BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 5 hónapja #196337 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gandalf írta:

Gandalf írta:

Timona írta: Az UTÁLJUK EGYÜTT AZT AZ ÁLLATOT AKI KITALÁLTA A VIZSGAIDŐSZAKOT mozgalomhoz szeretnék csatlakozni

Megnézhetné magát, ha találkoznánk...
[size=9:2m4ztorf]Ja, és szerintem a mai pénzügyi számvitel vizsgám tuti fúró lesz, basszus [/size]

És azt utáljuk legjobban, aki a szigorlatot kitalálta (főleg az írásbeli részét)!!! :evil: :evil: :evil:

(Ma írtam és szvsz meg is buktam rajta, de a délután folyamán még kiderül...)

Jah, megbuktam, írhatom újra... :cry:

Fel a szakállal Gandalf! Legközelebb biztosan sikerül! :bounce:

Esgal: majd kérj másolatot a fényképekből, mindegyikből :mrgreen:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 5 hónapja #196326 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gandalf írta:

Timona írta: Az UTÁLJUK EGYÜTT AZT AZ ÁLLATOT AKI KITALÁLTA A VIZSGAIDŐSZAKOT mozgalomhoz szeretnék csatlakozni

[size=9:2edpe8mq]Ja, és szerintem a mai pénzügyi számvitel vizsgám tuti fúró lesz, basszus [/size]

És azt utáljuk legjobban, aki a szigorlatot kitalálta (főleg az írásbeli részét)!!! :evil: :evil: :evil:

Jah, megbuktam, írhatom újra... :cry:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 5 hónapja #196324 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Határozottan lehetséges. /me örül, h a jelmezei meg lesznek örökítve... :hello:

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
20 éve 5 hónapja #196320 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mai Metró újságban dupla hirdetés:

Ajándék fénykép Önnel és a Gyűrűk Ura hőseivel!

A következő helyszíneken találkozhatsz a film hőseivel a Tolkien Társaság jóvoltából, és ha szeretnéd, fényképet is készítenek rólad vagy a családodról A Gyűrűk Ura varázslatos világában.

Auchan, Media Markt, Cora, stb.

Csak döntenék el, hogy tegeznek, vagy magáznak!

Ez a jelmezkölcsönzés?

Több
20 éve 5 hónapja #196316 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Valin Estare ar Alassea Nostare Ilquen!!!
Es persze az elmaradhatatlan Unga meg Bunga mindenkinek, akit illet, na meg a Nolda energiak atsugarzasa...

Több
20 éve 5 hónapja #196312 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
BOLDOG SZÜLINAPOT ANYÁM NŐVÉREM!!!

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
20 éve 5 hónapja #196289 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gyerekek, köszi az ungabungát!!!

Képzeljétek 10-re szakvizsgáztam infóból (ez nálunk a legjobb jegy)!!! :D :dance: :bounce: :hello: Anyyira örülök!!! :D

Mindenkinek ilyen sikereket kivánok a vizsgáihoz!

Több
20 éve 5 hónapja #196287 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
BN MINDENKINEK, AKINEK MOSTANSÁG VAN! ÉS UNGABUNGA MEG DRUKK, AKINEK KELL! BSZ, AEGLOS!

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
20 éve 5 hónapja #196283 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Artemisz: a szállásról nem tudsz valami bővebb infóval szolgálni? Pl név, ár, ilyenek? Barátnőimmel tervezünk valami kirándulásosdit nyárra, és keressük a helyet ezerrel, de nem igazán találunk. Olyasmit akarunk ugyanis, ami természetközeli, kisebb házakkal... :roll:
A terepgyakorlatod nagyon jó lehetett! [size=9:3im16n0j]permí kicsit irígykedik[/size] :)

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
20 éve 5 hónapja #196280 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Valin Nostare Aeglos lányom! : ) = :hello: :cheers:
Eru éltessen Téged sokáig! ;) :D

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 5 hónapja #196278 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szerintem azt kéne naggyon megverni aki még indig kötelezővé tesz tantárgyakat a középiskolában.. Sokkal jobb lenne ha mondjuk választható lenne 6 tantárgy aztán csookolom. most szenvedek matekbolm int állat..

minden vizsgázónak kézlábtörést.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 5 hónapja #196275 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

[size=9:25vmhtyv]Ja, és szerintem a mai pénzügyi számvitel vizsgám tuti fúró lesz, basszus [/size]

Több
20 éve 5 hónapja #196274 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Milyen ari vagy! Akkor idessetek!:

Ojáááj, a terepgyak aaakora BULÁJ voolt!!!!

Állattan: Kismarosból busszal, utána félórás séta a Börzsönyben, és egy kissé Völgyzugoly-fílinges szűk völgyben a szállás. Kicsi házak, nyirkos hideg, fatüzelésű, rosszul szellőző kályha, és patak.

Mindenfélét láttunk, barna rétihéját (hím és tojó, gyönyörűek voltak!!!), ölyvet, kócsagot, kisezer bogarat, főleg futrinkákat, frissen kikelt nagy pávaszemet (15,5 cm szárnyfesztáv!), lábatlan gyíkot, erdei békát, meg gyepit, meg tavit, meg levelit, tök jópofa volt fogdosni őket, rózsaszín hasú faligyíkot, kockás siklót, szarvasbogarat, és CSAK ÉN láttam a gyööönyörű hatalmas MACSKABAGLYOT, mert olyan nesztelenül repül, de hát ugye én sötétben is látok!
Volt még döglött cickány, vízipók légnadrággal, böjtiréce, a mocsárban szúnyog, pióca, és majdnem elevenen megfőlés, mert alulról gőzölgött, felülről meg égetett a nap.. és közben a kabócák kiválasztotta hab csöpögött ránk a fákról, a kabócák nászhangja meg olyan volt, hogy a láncfűrész semmi ahhoz képest.. Áh... :roll:
Ezenkívül volt MÓKUS :!: , majnem közibénk is esett, mikor át akart szökkenni az ösvény fölött... :lol:
Szóval hatékony volt, szórakoztató és élvezetes. Patakban fürdés hajnalban 6 fokban RÚLZ!

Növénytanon pedig aztán elszabadult a pokol!! A legjobb értelemben!
A szállás némileg barátibb volt, pici kőház, azaz volt egy nagy is, de mi heten megszálltuk a hatszemélyes kicsikét. Aztán.. gondolhatjátok...
Énekeltünk, mert itt lehet, a növény nem szalad el.. A Közhelyek c. versem amúgy a csákvári karsztbokorerdő ihletésére keletkezett... kéész..
Tanultam három új dalt is, egy török népdalt, félig törökül, félig magyarul, egy bolgár népdalt, egy igencsak pajzán palóc népdalt, és két új versszakot a "Körösfői részek alatt" c. dalhoz.
Szóval buli, ének, mulatozás, ökörködés, és még emellett is rengeteg hasznos tudás és sikerélmény, lévén, hogy mivel én uccsó héten háromból is javítottam, még friss bennem az anyag! Hehe..

De jó, hogy elmesélhettem! :D

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 5 hónapja #196268 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Artemisz: szvsz nem off, és mindenkit érdekel!

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
20 éve 5 hónapja #196252 Írta: Artemisz
Unga-Bunga Alyr, drága!!! :D

Figyiztok, pajtik, mennyire volna OFF, ha elmesélném, milyen volt a terepgyak, ami miatt 6 napig távol jártam? Egyáltalán érdekel vkit? 8O

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 5 hónapja #196249 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
BSz, Aeglos!

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 5 hónapja - 20 éve 5 hónapja #196248 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
NAGYON -NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, ERŐBEN, EGÉSZSÉGBEN, MINDEN ÉGI- FÖLDI JÓBAN, AEGLOS!!!!!!

Rogue: neked meg nagyon sok boldog névnapot!

Alyr és minden vizsgázó: csatlakozom Lélihez!!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 5 hónapja #196244 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Bódog Szülinapot, Aeglos! (hah, biológus... :roll: :) )

És sok sok Unga Bunga minden vizsgázónak! Külön kiemelve Alyrt és a latinvizsgáját!!! Lécci, ne a Dunából kelljen téged utána kihalásznunk!

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 5 hónapja #196238 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog SZÜÜÜÜÜLINAPOOOT Aeglos!!

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
20 éve 5 hónapja #196236 Írta: Artemisz

Szürke írta: Csendben meghúzódom itt a másjellegű világnézetemmel: VIZSGAIDŐSZAK RULZ, legalábbis sokkal rulzabb a szorgalmi időszak utolsó heteinél. Olyankor megszakadok a zh-któl, beadandóktól, határidőktől, ősszel ez még ráadásul a karácsony előtti héttel is egybeesik. Cserébe vizsgaidőszakban: én osztom be az időmet, nem kell mindennap korán felkelni (csak elvétve néhány alkalommal), akkor tanulok amikor én akarok, és egyáltalán: csak tanulni kell

Szürke, igazad van! Szvsz... Andris haverom is totál ugyanezt mondta!

Át tudtam tenni a szigorlatidőpontot, ojjé! :lol: :wink:

Fio: Hűűűűűűűűűűűűűűűűűű!! 8O :o 8O
*fütty*
Micsoda banda! Aazta, ez NAGGYON ROHÍR! És a nevük milyen jó... :lol: :lol:
Sissee, édes, neked meg világnagy UNGA-BUNGA! :wink:

BOLDOG SZÜLINAPOT, KICSI CSILLAG, AEGLOS!!!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 5 hónapja #196235 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nagyon-nagyon-nagyon valin nostare, kedvenc Bolyhom!
[size=9:pk5pe6l6]Nem is tudtam, hogy ma van... :oops: [/size]

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
20 éve 5 hónapja #196232 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog Névanpot, Rogue!

Boldog Születésnapot, Aeglos!

Isten éltessen Mindkettőtöket!!!

:bandit: :dance: :cheers: :hello:

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
20 éve 5 hónapja #196222 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Fió, te állat :evil3: azér' köszi :)

Utólagosan is boldog bn minden Eszternek!

Szürke írta: csak tanulni kell, és az egyetemen olyan szakra mentem amit szeretek és élvezettel tanulom legtöbb tárgyat.

Ja, a legtöbbet tényleg...

Több
20 éve 5 hónapja #196221 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hajrá siss, meg tudod csinálni azt a nyamvadt irodalomtudományt vagy mi a szöszt. :) Veled vannak az Arthemis fiúi :D
Például:
www.arthemisweb.com/images/bolzano/Arthemis%20-bolzano%202.jpg
www.arthemisweb.com/images/newsinstudios/arthemis.jpg
www.arthemisweb.com/images/gallery1/arthemis09.jpg

Hajrá neked is büzsü!!!!!!!!!

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 5 hónapja #196220 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Utólagosan is BN Esztiknek! ;)

És soksikert akinek kell! ;)

büzsü: én örülnék ha nekem nem lenne hangom.. mondjuk múltkor két hétig mese volt (hol volt, hol nem..), és mindenki azon röhögött de legalább nem kellett szóban felelnem :mrgreen:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 5 hónapja #196219 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
/me is nagyon beteg, fáj a torka...

és az a rossz, hogy mailyen állapotban kell menjen szakvizsgázni infóból... (el van menve a hangom... :( )

Kérek egy kicsi ungabungát! Köszii előre is :)
:D :P

Több
20 éve 5 hónapja #196212 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Csendben meghúzódom itt a másjellegű világnézetemmel: VIZSGAIDŐSZAK RULZ, legalábbis sokkal rulzabb a szorgalmi időszak utolsó heteinél. Olyankor megszakadok a zh-któl, beadandóktól, határidőktől, ősszel ez még ráadásul a karácsony előtti héttel is egybeesik. Cserébe vizsgaidőszakban: én osztom be az időmet, nem kell mindennap korán felkelni (csak elvétve néhány alkalommal), akkor tanulok amikor én akarok, és egyáltalán: csak tanulni kell, és az egyetemen olyan szakra mentem amit szeretek és élvezettel tanulom legtöbb tárgyat.

[size=9:22kae1ym]Ugye, Morgana?[/size]

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
20 éve 6 hónapja - 20 éve 5 hónapja #196175 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nagyon- nagyon sok boldog névnapot minden érintettnek!!!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 6 hónapja #196171 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Artemisz ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHHHHH ne is mondd, közgáz szigorlatom is lesz PFUI!!!

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
20 éve 6 hónapja #196169 Írta: Artemisz
Juhaj, Timona, ez az emotikon naggyon RÚLZ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ez az! Utáljuk a vizsgákat! Fujjj... De a szigorlatot még annál is jobban! :evil: :x :evil:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.395 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére