BESZÉLGETŐS topic
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Zarándok(Mist) írta: izéé:bejelentés:
Hehe...ugrálás közben a fél aluljáró hülyének nézett
Hat nem ez a celja az egesznek???
Udv a klubban!!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Orsie
- Nem elérhető
És én hogy elszédültem, tejóég Én is üdvözlök minden kedves BT-t!Zarándok(Mist) írta: izéé:bejelentés:
szóval bejelentem, hogy a mai délután folyamán beugrálódtam bolondnak!! Szóval üdv minden kedves BTnek!
Sorstársaim még Drowse, Orsie és Daro
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Suhifarok
- Nem elérhető
Zarándok(Mist) írta: Hehe...ugrálás közben a fél aluljáró hülyének nézett
Biztos vagy benne, hogy csak a fél?
- Zarándok(Mist)
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
szóval bejelentem, hogy a mai délután folyamán beugrálódtam bolondnak!! Szóval üdv minden kedves BTnek!
Sorstársaim még Drowse, Orsie és Daro
a soul in tension thats learning to fly
condition grounded but determined to try
- Arden Borough
- Nem elérhető
a táncolásra gondolsz?Felagund írta:
Arden Borough írta: kep.tar.hu/arden
És ki az a szimpatikus arab fiatalember ott a bazárban?
ő Mohamed,az egyik a három közül akikkel összeismerkedtünk
Örökké nem eshet...
- Adelard
- Nem elérhető
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Arwena
- Nem elérhető
Arwena írta: Sziasztok!
Emberek ha van vállalkozókedvű fiú itt aki táncolna velem a szalagavatómon bécsi keringőt (a betanulásért nem kell fizetni csak a ruhakölsözést) heti egy alkalom próba. aki esetleg vállalja annak részletezem. Fontos volna. ja és vasárnap estig max kéne priviben.
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Arden Borough írta: kep.tar.hu/arden
És ki az a szimpatikus arab fiatalember ott a bazárban?
Our knees do not bend easily
- elodyke
- Nem elérhető
vajon azért mert a nooormális ember ilyenkor alszik?
hmm azér rulez
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Angwen
- Nem elérhető
--Mi az, ha a warrior princess megfázik?
--?
--Xéna-nátha!
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Arden Borough
- Nem elérhető
olyan is jöhet aki nincs jelentkezve,várom szeretettel...
számom: 06 30 461 32 97
majd szombaton re...
Örökké nem eshet...
- Mírrand / Verinen Enkeli
- Nem elérhető
"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"
- Nem elérhető
Eena nQvérem: lobbizzunk azért, hogy az egész tuszt átcuccolják az Arénába! Mondjuk én mr a kezdetektQl tudtam, hogy ez lesz és nagyon nem értem, hogy miért rakták ki a pi...izé...PeCsába. Szóval a spúrságot is mi szívjuk meg. *jellemzöö*
- Arden Borough
- Nem elérhető
- Eena
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
fogta és elindult megkeresni magát
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"A győri Révai Miklós Gimnázium tanulói 1988-ban ünnepelték iskolájuk fennállásának 200. évfordulóját..." vagy valami ilyesmi (Aztán még fél oldalon keresztül szólt arról, hogy ki is volt Révai...)
[size=9:49mf7x6v]Eia... szipp... :cryyy: [/size]
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Arden Borough
- Nem elérhető
holnap meg megnzem győrben van e még,bár nem sok reményt fűzök hozzá,mert elég sok nightwish fan van itt...
Örökké nem eshet...
- Nem elérhető
Bárki, aki jeggyel, vagy akár csak tippel tudna szolgálni, annak a nevét aranybafoglalnám.
/me nagyon el van keseredve, és nagy-nagyon szeretne egy jegyet!!!!
- _Phelan_ (Caranthír)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Then you'll see, tears won't wash this away, Memories of the years that started the pain
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
[size=9:2du3bawr]Na igen, én is épp ezt akartam javasolni... Hisz a LEP helyett is idén csak LEP-ke lesz... [/size]Kincső írta: (Alyr: [size=9:2du3bawr]miért nem jó a LEP-K(H)E cím? Csak bele kell írni hogy "lelkem mélyén lepke vagyok..." [/size])
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Kincső
- Nem elérhető
Léli írta: Jövő hétvégén, Vasárnap, 14:00-tól Szereplőválogatás az új Humoros Előadáshoz.
Az ugye szeptember 19. akar lenni?
Csak a félreértések tisztázása végett.
(Alyr: [size=9:jd3inxy5]miért nem jó a LEP-K(H)E cím? Csak bele kell írni hogy "lelkem mélyén lepke vagyok..." [/size])
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
A szöveget sajnos nem tudom nyilvánosság elé tárni mert Léli szerint titkolni kell még... (szerintem meg nem... )
UI: Aki mindent elsöprő vágyat érez rá, hogy címet adjon a darabnak az vegye fel velem a kapcsolatot. Ugyanis még csak munkacíme van és nem akarom azt eljátszani vele mint a KHEvel aminek munkacíme is maradt.
(a címe egyelőre LEP-KHE)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Léli
- Nem elérhető
Már nagyon hiányoztok itten Szegeden... De most végre nethez jutottam (épp programozás órám van ), úgyhogy beírok ide valamit, amit már múlt hétvégén elkezdtem terjeszteni.
Jövő hétvégén, Vasárnap, 14:00-tól Szereplőválogatás az új Humoros Előadáshoz.
Azok jelentkezését várom, akik:
Készek kéthetente hétvégén próbára járni (mert én csak ekkor vagyok fenn Bp-n)
A próbákon elfogadják, hogy én vagyok a főnök, és nem próbálnak szándékosan felidegesíteni (mint pl. Kölyök..)
Természetesen mindenkinek meghallgatom a véleményét, ez jóindulatú diktatúra
Készek megtanulni a szövegüket
Ha minden jól megy, akkor Alyrral ketten fogunk dönteni a jelenlévők (és nem jelenlévők) szerepének megosztásáról. Aki nem tud jönni, de szeretne szerepelni, írjon nekem egy.... ööö.... emilt aa.... hm.. mondjuk a gardonyi.zsuzsa@stud.u-szeged.hu címre, elvileg ezt egész könnyen tudom nézni, csak még nem nagyon próbáltam Amúgy fogalmam sincs, milyen időközönként jutok nethez, elvileg bármikor, mer van egy erre fenntartott szabad terem... De ez majd kiderül, mikor van rá időm is.
Most más nem jut eszembe... majd legközelebb Sziasztok, puszi
Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Most még gyorsan elvégzek egy csonttani specit, aztán irány a temető
Bocsi, csak nagyon boldog vagyok
Our knees do not bend easily
- Adelard
- Nem elérhető
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Zizzo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Itélet csere van írva a vényre...
- Dae/siss
- Nem elérhető
Prérifarkas2 írta:
Patiszon írta:
Prérifarkas2 írta: Kész! Neptun egy nagy rakás sz*r! Nem sikerült 4 fontos órát felvennem, mert betelt a jelentkezés, pedig egész nap próbáltam rácsatlakozni, és nem ment!!!!!! Perme perpill dühöngő őrült!!!!
Szia Prérifarkas2! Sziasztok!
Bocsánat, hogy így 'idearcátlankodom', csak, látom, hogy olyan dologról van szó, amihez én is értek egy nagyon keveset.
A Neptun igenis jó dolog, csak éppen ahogy működik, az nem mindig jó. Mivel engem a BMÉ-re vettek fel, nekem automatikusan adták meg az órarendemet, nekem bele se kellett szólnom.
Tegnap még 9 után átjöttek szerencsétlen barátnőim, mert egyikük gépén sem futott a Neptun kliense ((
Itt meg bosszankodhattak (eleve is elég idegesek voltak), hogy nem tudtak jelentkezni egyes órákra :/
Ja, ők a Pázmányra kerültek.
Sok sikert a továbbiakban!
Én is Pázmány!
dettó... :dead:
Ahhoz, hogy a jó jelzővel lehessen illetni egy dolgot, előfeltétel, hogy működjön is.
- Minerva
- Nem elérhető
Rulez!!!!Tar-Telperien írta: Bocsi, hogy közbeszólok, de ki kell tombolnom magam!!
HÉTFŐN MEGJELENIK AZ ÚJ OSSIAN ALBUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ANNYIRA JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cheers: :up: :agree: :agree: :cheers: :itscool: :itscool: :hello:
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- bea/mag
- Nem elérhető
Patiszon írta:
Prérifarkas2 írta: Kész! Neptun egy nagy rakás sz*r! Nem sikerült 4 fontos órát felvennem, mert betelt a jelentkezés, pedig egész nap próbáltam rácsatlakozni, és nem ment!!!!!! Perme perpill dühöngő őrült!!!!
Szia Prérifarkas2! Sziasztok!
Bocsánat, hogy így 'idearcátlankodom', csak, látom, hogy olyan dologról van szó, amihez én is értek egy nagyon keveset.
A Neptun igenis jó dolog, csak éppen ahogy működik, az nem mindig jó. Mivel engem a BMÉ-re vettek fel, nekem automatikusan adták meg az órarendemet, nekem bele se kellett szólnom.
Tegnap még 9 után átjöttek szerencsétlen barátnőim, mert egyikük gépén sem futott a Neptun kliense ((
Itt meg bosszankodhattak (eleve is elég idegesek voltak), hogy nem tudtak jelentkezni egyes órákra :/
Ja, ők a Pázmányra kerültek.
Sok sikert a továbbiakban!
Én is Pázmány!
2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/
- Arwena
- Nem elérhető
Emberek ha van vállalkozókedvű fiú itt aki táncolna velem a szalagavatómon bécsi keringőt (a betanulásért nem kell fizetni csak a ruhakölsözést) heti egy alkalom próba. aki esetleg vállalja annak részletezem. Fontos volna. ja és vasárnap estig max kéne priviben.
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.