÉRÉS!!!

Minden fórumlakóhoz! A táncos tüncök kérését tolmácsolom: kérlek gyűjtsétek minden pléhdobozos üditőről vagy sörrel a doboz nyitóját , csörgő készítés céljából, június 25-ig!

a pléhbánosról mi kell?

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
19 éve 7 hónapja #251810 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kicsik és Nagyok,

nagy örömmel jelentem be, hogy a tavaszi, tisztújító közgyűlés időpontja

MÁJUS 21. !

Részletek később.

Addig pirossal karikázzátok be a kalendáriumotokban ezt a napot, mert a piros jó szín, a közgyűlés pedig fontos.

Minden jót!
M

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
19 éve 7 hónapja #251775 Írta: Gilg (Gwindorn)

Andoron írta: Sziasztok!

NEmrégen regisztráltam, igy gondolom nem árt legalább ide beköszönni. Annyi mindent hallottam már a csapatról, hogy rávettem magam egy kapcsolódásra... már csak pár dolog van, aminek utána kell olvasnom :)

Üdvözlettel:
Andoron

Légy üdvözölve köztünk! :)

Több
19 éve 7 hónapja #251773 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
KÉRÉS!!!

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
19 éve 7 hónapja #251758 Írta: Andoron
Andoron válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!

NEmrégen regisztráltam, igy gondolom nem árt legalább ide beköszönni. Annyi mindent hallottam már a csapatról, hogy rávettem magam egy kapcsolódásra... már csak pár dolog van, aminek utána kell olvasnom :)

Üdvözlettel:
Andoron

"Hiszek benned
Benned itt bent
Magamban"

Andoron honlapja

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.378 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére