BESZÉLGETŐS topic

Több
19 éve 7 hónapja #251651 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Már beraktam egy topicba, de több ember látja itt :)
"Ez most nagyon OFF, de nincs ötletem, h hova írjam!
Valószínűleg hallottatok a Nagy Könyv programról, amely az olvasás népszerűsítéséért jött létre. Egy játék során lehet regisztrálni kedvenc magyar- és külföldi regényedet.... A jelöltek közt ott van Tolkien is... NE HAGYJUK, HOGY HARRY POTTER LEDÖNTSE A GYŰRŰK URÁT A TRÓNRÓL!
Egyszóval: www.nagykonyv.hu -> regosztráció -> szavazás :) "

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 7 hónapja #251642 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Lora írta:

Rabyn írta: Én majd Decemberben fogom ünnepelni:)

énis, énis :)

bár az oldalra meg a chatira már 2002 nyarán rátaláltam de regelni csak decemberben regeltem a fórumon :)

Én meg júli 20-án regltem az új oldalon (bár láttam anno a régit is), első hozzászólásom szeptember 14-én született, csetre meg december elején merészkedtem. :D (hülye memóriám, mindenféle dátum a fejemben marad, pl 2001. január 5-én, 21:05-kor a Nat. Geo.-n vetítettek egy filmet a Loch Ness-i szörnyről. :mrgreen: Csak azt nem tudom, minek. :P )

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 7 hónapja #251637 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Én majd Decemberben fogom ünnepelni:)

énis, énis :)

bár az oldalra meg a chatira már 2002 nyarán rátaláltam de regelni csak decemberben regeltem a fórumon :)

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
19 éve 7 hónapja #251626 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Phaedra/Namarie írta: Kérdés: ti nem szoktátok összetéveszteni a 2-5 éves gyereke visítást állathangokkal? (Nyávogás, vonítás, vakkantás stb? ) Én egy ideje azt figyelem, hogy gyanúsan hasonlítanak egymásra, és közben a gyerkek adják ki magukból eme hangokat.. lehet, hogy az óvoda közelsége tsze rosszat, meg elnézést a gyereketől, de ti nem halljátok?

Ilyet én is szoktam hallani, nem vagy egyedül. :D
Mondjuk 1x meg egy macskáról hittem, hogy gyerek :oops: :D
Lehet, hogy ez a kisgyerekek adottsága és a felnőttek mivel nem visítanak eleget már nem tudják ezt produkálni? ;) :lol:

Van mi arany, bár nem fénylik...

Több
19 éve 7 hónapja #251623 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kérdés: ti nem szoktátok összetéveszteni a 2-5 éves gyereke visítást állathangokkal? (Nyávogás, vonítás, vakkantás stb? ) Én egy ideje azt figyelem, hogy gyanúsan hasonlítanak egymásra, és közben a gyerkek adják ki magukból eme hangokat.. lehet, hogy az óvoda közelsége tsze rosszat, meg elnézést a gyereketől, de ti nem halljátok?

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
19 éve 7 hónapja #251622 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Jacopo Belbo írta: www.frigolux.hu/33.html
tulajdonképpen szerintem ez groteszk. elnézést kérek mindazoktól, akiket ez a link/oldal sért személyes meggyőződésükben.

Szerintem meg így nem groteszk. Akkor lenne groteszk, ha lenne egy külön ajtó rajta a személyzet behütött colájának, sörének és málnás joghurtjának, a felvágottról és a sajtról nem is beszélve. És persze ha lenne rajta jégkocka adagoló is.

Több
19 éve 7 hónapja #251536 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Izé....

Gratula minden évfordulosnak.

Heeee én meg már elmúltam két éves.Itten :twisted:

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Több
19 éve 7 hónapja #251531 Írta: Well-of-Souls
Well-of-Souls válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

tulajdonképpen szerintem ez groteszk. elnézést kérek mindazoktól, akiket ez a link/oldal sért személyes meggyőződésükben.

Nekem a neve tetszik :lol: Keresetlen és érthető - bár minden terméket ilyen egyszerű és céltudatos nevekkel illetnének :lol:

Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre

Több
19 éve 7 hónapja #251527 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Jacopo Belbo írta: Kedves emberek, és egyéb állatformák.
Szeretnék nektek elmondani valamit.
Ahogy egy nagyon kedves barátom mondta volt,

ez az egész világ egy sz*r
exit exit exit

csak ennyi lettem volna 2005 nemlétező tavaszának egyik csodálatos éjszakájáról, Orsieéktól, miközben Zarándok itt állt mellettem, és a hátamat simogatta.

szeretem a jó bort, kár, hogy nem létezik.

ez impresszió.

Űristen, és én ezt most olvasom :D Jó bor igenis van, legfeljebb ritka, viszont a gyömbér az gondolom ízlett :mrgreen: És Piccee Pitchs forevör.

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
19 éve 7 hónapja #251514 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én majd Decemberben fogom ünnepelni:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 7 hónapja #251502 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ery írta:

Minerva írta: Én ma vagyok három éves.... :oops:

Gratulálok Min!

(Bár sokan vagyunk itt, akik ebben az időben ünneplik 3. regisztrációs napjukat)

Jó, igazából már vagy három és fél éve koptatom itt a klaviatúrát, de az új fórumon ekkor regisztráltam. Csak azért 10-én, mert akkor jöttem haza Londonból :) Ah, de szép is volt...

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
19 éve 7 hónapja #251498 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Hát igen... fura belegondolni, hogy a fő termékcsoportjaiknál a háztartási, kereskedelmi stb. hűtők felsorolása mellett a kórházi hűtők is szerepelnek. :roll: de ha egyszer ezzel foglalkoznak...

Több
19 éve 7 hónapja #251496 Írta: Jacopo Belbo
Jacopo Belbo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
www.frigolux.hu/33.html

"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"

Több
19 éve 7 hónapja #251495 Írta: Gilg (Gwindorn)

Meleth_lin írta: Gratula minden évfordulósnak! :D

Én meg most vettem észre, hogy holnap leszek két éves... :roll:

Gratula neked is! :hello: :bounce: :)

Ebből a szempontból me nagyon gyerek cipőben jár :oops: :P majd, csak májusban leszek fél éves :D

Több
19 éve 7 hónapja #251489 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gratula minden évfordulósnak! :D

Én meg most vettem észre, hogy holnap leszek két éves... :roll:

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Több
19 éve 7 hónapja #251371 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ulmo írta:

Még sokszor ennyit Neked itt. Addig is: @-->-

Csatlakozom!!!

És mindenkinek még sok- sokszor ennyi itt ttöltött időt, akik mostanában ünneplik regisztrációs évfordulójukat!

(Nem lehetne valamit szervezni az évfordulósok részére, valami talifélét?)

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
19 éve 7 hónapja #251349 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
öregek vagytok 8)

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
19 éve 7 hónapja #251345 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gratulálok Min!

(Bár sokan vagyunk itt, akik ebben az időben ünneplik 3. regisztrációs napjukat)

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
19 éve 7 hónapja #251331 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Még sokszor ennyit Neked itt. Addig is: @-->-

Több
19 éve 7 hónapja #251330 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gratu Min a három évhez! :cheers: :cheers:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
19 éve 7 hónapja #251328 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
GRAT Fio és Min :itscool: :dance:

Estel: remélem nem hoztalak zavarba a furi elköszönésemmel :oops: 8) csak köszönni szerettem volna... :?

Több
19 éve 7 hónapja #251325 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én ma vagyok három éves.... :oops:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
19 éve 7 hónapja #251282 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
végignéztem a táboboros cuccok egyrészét... :lol: :lol:

:?: :geek:
:geek: :?:

Több
19 éve 7 hónapja #251213 Írta: Gilg (Gwindorn)

Narmo Poice írta: Hüpp-hüpp.. :cry: /me nagyon szeretett volna menni, de minden 3órára van inne!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

me is szívesen ment volna, de hát nem jött össze :( remélem legközelebb sikerül ott lenni...

Panni írta: /me hazaért... de élménybeszámolót majd holnap írok :P ... Előzetesben csak annyit: Elsősorban: Köszönöm Oisin és Elryn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

már nagyon várom ;)

Több
19 éve 7 hónapja #251211 Írta: Narmo
Narmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hüpp-hüpp.. :cry: /me nagyon szeretett volna menni, de minden 3órára van inne!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Több
19 éve 7 hónapja #251210 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
/me hazaért... de élménybeszámolót majd holnap írok :P ... Előzetesben csak annyit: Elsősorban: Köszönöm Oisin és Elryn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
19 éve 7 hónapja #251205 Írta: Gilg (Gwindorn)
:bounce: :hello: Gratula neked is Fio! :hello: :bounce: :D

Nagyon kihalt a fórum ... jó persze TK. Szóval érthető. :) De ha már TK, haza ért már valaki? Kérhetnénk egy élménybeszámolót? :D Előre is kösziii!

Több
19 éve 7 hónapja #251176 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem tudjátok, hogy lehet a legolcsóbb de legjobb minőségben előhívatni digitális fényképeket?
kb 40 képet akarok megcsináltani (nem nem egyszerre)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 7 hónapja #251173 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
re Sil! :D
Grat Csigaaaaa!!!! :hello:

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 7 hónapja #251172 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szia Sil!!! :) Hiányoztál, miért nem voltál????

Te jó Isten, én meg 5.-én voltam itt három éves. Már tudok járni és beszélni. :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.417 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére