BESZÉLGETŐS topic
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
mellesleg én speciel Disznóhúst nem vagyok hajlando enni. na nem azér tmert sajnálom szegény kici malacokat hanem mert nem szeretem.. Vadhust nincsen alkalmam enni nem is tudom milyen az. (bár egyszer ettünk valami vaddisznofelvágottat de szerintem azu még képröl se látott állatot)
Csirkét se mindenfromában eszem, viszont a halakat minden mennyiségben képes vagyok elfogyasztani:)
Inkább szárnyaspárti vok (nem pontosítok CSIRKEPÁRTI !! Kacsát se eszem meg libát se..)
Amugy én a Kínai kaját is szeretem, jobb ha nem tudom mi van benne:DD Mondjuk eddig csak olat ettem amiröl tudtam, hogy micsoda..
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
gillz: huh, ez egy kicsit morbid, de hát van benne valami... lsd: rögbisek az Andokban...
Dodie: no, azért ez nem egészen így van... sok vadat (főleg apróvad) nem az újgazdag kocavadászok, hanem a hivatásos vadőrök kapják puskavégre, nem éppen sportból, hanem az ökológiai egyensúly fenntartása végett... Amúgy nekik egy lövés és vége van. Nem így a szarvasmarháknál, sertéseknél... tudnék mesélni róla, de csak képzeld el, amikor legközelebb hambit eszel,
Amúgy valahol megértem a vegásokat, akik sajnálják az élőlényeket megölni, sőt tisztelem is őket ezért (más kérdés, ha megesznek egy répát, elpusztul az is...). Mind1, én nem vagyok vega, nem is leszek szvsz. A húst megeszem, és kajaként gondolok rá...
Dín: a medve nem víziállat? na és a mosómedve?,
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Ancalima Anarórë írta: img.photobucket.com/albums/v205/Anarore/becs013.jpg
:hein:
Ennyi maradt belőle?
Our knees do not bend easily
- gillz
- Nem elérhető
az étkezésről ott kezdek el gondban lenni, amikor az emberevés jut eszembe. Ha nincs más kaja, akkor előjön ez az opció is. Tulképp ez is a halál feldolgozásának egy módja. Megehetjük-e azt, akinek bemutattak már? Vendéglő a Világ Végén...
need more brainz. yourz. now.
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Dínchamion
- Nem elérhető
Felagund írta:
Cicaful írta:
Alcarcalimo írta: A tápláléklánc csúcsán azért jobb lenni, valljuk be,
Mondod ezt addig, amíg nem találkozol egy helyes cápával vagy medvével, aki véletlenül meg akar kóstolni...
Aki szárazföldi tápláléklánc-éllovasként tengerbe megy vitézkedni, az meg is érdemli
Jó, nem sűrűn figyeltem oda bioszórán anno, de emlékeim szerint a medve nem vízi állat...
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Felagund
- Nem elérhető
Cicaful írta:
Mondod ezt addig, amíg nem találkozol egy helyes cápával vagy medvével, aki véletlenül meg akar kóstolni...
Aki szárazföldi tápláléklánc-éllovasként tengerbe megy vitézkedni, az meg is érdemli
- Cicaful
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- elodyke
- Nem elérhető
nehogymár ilyen gátlásai legyenek az embereknek..
milyen már az (szóismétlés rulz), áh nem vitatkozom veletek, mindenki csak a konynebbik veget fogja meg a dolognak.. hoyg jajj ha nem lenn mas akkor megcsinalnam dolog..
leeht csak egyeni szociális vélemény, és csak azert alakult ki bennem, hogy most ne a hulye ergonomiat csinaljam,
de enni kell és ha te megcsinálod magadnak akkor sokkal finomabb és kivanatosabb lesz és nem kell nagyapádra meg hasonlo emberkekre hagyatkozni..
az egy dolog hogy látod hogy csinálja..
itt nem a látásrol van szo..
meg merned csinalni?
vagy sem.
valosagsokban is nagy feneket keritenek ennek az igen apro dolognak..
mitgondoltok oseink is jajdeszép..
akkor most nem eszek mert szépek a szemei..
hehe és szeretem az állatokat is..
de én vagyok a legnagyobb állat nanehogymá'
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
No igen, ha nem muszály, aligha tudnék könnyű szívvel megölni egy állatot...Ha pecázok, akkor is figyelek arra, hogy a kifogott halak ne szenvedjenek...
No, de az ember mindenevő, nem véletlen lett így kitalálva...
- Timona
- Nem elérhető
permi nem parasztlány, but meg se tudnám számolni hányszor láttam ilyet, (nagypapám szinte minden héten eljátsz a vágjuk el a tyúk torkát dolgot...) vagyis a módszert ismerem, persze csak és kizárólag legvégső esetben folyamodnék ilyesmihez, amig más megteszi helyettem én nem leszek önkéntes hallálosztó...elodyke írta: és meg mernéd nyúzni a nyulat? vagy esetleg ha az éhség tényleg rávinne arra hogy te szerezz magadnak "kaját" akkor pl el tudnád vágni a nyakát egy tyúknak stb?
sztem itt nemsok oylan embör van aki ezt megmerné tenni..
még tesóm se pedig ő is "parasztjány" vagy mi legalabbis falun szuletett..
en ezt már nem ertem...
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Felagund
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
Drizzt írta: Ugyan...vagy ő vagy én ? Nehogy már a káposzta egye meg a kecskét .
Szal, ha kell...hát kell. Persze szeretem, ha nem nekem kell csinálnom a dirty work-öt, de volt már rá példa. Mondjuk 'yak...
jah. igazából inkább aza baj, h nem tudom, hogyan kell micsinálni az állattal. mert azért az is gáz, ha mondjuk nem sikerül rögtön kinyírni...
need more brainz. yourz. now.
- Drizzt
- Nem elérhető
Szal, ha kell...hát kell. Persze szeretem, ha nem nekem kell csinálnom a dirty work-öt, de volt már rá példa. Mondjuk 'yak...
- elodyke
- Nem elérhető
Timona írta: A nyulat is meg lehet lehet enni , miért ne lehetne... [size=9:v17inchl]Az más kérdés, hogy én nem teszem, mert olyankor mindig egy pici puha fehér bundás csillogó piros szemű nyuszi jut az eszembe... Viszont az éhség nagy úr az éhhalál küszöbén lehet, hogy rávinne az életösztön... [/size]
Én szintén csak olyasmiket vagyok hajlandó megenni amiről tudom, hogy mi az... legalább tudjam mitől leszek rosszul
és meg mernéd nyúzni a nyulat? vagy esetleg ha az éhség tényleg rávinne arra hogy te szerezz magadnak "kaját" akkor pl el tudnád vágni a nyakát egy tyúknak stb?
sztem itt nemsok oylan embör van aki ezt megmerné tenni..
még tesóm se pedig ő is "parasztjány" vagy mi legalabbis falun szuletett..
en ezt már nem ertem...
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Timona
- Nem elérhető
Én szintén csak olyasmiket vagyok hajlandó megenni amiről tudom, hogy mi az... legalább tudjam mitől leszek rosszul
Fodor Ákos
- Orsie
- Nem elérhető
Hűha, micsoda ínyencfalatokEstelio írta: Egy tipp. Ezt meg kell kóstolnotok.
Tegyetek egy tálba sertéstepertőt és fújjatok rá tejszínhabot, nem kell sajnálni. Arra egy kis mustárt vagy kechupot, ha az nincs jó lesz a forró libazsír is. Néhány szelet ananász mellé. Megszórva sózott mogyoróval, megöntözve házi pálinkával. Ha akartok egy kis kolbászt is szeletelhettek hozzá. Az egészet öntsétek nyakon csokiöntettel és a tetejére tegyetek egy szem meggyet.
Jó étvágyat.
Űristen.. ez így van.. én ezért sem nagyon szoktam ismeretlen helyen húst enni. Nekem nem mindegy, mi van a tányéromon, tehát biztos megkérdezném, és nem szeretnék utána a mosdóba futni... A békacomb pl sok helyen kedvelt eledel, de én biztos nem vállalnám be. A pacallal meg a velővel ugyanez a helyzet... broáf (Bocsi, ez csak szvsz)Alcarcalimo írta: Észak-Koreában kifejezetten csemegének számít a patkányburger... főleg, hogy a napi marék rizs mellé tökmindegy hogy mit eszel..
Amúgy alapszabály: ha keleten, vagy egyéb egzotikus helyen vagy, sose kérdezd meg, mit eszel... hátha megmondják,
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Amúgy alapszabály: ha keleten, vagy egyéb egzotikus helyen vagy, sose kérdezd meg, mit eszel... hátha megmondják,
- Drizzt
- Nem elérhető
Ha a nyulat meg lehet enni...
- Well-of-Souls
- Nem elérhető
Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
hmmm, emlékszel ezexerint, hogy mondtam: még sose láttam kínai vendéglő környékén se macskát, se kutyát...Timona írta:
Hát reméljük, hogy se nem kutya se nem macska Kellett neked mind megenni...Alcarcalimo írta: Azert a Kinai savanyu-csipos leves se qtya, ugye?
Miért tennéd? Majd ha együtt kajolunk, s te céklát eszel, én arrébb vonulok 50 méterre a velős piritósommal együtt,
Ajajj, vigyázz, mert kiábrándulokAlcar írta: permi amugy szereti a pacalt meg a velot is, bar kulon kulon...
- Timona
- Nem elérhető
Hát reméljük, hogy se nem kutya se nem macska Kellett neked mind megenni...Alcarcalimo írta: Azert a Kinai savanyu-csipos leves se qtya, ugye?
Ajajj, vigyázz, mert kiábrándulokAlcar írta: permi amugy szereti a pacalt meg a velot is, bar kulon kulon...
Fodor Ákos
- Alison West
- Nem elérhető
Estelio írta: Egy tipp. Ezt meg kell kóstolnotok.
Tegyetek egy tálba sertéstepertőt és fújjatok rá tejszínhabot, nem kell sajnálni. Arra egy kis mustárt vagy kechupot, ha az nincs jó lesz a forró libazsír is. Néhány szelet ananász mellé. Megszórva sózott mogyoróval, megöntözve házi pálinkával. Ha akartok egy kis kolbászt is szeletelhettek hozzá. Az egészet öntsétek nyakon csokiöntettel és a tetejére tegyetek egy szem meggyet.
Jó étvágyat.
Aaa, ez tisztítókúrának jó. Kipróbálom.
Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Estelio írta: Egy tipp. Ezt meg kell kóstolnotok.
Tegyetek egy tálba sertéstepertőt és fújjatok rá tejszínhabot, nem kell sajnálni. Arra egy kis mustárt vagy kechupot, ha az nincs jó lesz a forró libazsír is.
zsíííír
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
- Timona
- Nem elérhető
Enyám ki az az állat aki marhagyomrot eszik sertésaggyal... és ebből még konzervet is csináltak, túrázók számára mindig behalok amikor az egyik elvetemült haverom előkotor egy ilyet a táskájából... Blöeee, még a szaga is orrfacsaró!!! [size=9:2kfmfn18](Idén nyáron jött velünk egy svéd srác is, amikor elővezettük, hogy mit eszik a Gergő kiröhögött minket, azt hitte vicc, miután megkóstolta nem nevetett )[/size]
Ez aztán tuti, hogy hungarikum
Fodor Ákos
- Estelio
- Nem elérhető
Pedig az én nyáltermelésem mindíg elindul tőle, mármint a hozzávalóktól külön-külön.
Lehet kipróbálom, ha nem írok többet tudjátok mi lett velem.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Estelio írta: Nem terjesztjük el, mint fogyókúrás receptet, lehet sikerünk lenne vele.
Szvsz elég volna a fényképét terjeszteni.
Az én étvágyam a leírástól is elment...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Estelio
- Nem elérhető