BESZÉLGETŐS topic

Több
19 éve 11 hónapja - 19 éve 11 hónapja #229948 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Felagund írta: Előnyt :tongue:

Hogyértedeztet?
Direkt elrontod a sajátodat? :twisted: :D

És milyen kaja legyen?
Közönségszavazás alapján? :D

És a naptej? :twisted: :)
(Najó húztam vissza ta0ni... :roll: )

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #229947 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ancalima Anarórë írta: Alyr: A nekromantasüti nekromantából készül? :mrgreen:

A babaolaj miből készül? :twisted:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #229944 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Előnyt :tongue:

Our knees do not bend easily

Több
19 éve 11 hónapja #229943 Írta: Kincső

Felagund írta: Ok, de akkor kapsz hendikeppet :cool:

MIT?? :roll:
Magyarul ha kérhetném... :oops: :D

Több
19 éve 11 hónapja #229936 Írta: Felagund
Ok, de akkor kapsz hendikeppet :cool:

Több
19 éve 11 hónapja #229932 Írta: Kincső

Felagund írta:

Kincső (Thilanna) írta: Vagy úgy érted, hogy a cserkészek mindent tudnak főzni szabadtűzön? :roll:

Pontosan :cool:

Alyr: mi az őrsben egy sráccal főztünk (megjegyzem meg is nyertük az őrsök közötti versenyt :cool: ), ott az volt a jelmondat: "Mi szó nélkül megfőzzük, ti szó nélkül megeszitek!"

:mrgreen:

Najó, versenyezhetünk, hogy Te szabadtűzön vagy én konyhában főzöm meg ugyanazt jobban! :twisted:

Több
19 éve 11 hónapja #229930 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Felagund írta: Alyr: mi az őrsben egy sráccal főztünk (megjegyzem meg is nyertük az őrsök közötti versenyt :cool: ), ott az volt a jelmondat: "Mi szó nélkül megfőzzük, ti szó nélkül megeszitek!"

De jó, hogy nem voltam cserkész... :mrgreen:

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 11 hónapja #229928 Írta: Felagund

Kincső (Thilanna) írta: Vagy úgy érted, hogy a cserkészek mindent tudnak főzni szabadtűzön? :roll:

Pontosan :cool:

Alyr: mi az őrsben egy sráccal főztünk (megjegyzem meg is nyertük az őrsök közötti versenyt :cool: ), ott az volt a jelmondat: "Mi szó nélkül megfőzzük, ti szó nélkül megeszitek!"

Több
19 éve 11 hónapja #229926 Írta: Kincső

Felagund írta:

Kincső (Thilanna) írta:

Felagund írta: Most komolyan lehetne szabadtűzön...

Amíg még nincs hó... :?

Azért szabadtűzön nem lehet annyi mindent csinálni, de esetleg is szócskával... :P (/me csak konyhai tűzhelyen főzött eddig)

Nah, látszik, hogy te se voltál cserkész... :tongue:

Miért, kellett volna lennem?
Vagy úgy érted, hogy a cserkészek mindent tudnak főzni szabadtűzön? :roll:

Több
19 éve 11 hónapja #229924 Írta: Alyr Arkhon

Adelard írta: Hát.. nálunk tkp elférnétek, meg hétvégén lehetne is jönni, akkor nincs otthon senki :D csak a konyhára nagyon kéne vigyázni, mert nem az enyém :D :roll: és kaja nincs! :twisted:

Még szép hogy nincs ha a csoport célja, hogy életre hívja... :D

Egyébként: 3-4 ember a konyhában főz, 3-4 ember az ebédlőben megeszi...
Aztán cserélnek...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 11 hónapja #229923 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Alyr: A nekromantasüti nekromantából készül? :mrgreen:

Én nagyon finom almahabot tudok csinálni, meg reszelt sajtot. Állok rendelkezésetekre, amikor csak itthon vagyok. :biggrin2:

[size=9:wvf6o703]Nekünk nagyon szép, 15 négyzetméteres konyhánk van Budapesten, csakhát alig vagyok otthon, meg a szüleim is... :roll: ... (Báár, amiről nm tudnak az nem fáj nekik... :twisted: )[/size]

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 11 hónapja #229922 Írta: Felagund

Adelard írta: és kaja nincs! :twisted:

Hát majd lesz! :twisted:

Több
19 éve 11 hónapja #229921 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hát.. nálunk tkp elférnétek, meg hétvégén lehetne is jönni, akkor nincs otthon senki :D csak a konyhára nagyon kéne vigyázni, mert nem az enyém :D :roll: és kaja nincs! :twisted:

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
19 éve 11 hónapja #229919 Írta: Felagund

Kincső (Thilanna) írta:

Azért szabadtűzön nem lehet annyi mindent csinálni, de esetleg is szócskával... :P (/me csak konyhai tűzhelyen főzött eddig)

Nah, látszik, hogy te se voltál cserkész... :tongue:

Több
19 éve 11 hónapja #229918 Írta: Kincső

Több
19 éve 11 hónapja #229917 Írta: Felagund
Most komolyan lehetne szabadtűzön...

Több
19 éve 11 hónapja #229916 Írta: Kincső

Timona írta: [size=9:lmdjgatf] (Az enyémet nem tudom felajánlani sajnos, mert 2 embernél több nem nagyon fér el benne, de anyum se lelkesedne az ötletért... :( )[/size]

[size=9:lmdjgatf]A mienkben az abszolút maximum 3-4 ember lenne, és más olyan helyiség sincs (pl. ebédlő vagy mittudoménmi), ahol mondjuk az előkészületeket lehetne csinálni. :roll: [/size]

Több
19 éve 11 hónapja #229915 Írta: Felagund
Én benne volnék, csak dumájjuk meg hogy mikor, meg hogyan

A név meg lehetne: Kajatopic (TM) (R)

:lol:

Több
19 éve 11 hónapja #229914 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Most komolyan, nem csinálunkn ien kaja csoportot??!!
Ötletem van MTT támogatása cimszóra is: egye- egy MTTs rendezvényre való büfé előállitása, mint a Musicel esten is tapasztalható volt lenne rá igény! :)
Na mit szóltok?

Mostmár tényleg csak egy önfeláldozó egyén kell aki havi min egyszer rendelkezésre bocsátja a konyháját összejöveteli célokra, vagy minden hónapban más főzőhelységét romboljuk porig :twisted:
[size=9:5qnjwnhy] (Az enyémet nem tudom felajánlani sajnos, mert 2 embernél több nem nagyon fér el benne, de anyum se lelkesedne az ötletért... :( )[/size]

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
19 éve 11 hónapja #229908 Írta: Alyr Arkhon

Felagund írta:

Nólindir írta: Következtetés: Felagund szívesen főzne, de ő se akarja, h feldúljuk a konyháját... Ezért jön ezzel a szabadtűz-vadregényfeelinges dumával... :biggrin2:

Hm. Főzni nem tok, csak sütit sütni, meg somlói galuskát, meg tiramisut... szal ilyen desszert-féléket. De végülis ősmagyar (édes) kaják - miért ne?

Légy erős, az áldosban együtt benne van az öt alapíz (édes, savanyú, sós, keserű, csípős), merthogy ilyen áldozati kaja volt (lásd neve).
Irdatlan nagy tűzerő kell a főzéséhez, úgyhogy én nem próbálnám meg konyhában... :shake:

Tűzerő? Mér, széjjel kell lőni? :D :D

A gesztenyepüré ősi magyar édességnek számít?
Mert ha a főzőcskések azt csinálnának, én lennék rá kereslet.

(és vajon a nekromantasüti?)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 11 hónapja #229906 Írta: Kincső
Főzőcskecsoport rúlz :D
/me alapkajákat meglehetősen ehetőre tud főzni :) Egész sokfélét.
Csak a rántás mennyiségét szoktam elszúrni a levesekben... :roll: :P És a sütikkel sem állok hadilábon.
100000x inkább a főzés, mint a takarítás :P :wink:
Naaaa, ki ajánlja föl a konyháját? :twisted: :)

Több
19 éve 11 hónapja #229901 Írta: Felagund

Nólindir írta:

Felagund írta: Légy erős, az áldosban együtt benne van az öt alapíz (édes, savanyú, sós, keserű, csípős)

FUJ [size=9:3doz4h6s]ilyet nem eszem[/size]

Pedig kegyetlenül finom... (én már ettem :P )

Finnyás elitista közgázos :tongue:

Több
19 éve 11 hónapja #229900 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Felagund írta: Légy erős, az áldosban együtt benne van az öt alapíz (édes, savanyú, sós, keserű, csípős)

FUJ [size=9:1qv269lw]ilyet nem eszem[/size]

argh

Több
19 éve 11 hónapja #229899 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Timona írta: Dejólenne :mrgreen:
Főzőcske csoportot akarok!!! Csináljuk meg! :D
Én a sütés részében nagyjából otthon vagyok, bár rontottam már el piskótát is annó :P Gyakorlat teszi a mestert! :)
Krumplit pucolni meg egyéb hasonlókat remekült tudok, kuktának jó leszek ;)

Felagund találj ki egy menüt, aztán majd jól megmondjuk, hogy az úgy ahogy van nem jó ötlet :twisted:

Az időpont még hagyján, de ki vállalja be, hogy feldúljuk a konyháját??? :lol:

Timona, én is kb ilyen szinten állok a főzéssel :D Én Sacher tortát tudok sütni :D A konyhát nem tudom rendelkezésre bocsátani, anyám letépné a fejem :P

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
19 éve 11 hónapja #229898 Írta: Felagund

Nólindir írta: Következtetés: Felagund szívesen főzne, de ő se akarja, h feldúljuk a konyháját... Ezért jön ezzel a szabadtűz-vadregényfeelinges dumával... :biggrin2:

Hm. Főzni nem tok, csak sütit sütni, meg somlói galuskát, meg tiramisut... szal ilyen desszert-féléket. De végülis ősmagyar (édes) kaják - miért ne?

Légy erős, az áldosban együtt benne van az öt alapíz (édes, savanyú, sós, keserű, csípős), merthogy ilyen áldozati kaja volt (lásd neve).
Irdatlan nagy tűzerő kell a főzéséhez, úgyhogy én nem próbálnám meg konyhában... :shake:

Több
19 éve 11 hónapja #229897 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Orsie / Fraktál írta: Én meg akarok tanulni főzni, úgyhogy érdekel a dolog! :D De akkor tényleg sokféle étel (előétel/főétel/desszert) legyen a kínálatban, és főzzünk-süssünk egyaránt.

Én érdeksen vagyok a főzéssel: néha nagyon jó lesz, néha totál ehetetlen. És az szokott jó lenni, amit először csinálok... hiába, gyakorlat teszi a kontárt....

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
19 éve 11 hónapja #229896 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hogy ki lesz a főnök? Aki sose tud hazamenni :D

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
19 éve 11 hónapja #229894 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Siman benne vagyok!!! Elod, orulok, hogy emlekszel a kajaimra, :D
o persze Csinci papikrumplijat nem lehet uberelni, de a csango pecsenyet megtanitom nektek, :lol:

Csinci, alkeszcsoport, :D . Ki lesz a fonok?

Több
19 éve 11 hónapja #229893 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Következtetés: Felagund szívesen főzne, de ő se akarja, h feldúljuk a konyháját... Ezért jön ezzel a szabadtűz-vadregényfeelinges dumával... :biggrin2:

Sőt. Fejlesszük tovább a dolgot, és egyenesen pl. pálinkát főzzünk. Vagy sört, vagy mittomén, Bailey's-t. Áh, szuper. Ősmagyar alkoholok szabadtűzön rulzanak! :mrgreen:

[size=9:5j916tyg]De nekem igaziból az is megfelel, ha csak simán _Neo főz nekünk, bár szerintem az is csak szabadtűzön lehetséges, valami istentelen méretű 20 fős kondérban...[/size]

argh

Több
19 éve 11 hónapja #229892 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
éskülönbenisnedumáljatokittmindenfélekajárólmer
baromiraéhesvagyokéésagyomromakáramogyoró

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.567 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére